#E#D
92377 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în București?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.02.2019
DE
Avatar robert
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 29.12.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JAN-2019
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
1000 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 15

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
Restaurant Ribs & Grill Costelaria

Costelăria Ribs & Grill - și cu bune și cu rele


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Momentul. Știți momentul ăla pe care-l aștepți de-o viață și când crezi că nu mai vine, hops apare!!! Pe vremuri trăgeam noi de colegele noastre de liceu, acum trag ele de noi! Nu, nu vă gândiți la prostii! Noi le invitam la o plimbare în parc sau dacă eram în bani, la o cofetărie. Ei bine acum s-a întors roata și ne cheamă ele pe noi. Nu în parc și nici la cofetărie, ci la costelărie!!! =))

Costelărie? Da ce-i asta? Ce să fie? E doar un restaurant deschis în orașul natal, specializat în coaste. Coaste de porc, de vită sau de berbecuț. Evident că au și alte feluri de mâncare, dar dacă ajungi acolo e musai să încerci produsele, la care sunt oamenii specializați.

Dar să o luăm cu începutul. Mă sună o fostă colegă de liceu să îmi propună o mini întâlnire. Evident accept bucuros revederea, atât eu cât și alți treisprezece foști colegi.

Doamna A face rezervarea la acest restaurant pentru sâmbătă la ora 18. I se sugerează mai mult sau mai puțin discret, că pentru a fi sigură această rezervare, trebuie musai plătit un avans de 150 de lei!! 10 lei de mușteriu! Zis și făcut! Mai mult i se precizează foarte clar și durata maximă a întâlnirii noastre și anume ora 21, pentru că se pare după această oră sunt alte rezervări. Este o metodă nouă, din punctul meu de vedere, e drept pe care am mai întâlnit-o și la un alt celebru local bucureștean și anume Excalibur. Sincer înțeleg rațiunea conducerii restaurantelor care trebuie să-și maximizeze profiturile, dar din punctul meu de vedere și anume al mușteriului, mi se pare cam aiurea.

Restaurantul este situat în Rahova, vis a vis de Palatul Parlamentului. Este format din două încăperi de dimensiuni destul de apropiate. În prima încăpere este și barul. Noi am avut masa rezervată în cea de-a doua încăpere! Între cele două încăperi este un micuț culoar de trecere, unde sunt amplasate doar două toilete, una pentru domni și una pentru doamne. Curate, nu am nimic de reproșat.

După ce ne-am strâns toți cei 15 tineri liceeni, ne-am hotărât să comandăm. După cum am spus coastele fiind la putere, am ales specialitatea casei și anume patru platouri Costelăria, de patru persoane fiecare. Aceste platori conțin coaste de porc, coaste de vițel de lapte și cotlete de berbecuț, iar ca garnitură au rondele de cartofi prăjiți cu ceapă plus sosul casei. Evident lângă aceste platouri am comandat si câte o salată de murături.

De băut am ales să comandăm vinul casei, un vin rose la carafă de un litru plus apă minerală. Unele dintre fete au comandat câte un suc natural.

Sincer vinul a curs valuri, da nu m-a dat pe spate, nici la propriu nici la figurat. Coaste am mâncat ca-n tinerețe și anume cu mâna! Am lăsat formalitătile la ușa localului si ne-am delectat cu ele. A fost o masă copioasă. Platourile au fost atât de mari si de gustoase, dar cu toate astea nu am reușit să le dovedim. Mai rar așa ceva!

Cert e un lucru: la noi la români se mănâncă bine, la un preț totuși rezonabil. Pe afară dai si o căruță de bani și pleci și nesatisfăcut de la masă.

Au trecut 35 de ani de când ne hârjoneam pe băncile școlii. Au trecut ca vântul. Pentru o seară am reușit să ne întoarcem în timp. Am râs, am glumit și chiar ne-am hârjonit, la fel ca-n tinerețe. Frumoasă a fost viața în liceu! A fost ok și-n facultate, dar parcă toți suntem mai apropiați de colegii de liceu. Cel puțin noi ce am terminat LMF4 de la Măgurele suntem foarte apropiați și chiar avem o super relație cu profesorii care mai sunt, dar si cu directorul liceului ce era foarte sever la acea vreme.

Am cam luat-o pe arătură. Să continuăm cu restaurantul. Am consumat și ceva dulce, firește. Eu am ales un delicios tort de ciocolată, iar cei mai mulți dintre colegi au ales înghețată asortată, vanilie cu ciocolată. Bună și aceea.

Trei ore au trecut ca vântul. Fix la ora 20,55 s-a prezentat ospătarul cu nota de plată, reamintindu-ne că timpul nostru a expirat. Am achitat ca frații 1000 de lei, contravaloarea mesei și a serviciului, toți cei cinsprezece mușterii.

Unii au plecat acasă, iar restul ne-am mutat la un alt local din apropiere, ca să mai stăm la povești, în fața unui pahar de vin.

