ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 27.09.2010
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Slobozia
ÎNSCRIS: 12.03.10
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
SEP-2010
DURATA: 5 nopți
familie cu copii
2 AD. + 1 COPII -- v: 3 ani

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 25 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 7 MIN

Unde iarba e cea mai verde si linistea cea mai... linistita

TIPĂREȘTE

Castigasem premiul de vreo luna si nu mai aveam rabdare... stai asa ca nu-i inca septembrie, stai sa isi ia sotia concediu, stai sa vedem cum se intelege copilul cu gradinita, stai sa imi iau eu liber. Cam multe lucruri de care depinzi, dar cand iti pui in minte sa faci un lucru, pana la urma iti iese.

Luam legatura cu propietarul, verificam disponibilitate, facem rezervare, verificam masina, mai bagam mana in buzunare sa fim siguri ca nu avem probleme, ca avem de facut ceva kilometri, vine si dimineata de plecare, punem jumatate de garderoba in portbagaj si ne luam talpasita. Din Slobozia pana la Pojorata facem 7 ore, cu tot cu ceva opriri pentru respirat aer curat, pana de sofer si cumparaturi pentru drum si vacanta.

Datorita faptului ca ne-am mai invartit prin zona acum trei ani si pentru ca ma documentasem foarte bine pe site am oprit masina direct in curtea pensiunii. Am fost intampinati de Gogu, cum l-am botezat noi, un catel altoit cu ceva alsacian, foarte sociabil din cauza ca era extrem de hamesit, apoi ne-a iesit in usa d-na Corina, gazda, cea care "vede" de pensiune.

Dupa un schimb de amabilitati ne-a prezentat camerele, iar pentru ca am ajuns primii, am avut de unde alege. Camera 5 de la etaj mi s-a parut cea mai frumos asezata si a fost castigatoare.

Fiecare camera are mobilier nou, modern, paturi spatioase, sifonier mare cu usi glisante cu umerase si un uscator de par dosit acolo, doua noptiere cu cate o touch-lamp foarte haioasa in forma de glob, si un mic covoras din petice de piele aruncat la "efect" inaintea patului, pe perete cate un LCD de dimensiuni potrivite. A, si un calorifer, este de mentionat, l-am tinut minte, a fost fierbinte in permanenta, seara chiar aeriseam un pic inainte de culcare, pentru a fi nevoiti mai tarziu sa-l "gatuim".

Baia camerei, pe langa faptul ca arata foarte bine (eu chiar am furat modelul de lavoar pentru la mine acasa, doar la Valea Mariei am vazut ceva similar), era foarte curata, iar fiecare utilitate era la locul ei.

Dupa ce ne-am carat bagajele am coborat in living, un spatiu de aproximativ 50 mp cu tot cu locul de luat masa, foarte frumos luminat de niste ferestre enorme ce dadeau spre curte, cu o canpea foarte frumoasa si niste fotolii-balansoar nu doar extrem de comode, dar si foarte practice si aratoase. Gaseai aici: TV LCD mare, 81 cm diagonala, cred; DVD player, masuta cu joc de carti, table, sah, reviste (Forbes, probabil preferata proprietarului pensiunii).

Apoi era locul de luat masa, mancai lejer 8 persoane, cu ceva insistenta chiar 10, scaune erau la discretie. Pe masa gaseai permanent un suport cu lumanarele parfumate si pahare cu picior ornate cu servetele rosii.

Bucataria, ce mai, am gasit mai multe chestii specifice decat am eu acasa. Pe langa mobilierul modern cu toate utilitatile posibile, inclusiv masina de spalat vase, am gasit absolut tot ce ne-a trebuit sa ne gatim, de la ibric si filtru de cafea pana la tepuse pentru frigarui si de la tirbuson pana la curatator de legume. Vesela, ca pentru restaurant, toate tipurile, marimile, pentru toate necesitatile si mofturile.

Imediat dupa incursiunea noastra prin pensiune, foarte asemanatoare cu a unor copii intr-o fabrica de jucarii, d-na Corina ne-a poftit la masa, o prima masa la Pensiunea Pietrele Doamnei, din partea casei (cea mai buna mancare). Un bors de legume dres cu ceva lactate, precedat de o afinata de casa cum scrie la carte, nici prea tare, nici prea dulce, numai buna.

