84527 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Sinaia?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.02.2018
DE
Avatar Floria
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 20.02.12
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
DEC-2017
DURATA: 3 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 3

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant Complex Snow

Crăciun la Snow


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Moş Crăciun ne-a găsit anul trecut la Sinaia! Ne-am hotărât târziu să mergem la munte, tot ce mai găseam liber era ori prea scump, ori prea departe de casă. Salvarea a venit şi de astă dată de la hotelul New Montana care ne-a fost gazdă de multe ori de-a lungul anilor. Am ales pachetul de Crăciun de trei nopţi cu demipensiune (mic dejun şi cină) la care am adăugat o noapte de cazare cu mic dejun. Restaurantul hotelului New Montana este spaţios, plăcut, mâncarea e bună, ospătarii politicoşi dar meniul este destul de restrâns, după vreo două zile parcă ai încerca şi altceva...

Pentru prânzuri ne-am îndreptat spre restaurantul Snow pe care-l vedeam de la fereastra camerei noastre şi pe care-l cunoştem bine din desele noastre plimbări prin Sinaia. Am mâncat de multe ori la Snow, în toate anotimpurile, în vacanţa de Paşte... niciodată până acum la vremea colindelor şi aromelor Crăciunului românesc!

Restaurantul Snow se află în centrul oraşului Sinaia, adresa fiind strada Cuza-Vodă nr2A. Străduţa ce porneşte din bd. Carol I, printre hotelurile New Montana şi Anda, urcă spre telecabina Sinaia. Restaurantul se învecinează cu cea mai veche vilă a oraşului, Castelul Ştirbey, în care se află astăzi Muzeul Oraşului Sinaia. După părerea mea, Snow este construit chiar în grădina castelului dar aceasta este deja altă poveste despre care nu ştiu prea multe... Cert este că restaurantul are vad, apare chiar în faţa turiştilor înfometaţi care coboară de pe munte sau vizitează Castelul Ştirbey.

Puţin mai sus de Snow, în faţa intrării principale a muzeului, s-a amenajat o parcare publică, utilă celor care vin la telecabină, la muzeu sau la restaurant cu autoturismul personal. Dacă nu sunteţi cu maşina şi sunteţi cazaţi departe de centrul Sinaiei, găsiţi o staţie de taxiuri foarte aproape de Snow, lângă hotelul New Montana. Taxiurile sunt chiar ieftine la Sinaia, niciodată n-am întâlnit şoferi puşi pe „ciupeală”, doar oameni corecţi şi amabili. Poate am avut noi noroc!

De primăvara până toamna târziu, terasa restaurantului Snow atrage privirile tuturor trecătorilor. Begonii, crizanteme, muşcate şi petunii curgătoare stau agăţate ca la expoziţie sub streaşina clădirii şi colorează gardul dinspre stradă al terasei. Căruţa de la intrarea în restaurant dispare sub povara multicoloră a jardinierelor... măcar pentru o cafea, o limonadă, o bere tot poposeşti la măsuţele ascunse între flori.

Frigul iernii a alungat florile şi clienţii de afară dar Moş Crăciun a aşezat în colţul terasei brăduţul împodobit care aduce bucurie în sufletele oamenilor mereu însetaţi de lumină şi culoare. După lăsarea întunericului, restaurantul Snow pare o căsuţă dintr-o poveste sau dintr-un film romantic de Crăciun. Şirurile de luminiţe ce clipesc vesele trag clienţii de mânecă şi îi aduc la căldură, la un o cană cu ceai sau vin fiert, aromat cu scorţişoară şi cuişoare.

Clădirea restaurantului nu este mare, este de fapt o cabană frumuşică din lemn cu ferestre încadrate cochet de un brîu cu flori desenate, ce poate primi vreo 60-70 de oameni la masă. În timpul verii, terasa permite prezenţa unui număr mult mai mare de clienţi. Interiorul te cucereşte la prima vedere prin atmosfera caldă, de mic local de familie, fără fiţele şi politeţea rece a marilor restaurante de lux:tavan şi pereţi lambrisaţi, lustre şi aplice cochete ce răspândesc o lumină discretă, perdeluţe cu dantelă şi draperii în carouri strânse cu fundiţe, mobilier săsesc din lemn pictat manual, tablouri cu flori şi peisaje, decoraţiuni vesele de Crăciun aliniate pe pervazul ferestrelor şi pe tejgheaua barului. Pe mese sunt aprinse lumânărele roşii, crăciuniţele stau la loc de cinste. La intrare, lângă bar, Moş Crăciun întâmpină oaspeţii mari şi mici... este doar un păpuşoi dar locul lui este acolo, nu poate lipsi din povestea de iarna pe care gazdele de la Snow au regizat-o pentru musafirii lor.

