93899 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă insula Rhodos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.06.2019
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Râmnicu Vâlcea
înscris/ă în 05.01.13
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 1 zile
TIP: SINGLE
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Kalithea Therme, călătorie în scopuri „terapeutice''


Urmare de aici

Kalithea Therme , un loc romantic

Monumentul celor patru anotimpuri

Kalithea Therme... am pus și eu un fluture rar la insectarul de vacanță grecesc, strălucind’’ de cunoștințe bine documentate.

Zilele acestea mi-a tot vuit capul cu idei, despre cum aș putea eu să povestesc despre faimoasele izvoare secate și scurta mea expediție împiedicată, pe cont propriu, la 9 km de capitală, preț 2.40 biletul cu autobuzul, pe un sens.

Vă propun să mergeți cu mine fără ghid și autocar, plecând din Rhodos, orașul nou, mai exact din autogara locală din piața Rimini, e doar un chioșc cu o casă de bilete și un trotuar, unde opresc scurt la un fel de peron autobuzele celor două companii locale, unele curse merg pe coasta de est, altele spre vest.

Cu o zi înainte am ales să merg la Lindos cu o agenție locală, pierzând efectiv 4 ore la dus și la întors, la adunat și deșertat turiștii răspândiți prin hotelurile din Faliraki și Ialyssos, eram ca o mină gata să explodeze... am spus adio excursiilor organizate, m-am ales doar cu o idee despre coasta de est, vânând marea cu nasul lipit de geam, într-un autocar unde aerul conditionat era la cotă de avarie.

Așadar și prin urmare am plecat ca o zeiță războinică cu rusacul la spinarea cam curbată, pe urmele unuia numit Hipocrate să vânez un loc lăudat de toată lumea antică, pentru puterea tămăduitoare ale apelor termale de la Kalithea Therme.

Deliciile peisajului natural și gâlceava mea cu pietrele și văgăunile

Ocup fericită locul din spatele șoferului, aerul conditionat functiona aici de minune, cursa mergea la Faliraki și oprea în toate stațiile.

Anunță șoferul stația mea, cobor pe o șosea pustie, pe partea dreaptă, nu zăresc încă marea, pe unde o fi Kalithea asta, satul citisem că e la 15 km de capitală.

Sunt singura călătoare, pipăi decorul sălbatic, tropăi pe trotuar sub ghereta de lemn, numită stație, mă uit la la dealul de piatră care scoate capul, în zare văd doi turiști cum escaladează o cocoașă și intră într-o gaură neagră, pesemne o peșteră.:((

Mi se taie fulger filmul, poate am greșit stația, mă ia boccetul, traversez șoseaua în partea opusă, unde era stația de retur spre capitală și o hartă mare a insulei... zăresc în fine marea, dincolo de altă văgăuna, cert e că nu sunt deloc îndrăgostită de limba asta de pământ.

Nu văd nici un indicator să marcheze drumul pietonal spre intrare... Alo? E cineva aici? Kalimera... macar vreun căpșor de șoparliță prin tufișuri, prima impresie e dezolantă... ba, nu văd un indicator printre copaci pe care scria plaja Oasis.

Mai fac trei pași, remarc drumul șerpuitor îngust pentru mașini care coboară jos la vale, printr-o pădurice, decid curajos să scurtez traseul cam lung și mă dau de-a dura, în jos pe o pantă denivelată cu pietriș și alte tufișuri:((, folosid drept punct de sprijin mâna sănătoasă... ajung în cinci minute într-un platou unde văd în fine, marea parcare’’ pentru autocare și un trenuleț turistic gol.

Mă învărt ca orbul cautând intrarea... mă captivează la orizont plaja cu umbrele de paie și pietroaie... mi se duce nodul din gât și încep să simt puterea mării, simbol grecesc al libertătii spiritului.

Evrika – Kalithea, o floare stranie cu miros oriental

Intru mai optimist pe poarta de intrare, odată cu un grup de turisti ruși care a descins gălăgios dintr-un autocar, stau la coadă la bilete 5 minute.

