92744 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Brugge - bijuteria Belgiei

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.03.2019
DE
Avatar mihaelavoicu
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploieşti
înscris/ă în 06.08.17
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
OCT-2018
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
245 euro/4 zile, din care una Bruges
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 3

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Primăria Orașului Bruges (III), Sala Renascentistă. Și o plimbare pe canale.


Urmare de aici

Oraș mic și cochet, elegant, șarmant, un dulce târg medieval romantic în felul său, Bruges subjugă spiritele a mii de turiști ce-i calcă străzile înguste, puținele spații largi, numeroasele obiective turistice, sau canalele ce-l brăzdează precum o dantelă. Am văzut chiar un panou ce prezenta harta orașului cu canalele decupate, precum o dantelă de Bruges.

Un prim obiectiv a fost Primăria Orașului prezentată aici. Voi continua cu Sala Renascentistă din Palatul Libertății Orașului Bruges (Brugse Vrije, sau pe românește Palatul de Justiție), administrat tot de Primăria Orașulu, motiv pentru care am intrat cu același bilet, în valoare de 5 euro.

Clădirea, aflată imediat în dreapta Primăriei este Vechea Casă a Grefierilor și face notă discordantă cu aceasta, datorită stilului său arhitectonic, unul cam amestecat, pentru faptul că fațada sa a suferit modificări în timp.

Palatul de Justiție, cu fațada în stil clasic, aflat tot în Piața Burg, ca și Primăria, a fost mult timp Tribunalul orașului, dar acum găzduiește arhivele acestuia, adică memoria scrisă a Brugesului, dar și un mic muzeu. În vremurile de glorie ale orașului, deținea puterea administrativă, financiară și juridică a întregului Comitat de Flandra.

Se vizitează o încăpere, fostă Sală de Juri, cum ar fi de Judecători, însă de remarcat și de admirat este Sala Renascentistă, unde se ținea Consiliul Magistraților.

Încăperea nu este mare, are o masă imensă în apropierea ferestrelor, dar elementul principal este un șemineu monumental din lemn, marmoră și alabastru, adevărată operă renascentistă, lucrat la 1528 de artistul Lancelot Blondeel. A fost comandat de Consiliul Magistraților, în onoarea lui Carol al V-lea, foarte influent în Europa, cel care va elibera Flandra de sub jugul francez

În mijlocul acestui șemineu se află efigia lucrată în lemn a împăratului Carol Quintul, iar celelalte, aflate în jurul său, tot în lemn și tot în mărime naturală, reprezintă membri ai dinastiei de Habsburg. Într-o casetă alăturată se află bustul tânărului rege, lucrat în teracotă policromă, la 1520 (avea deci 20 ani) de Konrad Meit. Sub efigia sa de pe șemineu, se află un frumos basorelief din alabastru de culoare albă cu scene din Vechiul Testament, respectiv Suzana și bătrânii, un simbol al avertismentului contra tuturor formelor de abuz de putere ce puteau fi executate de jurații acestui Consiliu.

Pereții sunt ornați cu însemnele și emblemele regiunilor guvernate de Jurații din Palatul Libertății.

Plimbare pe Canalul Dijver

Ce poate fi mai frumos, decât să cunoști orașul Bruges, pe calea apei! Există cinci debarcadere în oraș, de unde se poate începe croaziera.

Noi, după ce am ieșit de la Muzeu, am traversat galeria aflată între Casa Grefierilor și Primăria Orașului, pentru a merge la locul de îmbarcare cel mai apropiat. Din Pieța Wismarkt (câteva minute de la Primărie) pornesc ambarcațiunile pentru croaziere (nu știu dacă toate cinci), dar erau câteva la distanță mică una de alta. Am luat bilet în valoare de 8 euro, fără alte ajustări și ne-am îmbarcat după câteva minute de așteptare. Locurile sunt comode, dar e de preferat a sta la una din margini, pentru faptul că ambarcațiunea străbate canalul principal în ambele direcții dus/întors, deci fiind la margine ai vizibilitate pe ambele părți, plus că te bonjurezi cu grațioasele lebede, care nici nu se sinchisesc la trecerea bărcilor pe lângă ele.