Recomand să treceți pe la acest local, dar doar pentru mâncare si băutură. Dacă doriți să petreceți, alegeți altul mai prietenos cu mușterii.

---
Impresii încărcate de robert in 12.02.2019 09:04:03

Validat / Publicat: 12.02.19 09:49:09


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 569


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  34850 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- robert
[12.02.19 09:25:33]
» mesaj pers

   rog melodia: https://www.youtube.com/watch?v=aLnZ1NQm2uk&list=RDYq4KA0mUnC8&index=4

   mersi frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[12.02.19 09:49:56]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianbogdan
[12.02.19 10:24:37]
» mesaj pers

   Buna!

   Mie personal nu-mi prea place sa fiu presată de timp asa ca din start aș exclude o întâlnire de genul, fix la o întâlnire cu foștii colegi.

   In rest totul pare ok

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[12.02.19 10:44:29]
» mesaj pers

   @adrianbogdan: ai dreptate e tare neplăcut să ți se arate ușa! Mersi pentru vizită si comentariu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[12.02.19 10:52:49]
» mesaj pers

   da' multe colege ai avut in liceu! baieti mai putin =)) si ca in multe poze tu esti intre fete =)) =)) se pare ca iti cam place :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[12.02.19 11:03:24]
» mesaj pers

   @nrs: un pic!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[12.02.19 11:51:52]
» mesaj pers

   @robert: Ce frumos că reușiți să vă întâlniți după atâția ani... Faceți și întâlnire la liceu și după la restaurant... la n ani?! Tare mult îmi plac astfel de întâlniri.

   Cât privește locația întâlnirii voastre... pare ok, mâncare bună și multă, dar faza cu ora fixată de plecare mi se pare exagerat.

   Nu știam că la o rezervare îți pot impune ora de plecare!!! Dar asta e...

   Felicitări pentru reușita întâlniri.

   Locația am retinut-o doar pentru specialitățile lor... cine știe!!!

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- doinafil
[12.02.19 11:54:06]
» mesaj pers

   @robert:

   Or fi bune coastele și prețurile rezonabile, nu zic „ba! ”, dar să fiu „invitată să ies afară” fix la ora „X”, asta nu-mi mai place! Prefer să nu fac rezervare acolo!:(

   Ca dovadă că nici vouă nu v-a picat bine, că nu v-a ajuns timpul să vă simțiți pe deplin mulțumiți, este că v-ați dus în altă parte, după aceea!

   Ce este mai important pentru client: mâncarea sau întâlnirea cu prietenii dragi sau vechi?!?

   Noi, „sudiștii Europei” suntem altfel obișnuiți, va mai curge multă apă pe Dunăre până când profitul restaurantelor ne va „disciplina”, dacă asta au de gând să facă!!!

   Felicitări pebntru articol! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[12.02.19 12:09:12]
» mesaj pers

   @robert: Am citit articolul tau, cum altfel, cu iaurtul de pranz in fata! Buuune coaste!

   Pai cate lucruri in comun ies la iveala! Si eu, anul asta, in 17 mai voi participa la intalnirea de 35 de ani de la terminarea liceului! Dar la Braila!

   Bueyyy, arata platourile alea... Dar si tortul tau!

   Sa va fie de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[12.02.19 12:52:24]
» mesaj pers

   @ANILU: da așa e! Am organizat întâlnirea de 25 de ani unde am strâns un număr record de colegi si de-atunci ne întâlnim anual. Evident un grup mai restrâns.

   Evident e ok restaurantul, dar goana după profit rapid este mottoul zilelor noastre. Să nu-mi spuneți că n-ați mai întâlnit-o si prin alte țări, unde dacă nu mai comandai nimic ci se sugera mai mult sau mai puțin discret, că e cazul să o întinzi. E urât, da n-ai ce face. Nu-ți poți strica seara pentru așa ceva! Data viitoare alegi un alt local, mai omenos!

   Mersi frumos pentru vizită si comentariu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- robert
[12.02.19 12:55:42]
» mesaj pers

   @doinafil: e clar că nu ne-a picat bine, dar ce era să facem!? Evident că nu ne-ar fi ridicat cu forța, dar e penibil să te cerți, când tu te-ai dus la restaurant ca să te simți bine.

   De-asta am si precizat în acest articol acest lucru. Așa că aviz amatorilor.

   Mulțumesc pentru vizită și pentru comentariu si să ne vedem cu bine, la alt local mai prietenos cu mușterii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[12.02.19 13:09:43]
» mesaj pers

   @robert: noi am nimerit din pură întâmplare la un restaurant unde ni s-a permis să stăm până n-am mai putut noi. Singura „restricție” a fost ultima comandă și plata înaintea orei lor oficiale de închidere (trebuie să închidă casa de marcat).

