#I#D
98736 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Charming Room Sidsel [Kleppesto] (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.02.2020
DE
Avatar Marius 72
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Mediaş [SB]
înscris/ă în 07.03.16
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 2 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
495 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

O casă şi o gazdă de neuitat


Urmare de aici

Pentru vizitarea Bergen-ului am ales două nopţi de cazare astfel încât ziua dintre ele să fie rezervată doar mersului pe jos, fără a mai porni autoturismul.

Dintre toate ofertele zonale, am ales una de pe Airbnb situată în Kleppesto, un sat de lângă Bergen, iar alegerea s-a dovedit a fi foarte inspirată.

De ce afirm asta? Pentru priveliştea magnifică asupra Bergen-ului şi a golfului în care a fost ridicat oraşul, pentru condiţiile oferite, pentru preţul de 495 lei/2 nopţi cu mic dejun şi, mai ales, pentru Sidsel, gazda noastră.

Casa splendidă în care am fost găzduiţi este situată într-un cartier rezidenţial ridicat pe coama unui deal, cu o panoramă excelentă. Deşi aveam coordonatele GPS, o găsim mai greu datorită unor lucrări de infrastructură de amploare derulate exact pe strada principală din cartier. Am fost nevoiţi, la un moment dat, să lăsăm maşina şi să pornim în explorare, iar căutarea noastră a dat roadele scontate.

Revenim pe acelaşi drum ocolitor şi cu maşina, iar cum coborâm în faţa uşii – de gard nu poate fi vorba în zonă – suntem întâmpinaţi de o doamnă trecută de 60 de ani, ce ni s-a părut deosebit de amabilă încă dinainte de a deschide gura şi a ne adresa cuvintele de bun venit.

De îndată ne simţim şi noi mai destinşi iar bruma de oboseală acumulată în cele peste 11 ore ale călătoriei din această zi se evaporă şi se contopeşte cu fuioarele subţiri de ceaţă ce se ridică deasupra golfului perfect vizibil din sufragerie.

Sidsel ne predă camera apoi ne invită la un ceai şi începem sporovăiala în timp ce ne şi gătim ceva de-ale gurii.

Aveam să aflăm că e pricepută în informatică, domeniu din care s-a pensionat nu de multă vreme. Câştiga, potrivit spuselor dânsei, un salariu foarte bun iar acum, la pensie, e mai anevoie cu plata ratelor la case, semn clar că pensionarii din informatică nu au pensii speciale în Norvegia.

De aici, dar şi pentru că este o persoană foartă volubilă şi care călătoreşte foarte mult, ideea de a-şi introduce casa în sistemul Airbnb, pusă în practică în luna martie 2019.

Şi cine credeţi că a fost prima persoană care i-a făcut rezervare? Subsemnatul! Cel care am avut norocul începătorului întrucât Sidsel, deşi pricepută la informatică era boboacă într-ale ofertei sistemului şi nu a introdus taxele prevăzute adiţional, numai bine pentru mine să obţin un preţ excelent pentru zona în care ne aflăm. Stăm la un pas de Bergen pe un preţ de Balcani!

Avea să ne spună că şi-a dat seama de eroare abia după ce ne-a confirmat rezervarea, şi-a asumat pierderea financiară de câteva zeci de coroane, însă cuvântul dat trebuia respectat şi nu putea să ne ceară a plăti suplimentar ulterior.

Actualmente, gazda noastră este implicată activ în misiuni de voluntariat ale Crucii Roşii pentru sprijinul celor sosiţi în Norvegia din Africa. A şi crescut la dânsa în casă câţiva, anterior introducerii în circuitul turistic, iar cel mai mult a locuit acolo un camerunez – timp de doi ani şi jumătate - iar în prezent este absolvent al Universităţii din Oslo şi considerat “băiatul ei”. Pozele cu acesta sunt cele mai numeroase între cele ale altora găzduiţi aici, sunt făcute cu diverse ocazii, ba chiar şi cu ocazia vizitei gazdei noastre în Camerun, la casa natală a odraslei sale preferate.

