#E#D
97712 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Ibis Styles Palermo President Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.11.2019
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
OCT-2019
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
83 euro
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 50 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Un hotel bun la doi pași de portul din Palermo


  Urmare de aici

  Am ajuns în Palermo după o zi plină, super-mega-excitantă din toate punctele de vedere, nu ne doream decât un duș fierbinte și un somn luuung și odihnitor; mâine e ziua cea mare, când vom porni în prima noastră croazieră!

  ... Hei, dar stai, că ziua nu s-a încheiat, până mâine mai e! :)

  Hotelul ce avea să ne găzduiască peste noapte purta un nume greu de reținut, și acum trebuie să sap prin înscrisuri să nu greșesc – Ibis Styles Palermo President, pe scurt Ibis. Cumva invers decât My name is Bond. James Bond.😊 Se află chiar în fața portului, poate că ăsta a fost criteriul principal pentru care l-au ales, a doua zi aveam să străbatem pe jos cei 300 m până la punctul de îmbarcare. Acum, privind cu detașarea pe care ți-o oferă distanțarea în timp, înclin să cred că a mai fost cel puțin un motiv: pur și simplu e un hotel bun!

  Adresa din buletin: Via Francesco Crispi 230, Borgo Vecchio (orașul vechi, cum ar veni; capisci? ce localizare mai bună ați vrea?! centru vechi... port...) Raport excelent calitate/preț pe booking, nota 8,1 din 1730 evaluări (muuulți cârcotași în lume! chiar nu-nțeleg de ce doar atât).

  Am ajuns pe la 8 seara, autocarul ne-a debarcat în fața blocului cu 7 etaje, pe care l-am recunoscut din pozele de pe internet. Am pătruns în holul luminos, modern, înalt, aerisit. Recepția în stânga, în continuare un loc ce pune la dispoziția noilor sosiți un recipient cu apă infuzată cu frunze de mentă proaspătă, alături o tavă cu pahare. Îmi place foarte mult acest concept, l-am mai întâlnit prin câteva hoteluri și, dacă aș fi manager de hotel sau pensiune, l-aș implementa numaidecât. E un semn vădit de ospitalitate necondiționată – cana de apă oferită drumețului obosit, însetat... (A doua zi, la prânz, înainte de plecarea spre port, aveau să ne aștepte, în plus, prăjiturele și delicioase canoli, din care am fost încurajați să ne servim, cu toate că predaserăm camerele încă de dimineață! O bilă albă suplimentară.)

  Precum în Catania, am înmânat pașapoartele recepționerei și, în timp ce așteptam alocarea camerelor, am avut un pic de timp să studiem decorul. Locul de relaxare și barul se află mai degrabă la mezanin, se ajunge acolo urcând un rând de trepte cu luminițe mov (aveam să fur câteva poze a doua zi dimineață); aici, la parter, doar vreo 2-3 băncuțe. Sub scări, un mic internet-café. Un panou informativ, în italiană și engleză, ne îndeamnă să accesăm roof bar-gourmet de la ultimul etaj, care promite preparate gustoase la pachet cu o priveliște de vis asupra mării și portului.

  În scurt timp am primit cartelele magnetice introduse în mici mape de carton, pe care sunt trecute datele de contact ale hotelului și modul de conectare la rețeaua de internet a acestuia (eu am rămas pe datele mele mobile). Am avut camera 412, la etajul al 4-lea, accesibil cu ajutorul celor 2 lifturi, dar și pe scări. Cameră compartimentată clasic: hol, baie, dormitor; destul de spațioasă, 19 mp zice booking. Aspect general plăcut, odihnitor, datorită coloristicii dominante – gri, bleumarin, galben, alb.

