ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 09.11.2010
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Brăila
ÎNSCRIS: 24.06.10
STATUS: SENIOR
DATE SEJUR
SEP-2010
DURATA: 1 zile
familie cu copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 3 MIN

Telecabina Busteni-Babele - un vis implinit

Ilustrație video-muzicală
Suiera vantul-Odissey
TIPĂREȘTE

Nu am crezut ca a urca cu telecabina de la Busteni la Babele inseamna sa ai noroc sau poate sa fii foarte insistent. Noi am incercat si in septembrie 2009, dar si in septembrie 2010. Daca in 2009 nu am reusit, anul acesta norocul ne-a suras in sfarsit si intr-o zi de miercuri ne-am “imbarcat”, cu emotie, cu bucurie, cu nerabdare.

Am pornit spre destinatie si impresia a fost ca acest traseu nu se poate compara cu cel de la Sinaia. Ne-am dat seama ca intr-adevar nu trebuie sa fie nici o adiere de vant pentru ca altfel telecabina se poate atinge de varfurile brazilor inalti sau de stanci. Priveam din interior spre stalpul spre care urma sa ajungem, era undeva sus, asteptam sa atingem acel punct, apoi telecabina intra intr-un fel de balans si cei din interior incepeau sa ofteze… cu totii eram emotionati, as putea spune ca la urcare este chiar mai palpitant decat la coborare. Priveam spre prapastia de sub noi, priveam stancile pe langa care treceam si totul ne infiora. Foarte putini pasageri isi pastrau calmul si reuseau sa faca si poze. Noi nu am facut poze decat la coborare.

Am ajuns dupa ce am trecut de cei 7 sau 8 stalpi, traseul este mult mai lung decat pare atunci cand privesti de jos, din Busteni si bineinteles, mult mai lung decat traseul telecabinei din Sinaia.

Sus parea ca totul a intrat intr-o stare de nemiscare, nu era nici o adiere de vant. Ne-am indreptat catre Babele, am facut poze, apoi catre Sfinx si dupa aceea am pornit pe traseul care duce spre Crucea Eroilor Neamului, monument construit intre anii 1926-1928 pe Muntele Caraiman in cinstea eroilor cazuti in primul razboi mondial, monumentul fiind amplasat la o altitudine de 2291 metri, aceasta pentru a putea fi vazut de la o distanta cat mai mare.

Traseul nu este greu, durata este de circa o ora si jumatate, sunt si cateva portiuni mai abrupte, iar pe alocuri nu mai vedeam nimic pentru ca intram in nori. Vremea a fost foarte frumoasa, insa atunci cand soarele se ascundea era mai racoare, ne aducea aminte ca suntem in luna septembrie.

Pe traseu am vazut pe cineva cu o punga mare din plastic si in ea punea tot ce gasea in drum – cutii goale de bere, diverse ambalaje, sticle goale de apa sau suc, iar atunci cand a ajuns la Crucea Eroilor avea punga plina.

Am ajuns la Crucea Eroilor Neamului, am admirat Busteniul de sus. Seara, cand priveam spre Crucea Eroilor din Busteni, vedeam crucea luminata. Acum, ajunsi aproape de ea, am observat ca becurile sunt aprinse si ziua, alimentarea acestor becuri facandu-se din reteaua electrica a statiunii Busteni.

Ce nu ne-a placut a fost faptul ca existau multe insemne ale diversilor turisti care trecusera pe acolo, fie si-au scris numele, fie anul cand au ajuns acolo si totul cu o vopsea albastra.

Pe monument exista o singura placuta, cea pe care era scris ca a fost restaurat prin grija Primariei Sinaia. Cealalta placuta pe care ar fi trebuit sa scrie cand a fost construit acest monument si in cinstea cui nu mai era, doar locul gol. Din cate stiu, monumentul a fost construit din initiativa Reginei Maria si a Regelui Ferdinand I al Romaniei

Am pornit inapoi spre Babele si pe drum am admirat privelistea, am facut poze si totul parea ca ne indeamna sa nu plecam, inclusiv florile ce erau prezente la acea inaltime.

In cele din urma am coborat cu ultima telecabina care mergea spre Busteni, iar cand am ajuns jos ne-am considerat fericiti pentru ca pentru o zi am reusit sa ajungem la o asemenea altitudine, sa vedem aproape tot lantul carpatic si sa respiram aerul acela atat de curat.