Îî lua de cum ajungeau în centrul anume destinat lor din Bergen, le întocmea acte de şedere pe adresa dânsei pentru ca aceştia să nu fie trimişi în zonele nordice în scopul populării lor conform politicii autorităţilor norvegiene, îi găzduia şi răspundea de activităţile lor ulterioare. O femeie care merită toată lauda şi consideraţia, mai ales că toate activităţile erau cauze pro-bono!

De fapt, şi în cea de a doua zi a şederii noastre a plecat cu un imigrant să îl ajute a-şi găsi cele necesare mobilării unei camere pe care o primise de curând din partea municipalităţii.

De altfel, casa mai mică pe care o deţine alături e închiriată permanent unui sirian. Nu am întrebat dacă acesta îi achită sau nu chirie, nu era treaba noastră.

E lesne de observat că îi face plăcere să aibă pe cineva în preajmă. Ne pune iute în temă cu tot ce trebuie să ştim în mare despre traseul unei zile în Bergen. Astfel, e mai recomandat să ajungi în oraş cu feribotul – călătoria durează doar 10 minute – decât cu autobuzul sau autoturismul personal sau închirat, pentru care ţi se percepe o taxă de 78 coroane pentru traversarea dus–întors a splendidului pod Askoy. Iar pe lângă aceasta mai ai de plătit şi parcarea în oraş, care nu m-am interesat ce tarif orar are aici dar sigur e mai scumpă decât cele 25 de coroane pe oră cât am remarcat că trebuia să plăteşti în alte localităţi fără anvergura turistică a acesteia.

Despre imobilul în sine ce ar fi de spus?

Extrem de curat şi luminos, având dispunerea pe două niveluri legate între ele de o scară interioară de lemn şi casa scării îmbrăcată în acelaşi material.

Sufrageria era foarte spaţioasă, cam de dimensiunea unei jumătăţi a terenului de tenis de câmp, cu un geam imens ce dă spre golf, o canapea foarte comodă, o bibliotecă şi poliţe cu fotografiile africanilor ce au trecut pe aici. Din sufragerie ieşi pe o terasă la fel de bine dimensionată, podită cu lemn şi mobilată cu scaune de ratan, măsuţe, ghivece de flori de diferite modele şi înălţimi şi câteva statui din piatră.

Camera repartizată nouă avea dimensiuni mai reduse, dar cu un pat foarte confortabil, cu un dulap pentru strictul necesar, o măsuţă şi un scaun.

În schimb baia era imensă şi - păstrând soiul de proporţionalitate amintit ceva mai sus – puteai juca tenis cu piciorul dacă ar fi să ne raportăm la dimensiunile ei şi excluzând obiectele de inventar.

Cu două chiuvete, cu o vană foarte mare şi dotată cu orificii pentru jacuzzi, cu locul de duş despărţit prin cărămidă de sticlă albă şi cu o puzderie de prosospe de diverse dimensiuni vişinii sau gălbui perfect rânduite, avea darul de a te încălzi de cum pătrundeai în incinta ei. La această senzaţie contribuiau şi faianţa şi gresia de culori deschise precum şi amplasarea spoturilor şi a lămpilor.

Bucătăria, aidoma celorlate prin care am mai trecut în această perioadă, strălucea în albul predominant, fiind compartimentată în loc de gătit şi zonă de servit masa. În funcţie de vremea de afară aveai posibilitatea să treci dincolo de uşa culisantă de sticlă şi să mînânci pe micuţul şi cochetul balconaş unde ne-am petrecut şi noi dimineaţa celei de a doua zile, sub razele calduţe ale soarelui.

Mai era o zonă destinată acestui scop, o încăpere aflată între bucătărie şi sufragerie, cu o masă de 8 persoane, posibil a fi utilizată la sărbători sau ocazii cu mai mulţi participanţi, dar pe care am folosit-o şi noi pentru a lua cina din seara sosirii.