  Am avut pat matrimonial, dotat cu saltea de calitate și câte o pernă de fiecare (ar mai fi mers una...), îmbrăcat în lenjerie imaculată, din bumbac. Pentru învelit, o pilotă subțire. În blatul de la capătul patului erau fixate întrerupătoare, dar nu și prize (am găsit una jos, pe peretele dinspre baie și alta lângă fereastră. În partea stângă o noptieră simplă, fără nimic pe ea, în dreapta, la vreo 30 de centimetri de pat, un corp de mobilier multifuncțional: noptieră, suport pentru telefonul fix și pentru setul de preparat băuturi calde, ce conținea pliculețe de ceai, cafea și zahăr, pahare de unică folosință și o cană-fierbător. Într-unul din pereți era încastrat un radio; n-am văzut niciodată o așa amplasare! :) Dar de ce nu?! Lângă chestia asta multifuncțională era și un suport pliabil de bagaje.

  Pe partea opusă patului se afla un dulap alb-albastru, cu rafturi și zonă de umerașe, cu acces direct, adică fără uși. La mijloc mai avea un raft pe care era seiful, împreună cu instrucțiunile de folosire și doar compartimentul de sus era protejat de uși. Poate părea ciudat, dar mie mi-a plăcut. În fond, vorbim de un hotel de tranzit.

  Biroul ocupa tot spațiul de sub fereastră și era prevăzut cu un scaun, cu un corp cu sertare, precum și cu altul ce ascundea un mic răcitor, în care am găsit un pet de apă, ne-am fi putut servi fără costuri suplimentare, dar n-am făcut-o, căci aveam apa noastră. O bilă neagră aș acorda-o faptului că micuțul congelator era acoperit de un strat consistent de gheață, probabil de aceeași vâstă cu mașinăria. Singura veioză era așezată în zona asta, în peretele lateral, deasupra biroului – cam inutilă, din punctul meu de vedere. Fereastra noastră dădea direct spre port (dar sunt camere și pe partea opusă, cu vedere la parcarea hotelului și la oraș) și era acoperită cu perdea albă și draperii bleumarin.

  Câteva tablouri nepretențioase, dar vesel colorate, completau atmosfera camerei. Podeaua era complet acoperită cu gresie de culoare gri, ușor de întreținut. Aparatul de aer condiționat era fixat sus, pe peretele dintre hol și cameră și putea fi reglată temperatura de la un mic panou; noi l-am ținut închis, a fost numai bine.

  Holul era dotat cu o oglindă uriașă, cu ramă albastră; altceva n-ar mai fi încăput. Și coloristica băii era tot pe albastru închis, ce contrasta plăcut cu albul instalațiilor sanitare. Baie clasică de hotel, echipată cu tot ce trebuie: vas de toaletă, bideu, oglindă, un dulăpior cu 3 rafturi, cadă, dispenser pentru săpun (și la chiuvetă, și la cadă), uscător de păr, oglindă-lupă, coș de gunoi, perie de curățat toaleta. Câte 2 prosoape albe de fiecare, plus unul de picioare, așezate frumos pe bare metalice. Hârtie igienică, căști pentru protejarea părului la duș, încă un rând de pahare de unică folosință. A, și încă un telefon fix.

  După ce ne-am văzut instalați, am zis că parcă ar mai merge ceva inainte de a ne băga în scutece... Foame ne era și nu prea, poate o mică gustare ar merge, dar neapărat un pahar de vin sau o bere. Am propus să urcăm la ultimul etaj, să lăsăm colindatul orașului pentru a doua zi dimineață și chiar așa am făcut. Sus, în restaurant, cina se servea sub formă de bufet suedez, ni s-a părut că e ceva privat și-am fugit repede, deși nu ne-a întrebat nimeni de sănătate. Dacă am fi fost mai atenți la afișele din lift, am fi remarcat de la bun început că da, astfel de cină este disponibilă zilnic la prețul de 18 euro de persoană, exclusiv băuturile. Nu se justifica oricum pentru noi, voiam doar „ceva ușor, de seară”! :) Până la urmă ne-am îndepărtat de hotel vreo 10-15 minute și am găsit un restaurant tradițional foarte fain, despre care o să vă povestesc altădată.

