95458 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Plaje în zona Budva

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.08.2019
DE
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JUL-2019
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Plajele Budvei


Urmare de aici

Muntenegru, ca și Croația, sunt țări muntoase, cazările sunt cocoțate, plajele sunt îmbrăcate cu pietre, în marea lor majoritate. Nisipul are farmecul lui, e drept că-ți intră și-n alte alea dar e preferat de familiile cu pitici dar și de pretențioșii cu tălpi sensibile.

Astfet încât am să povestesc despre câteva plaje vizitate de noi în Budva, am fost îndrumată de @Nasshu și Admin pentru două dintre ele, le mulțumesc frumos.

Slovenska este plaja orașului Budva, are porțiuni nisipoase dar și pietroase, noi am ales să facem plajă în dreptul restaurantului Tropico (deci totul se leagă de restaurante în vacanțele mele ).

De-a lungul golfului larg din Budva, la marginea întinderii plajei sunt înșirate numeroase terase/restaurante. Fiecare dintre acestea a primit în administrare o bucățică de plajă, a amenajat-o cu șezlonguri și umbrele, o curăță și o întreține. Setul de două șezlonguri cu umbrelă costă 10 euro, noi nu am plătit nimic, când a venit ospătarul nu prea l-am lăsat să vorbească, am început să comand diverse. Și tot așa s-a desfășurat repriza de plajă și de bălăceală, cum venea omul, cum comandam ceva.

Porțiunea de plajă Tropico este acoperită cu nisip grosier și urme de scoici pisate, intrarea în apă este lină dar se adâncește destul de repede, perfectă pentru scăldat. Nu e nevoie de șoșonii de apă, poate doar până la intrarea în apă deoarece nisipul e foarte fierbinte și arde tălpile. În apă este nisip în acea zonă, mie mi s-a părut perfect.

Slovenska are multe porțiuni pentru prosopiști dar și destule „parcele” acoperite cu pietroaie, deranjante la tălpi. De-a lungul plajei sunt destule cabine de duș dar și wc-uri (0.50 euro). Iubitorii de sporturi nautice nu se vor plictisi, ofertele sunt multe și tentante, prețurile prietenoase.

Plaja Pizana se află în stânga zidurilor cetății, este acoperită cu pietre, intrarea în apă este lină și se adâncește destul de departe. Sunt câteva șezlonguri și umbrele, e o plajă micuță, am văzut mulți prosopiști, am bănuit că sunt localnici. N-am zărit niciun restaurant în zonă dar plaja este între port și ziduri, adică foarte aproape de magazine.

Plaja Ricardova Glava este acoperită cu pietriș, o găsiți după cetate, în drum spre Mogren Beach. Esta administrată de un restaurant-bar, are șezlonguri și umbrele vietnameze, un ponton lung ce înlesnește intrarea în apă, aceasta fiind cu pietre.

Plaja Mogren 1

De la Marija la Mogren am făcut 15 minute, normal că pe jos. Cu tot cu bombăneli pentru „efortul uriaș depus”, am admirat drumul care este absolut încântător. Pe lângă cetate, pe o alee curbată, la poale de stânci și pietre zidite de natură, poteca amenajată înaintează către Balerina orașului, unii erau atât de nervoși încât nu au văzut nici balerina . Razele fierbinți ale soarelui se scăldau în apa Adriaticii dar și pe plăcile zidite alte muntelui, din loc în loc câte o grotă ne apărea în fața ochilor, culorile erau amețitoare.

Victorie, când am ajuns domnul s-a mai îmbunat, s-a proțăpit la primul rând de sezlonguri, nici un pas nu mai dorea să facă, era liniștit că aveam restaurant. Bine, să nu credeți că s-a deplasat până la terasă, nuuu, nici vorbă, venea ospătarul la noi, mereu.

Așa, țineți-vă bine, la Mogren, primul rând de șezlonguri costa 30 euro 2 bucăți plus 4 umbrele, soțul meu s-a bucurat nespus, era la VIP, nu s-a mai mișcat de-acolo toată ziulica.

Următoarele rânduri de șezlonguri costau 20 euro iar ultimul rând costa normal, 10 euro setul, două șezlonguri și o umbrelă.

Am comandat diverse băuturi, doar eram VIP-uri =)), dar și o pizza uriașă care a costat 9 euro și a fost foarte gustoasă. Prețurile la lichide au fost normale, sub cele din Creta, de ex.

Pe Mogren 1 nisipul este granulat dar și extrem de fin, intrarea în apă este lină, fundul mării este cu nisip, apa se adâncește destul e repede, e bună pentru bălăceală. Culoarea și claritatea apei sunt de apreciat, dar și peisajul oarecum inedit. Dușuri, toalete (1 euro), cabine de schimb, magazin cu diverse cronțănele și sucuri, colace și jucărioare, pe toate le găsiți acolo. În plus, zona pentru prosopiști e generoasă iar dacă doriți un masaj pe plajă vă puteți răsfăța în cortul cu pricina.

Între cele două Mogren sunt câteva grote, acolo-și fac veacul turiștii dornici de umbră stâncoasă.