Zona din jurul casei era amenajată sub forma unei mici grădini, pavată cu piatră mică şi albă, cu un mic lac şi statui din piatră.

Cred că Sidsel era îndrăgostită ce artă, întucât prin toată casa erau prezente aceste statui, de mică sau mare înălţime, din bucătărie şi până în baie, din sufragerie până pe balcoane.

Am apreciat foarte mult colţul de lectură, amenajat în sufragerie cu un fotoliu foarte comod, un mic raft mobil pentru cărţi sau ziare şi cu o foarte bună expunere la lumină.

Am avut o şedere extrem de plăcută la Kleppesto şi v-o recomand călduros celor care treceţi prin zonă.

În dimineaţa plecării ne luăm la revedere de la Sidsel nu în pragul casei, ci în centrul satului, acolo unde era prezentă la o manifestare locală câmpenească pentru a-şi ajuta fiica, proprietară alături de soţul ei, a unei ferme de animale. Ocazie pentru micuţii norvegieni de a vedea şi se fotografia cu iepuraşi, pui, purceluşi, mânzi şi viţei pe care nu au ocazia de a-i vedea decât pe internet sau în cărţi.

Îi mulţumim şi suntem la rândul nostru foarte încântaţi că am cunoscut o persoană extraordinară. Şi nu putem să nu ne gândim, în antiteză, la standardul de viaţă al pensionarilor de prin locuri noastre, marea majoritate petrecându-şi zilele libere în faţa televizoarelor la insipidele şi gălăgioasele emisiuni difuzate.

Offf, că iarăşi fac paralele fără rost...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Marius 72 in 09.02.2020 17:38:45

Validat / Publicat: 10.02.20 17:12:41


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ȚĂRILE SCANDINAVE
VIZUALIZĂRI: 220


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Marius 72); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  27300 PMA (din 20 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[10.02.20 17:11:57]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Charming Room Sidsel [Kleppesto], BERGEN" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[10.02.20 17:24:11]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster87
[10.02.20 17:34:29]
» mesaj pers

   @Marius 72:

Deşi aveam coordonatele GPS, o găsim mai greu
.

   Ești amabil să ne comunici și nouă aceste coordonate?

   Mulțumim anticipat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[10.02.20 18:23:15]
» mesaj pers

   @Marius 72: Ați avut o cazare excelentă la doar 13 kilometri de Bergen, și condiții și preț imbatabil!

   Am făcut rezervare la 100 euro pe noapte în Bergen cu mic dejun și nerambursabilă, dacă aș fi știut mai demult, aș fi economisit 400 de lei, ce mare diferență...,asta este,..., traseul și rezervările le terminasem la început de decembrie.

   O cazare foarte bună pentru cei ce vor merge acolo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Marius 72
[10.02.20 19:00:28]
» mesaj pers

   @webmaster87: Coordonatele exacte nu le am, trimit adresa: Gronnlivegen 37,5300. Kleppesto.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Marius 72
[10.02.20 19:05:56]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Și eu îmi fac, de obicei, rezervări timpurii însă anulabile, chiar dacă sunt cu 10 sau 15 euro mai scumpe. Le mai anulez unele când găsesc oferte mai bune, iar oferte dintr-astea mai apar.

   Bergen e scump în toate privințele, nu doar a cazării.

   Această gazdă mi s-a părut foarte inspirată și pentru interacțiunea cu cineva de-al locului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster26
[10.02.20 19:06:29]
» mesaj pers

   @Marius 72: cu ajutorul pozelor (semnificativ) + adresa le-am gasit in final!

   60.410741,5. 215534

   Am setat coordonatele GPS conform indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.

Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[17.02.20 15:58:12]
» mesaj pers

   @Marius 72: Superba această căsuță, luminoasă și cochetă! Și, în plus, cu un view extraordinar! M-a impresionat și personalitatea gazdei, un om care chiar lasă ceva în urmă... Și eu fac mereu comparații, nu poți să nu faci...

