#E#D
95480 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Lago di Garda

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.08.2019
DE
Avatar Rofri
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Braşov
înscris/ă în 18.08.14
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
APR-2019
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
74 euro drum + prânz
cu transport AUTOCAR
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#M#0
   
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Verona - Malcesine, excursie de o zi


  Urmare de aici

  Una dintre cele cinci zile ale vacanței noastre la Verona era programată pentru o excursie în împrejurimi. Inițial ne-am gândit la Veneția dar apoi am realizat că ar fi prea multe de văzut acolo pentru a-i dedica doar o zi. Așa că ne-am orientat spre Malcesine, o stațiune pe malul lacului Garda, ne-au încântat imaginile spectaculoase găsite pe internet și posibilitatea de a urca pe Monte Baldo cu telecabina.

  DRUMUL

  • Info-Point

  Știam de acasă că există posibilitatea de a merge de la Verona la Malcesine cu autobuzul și cam atât. Așadar, ne-am prezentat dimineața respectivă în Piazza Bra la Info-Point-ul pe care-l văzusem în stația de autobuz (vis-a-vis de Palatul Barbieri) de unde am obținut nu numai bilete de autobuz, ci și o hartă a lacului Garda, cu traseele, stațiile și orarele curselor plus indicații scrise și spuse ale funcționarilor de la punctul de informare turistică. Tot de acolo am aflat că se pot face multe excursii de o zi nu numai spre lacul Garda și stațiunile lui, dar și spre Veneția sau parcul de distracții Gardaland. De asemenea erau multe pliante cu obiectivele Veronei, posibilități de distracție (de exemplu rafting pe Adige).

  • Bilete

  Pentru Malcesine, am achiziționat un pachet care consta într-un Pass de 24 de ore care permite călătoria cu orice linie de autobuz urban și extraurban din regiunea Verona (trebuie validate la fiecare urcare) plus urcarea cu telecabina pe Monte Baldo, cu 22 de euro/persoană. Pe hartă ni s-au marcat liniile de autobuz, stațiile și orele pentru dus și întors: urma să luăm o cursă chiar din Piazza Bra, să mergem la Garda, de unde luam alt autobuz pentru stațiunile de pe malul lacului.

  • Verona – Garda – Malcesine

  Zis și făcut, am traversat strada pentru a ajunge în stația de plecare (comună cu liniile urbane) de unde urma să luăm unul dintre cele patru autobuze cu destinația Garda: 162,163,164 sau 165 (fiecare are oră diferită de plecare). 164 s-a nimerit să fie la ora respectivă, 10:15, așa că ne-am urcat, împreună cu alți turiști care între timp se adunaseră în stație cu același scop.

  Autobuzul a fost confortabil, mare, curat, cu aer condiționat, drumul ne-a oferit peisaje frumoase, nici nu am simțit când a trecut o oră. În Garda (din aceeași stație unde am coborât) trebuia să luăm unul din autobuzele care merg în stațiuni (483 sau 484). Intervalul de timp între cele două autobuze era (conform orarului de pe hartă) de 5 minute, dar autobuzul a avut întârziere de vreo 15 minute, lumea s-a tot adunat în stație și a fost cam aglomerat, am stat în picioare, cam înghesuiți, ceea ce ne-a declanșat flashback-uri din studenție... :) Noroc că oamenii au fost foarte civilizați.

  Drumul până la Malcesine a durat destul de mult - o oră și zece minute, autobuzul având foarte multe stații. În schimb peisajul e de vis, dacă poți să vezi partea cu lacul (un avantaj al statului în picioare). Am ajuns la Malcesine la unu fără un sfert. Ne-a părut rău că nu am plecat mai devreme din Verona, prima cursă (rezonabilă pentru turiști) era la 8 și un sfert.

  • Întoarcere

  Ne-am uitat cu mare atenție la orarul de întoarcere, mai ales că drumul durează destul de mult. Traseul era același: din Malcesine, autobuz până la Garda, apoi schimbare pentru Verona. Aveam legături de seară spre Garda la 18:35 și la 19:02, apoi spre Verona la 19:20 și 19:50 dar nu ne-am lăsat pe ultima cursă având în vedere posibilele întârzieri.

