#I#D
93778 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Perun Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
01.06.2019
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
APR-2019
DURATA: 1 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
178 lv
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 5

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 17 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

#G#0
#M#0
   

Și nouă ne-a depășit așteptările!


He-he! (vorba unui clasic în viață...) Azi dimineață intru pe AFA să văd ce s-a mai scris. Și ce să vezi?! Ultimul articol postat la capitolul „cazare” se referă la Hotel Perun, Sandanski. „Băi, ej’ nebun?! L-oi fi scris în somn?!” Căci taman ieri selectasem pe desktop pozele de acolo în scopul de a alcătui o compunere despre acest loc, doar că n-am mai apucat... M-am liniștit însă când am constatat că nu-l scrisesem eu, ci colega @adrianaglogo. Și am fost foarte încântată ca, lecturându-l, să-i pot da întrutotul dreptate!

În ceea ce ne privește, cu Perun s-a întâmplat în felul următor. Inițial făcusem rezervare în Melnik, un orășel plin de farmec și, în același timp, leagăn al unor vinării celebre în Bulgaria. Mă înnebuniseră la vremea lor articolele laudative ale colegei @elviramvio și nebuneala asta nu-mi pălise defel. În plus, eram convinsă că Tati va aprecia maxim surpriza pe care aveam de gând să i-o fac! :)...

Doar că... Nu mai era mult până aveam să plecăm și mă trezesc că fiul nostru, Paul (care de obicei nu are nicio opinie legată de excursiile noastre), mă întreabă: „Mama, avem piscină pe la vreunul din hotelurile unde vom sta?” „Păi... nu prea. Știi, Paștele... călătorie spirituală... mânăstiri, alea-alea...” Copilul ăsta are de mititel o chestie: când nu-i convine ceva, nu zice nimic și pur și simplu îți întoarce spatele și pleacă. Nu arogant, nu demonstrativ, ci pur și simplu... Și atunci știu că s-a ofilit un pic și mă doare inima...

Bun! Deci, reconfigurare! M-am gândit în fel și chip, inclusiv la modificarea traseului. Pe de altă parte, Tati aflase nu știu de unde despre Velingrad și mă tot bătea la cap. Da, dar la Velingrad nu m-aș duce doar pentru o cazare intermediară, zona aia trebuie savurată pe îndelete, hai s-o lăsăm pe altădată!... Ne trebuia ceva nu prea scump, căci aveam să petrecem acolo maxim 15-16 ore, neapărat cu piscină! Și mai era în cauză și Mânăstirea Rila, și nici la Melnik nu-mi venea să renunț (iar!)... Prea multe variante n-am găsit în zonă; adică erau, în general resorturi de 4-5 stele, dar nu m-am îndurat să dau prețul astronomic pe care-l pretindeau. Cel ce s-a pliat cel mai bine pe pretențiile noastre modeste a fost Hotelul Perun din Sandanski.

Am anulat așadar prima rezervare și am făcut alta: o cameră dublă și una triplă, în total 178 lv, cu mic dejun inclus. Hotelul este garnisit cu 3 stele, iar pe booking are o notă bunicică, 8,6. N-am găsit nicăieri informații referitoare la programul de funcționare a bazei spa, dar ideea era să ajungem acolo la o oră rezonabilă, cât să mai avem putere să ne bălăcim...

De aceea, Mânăstirea Rila a sărit din program (iar!) și, chiar și așa, am parcat în fața hotelului în jurul orei 19. Adresa oficială este 22 Rayon Hidrostroy Put str., cu alte cuvinte chiar la ieșirea din Sandanski, în partea sa nordică, pe dreapta șoselei ce însoțește curgerea tumultuoasă a râului Sandanska Bistrița. Noi am ajuns acolo foarte ușor; ce-i drept, direcționați de GoogleMaps.

Chiar în față e o incintă măricică, organizată ca pacare. În capătul din dreapta se află restaurantul (vom reveni acolo mai târziu, pentru a servi cina, dar și micul dejun a doua zi dimineață). Hotelul este o clădire destul de modernă ca aspect, cu 4 etaje, văruită în vernil, iar unele ferestre sunt dublate de balconașe semicirculare.

