#E#D
93547 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Cu ferry în Corsica

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.05.2019
DE
Avatar Mika
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.08.09
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2018
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Cu ferry pe Mediterană


Cu ferry pe Mediterană

Am fost de mai multe ori cu ferry-boat-ul. Primele traversări au fost in Turcia, la Canakkale, apoi in Grecia, când am fost in insulele din Marea Egee sau Ionică. Apoi, am traversat din Corfu in Italia, la Bari, fiind prima călătorie care a durat o noapte intreagă.

Dar, pentru că există viață și după Grecia, am inceput să ne petrecem vacanțele și in alte țări din Europa. Am luat ferry boat-ul și am ajuns Elba, in alt an in Barcelona, iar de aici mai departe cu mașina pe coasta Spaniei.

In anul 2018, am mers in Corsica, și din nou am ajuns la transportul pe mare cu ferry-boat-ul. A inceput să ne placă, mai ales că nu prea ne inghesuim la transportul cu avionul.

Pentru cei care vor să călătorească cu acest mijloc de transport pe distanțe mai mari, câteva detalii despre ultima călătorie cu ferry, cea spre și din Corsica.

Inainte de a ne face traseul din Corsica și de a căuta locuri de cazare in insulă, am achiziționat bilete pentru ferry-boat.

Spre Corsica se poate pleca din Italia - din Piombino, Livorno sau Genova (Savona) sau din Franța - din Nisa, Toulon sau Marsilia.

Noi am ales să plecăm din Nisa și să ne intoarcem in Savona, asta pentru că porturile din Corsica la care se poate ajunge diferă in funcție de porturile de pe continent din care se pleacă sau invers.

Sunt mai multe site-uri pentru bilete de ferry, motoare de căutare asemănătoare cu cele de cazări (ex. directferries, aferry, grand nave veloce sau corsica- ferries).

Noi am ales corsica-ferries, și asta doar pentru că avea nave care plecau din Franța, așa cum ne doream noi.

In momentul rezervării trebuie să știi tipul mașinii, câte persoane călătoresc, vârsta și sexul acestora.

Tot atunci alegi cum vrei să călătorești, intr-o cabină cu două, trei sau patru paturi sau pe scaune asemănătoare cu cele din avion.

Când am mers spre Corsica, am plecat din Nisa dimineața și am ajuns pe insulă in jurul orei 15.00. Nu aveam nevoie de cabină, pentru că am stat mai mult pe punte, dar a trebuit să alegem locuri pe scaune.

La intoarcere, când am plecat din Bastia spre Savona, pe timpul nopții, am ales insă o cabină pentru două persoane.

Tot la rezervare alegi dacă vrei să ai inclus in preț și o masă sau două (cină, prânz sau mic dejun). Chiar dacă nu alegi să plătești masa de la rezervare, poți plăti la fața locului.

Opțional mai poți plăti asigurare, posibilitatea de a te imbarca prioritar sau o poziție mai bună a mașinii in cală, care să te favorizeze la debarcare.

După ce ai setat toate aceste condiții obligatorii sau opționale, plătești cu cardul. Atenție, in cele mai multe cazuri, biletul este nereturnabil, deci trebuie să te hotărăști bine asupra datelor călătoriei.

După ce urci cu mașina pe ferry și o parchezi conform indicațiilor personalului de pe navă, iei cu tine dor bagajul necesar. Cala vaselor se inchide după plecarea din port, așa că e bine să ai pregătit un bagaj doar pentru orele pe care urmează să le petreci pe vas.

Vapoarele cu care am făcut traversarea semănau cu două mici vase de croazieră. Aveau două restaurante (unul cu autoservire), un magazin cu diverse produse, de la bijuterii și parfumuri la haine sau suveniruri, două baruri (unul pe punte și altul interior), sală de jocuri, locuri de joacă pentru copii.

In sălile cu scaune erau televizoare mari unde rulau filme. Nu știu exact ce filme pentru că nu m-am uitat.

La restaurant am mâncat doar seara, când am traversat de la Bastia la Savona. Am ales restaurantul cu autoservire, unde aveau pește, fructe de mare, paste, cartofi prăjiți, grătar la comandă, desert. De băut vin, bere sau răcoritoare. Prețurile nu erau mai mari decât la un restaurant obișnuit de pe insulă sau din Franța. La băuturi era ceva mai mare prețul. Noi am avut o sticlă cu vin cumpărată din Corsica, pe care am destupat-o acolo. Nu era interzis să aduci băuturi din afară.