În restaurant este cald... căldură de sobă de teracotă cu lemne, care-mi aminteşte de copilărie, de vacanţele petrecute la bunici. Probabil există şi calorifere, mascate estetic sub ferestre, nu cred că soba ar face faţă singură. Soba de teracotă cu şemineu este foarte frumoasă, din cahle de teracotă albe pictate manual cu modele vechi săseşti. Am citit undeva că asemenea sobe, adevărate opere de artă, se mai produc astăzi doar în apropierea Sibiului, după o tehnică tradiţională. La căldură, lângă sobă, gazdele au aşezat măsuţe şi scăunele pentru cei mai mici oaspeţi care au la dispoziţie cărticele de colorat, creioane, cuburi, jucării. Părinţii se pot bucura de câteva clipe de linişte, atât de preţioase când ai copii mici. Am observat că există în restaurant şi scăunele pentru masa bebeluşilor.

Am ajuns la restaurant în fiecare zi pe la ora 13 şi am găsit cu uşurinţă o masă pentru trei persoane. Mesele sunt destul de înghesuite, poate fi deranjant când restaurantul este plin dar la ora sosirii noastre nu era foarte multă lume. Când am terminat noi de mâncat, mesele se cam ocupaseră... ne-am felicitat că am venit un pic mai devreme.

Pe fiecare masă există un dispozitiv ingenios cu butoane care te ajută să comanzi mâncarea şi băuturile sau să ceri nota de plată. Am încercat şi chiar funcţionează! Ospătarii ne-au băgat imediat în seamă, au fost politicoşi şi receptivi la dorinţele noastre, fără a fi prea insistenţi. Tinuta personalului din restaurant, în ton cu atmosfera de sărbătoare, mi-a plăcut tare mult... băieţii purtau pulovere tricotate cu reni sau Moş Crăciun în timp ce fetele erau îmbrăcate cu elegante costume populare săseşti.

Meniul restaurantului cuprinde multe feluri de mâncare- ciorbe, supe, salate, paste, fripturi, şniţele, peşte, garnituri diverse, preparate tradiţonale româneşti, deserturi. De apreciat faptul că există în meniu şi un capitol special pentru copii cu preparate pe gustul celor mici şi porţii pe măsura stomăcelului lor. Ciorbele gustoase, foarte solicitate în timpul iernii, sunt servite în ceaune din inox în care intră o porţie sănătoasă, excepţia fiind ciorba de fasole cu afumătură în pâine pe care am băieţii mei au mâncat-o cu poftă cu altă ocazie. Foarte apetisante şi potrivite pentru o masă cu mai multe persoane sunt platourile din lemn cu ciolan, fripturi, mici, garnituri. În ziua de Crăciun majoritatea clienţilor comandau tradiţionalele sărmăluţe cu mămăligă ce aduc mirosul inconfundabil al Crăciunului românesc. Deşi suntem mari amatori de sarmale nu am cerut la Snow pentru că ştiam că vom avea parte de ele la cina festivă de Crăciun de la New Montana.

În vacanţa de Crăciun am mâncat de trei ori la Snow şi am comandat ciorbe, mămăliguţă cu brânză şi smântână, varză călită cu mămăligă, burger de vită cu chipsuri de cartofi, clătite Snow cu pui şi ciuperci, şniţel vienez cu dulceaţă de afine şi salată de cartofi, papanaşi. Am băut limonadă cu miere foarte bună şi cafea. Mâncarea a fost gustoasă şi porţiile mari, singura obiecţie a avut-o băiatul meu la burgerul de vită, bine pregătit dar aproape rece. În rest, ne-am declarat foarte mulţumiţi!

Am fost serviţi repede dar nu ne-am fi plictisit nici dacă am fi aşteptat ceva mai mult. Cald, atmosferă plăcută de sărbătoare, colinde româneşti şi cântece de Crăciun de pe alte meleaguri, oameni frumoşi de toate vârstele... ne-a plăcut la Snow! În prima zi de Crăciun ne-a încântat un grup de colindători, părinţii şi doi copii mari, oameni şcoliţi, cu voci minunate care ne-au vestit cu bucurie naşterea pruncului Iisus.

