ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.10.2010
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 20.12.09
STATUS: SENATOR
LUNA
OCT-2010
familie cu copii
1 AD. + 1 COPII

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
92.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 3 MIN

Restaurantul-pizzerie « Cuptorul cu lemne » - e musai de incercat!

Ilustrație video-muzicală

Sarah Connor -Turn off the lights
TIPĂREȘTE

Avand in vedere ca merg frecvent la acest restaurant m-am gandit sa va impartasesc si voua acest lucru pentru a-i trece macar o data pragul, dat fiind mancarea foarte buna de aici si, mai ales, deserturile super delicioase!

Restaurantul (site oficial: click aici) se afla pe b-dul Pache Protopopescu nr. 63, un bulevard care se mai bucura de alte cateva restaurante, poate unde pe acelasi bulevard se afla vestitul post de televiziune PRO TV si se pare ca o parte dintre clientii acestuia provin din aceasta televiziune.

Aici am sarbatorit si o zi de nastere, aici am iesit cu prietenii sau cu familia cu diferite ocazii sau doar pentru a ne relaxa la un pahar de vin rosu.

Chiar daca atunci cand este aglomerat timpul de asteptare este destul de mare pentru a veni cu comanda, putem admira in acest timp caricaturile expuse pe pereti, in interiorul acestuia functionand permanent o expozitie de acest gen.

Restaurantul este dotat si cu o terasa (care seara este luminata discret de felinare), unde preferam sa stam de obicei, deoarece in interior se simte miros de tigara chiar si in separeurile pentru nefumatori.

Meniul este foarte variat, insa ceea ce il face celebru este pizza super gustoasa pe care eu o gasesc cea mai buna din cate am mancat, poate tocmai din acest motiv o comand si acasa unde livrarea se face foarte prompt (si pot aduce si alte produse).

La acest capitol va recomand pizza quatro stagioni, quatro formaggi, siciliana si capriciosa care sunt foarte bogate in ingrediente si blatul este foarte subtire, insa au alte 20 de sortimente (chiar una vanatoreasca, cu carnati de caprioara si salam de mistret) !

Si pastele sunt delicioase si nerecomandate celor care tin cura de slabire...

Ca meniu, exista preparate din bucataria traditionala romaneasca unde nu lipsesc supele si ciorbele, preparatele din carne cu diverse sosuri (va recomand frigarui de pui invelite in bacon), inclusiv de berbec, si salatele foarte bogate.

Insa o alta piesa de rezistenta pentru acest restaurant este desertul... Aici am luat, in general mar copt care este umplut cu un amestec de nuci si stafide insiropate (cred ca sunt un pic si imbibate in alcool...) si stropit cu miere!

Nu stiu cum reusesc ei sa faca marul atat de bun, ca mie nu imi iese la fel... Ori e tare, ori e prea copt, insa aici este perfect!

Un alt desert inedit incercat este piureul de castane care este un amestec de fructe confiate, migdale si nuca semipasate si probabil castane, insa in amestec nu mi-am dat seama, servit in cupa de sticla cu frisca deasupra si cu topping de caramel! Pe acesta il recomand singur, adica doar daca veniti pentru un desert si o bautura... Este mult prea delicat pentru a il « arunca » dupa o masa copioasa si senzatia nu va mai fi la fel, eu l-am incercat in ambele situatii.

Preturile la bauturi sunt similare unor restaurante de 3 stele (apa la 330 ml - 3 lei, sucurile, berea 4-5-6 lei).

Ca minusuri as preciza ca nu exista fete de masa si nici naproane pe mesele de pe terasa si iti lipseste acea senzatie de curat pe care trebuie sa o ai la masa, farfuriile fiind puse direct pe ea.

De asemenea, sunt prea multe locuri pentru spatiul existent, ai senzatia ca deranjezi pe cineva cand te scoli de la masa si lipseste oarecum intimitatea necesara unei discutii.

Ceea ce mi-a placut cand am fost ultima oara (poate unde in general ajung seara) este ca am remarcat oameni obisnuiti, nu doar tineri iesiti cu iubita la o cafea sau gasti venite la o pizza cu bere... Am vazut multi oameni in varsta si m-am mirat oarecum, aducandu-mi aminte de lejeritatea cu care vienezii de toate varstele iau loc intr-un restaurant, inclusiv doamnele singure, ceea ce pe la noi nu prea se intampla.

Asa ca, tanar sau in varsta, rebel, elegant sau obisnuit, opriti-va sa va delectati cu preparatele acestui restaurant, eu inca nereusind sa le incerc pe toate si povestiti-mi si mie pentru care mai merita sa ma sacrific...

Nota webm: nu uitati de retragerea PMA standard, inclusiv la fotografii (conform regulamentului). Multumesc!