Sarut-mana pentru masa, hai sa vedem curtea. Cu toate ca ploua mocaneste, nu ne-am putut abtine sa nu trecem in revista zootehnia: Gogu, despre care am aflat ca era doar un cersetor aciuat pe acolo si care nu primea de mancare de la personal, ca sa nu se invete cu narav (noi nu am avut suflet sa il lasam sa rabde, s-a mai "intremat" putin in cele 5 zile cat am stat acolo), paznicul cu acte in regula al curtii, un ciobanesc mioritic cat un magar mai mare sau un cal mai mic, legat regulamentar la coltul lui, un motan gras si foarte vocal cand ii mirosea a mancare si o corcitura de pechinez foarte agitat si vizibil iritat de prezenta noastra.

Curtea pensiunii, ceva cam de 2000-2500 de metri patrati, mochetat cu cea mai frumoasa iarba de culoarea cea mai verde din cate exista, presarata cu trifoi, floricele albe, ceva ciuperci de efect, probabil otravitoare, brazdata de alei din piatra si ornata cu flori multicolore asezate pe unde nici cu gandul nu gandesti: ba in niste roabe miniaturale, ba in niste suporturi rustice din trunchiuri de copaci, ba in grupuri de flori rasarite printre bolovani si buturugi printre braduti si ferigi. La mare cinste - ansamblul de tobogane cu leagan si "butoi", cum i-a spus fii-mea, un tub din lemn suspendat. Apoi hamacul asezat strategic la umbra unor pomi, mai ferit, sa poti atipi un pic fara sa fii deranjat.

In mijlocul curtii un teren de sport multifunctional cu porti de fotbal, cosuri de baschet si fileu de volley sau tenis cu piciorul, dupa abilitati. Foarte util in caz de gasca mare, pacat ca roua era prea generoasa si nu il puteam folosi decat dupa-amiaza, cand batea soarele mai bine.

In spatele curtii, un pavilion de lemn cu o masa ce putea aduna la pranz sau cina cam 20 de infometati, la margine fiind gratarul pregatit oricand sa umple masa cu fripturi.

langa pensiune, ceva acareturi, bucataria Corinei, de unde ti se puteau servi mancaruri traditionale la o comanda mai serioasa, de cateva portii, fara sa fii nevoit sa te gandesti la over-draft cand iti venea nota de plata. Langa bucatarie frigiderul cu berici si racoritori la preturi identice cu cele de la magazinul de pestre drum. Tot langa bucatarie era si adapostul pentru lemne, dotat cu topor si butuc pentru a le aduce la dimensiunile optime pentru un gratar, tot aici am gassit insa si adevarate comori pentru copilul nostru: mingi de toate felurile, jucarii si o casuta din prelata care a facut furori.

Tot langa bucatarie si adapostul pentru lemne mai era si un balansoar de 3 persoane si o masa de tenis care prinsese si vremuri mai buneinainte sa vina sezonul ploios. Totusi, cand ne-a venit cheful, ne-am facut treaba cu ea si asa, chef de miscare sa ai.

In dotarea Pensiunii in sine mai erau si doua terase pozitionate asa incat sa ai sub observatie toata curtea, una la parter, cu masa si banci din lemn, tip berarie, si una cocheta la etaj, cu fotolii si bancuta de rattan, unde te simteai ca in dumbrava minunata datorita muscatelor ce pe imbratisau din toate partile. Sus era si router-ul wireless pentru net. Jos gaseai intr-un colt o cutie cu jucarii sa nu se plictiseasca tancii cat timp alde tatane-su isi sorbeu vinul si isi bea tutunul. Pe masa terasei de jos sper ca inca mai troneaza dovleacul donat de mine pentru decorul specific de nu prea indepartatul Halloween.

In fata pensiunii - iarba cat cuprinde, copacei firavi (de, pensiunea-i noua, abia de un an), un strat de flori strajuit de lampi solare si o fantana arteziana iluminata noaptea, care in fiecare dimineata ne pacalea ca ploua, datorita susurului de izvor pe care il producea. Masinile stateau bine-merci in parcarea spatioasa, pe langa portile solide iti mai intregea senzatia de siguranta si apropierea ciobanescului de la "security", care admonesta vocal orice miscare nelalocul ei din curte sau de prin apropiere.

