#I#D
93774 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Heeton Concept Luma Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
01.06.2019
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAR-2019
DURATA: 3 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
210 lire
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

În aceleași condiții m-aș întoarce oricând la Luma Concept


În martie am zburat de 3 ori, către 3 destinații care erau pe lista mea, dar pe care nu m-aș fi gândit vreodată să le înghesui așa, într-o lună. Amsterdam de la începutul lunii a fost o alegere spontană din cauză de ofertă, iar Florența de la sfârșitul lunii a fost alegerea pentru ieșirea de primăvară a grupului. Dar au venit și două bilete de avion pentru Londra la jumătatea lunii, o surpriză din partea găștii pentru aniversarea soțului.

Cu cazarea ne-au rezolvat tot ei, prin cunoștința cunoștințelor, care a lucrat la Luma Concept, un hotel de 4* din zona 2 a Londrei, unde am avut parte de un discount destul de mare. 4* la Londra, în zona 2, nu alegeam eu în vecii, vecilor. Deci, țineți seama că prețul din casetă este ceea ce am plătit noi la acest hotel, dar la vremea aceea booking afișa un preț de 145 EUR/noapte.

Pentru că am avut o rezervare vorbită direct cu hotelul am avut mai multe schimburi de mailuri prin care ne-am dat datele și am garantat totuși cu un card de credit, dar nu mi-a fost luat nici un ban până la sejur. La rândul meu am primit un număr de confirmare a rezervării pentru o cameră dublă superioară, preț 70 de lire pe noapte cu mic dejun inclus și am plătit cash la check-in. Nota 8,5 din peste 1300 de comentarii m-a liniștit pe deplin.

După peripețiile legate de aterizare și învârtitul în cerc peste o jumătate de oră până avionul și-a făcut loc pe aglomeratele piste ale aeroportului Heathrow din Londra, am fost norocoși să fim foarte aproape de terminalul 5, de unde urma să ne transferăm către hotelul nostru cu metroul.

Luma Concept este foarte bine așezat pentru cei care vor să viziteze Londra. În cartierul Hammersmith (Ciocanul fierarului? hammer = ciocan, smith = fierar), aprox la jumătatea distanței dintre aeroportul Heathrow și centrul Londrei, ne-a fost bine și la venire și la plecare și în timpul sejurului pentru deplasarea către obiective.

De la stația de metrou Hammersmith până la hotel sunt cam 5-6 minute de mers pe jos, poate mai puțin. Stația de metrou are însă două guri de ieșire și este important să o descoperiți pe cea mai apropiată de hotel. Nu-i bai nici la cealaltă numai că trebuie să dați roată stației, care nu este deloc mică și se mai pierd niște minute.

Luma Hotel este un hotel destul de nou (din 2017), făcut după un concept modernist, tip boutique și a fost inspirat de o veche fabrică de electrice, Osram, din cartierul Hammersmith, acolo unde lucrau aproape toți locuitorii cartierului. Adevărul este că această temă este prezentă prin tot hotelul.

Surpriza plăcută a fost ca să vedem de departe clădirea hotelului și să ne placă. O clădire nouă, dreptunghiulară, cu 3 etaje și mansardă, fără balcoane ce-i drept, dar aspectuoasă și așezată într-un colt de intersecție, în spațiu deschis. Spații mari nu prea are ci doar la intrare o grădină mică și câteva măsuțe cu scaune.

Surpriză a fost și să găsim la fața locului 3 români care lucrau la acest hotel, 2 la recepție și unul la service. Cu ei am vorbit puțin despre Londra dar nu știau să ne orienteze foarte bine pentru că nu erau de prea mult timp acolo, dar au fost drăguți să ne ajute cu check-in-ul pentru zborul de întoarcere.

Iar surpriza neplăcută a fost să ajungem la hotel la 14,20 dar să nu avem parte de check-in cu 40 de minute mai devreme, pentru că oficial check-inul se făcea la 15. Altfel, personalul a fost amabil și am putut lăsa bagajele la camera de bagaje, dar nu pot spune că dădeau pe afară de prietenoși (nu mă refer aici la cei doi români, ci la ceilalți care s-au perindat în cele 4 zile). Recepția a fost deschisă non-stop și permanent au fost acolo două persoane și un bol mare, plin cu fructe.

Camera noastră a fost la etajul 4, ușor mansardată, nu foarte mare. Când am intrat am fost un pic șocați, chiar dacă citisem despre hotel că este gândit după un concept mai altfel. 4* în capul meu nu se potrivea cu ce am găsit, dar ne-am revenit repede și ne-am simțit foarte bine în camera asta până la urmă.