[fb]
---
Trimis de ascent in 09.11.10 22:09:49
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUȘTENI.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 21475 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

21 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ascent); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P18 Crucea Eroilor Neamului de pe Muntele Caraiman
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 8000 PMA (din 13 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

21 ecouri scrise, până acum

dannek
[09.11.10 22:33:23]
»

Asteptam pozeleeeeeeeee dar cred ca miine???

magdalena
[10.11.10 00:03:22]
»

Tare demult am fost si eu pe aici! Cred ca trebuie sa revin, am lasat Valea Prahovei si excursiile ce se pot face aici pentru locuri neumblate de mine inca...

alinutzza140*
[10.11.10 08:03:51]
»

Pozele sunt foarte frumoase.

valimi
[10.11.10 10:49:37]
»

Ma bucur ca ati ajuns pana la urma, cu telecabina, la Babele. A meritat toata alergatura de la o telecabina la alta si asteptarea.

Felicitari

ascentAUTOR REVIEW
[10.11.10 11:07:13]
»

@magdalena - si noi am fost de multe ori pe Valea Prahovei, iar statiunea noastra preferata este Busteni. Totusi nu am reusit sa ne plimbam cu telecabina decat in acest an, iar privelistea este de vis.

alinutzza140 - intr-adevar, acolo sus parca atingi cerul...

@valimi - aici, la Babele am ajuns a doua zi dupa toata alergatura aceea de la telecabina la telescaun si asa mai departe. Partea interesanta era ca aproape disparusera privatizatii care ne "impresurasera" cu o zi inainte.

georgiana
[10.11.10 12:23:11]
»

Pozele sunt superbe, merita sa urci pana acolo, chiar si numai pentru a face poze, dar cam scump biletul!

ascentAUTOR REVIEW
[10.11.10 12:34:59]
»

@georgiana - o plimbare dus-intors cu telecabina de la Busteni pana la Babele costa 58 lei de persoana. Parerea mea este insa ca merita... Cu toate ca durata calatoriei este de numai 17 minute (asa cum ne-a spus cel care insotea turistii in telecabina, noi nu am stat sa cronometram pentru ca admiram privelistea), traseul este deosebit de spectaculos, iar odata ajunsi sus am simtit ca toata lumea este la picioarele noastre...

georgiana
[10.11.10 14:07:53]
»

Eu nu am mai fost de anul trecut, din vara, dar tot cam in jur de 50 de lei era biletul la telecabina. Cam scump pentru Romania, sincer, in Austria la Mariazzel, era mult mai ieftin.

Dar,scopul scuza mijloacele...

mirelutza
[10.11.10 16:15:38]
»

Acelasi traseu l-am facut eu anul trecut in toamna... ; aceiasi nori "buclucasi" care ne dadeau tarcoale...; intr-adevar , o experienta inedita !

ascentAUTOR REVIEW
[10.11.10 19:12:55]
»

@georgiana - raportat la veniturile noastre, da, este scump, dar chiar si la pretul acesta nu am reusit decat cu greu sa urcam... Chiar ma gandesc ce ar fi fost daca am fi fost nevoiti sa stam 3-4 ore la coada sa urcam si cam tot pe atat ca sa coboram... Cam asa este prin iulie-august...

@mirelutza - eram cu "capul in nori" cum se spune...

alinarez
[11.11.10 20:17:16]
»

Pozele sunt foarte reusite, impresionant peisaj, exact cum ai spus, erai aproape de cer si puteai atinge norii ... La modul in care functioneaza telecabina de la Busteni-Babele trebuie sa ai noroc sa ajungi sus.

corinne
[12.11.10 22:05:14]
»

Ma bucur ca ai reusit pana la urma sa ajungi la Babele si la Crucea Caraiman. Intr-adevar traseul pana la cruce nu este greu, noi mergand pana acolo cu copii, ei ambitionandu-se sa ajunga primii. Ne-am intors pe alt traseu, pe langa Cabana Caraiman, ceea ce ni s-a parut mai greu accesibil si mai lung. Alte trasee pe care le puteai face de la Babele erau:

- Cabana Piatra Arsa ~ o ora

- Hotel Pestera - 1 - 1,1/2

- Varful Omu - 2 - 2,1/2 ore

- Costila

Felicitari pentru impresii si pentru poze, sunt superbe!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
ascentAUTOR REVIEW
[13.11.10 00:14:52]
»

@alinarez - multumesc!

@corinne - da, stiu ca sunt multe trasee, insa ne doream sa ajungem pana la Crucea Eroilor, o tot vedeam din Busteni, de jos si ne doream sa ajungem cat mai aproape.