  În schimb, n-am ratat micul dejun, care tot acolo se servește. Sala e uriașă, ocupă tot etajul 7, doar într-o parte am văzut ceva bar, cu câteva canapele retro. Există și o terasă exterioară, ca un balcon care dubleză restaurantul pe toată lungimea sa, cu vedere directă la port. Imaginați-vă că am prins masă acolo, afară! Evident, micul dejun tot sub formă de bufet se servește și oferta mi s-a părut destul de generoasă și, în general, calitativă: câteva tipuri de mezeluri, un caș foarte bun, Ementaler, ouă fierte și omletă, iaurt, măsline verzi, roșii cherry, fructe (portocale, nectarine, struguri, kiwi, kaki), mai multe tipuri de prăjituri și pâine. Cafeaua bunicică, ceaiuri, sucuri, apă.

  Alte facilități. În spatele hotelului am văzut o parcare măricică, parțial ocupată la data vizitei noastre. Dispune de câteva săli de conferință, dispuse la mezanin, acolo unde se află și barul, principalul loc de socializare și un mic colț destinat copiilor. La parter există o cameră destinată păstrării bagajelor; noi chiar am beneficiat de acest serviciu. Am predat camera după micul dejun și, întrucât până la ora 13 ni se anunțase program de voie, am mers să „mirosim” orașul. Tot în lift am văzut un anunț care îndemna turiștii să se adreseze lucrătorilor din recepție spre a vizita „il nostro city garden”, lăsându-se încântați de parfumuri diafane de iasomie sau lavandă, dar și de gustul frunzelor de mentă, busuioc sau rozmarin. Noi n-am dat curs invitației, nici măcar n-am idee pe unde s-o fi găsit grădina asta, deși acum mă gândesc că ar fi fost interesant și probabil că nu ne-ar fi consumat mult timp.

  În concluzie, chiar dacă am petrecut doar câteva ore în acest hotel, experiența trăită mă îndreptățește să-l recomand cu drag ca pe un bun hotel de tranzit, mai ales dacă urmează să vă îmbarcați sau tocmai ați coborât de pe navă, dar și – de ce nu?! – pentru un sejur mai lung în superba capitală siciliană!

  Citeşte şi continuarea aici

  ---
  Impresii încărcate de crismis in 17.11.2019 14:14:15

  Validat / Publicat: 17.11.19 15:05:00


  • A fost prima sa vizită/vacanţă în ITALIA
  VIZUALIZĂRI: 391


  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  46200 PMA (din 34 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmaster26
  [17.11.19 15:05:22]
  » mesaj pers

     @crismis: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

     ===

     Mutat în rubrica "Ibis Styles Palermo President, PALERMO" (nou-creată pe sait)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - crismis
  [17.11.19 16:04:10]
  » mesaj pers

     @webmaster26: Da, acolo e.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - webmaster
  [17.11.19 16:21:51]
  » mesaj pers

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  #G#1

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
  #M#1

  [27] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [OCT-2019] Hotel Ibis văzut de pe nava de croazieră înainte de plecare (ultima clădire din dreapta) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125400">Şterge vot</a></div><span id="v91125400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [OCT-2019] Hotel Ibis văzut de pe nava de croazieră înainte de plecare (ultima clădire din dreapta)
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [OCT-2019] Suntem invitați la ultimul etaj, să savurăm ceva în timp ce admirăm marea -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125402">Şterge vot</a></div><span id="v91125402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [OCT-2019] Suntem invitați la ultimul etaj, să savurăm ceva în timp ce admirăm marea
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P04 [OCT-2019] Holul recepției văzut de la mezanin; în plan îndepărtat, colțul cu chestii de mâncat/băut oferit oaspeților -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125403">Şterge vot</a></div><span id="v91125403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [OCT-2019] Holul recepției văzut de la mezanin; în plan îndepărtat, colțul cu chestii de mâncat/băut oferit oaspeților
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  #G#2