Ne-am șocat pentru că imediat cum am intrat am dat cu nasul de chiuvetă. Pe un hol, în dreapta era chiuveta, o bară suport pentru haine și intrarea la cabina de duș. WC-ul era în partea opusă, în cămăruța lui. Cam ciudat. Holul ăsta era delimitat de cameră prin blaturi, oglinzi sau hainele în sine, care atârnau pe bara suport. Prima dată am crezut că nu-i adevărat să ai chiuveta în cameră la un hotel de 4*, dar am ținut-o și noi cu alt concept decât cel cu care eram obișnuiți (conceptul lui pește prăjit am tot bombănit), cu care până la urmă ne-am obișnuit. În holul ăsta era și seiful.

În camera propriu zisă am găsit o canapea, în fața ei un pat bun, cu multe perne, un suport de bagaje care era în plus pentru că nu aveai unde să îl pui, biroul unde era încorporat și minibarul, un scaun și apoi blaturi, polite și policioare să ne-ajungă. Deasupra patului, pe tot peretele, era un tapet cu Londra și obiectivele principale, tema fiind tot lumina. Cu lumina asta nu prea ne-am împăcat pentru că era cam puțină și din această cauză nici pozele nu mi-au ieșit prea bine, având în vedere că în prima zi am ajuns după 11 noaptea la hotel și lumină de afară, ioc.

Am găsit pe blatul birou un aparat de cafea cu două capsule de cafea din partea casei, doar pentru sosire, pentru că după aceea puteam să bem jos, la recepție. În minibar erau 2 sticle de apă, tot din partea casei și au fost doar în prima zi. Apoi ceai, zahăr, căni… dar nu am folosit nimic pentru că ne-am luat cafeaua în fiecare dimineață de la aparatul de la recepție.

Tot pe blat am mai găsit niște lucruri foarte utile. Un telefon cu care puteam vorbi nelimitat local și international dar și o tabletă pe care am exploatat-o la maxim. În fiecare seară o răsfoiam ca să aflăm despre obiective, unde să mâncăm bun și ieftin, ponturi diverse, cum va fi vremea, unde să ne distrăm, erau descrise toate cartierele Londrei, obiectivele importante…. ne-a fost foarte, foarte utilă.

Camera noastră a fost cu vedere la stradă dar traficul nu era atât de intens și oricum îl auzeam doar dacă deschideam geamul, cu el închis nu s-a auzit nici musca. Curățenie s-a făcut în fiecare zi, s-au schimbat prosoapele dar ce ne-a zăpăcit de tot a fost faptul că a fost extrem de cald în cameră. Am dat aerul centralizat la minim dar tot cald a fost.

Fără balcon, dar am învățat să trăim cu asta. Adevărul este că nu suntem fumători dar îmi place și mie când am un balcon să stau oricât de puțin să privesc strada, oamenii, peisajul. Dar, mai ales în orașele culturale, unde ies pe ușă imediat cum fac ochi, a ajuns să nu mă mai deranjeze și înlocuim balconul cu câte o terasă din drum, unde facem, practic, același lucru.

Baia a fost cum am zis, amestecată de-a lungul holului de la intrare. Într-un capăt era camera cu toaleta, în capătul celălalt cabina de duș unde am avut 3 flacoane cu gel de duș, șampon și balsam, iar la mijloc era chiuveta cu oglindă și pe față și pe dos, ca să delimiteze camera de acest spațiu.

Micul dejun se lua oricând, începând cu 8 dimineața, la recepție. Practic nu era un mic dejun așa cum eram obișnuiți, ci se puneau în niște pungulițe de hârtie un croissant, un fruct (de regulă banană sau măr), o sticluță de 250 ml cu suc natural, iar cafeaua sau/și ceaiul ți le făceai singur, după cum doreai, la aparatele de acolo. Aceste pungulițe se așezau frumos pe blatul din mijlocul recepției și puteai să le iei la pachet și să mănânci în cameră sau să stai și să mănânci acolo pe niște scăunele ca de bar, puține însă față de oaspeții hotelului. Dar, în general, clienții își luau pungulițele sus și asta am făcut și noi. Ce să zici că ne-am desumflat când am văzut mic dejunul ăsta dar aflați că ne-am săturat în fiecare dimineață.

WiFi-ul cu parolă a funcționat foarte bine iar asta ne-a permis să exploatăm la maxim tableta cu informații utile, pe care am găsit-o în cameră. Și nu uit de lift-ul din dotarea hotelului, chiar dacă pentru 3-4 etaje eu militez pentru mișcare.