La cursa de intoarcere de pe insulă, când am călătorit noaptea, am achiziționat o cabină cu două locuri.

Așa cum am mai spus, cabinele erau cu două, trei sau patru locuri, iar prețul lor diferea in funcție de categorie. Erau cabine lux, cu hublou și televizor, cabine standard cu hublou sau cabine fără hublou, cele mai ieftine.

Noi am ales o cabină fără hublou, pentru că noaptea nu prea aveam ce să vedem pe geam. In cabină erau două paturi, amplasate de o parte și de alta. Intre ele era o masă. Un mic hol la intrare cu un dulap pentru bagaje și haine. Din hol se intra in baie, unde era un duș, vas de wc și lavoar.

Lenjerie curată, prosoape și cosmetice de baie. In cameră și in baie era curat. Camera era climatizată.

Am dormit foarte bine pe vas, nici nu am simțit că suntem pe mare. Asta și pentru că marea a fost liniștită, altfel poate ne-ar mai fi legănat puțin.

Personalul de pe vas a fost foarte amabil, de la cei care ne-au ghidat la imbarcare până la recepționeri și personalul restaurantului. Erau și foarte mulți români care lucrau pe vas. Prima oară ne-a salutat un compatriot care ne-a indrumat la imbarcare, la plecarea din Nisa. Ne-a urat vacanță plăcută, a fost incântat că vede turiști români. La intoarcere, recepționera care ne-a dat cheia de la cabină era româncă. Noi ii vorbeam pe franceză și ea ne-a răspuns in română. Ne-am amuzat.

Și in final câte ceva despre prețul călătoriei cu ferry. Ca și la avion, dacă faci rezervările din timp, poți găsi prețuri mai bune. Prețul mai diferă și in funcție de tipul de mașină, de numărul de persoane și de vârsta acestora. Dacă vreți să călătoriți cu animalul de companie, trebuie să vă spun că acestea sunt acceptate, iar Corsica-Ferries este singura companie care permite accesul animăluțelor oriunde pe vas.

Noi am făcut rezervarea in iulie cu plecare la sfârșitul lunii august. Pentru cursa Nisa-Ile Rousse am plătit 94,07 Euro iar pentru Bastia-Savona, când am avut și cabină, am plătit 122,96 Euro.

Recomand călătoria cu ferry pe distanțe mai lungi. O plăcută alternativă la călătoria cu avionul.

---
Impresii încărcate de Mika in 14.05.2019 22:09:08

Validat / Publicat: 15.05.19 07:34:53


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în FRANȚA.
VIZUALIZĂRI: 1048


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Mika); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  48700 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOU! În colaborare cu Aero Shutle Paris, AmFostAcolo vă oferă posibilitatea rezervării unui transfer privat (cu limuzină sau microbuz) spre/dinspre Paris sau Disneyland, de la orice aeroport.
 • Se vorbește limba română!
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Mika? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmasterX
  [15.05.19 07:34:12]
  » mesaj pers

     Mutat în rubrica "Cu ferry în Corsica, #EXCURSII și CĂLĂTORII" (nou-creată pe sait)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - webmaster
  [15.05.19 11:13:18]
  » mesaj pers

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Mika
  [15.05.19 13:33:00]
  » mesaj pers

     @webmaster: Mulțumesc!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - crismis
  [16.05.19 08:34:02]
  » mesaj pers

     @Mika: Articol la care o să pun un mare semn de carte! Precum și celorlalte despre Corsica, de care deja m-am "îmbolnăvit" , doar citind și văzând pozele tale...

     Zici că există viață și după Grecia?!... Glumesc, știu că așa este, la fel am cam zis și noi la sfârșitul verii trecute, când ne-am întors din Ciclade. Grecia asta îți ia mințile și ai tendința să neglijezi nemeritat alte destinații!... Am zis că măcar să le alternăm, un an Grecia, un an altceva... Vara asta vom petrece 2 săptămâni în Turcia, pe coasta de vest (tot un fel de Grecia, dar...). La anul poate va fi Provence...

     Vacanțe minunate îți doresc în continuare, orice ați alege! :*

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  - Mika
  [16.05.19 12:42:58]
  » mesaj pers

     @crismis: Mulțumesc de aprecieri. Mă bucur că ți-am trezit interesul pentru Corsica. Chiar merită. Soțul mei mă bate la cap să mergem și anul acesta acolo. E drept că au mai rămas multe de văzut, dar parcă aș mai vrea și altceva. Cochetăm cu o Grecie, o insulă unde nu am fost și de unde am văzut niște fotografii care mi-au plăcut mult. Pentru anul acesat incă nu am ne-am făcut planuri. Pentru că ai spus de Provence. Să știi că dacă aș avea destui bani, acolo mi-aș cumpăra o casă și nu aș mai pleca. Este locul unde merg oricând cu plăcere. Cred că in altă viață am trăit pe acolo...

