95683 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pensiunea Maria Boroica (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.08.2019
DE
Avatar Safta Radu
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Rosiorii de Vede
înscris/ă în 16.04.13
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2019
DURATA: 4 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ DP
PREŢ SEJUR:
1400 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 17

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Pensiunea Maria Boroica, o frumoasă poveste maramureşeană


Urmare de aici

Gata, am terminat cu plimbările noastre în Bucovina, aşa că trecurăm pârleazul dincolo, în Maramureş, prin Pasul Prislop, pentru alte 4 zile stabilindu-ne cartierul general în Poienile Izei, la pensiunea Maria Boroica.

Din Borşa ne-am deplasat pe traseul Săcel - Săliştea de Sus - Bogdan-Vodă - Şieu - Poienile Izei, drumurile judeţene din zonă fiind acceptabile, se circulă cât de cât, sunt sectoare de drum cu denivelări, altele cu gropi plombate etc.

Pensiunea Maria Boroica este situată la intrarea în comuna Poienile Izei, pe partea dreaptă, de fapt treceţi de câteva locuinţe şi apoi urmează pensiunea, cu poartă mare, tradiţională, pe care noi, cât era de mare n-am văzut-o, ca nişte căscaţi ce eram! :)

Nu am văzut sigla de la poartă, am mers până în centrul localităţii, unde ne-am prins noi că ne dă cu virgulă la calcul, ne-am întors mergând foarte încet, capetele noastre se învârteau ca la bufniţe, şi în cele din urmă am găsit pensiunea, minune! :)

Am fost întâmpinaţi de doamna Maria aşa cum se face în Maramureş, cu bucurie şi cu un păhărel de horincă sau afinată, n-ai cum să refuzi aşa ceva!

Pensiunea Maria Boroica înseamnă o afacere de familie, tinerii proprietari, harnici şi inimoşi, ajutaţi bineînţeles de părinţi, încercând să satisfacă toate cerinţele turiştilor, şi din ce am văzut sunt convins că o fac foarte bine.

După ce am lăsat maşina în parcarea din faţa pensiunii, ne-am luat în primire camerele, aici am avut 2 camere duble, structura de cazare nu include apartamente, doar camere triple şi duble, 10 la număr.

Deoarece nu mai plecam nicăieri, după ce am despachetat am coborât la un pahar de horincă şi la spionarea locului, pentru a divulga secretele celor care doresc să ajungă aici.

Terenul din faţa pensiunii este în pantă, atenţie la parcare, întrucât undeva în partea dreaptă se mai construieşte un corp de clădire destinat cazării turiştilor, pe care gazdele speră să-l dea în folosinţă cât mai repede, curtea este amenajată cu pietriş, în mijloc fiind montat un robinet unde, dacă doresc, turiştii îşi pot spăla maşinile prăfuite.

Sala de mese, micuţă, frumos amenajată, se află la parter, iar în spatele pensiunii este un foişor destul de spaţios, unde stam seara, la un păhărel de... horincă! La acest capitol gazdele sunt generoase, când aveai chef de o tărie găseai horincă şi afinată peste tot, şi în foişor, şi în sala de mese, băuturile sunt de calitate, ne făceau o poftă de mâncare de numa-numa! :)

Eu şi consoarta mea am avut o cameră dublă la etajul 1, spaţioasă, curată, cu baie generoasă, cu şifonier imens, multe spaţii de depozitare, iar juniorul nostru a avut o cameră la mansardă, mai mică, implicit şi baia fiind mai mică, suficient însă pentru el. Tot la mansardă, pe hol, proprietarii au amenajat un spaţiu cu costume populare specifice zonei, destinate turiştilor, puteţi sa faceţi fotografii îmbrăcaţi în aceste superbe straie tradiţionale, noi nu am ratat acest moment.

Şi aici sunt probleme cu semnalul la telefonia mobilă, foarte slab, mă refer la reţeaua Telekom, însă cu netul ne-am descurcat binişor, de asemenea şi la tv posturile se văd foarte bine, nu au fost probleme.

Am ajuns la un capitol care face cinste Maramureşului, mâncarea! Dimineaţa, micul dejun a fost mai mult decât îndestulător, cu produse aproape în totalitate făcute în casă, de gazde sau cumpărate de la localnici, produse de patiserie, calde, toate cu un gust deosebit, am băut lapte de vacă adevărat, pentru 4 zile am uitat de cel de la cutie. Seara la cină, am avut diverse ciorbe, excepţionale, sau ,,zamă acră", cum spun localnicii, iar la felul de bază am savurat carne şi cârnaţi de porc de la garniţă, carne de pui, cu piure şi diverse garnituri, sau tocăniţă de cartofi cu carne de porc, complice la toate acestea fiind doamna Ioana, mama proprietarului, o bucătăreasă desăvârşită.

