93328 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Ștrand & Aquapark Hajduszoboszlo

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.05.2019
DE
Avatar Dana2008
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Tîrgu Mureş
înscris/ă în 15.06.12
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 4 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 10

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Ștrandul de vară Hajduszoboszlo, cel mai mare Complex Aquatic Termal din Europa


Cu toate că am fost în aceeași perioadă a anului, 3-6 septembrie, acum doi ani nu am avut vreme bună pentru a intra la ștrandul de vară, astfel ne-am scăldat trei zile în ștrandul acoperit, Aqua-Palace vezi impresii.

Anul trecut mi-am dorit foarte mult să pot intra la strandul de vară din Hajduszoboszlo, despre care știam că se întinde pe o suprafață de 30 de hectare, că este deschis din întâi mai până în 30 septembrie, că sunt multe tobogane, bazine cu apă termală, bazin cu valuri, etc.

Noi am plecat din Tîrgu Mureș la ora 5:20 a. m., ne-am cazat la Zoli Apartaments vezi impresii care se află la o distanță de 300 m de una dintre intrările în Ștrandul de vară, iar la ora 11:45 eram în ștrand.

Am avut noroc pentru că de data aceasta am prins vreme bună, termometrele din strand arătau 31°C-32°C și a fost singura zi din cele patru cât am stat acolo, cu vreme buna de stat afară în ștrand.

Am fost atât de fericită că voi explora cel mai mare Complex Aquatic Termal din Europa, încât nu am vrut să ne stabilim într-un loc anume, voiam să intrăm în cât mai multe bazine, să ne dăm pe tobogane, să mâncăm în ștrand la terasă, să fotografiez cât mai mult ca să pot scrie pe AFA un articol cât mai complet.

Bucuria nu a ținut mult, a început să plouă, să tune și să fulgere, astfel a trebuit să părăsim ștrandul, după cum am auzit în difuzoarele din ștrand mesajele transmise in mai multe limbi de către persoanele responsabile cu securitatea clientilor.

Taxele

Distracția noastră a durat de la ora 11:45-15:45, pentru care am plătit 186 lei/ 3 persoane doar intrările sau 12400hft. Se plătește separat intrarea în ștrandul de vară, după care, dacă doriți să intrați în Aquapark (locul cu toboganele mari, lazy river, etc.), achitați o taxă de intrare separată.

Programul strandului este între orele 9:00- 18:00.

Ștrandul este plin de verdeață, flori, copaci la umbra cărora se stă pe pături, multe bănci sunt folosite în loc de șezlonguri, locuri amenajate cu dușuri, toalete, vestiare închise cu chei, cutii de valori, cișmele cu apă rece, dușuri, multe terase, tonete cu gogoși și înghețată, totul supravegheat cu camere video.

În ștrand este un lac mare unde sunt crapi și rațe sălbatice care vin la mal ca să mănânce firimituri de pâine de la turiști. Spectacolul este impresionant, dacă sunteți cu copii va recomand să îi duceți să vadă crapi foarte mari. Pe lac puteți face plimbări cu barca și hidrobicicleta.

Lângă lac este un parc de joacă pentru copii mici, cu mobiler din lemn.

Șezlongurile

Acestea se pot închiria între orele 9:00-15:00, din mai multe locuri din ștrand. Atât șezlongurile cât și umbrelele se închiriază pentru suma de 600hft fiecare, adică 9 lei sezlongul și 9 lei umbrela. In luna iulie prețurile sunt mai mari, 700hft. șezlongul și 700hft. umbrela.

Cu toate că era multă lume în ștrand, acesta nu era aglomerat, adică aveai loc să îți așezi un șezlong unde vrei, o pătură la umbra copacilor, mai erau și bănci libere. Sunt și persoane care își întind cortul în ștrand.

