#E#D
94571 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în București?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.07.2019
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2019
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
300 lei pentru 8 persoane
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 8

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
Hanu' Berarilor / Casa Oprea Soare

Cu fetele la terasa Casei Soare (Hanul Berarilor)


Să stabilim contextul

Exact cu două luni în urmă, pe 7 mai m-am operat la şold punându-mi o proteză totală. Din luna ianuarie a acestui an practic n-am mai ieşit din casă din cauza durerii la fiecare pas pe care-l făceam. În plus din cauza dispariţiei cartilajului, piciorul se scurtase cu aproape 2 cm şi şchiopătam foarte tare. Cu toată opoziţia copiilor mei care fiind în meserie, vedeau numai riscuri (vârstă, emfizem pulmonar de la fumatul mai bine de cinci decenii, cord în funcţiune de aproape 85 de ani, pierdere de 6-700ml de sânge în cursul operaţiei), mi-am luat inima în dinţi şi, fie ce-o fi, m-am programat singură pentru intervenţie la data de mai sus.

Promisiunea

Așteptam operaţia cu curaj ca pe o eliberare, mă rugam lui Dzeu să mă ajute căci El ne hotărăşte lungimea firului pe mosorel şi promisesem fetelor că dacă iese bine le duc la o băută. Cine să fie ˝fetele˝? Păi fostele colege de serviciu cu care m-am aflat în ˝câmpul muncii˝aproape 40 de ani, cunoscându-le de când erau nurori tinere care-şi criticau soacrele şi mai târziu soacre în vârstă nemulţumite de nurori. La prima oră, la o ceaşcă de nechezol ne povesteam ce era mai nou acasă iar din vara lui 1989 începusem să vorbim fără frică şi despre politică şi ce se mai spusese la Europa Liberă. Pe lângă fete mai aveam şi un băiat- şeful- cel mai matur dintre noi, nu-i spun vârsta. Nu râdeţi, ce, voi la 40-50-60 de ani nu spuneţi colegilor fete şi băieţi? Aşa şi noi la peste 80. Am reuşit să ne adunăm 8 persoane, restul, până spre 40 cât avea secţia noastră de proiectare, fie s-au dus, fie au plecat la copii afară, fie efectiv nu mai puteau participa.

Alegerea restaurantului

Restaurantul Hanul Berarilor funcţionează în două localuri de tradiţie: Casa Soare, în trecut restaurantul Bucur vizitat de câteva ori de Gheorghiu Dej şi Nicolae Ceauşescu şi Casa Elena Lupescu de pe bul. Pache Protopopescu fostă proprietate a amantei şi mai târziu soţie a regelui Carol al II-lea. Acestea şi alte câteva restaurante din Bucureşti printre care Hanu cu Bere şi Citty Grill oferă de luni până sâmbătă devreme, adică de la 12 la 15 meniuri ieftine pentru pensionari. Fiind în plină caniculă m-am orientat spre un restaurant cu terasă, aproape de mijloace de transport în comun şi situat pe o stradă fără interdicţie pentru maşini mici. Am ales Casa Soare de pe strada Poenaru Bordea amplasată între străzile Apolodor şi Sfinţii Apostoli, mai precis aproape de fosta Operetă de pe Splaiul Dâmboviţei. Mai fusesem acolo cu vreo patru ani în urmă în clădire la etaj şi i-am admirat arhitectura şi decoraţiunile interioare. Despre interiorul imobilului, din fericire păstrat fără modificări, am scris într-un review postat în 2015 (vezi impresii). Am fost atât de mulţumiţi încât am promis că vom mai reveni. Cine ştia în 2015 câte se vor întâmpla de atunci şi până acum? Am venit singură cu foştii colegi de serviciu şi am sărbătorit reuşita operaţiei mele de acum două luni. În afară de clădirea principală neoromânească, în curte mai este şi o orangerie, o construcţie nouă înconjurată de ferestre de termopan dar m-am gândit că şi acolo pătrunzând soarele, poţi avea senzaţia de etuvă. Am ales să servim masa la terasa din curte umbrită de vegetaţie. Din păcate aspectul acestei terase- o înşiruire de mese de lemn nefasonat aşezate sub un acoperiş parasolar nu este la nivelul clădirii ci seamănă mai degrabă a cantină muncitorească de vară. Dever mare, multe locuri, puţin bun gust.

