92355 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Complex Klyazma Hotel (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.02.2019
DE
Avatar emp
vârsta 40-50 ani
DIN Cluj-Napoca
înscris/ă în 30.08.14
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 1 nopti
TIP: PRIETENI
PREŢ SEJUR:
---
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
60.0 %
  
Către satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
70.0 %
  
Satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.0 %
  
Satisfăcător
CADRUL NATURAL
50.0 %
  
Nici nemulțumit, nici mulțumit
DISTRACŢIE / RELAXARE
37.5 %
  
Mai degraba nemulțumit

NOTA MEDIE rez.:
5.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul NU ar recomanda această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 1500 RUB  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Hotelul Klyazma din Vladimir - cel mai frumos dintre hotelurile proaste (dar şi foarte ieftine) ale Rusiei


Provocată fiind (cu un text standard - trebuie să recunosc că acest clişeu m-a provocat) să scriu un review separat despre hotelul Planeta din localitatea Peciorî regiunea Pskov, m-am hotarât să scriu un review dedicat hotelurilor proaste, vechi şi nebăgate în seamă de pe cuprinsul Rusiei.

De ce ar sta cineva chiar şi numai o noapte într-un astfel de hotel? Asta se întâmplă de exemplu atunci când la momentul rezervării contează doar criteriile: să fie cât mai aproape de locul care trebuie vizitat a doua zi, să se poată parca maşina şi să fie cât mai ieftin - genul de circuite "economice" care se desfăşoară în mare viteză.

Pentru a da totuşi o şansă acestui review, am ales ca "purtător de drapel" un hotel cu un lobby vechi şi frumos - motiv pentru care am făcut poze şi în interior. Celorlalte le-am făcut doar câte o poză din exterior (sugestivă pentru încadrarea în epocă).

Toate cele enumerate mai jos sunt nişte hoteluri vechi, comuniste, uitate de lume şi slab/prost renovate - dar care în ciuda tuturor aparenţelor oferă un loc decent în care la nevoie să poţi dormi în siguranţă o noapte. În toate aceste hoteluri a fost curat - camerele, băile şi lenjeria au fost curate, chiar dacă mobila e poate din anii '80, nu au frigider în cameră, iar televizorul (dacă există şi dacă funcţionează) nu e cuplat la nicio reţea de cablu şi în cel mai bun caz prinde unul sau două posturi şi acelea cu semnal bruiat. Niciunul dintre aceste hoteluri nu solicită plata în avans, la rezervare.

Presupun că cunoaştem destul de bine cu toţii genul acesta de hotel, fost de stat şi lăsat de izbelişte. Aveam şi noi în România aşa ceva pe la începutul anilor 2000. Ei bine, imaginaţi-vă că au mai trecut încă aproape 20 de ani peste ele şi că fiecare, lăsat în plata Domnului, s-a descurcat între timp cum a putut: unul de exemplu a vrut să înfrumuseţeze coridorul şi a pus la camere uşi noi, dar nu se ştie din ce motiv (poate a fost mai ieftin aşa) a lăsat şi uşile vechi, aşa încât atunci când vrei să intri în cameră deschizi spre hol uşa nouă de dinafară, şi te trezeşti în faţă cu uşa veche, pe care o deschizi spre cameră.

Să revenim la hotelul Klyazma din Vladimir (27 euro pe cameră dublă/noapte cu mic dejun inclus). Oraşul Vladimir e un oraş istoric situat la 200 km est de Moscova, pe malul râului Klyazma. Hotelul e situat la ieşire din oraş, într-un fel de parc cu pini, un loc destul de plăcut. Lobby-ul mi-a atras atenţia: frumos, îngrijit, cu oglinzi, candelabre de cristal si lambriu de lemn cu model - aduce a altă lume (a cărei nostalgie totuşi nu o avem), când probabil a fost un hotel bun. Camerele sunt curate dar vechi, nu prea renovate, cu mobilier vechi, fără frigider şi cu un televizor pe măsură. Au balcoane, pe care probabil cândva se stătea cu placere; acum uşa balconului şi geamurile sunt vechi, "coapte", şi nu eşti sigur că n-o să-ţi faci de lucru dacă le deschizi. Scara spre restaurantul aflat cu un nivel mai jos decat recepţia e frumoasă, cu un candelabru impresionant de cristal. Restaurantul e vechi, o sală mare cu multe mese la care nu stă nimeni, în faţă e ceva ce aduce a scenă. E curat şi ţi se oferă un mic dejun foarte simplu.

