#I#D
93896 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pensiunea Bruky (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.06.2019
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2019
DURATA: 1 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ SEJUR:
120 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
50.0 %
  
Nici nemulțumit, nici mulțumit
DISTRACŢIE / RELAXARE
50.0 %
  
Nici nemulțumit, nici mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
6.80
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

În pensiunea celor 19 pisici


Eram în căutarea unei pensiuni în apropierea aeroportului Cluj Napoca. Aveam nevoie de cazare pentru o noapte pentru a ajunge în vacanță odihniți. Aveam nevoie și de parcare de durată. Am ales la nimereală (aproape) o pensiune fără impresii pe AFA și fără prea multe impresii în general. Era doar numai o noapte. Acum după consumarea cazării cu indulgență voi recomanda: doar pentru tranzit. Dar să descriu mai larg impresiile.

Acces pensiunea Bruky

Pensiunea se află în apropierea aeroportului internațional Avram Iancu din Cluj mai exact la 800 m de acesta. Distanța de la centrul orașului este de aproximativ 5 km. Noi am circulat dinspre Turda pe DN 1N și la sensul giratoriu și intersecția cu DN 1C am ieșit la dreapta pentru a intra în municipiu. Destinația se află pe partea stângă așa că pentru întoarcere am folosit primul loc permis adică sensul giratoriu de la aeroport. Strada se mai numește și Traian Vuia după numele aviatorului român. Se mai poate ajunge cu transportul în comun linia M41. Adresa se află la numărul 244

Parcarea, cazarea și prețul

Am intrat în cârciuma unității, se numește restaurant dar având în vedere prețurile foarte accesibile practicate pentru băutură și care a atras mai mulți iubitori de alcool eu voi numi încontinuare cârciumă (chiar dacă restaurantul arată bine în interior și amenajat cu gust)

Rezervarea am făcut-o telefonic și nu mi s-a cerut avans. La prezentare am plătit 120 lei pentru o cameră triplă. Camera dublă este 80 lei dar este mai mică. Am mai plătit 56 lei pentru încă 7 zile de parcare, 8 lei pe zi. Pentru ziua cazării nu se plătește parcarea. Am intrat în curte și am dus bagajele în cameră după care am parcat în grădină în spate. Ei zic parcare păzită, mă rog am văzut niște dulăi de talie mare, poarta spre stradă se încuie și totul este îngărduit. Nu prea este îngrijită parcarea dar mașina mea nu s-a plăns pentru asta... ei garantează pentru siguranță și eu confirm asta, erau mașini mult mai scumpe pe acolo din toate județele țării. Doar că nu se dă nici un bon pentru nimic (adevărat câ am uitat să cer) Mașini ar încape conform proprietar 30 bucăți, confirm. Am văzut și 5 locuri acoperite dar nu sînt folosite nici măcar de proprietar este depozit de obiecte, scule.

Ieșirea din cameră se face la ora 10.00 intrarea nu știu n-am întrebat și nici nu am găsit date, bănuiesc că ar fi cel mai devreme ora 16.00. La cerere se poare prelungi ieșirea (cazul nostru la 11.00)

Camera

Am primit cameră la etajul 2. Accesul pe o scară în spirală metalică de la etajul 1 la 2 nu era comod mai ales cu bagaje. Camera triplă primită este suficient de spațioasă și un plus bine izolată fonic. Nu am auzit nici un avion și trenurile care circulă pe linia din spatele curții doar așa în surdină. Am găsit curățenie iar finisajul pereților de și nu mai era nouă dar era încă în stare bună. Dimensiunea o estimez aproximativ 13-15 mp cu holul din cameră împreună. În cameră este gresie pe jos și un mic covoraș. Mai găsim un dulap, cuier, pat dublu plus pat simplu, noptierele aferente, măsuță și doi tabureți, un minitelevizor lcd de cca. 44 cm. Iarna căldura vine din calorifere (deasupra patului există un afișaj digital pentru reglarea temperaturii) vara frigul nu vine de nicăieri, nu există aparat de climatizare.

Vederea din cameră nu este frumoasă. Este o fostă zonă industrială și se văd doar epave în jur. Plus ceva dealuri și strada Traian Vuia. Dar aici nu este nimic de făcut.

Baia

Baia este proprie și are 4 mp deci este destul de mare. Dotările sînt compuse din cabină de duș, chiuvetă, etajeră, suport de pahar, vas WC, calorifer, prosoape, săpun lichid, hârtie. Atât dar suficient. Finisajele să zicem că sînt ok.

Un minus ar fi că miroase puțin în baie. Am descoperit că este de la o țeavă, un fel de aerisire se vede în poză lângă toaletă.

