#E#D
95643 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Blue Grove Guesthouse // Fagrilundur [Reykholt] (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.08.2019
DE
Avatar Marius 72
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Mediaş [SB]
înscris/ă în 07.03.16
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ Fără masă
PREŢ SEJUR:
81 euro
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 60 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Un loc idilic


Urmare de aici

Pentru a doua noapte de cazare în Islanda am ales o pensiune care ne-a atras atenţia prin asemănarea cu cele ridicate odinioară şi pe la noi, tipul cabanelor construite din bârne pe la Podragu, Poiana Neamţului sau prin alte masive muntoase de pe la noi.

Când rezerv cazări pentru itinerariile noastre am în vedere obiectivele turistice şi naturale care urmează a fi parcurse în ziua respectivă iar distanţa între două cazări o calculez la o medie de 180 – 200 km de parcurs pe zi.

202 km am parcurs din Reykjavik până în liniştitul sat Reykholt, acolo unde am găsit Blue Grove Guesthouse, cabana amintită, pentru care am plătit 81 euro fără mic dejun.

Parcarea pentru oaspeţi se află la marginea drumului – de care este despărţită printr-un gard viu – iar de aici şi până la unitatea turistică păşeşti înainte pe o cărare placată cu plăci ceramice roşii, lată cam de un metru şi lungă de vreo 30, mărginită pe ambele părţi de copaci tineri şi atât de aliniaţi şi drepţi încât ai crede că sunt primii ostaşi ai regimentului de gardă pregătiţi să dea onorul musafirilor.

De cum trecem pragul pensiunii ni se cere să ne descălţăm de încălţămintea folosită în cursul zilei şi ne sunt oferiţi papucei de casă din cei rânduiţi pe un stativ de pe care puteai alege mărirea convenabilă.

O noutate pentru noi ca turişti, însă şi în celelalte trei nopţi petrecute la oameni acasă ceremonialul descălţării la intrare a fost acelaşi.

Primim camera Rjupa, dar la fel de bine îi putea spune şi Lagopus muta, aceasta din urmă fiind denumirea ştiinţifică a păsării ce are onoarea de a-şi găsi numele înscris pe uşa noastră, adică ptarmiganul rock în limba păsărarilor. Sincer, până să scriu aceste rânduri nu auzisem că ar fi vreo specie de păsări amatoare de muzica lui Bono sau Mick Jagger.

De cum deschidem uşa intrăm într-o cameră pe care o simţim primitoare, nu foarte mare dar cochetă, cu cele necesare unei scurte şi odihnitoare şederi.

Un pat tronează în mijlocul ei şi nu am a vă mai spune cât de bine am dormit întrucât în aproape toate paturile din concediul ăsta am avut somnuri line şi tihnite. Au măiestrie în realizarea saltelelor, în concentraţia de pene sau silicoane a pernelor ori în alegerea celei mai bune vâscozităţi a pilotelor...

Jumătate din pereţi sunt din bârne lăcuite, ceea ce dă un aspect cald şi rustic încăperii. Există dulap, scaune, noptiere, oglindă însă nu avem la dispoziţie baie în cameră, sunt două pe hol şi le împărţim cu ocupanţii altor două camere.

Băile sunt foarte curate şi dotate cu tot ceea ce este necesar, una dintre ele inclusiv adaptată persoanelor cu dizabilităţi şi păstrează aceeaşi notă rustică a întregului ansamblu.

Interiorul cabanei degajă un aer foarte plăcut care te face să te simţi imediat comod.

Gazdele – o domniţă tânără şi simpatică cu al său soţ pe care l-am cunoscut dimineaţa următoare - nu îţi servesc micul dejun, însă îţi pun la dispoziţie farfurii, căni, pahare, tacâmuri, frigider, cuptor cu microunde, fierbător, pliculeţe de apă şi cafea şi o încăpere cu trei mese solide de lemn pentru a putea servi masa în cazul în care ţi-ai făcut provizii de unul singur.

În sala de mese e expus un tablou pictat de Grigorescu. Nu de marele nostru pictor, ci de un urmaş al acestuia de vreme ce data finalizării operei sale e menţionată ca fiind 20.04.2011. Cu mândrie am citit completarea de sub iscălitură “Târgovişte, România”.

După ora 19.30 stâm pe terasă la o bere sub mângâierea soarelui.

Ne sunt aduse materiale ce oferă informaţii despre tot ce e interesant în zonă (preţuri, programe, distanţe, acces), precum şi variante de excursii programate pe durata unei zile cu recomandările aferente.

Din cele trei variante de excursii de o zi prezentate, una am făcut-o astăzi iar celelalte urmează a le parcurge în cele două zile în care mai rămânem pe insulă. Ori coincidenţă, ori mă pot face ghid de la distanţă!

Înainte de a mă pune în pat fac un tur al satului în care trăiesc cam 900 de suflete. Casele nu au garduri sau perdele la ferestre, trotinetele, bicicletele şi maşinile de tuns iarba sunt lăsate în faţa caselor nelegate.