Noi am fost nomazi, ne-am așezat sacoșa cu lucruri la marginea bazinelor în care intram, făceam o baie mai lungă sau mai scurtă, după care plecam mai departe, în grabă mare pentru că ne-au spus cei de la cazare ca nu o să putem să parcurgem tot ștrandul pentru că este foarte mare... noi am reușit!

Bazinele

În total există 13 bazine cu apă termală și apă non termală. Fiecare bazin are în dreptul lui informații referitoare la adâncimea bazinului, temperatura apei,

Să le luăm pe rând, în ordinea în care le-am descoperit.

1.Bazinul cu valuri

Aici am avut mare noroc ca am ajuns pe la ora 12 când au început valurile. Apa era foarte rece, în acest bazin temperatura afișată era de 18°C. A fost șocul termic mare la intrare, dar după ce te udă un val, te acomodezi rapid. Este o euforie generală, lumea țipă de bucurie în bazin. Adâncimea bazinului este de la 0-220 cm.

Programul valurilor este la orele: 11:00,12:00,15:00,16:00.

Toată distracția ține între 5-7 minute, conform panoului informativ, iar zgomotul valurilor este foarte puternic. Bazinul este supravegheat de salvamar, sunt și colace de salvare.

2.Bazinul Pezsgo, gyogymedence

Din bazinul cu valuri cu apă rece, am intrat în bazinul cu apă termală alăturat, de culoarea maro închis, cu apă fierbinte. Nu am stat acolo decât foarte puțin pentru că afară era foarte cald iar în combinație cu apa de 36°C-38°C și soarele bătându-mi în cap m-a luat cu amețeală... poate că aș fi rezistat mai mult de 2 minute, dar dorința mea nu era să lenevesc în apă, eu trebuia să văd tot ștrandul. Acest bazin are adâncimea cuprinsă între 45-170 cm, și este cu masaj subacvatic. Am luat bagajele și am pornit mai departe.

3.Bazinul pentru copii cu un hipopotam în centru, a fost următorul pe care l-am probat doar cu tălpile pe margine. Bazinul acesta are o adâncime de 45-80 cm și temperatuara apei este de 32°C-34°C.

4.II. SZ. -Bazinul pentru înot, cu apă dulce, care se întinde pe o suprafață destul de mare, a fost un alt bazin pe lângă doar am trecut. Aici apa avea temperatura cuprinsă între 26-28°C și adâncimea bazinului este cuprinsă între 80-160 cm. Salvamarul era prezent și la acest bazin.

5.1/C Bazin pentru înot cu apă dulce, mai călduță, 28-30°C și adâncimea cuprinsă între 130-170 cm. a fost un alt bazin pe lângă doar am trecut.

6.1/D Bazin pentru înot cu aceleași caracteristici ale bazinului 1C, nu am intrat nici aici în bazin.

Bazinele termale Gyogyfurdo

Acestea sunt cele grupate lângă intrarea în ștrand, aici apa este termală, temperaturile și adâncimile bazinelor variază. De curiozitate am intrat în grabă, câteva minute în fiecare.

7 și 8Bazinul IA si IB au 90-110 cm adâncime și temparatura apei între 32-36°C.

9.Bazinul mediteranean se întinde o suprafață mare, pardoseala acesuia este vopsită în bleu, efectul este foarte placut. Pe margine este nisip cu palmieri, șezlonguri cu umbrele de soare

Pe marginea trotuarului de lângă bazin sunt articole specifice distracției în apa mării, ca mingi, colace, pernițe pentru înot, saltele gonflabile, pistoale de apă, șepci de soare, slipi și costume de baie, etc.

Lângă acest bazin și lacul de agrement cu bărci, este un loc special amenajat pentru nudiști.

10.Bazin cu insula pentru copiii mici acesta este un alt bazin mare, cu figuri zoomorfe, destinat copiilor mici, cu mini tobogane în apă, căderi de apă și insula. Apa are temperatura cuprinsă între 28-30°C și adâncimea de 0-55 cm.

