94636 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Plus Florence Hostel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.07.2019
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAR-2019
DURATA: 5 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ FARA MASĂ
PREŢ SEJUR:
252 EUR
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.0 %
  
Satisfăcător
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 7 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Plus Florence – un hostel gălăgios dar bun pentru vizitarea Florenței


  A dat bunul Dumnezeu ca anul acesta să se concretizeze și Florența noastră, pe care o vânam de ceva ani. Am fost 20 de persoane și n-a fost ușor să găsim o cazare convenabilă, care să împace și capra și varza. Până la urmă am ales un hostel, la care ne-am oprit datorită comentariilor bune pe care le-am citit. 50 de EUR pe noapte pentru Florența ni s-a părut rezonabil, chiar dacă fără mic dejun și cu toate că nu ni s-au luat banii chiar la rezervare, ea a fost fără anulare gratuită și undeva înainte de sejur ne-au fost retrași banii de pe card. La fața locului am mai plătit taxa de oraș, 2 EUR de persoană pe ziua turistică, adică am mai dat câte 20 de EUR de familie.

  Transferul de la Aeroportul Peretola la Gara Centrală din Florența l-am făcut cu tramvaiul 12. Cu toate că de acasă știam că ne vom transfera cu un autobuz, la fața locului am găsit acest tramvai, imediat cum am ieșit din aeroport, în partea stângă. Până la peroane sunt multe indicatoare, nu ai cum să ratezi. În aeroport dar și pe peron sunt bancomate de unde poți lua biletele, care costă 1,5 EUR/călătoria și este valabil 90 de minute de la validare. Alternativa era autobuzul Vola care costa 6 EUR/călătoria și venea la fiecare jumătate de oră față de tramvai care circula foarte des (5, maxim10 minute, în funcție de perioada zilei).

  Cu tramvaiul ăsta am mers până la ultima stație, UNITA, prima după Stazione Santa Maria Novella (Gara Centrală din Florența) și am făcut aprox 20 de minute. De la Unita ne-am întors puțin înapoi, pe lângă Mc Donalds-ul de acolo și am intrat pe Via Nazionale. Nici strada asta nu poate fi ratată pentru că este stradă principală, largă, care se vedea și din tramvaiul cu care am venit de la aeroport.

  Pe Via Nazionale am mers preț de 4-500 de m, să zic și imediat după Piazza dell’Indipendenza, am intrat pe Via Santa Catarina d’Alessandria și la nu mai mult de 40-50 de m pe partea stângă este Plus Florence Hostel. Drumul este absolut drept, nu faci stânga, nu faci dreapta și cred că am mers vreun sfert de oră pe jos de la stația de tramvai până la hotel, îngreunați puțin și de bagaje.

  Check-in-ul ni s-a făcut imediat. Știau de noi, că suntem grup, eram așteptați, ne-au luat buletinele și ne-au dat imediat cheile, urmând ca hârtiile să le facă ei, ulterior.

  Plus Florence a început ca un hostel dar s-a extins cu încă un corp unde sunt și camere duble, cu baie proprie și confort de 3*. În corpul initial sunt și camere comune de 4,5, 6,7 și 8 paturi, dar și duble, cu baie proprie. Noi am fost răspândiți în ambele corpuri, la mai toate etajele.

  Ambele corpuri, A și B, au o formă dreptunghiulară, cu 5 etaje, nu se vede nici un balcon pe nicăieri, au multe camere și acomodează sute de persoane, ceea ce nu-i ușor nici pentru gazde, dar nici pentru turiști. Singurul lucru negativ care ne atrăsese atenția când am citit despre hostel erau comentariile unor turiști cum că ar fi gălăgie prea mare din cauza tinerilor veniți în grupuri și care petreceau până târziu.

  Noi am stat în corpul B, cel nou, într-o curte interioară, mai izolat de gălăgia recepției și nu pot să spun că ne-a deranjat ceva. La fel, prietenii noștri care au stat în corpul A nu s-au plans. Este adevărat că dimineața, de ex, când se făcea check-out-ul, sau dacă nimereai la check-in-ul unor grupuri, recepția se umplea de tineri și era hărmălaie mare, dar nu pot să spun că ne-a deranjat cu ceva. În fond și noi suntem la fel și acelea erau ocazii când treceam prin recepție. Nu dormeam acolo, nu zăboveam prea mult acolo, eram doar în trecere și am putut să facem abstracție. În plus, pe mine nu mă deranjează absolut deloc gălăgia tinerilor. Ce-i drept, cred că mai se întâmplau chestii pe-acolo pentru că am văzut într-o dimineață niște chiloți atârnați de o balustradă, dar…. deh… ale tinereții valuri.