Terenul de fotbal e tuns la mare artă, cu 6 porţi de antrenament pentru copii, cu teren de baschet având 4 panouri alături... Nu pot să cred că mă plimb printr-un sat! Nu prea îmi găsesc expresii pentru a descrie cât e de îngrijit şi cum arată!

Sunt surprins să observ la 21.40, când soarele e sus pe cer şi mare vreo două ore de stat acolo, becuri aprinse în serele de castraveţi. La fel şi într-o instituţie publică în care nu se vedea nicio urmă de mişcare. Dar lumina ardea...

Cred că ocupaţia principală a localnicilor o reprezintă munca în sere deoarece am văzut foarte multe, în care erau culturi de castraveţi, gerbera şi căpşuni.

Aş fi stat aici mult şi bine, poate toată viaţa în liniştea acestui loc, în ambianţa atât de plăcută a cabanei, în compania simpaticelor gazde dar nu am apucat să vedem prea multe încă din această minunată ţară.

Dimineaţa o luăm la drum convinşi că mai avem ce vedea. Iar aşteptările nu vor fi înşelate ci răsplătite pe măsura dorului nostru de a descoperi crâmpeie din magia acestui ţinut.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Marius 72 in 12.08.2019 19:59:57

Validat / Publicat: 12.08.19 21:13:15


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ISLANDA
VIZUALIZĂRI: 308

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Marius 72); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  18200 PMA (din 14 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[12.08.19 21:12:39]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Blue Grove Guesthouse // Fagrilundur [Reykholt], [ALTE ZONE]" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Marius 72
[12.08.19 21:15:17]
» mesaj pers

   Bună seara!

   Da, locația e buna.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[12.08.19 22:17:10]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[18] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2019] Sala de mese -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095738">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095738"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095738">Şterge vot</a></div><span id="v91095738" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095738)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095738Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095738MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2019] Sala de mese
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [JUN-2019] Camera -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095739">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095739"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095739">Şterge vot</a></div><span id="v91095739" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095739)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095739Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095739MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2019] Camera
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JUN-2019] Camera din alt unghi -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095740">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095740"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095740">Şterge vot</a></div><span id="v91095740" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095740)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095740Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095740MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2019] Camera din alt unghi
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUN-2019] Dotări elementare -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095741">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095741"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095741">Şterge vot</a></div><span id="v91095741" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095741)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095741Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095741MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2019] Dotări elementare
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2019] Intrarea -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095742">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095742"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095742">Şterge vot</a></div><span id="v91095742" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095742)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095742Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095742MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2019] Intrarea
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUN-2019] Aleea din parcare spre cabană -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095743">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095743"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095743">Şterge vot</a></div><span id="v91095743" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095743)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095743Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095743MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2019] Aleea din parcare spre cabană
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2019] Baia -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095744">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095744"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095744">Şterge vot</a></div><span id="v91095744" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095744)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095744Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095744MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2019] Baia
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUN-2019] Baia -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095745">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095745"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095745">Şterge vot</a></div><span id="v91095745" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095745)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095745Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095745MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2019] Baia
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUN-2019] Punct de informare -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095746">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095746"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095746">Şterge vot</a></div><span id="v91095746" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095746)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095746Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095746MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2019] Punct de informare
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2019] Terasa -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095747">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095747"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095747">Şterge vot</a></div><span id="v91095747" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095747)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095747Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095747MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2019] Terasa
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUN-2019] Blue Grove Guesthouse -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095748">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095748"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095748">Şterge vot</a></div><span id="v91095748" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095748)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095748Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095748MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2019] Blue Grove Guesthouse
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2019] Peisaj la marginea satului -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095749">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095749"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095749">Şterge vot</a></div><span id="v91095749" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095749)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095749Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095749MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2019] Peisaj la marginea satului
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2019] Proprietate islandeză -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095750">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095750"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095750">Şterge vot</a></div><span id="v91095750" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095750)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095750Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095750MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2019] Proprietate islandeză
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2019] Se lasă seara în sat -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095751">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095751"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095751">Şterge vot</a></div><span id="v91095751" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095751)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095751Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095751MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2019] Se lasă seara în sat
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2019] Sere de flori -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095752">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095752"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095752">Şterge vot</a></div><span id="v91095752" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095752)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095752Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095752MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2019] Sere de flori
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUN-2019] Viaţa la ţară -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095755">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095755"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095755">Şterge vot</a></div><span id="v91095755" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095755)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095755Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095755MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2019] Viaţa la ţară
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2019] Tihnă -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095757">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095757"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095757">Şterge vot</a></div><span id="v91095757" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095757)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095757Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095757MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2019] Tihnă
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUN-2019] Micul dejun -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095758">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095758"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095758">Şterge vot</a></div><span id="v91095758" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095758)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095758Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095758MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2019] Micul dejun
foto Marius 72 [12.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

[18] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.10427904129 sec