93176 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Genchevi Guesthouse (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
23.04.2019
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
DEC-2018
DURATA: 1 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ FARA MASA
PREŢ SEJUR:
43 EUR
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.33
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Casa de oaspeți Genchevi, o alternativă de cazare în Veliko Târnovo


Îmi plac deciziile spontane. Mai ales dacă-i vineri și am în față un week-end administrativ. Într-o astfel de vineri, pe la jumătatea lui decembrie, în secunda în care trebuia să dau shut down, după o zi lungă, am avut așa un imbold și fără să mă consult cu nimeni, am făcut o rezervare la Veliko Târnovo pentru a doua zi. N-am făcut chiar de capul meu pentru că știu că soțul e cu mâna pe clanță dacă îi zic: “hai”. Și nu băteam câmpii cu introducerea asta dacă nu țineam neapărat să vă reamintesc, dacă cumva ați uitat, că este bine să facem asta uneori. Sau deseori, dacă este posibil.

Pe cât de repede am hotârăt, pe atât de repede am și rezervat casa de oaspeți Genchevi. Pentru timpul scurt am vrut ceva cât mai central, iar această casă mi s-a părut potrivită și din punct de vedere al amplasării, de notă ce să mai zic, că avea 9,8, iar prețul nu era nici el de neglijat, 43 EUR/noapte, toată casa. Având în vedere ora la care făceam rezervarea și faptul că a doua zi dimineață trebuia să pornim la drum, am ales cel mai repede din viața mea. Banii au fost retrași din card imediat după confirmarea rezervării.

De ce Veliko Târnovo este prima opțiune când luăm decizii spontane? Pentru că avem acces ușor, pe drumurile bulgărești bate vântul, mâncarea este bună, prețurile mai mici decât la noi și mai facem și un shopping mic. Ce cumpărăm noi de la Veliko? Păi, ornamente pentru pom și casă și lucrușoare (de îmbrăcat), de care suntem mulțumiți. Avem magazinele noastre, știm exact de unde/ce cumpărăm, așa că mergem punct ochit, punct lovit. Nu în ultimul rând, mergem cel puțin o dată pe an la Veliko, uneori chiar și de dimineață până seara, pentru o masă bună la Shtastliveca.

Drumul până la Veliko Târnovo (prin Ruse – Byala) înseamnă 178 de km din poarta noastră și nu mai constituie o surpriză pentru noi. Este unul pe care l-am făcut de prea multe ori și a fost și de data asta lejer și la dus și la întors. Am achitat 14 lei taxa de pod (4 leva la întoarcere), 15 leva vigneta și am făcut 3,5 ore la dus și 3 la întors, cu vamă lejeră în ambele sensuri.

Guest House Genchevi se află pe strada Hristo Karaminkov, chiar în centrul orașului Veliko Târnovo. Este prima stradă la dreapta, cum vii dinspre București, după Shtastliveca și EGO, locurile unde se mănâncă bine în Veliko, unde e o piețișoara mică, cu o statuie și parcare în spate.

Pe strada aceea, la nici 100 de m, pe partea stângă este această casă, nou renovată sau construită (?) și este în aceeași curte cu o casă mai veche. Pe booking figurează începând cu februarie 2018 și chiar asta a fost senzația, că încă nu i-au trecut pragul prea mulți clienți. Toate erau noi, zugrăveala proaspătă și foarte, foarte curat.

Strada este în pantă ușoară acolo, casa noastră era sus, iar cealaltă jos, după ce se coborau niște scări. Dacă s-ar face un pic de ordine în curtea aceea ar fi și mai bine. Nu în sensul de curat, pentru că era ok, ci de renovat cea de-a doua casă, care se vede veche și părăsită.

