#E#D
97651 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Cu mașina în / prin Hexagon

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.11.2019
DE
Avatar zlatna
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Râmnicu Vâlcea
înscris/ă în 28.06.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
56 lei vineta Ungaria
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Traseu Rm. Vâlcea - Paris și retur


În acest articol o să scriu despre traseul parcurs de noi, de la Râmnicu Vâlcea la Paris.

Aşadar la 4:30 ne-am urcat în maşină şi am pornit la drum. Traseul ales de noi a fost următorul: Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Deva – Arad – Nădlac – Szeged –Budapesta – Gyor – Viena – Salzburg – Munchen – Sttudgart – Saarbrucken – Metz – Reims – Paris, în total aproximativ 2200 kilometri.

Am trecut destul de repede Valea Oltului, apoi am intrat pe autostrada A1 la Sibiu și am mers până la Deva unde am părăsit autostrada, am continuat pe DN7 pâna la Ilia, apoi am virat la stânga spre Lugoj pe DN 68A. Lângă localitatea Margina am intrat iarăși pe autostrada A1 pe care am mers până la Nădlac, făcând doar o oprire lângă Arad pentru alimentare cu motorină.

La punctul de trecere a frontierei am stat vreo 5 minute, am arătat buletinele apoi am intrat în Ungaria. Vineta pentru Ungaria am cumpărat-o de acasă, de la o benzinărie Mol, a costat 54 de lei, cu valabilitate de 10 zile şi este electronică.

După ce am intrat în Ungaria am urmat drumul pe autostrada M5 spre Budapesta, apoi pe centura capitalei Ungariei M0 (aici se efectuau lucrări de lărgire a autostrăzii) spre Gyor. În Ungaria, toaletele de pe autostradă sunt destul de curate și gratuite.

Am trecut granița în Austria, am oprit la prima benzinărie Shell de unde am cumpărat vigneta pentru Austria. Costă 9,2 euro și este valabilă 10 zile. Vigneta trebuie lipită pe interiorul parbrizului, în marginea din dreapta sus sau în spatele oglinzii retrovizoare. Dacă vigneta lipseşte sau nu este amplasată corespunzător se aplică o amendă de 120 Euro.

Din benzinărie am pornit pe autostrada A4 spre Viena, am ocolit capitala Austriei pe autoastada A 21, apoi am luat-o pe autostarada A1 până la Salzburg. Peisajul în Austria este foarte frumos, cu păduri și creste montane, cu castele și mănăstiri, printre care amintesc frumoasa și măreața mănăstire din Melk. Calitatea drumului în Austria este foarte bună, sunt porțiuni de autostradă unde limita de viteză a fost mărită la 140 km/h. Toaletele unde era scris Asfinag, sunt ale companiei naționale de drumuri și sunt gratuite.

Am ajuns la Salzburg în jurul orei 17 ora locală și ne-am cazat la Eco Suite Hotel. Am parcurs 1200 kilometri în aproximativ 13 ore.

A doua zi, după ce am luat micul dejun la hotel am pornit mai departe spre Paris, nu înainte de a alimenta cu motorină mașina. Am alimentat la o benzinărie OMV, prețul motorinei a fost 1,143 euro/litru.

Am intrat imediat în Germania prin dreptul localității Piding. În Germania pentru autoturisme nu se plătește vignetă. Am pornit pe autostrada A8 spre Munchen, drum foarte bun, peisaje frumoase. La iesire din Munchen, în dreptul stadionului Alianz Arena, am prins un pic de aglomerație, cred că am stat cam 10 minute. De la Munchen am continuat pe A8 spre Sttudgart, iar de aici spre Karlsruhe. Am părăsit autostrada A8 și am continuat pe DN 10 spre Saarbrucken. Până să trecem granița în Franța am oprit în localitatea Worschweiler unde am alimentat la benzinăria Jet, prețul motorinei a fost 1,279 euro/litru.

Am trecut în Franța prin dreptul localității Forbach. În Franța nu se plătește vignetă ci taxă de autostradă. Imediat am ajuns la primul punct de taxare. Pentru plata taxei, dacă vreți să plătiți cash trebuie să urmăriți semnul format dintr-un € și două monede. La acest punct de taxare nu se plătește clasic ca de exemplu în Croația sau Serbia unde la intrarea pe autostradă primești un tichet iar la ieșirea prezinți tichetul unui operator care îți spune cât ai de plătit. Aici am plătit o taxă fixă de 4,8 euro indiferent de distanța pe care o parcurgi pe acest segment de autostradă.