Despre celelalte trasee iti multumesc pentru amanunte, in mod sigur le vom incerca pentru ca Busteniul este statiunea noastra preferata dintre cele de pe Valea Prahovei.

PS- functiona si telecabina spre Pestera, dar am lasat acest drum pe alta data.

webmaster13
[08.01.11 13:25:39]
»

Frumoase poze, mi-au trezit nostalgia anilor tineretii cand cutreieram pe acolo cu rucksacul in spinare, uf ce vremuri!!!

Sper sa placa melodia atasata!

ascentAUTOR REVIEW
[08.01.11 14:41:51]
»

@webmaster13 - excelent!!!

BOGDAN DSN CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[08.08.11 22:28:31]
»

Am fost in 6 august 2011 cu un grup de prieteni (si cu copii) la Busteni cu gandul sa urcam la Babele si sa mergem la Cruce. Am stat 4 ore la coada la telecabina la dus si 2 ore la intors. Pretul este de 64 lei de adult, iar copiii intre 5-12 ani platesc 18 lei. Pentru banii astia turistii suporta o bataie de joc cum numai pe la noi poti intalni.

Personalul de la telecabina, de toata jena, spuneau ca la ora 17 este ultima telecabina - pe site-ul societatii care administreaza (oare?) instalatia era indicat ca orar de functionare 8-20... cand am ajuns la ora 17 am luat coada de afara.

La intoarcere multi copii obositi erau adormiti in bratele parintilor (nu e nici o banca, stai pe scari)

Wc-ul de la Babele ''functioneaza'' astfel: intri, dai 1 leu, faci ce ai nevoie, vine tanti cu galeata cu apa si arunca in urma ta, apoi iti toarna din sticla niste apa ca sa te speli pe maini si asta in 2011.

In concediul din aceasta vara eu nu am vazut pret mai mare de 14 euro la vreo telecabina, dar este adevarat ca nici capacitate de 25 de persoane nu avea nicuna.

Tare as vrea sa o vad pe madam Udrea stand si ea la coada... desi e greu de crezut, pentru ca exista usi separate pe unde pot fi ''bagati in fata'' persoanele mai cu mot (cei care stau la coada nu pot vedea asta deoarece geamurile sunt mate).

La coborare stai la coada sa iesi de pe platforma statiei, deoarece aparatul care taxeaza cartelele merge cu noduri, sau deloc.

JALNIC!!!

PS - nu am mai avut puterea de a scrie un review intreg, de aceea am scris aici.

tamar
[31.08.11 17:14:01]
»

M-am intors doar de doua zile de pe Platoul Bucegilor unde am petrecut cateva zile de concediu. Avand ceva mai mult bagaj, si fiind si cam prajiti de soarele de august, am optat sa coboram totusi cu telecabina in Busteni si nu pe Jepii Mari asa cum proiectasem. Pretul destul de piperat, coada, nu-pentru ca era inca dimineata... dar ceea ce mi s-a parut aiurea a fost treaba cu toaleta. Exista una la parterul cladirii dar se percepe taxa de 1 leu de catre o doamna plinuta si usor irascibila care ne anunta pe un ton acru ca nu are importanta ca avem bilete cumparate, WC-ul se plateste ca ei cara apa de jos cu cabina. Este intradevar foarte dificil sa umpli la statia de jos niste bidoane cu apa si sa le pui in cabina pentru ca altcineva sa le primeasca sus, dar ma rog nu ma bag peste bucataria lor interna. Problema mea este de principiu asa cum nu mi se pare normal sa platesc taxa la toaleta la un restaurant unde fac consumatie sau la un cinematograf etc. Ca sa nu mai vorbim de legalitatea incasarii acestor bani... si aici nu ma pot opri sa nu ma gandesc ce fata ar fi facut respectiva doamna daca i-as fi cerut bon fiscal pentru taxa perceputa!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
bmiruna
[18.08.12 00:49:20]
»

aug 2012:

Daca vrei sa nu stai 3-4 ore la coada, ar fi bine sa ajungi la 8, cand se deschide. Noi am ajuns la 8.30 si am stat o ora si jumatate. Cand ne urcam noi in telecabina, coada era invartita in jurul cladirii, de vreo 3 ori cat fusese la noi.

Eu banuiesc ca nimeni nu avea idee cat urmeaza sa astepte. O fi peisajul frumos, dar sa pierzi 3-4 ore din zi asteptand la coada, mi se pare o nebunie. Mai bine faci o plimbare, obiective sunt destule.