Accesul în curte se face printr-o poartă din fier forjat și chiar dacă ei se prezintă cu terasă și grădină nu vă gândiți la cine știe ce. Casele sunt dese pe strada aceea așa că și curțile sunt mici și cam înghesuite. Și grădina era micuță, cu o masa, două scaune și câteva aranjamente, dar chiar așa mic, spațiul este potrivit pentru locatarii acestei case, care pot fi cupluri sau familii cu unu-doi copii mai mici. Din păcate la data vizitei noastre nu ne-am dat seama de cum o arăta grădina asta micuță primăvara-vara, dar se vedea o curte îngrijită, așa că s-ar putea să fie surprinzătoare.

Cu proprietarii, un cuplu tânăr, ne-am văzut la început când ne-au dat cheia și atât. La plecare ne-au spus să lăsăm cheia în casă și ușa și poarta deschise. Cred că stăteau undeva destul de aproape. Știau foarte puțină engleză, chiar dacă zic altfel pe saitul de rezervări, dar nu a fost nevoie de mai mult pentru că după ce ne-au dat cheia, totul a fost în regulă și n-am avut nici o nevoie care să-i implice. Oricum, atât cât am vorbit cu ei au fost super binevoitori și ne-au întrebat de câteva ori, înainte să plece, dacă totul este în regulă și dacă mai avem nevoie de ceva.

La intrarea în casă este o terasă mica, acoperită. Cred că se și numește într-un fel spațiul de genul acela de la intrarea în case, dar nu îmi amintesc neam.

Am intrat apoi într-un hol foarte mic. Într-un colț era un suport de papuci, cu 4 perechi de papuci, exact cât numărul maxim de locatari pe care i-ar putea avea casa. Tot în holul ăsta mic, intrarea în baie și alături de baie o cameră tehnică pentru mașina de spălat și boiler, unde era și un fier de călcat.

Dar imediat cum treci de holul ăsta cam înghesuit spațiul se deschide cu un living & bucătărie care înseamnă două zone. Un perete este plin de mobilier pentru bucătărie cu frigider încorporat, cuptor, plită pentru gătit, veselă, filtru de cafea, ustensile de bucătărie și orice mărunțiș de care ai nevoie, zahăr, nes, oțet, sare, ulei… De asemenea produse de curățenie, bureți de vase, prosoape de bucătărie… și în general tot ce ai nevoie într-o casă de om.

Zona de living însemna o canapea extensibilă cu 2 fotolii masive din piele și o măsuță universală, foarte interesantă. În living erau multe alveole cu spoturi, care erau acționate cu ajutorul telecomenzii, astfel încât să-ți reglezi lumina după cum dorești. De asemenea, erau multe ornamente etalate peste tot, în special de iarnă, brăduți și tot felul, dar și un TV cu ecran destul de mare. Toate în casă erau noi și după cum am mai zis foarte, foarte curat.

Încălzirea s-a făcut cu aer condiționat și pentru că, cel mai probabil, nu mai fuseseră clienți de mult, în perioada aceea a anului, am găsit aerul condiționat pornit dar și un reșou în dormitor și o aerotermă în baie. Era ușor răcorică când am intrat dar ne-am lăsat bagajele și am plecat în oraș, iar când am venit am găsit cald și bine. Oricum, proprietarii ne mai lăsaseră un reșou dar n-a fost cazul să-l folosim, aerul condiționat a făcut față. Afară au fost 6-8 grade în week-end-ul acela iar noaptea chiar mai frig.

Dormitorul cu un pat dublu imens, cuier, așa cum îmi place să găsesc și un șifonier mare, pe unul din pereți, plin cu pilote, prosoape și lenjerii și cu două uși din oglinzi. Foarte practic! Noptierele patului erau ciudat așezate. Una lângă pat, unde îi era locul și cealaltă într-un colț al camerei, total nefolositoare acolo. În fine… am stat prea puțin în casa aceasta, cu toate că ne-ar fi plăcut să stăm mai mult. O avem în vedere însă pentru vară-toamnă pentru că trebuie să fie mult mai bine și cu micuța grădină.