  Recepția este destul de mare și permanent (24 de ore din 24) sunt acolo câțiva tineri fâșneți și foarte amabili. Un bodyguard se plimba și el tot timpul pe acolo. Adevărul este că la ce aglomerație și ce agitație era din cauza grupurilor de tineri se cere încă un ochi vigilent.

  Vis-a-vis de recepție este o cameră cu materiale info, pe unul din pereți este o hartă cu obiectivele Florenței și distanțele față de hotel, foarte utilă, toaletă, vitrine frigorifice cu ape/sucuri, o vitrină cu chestii din piele care se puteau cumpăra, dar și un calculator dacă ai nevoie să cauți ceva pe net. Tot în zona recepției era și un ATM, bun și el pentru confortul psihic.

  Am fost distribuiți în ambele corpuri, cum spuneam și am avut camere asemănătoare dar și total diferite. Unii au avut triple foarte mari, dar toată lumea a fost mulțumită, în ambele corpuri.

  Camera noastră a fost la etajul 3 în corpul B și a avut o formă ciudată, hexagonală. Mobilier minimalist, dar nu așa mică cum ne așteptam. Pat, 2 noptiere cu veioze, un birou pe care era TV-ul, oglindă, cuier, de care eu am nevoie în vacanțe, iar pe ușa de la intrare era planul palierului unde se vede și diferența dintre camere. Am mai avut în cameră un dulap simplu pentru lucruri, dedesupt o bară cu 3 umerașe, aer condiționat și destul spațiu ca să te învârți. Fără minibar.

  La negative, ca să zic așa, a fost prea cald în cameră și am avut puțină lumină, ceea ce nu îmi place deloc. Doar niște spoturi în tavan și la capătul patului. Eu am nevoie de lumină bună la hoteluri, pentru că hărțile și pliantele după care ne organizăm zilele sunt puchinoase și ne cam chinuim, dar foarte rar găsesc lumină care să mă mulțumească.

  Camera nu a avut balcon, dar a avut un geam cât tot peretele exterior care dădea în curtea interioară și spre celălalt corp, unde vedeam foarte bine terasa panoramică de la etajul 5 (ultimul). În corpul B nici vorbă de zgomot, cum spuneam, dar și cei care au fost cazați în corpul A și au avut camere cu vedere la stradă au spus că zgomotul nu s-a auzit deloc cu geamurile închise.

  Baia a fost normală ca dimensiune, cu cabină de duș, uscător de păr și oglindă deasupra chiuvetei cât ține peretele, iar ca și consumabile 2 săpunele mici și 2 geluri de duș pe care le-am găsit pe biroul din cameră, care se înlocuiau pe măsură ce se consumau. De asemenea, prosoapele au fost schimbate zilnic.

  Rezervarea noastră nu a fost făcută cu mic dejun dar aveam posibilitatea să optăm la fața locului pentru unul tip bufet continental pentru 7,5 EUR/persoană.

  Micul dejun se servea în două locuri. Cei mai mulți, în general grupurile, îl aveau inclus în preț și însemna cel mai mare spațiu de la subsol, zona în care se mânca. Acolo era o aglomerație de nedescris în fiecare zi, se stătea la coadă ca să primești mâncarea, în general aceeași. Undeva, mai în spate, era o încăpere mai izolată, în geamuri, cu vedere la curtea interioară, plină de verdeață, unde era bufet-ul pentru cei care optau la fața locului.

  Noi ne-am dus în prima zi să vedem cum e și ne-a plăcut. Mezeluri cașcaval, roșii, salată, măsline, fructe, lapte, cereale, nelipsita patiserie italiană, ceai, cafea și chestii calde, omletă, bacon, fasole, ciuperci. Ne-a plăcut și faptul că puteai să plătești pentru fiecare dimineață în care ajungeai acolo și nu pentru tot sejurul. Am ajuns și a doua zi, dar erau fix aceleași feluri și cu toate că am ales să mâncăm și în ziua aceea, din a treia zi nu ne-a mai trebuit. Aveam vis-à-vis de hotel un bar unde vedeam o vitrină cu sandvich-uri (2-3-4 EUR) și cafea bună și am zis să mai încercăm și acolo. Și ne-a plăcut mult mai mult. În fiecare zi alegeam alt sandvich, pe care îl încălzeam la aparat, am băut o cafea bună și ne-a dus mult mai puțin de 15 EUR, cât dădeam amândoi pe mic dejunul de la hotel. Alții chiar făceau o plimbare până la Mercato Centrale din apropiere și au mâncat și mai bine.