Mă scutur în prealabil de colbul de pe sandale, colectat prin tufișuri și achit 3 euro, în jur e totuși o liniște deplină.

Initial nu m-a trecut nici un fior turistic, până nu am dat nas în nas cu prima intrare în piață circulară, cu o fântână la mijloc, brodată pe margini în chip artistic de un covor de mozaic extraordinar... la retur am jucat efectiv șotronul pe el.

Mintea s-a golit rapid de energia negativă și mi-am făcut a doua intrare, spectaculos pe niște trepte largi cu mozaic, flancate elegant de coloane, care sprijineau probabil o pergolă acoperită de bouganvillea.

Scările mă conduc comod spre un portic și undeva acolo jos e Rotonda mică cu 6 izvoare... primisem la intrare un pliant cu o hartă.

„Complexul e alcătuit dintr-o construcție semicirculară unde se află robinete cu apă termală’’... ce văd eu e un complex arhitectural care te lasă fără cuvinte, un golf pitoresc de mori, bălăceală și terapie de relaxare.

A treia intrare e în Rotonda mare cu un dom de 14 metri, în împărăția unde aterizez fără grabă tronează delicat fântâna lui Eros, turiștii stau la coadă să se imortalizeze pentru un strop de eternitate.

Fântâna lui Eros e scoasă din somnolență, ea este vedeta Rotondei mari și e amplasată firesc în mijlocul acesteia.

Marea Rotondă e o adevărată bijuterie, calc pe un covor super grațios de mozaic alb negru și mă învârt de jur împrejur, atentă la detalii și la vegetația exotică din jur.

Printre arcadele albe de piatră zăresc din nou marea cu ape de turcoaz, cred că la apus de soare aș avea șansa să o zăresc pe Afrodita cum iese din valuri, hai că o iau razna, cert e că peisajul se lipeste de inimioară.

Complexul nu e plăsmuirea unui zeu, e rodul minții artistice a unui arhitect italian, Pietro Lombardi, care s-a inspirat oleacă din arta orientală... tipul e cel care și-a pus semnătura și pe clădirea parlamentului din Strasbourg.

Sunt și eu un personaj contemporan prins într-un decor de basm, nu e greu de ghicit de ce regizorii de filme de la Hollywood au fost inspirați de coloanele de la Kalithea și de fântâna lui Eros.

Ajung desigur și în sala de expoziții circulară delectându-mă cu fotografiile vedetelor de cinema, recunoscând actorii care au trecut prin Kalithea... am văzut câteva fotografii cu Tunurile din Navaronne, Escape to Athena, Triunghiul din Rhodos.

Locuitorii insulei erau familiarizați cu proprietătile terapeutice ale izvoarelor miraculoase de la Kalithea din vremea antică.

Pe vremea cavalerilor minunatele izvoare au atras vizitatori din insulele vecine. La izvoare si-au dat mâna ortodocșii, musulmanii, evreii, dar și turistii din toată lumea.

In timpul celui de al doilea război mondial, acest spa elegant a fost bombardat, însă o mare parte din clădiri au scapat ca prin minune.

Odată cu sosirea italienilor pe insulă, acest spa și-a recăpătat pulsul turistic. In 1927 guvernatorul Mario Largo și un grup de doctori și hidrologi au efectuat un studiu științific sub bagheta lui Gustavo Gasperini, valorificând potențialul izvoarelor, ei au pus bazele unei clinici moderne de hidroterapie.

Apele de la Kalithea erau recomandate pentru artrită, afectiuni ale pielii, obezitate, diabet, boli tropicale, astm, malarie, probleme intestinale, cistită și alergii.

Complexul termal ridicat într-un cadru natural superb, pe o colină cu vedere la mare, a fost inaugurat în cântec de fanfară în 1929.

Actualele izvoare s-au închis în 1967, fiind salvate grație unui proiect amplu de restaurare, complexul a fost redeschis în 2007.