Baia strică însă tot dichisul casei pentru că este destul de mică în comparație cu restul spațiilor. Are o cabină de duș încăpătoare, uscător de păr, dar distanța de la chiuvetă la dulapul de deasupra era nepotrivită. Noi suntem mai mici dar niște persoane mai înalte riscă să dea cu capul de sus. Nu este nici pe departe un motiv ca să nu recomand această casă din toată inima.

Parcarea a fost disponibilă pe stradă și n-a fost nici o problemă să găsim în parcarea din mica piațetă de la capătul străzii. Nu se parchează în fața casei decât ca să descarci bagajele.

WiFi a fost gratuit (cu parolă) și a funcționat foarte bine.

Pentru că este situată central, chiar ultracentral, de la această casă se ajunge foarte repede cam pe la toate punctele de interes ale orașului. În stânga și în dreapta, la 1-2-3 km de mers pe jos găsiți tot ce este de văzut în Veliko Târnovo. În 2 minute se ajunge în bulevardul principal al orașului care vine de la Piața Agroalimentară sub numele de Vasil Levski și continuă sub numele de Nezavisimost până în zona piețișoarei cu statuie, unde se iese și din strada pe care se află casa Genchevi, iar de aici continuă sub numele de Stambolov până la intrarea în centrul istoric, spre Cetatea Tsarevets. Bulevardul acesta este plin și în stânga și în dreapta de magazine de tot felul, case de schimb valutar, restaurante și obiective.

Nu am avut nici o masă la Guest House Genchevi dar ne-am descurcat foarte bine la Shtastliveca, (și) pentru care ne-am dus la Veliko. Am mâncat acolo de 2 ori, sâmbătă seara și duminică la prânz, înainte de plecare. Mâncare foarte bună ca întotdeauna (supă de vițel, calamar cu sos tartar, porc grill cu cartofi, vițel cu piure de cartofi și legume, coaste de vițel cu cartofi, țuică de caise, vin….), la prețuri foarte bune. Am mai completat cu câte un cappuccino, un dovleac cu nuci pe care l-am mâncat la o cofetărie vis-à-vis de teatru, nou deschisă, pe care n-o știam și nelipsita banitsa, plăcinta bulgărească fără de care nu există drum la Veliko.

Toate administrativele din week-end-ul acela au fost rezolvate. Ce contează la ce moment? Important e că noi ne-am încărcat cu energie când am avut nevoie și nu când urma să terminăm treburile, obicei prost și nesănătos, pe care l-am avut până acum câțiva ani.

Vă recomand din toată inima casa asta pentru o vizită în frumosul orășel. Împărțirea casei nu este ideală, ordinea încăperilor de tip vagon fiind, (de la intrare): baie - cameră tehnică - living & bucătărie – dormitor, dar este perfectă pentru familii cu unul-doi copii mici sau pentru cupluri. Nu mai spun că poziția centrală e de luat în seamă dar și prețul foarte bun.

---
Impresii încărcate de Aurici in 23.04.2019 22:32:28

Validat / Publicat: 24.04.19 09:27:49


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA.
VIZUALIZĂRI: 440

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  63700 PMA (din 48 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Coordonate GPS: 43.08440030 N, 25.63379130 E - CONFIRMATE
 • Ai fost acolo, la Genchevi Guesthouse? - Scrie impresii DESPRE CAZARE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Aurici? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[24.04.19 09:26:41]
» mesaj pers

   Bună recomandarea

   Mutat în rubrica "Genchevi Guesthouse, VELIKO TARNOVO" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[24.04.19 11:18:08]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[24.04.19 12:01:54]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc, zi faină!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[24.04.19 13:02:26]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   A se vedea și „poza” de aici

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[24.04.19 13:27:53]
» mesaj pers

   @webmasterX: Coordonatele sunt perfecte. Și poza este de acolo, numai ca acum totul este renovat, inclusiv casa din stanga, care se vede foarte urât.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mprofeanu
[24.04.19 13:58:03]
» mesaj pers

   @Aurici: De reținut această cazare, trecut la favorite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[24.04.19 14:48:41]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Cu toate că nu are un aspect exterior demn de invidiat și n-am nici așa multe poze care să justifice ce am zis, vă recomand din toată inima casa asta. Este situată central și este foarte, foarte curată.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[24.04.19 15:30:21]
» mesaj pers

   @Aurici: Felicitări pentru articol!