De unde vine numele de Casa Soare?

Imobilul a aparţinut lui Dumitru Oprea Soare, un negustor de cherestea putred de bogat de la începutul secolului trecut. Acesta provenea dintr-o familie aristocratică şi fiind un om cult şi cu dare de mână, l-a angajat pe celebrul arhitect Petru Antonescu (autorul planurilor Arcului de Triumf, Băncii de Investiţii din Bucureşti, cazinourile din Sinaia şi Constanţa) să-i proiecteze casa. Aceasta a fost construită între 1910-1914 în stil neoromânesc. Casa a servit drept locuință familiei Oprea Soare, până în 1945, când a fost rechiziționată de către Partidul Socialist şi mai târziu naţionalizată. Ca urmare a valorii arhitectonice excepţionale a fost declarată în 1955 monument istoric. În 2008 a fost retrocedată urmaşilor familiei Soare.

La ora actuală cele două localuri Hanu Berarilor sunt deţinute de Dragoş Petrescu proprietarul unui lanţ de 16 restaurante din care mai fac parte trei City Grill, cinci Trattoria Buonogiorno, Caru cu Bere, Pescăruş, Hanu lui Manuc, un adevărat imperiu cu 1300 angajaţi (informaţie din 2016)

Meniul

Pensionarii sunt serviţi între orele 12-15 dar bineînţeles că dacă mai consumi ceva în afară de meniul standard nu te dă nimeni afară. Ni se rezervase o masă lungă de 12 persoane dar am fost numai 8, adică 7 fete şi un băiat. Din întâmplare sau din programare genetică, fetele erau singure, adică rămase singure. Cu toate că la ora 12 deja se ajunsese la 28 grade cu un feeling de 30 în creştere, s-au comandat 3 porţii de Cinzano Rosso (30 lei) împărţit frăţeşte la 6 că două fete erau puritane şi abstinente, gata oricând să ţină o predică împotriva alcoolului. Mie mi-era tare sete şi mi-am comandat o halbă de 500 ml Ursus fără alcool (12 lei) pentru că ştiam că la meniul standard ni se serveau 300 ml berea Casei cu alcool. Puteai alege din 3 meniuri, fiecare costând 13 lei: meniul Cina conţinea 3 mici- mari, carofi prăjiţi 200 gr, 300 ml bere sau suc; meniul Melody avea în afară de același tip de băutură 200 gr piept de pui la grătar, cartofi prăjiţi şi salată de varză iar meniul Bohema servea piept de pui la tigaie 200 gr, piure de cartofi, idem salată. Am mai servit patru porţii de papanaşi enormi, dubli, (22 lei/ porţia) cu smântână şi sos abundent de smeură, o bombă calorică pentru care merita să te sacrifici. S-a mai consumat la început ceai (8.5 lei), apă plata sau minerală câte 14 lei sticla de 750 ml, cafea Espresso 10 lei (nu s-a prea băut de frica insomniei). Porţiile au fost enorme şi până şi eu am lăsat un mic nemâncat iar câteva fete au cerut să li se pună la caserolă ce n-au mai putut mânca. Total nota de plată 310 lei, cu bacşis 340 revenind la o medie de 40 lei/ persoană. Una din colege a adus şi prăjituri de casă foarte bune, făcute de ea. Mi-a părut rău că nu am negociat să aduc de acasă o sticlă de şampanie dar pe căldura aceea exact asta nu ne mai trebuia! La plecare chelneriţa ne-a comandat un taxi în care m-am urcat cu încă două fete, eu atârnând mai greu din cauza florilor şi bomboanelor pe care le-am primit.

Ca şi concluzie

Vizitaţi cu încredere Casa Soare a restaurantului Hanul Berarilor. Dacă mergeţi într-un grup în care măcar un participant e trecut de prima tinereţe, alegeţi un meniu de pensionari. Veţi fi serviţi bine, îndestulător şi la un preţ mic. Altfel, predomină mâncăruri cu specific românesc la preţuri destul de mari. V-aş sfătui să-l vizitaţi într-un sezon mai răcoros ca să vă reţineţi o masă în interiorul localului bucurându-vă în afară de aromele şi gustul bucatelor şi de frumuseţea arhitecturii şi decoraţiunilor interioare.