El a devenit un obiectiv turistic popular, chiar este un loc extrem de romantic și pitoresc... după ce faci turul de onoare al complexului arhitehtonic de un alb strălucitor, ai poate șansa în weekend să prinzi și un văl al miresei, la o cununie civilă.

Dacă ajungeți în Rodhos mergeti și la Kalithea pentru desfătarea sufletului, călătoria se termină desigur la barul cafenea de unde admiri golful, mica plajă, palmierii și te răcoresti cu o băutură rece sau faci snorkeling sau nu stiu ce scufundări... eu am căutat peștii colorati, am zăbovit o jumătate de oră în gradina superbă de la intrare.

Final de poveste

Am părasit complexul, am urcat din nou panta ușor abruptă, să scurtez drumul și să prind autobuzul de ora 12... a zburat pe lângă mine ca în vis fără să oprească. :))

Stau pe o bancă sub acoperișul stației fugind de soare, aștept 20 de minute cursa următoare, studiind peste stradă dealul de piatră și vegetatia săracă... un grup de 5 chinezoi trec pe lângă mine, trei turiști coboară din autobuzul care venea dinspre Rhodos... se mai animase decorul pe șosea.

Vine autobuzul arhiplin dinspre Faliraki, șoferul îmi face semn că nu mai e loc și nu oprește... aștept 30 de minute, vine alt autobuz, ridic mâinile în semn de ajutor... oprește grecul, dar nu e loc decât pe scară... sunt strivită ca o sardină, ajungem în 20 de minute în capitală... mașina nu a mai oprit în nici o statie... am numărat la a treia sau a patra statie un grup de 10 călători care au ramas și ei cu ochii în soare. :))

Ajung la hotel topită de caldură, fata de la receptie îmi spune –știi când pleci, dar nu știi când te întorci, dacă folosești transportul public în sezon... aveam pregătiti banii pentru o cursă cu taxiul dacă nu mă lua autobuzul.

In concluzie recomand cu multă căldură o vizită la cel mai romantic loc de pe insulă... el este deschis zilnic între orele 8-20.

---
Impresii încărcate de mireille in 10.06.2019 12:41:15

Validat / Publicat: 10.06.19 18:30:37


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 393


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mireille); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  50600 PMA (din 54 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de mireille? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[10.06.19 22:05:08]
» mesaj pers

   Cât de mult m-am bucurat să citesc despre acest loc frumos, romantic, recunosc... Am Fost Acolo și mi-a plăcut! 🌸 mai cu seamă că era proaspăt renovat, în formă nouă, actuală. Înainte de vizita noastră, văzusem un filmuleț, cu o pereche frumoasă, care își serba nunta acolo... m-a fermecat pe loc, dorindu-mi negreșit să ajung și eu. Un perfect loc și pentru relaxare.

   Cât privește circulația cu autobuzul pe insulă, știu despre ce vorbiți, pentru că, la cea de-a doua vizită în capitală, (noi stăteam la Faliraki), ne-am întors, după îndelungi plimbări, la orașul antic sau Rodini Park, cu un autobuz local, dar nu cel pentru turiști, ci cel pentru localnici. Acesta avea traseul cumva paralel cu marea, dar prin sate, deci în planul doi. Am mers puțin mai mult pe jos, dar așa am avut ocazia să vedem Faliraki-localitatea și nu numai staţiunea.

   Mulțumesc frumos pentru aducerea aminte!!! 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.06.19 06:55:52]
» mesaj pers

   @mireille: Îndrăznesc să mă " bag şi eu în seamă" , Kalithea Therme fiind unul dintre locurile cele mai elegante şi cele mai romantice pe care le-am văzut în Rhodos, o încântare pentru retina privitorului care s-a oprit să admire un complex dedicat iubitorilor de spa şi de natură. Din păcate, am zăbovit doar o jumătate de oră acolo, într-o după-amiază târzie, aproape seară, pe când ne întorceam din peregrinări spre capitală. Am fost norocoşi să prindem şi o nuntă (de englezi) în direct, ne-am amestecat şi noi printre invitaţi şi ne-am bucurat cu ei laolaltă, locul fiind vestit pentru a găzdui cele mai şic ceremonii de nuntă din insulă. Am auzit că acolo se fac programări pentru celebrări şi cu doi-trei ani înainte.