   Un Superbonus pentru spontaneitate, suntem în aceeași barcă!

    Tare mult mi-am dorit să te întîlnesc și să te cunosc personal, la întâlnirea AFA de la Herculane.

   Seara nu știm unde ne pornim a doua zi dimineața, e și în funcție de vreme.

   Ultima dată când ne-am urcat în mașină i-am spus soțului să o ia spre vest, că ploile se vor muta pe sud - est, așa au anunțat la meteo... si bine am făcut, am avut o zi cu soare...Vezi că mai sunt spontani printre cunoscuții tăi.

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Aurici
[24.04.19 18:06:46]
» mesaj pers

   @Dana2008: Și nouă ne plac la nebunie deciziile spontane și nici în cea mai planificată vacanță nu iese cum am gândit.

   N-a fost să fie la Herculane, eram la Londra. Vor mai fi ocazii...

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- corn55geo
[27.04.19 20:45:34]
» mesaj pers

   @Aurici: Frumos artcolul despre cazare, dar in loc de poze cu blide cu mancare, mai frumoase ar fi fost poze pe stradutele pline de ateliere mestesugaresti sau cetateaTsarevets si multe altele. Daca deranjeaza articolul rrog webmaster sa-l stearga.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[27.04.19 23:21:40]
» mesaj pers

   @corn55geo: Pai în capul meu cam asa s-au structurat lucrurile: articole de cazare care înseamnă unde ai pus capul jos și cum te-ai descurcat cu mesele și articole de călătorie unde spui în principal despre ce vezi. Eu am scris despre Veliko de mai multe ori, inclusiv despre străduțe, ateliere, cetate...

   Dacă te deranjează articolul poți sa faci abstracție de el dar nu sa sugerezi sa fie șters. Ca ma indoiesc ca avem calitatea asta pe aici.

   Mulțumesc pentru vizita și pentru opinia ta. Sărbători liniștite, alături de cei dragi și vacante minunate despre care sa ne povestești și noua. Asa cum știi tu mai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- corn55geo
[28.04.19 07:22:58]
» mesaj pers

   Ati inteles total gresit. Am scris ca daca articolul meu deranjeaza sa fie sters. Hristos a inviat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[28.04.19 08:27:31]
» mesaj pers

   @corn55geo: Aha! Era vorba despre ecoul tău.