La coborare, daca vremea e buna, telecabina merge pana ii duce pe toti. Asta probabil ca inseamna cel putin ora 19:00, desi programul oficial e pana la ora 17:00

La Pestera nu sunt musterii, program are din jumatate in jumatate de ora.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Lucian_1971
[16.08.15 23:36:50]
»

Am profitat si eu împreuna cu familia de un binemeritat concediu, orientându-ne către zona Bran ca punct de cazare si plecare către diversele si variatele atracții din zona.

Chiar a doua zi după sosire am hotărât sa urcam pana pe platoul Bucegilor, cu ajutorul telecabinei din Bușteni. Drumul cu mașina pana la telecabina a fost ok, am găsit parcare plătită undeva in zona, destul de aproape. Pe drumul de la parcare pana la telecabina (vreo 500 m) am dat de o grămada de locante, unele mai organizate, altele mai tip ghereta. Ne-am aprovizionat cu de-ale gurii si cu lichide, fiind avertizați de băiatul de la parcare ca vom sta la coada vreo 2 ore. E drept ca nu am fost foarte harnici, e bine sa ajungi la "coada" pe la 8 la matineu, programul efectiv începând la 8.30, după o scurta revizie de dimineața. Cand am ajuns la clădirea telecabinei, prima dezamagire! Coada se întindea pe 3 din cele patru laturi ale clădirii, in jur de 100 m. Asta este, am zis, nu avem ce face, stam, ca de aia am venit. Ne-am asezat frumos la coada, împreuna cu diverse persoane, de pe întreg cuprinsul patriei, chiar si din alte tari. Lumea civilizata, consolată cu ideea ca trebuie sa aștepte. Nu au trecut 5 minute de cand ne-am asezat la coada si au si început sa apăra "bișnițarii". Adică niște băieți, cam dubioși spre cocalari, echipați cu teniși si tricouri sport, care s-au pus pe "agățat". Le propuneau celor aflați la coada sa scurteze timpul de așteptare si sa facă excursia cu jeep-urile lor, cu care poți vizita pana la 12 obiective, nu numai 2 câte vezi cu ajutorul telecabinei. Unii au acceptat oferta, alții nu. Prețul băieților era un pic mai mare decât cel oficial, dar ei zic ca merita, ca nu stai la coada si vezi mult mai multe. Apropo de preț, noi am plătit 70 lei de persoana si 36 lei pt copil, dus-întors. După ce am înaintat, am cam scăpat de băieți, se pare ca ii vânează pe cei proaspăt sosiți, cei din urma. In schimb nu am scăpat de vreo doua tanti, din minoritatea braziliana, care ne-au îmbiat non stop cu mure, zmeura sau afine, la prețuri imbatabile. Nu am dorit, in schimb alți participanți la coada au servit, sper sa nu ii fi apucat durerile de burta. Cele doua ore de așteptare preconizate au trecut repede, noi înaintând cam pana la jumătatea distantei. Noroc ca nu a fost extrem de cald, soarele s-a mai ascuns in nori. Intr-un final glorios, am intrat si noi in clădire, estimez ca in jur de 30 persoane. Un nene stătea sus pe balcon, in clădire deasupra intrării, si număra in minte persoanele care intrau. Cand auzeai exclamația "Gata, atât! Nu mai intra! " simțeai un nod in stomac, dacă nu ai fost printre norocoșii care au apucat sa pașească înăuntru. Odată intrați, treburile decurg repede. Tot grupul se aseaza la alta coada, la bilete, care se mișca repede. In 5 minute toți eram directionați către terasa, de unde intri in telecabina. Toate sunt calculate la marele fix, nu se sta prea mult pe respectiva terasa, vehiculul montan apărând destul de prompt. Întâi ies din telecabina cei care au coborât, ca asa e frumos, după care lumea se cam buluceste sa prindă loc la geam. Noi ne-am bulucit si am prins loc! Aici sa vezi invazie de aparate foto si camere video, telefoane, etc., fiecare ce are in dotare. Pornim, cabina prinde viteza, ne înălțam, lumea in delir! La primul stâlp, cabina coboară un pic, simți ca se lasă in jos, lumea exclama "Oooooo! " La următorii stâlpi, ne cam obișnuim cu senzația, asa ca ooo-utile se cam răresc. Lumea continua sa facă poze, cardurile de memorie se umplu văzând cu ochii! Intr-adevăr, peisajele sunt superbe, natura își dezvăluie frumusețea bruta. Frumoasa țara avem! Continuam sa ne extaziem pana sus, pe platou, nu știi unde sa îți întorci privirea. A meritat așteptarea de 3 ore jumate la coada! Telecabina parchează încetișor, lumea coboară civilizat. Se coboară niște scări către ieșire. Clădirea telecabinei e dezolanta, se vede ca nu se investește nimic. Si totuși, bani se fac! Lumea sta la coada, plătește un preț mărișor, personal deservent nu cred ca este in exces, nu am văzut prea mulți angajați.