Împrejurimile hotelului sunt generoase. Metroul este foarte aproape și te duce foarte repede peste tot, Hyde Park este la doar 2 stații, sunt pub-uri multe, dintre care cea mai frumoasă este The Stonemasons Arms, îmbrăcată în flori, restaurante, chiar vis-à-vis de hotel este o cârciumă drăguță, cu terasă, Dartmouth Castle, unde lumea se adună seara ca să vadă meciuri și să socializeze, o galerie de shopping, un magazin cu toate produsele la 1 liră, cu self service iar Aeroportul Heathrow este la câteva stații de metrou.

În ultima zi, pentru că aveam avionul spre seară, ne-am făcut check-out-ul de dimineață și am lăsat bagajele la camera de bagaje. 145 de EUR pe noapte nu cred că o să dau eu la un hotel în Londra, dar dacă hotelul mă mai primește în aceleași condiții cu mare drag m-aș întoarce.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Aurici in 01.06.2019 08:54:02

Validat / Publicat: 01.06.19 09:56:08


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în MAREA BRITANIE.
VIZUALIZĂRI: 454


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  71500 PMA (din 54 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[01.06.19 09:53:18]
» mesaj pers

   Excelentă recomandarea

   Mutat în rubrica "Heeton Concept Luma Hotel, LONDRA" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[01.06.19 10:19:08]
» mesaj pers

   @Aurici: Mare noroc ați avut cu prețul de 70 lire pe noapte!

   Nu sunt o cunoscătoare a Londrei, dar îți pot spune că în urmă cu 20 de ani am stat și eu la un hotel de 4 stele, chiar vizavi de Victoria and Albert Museum, cu chiuvetă în cameră, toaleta separată de cabina de duș, fierbător, pliculețe de ceai etc. Tablete nu existau pe vremea aia... Se pare că acestea sunt dotările standard într-un hotel englezesc de 4 stele.

   Noi am avut English breakfast inclus în preț și chiar dacă știam ce înseamnă asta, tot am fost șocată să văd oameni mâncând fasole cu cârnați la micul dejun...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Aurici
[01.06.19 10:58:19]
» mesaj pers

   @webmasterX: Acolo este, mulțumesc, zi faină!

   @Carmen Ion: Mare noroc, da. Am zis că prețul oficial era aproape dublu și n-aș fi dat sub nici o formă. Nu când alerg de dimineața până seara. Dar am beneficiat de un program de rude și așa ne-a convenit. Dacă nu era pleașca asta căutam eu până amețeam și găseam ceva care să-mi convină ca preț chiar dacă la niște condiții mai modeste.

   Știam la ce să mă aștept de la cazările Londrei, dar în același timp mă gândeam că hotelurile mai noi, cum e și Luma, au mai schimbat câte ceva.

   Una peste alta am fost foarte mulțumiți până la urmă. Noi ne adaptăm foarte ușor și ne pliem pe orice situație. Murdar să nu fie, asta nu pot, în rest...