   Adevărat a înviat! Numai bine, alături de cei dragi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [DEC-2018] Guest House Genchevi, o casă nou renovată, înghesuită printre alte case, dar amplasată central în Veliko Târnovo. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066311">Şterge vot</a></div><span id="v91066311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [DEC-2018] Guest House Genchevi, o casă nou renovată, înghesuită printre alte case, dar amplasată central în Veliko Târnovo.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [DEC-2018] Guest House Genchevi - curtea mică, cu puțină grădină, fără nici un aspect totuși având în vedere că eram în mijlocul lui decembrie. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066312">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066312"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066312">Şterge vot</a></div><span id="v91066312" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066312)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066312Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066312MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [DEC-2018] Guest House Genchevi - curtea mică, cu puțină grădină, fără nici un aspect totuși având în vedere că eram în mijlocul lui decembrie.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [DEC-2018] Căsuța înghesuită printre alte case. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066313">Şterge vot</a></div><span id="v91066313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [DEC-2018] Căsuța înghesuită printre alte case.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [DEC-2018] Micul hol de la intrare, cu un suport de papuci și papuci cât pentru max de persoane posibil. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066314">Şterge vot</a></div><span id="v91066314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [DEC-2018] Micul hol de la intrare, cu un suport de papuci și papuci cât pentru max de persoane posibil.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [DEC-2018] Vedere generală din holul de la intrare. În stânga este camera tehnică, urmează peretele cu bucătăria, tot pe stânga, zona de living și în capăt dormitorul. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066315">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066315"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066315">Şterge vot</a></div><span id="v91066315" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066315)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066315Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066315MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [DEC-2018] Vedere generală din holul de la intrare. În stânga este camera tehnică, urmează peretele cu bucătăria, tot pe stânga, zona de living și în capăt dormitorul.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [DEC-2018] Zona de living și intrarea în dormitor. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066316">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066316"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066316">Şterge vot</a></div><span id="v91066316" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066316)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066316Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066316MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [DEC-2018] Zona de living și intrarea în dormitor.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [DEC-2018] Dormitorul. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066317">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066317"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066317">Şterge vot</a></div><span id="v91066317" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066317)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066317Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066317MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [DEC-2018] Dormitorul.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [DEC-2018] Vedere din dormitor spre restul casei. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066318">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066318"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066318">Şterge vot</a></div><span id="v91066318" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066318)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066318Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066318MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [DEC-2018] Vedere din dormitor spre restul casei.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [DEC-2018] Dormitorul. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066319">Şterge vot</a></div><span id="v91066319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [DEC-2018] Dormitorul.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [DEC-2018] Baia. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066320">Şterge vot</a></div><span id="v91066320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [DEC-2018] Baia.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [DEC-2018] Baia și tocmai ce vă spuneam, dulapul de deasupra chiuvetei foarte prost amplasat. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066321">Şterge vot</a></div><span id="v91066321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [DEC-2018] Baia și tocmai ce vă spuneam, dulapul de deasupra chiuvetei foarte prost amplasat.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [DEC-2018] Nu am avut nici o masă la casa de oaspeți Genchevi, dar Shtastliveca, locul unde se mănâncă foarte bine în Veliko, era foarte aproape. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066322">Şterge vot</a></div><span id="v91066322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [DEC-2018] Nu am avut nici o masă la casa de oaspeți Genchevi, dar Shtastliveca, locul unde se mănâncă foarte bine în Veliko, era foarte aproape.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [DEC-2018] Ce am mâncat pe la Shtastliveca în cele două zile. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066323">Şterge vot</a></div><span id="v91066323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [DEC-2018] Ce am mâncat pe la Shtastliveca în cele două zile.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [DEC-2018] Ce am mâncat pe la Shtastliveca în cele două zile. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066324">Şterge vot</a></div><span id="v91066324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [DEC-2018] Ce am mâncat pe la Shtastliveca în cele două zile.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [DEC-2018] Ce am mâncat pe la Shtastliveca în cele două zile. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066325">Şterge vot</a></div><span id="v91066325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [DEC-2018] Ce am mâncat pe la Shtastliveca în cele două zile.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [DEC-2018] Ce am mâncat pe la Shtastliveca în cele două zile. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066326">Şterge vot</a></div><span id="v91066326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [DEC-2018] Ce am mâncat pe la Shtastliveca în cele două zile.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [DEC-2018] Ce am mâncat pe la Shtastliveca în cele două zile. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066327">Şterge vot</a></div><span id="v91066327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [DEC-2018] Ce am mâncat pe la Shtastliveca în cele două zile.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [DEC-2018] Un dovleac bun, la o cafenea nou-deschisă, pe care nu o știam, vis-a-vis de teatru. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066328">Şterge vot</a></div><span id="v91066328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [DEC-2018] Un dovleac bun, la o cafenea nou-deschisă, pe care nu o știam, vis-a-vis de teatru.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [DEC-2018] N-am avut mic dejun, dar am băut un cappucino bun la o cafenea din apropiere. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066329">Şterge vot</a></div><span id="v91066329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [DEC-2018] N-am avut mic dejun, dar am băut un cappucino bun la o cafenea din apropiere.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [DEC-2018] Veliko Târnovo, o alternativă permanentă pentru deciziile spontane. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 23.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066330">Şterge vot</a></div><span id="v91066330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [DEC-2018] Veliko Târnovo, o alternativă permanentă pentru deciziile spontane.
foto Aurici [23.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.123126029968 sec