#I#D
92658 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Garmisch-Partenkirchen şi împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.03.2019
DE
Avatar traian.leuca
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploiești
înscris/ă în 06.03.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
40 euro
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Doar câteva ore în Garmisch-Partenkirchen


Urmare de aici

("Impulsul de a călători este unul dintre cele mai benefice lucruri ale vieţii" )

Am mai spus-o şi în alte ocazii că sunt fan înrăit al sportului de iarnă, ski jumping. An de an urmăresc concursurile de sărituri desfăşurate în staţiunile de munte din Europa, SUA sau Japonia şi de fiecare dată mă entuziasmez de performanţele acestor ”Icari” moderni, unii din eu cu vârste atât de fragede.

Televiziunile obişnuiesc să prezinte, înaintea concursurilor şi în pauzele publicitare, imagini cu locul de disputare a întrecerii sportive şi a împrejurimilor. În urmă cu ceva ani am urmărit un set de imagini din Garmisch-Partenkirchen, oraşul bavarez unde are loc una din cele patru etape de sărituri cu schiurile ( Turneul celor patru trambuline) şi am rămas impresionat de frumuseţea locurilor. Apoi am citit şi excelentul review al colegului nostru BOGDAN DSN şi m-am aprins şi mai tare.

Eram cazat în staţiunea turistică Mayrhofen din Tirol şi gândul că mă aflam la aproximativ 125 de km de Garmisch- Partenkirchen nu-mi dădea pace. Aş vi vrut să ajung acolo, dar timpul nu-mi era prieten prea bun în situaţia dată. Într-o dimineaţă însă m-am sculat hotărât, mi-am luat ” copilotul” şi... direcţia Germany. Numai că am mai pierdut din timp cu vizitarea altor locuri în Zillertal şi nu a mai fost posibil să vizităm tot ce ne oferea oraşul-staţiune. Ne-am gândit că fiind o destinaţie de iarnă principalele locuri de vizitat sunt cam prin zona pârtiilor şi le parcurgem rapid.

Nu a fost deloc aşa, pentru că cele două ”cartiere” (Garmisch şi Partenkirchen), despărţite de râul Partnach , oferă şi altceva de vizitat în afară de zona trambulinei şi a pârtiilor de schi. Despre numeroasele drumeţii ce pot fi făcute pe munte nici nu a putut fi vorba în cele câteva ore pe care le-am avut la dispoziţie. Şi aşa timpul scurt ne-a permis vizitarea doar a zonei situate în vestul râului Partnach.

Din Zillertal se poate ajunge în Garmisch- Partenkirchen pe două rute turistice principale, una prin Pertisau şi cealaltă (un pic mai lungă) prin Mittenwald, un frumos oraş aflat la poalele alpilor. Am ales ruta din urmă, pentru că are o porţiune de drum alpin şi oferă imagini panoramice asupra munţilor. Dincolo de Innsbruck am părăsit autostrada, am setat sistemul de navigaţie GPS pe ”evitaţi autostrad㔺i pe un drum foarte bun am ajuns în urcare pe un platou împădurit şi plin de verdeaţă, deasupra oraşului-staţiune Garmisch- Partenkirchen.

După un mic popas pe acest platou am coborât spre oraş şi la intrare am făcut stânga spre celebra trambulină. Aici nu erau prea mulţi turişti şi nici nu se desfăşurau antrenamente de sărituri pe iarbă artificială, aşa cum am văzut în 2015 la Planica în Slovenia. Am plecat din zona schiabilă, am intrat în oraş şi am găsit parcare cu plată pe una din străzile mai puţin turistice, în apropiere de St. Martin, o biserică mai puţin arătoasă la exterior, dar cu un interior baroc foarte frumos.

Acest a fost şi primul obiectiv pe care l-am vizitat, iar turnul bisericii a fost reperul nostru în plimbarea prin oraş. Nu am avut un itinerar anume, paşii ne-au condus aproape la întâmplare pe străduţele înguste, pietruite şi rămase aproape neschimbate de sute de ani. Mulţimea de clădiri pictate în culori atrăgătoare fac ca oraşul să pară desprins dintr-o poveste. Ne-am plimbat ore bune pe străzi, ”ghidaţi” de clădirile colorate şi credem că am acoperit 90% din ”cartierul”Garmisch.