Preţurile de la Snow mi s-au părut rezonabile, nici prea mari, nici prea mici, la fel ca la un restaurant mediu din Bucureşti. Am găsit prin geantă bonul de la un prânz aşa că vă pot spune că am plătit 85 lei pentru o ciorbă de legume şi una de văcuţă, o porţie de varză călită cu mămăligă, o mămăliguţă cu (multă) brânză şi smântână, un burger de vită cu chipsuri, chifle şi o cafea espresso. Am achitat de fiecare dată cu cardul.

Am inspectat toaletele... curate, n-am niciun reproş! Uşa, rama oglinzii şi dulăpiorul de sub chiuvetă sunt din lemn pictat, în ton cu mobilierul din restaurant. Am citit că au mai fost probleme legate de acest loc atât de necesar dar m-am convins că au fost remediate.

Noi vom reveni cu siguranţă la Snow, clasat pe locul 4 în topul restaurantelor din Sinaia întocmit de tripadvisor. Ne place mâncarea, ospătarii sunt amabili, preţurile nu sunt de speriat, decorul se schimbă după anotimp... Nu are pretenţii de restaurant de lux, vă întâmpină cu aromele, căldura şi culorile copilăriei. Nu uitaţi să păstraţi un pic de cărniţă pentru pisicuţa care aşteaptă cuminte în căruţa de pe terasă.

Cum iarna încă nu s-a terminat şi lemnele troznesc în soba albă cu şemineu, vă invit la Snow, la Sinaia! Vă mai amintiţi vechiul cântec de iarnă american, fredonat în lumea întreagă de mai bine de 70 de ani? Cel mai mult mi-a plăcut cum îl cânta Frank Sinatra... ”Let it snow! Let it snow! Let it snow! ”

---
Impresii încărcate de Floria in 10.02.2018 19:20:09

Validat / Publicat: 10.02.18 22:15:55


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2104

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Floria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  40700 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[10.02.18 22:43:21]
» mesaj pers

   @Floria:

Salvarea a venit şi de astă dată de la hotelul New Montana care ne-a fost gazdă de multe ori de-a lungul anilor.

   Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[11.02.18 10:22:31]
» mesaj pers

   Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Floria CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[11.02.18 14:50:09]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulţumesc! Este cea mai potrivită alegere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[11.02.18 21:50:16]
» mesaj pers

   @Floria: Am fost și eu acolo de mai multe ori. Am descoperit restaurantul în urmă cu vreo 7-8 ani; eram cu o prietenă la un congres, la Sinaia și, rupte de foame, într-o seară, după lucrări, ne-am așezat la o masă la "Bucegi". Era super-aglomerat, a durat 20 de minute până am primit meniurile și după alte 10, văzând că nu ne bagă nimeni în seamă, am plecat. Am ajuns întâmplător la Snow, pe care l-am găsit pe jumătate gol; în plus, o atmosferă tihnită, ospătari amabili și mâncare bună, ceea ce ne-a făcut să revenim de câte ori am mai ajuns în Sinaia. Chiar e unul din restaurantele mele preferate (și nu doar din Sinaia) !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Review
[12.02.18 19:36:38]
» mesaj pers

   @Floria: Foarte frumoasa descriere. Nu am mai fost la Snow de vreo 10 ani, insa dupa ce am citit articolul tau va fi pe lista noastra negresit la viitoarea trecere prin Sinaia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Floria CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[12.02.18 20:16:43]
» mesaj pers

   @crismis: Cum ajungem noi, mai devreme sau mai târziu, în aceleaşi locuri... Eram sigură că Snow e pe gustul tău!

   Să ne revedem sănătoşi şi voioşi la Alba!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Floria CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[12.02.18 20:24:44]
» mesaj pers

   @Review: Mulţumesc! O să vă placă la Snow cu siguranţă, în timpul verii are o terasă minunată, plină de flori iar interiorul restaurantului este vesel, viu colorat, reconfortant. Mâncarea bună, muzică de calitate... chiar e un loc decent, plăcut, liniştit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[04.03.18 21:42:21]
» mesaj pers