---
Impresii încărcate de Michi in 08.07.2019 15:03:50

Validat / Publicat: 08.07.19 16:19:41


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 400


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  35750 PMA (din 39 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[08.07.19 16:18:03]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în București?, BUCUREȘTI" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: Unde mâncăm în împrejurimile Bucureştiului?]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[08.07.19 23:47:42]
» mesaj pers

   @Michi:

   Să vă fie de bine, „fetelor”!!! :) (hai, și șefului, chiar dacă este în minoritate!)

   Am fost și eu la „Casa Soare” (pe atunci îi spunea „Restaurantul Bucur”), prima dată prin 1985, la o nuntă a unei colege de birou. Mesele au fost puse atunci la subsolul amenajat pentru așa ceva.

   După ' 89 am mai mers de vreo trei ori acolo, și în interior, și la „orangerie”, cum îi spune spațiului extins. Este o casă frumoasă care a rezistat bine trecerii timpului. (Ce frumos și trainic se construia odată... !)

   Nu știam că un grup de 8 sau 10 persoane poate beneficia, la prânz - dacă are în grup un pensionar - de meniul acestuia. Este o informație pe care o apreciez și-am s-o dau mai departe!

   Felicitări pentru curajul și optimismul incurabil, mama Michi! Am votat cu drag! :*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- grecudoina
[14.07.19 09:53:28]
» mesaj pers

   Din martie anul acesta am revenit în România, după 5 luni de ședere prin diverse locuri din America de Nord, Centrala, dar cu baza de plecare din NYC, de la fiul meu.

   Dupa diverse controale medicale anuale cu finalizare buna, am reluat legătură mea cu AFA, mai ales că am mari restante la acest capitol:Japonia, Tailanda, din anii 2017,2018, Paris, Londra City-Brackuri.

   Am început să scriu despre Cuba, la cererea unei prietene care tot mă bombardeaza cu întrebări despre acest loc și am trimis-o pe situl AFA, fiind mult mai ușor de explicat. Dar treptat o sa ajung sper in aceasta vara sa finalizez restanțele.

   Am multe restante și la citit rw-uri. Trecand cu vederea, azi peste top-user, am dat și de multi useri vechi, departe de primele locuri, de care mă leagă și petrecerile făcute la Întâlnirile anuale. Pe multi nu ii mai vad nici în primii 500, cum este Marin Preda, cristina53, care m-au inspirat in unele călătorii pe care le-am făcut. Dar m-am bucurat când am dat de tine și am citit cu plăcere acest rw, m-am bucurat când te-am văzut în poza chiar dacă ești schimbata puțin, mai slabă, dar m-am și întristat citind despre probleme avute. Mai mult am aflat că ai pierdut pe unul din cel mai drag om al vieții tale, pentru care cu întârziere îți transmit cu mare regret condoleanțe. Un om minunat pe care am avut ocazia să-l cunosc. Insa, cum soarta ne oferă și lucruri pe care nu le vrem contează puterea noastră, celor rămași sa trecem peste nenorociri și să ne continuăm viața până când firul se va rupe. A

   m trecut și eu prin aceste momente grele dar am găsit puterea să-mi revin mulțumită minunatelor călătorii prin lumea largă și apoi să descopăr AFA, unde sa le povestesc.

   Ma bucur sa te revad la un splendid restaurant din București, când voi ajunge pe acolo o să-l caut sa iau prânzul pt pensionari. Am sa privesc și patronilor de restaurante din Brașov despre aceasta minunata idee, poate se găsește vreunul sa o aplice. Multa sănătate și aștept noi vești sau rw de la tine. Pentru că pe mine după cum vezi din pozele de la rw mă descurc încă f. bine și cu energia de a-mi continua călătoriile, de a face noi planuri.