Restaurantul

Așa cum am povestit intrarea este dinspre stradă și prețurile sînt destul de simțite atât la băutură cât și la mâncare. Un exemplu ar fi băuturile și sucurile care ca și preț sînt aproape de cele din magazine. Sala de mese arată destul de bine mai există și un televizor mai mare aici. Totuși atmosfera este una de cârciumă. Este doar o părere personală nu trebuie să vă luați doar după asta. Puteam să servim și micul dejun. Comanda acestuia se anunță cu o seară înainte.

Alte impresii

Am avut pană de curent seara târziu. S-a rezolvat dar a doua dimineața lipsea apa caldă. Era o defecțiune mai gravă după spusele proprietarului. Și-au cerut scuze. Au pisici în curte. O grămadă. Au pierdut controlul, se înmulțesc. De acolo și titlul la articolul meu dar sincer mie îmi plac pisicile.

Recomandare

Da și nu prea. Notele mele sînt la limită. Cei care mi-ați citit articolele știți că sîntem o familie nepretențioasă. Cazarea descrisă mai sus este la limita recomandării. Dacă aș fi consilierul proprietarului i-aș spune să pună ceva mai mult accent la detalii. I-aș spune să aranjeze curtea și să tundă iarba. I-aș spune să asigure transfer aeroport, să monteze aer condiționat măcar la etajul superior.

Deci care sînteți mai pretențioși ca mine să nu veniți aici, în rest pensiunea este ok pentru o noapte plus parcarea care este destul de indispensabilă la călătoria cu avionul.

---
Impresii încărcate de AZE in 09.06.2019 23:54:37

Validat / Publicat: 10.06.19 08:58:28


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 324


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  63000 PMA (din 48 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[10.06.19 08:57:54]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Pensiunea Bruky, CLUJ" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[10.06.19 09:10:02]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[10.06.19 10:06:47]
» mesaj pers

   @webmasterX: da este ok

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- AZE
[10.06.19 10:09:09]
» mesaj pers

   @webmaster: multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[11.06.19 10:01:05]
» mesaj pers

   @AZE: Și mie îmi plac pisicile, dar... ai numărat tu 19 pisici acolo?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[11.06.19 10:04:08]
» mesaj pers

   @iulianic: buna ziua

   Am numărat 19 pisici

   Am mai multe poze intr-o poza am numărat 12

   Acum s-ar putea sa fie mai multe se pare ca se înmulțesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[10] foto. Click pe poze pentru a le mări

P02 [MAY-2019] Pensiunea Bruky-fațada spre stradă -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 09.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076733">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076733"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076733">Şterge vot</a></div><span id="v91076733" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076733)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076733Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076733MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2019] Pensiunea Bruky-fațada spre stradă
foto AZE [09.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2019] Cameră triplă -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076734">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076734"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076734">Şterge vot</a></div><span id="v91076734" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076734)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076734Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076734MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2019] Cameră triplă
foto AZE [10.06.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P04 [MAY-2019] Pisici la pensiune -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076735">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076735"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076735">Şterge vot</a></div><span id="v91076735" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076735)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076735Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076735MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2019] Pisici la pensiune
foto AZE [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P05 [MAY-2019] Camera -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076736">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076736"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076736">Şterge vot</a></div><span id="v91076736" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076736)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076736Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076736MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2019] Camera
foto AZE [10.06.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [MAY-2019] Cameră-al treilea pat -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076737">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076737"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076737">Şterge vot</a></div><span id="v91076737" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076737)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076737Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076737MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2019] Cameră-al treilea pat
foto AZE [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2019] Hol cameră -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076738">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076738"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076738">Şterge vot</a></div><span id="v91076738" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076738)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076738Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076738MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2019] Hol cameră
foto AZE [10.06.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [MAY-2019] Baia -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076739">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076739"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076739">Şterge vot</a></div><span id="v91076739" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076739)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076739Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076739MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2019] Baia
foto AZE [10.06.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [MAY-2019] Duș -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076740">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076740"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076740">Şterge vot</a></div><span id="v91076740" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076740)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076740Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076740MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2019] Duș
foto AZE [10.06.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [MAY-2019] Holul de la etajul superior -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076741">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076741"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076741">Şterge vot</a></div><span id="v91076741" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076741)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076741Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076741MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2019] Holul de la etajul superior
foto AZE [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2019] Așa se vede din cameră -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 10.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1076742">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1076742"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1076742">Şterge vot</a></div><span id="v91076742" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1076742)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1076742Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1076742MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2019] Așa se vede din cameră
foto AZE [10.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

[10] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.0955770015717 sec