   @Floria: Si noi am trecut pe la Snow si as reveni acolo ori de cate ori m-as afla in zona, servire prompta, produse minunate, atmosfera exceptionala.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[30] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [DEC-2017] Restaurantul Snow Sinaia. In spate se vad turnuletele Castelului Stirbey. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943958">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943958"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943958">Şterge vot</a></div><span id="v9943958" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943958)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943958Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943958MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [DEC-2017] Restaurantul Snow Sinaia. In spate se vad turnuletele Castelului Stirbey.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [DEC-2017] Restaurantul Snow Sinaia. Bradul de Craciun de pe terasa. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943963">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943963"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943963">Şterge vot</a></div><span id="v9943963" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943963)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943963Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943963MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [DEC-2017] Restaurantul Snow Sinaia. Bradul de Craciun de pe terasa.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [DEC-2017] Restaurantul Snow Sinaia. Fereastra cu chenar colorat. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943968">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943968"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943968">Şterge vot</a></div><span id="v9943968" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943968)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943968Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943968MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [DEC-2017] Restaurantul Snow Sinaia. Fereastra cu chenar colorat.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Soba traditionala saseasca din teracota alba cu semineu. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943972">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943972"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943972">Şterge vot</a></div><span id="v9943972" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943972)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943972Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943972MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Soba traditionala saseasca din teracota alba cu semineu.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Let it Snow! -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943976">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943976"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943976">Şterge vot</a></div><span id="v9943976" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943976)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943976Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943976MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Let it Snow!
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943978">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943978"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943978">Şterge vot</a></div><span id="v9943978" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943978)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943978Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943978MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia pregatit de Craciun. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943980">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943980"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943980">Şterge vot</a></div><span id="v9943980" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943980)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943980Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943980MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia pregatit de Craciun.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Mos Craciun intampina oaspetii! -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943981">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943981"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943981">Şterge vot</a></div><span id="v9943981" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943981)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943981Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943981MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Mos Craciun intampina oaspetii!
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Craciunita, simbol al Sarbatorii! -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943983">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943983"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943983">Şterge vot</a></div><span id="v9943983" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943983)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943983Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943983MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Craciunita, simbol al Sarbatorii!
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Splendid dulapior din lemn pictat manual. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943984">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943984"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943984">Şterge vot</a></div><span id="v9943984" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943984)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943984Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943984MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Splendid dulapior din lemn pictat manual.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [DEC-2017] Restaurantul Snow Sinaia. Craciun! -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943985">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943985"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943985">Şterge vot</a></div><span id="v9943985" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943985)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943985Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943985MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [DEC-2017] Restaurantul Snow Sinaia. Craciun!
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [DEC-2017] Restaurantul Snow Sinaia. Clatite Snow cu pui si ciuperci. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943986">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943986"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943986">Şterge vot</a></div><span id="v9943986" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943986)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943986Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943986MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [DEC-2017] Restaurantul Snow Sinaia. Clatite Snow cu pui si ciuperci.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Ciorba de vacuta in ceaun de inox. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943987">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943987"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943987">Şterge vot</a></div><span id="v9943987" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943987)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943987Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943987MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Ciorba de vacuta in ceaun de inox.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Burger de vita cu chipsuri si sos de casa. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943988">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943988"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943988">Şterge vot</a></div><span id="v9943988" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943988)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943988Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943988MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Burger de vita cu chipsuri si sos de casa.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Mamaliguta cu branza de vaci si smantana. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943989">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943989"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943989">Şterge vot</a></div><span id="v9943989" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943989)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943989Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943989MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Mamaliguta cu branza de vaci si smantana.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Snitel vienez cu salata de cartofi si dulceata de afine. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943990">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943990"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943990">Şterge vot</a></div><span id="v9943990" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943990)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943990Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943990MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Snitel vienez cu salata de cartofi si dulceata de afine.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Papanasi cu dulceata de visine. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943991">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943991"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943991">Şterge vot</a></div><span id="v9943991" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943991)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943991Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943991MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Papanasi cu dulceata de visine.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia pregatit de Craciun. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943992">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943992"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943992">Şterge vot</a></div><span id="v9943992" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943992)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943992Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943992MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia pregatit de Craciun.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Dulap din lemn pictat. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943996">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943996"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943996">Şterge vot</a></div><span id="v9943996" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943996)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943996Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943996MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Dulap din lemn pictat.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Toaleta. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943997">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943997"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943997">Şterge vot</a></div><span id="v9943997" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943997)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943997Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943997MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Toaleta.
foto Floria [10.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P24 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Terasa in timpul verii. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 10.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943999">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943999"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943999">Şterge vot</a></div><span id="v9943999" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943999)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943999Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943999MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [DEC-2017] Restaurant Snow Sinaia. Terasa in timpul verii.
foto Floria [10.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.171945810318 sec