[fb]
---
Trimis de magdalena in 01.10.10 23:41:27

VIZUALIZĂRI: 3291 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

24 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (magdalena); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Restaurantul-pizzerie « Cuptorul cu lemne »
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]
PUNCTAJ CRT: 0 PMA (std) PLUS 2000 PMA (din 0 vot)
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

24 ecouri scrise, până acum

david
[01.10.10 23:51:25]
»

L-am notat la must eat dar cat o pizza sau frigaruie invelita in bacon?Pozele inca nu au aparut!

catalinalupu
[01.10.10 23:53:17]
»

Ca de obicei... merge la casa... sufletului... dar e tarziu... trecute de fix... la ora asta... ca sa se depuna... pai ce mai avem 20 de ani... acu'... apa plata cu lamaie... asta nu au? ! Nici n-o sa ma uit la poze... uite-asa de ciuda!... O sa mor de pofta daca trag cu ochiul...

magdalenaAUTOR REVIEW
[01.10.10 23:53:40]
»

Pizza e cca 17 lei si frigaruia cca 15 lei, am scris la poze preturile.

webmaster13
[01.10.10 23:55:55]
»

si o melodie pe masura... sper !!!

magdalenaAUTOR REVIEW
[02.10.10 00:02:00]
»

Woops! Cam asta trebuie sa fac acum...

webmaster15
[02.10.10 08:23:30]
»

Am retras PMA standard la review si fotografii.

sandu.53
[02.10.10 08:58:53]
»

@magdalena 'Cuptorul cu lemne" este unul din localurile mele preferate... pizza variata si f. f. buna... si atmosfera frumoasa mai ales vara pe terasa... sper ca ai admirat si caricaturile unice in Bucuresti (sunt in interiorul restaurantului). felicitari ca ai scris despre acest loc!

biancuta
[02.10.10 09:54:19]
»

@magdalena, ce pofta mi-ai facut! Cred ca azi vom merge si noi la o pizza, sau vom comanda acasa!

Diaura*
[02.10.10 09:57:38]
»

La restaurant nu am fost niciodata, dar mereu comandam la serviciu si de fiecare data am fost multumiti.

magdalenaAUTOR REVIEW
[02.10.10 10:45:43]
»

Daca tot il cunoasteti prin prisma pizzei, incercati si celelalte preparate, nu o sa regretati!

celeste
[02.10.10 11:05:01]
»

Ai dreptate ca se asteapta mult cand este aglomerat, dar de cate ori avem ocazia ii trecem pragul. Felicitari!!!

deliutza27
[02.10.10 12:59:49]
»

Foarte apetisante pozele, iar preturile nu mi se par deloc mari. Pus la favorite, pentru o eventuala vizita in Bucuresti... aici vreau sa mananc neaparat!

fluturas1*
[02.10.10 15:24:18]
»

In Bucuresti sunt multe locuri frumoase unde poti manca la preturi rezonabile.

raduu1972
[02.10.10 23:35:02]
»

am auzit si eu de Cuptorul cu lemne, cred ca a fost super delicios marul copt cu scortisoara cred, nu?

corinne
[02.10.10 23:37:32]
»

Pentru Bucuresti nu-i rau cu preturile... Un loc de tinut minte! Felicitari pentru poze si pentru descrierea acestui loc!

Alina Morar
[03.10.10 09:24:07]
»

Frumos si gustos. Tot ce tine de bucataria italieneasca, e pe gustul meu.

presario
[04.10.10 09:34:38]
»

Am vazut ca au mar copt, dar au cumva si ciocolatino?

magdalenaAUTOR REVIEW
[07.10.10 09:31:20]
»

Cum e ciocolatino?? Unde se mananca?? Unde gasesc??

presario
[07.10.10 09:41:39]
»

@magdalena - asa ceva nu se spune. Pot sa-ti zic doar ca este delicios. Eventual pot sa-ti zic un loc unde este asa ceva. Dar in Oradea.

magdalenaAUTOR REVIEW
[07.10.10 11:14:42]
»

E clar ca Oradea m-a cucerit definitiv si irevocabil!!!

TORA INGRID
[07.10.10 12:11:40]
»

" @Magdalena cand ai scris

si localul ai descris

spui de pizza capricioasa

dar atat de delicioasa

de ciorbite si salate

deserturi insiropate,

ploua afara dar si-n gura

si visam toti la friptura!

Mura-n gura tu ne-ai dat

un local bine cotat,

chiar de are minusuri,

tu ai numai bonusuri.

In concluzie am votat

dupa ce am salivat,

nu-i frumos ce e frumos,

e frumos ce-i si gustos!! "

corinne
[06.02.11 23:39:58]
»

Am tinut cont de sfaturile si recomandarile tale si am fost acolo. Intr-adevar, am avut parte saptamana trecuta de cateva pranzuri servite acolo si am fost foarte multumita.

Ce mi-a placut mie la acest local este faptul ca are separeuri pentru fumatori si astfel nefumatorii nu sunt deranjati de fumul degajat.

Supele si ciorbele sunt nemaipomenite, am incercat supa crema de rosii, supa de pui cu taitei si ciorba acra de pui si datorita faptului ca eram intotdeuna in viteza (in pauza de la cursurile facultatii de vi-a-vis) am incercat in fiecare zi alt desert si va recomand strudelul cu mere si ananas, acoperit cu crema de vanilie si nuci. Deasemenea papanasii sunt foarte gustosi si au deasupra dulceata de visine, iar recomandarea ospatarului a fost o prajitura cu crema de branza si ciocolata care a fost delicioasa.

De maine ma asteapta o alta saptamana de cursuri si binenteles fiecare pranz servit acolo. Sper sa fac si poze sa va arat bunatatile...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
magdalenaAUTOR REVIEW
[07.02.11 06:19:00]
»

@corninne, ma bucur ca recomandarile mele au fost de folos!

susu
[30.08.11 21:50:15]
»

foarte frumos, trecut si asta la favorite. Tora ce mi-a placut pozia ta, esti o adevarata poeta

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
14 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alina Morar, biancuta, catalinalupu, celeste, corinne, david, deliutza27, Diaura*, fluturas1*, magdalena, raduu1972, sandu.53, susu, TORA INGRID
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în București?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.097744941711426 sec
    ecranul dvs: 1 x 1