Am pornit pe Dijver principalul canal, în direcția nord. Adierea blândă a curentului de apă, imaginile fascinante ale vechilor clădiri, sălciile plângătoare, podurile sub care am trecut și vremea superbă de octombrie, au contribuit la entuziasmul general. Trecem pe lângă vechi clădiri, pe sub poduri, când la umbră, când la soare și la un moment dat facem la stânga, acolo unde canalul se lărgește, după care ambarcațiunea întoarce în dreptul Pieții Jan Van Eyck. Parcurgem apoi același traseu la întoarcere, până ajungem la locul de unde am plecat.

Plimbarea continuă pe același canal, în direcția opusă. Am făcut fotografii de ambele părți ale canalului și asta pentru că am ocupat un loc la margine, găsit liber, după ce lumea se aranjase în grabă, pe mijloc.

Această a doua etapă a croazierei este mai lungă și mai frumoasă. Trecem pe lână clădiri cu ieșirea la apă, precum palatele venețiene. Podurile din piatră permit trecerea pe sub arcade, iar lumea de pe pod face semne de încântare și salut. Trecem prin apropierea Bisericilor Notre Dame și San Salvador, pe lângă lebede și rațe sălbatice, care deși în grupuri, ai zice că intrăm direct în ele. Am atins cu vârful degetelor penele unei ”prințese”. Ambarcațiunea a întors, înainte de Minne Water în apropierea gării, apoi pe același traseu, cu aceleași lebede, poduri, și frumuseți, am ajuns la locul de plecare. Plimbarea pe canale a fost o adevărată încântare, o amintire de neuitat, o experiență care merită cu prisosință. A durat 50 minute.

O plimbare cu caleașca? Am preferat, per-pedes. Oricum, orașul este unul puternic adezivo-sufletesc și chiar două zile, sunt insuficiente pentru a-l descoperi și nu în totalitate.

Următorul popas, Basilique du Saint-Sang Bruges (Biserica Sângelui Sfânt) . Wow... acolo, poveste!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de mihaelavoicu in 14.03.2019 10:51:32

Validat / Publicat: 14.03.19 19:36:34


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BENELUX. A mai fost în/la: Anvers, Bruxelles, Ostebde, Gand.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Numai Europa
VIZUALIZĂRI: 429


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mihaelavoicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  26300 PMA (din 27 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- doinafil
[14.03.19 21:59:00]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu:

   Pozele sunt superbe, locurile de asemenea!

   Foarte frumoasă și interesantă - totodată - poza cu bustul lui Carol Quintul, în teracotă policromă! Parcă timpul nici n-a trecut peste ea!

   Felicitări pentru articol și poze, am votat cu drag! :*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[14.03.19 22:07:02]
» mesaj pers

   @doinafil: Am avut o zi superbă de octombrie. De fapt toate au fost la fel. Este o minune acest Bruges!

   Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, Doina!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[22.03.19 07:51:57]
» mesaj pers

   Reviewurile tale îmi aduc la suprafaţă destinaţii mai vechi unde n-am păstrat poze, deci s-au amestecat între ele.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[22.03.19 10:34:45]
» mesaj pers

   @Michi: Vă îmbrățișez! Cred că multe din cele scrise de mine au fost cândva de actualitate. Nu văd un Paris, o Barcelona, un Pompei aduse la zi. Dar cine mai stă să răscolească prin arhiva AFA!! Și sunt convinsă că au fost cele mai frumoase.

   Multă sănătate și să povestiți despre aerul din Poiana Câmpina.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[22.03.19 10:56:47]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu: Despre aerul din Poiana Câmpinii nu pot povesti ptcă n-am ieşit din clădire dar despre clinică, la superlativ am scris un review.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[22.03.19 12:56:35]
» mesaj pers