  Hostelul oferă multe facilități. Are piscină exterioară, interioară, saună și baie turcească și funcționează după următoarea regulă: când se deschide piscina în aer liber se închid celelalte interioare, deci, vara afară, iarna înăuntru. Mai au o sală de sport, lifturi iar WiFi-ul fără parolă a fost foarte bun și conectarea s-a făcut imediat.

  Check-out-ul, din păcate, s-a făcut cam devreme, la 10. Cum noi aveam avion după amiază, am lăsat bagajele la camera de bagaje contra a 2 EUR de bagaj și am făcut ochii mari când ni s-a spus, pentru că este prima dată când plătim camera de bagaje la un hotel.

  Nu pot să nu zic două vorbe despre personalul tânăr și cu zvâc. Tinerii au fost foarte amabili și dornici să-ți răspundă la orice și să te ajute. Ce să ne facem cu net-ul ăsta, însă? Am cerut niște info despre Siena și săracii s-au uitat pe net și ne-au spus de acolo, ne-au și listat orarul autobuzelor, dar ce să faci că nu s-a potrivit absolut deloc cu realitatea din teren. Noroc că avem gură și picioare și ne-am lămurit într-un final, la fața locului. Cum spuneam și la Amsterdam, unde am avut niște neconcordanțe între net și realitate, oricât aș citi, eu tot la fața locului mă lămuresc cel mai bine.

  Plus Florence nu este așezat chiar în buricul târgului dar este situat central, fără îndoială. În partea de nord a centrului Florenței, mai exact. În orice caz, cazat la Plus Florence am ajuns absolut peste tot cu piciorul. Noi am folosit transportul în comun doar pentru transferul la/de la aeroport și când ne-am dus la Siena.

  Această poziționare te scutește de orice grijă. Via Nazionale este o stradă plină de hoteluri, supermarket-uri și restaurante pentru toate gusturile și toate buzunarele. La 10 minute de mers pe Via Nazionale, undeva la dreapta, este Mercado Centrale, piață cu de toate, care are la etaj restaurante cu mâncare și prețuri bune, fără copertă. Mercado Centrale este pe lângă Biserica San Lorenzo, iar zona aceea este plină de terase. Dar unde, în Italia, nu sunt terase? Vis-a-vis de San Lorenzo este și pizzeria da Michelle pe care am descoperit-o la Napoli, unde se stătea la coadă pe bază de număr de ordine. Deci, fără griji în ceea ce privește mâncarea la Florența.

  Nouă ne-a plăcut la Plus Florence chiar dacă practică un turism de masă. Cam asta făceam și noi pe acolo. Dacă nu sunteți foarte pretențioși vi-l recomand din toată inima pentru vizitarea Florenței.

  Citeşte şi continuarea aici

  ---
  Impresii încărcate de Aurici in 10.07.2019 20:19:07

  Validat / Publicat: 10.07.19 21:02:42


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  VIZUALIZĂRI: 410


  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  61700 PMA (din 47 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmaster
  [10.07.19 22:10:09]
  » mesaj pers

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Aurici
  [11.07.19 10:25:50]
  » mesaj pers