Ne-am prezentat repejor la mica recepție, unde ne-a preluat o domnișoară. Cred că atitudinea ei a fost printre puținele lucruri despre care aș putea cârcoti; în sensul că nu zâmbea deloc și ne-am înțeles cam greu cu dânsa (mi s-a părut că atitudinea asta crispată deriva tocmai dintr-un complex de inferioritate legat de gradul de stăpânire a limbii engleze). În orice caz, am primit cheile celor 2 camere, precum și informațiile de care aveam nevoie, chiar dacă a trebuit să le smulgem rând pe rând. Printre ele, cea mai importantă fiind „Până la cât e deschisă piscina?” „Până la 8 seara.” Ooo, înseamnă că trebuie să băgăm viteză! Tati a încercat să ne tempereze: „Hai, că nu ne-o scoate nimeni din apă la 8 fix!” Hmm...

Am primit camerele 105C (la primul etaj; dubla) și 305D (la etajul al treilea; tripla). Hotelul are lift funcțional, pe care l-am folosit la urcat și la coborât bagajele, în rest am utilizat scările. În continuare o să vă povestesc în special despre tripla în care am locuit eu; am aruncat la un moment dat o privire și în cealaltă cameră – nimic special, totul la locul lui.

Am avut surpriza să constatăm că tripla asta a noastră este de fapt un mic apartament, format din hol, baie, o încăpere mare (chiar spațioasă!) și un dormitor micuț. A, și balcon. Mi-a plăcut cromatica în care era decorat: pereții mov (unii văruiți, alții acoperiți cu tapet), perdelele bejulii, lenjeria albă, mobilerul negru. În hol am avut cuier și oglindă fixate în perete, precum și o piesă de mobilier cu dublu rol: jos pentru pantofi, sus pentru bagaje. Din hol se intră în stânga în baie, iar în față în camera principală.

Baia – spațioasă, decorată pe verde și alb (aspect general foarte plăcut). Chiuvetă de sticlă verzulie, încastrată într-un blat simplu, tot din sticlă. Toaletă, cabină de duș, coș de gunoi, perie de wc, oglindă – tot ce trebuie. Drept consumabile – câte un săpunel și un flacon cu gel de duș/șampon. Am găsit în baie prosopul de ieșit din duș, iar pe paturi câte 2 prosoape de mărimi diferite pentru fiecare (albe).

Camera mare are două zone distincte: una de dormit și alta de relaxare. Prima este ocupată de un pat dublu (saltea ok, lenjerie din bumbac alb, 2 perne, pilote subțiri pentru învelit) și un dulap destul de încăpător, în care am găsit pături de rezervă (n-a fost cazul) și 3 halate de baie (a fost cazul!). Ne-au fost oarecum utile veioza amplasată deasupra patului, chiar la mijloc, precum și întrerupătorul pentru lumina din tavan. Și foarte de ajutor ne-au fost cele 2 prize situate pe perete, în apropierea patului! Tot în stânga e și o mică noptieră, în dreapta nu-i loc pentru ea, ar încurca ieșirea pe balcon; seara, am improvizat totuși una dintr-un scaun. N-am folosit nici aparatul de aer condiționat, dar am remarcat amplasarea sa deasupra patului; posibil să nu fie taman cea mai fericită...

Partea cealaltă a camerei este mobilată cu o canapea, o măsuță de cafea și un corp de mobilier pe care stau televizorul și 2 pahare. În apropiere, fixate în perete, o oglindă, uscătorul de păr și telecomanda de la AC într-un suport special. Jos, ascuns de una din uși, un mic răcitor. După lăsarea serii, lumina în cameră este asigurată de câteva becuri cam chioare, lucru care nu ne-a deranjat prea tare.

Dormitorul mic este decorat asemănător, iar aspectul e cam înghesuit, din cauza spațiului redus în care au fost amplasate: un pat de o persoană, o noptieră, un mic birou cu televizor, un scaun și un calorifer electric. Perdelele acoperă bine ferestrele, iar primele cuante de lumină ale dimineții n-au nicio șansă.

Balconașul dă în partea laterală a hotelului și l-am găsit mobilat doar cu 2 scaune. Priveliștea ar fi destul de ok (versantul împădurit în dreapta, un hotel la vreo sută de metri în față, râul dincolo de șosea în stânga (pe care n-am reușit să-l vedem, doar să-l auzim), doar că între Perun și cealaltă proprietate la data vizitei noastre era un mic șantier (un alt hotel în construcție, se pare). Seara nu ne-a deranjat vizual prea tare, dar la 8 dimineața muncitorii au și început treaba! Bine, oricum nu ne-au deranjat prea tare, că n-am avut vreme de lâncezit pe balcon!