   @Michi: Am văzut rev-ul și ia vedeți ce am propus!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2018] Piața Burg din Bruges. De la stânga la dreapta: Palatul Justiției, Casa Grefierilor pasajul de trecere și Primăria. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059154">Şterge vot</a></div><span id="v91059154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2018] Piața Burg din Bruges. De la stânga la dreapta: Palatul Justiției, Casa Grefierilor pasajul de trecere și Primăria.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2018] Sala Renascentistă. Parte din șemineul din lemn -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059155">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059155"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059155">Şterge vot</a></div><span id="v91059155" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059155)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059155Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059155MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2018] Sala Renascentistă. Parte din șemineul din lemn
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2018] Sala Renascentistă. Șemineul și placa din alabastru, din păcate, prost fotografiată. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059156">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059156"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059156">Şterge vot</a></div><span id="v91059156" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059156)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059156Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059156MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2018] Sala Renascentistă. Șemineul și placa din alabastru, din păcate, prost fotografiată.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [OCT-2018] Sala Renascentistă. Bustul lui Carol Quintul, lucrat la 1520 de Konrad Meit, în teracotă policromă. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059157">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059157"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059157">Şterge vot</a></div><span id="v91059157" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059157)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059157Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059157MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2018] Sala Renascentistă. Bustul lui Carol Quintul, lucrat la 1520 de Konrad Meit, în teracotă policromă.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [OCT-2018] Aici se face îmbarcarea pentru croazieră. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059158">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059158"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059158">Şterge vot</a></div><span id="v91059158" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059158)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059158Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059158MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2018] Aici se face îmbarcarea pentru croazieră.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2018] Pe Dijver, spre nord. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059159">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059159"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059159">Şterge vot</a></div><span id="v91059159" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059159)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059159Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059159MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2018] Pe Dijver, spre nord.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2018] Un octombrie frumos la Bruges. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059160">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059160"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059160">Şterge vot</a></div><span id="v91059160" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059160)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059160Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059160MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2018] Un octombrie frumos la Bruges.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [OCT-2018] Aici am făcut cale întoarsă. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059161">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059161"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059161">Şterge vot</a></div><span id="v91059161" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059161)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059161Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059161MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2018] Aici am făcut cale întoarsă.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2018] Spre sud, la o cotitură a canalului Dijver -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059162">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059162"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059162">Şterge vot</a></div><span id="v91059162" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059162)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059162Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059162MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2018] Spre sud, la o cotitură a canalului Dijver
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2018] Croaziera pe Dijver. Bruges, un oraș cu dichis. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059163">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059163"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059163">Şterge vot</a></div><span id="v91059163" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059163)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059163Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059163MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2018] Croaziera pe Dijver. Bruges, un oraș cu dichis.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2018] Și alții ca noi. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059164">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059164"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059164">Şterge vot</a></div><span id="v91059164" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059164)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059164Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059164MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2018] Și alții ca noi.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2018] Trecem pe lângă un magazin cu dantele. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059165">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059165"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059165">Şterge vot</a></div><span id="v91059165" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059165)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059165Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059165MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2018] Trecem pe lângă un magazin cu dantele.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [OCT-2018] Un octombrie cu lumini și umbre, spre împărăția lebedelor. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059166">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059166"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059166">Şterge vot</a></div><span id="v91059166" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059166)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059166Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059166MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2018] Un octombrie cu lumini și umbre, spre împărăția lebedelor.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2018] În împărăția lebedelor. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059167">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059167"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059167">Şterge vot</a></div><span id="v91059167" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059167)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059167Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059167MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2018] În împărăția lebedelor.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2018] Aici facem cale întoarsă. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059168">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059168"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059168">Şterge vot</a></div><span id="v91059168" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059168)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059168Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059168MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2018] Aici facem cale întoarsă.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2018] Lebedele ne stau în cale. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059169">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059169"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059169">Şterge vot</a></div><span id="v91059169" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059169)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059169Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059169MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2018] Lebedele ne stau în cale.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2018] Pe lângă Spitalul Sf. Ioan -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059170">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059170"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059170">Şterge vot</a></div><span id="v91059170" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059170)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059170Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059170MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2018] Pe lângă Spitalul Sf. Ioan
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2018] Fascinația orașului Bruges. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059171">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059171"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059171">Şterge vot</a></div><span id="v91059171" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059171)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059171Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059171MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2018] Fascinația orașului Bruges.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [OCT-2018] În stânga, un punct de îmbarcare. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059172">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059172"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059172">Şterge vot</a></div><span id="v91059172" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059172)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059172Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059172MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2018] În stânga, un punct de îmbarcare.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [OCT-2018] Spre punctul de unde am plecat. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059173">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059173"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059173">Şterge vot</a></div><span id="v91059173" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059173)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059173Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059173MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [OCT-2018] Spre punctul de unde am plecat.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [OCT-2018] Debarcaderul de unde am plecat. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 14.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059174">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059174"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059174">Şterge vot</a></div><span id="v91059174" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059174)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059174Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059174MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [OCT-2018] Debarcaderul de unde am plecat.
foto mihaelavoicu [14.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.110158920288 sec