Imediat ce am trecut de Metz am ajuns la alt punct de taxare, aici taxarea se face clasic, cu tichet la intrare și plata la ieșirea de pe acest segment de autostradă, până aproape de Paris și am plătit 28 euro. A urmat al trei-lea punct de taxare unde am plătit 2,4 euro.

Drumurile din Franța sunt foarte bune, toaletele sunt gratuite dar cam rare. Pe la ora 19:30 ora locală, am ajuns la Paris.

În Franța motorina este foarte scumpă așa că am hotărât să alimentez doar de 20 de euro la o benzinarie Total, prețul motorinei fiind de 1,42 euro/litru și să fac plinul când ajung în Germania. La întoarcere am venit pe același traseu și am plătit aceleași taxe de autostradă.

Pentru tranzitarea Germaniei am ales un alt traseu și anume: Saarbrucken – Mannheim – Regesburg – Passau. Am oprit în localitatea Frankenthal, unde am alimentat la o benzinărie Shell, prețul motorinei a fost 1,269 euro/litru.

În Austria am oprit la Offenhausem unde am dormit la pensiunea Gasthof Kinzl.

A doua zi am pornit spre casă pe același traseu ca la dus, am oprit la Melk unde am alimentat la benzinăria OMV, prețul motorinei a fost 1,179 euro/litru.

Am ajuns la Râmnicu Vâlcea la ora 22:30, în total am parcurs în total 4427 kilometri.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de zlatna in 11.11.2019 08:14:42

Validat / Publicat: 11.11.19 12:54:01


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în FRANȚA.
VIZUALIZĂRI: 554

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (zlatna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  72200 PMA (din 54 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOU! În colaborare cu Aero Shutle Paris, AmFostAcolo vă oferă posibilitatea rezervării unui transfer privat (cu limuzină sau microbuz) spre/dinspre Paris sau Disneyland, de la orice aeroport.
 • Se vorbește limba română!
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de zlatna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmaster
  [12.11.19 09:10:59]
  » mesaj pers

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - zlatna
  [12.11.19 09:19:11]
  » mesaj pers

     @webmaster: multumesc mult.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Nasshu
  [21.01.20 11:51:50]
  » mesaj pers

     @zlatna: ma bat egandul sa fac si eu o aventura de genul asta prin aprilie.

     AM simulat avionul cca 800 euro dus intors fara bagaj de cala. IN plus nu prea imi place sa zbor... iar cu masina + cazari intermediare cam tot acolo ajung ca si costuri.

     Am inceput sa documentez drumul cu masina, acelasi traseu ca si tine, diferenta ca eu voi alege varianta cu 2 nopti intermediare.

     DIn calculele mele, pe tine drumul (cca 500), cazarea paris (645), cazarile intermediare (167) te-au dus in jurul sumei de cca 1300 euro, corect?

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - zlatna
  [22.01.20 17:06:19]
  » mesaj pers

     @Nasshu: Buna ziua,

     Costurile pentru concediul nostru de la Paris au fost următoarele: cazările intermediare - 167 euro, cazarea în Paris pentru 4 nopți – 645 euro (fără parcare), iar pentru motorina am plătit în jur de 210 euro.

     La acestea se mai adaugă vigneta pentru Ungaria – 11 euro, vigneta pentru Austria – 9,2 euro și taxa de autostradă în Franta – 70 euro (dus –întors). Trebuie să luati în calcul și prețul pentru parcare. Pentru 4 zile noi am plătit la hotel încă 100 euro. În total - 1210 euro.

     Toate cele bune!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - Nasshu
  [22.01.20 17:46:20]
  » mesaj pers

     @zlatna: multam, cu parcarea m-am lamurit. exista variante mult mai ieftine. in jurul a 40 euro pentru 4 ziel jumate cit stau eu acolo.

     OnePark. onepark.fr/en/places/151- ... +deals+in+Paris

     Era una si in Place de Italie. Se pare ca sunt amplasate majoritatea in incinta hotelurilor ibis. Pe linga clienti au si locuri puse la liber.

     Important e sa gasesc ceva cazare convenabila pe linga una din ele. Booking pina acum m-a dezamagit, plus ca francezii astia ai dracu n-au balcoane! SI nu vreau sa stau ca boschetarul in fata usii de hotel sa trag la foc automat o tigara.

     O sa caut pe airbnb ceva, sunt destule apartamente mai confortabile chiar ca multe camere de hotel si mai ieftine.