Dintre obiectivele turistice care mi-au plăcut în Garmisch, aş pune pe primul loc Michael Ende Kurpak, o oază plină de verdeaţă şi linişte din plin centrul „cartierului”, cu multe aranjamente florale, alei de promenadă şi copaci seculari. Fără să respect o anumită ordine a preferinţelor, Aleea pietonală Am Kurpak, Klamstrasse, cafeneaua Konditorei Kronner, haioasele fântâni arteziene, cele două clădiri cu farmacie la parter, la Kongresshaus, magazinele sau băncile pentru odihnă şi relaxare au fost alte puncte turistice care ne-au rămas adânc întipărite în memorie.

Cu părere de rău că nu ne-am calculat bine timpul de vizitare în acest frumos oraş din Bavaria, ne-am întors în Zillertal, de data acesta pe ruta prin Pertisau. Obisnuiesc să procedez mereu la fel în plimbările mele; nu-mi place să mă întorc pe ruta pe care am venit. Aleg întotdeauna o alta, chiar dacă este mai lungă şi, uneori, mai rea.

Ajunşi pe platoul de deasupra oraşului nu am făcut la dreapta spre Innsbruck, via Mittenwald, ci am făcut la stânga spre Wallgau, un sat, mai degrabă un orăşel, absolut superb. Casele sunt vopsite în culori atrăgătoare, la fel ca cele din în Garmisch- Partenkirchen, cele câteva hoteluri de lux şi restaurantele la fel, iar imaginile panoramice asupra munţilor din regiunea Zugspitz, asociate cu un albastru strălucitor al cerului, te uimesc.

Din Wallgau sunt două posibilităţi de a ajunge în Zilleretal, via Pertisau. Prin Vorderriss (112 km), paralel cu râul Isar, sau prin Bad Tolz (148 km), pe lângă lacul Walchen. Imediat după ieşirea din sat urma drumul spre Vorderriss, însă sistemul nostru de navigaţie nu ne -a lăsat. Ne-a întors în sat, apoi ne-a dirijat pe drumul cel mai lung. Din teamă de necunoscut ne-am luat după GPS şi la final nu ne-a părut rău.

Am străbătut valea Walchen, pe o şosea alpină impecabil de curată şi străjuită de brazi semeţi, am vizitat două lacuri alpine foarte frumoase, Walchen şi Kochel, am trecut prin câteva localităţi curate şi frumoase din Bavaria Superioară.

Când drumul ales de noi s-a întâlnit cu cel refuzat de sistemul GPS, ne-am lămurit ce s-a întâmplat; drumul scurt trecea printr-un tunel şi din moment ce am setat ”evitaţi autostradă” s-a setat şi ”evitaţi drumuri cu taxă”. Şi aşa am făcut aproximativ 40 de km în plus.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de traian.leuca in 04.03.2019 15:42:06

Validat / Publicat: 04.03.19 19:46:32


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GERMANIA.
VIZUALIZĂRI: 702


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (traian.leuca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  48800 PMA (din 52 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de traian.leuca? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mihaelavoicu
[04.03.19 22:03:48]
» mesaj pers

   Merită un drum numai pentru casele alea superbe!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- liviu49
[05.03.19 08:02:31]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Votul 20 ajuta la ceva? Daca da, sa fie primit!

   Nu pot sa nu remarc frumusetea cladirilor, pe care am intalnit-o si in Austria, in anul 2014. Aceste cladiri specifice Tirolului, unele vechi de sute de ani, fac deosebirea intre frumosul adevarat si cel neadevarat (ca sa fiu elegant in exprimare) pe care il intalnim, din belsug, la Ranca, Moieciu si alte locuri de la noi din tara. La ei se poate cladi comform traditiei locului, la noi daca nu trantim langa niste brazi o magaoaie din beton cu termopane nu putem Am intalnit la Lofer o casa construita in anii 2000, in acelasi stil ca cele din 1700, dar izolate mai bine, cu ferestre din lemn, nu din plastic. Or fi austriecii mai prosti ca noi daca mai construiesc in stilul medieval al zonei? Eu nu prea cred. Dar de ajuns cu rautacismele!