11.Piscina olimpică este cea în care am intrat ca să înot pentru că era foarte cald afară și era foarte frumoasă, cu apa limpede. Temperatura apei este cuprinsă între 24-26°C și adâncimea de 220-270 cm.

12 și 13 Piscinele pentru Sport

Îndreptându-ne spre Aquapark, am observat vis-a-vis cu intrarea, bazine cu plase pentru volei în apă, altul cu porți pentru pollo

Găsiți în ștrand terenuri de beach volei, fotbal pe nisip, teren de baschet, teren de la volei cu piciorul.

Aquapark-ul

Programul acestuia este între orele 10:00-17:30.

Aquaparkul are zone amenajate pe vârste și taxarea este separată pentru fiecare dintre acestea. La intrare se primește o brățară în funcție de secțiunea aleasă.

Secțiunile

-Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0-12 ani este amenajată Lumea copiilor (Kid's world – minislides) cu figuri zoomorfe, castele, labirinturi și minitobogane.

De asemenea mai există o secțiune cu Piscine de aventuri acvatice (Adventure pools) .

Mai este amenajat și Lazy river, pe care ne-am relaxat și noi pe colacele imense. Aici au stat soțul și copilul, biletul fiind 1500hft/ persoană.

-Pentru copiii peste 12 ani există o secțiune cu 9 tobogane uriașe. Pe acestea m-am dat eu doar de 4 ori pentru că au început fulgerele și tunetele iar în difuzoare s-a anunțat evacuarea tuturor piscinelor și oprirea funcționării toboganelor cu apă. Prețul plătit a fost de 2900hft (43,5 lei), eu avand acces și la zona cu lazy river.

-Zona Extremă, este cea a toboganelor kamikaze, cu căderi abrupte de la înălțimi foarte mari. Aici sunt 6 tobogane. Nu am fost aici pentru că nu sunt suficient de curajoasă.

Mâncarea

Înghețata este foarte bună și în sortimente variate, la prețul de 250hft/ cupă, am mâncat și vă recomand să încercați înghețata din ștrand.

În ștrand există cofetării, restaurante și terase la care se poate mânca meniul zilei, oferta fiind afișată pe panouri în mai multe limbi printre care și în limba română.

Tonetele cu fast food oferă hamburgeri, hot dog, cartofi prăjiți, altele sunt cu plăcinte, langos, gofri. Sunt de asemenea pizzerii și restaurant cu specific pescăresc.

Terasele cu răcoritoare, bere, cafea sunt prezente în ștrand.

Noi am mâncat Gyros cu pui în pită (1150hft), două porții de bobgulas (950hft/ porție). În total am mâncat toți trei de 3050hft (45,75 lei). Am mai mâncat și trei înghețate 750hft. (11,25 lei).

Recomandarea

Mie mi-a plăcut foarte mult în Ștrandul de vară de la Hajduszoboszlo. Oferta este foarte bogată, de la piscine, locuri de distracție, de sport, până la mâncare pentru toate gusturile. Deci vă recomand să intrați și să vă bucurați de acest ștrand frumos, curat, civilizat, gândit cu respect pentru clienți.

---
Impresii încărcate de Dana2008 in 03.05.2019 20:35:55

Validat / Publicat: 04.05.19 08:29:24


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în UNGARIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 639


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dana2008); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37550 PMA (din 40 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Denisa13
[04.05.19 10:38:40]
» mesaj pers

   Felicitari Dana pentru maraton. Am alergat cu tine prin strand.

   Am fost si noi in februarie o zi la Aqua Palace. Am fost cazati la Felix si am dat o fuga pana aici. N-am regretat alegerea, din contra. Ne dorim sa revenim, de data aceasta avand o cazare aproape de strand.

   Vacante placute si alegeri inspirate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- alinafulg
[04.05.19 13:58:58]
» mesaj pers

   @Dana2008: Strandul de vara de la Hajdúszoboszló este preferatul meu, am mers de mai multe ori acolo de Rusalii. Vacante frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[04.05.19 15:25:48]
» mesaj pers

   @Denisa13: Bună, draga mea!