  CU TELECABINA PE MONTE-BALDO

  Așadar aveam cinci ore la dispoziție să vizităm Malcesine. Mai întâi am fost la biroul turistic de lângă stație pentru a prezenta pass-urile și a primi biletele de telecabină. Ne-a luat 2 minute.

  Apoi am urmat fluxul de turiști, pe un trotuar îngust, spre telecabină, trăgând cu ochiul la minunățiile care se zăreau împrejur: castelul, căsuțele colorate, lacul... Ajungând la punctul de îmbarcare, constatăm că mai erau zeci de turiști care așteptau cuminți la rând, așa că am avut vreme să admirăm construcția modernă, futuristă, de o curățenie sclipitoare și să ne interesăm care e mersul lucrurilor. Urcarea se face în două etape, cu două telecabine: prima etapă, mai scurtă, cu o telecabină mai mică (capacitate 40 de persoane – există un contor care arată completarea locurilor pe măsură ce turiștii scanează biletele pentru a intra în sala de așteptare – când s-au completat locurile nimeni nu mai intră). A doua etapă este cea mai spectaculoasă, urcarea se face cu o telecabină rotundă, cu capacitate de 80 de persoane, care se rotește foarte lent în timpul urcării, astfel încât toată lumea să vadă peisajele magnifice. O experiență deosebită, la care se adaugă un mic fior atunci când telecabina trece peste stâlpii de susținere și se clatină ușor, și toată lumea exclamă (încântată): Aaa!

  Timpii de așteptare la îmbarcare nu au fost exagerați: în jur de 20 de minute la prima telecabină, și cam 10 minute la a doua. La coborâre a fost mult mai rapid, pentru că ne-am întors devreme. Spre deosebire de plaiurile mioritice, aici nimeni nu se înghesuia, nu se împingea să ajungă la cel mai bun loc, la geam, dimpotrivă, se îmbiau oamenii unii pe alții să intre în telecabină! Și copiii erau cuminți, nu fugeau, nu țipau... O posibilă explicație: foarte mulți turiști nemți. :)

  Sus primul lucru pe care l-am constatat a fost diferența considerabilă de temperatură: dacă în stațiune era vreme de tricou cu mânecă scurtă, aici parcă intrai în frigider. Primul lucru pe care îl făcea toată lumea la ieșirea din telecabină era să-și îmbrace toate hainele aduse în bagaje. Fiind sfârșit de aprilie, printre creste era zăpadă care dădea peisajului, și așa spectaculos, un aer de poveste. Ne-am plimbat puțin admirând frumusețea copleșitoare a muntelui, panorama lacului și a orășelului, respirând aerul incredibil de curat și de tare, am văzut flori care creșteau printre stânci... Este și un restaurant cu terasă acolo, dar nu i-am trecut pragul. Nu am stat mai mult de o oră, voiam să ne plimbăm și prin stațiune, însă am avut parte de o experiență unică. Și coborârea a fost la fel de spectaculoasă, iar telecabina mai puțin aglomerată.

  LA PLIMBARE PRIN MALCESINE

  Din vârful muntelui ne-am pomenit cu egală încântare pe malul lacului, unde am ajuns mergând la întâmplare pe străduțele pietruite ale micului orășel care îți creează senzația că ai intrat într-o poveste. Căsuțe colorate, aranjamente plăcute de flori, piațete frumoase, terase cochete, magazinașe de suveniruri, turiști relaxați... stațiunea mărginită într-o parte de munții spectaculoși și în cealaltă de lacul romantic, este ca o bijuterie.

  Castelul pare desprins din legendele medievale și completează peisajul. Malul lacului oferă niște peisaje superbe, e plin de terase elegante. Cum timpul era destul de scurt, nu am făcut decât o plimbare pe străduțele șerpuite, multe poze, apoi ne-am oprit la o terasă -„All Albero” - unde am mâncat niște paste excelente, cu câte un pahar de vin. Prețul consumației: 30 de euro. Apoi iar plimbare... Ora 18 a venit repede și ne-am îndreptat spre stația din centrul stațiunii, de data asta autobuzul a fost punctual.

