85184 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Cabo da Roca

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
31.03.2018
DE
Avatar GabrielaG
--- F ---
vârsta 20-30 ani
DIN Brasov
înscris/ă în 16.01.12
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
NOV-2016
DURATA: 12 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Cabo da Roca - locul unde se termină Europa şi începe oceanul


Urmare de aici

Cabo da Roca este extremitatea vestică a Europei continentale sau mai poetic spus locul unde se termină Europa şi începe oceanul... Oricum îi veţi spune merită să ajungeţi până aici, în primul rând pentru sălbăticia şi splendoarea peisajului.

Cum am ajuns la Cabo da Roca?

Deşi ziua de luni, 28.11 era programată pentru altceva şi anume pentru belvederi, funiculare şi Oriente Mall, spontan, cu o seară înainte ne-am decis să mergem de dimineaţă la Cabo da Rocă.

Parcă nu mai aveam astâmpăr şi după ce mi se îndeplinise dorinţa cea mare de a vizita “turnul meu” (Belem), am zis că trebuie cât mai repede să ajung şi la Cabo da Roca.

Nici nu se punea problema să nu vizitez acel loc despre care auzisem atâtea!

Şi datorită faptului că mai aveam Lisboa Card în ziua respectivă dar şi pentru că lunea majoritatea muzeelor sunt închise am pornit-o de dimineaţă.

În plus, vremea se anunţă a fi una formidabilă, aşa că nu am stat pe gânduri.

Am luat metroul de la Parque, am coborât la Baixa-Chiado unde am schimbat metroul şi am luat linia verde către Cais do Sodre unde am şi coborât. Am ajuns în gară si am rămas surprinsă (în mod plăcut) să văd că am ieşit direct din metrou şi am intrat direct în gară pe peron. Asta se întâmplă la staţia Cais do Sodre. Luasem metroul şi coborâsem la ultima staţie şi anume Cais do Sodre de unde am luat trenul spre Cascais. Imediat cum am ieşit din metrou am intrat în gară. Nu mi-a venit să cred!!!

Un drum în mod normal către Cascais cu trenul costa 4 euro (dus întors) iar până în Sintra tot atat- noi am avut gratuitate cu Lisboa Card.

Nu trebuie să mai spun că mijloacele de transport în Portugalia sunt extrem de bine puse la punct.

Am ajuns cu trenul în Cascais, destul de rapid, o călătorie plăcută, un tren modern şi curat.

Din gara nu mi-a fost greu să mă orientez spre autobuzul care merge spre Cabo da Roca. Mă documentasem temeinic şi ştiam că imediat cum ies din gara fac dreapta şi văd un mall-Cascais Villa Shopping Center. Trebuie să cobor câteva trepte pe lângă mall şi acolo este staţia de autobuz, la subsolul mall-ului.

Nu am ajuns chiar la timp (nu mi-am notat orele pentru că ştiam că circulă destul de bine autobuzele şi nu vroiam să fiu cu sufletul la gură şi să alerg pentru a prinde autobuzul). Am stat cam 15-20 minute să îl aştept, am plătit la sofer- 3.25 euro un drum.

Din păcate aici nu mai circulă Carris (compania de transport din Lisabona) ci Scott Urb aşa că, nu am mai avut gratuitate cu Lisboa Card.

Chiar înainte de a merge în staţie, pe dreapta era un oficiu de turism care vindea şi bilete dar nu am putut cumpăra de acolo bilete pentru Cabo da Roca, în schimb am luat orarul de acolo: autobuzul din Cascais pleacă la 09:40, 10:10, 10:40, 11:10, 11:40, 12:10, 12:40 şi tot aşa până la ora 18:40. Apoi 19:40 (cursa de 19:10 nu există), 20:40 şi cam atât! Asta în cursul săptămânii. Orarul pentru ziua de sâmbătă tot la şi 10 şi la şi 40 iar duminică la fel.

Oricum, pe internet puteţi găsi orarul complet. Vă puteţi face şi abonament, având număr nelimitat de călătorii toată ziua care costă 12 euro.

Drumul din Cascais până la Cabo da Roca mi s-a părut luuung (aşa se întâmplă de fiecare dată când nu cunosc drumul pentru că la întoarcere ştiam deja ce mă aşteaptă şi mi s-a părut mai scurt). Desigur, nu este atât de lung iar peisajul este de o splendoare de nici nu vă pot povesti. Minunat!

Am coborât la ultima staţie şi ne-am decis să nu ne grăbim. Am vrut să opresc timpul în loc dar din păcate nu am putut aşa că singura modalitate a fost să nu mă uit la ceas şi să nu mă gândesc la întoarcere.