Peisajul - de poveste, munte la stanga, munte la dreapta, munte in fata, munte in spate, in stanga copaci, in dreapta padure...

Confortul termic era asigurat cu indestulare si chiar mai mult de o centrala pe lemne cu gazeificare, care, dupa cum va spuneam, ne cam tinea cu geamurile deschise sau cu caloriferele inchise, iar apa calda ajungea aproape instantaneu la robinet, chiar si la etaj.

Am fost foarte interesat de sistemul de incalzire mai ales ca am achizitionat de curand o centrala asemanatoare, iar casa mi-am construit-o tot pe structura de lemn, ca si Pensiunea Pietrele Doamnei si ce am vazzut acolo m-a linistit foarte tare.

Serviciile, ce sa spun, doamna Corina si colega dansei, sa ma scuze ca nu i-am retinut numele, niste gazde excelente, mereu atente, discrete, mari talente in ale gatitului, ne-au facut o ciorba radauteana si niste poale in brau de nu mai apucam sa ne ligem pe degete. Curatenie bec, noi am fost cu copilul de trei ani si nu ne-a fost deloc frica sa il lasam sa se tavaleasca prin toata casa, totul lucea de curatenie.

Distractia nu ne-a fost straina in aceasta vacanta, am avut si cu cine: Georgiana si sotul sau, castigatori deasemenea ai unei vacante la Pojorata, doi banateni de tot respectul cu care, pe langa aventurile zilnice si incursiunile adanci in toate cotloanele Bucovinei, am stat seara de seara la gratare, cine, berici si povesti, ca nici nu stim cand s-a terminat sejurul. Cu asa prieteni sa tot cutreieri tara si sa tot petreci...

Zona in care este amplasata pensiunea este una de mare viitor, si nu prea indepartat: se lucreaza acolo la singura sosea decenta pe care se poate ajunge la Varful Rarau, adica una pe care poti urca si daca nu ai gipan.

Cam asta-i despre Pensiunea Pietrele Doamnei, nici nu stiu cui sa multumesc mai intai: administratorilor site-ului AFA, proprietarului pensiunii, membrilor AFA care au votat review-urile mele despre locuri cu mult sub ceea ce am vazut in Bucovina... cert e ca ca mi-a placut, a fost cea mai frumoasa vacanta din cate am petrecut la munte vreodata. Doresc tuturor o asemenea vacanta, de ce nu, castigata tot pe AFA, sa aveti Bafta!


[fb]
---
Trimis de valimi in 27.09.10 15:18:10
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 3965 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

13 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (valimi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 curtea pensiunii, in ansamblu, vazuta de mai sus, de pe munte
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 3800 PMA (din 2 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 25.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    13 ecouri scrise, până acum

    presario
    [27.09.10 15:26:02]
    »

    Foarte bun review-ul. Se "citeste" din review ca v-ati simtit bine.

    krondia*
    [27.09.10 15:43:34]
    »

    Ai reuşit să mă faci să mă simt puţin în vacanţă. Ai scris frumos, din suflet, la fel ca atunci când ai câştigat acest premiu. Felicitări!

    magdalena
    [27.09.10 16:13:29]
    »

    O pensiune frumoasa care merita toata atentia, dupa descrierea facuta!

    valimiAUTOR REVIEW
    [27.09.10 16:20:28]
    »

    Multumesc de aprecieri, din suflet am scris, e drept, mi-a placut foarte mult aceasta vacanta.

    lizuk
    [27.09.10 16:45:07]
    »

    Nu ma pot abtine sa nu ma intreb: oare proprietarii au retinut ceva din reviewul meu (click aici) si au mai adus imbunatatiri sau pur si simplu ati plecat voi mai... fara asteptari, si ati venit foarte multumiti? Ca altfel nu inteleg ce avea baia de era foarte frumoasa. La noi incapeau doua persoane in baie doar daca una statea pe wc sau era la dus... Si despre ce utilitati spui ca erau la locul lor? aveau priza pentru aparat de ras? avea cumva cuier pentru haine? ca atunci cand faci dus hainele tre' sa ramana undeva, nu neaparat pe capacul de la wc. Exista suport de prosoape undeva, langa chiuveta, ca sa ai la mana prosopul sa te stergi? la cabina de dus exista vreun suport, ceva, pentru sampon, sapun etc?