   În ceea ce priveşte transportul în comun pe insulă, am văzut şi noi pe la plajele faimoase cum turiştii erau lăsaţi în staţie fiindcă autobuzele erau deja full.

   Mulţumim pentru readucerea în atenţie a unuia dintre cele frumoase locuri din Rhodos printr-un articol la fel de frumos scris în stilul tău aparte!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- mireille
[11.06.19 07:54:25]
» mesaj pers

   @maryka: multumesc pentru lectură... mă bucur că acest articolaș ți-a trezit nostalgii turistice, doar este considerat unul dintre cele mai romantice locuri de pe insulă... așa că nu-l puteam rata, fiind localizat și aproape de capitală... drumul la dus a fost perfect, doar la întoarcere am avut bătăi de cap, autostop scria pe mine... da, complexul a fost renovat impecabil și reușește cred să-și recâștige strălucirea de odinioară, păcat că izvoarele au secat.

   Vacanțe minunate vara aceasta, sunt sigură că vor avea culoarea Greciei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mireille
[11.06.19 08:10:56]
» mesaj pers

   @irinad: am fost norocoasă până la urmă, călătorind solo, am stat acolo 3 ore savurând tabloul care combină natura, arhitectura și istoria, parcă urmăream un film turistic, unde eu eram protagonistul care călca grațios pe covoarele alb negru de mozaic, extrem de rafinate.

   Da, aici se organizează nunți, dineuri oficiale, seminarii, concerte și alte evenimente... am uitat să menționez că în sala circulară era o expoziție de fotografii despre trecutul și prezentul complexului.