   Mulțumesc pentru ecou, week-end plăcut, te pup! Și să vină vara aia odată...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[01.06.19 19:37:28]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[01.06.19 20:50:18]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc, seară faină!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[28] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2019] Luma Concept, un hotel foarte potrivit pentru vizitarea Londrei. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074639">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074639"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074639">Şterge vot</a></div><span id="v91074639" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074639)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074639Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074639MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2019] Luma Concept, un hotel foarte potrivit pentru vizitarea Londrei.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2019] Intrare hotel. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074640">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074640"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074640">Şterge vot</a></div><span id="v91074640" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074640)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074640Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074640MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2019] Intrare hotel.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [MAR-2019] Câteva spații mici în fața hotelului. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074641">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074641"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074641">Şterge vot</a></div><span id="v91074641" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074641)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074641Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074641MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2019] Câteva spații mici în fața hotelului.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [MAR-2019] Și în partea opusă o mică grădină. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074642">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074642"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074642">Şterge vot</a></div><span id="v91074642" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074642)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074642Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074642MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2019] Și în partea opusă o mică grădină.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2019] Recepția deschisă non-stop, unde permanent erau două persoane. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074643">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074643"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074643">Şterge vot</a></div><span id="v91074643" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074643)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074643Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074643MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2019] Recepția deschisă non-stop, unde permanent erau două persoane.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2019] Puteam să urcăm cu liftul până la etajul 4. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074644">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074644"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074644">Şterge vot</a></div><span id="v91074644" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074644)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074644Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074644MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2019] Puteam să urcăm cu liftul până la etajul 4.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAR-2019] Dar permanent am urcat și coborât pe scări. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074645">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074645"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074645">Şterge vot</a></div><span id="v91074645" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074645)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074645Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074645MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2019] Dar permanent am urcat și coborât pe scări.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAR-2019] Holul îngust de la etajul nostru (4). -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074646">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074646"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074646">Şterge vot</a></div><span id="v91074646" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074646)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074646Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074646MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2019] Holul îngust de la etajul nostru (4).
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2019] Camera cu lumină puțină. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074647">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074647"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074647">Şterge vot</a></div><span id="v91074647" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074647)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074647Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074647MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2019] Camera cu lumină puțină.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2019] Camera ușor mansardată. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074648">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074648"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074648">Şterge vot</a></div><span id="v91074648" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074648)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074648Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074648MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2019] Camera ușor mansardată.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2019] Aparatul de cafea și telefonul cu care puteai să vorbești nelimitat, local sau internațional. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074649">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074649"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074649">Şterge vot</a></div><span id="v91074649" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074649)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074649Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074649MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2019] Aparatul de cafea și telefonul cu care puteai să vorbești nelimitat, local sau internațional.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2019] Biroul și minibarul. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074650">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074650"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074650">Şterge vot</a></div><span id="v91074650" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074650)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074650Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074650MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2019] Biroul și minibarul.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAR-2019] Patul și deasupra lui un tapet cu Londra. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074651">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074651"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074651">Şterge vot</a></div><span id="v91074651" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074651)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074651Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074651MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2019] Patul și deasupra lui un tapet cu Londra.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2019] Tableta foarte, foarte utilă pe perioada sejurului. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074652">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074652"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074652">Şterge vot</a></div><span id="v91074652" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074652)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074652Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074652MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2019] Tableta foarte, foarte utilă pe perioada sejurului.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAR-2019] Multe polițe, în cele mai neașteptate locuri. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074653">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074653"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074653">Şterge vot</a></div><span id="v91074653" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074653)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074653Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074653MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2019] Multe polițe, în cele mai neașteptate locuri.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2019] Bara pentru haine nu într-un dulap, ci în cameră, între chiuvetă și baie. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074654">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074654"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074654">Şterge vot</a></div><span id="v91074654" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074654)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074654Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074654MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2019] Bara pentru haine nu într-un dulap, ci în cameră, între chiuvetă și baie.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2019] De chiuvetă dai chiar cum deschizi ușa. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074655">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074655"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074655">Şterge vot</a></div><span id="v91074655" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074655)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074655Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074655MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2019] De chiuvetă dai chiar cum deschizi ușa.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAR-2019] În cabina de duș. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074656">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074656"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074656">Şterge vot</a></div><span id="v91074656" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074656)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074656Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074656MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2019] În cabina de duș.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAR-2019] Cămăruța toaletei. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074657">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074657"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074657">Şterge vot</a></div><span id="v91074657" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074657)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074657Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074657MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2019] Cămăruța toaletei.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2019] Vedere din cameră spre intrare. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074658">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074658"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074658">Şterge vot</a></div><span id="v91074658" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074658)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074658Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074658MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2019] Vedere din cameră spre intrare.
foto Aurici [01.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAR-2019] Ceai, cafea, cani... nu le-am folosit în nici una din zile. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074659">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074659"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074659">Şterge vot</a></div><span id="v91074659" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074659)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074659Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074659MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAR-2019] Ceai, cafea, cani... nu le-am folosit în nici una din zile.
foto Aurici [01.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAR-2019] Micul dejun se afla în aceste pungulițe, la recepție și puteai să le ridici pe tot parcursul zilei. Sau să mănânci în această zonă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074660">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074660"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074660">Şterge vot</a></div><span id="v91074660" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074660)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074660Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074660MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAR-2019] Micul dejun se afla în aceste pungulițe, la recepție și puteai să le ridici pe tot parcursul zilei. Sau să mănânci în această zonă.
foto Aurici [01.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAR-2019] Micul dejun, satisfăcător. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074661">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074661"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074661">Şterge vot</a></div><span id="v91074661" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074661)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074661Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074661MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAR-2019] Micul dejun, satisfăcător.
foto Aurici [01.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAR-2019] Holuri înguste pentru un hotel de 4*. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 01.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074662">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074662"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074662">Şterge vot</a></div><span id="v91074662" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074662)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074662Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074662MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAR-2019] Holuri înguste pentru un hotel de 4*.
foto Aurici [01.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[28] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.122241020203 sec