    In camera, mie televizorul mi s-a parut foarte mic - noroc ca nu am fost curiosi de tv cat am stat acolo. Dar aici, fiecare cu parerea lui...

    Trecand pe la bucatarie, acum, unde spuneai ca ati gasit tot ce v-a trebuit ca sa gatiti. Curiozitatea mea cea mai mare: ati gasit si oale? ca daca da, atunci asta clar e o noutate... Cand am fost eu, era doar una. Mica. Nu poti gati o masa intr-o oala... Erau doua ibrice, adevarat, si tigaie, dar oale ba. O bucatarie adevarata are un set de oale, zic eu. Si iar nu pot sa ma abtin, si ma intreb ce te-a impresionat din dotarea bucatariei, de zici ca era peste ce ai tu acasa? Trecand peste spatiu, ca doar aici nu e apartament de bloc. Si peste masina mare de spalat vase pe care oricum o familie nu o va folosi cat va sta acolo in vacanta - deci tot proprietarilor le usureaza munca (o masina de spalat vase destinata turistilor are alte dimensiuni, mult mai reduse, si zic asta pentru ca am vazut/folosit asa ceva in alte excursii).

    Ma bucur si ca ati avut parte de "curatenie bec" - noi am tot asteptat, impliniseram deja 3 zile si nimeni n-a deranjat nici un fir de praf cu matura, pe la noi prin camera. Nici gunoiul n-a fost luat, nici prosoapele nu ne-au fost schimbate, nici la hartia igienica nu s-a facut "refill". Ca nici nu am fost intrebati daca am avea nevoie de aceste servicii, e deja alta poveste...

    O alta chestie, "traducere" daca vrei, sa inteleaga si altii care n-au ajuns pe acolo: peste tot pe unde vorbesti de "mobilier nou, modern" la fel de bine se poate spune mobilier de pal... Nimic deosebit (nu ca aveam pretentia...)

    Ma bucur sincer ca ati avut o vacanta frumoasa - sa nu ma intelegi gresit. Atata ca incerc sa imi dau seama daca lucrurile s-au schimbat intre timp sau daca situatia e aceeasi dar ati vazut-o voi mai roz. Oricum ati avut marele avantaj de a fi stapani in pensiune - ca nu ati prins deloc aglomeratie, dar in sezon sigur ar fi fost altfel. Pentru ca, oricat de sociabil ai fi, in acel living nu pot sta oamenii cazati in 6 camere. Tot asa cum nici la o masa de 8 persoane (hai 10, cum spui si tu, cu indulgenta) nu pot manca, cu placere, ocupantii a 6 camere. Ca nu vad pe nimeni stand afara, de Craciun de exemplu, sa ia masa pe terasa sau in foisor...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    valimiAUTOR REVIEW
    [27.09.10 18:49:19]
    »

    imi cer scuze pentru intarzierea cu care raspund intrebarilor lizucai, insa plimbarea copilului mi-a revenit ca sarcina in seara aceasta.

    Referitor la baie:

    - nu exista priza pentru aparat de ras, gillete-ul meu merge si fara.

    - nu exista cuier pentru haine, eu mi le-am asezat pe port-prosop.

    - nu exista suport de prosoape undeva, langa chiuveta, eu m-am intors la 180 de grade, am facut un pas si am gasit prosopul.

    - nu, la cabina de dus nu exista vreun suport, ceva, pentru sampon, sapun, eu am pus sapuniera din dotare pe marginea caditei.

    Bucatarie:

    - Da, exista un set de oale.

    Dining si living:

    - canapeaua si cele cateva fotolii nu mi se par suficiente pentru turistii cazati in 6 camere in cazul in care, sa zicem, ar fi toti hotarati sa stea toti intr-un spatiu de 10% din tot spatiul de la parter.