Pur şi simplu am fost răsfăţaţi în cele 4 zile, gazdele, oameni deosebiţi, ne-au satisfăcut toate cerinţele, sunt deschişi dialogului, comunicativi, tot timpul cu zâmbetul pe buze, o plăcere să discuţi cu ei, să afli cât mai multe despre minunatul Maramureş.

Dacă ajungeţi aici, e obligatoriu să faceţi o plimbare la locuinţa bunicii proprietarului, situată pe dealul din spatele pensiunii, la circa 300 de metri. Buna, cum îi spun ei, coboară de 2-3 ori pe zi în sat, şi reţineţi, are 96 de ani! Noi am urcat greu, când am ajuns la locuinţa acesteia suflam ca şi când am fi escaladat vârful Moldoveanu! Casa în care locuieşte are o vechime de 100 de ani, camerele sunt decorate cu multe obiecte tradiţionale, specifice zonei. Am stat aproape o oră de vorbă cu buna, ne-a povestit multe episoade din viaţa ei, momente plăcute sau mai puţin plăcute, ne-a dat sfaturi cum numai un om la o asemenea vârstă poate să o facă. Am plecat de acolo îngândurat, având în cap o singură concluzie: a fost o lecţie de viaţă, pe care am să o ţin minte mult timp!

Cam aceasta a fost povestea de astăzi, vă invit să veniţi şi să citiţi această frumoasă poveste aici, la faţa locului, să descoperiţi acest loc minunat, numit Maria Boroica !

Vacanţe frumoase vă doresc!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Safta Radu in 13.08.2019 15:39:46

Validat / Publicat: 13.08.19 16:22:40

VIZUALIZĂRI: 317


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Safta Radu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39800 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[13.08.19 16:22:21]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Pensiunea Maria Boroica, POIENILE IZEI" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[13.08.19 19:10:27]
» mesaj pers

   Super faină locația, mâncarea și povestea. Despre morosenii din poză ce să mai zic? Oameni faini. Vă salutăm cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mitica49
[13.08.19 19:30:10]
» mesaj pers

   @Safta Radu: No, țucuv-aș, că tare faini mai sunteți! (P15).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[13.08.19 19:35:05]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Casă cinstită, de oameni gospodari și buni ca pâinea caldă!

   Frumoase locurile, frumos locul de popas ales de voi!

   O încântare a simțurilor! La ce curățenie e pe-acolo, sigur și aerul era pur! Iar de data asta, vremea a ținut cu voi!

   Buna e o istorie, o poveste de viață!

   Frumoasă poveste ne-ai spus, dar eu nu mă mai mir!

   Mai aștept și altele!

   Votat, ca de obicei, cu sufletul!

   P15: inițial nu v-am recunoscut! SUNTEȚI din filmul ăsta: frumoși și buni!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[13.08.19 20:05:39]
» mesaj pers

   @ungureanica: Mulţumesc pentru aprecieri şi pentru vot. Şi noi vă salutăm cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[13.08.19 20:09:38]
» mesaj pers

   @Mitica49: Mulţumesc mult, gentleman ca întotdeauna!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[13.08.19 20:20:37]
» mesaj pers

   @Zoazore: Adevărat ai grăit, casă de oameni voioşi şi gospodari, sunt foarte multe asemănări cu locul meu de suflet din Mărginime, ştii tu care. ;) Zona e frumoasă, cu relief submontan, cu dealuri împădurite, care dau un farmec aparte.

    Despre buna ce să zic, chiar e o poveste de viaţă, numai când te gândeşti la câte a trăit şi văzut în cei 96 de ani!

    Poze cu costumele populare n-aveam cum să nu facem, cum să ratezi aşa ceva când vii în Maramureş?

    Mulţumesc pentru aprecieri şi pentru vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[13.08.19 21:02:33]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Ce frumoși sunteți!

   Și bunica este frumușica, draga de ea :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[13.08.19 21:52:40]
» mesaj pers

   @krisstinna: Sărut mânuţele, eşti o drăguţă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- vulpe mihaela
[19.08.19 12:18:14]
» mesaj pers

   Frumos.

   Felicitari oamenilor gospodari, care pun pret mai mult pe omenie si nu pe partea " afaceristica" !

   Ar fi o idee ca dupa ce buna n-o mai fi, casuta sa-i fie transformata intr-un mini muzeu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[19.08.19 12:41:35]
» mesaj pers

   @vulpe mihaela: Nu e o idee rea, chiar deloc! O întâlnire cu o persoană ca buna te face să vezi lumea altfel, să gândeşti altfel, sistemul tău de valori să fie regândit şi reaşezat. Fiul bunei ne spunea că aceasta coboară în sat şi iarna, când stratul de zăpadă este destul de consistent, în iernile geroase vine şi se uită la televizor în casa lor, apoi în toiul nopţii pleacă la căsuţa ei, pe întuneric, nefiindu-i frică de sălbăticiunile pădurii, şi are 96 de ani! Cum am scris şi în articol, pentru mine a fost o lecţie de viaţă întâlnirea cu ea.