Am inspectat toate acestea în cea mai mare grabă, am făcut la repezeală câteva poze (scuze pentru calitate!), un duș scurt, ne-am schimbat în costumele de baie și ne-am pus halatele. Apoi am coborât la zona spa, care se află la parter, undeva în dreapta liftului. Aceasta este formată dintr-o piscină (plus secțiune pentru copii), un jacuzzi și o saună sau două. Poți lua prosoape curate dintr-un stativ pus la intrare, iar la plecare le arunci într-un container special. Există dușuri cu apă rece și caldă, precum și toalete, iar un salvamar supraveghează întreaga zonă.

Piscina nu-i foarte mare (cam 20 m lungime și 5-6 m lățime), adâncimea e aceeași de la un capăt la altul (1,25 m), iar apa mi s-a părut curată și caldă, nu necesită nici cel mai mic efort de adaptare. În schimb, jacuzzi nu prea ne-a inspirat încredere... Sauna a fost testată de copii, nu știu să vă dau prea multe informații. Pe două laturi sunt câteva șezlonguri – destule pentru câți turiști erau la ora aia, iar peretele opus e acoperit cu oglindă, dând impresia că spațiul e mult mai mare decât în realitate.

Ce nu mi-a plăcut a fost că la 8 fără 10 salvamarul a venit la noi și ne-a atras atenția că în curând trebuie să eliberăm ringul. M-am uitat la ceas în mod demonstrativ, dar după 30 de secunde am hotărât să plecăm totuși; și cu 10 minute, și fără... În plus, trebuia să ne uscăm și să mergem la masă... Și l-am înțeles și pe bietul salvamar; nici eu nu știu cum să rup ușa mai repede când se termină programul de lucru! :)...

Restaurantul. Prima dată l-am testat la cină. Din parcare sunt 2 intrări – una direct înăuntru, cealaltă în superba terasă exterioară (care se termină cu locul de joacă pentru copii - splendid amenajat). Am ales de fiecare dată interiorul, ni s-a părut mai sigur, temperaturile erau de primăvară la munte. Spațiul închis este generos, acoperit cu mese de diferite mărimi. Nu era foarte aglomerat când am fost noi, am fost serviți repede și bine de o ospătăriță.

Meniul cuprinde preparate de tot felul, bulgărești sau de pe aiurea. Am comandat: salată cu pui și crutoane, degețele de pui, pizza, kebapche, păstrăv la cuptor. Nu ne-am așteptat ca porțiile să fie imense (o să vedeți în poze), așa că am cerut și 2 parlenka cu brânză, să fie, așa! :)... De unde pe unde mai fuseserăm abia ajungea o parlenka pentru o persoană, aici o porție a însemnat un blat mare de pizza presărat cu telemea! Imens! Ne-am străduit să terminăm măcar una, pe cealaltă am luat-o la pachet (și a doua zi m-am făcut c-o uit în cameră). Peștele și micii au venit însoțiți de niște cartofi foarte buni și de salată; în general mâncarea a fost foarte gustoasă, toată lumea s-a declarat mulțumită! 81 leva.

Micul dejun tot acolo l-am luat. Bufet suedez, bun și îndestulător: două feluri de salam, șuncă presată, cașcaval, telemea, măsline, omletă, frigănele (pâine înmuiată în ou și prăjită), castraveți, roșii (super-super-gustoase!), portocale, banane, tot felul de patiserii, lapte, 2 variante de cereale etc. Desigur, ceai și cafea (bună) și parcă și ceva suc (sintetic; noi nu bem, mai bine apă). Deși peste tot scria că nu-i permis să pleci cu mâncare de la micul dejun, am rugat-o pe ospătăriță (aceeași din seara precedentă) să ne lase să-i ducem lui Paul o cafea și o banană în cameră (nu se simțea prea bine și nu coborâse la masă). Doamna ne-a permis, fără probleme.

Am plătit la plecare contravaloarea cazării, cu cardul. Am uitat să vă spun că în holul de la parter găsiți un mic bar (pe care parcă nu l-am văzut funcțional totuși), o zonă de relaxare, o bibliotecă, masă de biliard, joc de fotbal pentru copii, dar și o vitrină frigorifică din care puteți achiziționa chestii basic. Deasemenea, se pot închiria biciclete.

În concluzie, hotelul Perun mi-a depășit așteptările și-l recomand și eu din suflet, alături de @adrianaglogo, drept o bună cazare intermediară (sau pentru mai multe zile, de ce nu?! ; zona are multe de arătat!).