   Ca știre în premieră, urmează peste 18 luni un circuit, pe care îl pregătesc încă de acum Dubai, unde e expo mondiala - Vietnam, Laos, Cambodgia, Miramar. Cred că vom fi 4 persoane, mai vedem, eu sigur merg.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- grecudoina
[14.07.19 09:57:23]
» mesaj pers

   Și încă un secret, am trecut și eu de 70 ani vârstă pe care am implinit-o in NYC, alaturi de Paul al meu, motivul șederii mele atât de lungi pe acolo, dar mă bucur nespus ca energia și puterea de a călătorii nu mă lăsa

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2019] Casa Soare văzută din stradă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083929">Şterge vot</a></div><span id="v91083929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2019] Casa Soare văzută din stradă
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2019] Casa Soare vedere din curte -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083930">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083930"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083930">Şterge vot</a></div><span id="v91083930" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083930)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083930Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083930MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2019] Casa Soare vedere din curte
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2019] Arhitect Petru Antonescu- stil neoromânesc -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083931">Şterge vot</a></div><span id="v91083931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2019] Arhitect Petru Antonescu- stil neoromânesc
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUL-2019] Intrarea la terasa lungă ca o zi de post -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083932">Şterge vot</a></div><span id="v91083932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2019] Intrarea la terasa lungă ca o zi de post
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2019] Terasa Casei Soare -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083933">Şterge vot</a></div><span id="v91083933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2019] Terasa Casei Soare
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2019] Scara monumentală de intrare în Casa Soare -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083934">Şterge vot</a></div><span id="v91083934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2019] Scara monumentală de intrare în Casa Soare
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2019] Au venit fetele! -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083935">Şterge vot</a></div><span id="v91083935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2019] Au venit fetele!
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2019] Cele mai tinere >70 ani, arată bine. -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083936">Şterge vot</a></div><span id="v91083936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2019] Cele mai tinere >70 ani, arată bine.
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2019] Geaba e meniul în faţă că noi ne hotărâsem -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083937">Şterge vot</a></div><span id="v91083937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2019] Geaba e meniul în faţă că noi ne hotărâsem
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2019] Mama Michi se dă bine pe lângă şef şi soţia lui -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083938">Şterge vot</a></div><span id="v91083938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2019] Mama Michi se dă bine pe lângă şef şi soţia lui
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2019] Ne vine bine culoarea, nu? -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083939">Şterge vot</a></div><span id="v91083939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2019] Ne vine bine culoarea, nu?
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2019] Două graţii -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083940">Şterge vot</a></div><span id="v91083940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2019] Două graţii
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUL-2019] Bere cu şi fără alcool -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083941">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083941"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083941">Şterge vot</a></div><span id="v91083941" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083941)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083941Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083941MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2019] Bere cu şi fără alcool
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2019] Alte două graţii -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083942">Şterge vot</a></div><span id="v91083942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2019] Alte două graţii
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2019] Porţii f. mari. N-am putut mânca trei mici -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083943">Şterge vot</a></div><span id="v91083943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2019] Porţii f. mari. N-am putut mânca trei mici
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2019] Şi porţia de friptură era f. mare -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083944">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083944"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083944">Şterge vot</a></div><span id="v91083944" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083944)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083944Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083944MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2019] Şi porţia de friptură era f. mare
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2019] Un papanaş învelit în smântână şi smeură -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083945">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083945"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083945">Şterge vot</a></div><span id="v91083945" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083945)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083945Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083945MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2019] Un papanaş învelit în smântână şi smeură
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2019] Tartă cu vişine adusă de acasă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083946">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083946"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083946">Şterge vot</a></div><span id="v91083946" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083946)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083946Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083946MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2019] Tartă cu vişine adusă de acasă
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2019] Ocupaţi cu alimentaţia -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083947">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083947"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083947">Şterge vot</a></div><span id="v91083947" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083947)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083947Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083947MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2019] Ocupaţi cu alimentaţia
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2019] Şi Martini a fost OK! -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083948">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083948"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083948">Şterge vot</a></div><span id="v91083948" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083948)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083948Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083948MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2019] Şi Martini a fost OK!
foto Michi [08.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2019] Valea plângerii! -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 08.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083949">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083949"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083949">Şterge vot</a></div><span id="v91083949" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083949)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083949Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083949MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2019] Valea plângerii!
foto Michi [08.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.173979043961 sec