  P05 [OCT-2019] Mezanin, vedre spre bar -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125404">Şterge vot</a></div><span id="v91125404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [OCT-2019] Mezanin, vedre spre bar
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [OCT-2019] Zonă de relaxare la mezanin -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125405">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125405"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125405">Şterge vot</a></div><span id="v91125405" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125405)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125405Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125405MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [OCT-2019] Zonă de relaxare la mezanin
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [OCT-2019] Mezanin; treptele ce urcă spre primul etaj -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125406">Şterge vot</a></div><span id="v91125406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [OCT-2019] Mezanin; treptele ce urcă spre primul etaj
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [OCT-2019] Vedere de ansamblu asupra mezaninului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125407">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125407"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125407">Şterge vot</a></div><span id="v91125407" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125407)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125407Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125407MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [OCT-2019] Vedere de ansamblu asupra mezaninului
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [OCT-2019] Treptele ce urcă din recepție spre mezanin -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125408">Şterge vot</a></div><span id="v91125408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [OCT-2019] Treptele ce urcă din recepție spre mezanin
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [OCT-2019] Ibis Hotel; camera -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125409">Şterge vot</a></div><span id="v91125409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [OCT-2019] Ibis Hotel; camera
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [OCT-2019] Ibis Hotel; camera -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125410">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125410"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125410">Şterge vot</a></div><span id="v91125410" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125410)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125410Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125410MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [OCT-2019] Ibis Hotel; camera
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [OCT-2019] Ibis Hotel; camera -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125411">Şterge vot</a></div><span id="v91125411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [OCT-2019] Ibis Hotel; camera
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [OCT-2019] Ibis Hotel; camera -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125412">Şterge vot</a></div><span id="v91125412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [OCT-2019] Ibis Hotel; camera
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [OCT-2019] Ibis Hotel; o bilă neagră... -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125413">Şterge vot</a></div><span id="v91125413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [OCT-2019] Ibis Hotel; o bilă neagră...
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [OCT-2019] Ibis Hotel; o bilă albă... -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125414">Şterge vot</a></div><span id="v91125414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [OCT-2019] Ibis Hotel; o bilă albă...
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [OCT-2019] Ibis Hotel; baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125415">Şterge vot</a></div><span id="v91125415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [OCT-2019] Ibis Hotel; baia
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [OCT-2019] Ibis Hotel; baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125416">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125416"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125416">Şterge vot</a></div><span id="v91125416" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125416)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125416Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125416MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [OCT-2019] Ibis Hotel; baia
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [OCT-2019] Ibis Hotel; baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125417">Şterge vot</a></div><span id="v91125417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [OCT-2019] Ibis Hotel; baia
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [OCT-2019] Ibis Hotel; baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125418">Şterge vot</a></div><span id="v91125418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [OCT-2019] Ibis Hotel; baia
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P20 [OCT-2019] Informații despre cină -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125419">Şterge vot</a></div><span id="v91125419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [OCT-2019] Informații despre cină
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [OCT-2019] Informații despre meniul zilei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125420">Şterge vot</a></div><span id="v91125420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [OCT-2019] Informații despre meniul zilei
  foto crismis [17.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P22 [OCT-2019] În lift -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125421">Şterge vot</a></div><span id="v91125421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P22 [OCT-2019] În lift
  foto crismis [17.11.19]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P23 [OCT-2019] Portul văzut seara, de la restaurant -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125422">Şterge vot</a></div><span id="v91125422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P23 [OCT-2019] Portul văzut seara, de la restaurant
  foto crismis [17.11.19]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P24 [OCT-2019] Informații despre city garden -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 17.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125423">Şterge vot</a></div><span id="v91125423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P24 [OCT-2019] Informații despre city garden
  foto crismis [17.11.19]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.118791103363 sec