   Multumesc pentru vizită, vacanță activă și variată, astept tolba ta de povesti...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
  Publicitate    [20.06.19 23:36:41]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Kalithea Therme, la 9 km de capitală-detaliu cu mica plajă a complexului -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076811">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076811"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076811">Şterge vot</a></div><span id="v91076811" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076811)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076811Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076811MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Kalithea Therme, la 9 km de capitală-detaliu cu mica plajă a complexului
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Plaja de la Kalithea, în apropierea complexului arhitectonic. -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076812">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076812"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076812">Şterge vot</a></div><span id="v91076812" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076812)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076812Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076812MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Plaja de la Kalithea, în apropierea complexului arhitectonic.
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Detaliu din grădinile complexului Kalithea Therme- -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076813">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076813"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076813">Şterge vot</a></div><span id="v91076813" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076813)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076813Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076813MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Detaliu din grădinile complexului Kalithea Therme-
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Scările spațioase care coboară spre mica rotondă -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076814">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076814"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076814">Şterge vot</a></div><span id="v91076814" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076814)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076814Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076814MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Scările spațioase care coboară spre mica rotondă
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Peisaj sălbatic de lângă mare -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076815">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076815"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076815">Şterge vot</a></div><span id="v91076815" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076815)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076815Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076815MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Peisaj sălbatic de lângă mare
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Fantâna lui Eros din Rotonda Mare -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076816">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076816"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076816">Şterge vot</a></div><span id="v91076816" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076816)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076816Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076816MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Fantâna lui Eros din Rotonda Mare
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] Un covor de mozaic superb -detaliu -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076817">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076817"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076817">Şterge vot</a></div><span id="v91076817" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076817)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076817Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076817MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Un covor de mozaic superb -detaliu
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Detaliu dIn grădini -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076818">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076818"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076818">Şterge vot</a></div><span id="v91076818" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076818)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076818Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076818MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Detaliu dIn grădini
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Peisaje în jurul complexului -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076819">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076819"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076819">Şterge vot</a></div><span id="v91076819" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076819)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076819Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076819MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Peisaje în jurul complexului
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Momente de relaxare -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076820">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076820"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076820">Şterge vot</a></div><span id="v91076820" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076820)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076820Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076820MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Momente de relaxare
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] Intrarea în complex -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076821">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076821"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076821">Şterge vot</a></div><span id="v91076821" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076821)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076821Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076821MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Intrarea în complex
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] În drum spre rotonda mică -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076822">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076822"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076822">Şterge vot</a></div><span id="v91076822" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076822)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076822Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076822MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] În drum spre rotonda mică
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Moment de relaxare -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076823">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076823"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076823">Şterge vot</a></div><span id="v91076823" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076823)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076823Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076823MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Moment de relaxare
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Aleea cu mozaic de la intrarea în complex -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076824">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076824"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076824">Şterge vot</a></div><span id="v91076824" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076824)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076824Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076824MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Aleea cu mozaic de la intrarea în complex
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] Detaliu din Rotonda Mare a complexului -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076825">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076825"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076825">Şterge vot</a></div><span id="v91076825" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076825)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076825Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076825MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Detaliu din Rotonda Mare a complexului
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Statia de autobuz... pe o șosea pustie, caut intrarea spre Kalithea Therme. -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076826">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076826"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076826">Şterge vot</a></div><span id="v91076826" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076826)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076826Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076826MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Statia de autobuz... pe o șosea pustie, caut intrarea spre Kalithea Therme.
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] Mama natură -detaliu -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076827">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076827"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076827">Şterge vot</a></div><span id="v91076827" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076827)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076827Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076827MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] Mama natură -detaliu
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] Rotonda mică -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076828">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076828"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076828">Şterge vot</a></div><span id="v91076828" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076828)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076828Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076828MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Rotonda mică
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [SEP-2018] Admir golful de la terasă. -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076829">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076829"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076829">Şterge vot</a></div><span id="v91076829" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076829)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076829Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076829MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Admir golful de la terasă.
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Sala circulară de expoziții- -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076830">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076830"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076830">Şterge vot</a></div><span id="v91076830" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076830)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076830Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076830MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Sala circulară de expoziții-
foto mireille [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] Covoare de mozaic -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076831">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076831"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076831">Şterge vot</a></div><span id="v91076831" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076831)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076831Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076831MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Covoare de mozaic
foto mireille [10.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2018] Expozitie de fotografii -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076832">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076832"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076832">Şterge vot</a></div><span id="v91076832" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076832)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076832Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076832MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] Expozitie de fotografii
foto mireille [10.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076833">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076833"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076833">Şterge vot</a></div><span id="v91076833" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076833)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076833Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076833MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018]
foto mireille [10.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] Joc șotronul la ieșirea din complex -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076834">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076834"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076834">Şterge vot</a></div><span id="v91076834" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076834)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076834Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076834MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] Joc șotronul la ieșirea din complex
foto mireille [10.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076835">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076835"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076835">Şterge vot</a></div><span id="v91076835" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076835)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076835Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076835MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018]
foto mireille [10.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2018] -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076836">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076836"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076836">Şterge vot</a></div><span id="v91076836" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076836)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076836Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076836MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2018]
foto mireille [10.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2018] -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076837">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076837"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076837">Şterge vot</a></div><span id="v91076837" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076837)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076837Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076837MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2018]
foto mireille [10.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2018] -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076838">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076838"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076838">Şterge vot</a></div><span id="v91076838" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076838)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076838Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076838MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2018]
foto mireille [10.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2018] -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076839">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076839"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076839">Şterge vot</a></div><span id="v91076839" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076839)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076839Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076839MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2018]
foto mireille [10.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2018] -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076840">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076840"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076840">Şterge vot</a></div><span id="v91076840" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076840)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076840Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076840MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2018]
foto mireille [10.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2018] -- foto by <b>mireille</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076841">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076841"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076841">Şterge vot</a></div><span id="v91076841" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076841)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076841Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076841MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2018]
foto mireille [10.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.133254051208 sec