Colegii de telecabina s-au împrăștiat peste tot, platoul este mare, fiecare cu planurile sale. Noi nu ne-am propus prea multe, numai Babele si Sfinxul, avem o fetița cam mațaită, a cam obosit la coada. Recomandare, sus pe platou este mai rece, luați-va o haina suplimentară, in caz contrar s-ar putea sa cam dardaiti. Chiar la ieșirea din clădire, o tanti executa maiastru niște kurtos kalacs, cozonaci secuiești. Nu am gustat, ca nu de aia am urcat pana aici. Mai încolo, o alta tanti vindea celebrele de acum cutii cu zmeura. Si mai încolo, către Babe, doi neni, incotosmanati in geci groase prăjeau porumb. Fetița mea, mâțâita, a dorit unul. Problema e ca nu ai unde arunca diversele resturi alimentare, pet-uri sau alte cele. Nici gram de cos de gunoi. Parca băieții cu porumbul aveau un container, dar nu știu dacă te lăsau sa arunci orice in el. Aaa, înainte sa nu uit, pe tăpșanul din fata clădirii telecabinei, din Bușteni, destul de multe pet-uri aruncate pe jos, ambalaje, hârtii, etc. Coșuri de gunoi destul de putine, si alea pline ochi, de dădeau pe dinafara.

Sus pe platou, nu chiar asa dezastru, dar tot se mai puteau zări urme ale trecerii concetățenilor noștri pe acolo. Suntem romani si ne mândrim cu asta!

Sincer, am fost un pic dezamăgit de Babe si Sfinx, in schimb peisajele sunt superbe. Doritorii pot face trasee către multiple direcții, musai sa ai echipament adecvat. Am văzut niște pisi-uri in sandale, dar mai mult de vreo câteva selfie-uri cu Sfinxul nu au îndrăznit.

După vreo ora de admirat superba natura, am hotărât sa coboram, ca se apropia ora 5 si se cam aglomera la telecabina. Bine am făcut, coada de la întoarcere nu a durat decat o ora, acceptabil, zic. Între timp, am "accesat" toaleta, coada si acolo, 1 leu intrarea. Condiții mizere, cam ca in Afganistan. Îmi era rusine de străini, oare ce zic?

Întoarcerea se desfășoară la fel de organizat, in grupuri, de-o telecabina. O paranteza aici, Telecabinele sunt cam obosite, nu știu cand au fost achiziționate, dar nu cred ca de curând, probabil l-au prins si pe Ceaușescu.

Timpul de coborâre este identic cu cel de urcare, logic, sunt doua cabine care urca si coboară in paralel. Unii mai fac poze, dacă le-au ratat la urcare. La coborâre ți se cere din nou biletul dus-întors, sa nu cumva sa fentezi.

Făcându-ni-se destul de foame, deh, aerul de munte, hotărâm sa servim ceva ușor, un Hamburger de vita, văzusem un chioșc mai jos, pe alee, si produsele arătau bine. Cand ajungem la chioșc, ghinion, a închis băiatul, era 5 fără ceva. Ne-am consolat cu ideea si am hotărât sa mâncam cand ajungem la pensiune.

Cam asta a fost experiența noastră cu Bușteniul, Babele, Sfinxul si minunata telecabina!

webmaster
[17.08.15 00:03:05]
»

@Lucian_1971 - ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"

ascentAUTOR REVIEW
[20.08.15 22:47:10]
»

@Lucian_1971... excelenta descriere... cu atat mai mult cu cat astazi m-am intors din concediu... oprind, bineinteles si prin Busteni... Timpul, mai bine zis vremea... nu ne-a permis sa ne abatem si pe la telecabina... Doar am servit masa la Casa Ancutei... (app... buna mancare au pe acolo si... portii pe masura apetitului... )

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
13 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alinarez, alinutzza140*, ascent, bmiruna, BOGDAN DSN, corinne, dannek, georgiana, Lucian_1971, magdalena, mirelutza, tamar, valimi
Alte impresii din această RUBRICĂVacanța în Bușteni:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.058842182159424 sec
    ecranul dvs: 1 x 1