Mogren 2 este mai micuță, am fost doar la plimbare până acolo, singurică, așa cum fac mereu. Se poate ajunge pe o cărare sâncoasă, alunecoasă, anevoioasă, se trece printr-un scurt tunel al muntelui, uneori se așteaptă ca la semafor, sunt porțiuni în care nu încap doi oameni. Slavă Domnului că am fost singură, nu m-a înjurat nimeni.

Plaja e acoperită cu mulți bolovani, pe alocuri este și nisip, o terasă e cocoțată lângă pini, intrarea în apă e cu pietre, e deranjantă.

Menționez că la ora 18 umbra muntelui pune stăpânire pe cele două plaje.

Insula Hawaii sau Sf Nikola este accesibilă doar de pe apă, un bilet dus-întors costă 4 uro/persoană, din portul Budva. Plajele au șezlonguri și umbrele, au terase dar și bolovani. Din cauză de apă și vaporaș, nu s-a dorit vizitarea insulei.

Indiferent de gusturi, Budva are de toate, pentru toți, eu o recomand din tot sufletul, cu inima deschisă.

Am să vă scriu și despre plajele de lângă Budva, la 3 km distanță, aparțin tot de Budva dar pozele sunt numeroase și astfel am împărțit articolul în două gândindu-mă că cei interesați de plaje vor avea posibilitatea să le studieze mai bine, eu n-am avut acest noroc, n-am avut ce studia.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 06.08.2019 20:32:52

Validat / Publicat: 06.08.19 21:10:40

articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 394

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  51400 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de krisstinna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[06.08.19 21:09:40]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Plaje în zona Budva, BUDVA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[06.08.19 21:51:22]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   ===

   Împreună cu continuarea / continuările sale, articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinație.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[06.08.19 22:03:19]
» mesaj pers

   @webmaster::*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[07.08.19 08:06:28]
» mesaj pers

   @krisstinna: Felicitări pentru articol si fotografiile minunate!

   Mulțumim frumos pentru prezentarea plajelor... ce bine că nu stai locului😆 aflăm mai multe din plimbările tale.

   Muntenegru a fost în discuție pentru concediu, dar ne-am reorientat pentru că am auzit tot felul de vorbe, cum că apa e rece, plajele si marea numai stânci, etc.

   Citit si vizionat foto cu mare drag!

   Vară plăcută! 😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[07.08.19 08:43:47]
» mesaj pers

   @Dana2008: Da, recunosc, Adriatica e mai răcoroasă un pic, la fel ca Ionica, părerea mea. Eu sunt foarte friguroasă, nu pot face baie in apa rece, nu îmi permite sănătatea:(

   Dacă eu m-am putut bălăci in Adriatica, fii convinsă ca oricare om normal poate face asta.

   Am sa scriu și despre plaja mea preferata, era una pietroasa dar cu apa foarte calda și cristalina.

   Vacante frumoase va doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[55] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094034">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094034"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094034">Şterge vot</a></div><span id="v91094034" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094034)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094034Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094034MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [JUL-2019] Faleza Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094035">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094035"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094035">Şterge vot</a></div><span id="v91094035" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094035)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094035Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094035MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2019] Faleza Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094036">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094036"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094036">Şterge vot</a></div><span id="v91094036" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094036)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094036Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094036MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094037">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094037"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094037">Şterge vot</a></div><span id="v91094037" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094037)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094037Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094037MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094038">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094038"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094038">Şterge vot</a></div><span id="v91094038" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094038)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094038Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094038MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094039">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094039"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094039">Şterge vot</a></div><span id="v91094039" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094039)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094039Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094039MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094040">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094040"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094040">Şterge vot</a></div><span id="v91094040" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094040)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094040Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094040MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094041">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094041"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094041">Şterge vot</a></div><span id="v91094041" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094041)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094041Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094041MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094042">Şterge vot</a></div><span id="v91094042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094043">Şterge vot</a></div><span id="v91094043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094044">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094044"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094044">Şterge vot</a></div><span id="v91094044" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094044)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094044Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094044MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094045">Şterge vot</a></div><span id="v91094045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094046">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094046"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094046">Şterge vot</a></div><span id="v91094046" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094046)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094046Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094046MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094047">Şterge vot</a></div><span id="v91094047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094048">Şterge vot</a></div><span id="v91094048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUL-2019] Slovenska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094049">Şterge vot</a></div><span id="v91094049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2019] Slovenska
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUL-2019] Pizana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094050">Şterge vot</a></div><span id="v91094050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2019] Pizana
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUL-2019] Pizana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094051">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094051"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094051">Şterge vot</a></div><span id="v91094051" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094051)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094051Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094051MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2019] Pizana
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUL-2019] Pizana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094052">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094052"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094052">Şterge vot</a></div><span id="v91094052" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094052)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094052Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094052MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2019] Pizana
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUL-2019] Pizana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094053">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094053"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094053">Şterge vot</a></div><span id="v91094053" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094053)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094053Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094053MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2019] Pizana
foto krisstinna [06.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [JUL-2019] Ricardova -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094054">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094054"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094054">Şterge vot</a></div><span id="v91094054" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094054)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094054Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094054MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2019] Ricardova
foto krisstinna [06.08.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[55] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.109788894653 sec