    - o masa nu mi se pare suficienta pentru o pensiune cu 6 camere, noroc ca mai exista una care este pliata sub televizorul din living, iar barul/blatul ce delimiteaza spatiul cu destinatia de bucatararie de restul parterului poate fi folosit cu succes drept o masa de inca 10 persoane.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    lizuk
    [27.09.10 19:37:18]
    »

    Ok, multumesc pentru raspunsuri. Acum am inteles, conditiile sunt exact aceleasi ca atunci cand am fost eu. Doar ca tu ai fost multumit de ele, le-ai gasit probabil suficiente pentru o pensiune de 4 margarete si ai fost impacat ca te-ai descurcat si ai improvizat in fiecare caz in parte. Oricum, daca e sa ne caracterizeze ceva pe noi, romanii, ca popor, e ca "ne descurcam". Daca nu dinainte, atunci macar din comunism ne-am obisnuit sa ne descurcam.

    Altfel, desi i se spune priza pentru aparat de ras ea e folosita si la altceva. Un uscator de par nu functioneaza fara curent (Gilette-ul tau e mai destept...) iar oglinda din baie nu poate fi mutata nicaieri mai aproape de o priza. Asta conteaza mai ales pentru o femeie care nu doar se usuca, ci isi aranjeaza parul.

    Ca sa iei prosopul de dupa usa intr-adevar nu trebuie decat sa te rasucesti pe calcaie, spatiul minuscul face sa le ai pe toate la mana. Atata ca tre sa inchizi si usa inainte.

    Un cuier de baie se gaseste si la 10 roni, dar e prea multa bataie de cap, se pare. Si daca tot ne descurcam si fara... Atata ca la dus o gravida se va descurca mai greu cu aplecatul dupa samponul lasat jos, pe margine. La fel si o persoana mai in varsta, mai corpolenta etc.

    La bucatarie vad ca s-a investit intr-un set de oale - e un pas inainte.

    Dining: o familie cu copii unde sa stea seara, daca nu in dining? intr-o camera din care nu mai ramane nimic dupa ce pui si patul pentru copil? sa fim seriosi! Te miri ca turistii ar vrea sa stea in living? dar unde sa stea, pe scaunul de la masa, pe care altul il vaneaza ca sa ia cina? Spuneai de servit masa la blatul acela inalt - eu nu am vazut nici un scaun inalt, de bar, dar o fi cumparat intre timp, probabil. Numai asa poti sta in picioarele celor care urca si coboara de la etaj...

    Iar la pensiune de 4 stele sa gasesti rezonabila solutia de a manca la masa plianta de sub televizor... Mie mi se pare total deplasat.

    Sunt curioasa, daca ai fi mers la alta pensiune de 4 stele si ai fi platit din buzunar, la fel de indulgent ai fi fost? Ca pe mine asta m-a deranjat, pana la urma: inteleg ca ai mers acolo gratis, ca si mine de altfel, dar de ce nu esti obiectiv? cand scoatem bani din buzunar stim foarte bine sa atragem atentia ca aia nu era sau ca ailalta a fost nu stiu cum

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    Admin
    [28.09.10 08:44:11]
    »

    thread inchis temporar pentru curatarea subiectului de offtopic.

    Vor fi pastrate doar discutiile referitoare la subiect - si anume conditiile si serviciile de la Pensiunea Pietrele Doamnei Pojorita si din aceasta zona.

    Admin
    [28.09.10 09:03:19]
    »

    Gata "curatenia".

    As aprecia daca ati ramane pe subiect, pentru discutiile referitoare la alte teme si precupari va invit sa folositi forumul.

    Admin
    [28.09.10 10:16:12]
    »

    cum ai spus si tu mai sus, @cosminp, aceste discutii nu-si au locul aici - ci doar pe forum .

    Rog respectati cele scrise in ecoul precedent, in caz contrar voi inchide firul de discutie.

    any*
    [28.09.10 17:38:49]
    »

    Felicitari pentru review, un vot mare si de la Herculane...

    aLeXa10
    [30.09.10 16:55:56]
    »

    frumos si foarte util ceea ce ai scris!

    spezam
    [21.03.11 02:18:53]
    »

    Multumesc. Sunt sigura ca ne vom simti bine!

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    14 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    aLeXa10, anadragusin, any*, chelie_d, cosminp, Flaviu, lizuk, magdalena, molko*, piti, roxxie, spezam, valeamariei, valimi
    Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Pietrele Doamnei:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.053106069564819 sec
    ecranul dvs: 1 x 1