ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 17.02.2010
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Ilfov
ÎNSCRIS: 22.05.09
STATUS: SENIOR
LUNA
AUG-2009
prieteni
7 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
25.00%
Foarte nemulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
37.50%
Mai degraba nemulțumit
PLAJA şi MAREA:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
0.00%
Sub orice critică

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
20.83%

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Caru cu Bere - intre istorie si kitch

TIPĂREȘTE

Anul trecut, in luna august, s-a nimerit ca nasii mei de botez sa vina in vacanta in Romania exact cand au implinit 35 de ani de casnicie.

Evenimentul trebuia sarbatorit si s-au gandit sa mergem la Caru cu Bere, mai ales ca auzisera ca a fost renovat si redat circuitului comercial.

Marturisesc ca nu prea frecventez carciumile din Bucuresti (gatesc acasa: lol), insa de Caru cu Bere auzisem lucruri frumoase.

Pozitionarea si arhitectura mi-au placut la nebunie. Interioarele cu intretaierile de arcade pe plafoane si picturile l-ar putea include in categoria monumentelor si ar scoate bani frumosi daca ar pune taxa la intrare ca la muzeu. Ca restaurant, insa, mi-a lasat un gust amar.

Preparatele erau bune, portii generoase, traditionale romanesti, de la ciorba de fasole, pana la papanasi cu dulceata si smantana, cu conditia sa ajunga pe masa calde. Noi le-am primit sleite. De exemplu, eu am comandat carnati de Plescoi si n-am putut sa-i mananc pentru ca erau tari, opinca. Am cerut o apa carbogazoasa, am primit una plata, am rugat s-o schimbe, o astept si acum.

Chiar pe masa noastra (masa VIP cica) era dozatorul de bere care picura intr-una si din cauza caldurii era un miros de bere statuta. Cam asta era mirosul care te intampina chiar de la intrare, dar intr-o berarie nu poti cere sa miroasa a apa de roze.

Muzica prost aleasa, din repertoriul international si cam nepotrivita pentru un local care se vrea traditional romanesc, era data atat de tare ca abia ne auzeam intre noi la masa. Oare de-asta nu mi-a mai adus ospatarul apa?

Reprizele de program artistic de cate 20 de minute "dansuri populare romanesti", dansuri latino" si "dansuri de societate" au intregit atmosfera de kitch, mai cu seama ca era plin, iar la usa se adunasera "spectatori" ad hoc. Dintre acestia multi asteptau sa se elibereze o masa si se facuse o coada ca in fata cluburilor pe care le vedem in filmele americane.


[fb]
---
Trimis de almona in 17.02.10 12:16:20
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2740 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

4 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (almona); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 800 PMA (din 3 voturi)

ECOURI la acest articol

4 ecouri scrise, până acum

Diaura*
[17.02.10 14:30:23]
»

Asa cum inteleg eu lucrurile, acum o cina la acest vestit restaurant intra la categoria " o data in viata... sa nu ma fac de ras ca nu am calcat si eu pe acolo". Pacat ca nu se mai poate pleca dupa o seara petrecuta acolo, deplin multumit. Din fericire eu am prins si vremuri bune care mi-au lasat amintiri placute.

almonaAUTOR REVIEW
[17.02.10 14:53:52]
»

La mine a fost prima oara si asta la insistentele lor pentru ca au vrut sa-l vada renovat.

Daca eu am pus partea de kitch, te rog pe tine, cand ai timp, sa ne povestesti despre vremurile lui bune.

molko*
[18.02.10 00:14:27]
»

almona, parca ai scris cu cuvintele mele, pe bune, este intocmai si parerea mea despre acest local, restaurant e mult spus. Intru cu totul de acord.

Diaura*
[22.07.10 22:28:54]
»

Ieri am mancat iar la " Carul cu bere". Eram un grup mai maricel si am comandat fiecare cate un " meniu de pranz", asat ca sa fim siguri ca totul merge repede, noi fiind intr-o pauza la un curs.

Totul a fost ok. Mancarea multa si buna, iar curajosii au luat si cate o bere. Eu nu am indraznit, caci riscam sa adorm la curs.

Au un meniu special (de fapt mai multe) pentru pranz; meniurile poarta nume mai medievale; al sticlarilor, al armurierilor, al calfelor si desigur al berarilor. Fiecare cuprinde o ciorba, un fel doi cu carne, garnitura si salata si un desert. Si costa cu tot cu bacsis, 25 lei. Mi se pare mai mult decat rezonabil.

Colegii cursanti care nu erau din Bucuresti, au fost foarte incantati, iar " proful" care nu este roman , a apreciat foarte mult restaurantul.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
almona, Diaura*, molko*
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în București?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.063163042068481 sec
    ecranul dvs: 1 x 1