   

  Ne-am întors la Verona copleșiți de frumusețile văzute, drumul înapoi a fost incomparabil mai lejer, în autobuz lume puțină, am stat cu ochii lipiți de geam, este minunată porțiunea dinspre lac, până la Garda se succed peisaje de pus în ramă! Seara, la opt jumătate am ajuns în Piazza Bra, perfect mulțumiți de mica noastră escapadă!

  ---
  Impresii încărcate de Rofri in 07.08.2019 18:30:44

  Validat / Publicat: 07.08.19 19:27:40


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  VIZUALIZĂRI: 468


  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Rofri); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  21350 PMA (din 22 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Rofri? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
  #M#1

  [18] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [APR-2019] Telecabina rotitoare -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094348">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094348"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094348">Şterge vot</a></div><span id="v91094348" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094348)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094348Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094348MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [APR-2019] Telecabina rotitoare
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [APR-2019] La urcare -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094349">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094349"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094349">Şterge vot</a></div><span id="v91094349" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094349)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094349Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094349MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [APR-2019] La urcare
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P03 [APR-2019] Pe vârful muntelui! -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094350">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094350"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094350">Şterge vot</a></div><span id="v91094350" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094350)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094350Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094350MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [APR-2019] Pe vârful muntelui!
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  #G#2

  P04 [APR-2019] Lacul Garda și Malcesine -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094351">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094351"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094351">Şterge vot</a></div><span id="v91094351" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094351)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094351Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094351MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [APR-2019] Lacul Garda și Malcesine
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [APR-2019] Peisaj magnific -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094352">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094352"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094352">Şterge vot</a></div><span id="v91094352" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094352)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094352Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094352MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [APR-2019] Peisaj magnific
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P06 [APR-2019] -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094353">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094353"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094353">Şterge vot</a></div><span id="v91094353" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094353)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094353Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094353MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [APR-2019]
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P07 [APR-2019] Floră alpină -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094354">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094354"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094354">Şterge vot</a></div><span id="v91094354" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094354)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094354Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094354MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [APR-2019] Floră alpină
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P08 [APR-2019] Era plin de brândușe albe! -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094355">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094355"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094355">Şterge vot</a></div><span id="v91094355" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094355)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094355Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094355MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [APR-2019] Era plin de brândușe albe!
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [APR-2019] Castelul Scaligeri -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094357">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094357"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094357">Şterge vot</a></div><span id="v91094357" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094357)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094357Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094357MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [APR-2019] Castelul Scaligeri
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [APR-2019] Lângă lacul Garda -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094358">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094358"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094358">Şterge vot</a></div><span id="v91094358" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094358)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094358Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094358MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [APR-2019] Lângă lacul Garda
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [APR-2019] Străduțe pietruite -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094359">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094359"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094359">Şterge vot</a></div><span id="v91094359" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094359)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094359Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094359MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [APR-2019] Străduțe pietruite
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [APR-2019] Flori peste tot -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094360">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094360"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094360">Şterge vot</a></div><span id="v91094360" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094360)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094360Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094360MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [APR-2019] Flori peste tot
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P13 [APR-2019] Măslini pe malul lacului -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094361">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094361"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094361">Şterge vot</a></div><span id="v91094361" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094361)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094361Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094361MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [APR-2019] Măslini pe malul lacului
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [APR-2019] O piață micuță -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094362">Şterge vot</a></div><span id="v91094362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [APR-2019] O piață micuță
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [APR-2019] Terasă lângă lac (din păcate, o „operă de artă” modernistă, era neinspirat orientată spre mese... :) -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094363">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094363"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094363">Şterge vot</a></div><span id="v91094363" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094363)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094363Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094363MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [APR-2019] Terasă lângă lac (din păcate, o „operă de artă” modernistă, era neinspirat orientată spre mese... :)
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [APR-2019] Malcesine în toată splendoarea! -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094364">Şterge vot</a></div><span id="v91094364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [APR-2019] Malcesine în toată splendoarea!
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [APR-2019] Ristorante pizzeria „All Albero” -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094368">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094368"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094368">Şterge vot</a></div><span id="v91094368" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094368)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094368Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094368MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [APR-2019] Ristorante pizzeria „All Albero”
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [APR-2019] Terasa restaurantului unde am mâncat -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 07.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094369">Şterge vot</a></div><span id="v91094369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [APR-2019] Terasa restaurantului unde am mâncat
  foto Rofri [07.08.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  [18] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.105507135391 sec