   Am alergat și am reușit să parcurg tot Strandul de vară, să încerc mai multe bazine, să mă dau pe tobgane, să mănânc și să fotografiez tot ca să scriu pe AFA un articol complet.

   La Aqua Palace am fost în concediu doi ani consecutivi și ne-a plăcut foarte mult, nu se compară cu Felixul.

   Cazare aproape de strand găsești la Zoli Apartaments, vezi articolele scrise de mine de acolo.

   Concedii plăcute! Te pup!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dana2008
[04.05.19 15:32:40]
» mesaj pers

   @alinafulg: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Să știi că Strandul de vară de la Hajduszoboszlo este și preferatul meu.

   Noi am fost de două ori dar numai în luna septembrie.

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina Roxana
[04.05.19 17:15:55]
» mesaj pers

   @Dana2008: Felicitări pentru review! Am fost și noi, ne-a placut mult! De altfel, când prindem ceva zile libere, ne place să dăm fuga la vecini (Gyula sau Hajdu) - mai ales că e aproape de noi. Frumos, decent, perfect pentru relaxare...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[04.05.19 22:12:02]
» mesaj pers

   @Alina Roxana: Bună, Alina!

   Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Să știi că am fost doi ani consecutiv la Hajduszoboszlo și noi considerăm că este cea mai bună opțiune pentru câteva zile de relaxare în apa termala. Cred că vom mai merge și pe viitor tot acolo. Pe lângă strand ne place și cazarea și mâncarea mau ales galustele Somloy de la Szifla.

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- roth
[05.05.19 00:51:22]
» mesaj pers

   @Dana2008: O zona frumoasa, destul de accesibila ca si pret/drum, asta daca te gandesti la o vacanta in vestul tarii sau la vecinii Unguri.

   Curat si cu respect pentru turist, da asa mi s-a parut si mie in scurta vizita de o zi facuta acum veva ani.

   Vacante frumoase,

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[05.05.19 09:53:49]
» mesaj pers

   @roth: Bună, roth!

   Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Ai perfectă dreptate, la acest strand găsești servicii care să te facă să simți că ești respectat pentru prețul plătit... Nu am avut aceeași senzație în Felix la stranduri.

   Vom continua să mergem la băi termale la Hajduszoboszlo până vom găsi ceva mai bun decât această locație.

   Mă bucur că ți-a plăcut și ție acolo!