     Poate am bafta sa prind unul si cu parcare :))

     Pentru transport cumpar travell pass pe 3 zile zonele (1,2, 3) si ma descurc cu ' ' comunul' ' sa se mai odihneasca si masina :))

     Oricum multam pentru estimare.

     Costul la motorina mi se pare cam mic, vorbim totusi de 4400 km sus intors, dar poate ai o masina care nu haleste prea mult la 100km cand bagi talpa in ea.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  #G#1

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
  #M#1

  [20] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [JUN-2019] îm apropiere de Arad -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124221">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124221"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124221">Şterge vot</a></div><span id="v91124221" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124221)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124221Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124221MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [JUN-2019] îm apropiere de Arad
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [JUN-2019] punctul de frontieră Nădlac -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124222">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124222"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124222">Şterge vot</a></div><span id="v91124222" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124222)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124222Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124222MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [JUN-2019] punctul de frontieră Nădlac
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [JUN-2019] loc de recreere îmtr-o parcare din Ungaria -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124223">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124223"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124223">Şterge vot</a></div><span id="v91124223" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124223)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124223Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124223MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [JUN-2019] loc de recreere îmtr-o parcare din Ungaria
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  #G#2

  P04 [JUN-2019] se odihnește puțin și mațina -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124224">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124224"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124224">Şterge vot</a></div><span id="v91124224" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124224)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124224Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124224MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [JUN-2019] se odihnește puțin și mațina
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [JUN-2019] locul de unde am cumpărat vignetă pentru Austria -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124225">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124225"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124225">Şterge vot</a></div><span id="v91124225" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124225)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124225Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124225MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [JUN-2019] locul de unde am cumpărat vignetă pentru Austria
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [JUN-2019] plecăm spre Viena -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124226">Şterge vot</a></div><span id="v91124226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [JUN-2019] plecăm spre Viena
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [JUN-2019] toaletele gratuite din Austria -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124227">Şterge vot</a></div><span id="v91124227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [JUN-2019] toaletele gratuite din Austria
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [JUN-2019] pe autostradă spre Germania -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124228">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124228"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124228">Şterge vot</a></div><span id="v91124228" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124228)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124228Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124228MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [JUN-2019] pe autostradă spre Germania
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [JUN-2019] pe autostradă spre Germania -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124229">Şterge vot</a></div><span id="v91124229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [JUN-2019] pe autostradă spre Germania
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [JUN-2019] in depărtare munți Austriei -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124230">Şterge vot</a></div><span id="v91124230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [JUN-2019] in depărtare munți Austriei
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [JUN-2019] în apropierea graniței Austriei cu Germania -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124231">Şterge vot</a></div><span id="v91124231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [JUN-2019] în apropierea graniței Austriei cu Germania
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [JUN-2019] într-o parcare în Germania -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124232">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124232"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124232">Şterge vot</a></div><span id="v91124232" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124232)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124232Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124232MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [JUN-2019] într-o parcare în Germania
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [JUN-2019] pe autostradă în Germania -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124233">Şterge vot</a></div><span id="v91124233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [JUN-2019] pe autostradă în Germania
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [JUN-2019] un tunel pe autostradă în Germania -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124234">Şterge vot</a></div><span id="v91124234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [JUN-2019] un tunel pe autostradă în Germania
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [JUN-2019] pe autostradă în Germania, la intrarea în Sttutgart -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124235">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124235"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124235">Şterge vot</a></div><span id="v91124235" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124235)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124235Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124235MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [JUN-2019] pe autostradă în Germania, la intrarea în Sttutgart
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [JUN-2019] pe drum național în Germania -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124236">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124236"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124236">Şterge vot</a></div><span id="v91124236" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124236)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124236Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124236MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [JUN-2019] pe drum național în Germania
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [JUN-2019] pe autostrtadă în Franța -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124237">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124237"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124237">Şterge vot</a></div><span id="v91124237" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124237)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124237Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124237MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [JUN-2019] pe autostrtadă în Franța
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [JUN-2019] pe autostradă în Franța -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124238">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124238"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124238">Şterge vot</a></div><span id="v91124238" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124238)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124238Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124238MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [JUN-2019] pe autostradă în Franța
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [JUN-2019] o parcare din Franța -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124239">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124239"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124239">Şterge vot</a></div><span id="v91124239" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124239)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124239Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124239MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [JUN-2019] o parcare din Franța
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P20 [JUN-2019] o parcare din Germania -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1124240">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1124240"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1124240">Şterge vot</a></div><span id="v91124240" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1124240)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1124240Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1124240MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [JUN-2019] o parcare din Germania
  foto zlatna [11.11.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  [20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.113615989685 sec