   Felicitari pentru articol, dar mai ales pentru poze!

   Numai bine si calatorii placute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- traian.leuca
[06.03.19 21:50:30]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu: Aşa este, casele din Tirol m-au fascinat şi pe mine.

   @liviu49:

Am intalnit la Lofer o casa construita in anii 2000, in acelasi stil ca cele din 1700, dar izolate mai bine, cu ferestre din lemn, nu din plastic.
Iar eu am vizitat pe la noi câteva palate (castele) restaurate cu uşi şi ferestre din termopan. :(

   Vă mulţumesc pentru vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- abancor CONS. ONORIFIC AFA / GERMANIA
[11.03.19 23:37:33]
» mesaj pers

   Sînt frumoase drumurile astea prin Alpi, dar trebuie spus că iarna, în funcție de căderile de zăpadă, pot fi închise, sau cu acces limitat celor cu lanțuri montate pe roți. Mai ales Achenpass (drumul prin Pertisau).

   Așa că, cine călătorește iarna, e bine să se informeze în prealabil pe pagina Asfinag (compania care administrează drumurile Austriei) - asfinag.at. Deja pe pagina principală e o hartă cu restricțiile în timp real.

   Cel mai nasol a fost în ianuarie anul ăsta, cînd au fost ninsorile alea de s-au dat și la știri în România, și au fost închise toate trecerile dintre Tirol și Bavaria, cu excepția autostrăzii. Să vezi acolo cozi și întîrzieri de ore!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[28] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] Biserica greco-romană din Garmisch, Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057968">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057968"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057968">Şterge vot</a></div><span id="v91057968" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057968)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057968Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057968MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] Biserica greco-romană din Garmisch, Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2016] Altarul baroc al Biseriii greco-romane din Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057969">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057969"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057969">Şterge vot</a></div><span id="v91057969" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057969)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057969Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057969MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Altarul baroc al Biseriii greco-romane din Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] Un frumos amvon în Biserica greco-romană din Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057970">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057970"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057970">Şterge vot</a></div><span id="v91057970" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057970)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057970Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057970MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Un frumos amvon în Biserica greco-romană din Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [AUG-2016] Altarul baroc al Biseriii greco-romane din Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057971">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057971"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057971">Şterge vot</a></div><span id="v91057971" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057971)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057971Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057971MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016] Altarul baroc al Biseriii greco-romane din Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2016] Prima casă întâlnită în Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057972">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057972"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057972">Şterge vot</a></div><span id="v91057972" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057972)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057972Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057972MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] Prima casă întâlnită în Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] Detalii la ferestre în Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057973">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057973"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057973">Şterge vot</a></div><span id="v91057973" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057973)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057973Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057973MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] Detalii la ferestre în Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2016] Casă veche în Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057974">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057974"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057974">Şterge vot</a></div><span id="v91057974" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057974)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057974Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057974MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] Casă veche în Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2016] Flori la ferestre în Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057975">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057975"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057975">Şterge vot</a></div><span id="v91057975" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057975)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057975Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057975MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016] Flori la ferestre în Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2016] Pictură atrăgătoare la o casă în Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057976">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057976"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057976">Şterge vot</a></div><span id="v91057976" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057976)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057976Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057976MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] Pictură atrăgătoare la o casă în Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2016] O clădire frumoasă în care funcţionează o farmacie în Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057977">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057977"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057977">Şterge vot</a></div><span id="v91057977" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057977)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057977Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057977MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] O clădire frumoasă în care funcţionează o farmacie în Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2016] Natura în mijlocul oraşului Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057978">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057978"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057978">Şterge vot</a></div><span id="v91057978" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057978)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057978Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057978MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016] Natura în mijlocul oraşului Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2016] Aici mă odihnesc şi eu un pic lângă doi 'localnici'. Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057979">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057979"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057979">Şterge vot</a></div><span id="v91057979" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057979)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057979Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057979MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016] Aici mă odihnesc şi eu un pic lângă doi "localnici". Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2016] O cafenea în oraşul-staţiune Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057980">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057980"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057980">Şterge vot</a></div><span id="v91057980" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057980)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057980Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057980MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016] O cafenea în oraşul-staţiune Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2016] Tot să-ţi petreci timpul liber prin centru în Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057981">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057981"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057981">Şterge vot</a></div><span id="v91057981" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057981)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057981Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057981MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016] Tot să-ţi petreci timpul liber prin centru în Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2016] Altă clădire frumoasă unde se află o farmacie în Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057982">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057982"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057982">Şterge vot</a></div><span id="v91057982" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057982)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057982Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057982MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2016] Altă clădire frumoasă unde se află o farmacie în Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2016] Eu aici ţin cu urşii... în Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057983">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057983"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057983">Şterge vot</a></div><span id="v91057983" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057983)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057983Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057983MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2016] Eu aici ţin cu urşii... în Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2016] Flori şi culori în Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057984">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057984"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057984">Şterge vot</a></div><span id="v91057984" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057984)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057984Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057984MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016] Flori şi culori în Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2016] Altă casă frumoasă în Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057985">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057985"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057985">Şterge vot</a></div><span id="v91057985" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057985)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057985Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057985MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016] Altă casă frumoasă în Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2016] Turnul bisericii St. Martin din Garmisch-Partenkirchen (' cartierul' Garmisch), Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057986">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057986"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057986">Şterge vot</a></div><span id="v91057986" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057986)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057986Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057986MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016] Turnul bisericii St. Martin din Garmisch-Partenkirchen (" cartierul" Garmisch), Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2016] Hotel în satul Wallgau de lângă Garmisch-Partenkirchen, Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057987">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057987"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057987">Şterge vot</a></div><span id="v91057987" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057987)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057987Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057987MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2016] Hotel în satul Wallgau de lângă Garmisch-Partenkirchen, Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2016] Case în satul Wallgau de lângă Garmisch-Partenkirchen , Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057988">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057988"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057988">Şterge vot</a></div><span id="v91057988" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057988)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057988Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057988MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2016] Case în satul Wallgau de lângă Garmisch-Partenkirchen , Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2016] Încă un hotel în satul Wallgau din apropiere de Garmisch-Partenkirchen, Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057989">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057989"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057989">Şterge vot</a></div><span id="v91057989" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057989)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057989Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057989MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2016] Încă un hotel în satul Wallgau din apropiere de Garmisch-Partenkirchen, Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2016] Aici am intrat pe drumul Wallgau, Valea Walchen, Bad Tolz din Bavaria Superioară, Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057990">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057990"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057990">Şterge vot</a></div><span id="v91057990" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057990)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057990Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057990MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2016] Aici am intrat pe drumul Wallgau, Valea Walchen, Bad Tolz din Bavaria Superioară, Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2016] Lacul alpin Walchen din Bavaria Superioară, Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057991">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057991"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057991">Şterge vot</a></div><span id="v91057991" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057991)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057991Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057991MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2016] Lacul alpin Walchen din Bavaria Superioară, Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2016] O frumoasă imagine de pe traseul din Bavaria Superioară, Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057992">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057992"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057992">Şterge vot</a></div><span id="v91057992" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057992)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057992Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057992MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2016] O frumoasă imagine de pe traseul din Bavaria Superioară, Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2016] -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057993">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057993"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057993">Şterge vot</a></div><span id="v91057993" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057993)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057993Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057993MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2016]
foto traian.leuca [04.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2016] O frumoasă imagine de pe traseul din Bavaria Superioară, Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1057994">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057994"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057994">Şterge vot</a></div><span id="v91057994" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1057994)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1057994Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1057994MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2016] O frumoasă imagine de pe traseul din Bavaria Superioară, Germania.
foto traian.leuca [04.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2016] 'Cartierul ' Garmisch văzut de la trambulina oraşului Garmisch-Partenkinchen, Germania. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 04.03.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1057995">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1057995"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1057995">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2016] "Cartierul " Garmisch văzut de la trambulina oraşului Garmisch-Partenkinchen, Germania.
foto traian.leuca [04.03.19] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

[28] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.122480154037 sec