Autobuzul ne-a lăsat pe un platou, unde nu există decât un birou de informaţii turistice, o cafenea şi un magazin de suveniruri. În magazinul de suveniruri puteţi să vă cumpăraţi faimoasa diploma care să ateste faptul că sunteţi nişte aventurieri şi aţi ajuns acolo, dar mult prea scumpă (cred că era 15-20 euro dacă îmi aduc bine aminte) şi mult prea mare. Ar fi fost păcat să o cumpăr şi să o îndes în valiză.

Ajunsă la Cabo da Roca am avut cea mai mare surpriză (plăcută) din toată vacanţă: vântul nici măcar nu adia şi erau +24*C.

Aproape toată lumea care mai fusese scria că de obicei este vânt şi frig. Unii scriau că trebuiau să se ţină de stâlpi ca să poată înainta, aşa bătea vântul. Eu m-am înarmat până în dinţi, şi în geanta îmi pusesem un fular contra vântului dar spre marea mea mirare vântul nici măcar nu adia! Nu mi-a venit să cred!

 

Dacă va hotărâţi să mergeţi la Cabo da Roca să ştiţi că nu este obiectiv turistic şi în afară de far (unde nu e poate intra), biroul de informaţii turistice, o cafenea şi un magazin de suveniruri nu aveţi ce face. Dar pentru mine Cabo da Roca înseamnă mult mai mult.

Nu m-am dus acolo numai pentru a bifa încă un loc văzut, nu m-am dus nici pentru a face poze şi pentru a mă „mândri” cu ele. Am vrut din inimă să merg să trăiesc acel sentiment unic de a ajunge la „capătul” lumii, de a simţi briza oceanului pe fata mea, de a „vedea” America la celălalt capăt (glumesc, desigur). Şi într-adevăr aşa a fost.

Nu mă aşteptam că mergând de la autobuz spre acea placă unde sunt scrise coordonatele să mă apuce o stare de... nici nu ştiu cum să o exprim în cuvinte.

Singurul lucru ce a reuşit să îmi conturbe liniştea a fost un grup de japonezi sau chinezi extrem de gălăgioşi. Stăteau la rând la poze, se împingeau şi aşa mai departe. Asta m-a deranjat enorm pentru că reuşisem pentru câteva minute să mă bucur de sunetul valurilor care se spărgeau de stânci, să aud pescăruşii în zare şi hop, cum au venit ei cum această linişte mi-a fost luată.

Am aşteptat până au plecat (şi spre norocul meu nu au stat mult).

Apoi am putut să intru din nou în transă hipnotizată de un peisaj splendid. „Nu pot să cred” tot ziceam în sinea mea, asta şi datorită vremii superbe.

Am avut din nou noroc, mare noroc... uneori e bine să vă ascultaţi instinctul, eu aşa am făcut şi mi-am schimbat programul în ultimul moment şi bine am făcut. Acea zi a fost pentru a merge la Cabo da Rocă, asta e clar!

Întoarcerea a fost lipsită de peripeţii, ne-am oprit şi în Cascais şi ne-am plimbat, apoi am luat trenul înapoi spre Lisabona.

Dacă ajungeţi în acea zonă, să nu rataţi Cabo da Roca! Dacă doriţi să fiţi hipnotizaţi de un peisaj mirific, dacă doriţi să vi se „purifice” sufletul şi să uitaţi de orice problemă o aveţi, mergeţi la Cabo da Roca!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de GabrielaG in 31.03.2018 11:05:30

Validat / Publicat: 31.03.18 12:03:16


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în PORTUGALIA
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1758


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (GabrielaG); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  48100 PMA (din 36 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[31.03.18 11:59:38]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "O zi în Cabo da Roca, SINTRA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[31.03.18 13:16:25]
» mesaj pers

   @GabrielaG: Citind, am fost acolo, am uitat câte mai am de făcut și am făcut abstracție de chinezii gălăgioși.

   Știam că așa se spune, capătul Europei, tot de aici de pe AFA, de ajuns pe acolo n-am ajuns, nu că nu mi-asi dori.

   Puține poze dar reprezentative!

   Gata, mi-am luat energia de care aveam nevoie să pot continua treburile casnice!!!

   Mulțumesc și felicitări.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- webmaster
[31.03.18 13:34:18]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

   ===

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[31.03.18 17:44:05]
» mesaj pers

   @GabrielaG: Citind reviewul tău mi-am adus aminte cu plăcere de acele locuri vizitate de tine.

   Și eu am fost acolo, culmea tot în noiembrie dar 2012, am stat în Cascais și am mers cu trenul spre Lisabona pentru vizitare, tu ai venit de acolo.

   Tot cu autobuzul am fost dar am mers direct la Sintra și la întoarcere mai spre apus am vizitat Cabo da Roca. Nu am mai găsit deschis magazinul de suveniruri...