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de crismis in 01.06.2019 12:28:46

Validat / Publicat: 01.06.19 13:18:14


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în BULGARIA
VIZUALIZĂRI: 560


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  35750 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Zoazore
[01.06.19 15:06:05]
» mesaj pers

   @crismis: Iar eu am avut un sentiment de deja vu!

   Bine că yahoo-ul îmi afișează userul care povestește!

   Ai riscat și-ai câștigat, că n-avea note prea bune pe AFA!

   Bravo! Asta înseamnă vacanță!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[01.06.19 15:58:44]
» mesaj pers

   @Zoazore: Hotelul e bun, dar restaurantul excelent! Unul dintre cele mai bune din Bulgaria și nu numai...

   Pe AFA eu nu văd decât 2 articole despre Perun Sandanski, cele 2 de azi...

   Vezi că-l confunzi cu Perun Lodge din Bansko!;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[01.06.19 19:11:48]
» mesaj pers

   @crismis: Aaa, corect! Scuze!

   Vacanțe superbe vă doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[01.06.19 19:31:04]
» mesaj pers

   @Zoazore: :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[01.06.19 22:42:43]
» mesaj pers

   @crismis:

   Sărmanul Tati! Nici nu știe ce a pierdut 😊! Dar și noi l-am ratat anul ăsta pe nea Melnik. Da anu-i lung!

   Bună recomandarea ta, a voastră de fapt. Noi în brațele lui Sandanski n-am dormit până acum. Ne-au atras mereu ca magnetul cramele din Melnik și Roshen 😉!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[01.06.19 22:52:22]
» mesaj pers

   @elviramvio: Ba știe, că i l-am fluturat pe la nas a doua zi... Chiar vorbeam azi, că a fost ok la Perun, un hotel corect, bun de ales din nou când mai ajungem în zonă... Iar Tati: "Ba tot la Melnik mi-a plăcut mai mult!"

   Ok, facem schimb: noi Melnik, voi Sandanski. Deși... nici în Sandanski n-am ajuns cu adevărat, adică în centrul lui vreau să zic. Și iar am ratat Rila (nici nu-mi vine să cred! 😢), și Rojen!...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[01.06.19 23:01:15]
» mesaj pers

   @crismis:

   Gata, batem palma! Dar ce te faci, Tații ar vrea împreună că de muncă grea, necesită într-ajutorare frățească 😅. Eu aș propune adunarea anuală AFA la Melnik, în subteraneeeee...

   Nu plânge că ai ratat Rila. Fiind așa sărbătoare erai într-un puhoi de lume, parcare la mare distanță, nebunie în biserică. Noi am ajuns într-o duminică obișnuită și era să renunțăm la ce nebunie era. O vedeți voi altă dată în liniște, sunt sigură.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[01.06.19 23:15:46]
» mesaj pers

   @elviramvio: Bună ideea cu întâlnirea AFA la Melnik! Sau măcar o mini-întâlnire AFA! Sau măcar o mini-întâlnire AFA oriunde! ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mitica49
[02.06.19 14:57:52]
» mesaj pers

   @crismis: Interesantă propunere, de luat în vizor. Mai ales că și fotografiile întăresc hotărârea unei eventuale alegeri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[02.06.19 15:10:49]
» mesaj pers

   @Mitica49: Merită! Dacă vă spun eu?!! 😂😂😂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianaglogo
[02.06.19 19:42:52]
» mesaj pers

   @crismis: Mult mai bun articolul tau decat cel scris de mine!

   Alt tau merita, Interes editorial crescut, Dar ti-am luat-o eu inainte, imi pare rau.

   Eu nu mai am deloc chemare sa scriu, ma multumesc sa citesc, dar am hotarat sa scriu despre hotelurile care nu au nici o descriere pe AFA.

   Felicitari.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[02.06.19 21:49:34]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: Ba eu sunt bucuroasă că mi-ai luat-o înainte! Vorbesc foarte serios; am declarat întotdeauna că scriu pe AFA pentru bucuria mea, în primul rând și pentru a fi de folos altora, în al doilea rând (da, sunt egoistă, nu mă pot abține, lucrez la asta...). Punct. Pentru nimic altceva! Puțin îmi pasă de puncte și clasamente. Îmi place să interacționez cu lumea însă...

   De aceea nu contenesc în fiecare zi să mulțumesc Cerului: pentru că am descoperit AFA, pentru că mă lasă să mă desfășor, pentru că am ocazia și puterea fizică și financiară să călătoresc și să învăț...