     @webmaster: Mulțumesc mult, zi faină!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [33] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [MAR-2019] Via Santa Catarina d’Alessandria și pe stânga intrarea la Plus Florence Hostel. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084605">Şterge vot</a></div><span id="v91084605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [MAR-2019] Via Santa Catarina d’Alessandria și pe stânga intrarea la Plus Florence Hostel.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [MAR-2019] Plus Florence Hostel - poziționarea în partea de nord a centrului Florenței îți permite să ajungi cu piciorul în toate punctele de interes ale Florenței. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084606">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084606"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084606">Şterge vot</a></div><span id="v91084606" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084606)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084606Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084606MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [MAR-2019] Plus Florence Hostel - poziționarea în partea de nord a centrului Florenței îți permite să ajungi cu piciorul în toate punctele de interes ale Florenței.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [MAR-2019] Plus Florence Hostel - corpul A. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084607">Şterge vot</a></div><span id="v91084607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [MAR-2019] Plus Florence Hostel - corpul A.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]  P04 [MAR-2019] Recepția generoasă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084608">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084608"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084608">Şterge vot</a></div><span id="v91084608" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084608)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084608Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084608MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [MAR-2019] Recepția generoasă.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [MAR-2019] Recepția, spații mici de socializare față de capacitatea hostelului. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084609">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084609"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084609">Şterge vot</a></div><span id="v91084609" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084609)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084609Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084609MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [MAR-2019] Recepția, spații mici de socializare față de capacitatea hostelului.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [MAR-2019] Recepția deschisă non-stop. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084610">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084610"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084610">Şterge vot</a></div><span id="v91084610" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084610)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084610Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084610MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [MAR-2019] Recepția deschisă non-stop.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [MAR-2019] Și tot felul de recunoașteri. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084611">Şterge vot</a></div><span id="v91084611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [MAR-2019] Și tot felul de recunoașteri.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [MAR-2019] Inclusiv de la tripadvisor. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084612">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084612"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084612">Şterge vot</a></div><span id="v91084612" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084612)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084612Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084612MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [MAR-2019] Inclusiv de la tripadvisor.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [MAR-2019] Lângă recepție o cameră utilă cu calculator, materiale informative și altele. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084613">Şterge vot</a></div><span id="v91084613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [MAR-2019] Lângă recepție o cameră utilă cu calculator, materiale informative și altele.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [MAR-2019] În această cameră este și o hartă cu obiectivele Florenței și distanțele față de hotel, foarte utilă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084614">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084614"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084614">Şterge vot</a></div><span id="v91084614" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084614)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084614Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084614MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [MAR-2019] În această cameră este și o hartă cu obiectivele Florenței și distanțele față de hotel, foarte utilă.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [MAR-2019] Și vitrine pentru cazuri de forță majoră. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084615">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084615"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084615">Şterge vot</a></div><span id="v91084615" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084615)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084615Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084615MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [MAR-2019] Și vitrine pentru cazuri de forță majoră.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [MAR-2019] Corpul A cu terasa panoramică la ultimul etaj. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084616">Şterge vot</a></div><span id="v91084616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [MAR-2019] Corpul A cu terasa panoramică la ultimul etaj.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [MAR-2019] Corpul B, mai izolat într-o curte interioară. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084617">Şterge vot</a></div><span id="v91084617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [MAR-2019] Corpul B, mai izolat într-o curte interioară.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [MAR-2019] Curtea interioară. În spate corpul A, în față intrarea în corpul B. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084618">Şterge vot</a></div><span id="v91084618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [MAR-2019] Curtea interioară. În spate corpul A, în față intrarea în corpul B.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [MAR-2019] Intrarea corp B. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084619">Şterge vot</a></div><span id="v91084619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [MAR-2019] Intrarea corp B.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [MAR-2019] Holuri lungi din care sunt distribuite camerele. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084620">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084620"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084620">Şterge vot</a></div><span id="v91084620" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084620)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084620Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084620MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [MAR-2019] Holuri lungi din care sunt distribuite camerele.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [MAR-2019] Dar și separeuri cu 2-3 camere. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084621">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084621"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084621">Şterge vot</a></div><span id="v91084621" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084621)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084621Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084621MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [MAR-2019] Dar și separeuri cu 2-3 camere.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [MAR-2019] Camera noastră. Faptul că am ajuns pe întuneric iar lumina din cameră era cum era, nu mi-a permis poze mai bune, dar sper să vă faceți o idee. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084622">Şterge vot</a></div><span id="v91084622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [MAR-2019] Camera noastră. Faptul că am ajuns pe întuneric iar lumina din cameră era cum era, nu mi-a permis poze mai bune, dar sper să vă faceți o idee.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [MAR-2019] Camera. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084623">Şterge vot</a></div><span id="v91084623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [MAR-2019] Camera.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P20 [MAR-2019] Camera cu mobilier minimalist. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084624">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084624"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084624">Şterge vot</a></div><span id="v91084624" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084624)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084624Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084624MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [MAR-2019] Camera cu mobilier minimalist.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [MAR-2019] Aici am găsit consumabilele pentru baie. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084625">Şterge vot</a></div><span id="v91084625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [MAR-2019] Aici am găsit consumabilele pentru baie.
  foto Aurici [10.07.19]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [33] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.110743045807 sec