   Mă bucur că n-am putut citi la timp acest articol, căci s-a nimerit să-i ofer un SB binemeritat! :) Acum mă " transfer" la cel despre oraș, abia aștept să văd pozele!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2019] Colţ de artă -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144782">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144782"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144782">Şterge vot</a></div><span id="v91144782" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144782)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144782Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144782MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2019] Colţ de artă
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [JUN-2019] Sufrageria -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144783">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144783"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144783">Şterge vot</a></div><span id="v91144783" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144783)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144783Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144783MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2019] Sufrageria
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JUN-2019] În depărtare e Bergen -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144784">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144784"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144784">Şterge vot</a></div><span id="v91144784" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144784)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144784Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144784MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2019] În depărtare e Bergen
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUN-2019] În dreapta e golful -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144785">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144785"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144785">Şterge vot</a></div><span id="v91144785" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144785)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144785Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144785MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2019] În dreapta e golful
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2019] Bucătăria -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144786">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144786"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144786">Şterge vot</a></div><span id="v91144786" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144786)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144786Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144786MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2019] Bucătăria
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUN-2019] Locul de servit masa în bucătărie -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144787">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144787"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144787">Şterge vot</a></div><span id="v91144787" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144787)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144787Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144787MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2019] Locul de servit masa în bucătărie
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2019] Micul balcon -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144788">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144788"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144788">Şterge vot</a></div><span id="v91144788" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144788)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144788Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144788MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2019] Micul balcon
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUN-2019] Camera noastră -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144789">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144789"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144789">Şterge vot</a></div><span id="v91144789" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144789)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144789Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144789MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2019] Camera noastră
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUN-2019] Alt colţ artistic -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144790">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144790"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144790">Şterge vot</a></div><span id="v91144790" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144790)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144790Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144790MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2019] Alt colţ artistic
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2019] Întreaga sufragerie -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144791">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144791"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144791">Şterge vot</a></div><span id="v91144791" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144791)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144791Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144791MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2019] Întreaga sufragerie
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2019] Serviţi cafeaua unde vă convine, afară sau înăuntru -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144793">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144793"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144793">Şterge vot</a></div><span id="v91144793" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144793)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144793Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144793MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2019] Serviţi cafeaua unde vă convine, afară sau înăuntru
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2019] Baia -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144794">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144794"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144794">Şterge vot</a></div><span id="v91144794" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144794)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144794Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144794MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2019] Baia
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUN-2019] Baia -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144795">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144795"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144795">Şterge vot</a></div><span id="v91144795" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144795)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144795Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144795MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2019] Baia
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUN-2019] Baia -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144796">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144796"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144796">Şterge vot</a></div><span id="v91144796" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144796)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144796Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144796MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2019] Baia
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUN-2019] locul de servit masa la ocazii -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144798">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144798"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144798">Şterge vot</a></div><span id="v91144798" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144798)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144798Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144798MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2019] locul de servit masa la ocazii
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2019] Colţul de lectură -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144800">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144800"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144800">Şterge vot</a></div><span id="v91144800" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144800)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144800Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144800MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2019] Colţul de lectură
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2019] Ieşirea din casă pe terasă -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144801">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144801"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144801">Şterge vot</a></div><span id="v91144801" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144801)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144801Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144801MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2019] Ieşirea din casă pe terasă
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2019] Terasa -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144802">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144802"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144802">Şterge vot</a></div><span id="v91144802" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144802)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144802Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144802MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2019] Terasa
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUN-2019] Casa lui Sidsel -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144804">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144804"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144804">Şterge vot</a></div><span id="v91144804" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144804)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144804Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144804MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2019] Casa lui Sidsel
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [JUN-2019] Curtea casei -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 09.02.20] - <span class="allrVotedi" id="av1144805">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1144805"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1144805">Şterge vot</a></div><span id="v91144805" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1144805)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1144805Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1144805MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2019] Curtea casei
foto Marius 72 [09.02.20]
# [50 PMA, fara bonus]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.113821029663 sec