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  #G#1

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
  #M#1

  [23] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [AUG-2018] Imbarcarea in Nisa -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070471">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070471"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070471">Şterge vot</a></div><span id="v91070471" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070471)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070471Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070471MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [AUG-2018] Imbarcarea in Nisa
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [AUG-2018] Imbarcarea in Nisa -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070472">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070472"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070472">Şterge vot</a></div><span id="v91070472" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070472)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070472Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070472MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [AUG-2018] Imbarcarea in Nisa
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [AUG-2018] Spre Corsica -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070473">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070473"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070473">Şterge vot</a></div><span id="v91070473" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070473)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070473Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070473MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [AUG-2018] Spre Corsica
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  #G#2

  P04 [AUG-2018] Interiorul vasului -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070474">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070474"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070474">Şterge vot</a></div><span id="v91070474" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070474)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070474Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070474MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [AUG-2018] Interiorul vasului
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [AUG-2018] Interior, cu un magazin și un bar -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070475">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070475"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070475">Şterge vot</a></div><span id="v91070475" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070475)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070475Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070475MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [AUG-2018] Interior, cu un magazin și un bar
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [AUG-2018] Restaurantul autoservire -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070476">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070476"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070476">Şterge vot</a></div><span id="v91070476" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070476)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070476Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070476MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [AUG-2018] Restaurantul autoservire
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [AUG-2018] Interiorul vasului. -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070477">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070477"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070477">Şterge vot</a></div><span id="v91070477" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070477)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070477Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070477MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [AUG-2018] Interiorul vasului.
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [AUG-2018] -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070478">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070478"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070478">Şterge vot</a></div><span id="v91070478" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070478)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070478Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070478MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [AUG-2018]
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P09 [AUG-2018] Barul interior -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070479">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070479"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070479">Şterge vot</a></div><span id="v91070479" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070479)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070479Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070479MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [AUG-2018] Barul interior
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P10 [AUG-2018] Locuri pe sacune, asemănătoare cu cele din avion -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070480">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070480"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070480">Şterge vot</a></div><span id="v91070480" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070480)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070480Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070480MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [AUG-2018] Locuri pe sacune, asemănătoare cu cele din avion
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [AUG-2018] -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070481">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070481"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070481">Şterge vot</a></div><span id="v91070481" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070481)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070481Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070481MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [AUG-2018]
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P12 [AUG-2018] Plecarea din Bastia -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070482">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070482"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070482">Şterge vot</a></div><span id="v91070482" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070482)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070482Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070482MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [AUG-2018] Plecarea din Bastia
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [AUG-2018] Spre Corsica -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070483">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070483"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070483">Şterge vot</a></div><span id="v91070483" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070483)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070483Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070483MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [AUG-2018] Spre Corsica
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P14 [AUG-2018] La revedere Corsica! -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070484">Şterge vot</a></div><span id="v91070484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [AUG-2018] La revedere Corsica!
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [AUG-2018] Răsărit de soare in Italia -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070485">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070485"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070485">Şterge vot</a></div><span id="v91070485" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070485)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070485Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070485MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [AUG-2018] Răsărit de soare in Italia
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [AUG-2018] Răsărit de soare in Italia -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070486">Şterge vot</a></div><span id="v91070486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [AUG-2018] Răsărit de soare in Italia
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [AUG-2018] Sfârșit de vacanță! -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070487">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070487"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070487">Şterge vot</a></div><span id="v91070487" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070487)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070487Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070487MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [AUG-2018] Sfârșit de vacanță!
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [AUG-2018] Alți ”călători” -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070488">Şterge vot</a></div><span id="v91070488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [AUG-2018] Alți ”călători”
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [AUG-2018] Ciao Italia! -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070489">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070489"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070489">Şterge vot</a></div><span id="v91070489" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070489)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070489Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070489MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [AUG-2018] Ciao Italia!
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P20 [AUG-2018] Ciao Italia! -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070490">Şterge vot</a></div><span id="v91070490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [AUG-2018] Ciao Italia!
  foto Mika [14.05.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P21 [AUG-2018] -- foto by <b>Mika</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070491">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070491"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070491">Şterge vot</a></div><span id="v91070491" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070491)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070491Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070491MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [AUG-2018]
  foto Mika [14.05.19]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.109740972519 sec