   Mulțumesc pentru aducere aminte!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dan&Ema
[31.03.18 19:18:17]
» mesaj pers

   @GabrielaG:

   Superbonus pentru un excelent minighid! Felicitari! 😃

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[02.04.18 10:11:00]
» mesaj pers

   @GabrielaG: Ai „trecut” mai rar pe site-ul AFA în ultimele 12 ani luni, dar acum ai postat un articol interesant despre cel mai vestic punct al Europei: Cabo da Roca. Mulțumim pentru descrierea incursiunii la marginea continentului european și în fața nemărginirii oceanului; fotografiile sunt reușite, edificatoare pentru frumusețea acestei zone.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- GabrielaG
[09.04.18 10:57:33]
» mesaj pers

   @ANILU: Multumesc pentru vizita si pentru aprecieri.

   Am facut multe poze cu mine dar dupa cum bine stiti aici nu prea imi place sa atasez imagini cu mine :D

   Sarbatori fericite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- GabrielaG
[09.04.18 10:59:43]
» mesaj pers

   @mprofeanu:

   Si eu va multumesc pentru vizita si va doresc Sarbatori Fericite!

   Cabo da Roca este un loc superb care trebuie vizitat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- GabrielaG
[09.04.18 11:02:17]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Multumesc pentru superbonus si pentru aprecieri. Sarbatori Fericite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- GabrielaG
[09.04.18 11:08:01]
» mesaj pers

   @tata123: Intr-adevar am intrat mai rar pe site-ul AFA si nu am mai postat de mult articole. Dar asta nu inseamna ca v-am uitat. Incerc sa revin in "forta" cu mai multe articole, putine dar bune sper eu :))

   Paste Fericit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Bujie
[27.04.18 11:52:38]
» mesaj pers

   Multumesc pentru informatiile excelente postate. As vrea sa ajung in apropiere cu o masina inchiriata pentru a putea vedea mai multe locuri. Este posibil? Exista restrictii pentru autoturisme?

   

   Multumesc si la mai multe Review-uri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- GabrielaG
[27.04.18 14:00:55]
» mesaj pers

   @Bujie: Multumesc pentru aprecieri. Ma bucur mult daca articolul meu va este de folos. Nu cred ca exista nici o restrictie. Puteti cu incredere inchiria o masina dar v-as sugera sa aveti GPS pentru ca nu am observat prea multe indicatoare pe drum.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[9] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2016] Farul de la Cabo da Roca -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955037">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955037"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955037">Şterge vot</a></div><span id="v9955037" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955037)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955037Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955037MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2016] Farul de la Cabo da Roca
foto GabrielaG [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2016] Privelistea de la Cabo da Roca este una cu totul si cu totul deosebita. -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955038">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955038"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955038">Şterge vot</a></div><span id="v9955038" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955038)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955038Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955038MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2016] Privelistea de la Cabo da Roca este una cu totul si cu totul deosebita.
foto GabrielaG [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2016] Privelistea de la Cabo da Roca este una cu totul si cu totul deosebita. -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955039">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955039"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955039">Şterge vot</a></div><span id="v9955039" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955039)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955039Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955039MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2016] Privelistea de la Cabo da Roca este una cu totul si cu totul deosebita.
foto GabrielaG [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [NOV-2016] Privelistea de la Cabo da Roca este una cu totul si cu totul deosebita. -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955040">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955040"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955040">Şterge vot</a></div><span id="v9955040" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955040)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955040Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955040MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2016] Privelistea de la Cabo da Roca este una cu totul si cu totul deosebita.
foto GabrielaG [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2016] Privelistea de la Cabo da Roca este una cu totul si cu totul deosebita. -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955041">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955041"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955041">Şterge vot</a></div><span id="v9955041" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955041)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955041Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955041MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2016] Privelistea de la Cabo da Roca este una cu totul si cu totul deosebita.
foto GabrielaG [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2016] Privelistea de la Cabo da Roca este una cu totul si cu totul deosebita. -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955042">Şterge vot</a></div><span id="v9955042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2016] Privelistea de la Cabo da Roca este una cu totul si cu totul deosebita.
foto GabrielaG [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2016] Cabo da Roca -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955043">Şterge vot</a></div><span id="v9955043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2016] Cabo da Roca
foto GabrielaG [31.03.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [NOV-2016] Privelistea de la Cabo da Roca este una cu totul si cu totul deosebita. -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955044">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955044"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955044">Şterge vot</a></div><span id="v9955044" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955044)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955044Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955044MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2016] Privelistea de la Cabo da Roca este una cu totul si cu totul deosebita.
foto GabrielaG [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2016] Privelistea de la Cabo da Roca este una cu totul si cu totul deosebita. -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955045">Şterge vot</a></div><span id="v9955045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2016] Privelistea de la Cabo da Roca este una cu totul si cu totul deosebita.
foto GabrielaG [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[9] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.112560987473 sec