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[09.05.19 13:15:56]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[09.05.19 20:11:23]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[58] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloBazinul mediteranean -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067491">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067491"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067491">Şterge vot</a></div><span id="v91067491" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067491)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067491Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067491MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloBazinul mediteranean
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloBazinul mediteranean -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067492">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067492"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067492">Şterge vot</a></div><span id="v91067492" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067492)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067492Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067492MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloBazinul mediteranean
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloBazinul mediteranean -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067493">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067493"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067493">Şterge vot</a></div><span id="v91067493" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067493)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067493Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067493MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloBazinul mediteranean
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067494">Şterge vot</a></div><span id="v91067494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067495">Şterge vot</a></div><span id="v91067495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067496">Şterge vot</a></div><span id="v91067496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067497">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067497"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067497">Şterge vot</a></div><span id="v91067497" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067497)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067497Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067497MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlobazine termale -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067498">Şterge vot</a></div><span id="v91067498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlobazine termale
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloLacul -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067499">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067499"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067499">Şterge vot</a></div><span id="v91067499" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067499)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067499Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067499MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloLacul
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlobazinul copiilor mici -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067500">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067500"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067500">Şterge vot</a></div><span id="v91067500" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067500)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067500Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067500MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlobazinul copiilor mici
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlobazinul copiilor mici -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067501">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067501"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067501">Şterge vot</a></div><span id="v91067501" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067501)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067501Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067501MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlobazinul copiilor mici
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloBazinul olimpic -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067502">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067502"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067502">Şterge vot</a></div><span id="v91067502" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067502)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067502Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067502MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloBazinul olimpic
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloBazinul cu valuri -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067503">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067503"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067503">Şterge vot</a></div><span id="v91067503" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067503)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067503Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067503MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloBazinul cu valuri
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloBazin sportiv -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067504">Şterge vot</a></div><span id="v91067504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloBazin sportiv
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloBazin mediteranean -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067505">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067505"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067505">Şterge vot</a></div><span id="v91067505" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067505)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067505Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067505MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloBazin mediteranean
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlocismea -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067506">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067506"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067506">Şterge vot</a></div><span id="v91067506" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067506)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067506Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067506MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlocismea
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloAquapark -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067507">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067507"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067507">Şterge vot</a></div><span id="v91067507" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067507)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067507Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067507MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloAquapark
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloAquapark -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067508">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067508"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067508">Şterge vot</a></div><span id="v91067508" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067508)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067508Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067508MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloAquapark
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloAquaparkLazy river -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067509">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067509"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067509">Şterge vot</a></div><span id="v91067509" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067509)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067509Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067509MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloAquaparkLazy river
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloAquapark -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067510">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067510"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067510">Şterge vot</a></div><span id="v91067510" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067510)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067510Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067510MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloAquapark
foto Dana2008 [03.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloAquapark -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067511">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067511"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067511">Şterge vot</a></div><span id="v91067511" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067511)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067511Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067511MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloAquapark
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloAquapark -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067512">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067512"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067512">Şterge vot</a></div><span id="v91067512" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067512)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067512Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067512MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloAquapark
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067513">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067513"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067513">Şterge vot</a></div><span id="v91067513" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067513)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067513Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067513MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067514">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067514"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067514">Şterge vot</a></div><span id="v91067514" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067514)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067514Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067514MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067515">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067515"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067515">Şterge vot</a></div><span id="v91067515" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067515)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067515Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067515MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlogulas de fasole -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067516">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067516"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067516">Şterge vot</a></div><span id="v91067516" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067516)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067516Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067516MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlogulas de fasole
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloGyros cu pui în pită -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067517">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067517"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067517">Şterge vot</a></div><span id="v91067517" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067517)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067517Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067517MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2018] Ștrandul de vară HajduszoboszloGyros cu pui în pită
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszloaici am mancat noi mancare buna -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067518">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067518"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067518">Şterge vot</a></div><span id="v91067518" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067518)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067518Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067518MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszloaici am mancat noi mancare buna
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067519">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067519"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067519">Şterge vot</a></div><span id="v91067519" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067519)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067519Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067519MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067520">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067520"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067520">Şterge vot</a></div><span id="v91067520" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067520)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067520Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067520MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067521">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067521"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067521">Şterge vot</a></div><span id="v91067521" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067521)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067521Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067521MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067522">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067522"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067522">Şterge vot</a></div><span id="v91067522" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067522)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067522Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067522MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067523">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067523"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067523">Şterge vot</a></div><span id="v91067523" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067523)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067523Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067523MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlopizza -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067524">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067524"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067524">Şterge vot</a></div><span id="v91067524" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067524)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067524Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067524MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlopizza
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067525">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067525"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067525">Şterge vot</a></div><span id="v91067525" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067525)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067525Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067525MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlovestiare si seifuri -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067526">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067526"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067526">Şterge vot</a></div><span id="v91067526" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067526)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067526Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067526MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlovestiare si seifuri
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlocismea -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067527">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067527"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067527">Şterge vot</a></div><span id="v91067527" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067527)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067527Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067527MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlocismea
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067528">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067528"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067528">Şterge vot</a></div><span id="v91067528" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067528)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067528Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067528MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszlo
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszloloc de joaca pt copii mici -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 03.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1067529">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1067529"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1067529">Şterge vot</a></div><span id="v91067529" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1067529)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1067529Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1067529MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [SEP-2018] Ștrandul de vară Hajduszoboszloloc de joaca pt copii mici
foto Dana2008 [03.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[58] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.144034862518 sec