   Poate o luați pe viitor în considerare - e vorba despre trattoria Buon Giorno de lângă Hotelul Lido (apropo, recent redeschis!).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- robert
[12.02.19 13:13:48]
» mesaj pers

   @Zoazore: hey, noi nu împlinim 35 de ani de la terminarea liceului, ci doar 32. Suntem un pic mai tinerei. Am zis eu 35 de ani de când eram în liceu, pe băncile școlii. Bune coastele dar nu nemaipomenite. De exemplu la Louisiana, barul despre care am scris si aici se mănâncă niște coaste bestiale. Așa că întotdeauna e loc și de mai bine.

   Mulțumesc frumos pentru vizită și pentru ecou!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- robert
[12.02.19 13:18:07]
» mesaj pers

   @Dragos: bună recomandare! Notat, de luat în calcul la o eventuală viitoare reuniune.

   Apropo de Lido și de terasa lui, de câte ori am mâncat acolo pe vremea Împușcatului!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- diana2015
[13.02.19 13:30:28]
» mesaj pers

   @robert: să vă fie de bine;) votat cu drag:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[13.02.19 13:44:05]
» mesaj pers

   @diana2015: mersi frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JAN-2019] lume multă la intrare, firește la o țigară -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053683">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053683"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053683">Şterge vot</a></div><span id="v91053683" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053683)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053683Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053683MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JAN-2019] lume multă la intrare, firește la o țigară
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JAN-2019] restaurantul este plin -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053686">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053686"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053686">Şterge vot</a></div><span id="v91053686" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053686)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053686Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053686MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JAN-2019] restaurantul este plin
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JAN-2019] nu mai e un loc liber -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053688">Şterge vot</a></div><span id="v91053688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JAN-2019] nu mai e un loc liber
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JAN-2019] spicuiri din meniu -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053690">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053690"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053690">Şterge vot</a></div><span id="v91053690" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053690)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053690Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053690MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JAN-2019] spicuiri din meniu
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JAN-2019] spicuiri din meniu -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053692">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053692"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053692">Şterge vot</a></div><span id="v91053692" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053692)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053692Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053692MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JAN-2019] spicuiri din meniu
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JAN-2019] spicuiri din meniu -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053693">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053693"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053693">Şterge vot</a></div><span id="v91053693" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053693)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053693Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053693MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JAN-2019] spicuiri din meniu
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JAN-2019] spicuiri din meniu -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053695">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053695"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053695">Şterge vot</a></div><span id="v91053695" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053695)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053695Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053695MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JAN-2019] spicuiri din meniu
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JAN-2019] spicuiri din meniu -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053696">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053696"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053696">Şterge vot</a></div><span id="v91053696" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053696)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053696Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053696MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JAN-2019] spicuiri din meniu
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JAN-2019] spicuiri din meniu -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053698">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053698"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053698">Şterge vot</a></div><span id="v91053698" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053698)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053698Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053698MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JAN-2019] spicuiri din meniu
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JAN-2019] vedere din local! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053700">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053700"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053700">Şterge vot</a></div><span id="v91053700" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053700)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053700Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053700MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JAN-2019] vedere din local!
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JAN-2019] doamnele profesoare de fizică încearcă să deslușească tainele tehnologiei -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053701">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053701"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053701">Şterge vot</a></div><span id="v91053701" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053701)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053701Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053701MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JAN-2019] doamnele profesoare de fizică încearcă să deslușească tainele tehnologiei
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JAN-2019] in vino veritas!!! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053702">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053702"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053702">Şterge vot</a></div><span id="v91053702" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053702)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053702Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053702MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JAN-2019] in vino veritas!!!
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JAN-2019] ne-am apucat de haleală -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053703">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053703"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053703">Şterge vot</a></div><span id="v91053703" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053703)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053703Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053703MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JAN-2019] ne-am apucat de haleală
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JAN-2019] platoul e absolut imens -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053704">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053704"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053704">Şterge vot</a></div><span id="v91053704" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053704)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053704Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053704MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JAN-2019] platoul e absolut imens
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JAN-2019] râdem, glumim, ne hârjonim! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053705">Şterge vot</a></div><span id="v91053705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JAN-2019] râdem, glumim, ne hârjonim!
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JAN-2019] râdem, glumim, ne hârjonim! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053706">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053706"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053706">Şterge vot</a></div><span id="v91053706" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053706)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053706Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053706MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JAN-2019] râdem, glumim, ne hârjonim!
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JAN-2019] vin, coaste, voie bună -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053707">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053707"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053707">Şterge vot</a></div><span id="v91053707" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053707)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053707Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053707MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JAN-2019] vin, coaste, voie bună
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JAN-2019] înghețata care s-a uitat prea mult la master chef -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053708">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053708"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053708">Şterge vot</a></div><span id="v91053708" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053708)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053708Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053708MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JAN-2019] înghețata care s-a uitat prea mult la master chef
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JAN-2019] poză la tortul meu -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053709">Şterge vot</a></div><span id="v91053709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JAN-2019] poză la tortul meu
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JAN-2019] dar și tortul meu cu floricică -- foto by <b>robert</b> [uploaded 12.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053710">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053710"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053710">Şterge vot</a></div><span id="v91053710" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053710)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053710Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053710MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JAN-2019] dar și tortul meu cu floricică
foto robert [12.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.185146093369 sec