    Despre oamenii locului, doar cuvinte de laudă, oameni gospodari, omenia face parte din fiinţa lor.

    Mulţumesc pentru ecou şi pentru vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- vulpe mihaela
[19.08.19 13:08:56]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Si eu ma simt destul de inteleapta si cu experienta (nu stiu daca si sunt :) ), dupa mai putin de jumatatea varstei bunicii, dara ea... iti dai seama ce inseamna un secol de existenta? Un om cu frica lui Dumnezeu, asezat si linistit, care a vazut de toate: si razboaie, si revolutii, si atatea guvernari, atata istorie...

    Sa treci prin atatia ani, de la opait la internetul care te duce intr-o clipita in toate colturile lumii...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[18] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2019] Pensiunea Maria Boroica. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096138">Şterge vot</a></div><span id="v91096138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2019] Pensiunea Maria Boroica.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2019] Pensiunea Maria Boroica văzută din stradă. Se poate observa şi parcarea. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096139">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096139"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096139">Şterge vot</a></div><span id="v91096139" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096139)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096139Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096139MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2019] Pensiunea Maria Boroica văzută din stradă. Se poate observa şi parcarea.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2019] Foişorul din spatele pensiunii. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096140">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096140"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096140">Şterge vot</a></div><span id="v91096140" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096140)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096140Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096140MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2019] Foişorul din spatele pensiunii.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2019] Interiorul foişorului. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096141">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096141"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096141">Şterge vot</a></div><span id="v91096141" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096141)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096141Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096141MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2019] Interiorul foişorului.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2019] Leagănul şi un mic spaţiu de joacă pentru copii. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096142">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096142"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096142">Şterge vot</a></div><span id="v91096142" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096142)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096142Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096142MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2019] Leagănul şi un mic spaţiu de joacă pentru copii.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2019] Sala de mese. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096143">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096143"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096143">Şterge vot</a></div><span id="v91096143" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096143)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096143Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096143MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2019] Sala de mese.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUL-2019] Camera dublă cu pat matrimonial de la etajul 1. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096144">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096144"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096144">Şterge vot</a></div><span id="v91096144" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096144)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096144Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096144MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2019] Camera dublă cu pat matrimonial de la etajul 1.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2019] Camera de la etajul 1, din alt unghi. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096145">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096145"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096145">Şterge vot</a></div><span id="v91096145" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096145)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096145Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096145MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2019] Camera de la etajul 1, din alt unghi.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2019] -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096146">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096146"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096146">Şterge vot</a></div><span id="v91096146" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096146)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096146Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096146MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2019]
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUL-2019] Baia, din alt unghi. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096147">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096147"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096147">Şterge vot</a></div><span id="v91096147" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096147)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096147Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096147MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2019] Baia, din alt unghi.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2019] Balconul de la etajul 1, la care au acces 2 camere. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096149">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096149"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096149">Şterge vot</a></div><span id="v91096149" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096149)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096149Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096149MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2019] Balconul de la etajul 1, la care au acces 2 camere.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2019] Micul dejun la pensiunea Maria Boroica. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096152">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096152"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096152">Şterge vot</a></div><span id="v91096152" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096152)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096152Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096152MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2019] Micul dejun la pensiunea Maria Boroica.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2019] Una din mesele de seară. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096154">Şterge vot</a></div><span id="v91096154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2019] Una din mesele de seară.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2019] Împrejurimile pensiunii. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096157">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096157"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096157">Şterge vot</a></div><span id="v91096157" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096157)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096157Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096157MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2019] Împrejurimile pensiunii.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2019] Pentru câteva minute, am devenit moroşeni! -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096161">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096161"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096161">Şterge vot</a></div><span id="v91096161" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096161)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096161Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096161MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2019] Pentru câteva minute, am devenit moroşeni!
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2019] Casa bunei, de pe dealul din spatele pensiunii. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096164">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096164"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096164">Şterge vot</a></div><span id="v91096164" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096164)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096164Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096164MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2019] Casa bunei, de pe dealul din spatele pensiunii.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2019] Un moment plăcut şi emoţionant. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096167">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096167"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096167">Şterge vot</a></div><span id="v91096167" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096167)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096167Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096167MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2019] Un moment plăcut şi emoţionant.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2019] Împrejurimile pensiunii. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096172">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096172"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096172">Şterge vot</a></div><span id="v91096172" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096172)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096172Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096172MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2019] Împrejurimile pensiunii.
foto Safta Radu [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

[18] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.115794181824 sec