   Să nu crezi că a fost o coincidență faptul că noi am comunicat telepatic! Despre hotelul ăsta nu s-a scris niciodată aici și azi, în aceeași zi, am povestit amândouă. De bine. Problemele tale se vor rezolva, ai încredere!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[41] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2019] Hotel Perun și parcarea din fața sa -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074750">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074750"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074750">Şterge vot</a></div><span id="v91074750" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074750)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074750Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074750MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2019] Hotel Perun și parcarea din fața sa
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2019] Intrarea în hotel și bicicletele de închiriat -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074751">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074751"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074751">Şterge vot</a></div><span id="v91074751" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074751)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074751Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074751MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2019] Intrarea în hotel și bicicletele de închiriat
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2019] Zona de dormit din camera mare -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074753">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074753"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074753">Şterge vot</a></div><span id="v91074753" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074753)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074753Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074753MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2019] Zona de dormit din camera mare
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [APR-2019] Canapeaua și măsuța de cafea -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074754">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074754"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074754">Şterge vot</a></div><span id="v91074754" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074754)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074754Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074754MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2019] Canapeaua și măsuța de cafea
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2019] Tot în camera mare; în spatele uneia din uși e un răcitor mic -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074755">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074755"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074755">Şterge vot</a></div><span id="v91074755" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074755)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074755Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074755MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2019] Tot în camera mare; în spatele uneia din uși e un răcitor mic
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2019] Patul de o persoană din camera mică -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074756">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074756"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074756">Şterge vot</a></div><span id="v91074756" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074756)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074756Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074756MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2019] Patul de o persoană din camera mică
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2019] Alte dotări în camera mică -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074757">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074757"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074757">Şterge vot</a></div><span id="v91074757" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074757)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074757Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074757MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2019] Alte dotări în camera mică
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2019] Holul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074758">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074758"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074758">Şterge vot</a></div><span id="v91074758" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074758)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074758Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074758MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2019] Holul
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [APR-2019] Baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074759">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074759"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074759">Şterge vot</a></div><span id="v91074759" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074759)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074759Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074759MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2019] Baia
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [APR-2019] Baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074761">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074761"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074761">Şterge vot</a></div><span id="v91074761" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074761)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074761Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074761MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2019] Baia
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [APR-2019] Vedere din balcon -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074762">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074762"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074762">Şterge vot</a></div><span id="v91074762" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074762)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074762Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074762MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2019] Vedere din balcon
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2019] Balconașul nostru -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074763">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074763"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074763">Şterge vot</a></div><span id="v91074763" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074763)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074763Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074763MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2019] Balconașul nostru
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2019] Vedere spre parcare -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074764">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074764"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074764">Şterge vot</a></div><span id="v91074764" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074764)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074764Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074764MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2019] Vedere spre parcare
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2019] Altă vedere din balcon -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074766">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074766"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074766">Şterge vot</a></div><span id="v91074766" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074766)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074766Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074766MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2019] Altă vedere din balcon
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2019] Parte din zona spa -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074767">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074767"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074767">Şterge vot</a></div><span id="v91074767" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074767)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074767Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074767MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2019] Parte din zona spa
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2019] Jacuzzi -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074768">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074768"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074768">Şterge vot</a></div><span id="v91074768" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074768)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074768Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074768MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2019] Jacuzzi
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [APR-2019] Piscina cu apă caldă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074769">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074769"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074769">Şterge vot</a></div><span id="v91074769" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074769)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074769Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074769MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2019] Piscina cu apă caldă
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2019] Tot piscina (peretele din stânga e acoperit cu o oglindă și spațiul pare mai mare decât e în realitate) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074771">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074771"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074771">Şterge vot</a></div><span id="v91074771" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074771)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074771Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074771MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2019] Tot piscina (peretele din stânga e acoperit cu o oglindă și spațiul pare mai mare decât e în realitate)
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2019] Camera dublă (fără balcon) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074772">Şterge vot</a></div><span id="v91074772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2019] Camera dublă (fără balcon)
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2019] Camera dublă (ușa dă spre baie) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074773">Şterge vot</a></div><span id="v91074773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2019] Camera dublă (ușa dă spre baie)
foto crismis [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2019] Barul din holul de la parter (pe partea opusă e recepția) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074774">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074774"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074774">Şterge vot</a></div><span id="v91074774" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074774)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074774Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074774MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2019] Barul din holul de la parter (pe partea opusă e recepția)
foto crismis [01.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[41] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.132035970688 sec