Hotelul Planeta din Peciorî (regiunea Pskov) (32 euro pe cameră dublă/noapte) despre care am mai scris în alt review, se află în centrul satului şi e totuşi greu de găsit pe timp de noapte. E o construcţie gen bloc cu două etaje, fără balcoane, dar lobby-ul relativ frumos cât şi supermarketul (foarte util) de la parter mai îndulcesc situaţia. Camerele - vechi, cu mobilă veche şi un televizor care abia prinde cateva posturi bruiate, altfel e curat. Are în faţă o parcare, mai puţin amenajată ce-i drept, dar extrem de generoasă, cu puţină bunăvoinţă cred că ar fi încăput acolo toate automobilele din Peciorî. Tocmai parcarea cu pricina (neluminată şi înconjurată de tot felul de copaci şi garduri vii) e vinovată de proasta orientare în zonă pe timp de noapte. Hotelul are restaurant, dar nu am servit masa acolo. Există, în imediata apropiere, restaurante şi cel puţin o autoservire unde se poate mânca bine la preţ convenabil.

Am ajuns şi la "cireaşa de pe tort", hotelul dintre blocuri: Gostinitsa (pe internet apare ca Pulkovo Hotel cu 2 stele şi ni se spune că e foarte solicitat) localizat pe Shturmanskaya Ulitsa 24, cartierul Moskovsky din St. Petersburg, foarte aproape de aeroportul Pulkovo. E un hotel de buget redus (54 euro pe cameră dublă/noapte cu mic dejun inclus) deci nu ai la ce să te aştepţi. Pe dinafară arată a bloc vechi de garsoniere fără balcoane şi fără lift, dintr-un cartier muncitoresc. Cred că asta a şi fost înainte de a-i veni cuiva năstruşnica idee să-l facă hotel. În jurul lui e practic un cartier de asemenea blocuri. În interior oarecum s-a încercat o renovare a holurilor, acesta e hotelul cu câte două uşi la cameră, una nouă şi una veche. Camerele - vechi, televizorul nu funcţionează. Totuşi, camera şi baia - curate, lenjeria de pat - curată. Doar că totul e foarte vechi şi foarte, foarte uzat. La parter există o sală de mese, în care am servit un mic dejun foarte simplu. În faţa "hotelului" e un parc cam ca si la noi, între blocuri, pentru copiii din blocurile vecine.

La final, deşi nu le recomand, pot spune că ţinând cont de raportul dintre calitatea globală a serviciilor oferite de acest gen de hoteluri şi preţul foarte mic, nici nu e chiar aşa de rău. În fond sunt doar nişte locuri în care la sfârşitul zilei poţi pune capul pe o pernă curată pentru ca a doua zi să porneşti din nou la drum cu mintea limpede.

---
Impresii încărcate de emp in 10.02.2019 22:23:26

Validat / Publicat: 11.02.19 10:41:08


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în RUSIA.
VIZUALIZĂRI: 156


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (emp); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  14900 PMA (din 12 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[11.02.19 10:39:31]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Complex Klyazma Hotel, VLADIMIR" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[11.02.19 11:36:26]
» mesaj pers

   Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii despre cazări din această vacanță.

   ===

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos
[11.02.19 11:51:19]
» mesaj pers

   @emp:

... hotelul dintre blocuri: Gostinitsa (pe internet apare ca Pulkovo Hotel cu 2 stele

   =)) (și) asta e din ciclul „aeroportul Flughafen”

   De fapt, pe limba rusă „Гостиница” înseamnă fix... „Hotel”!

   Pentru conformitate: hotelpulkovo.ru/?lang=en (se poate schimba limba de afișare din colțul din dreapta sus / apăsați pe tricolorul rusesc).

   Oricum, un articol util. Te invidiez pentru o astfel de excursie... (amical, desigur).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- emp
[12.02.19 00:04:59]
» mesaj pers

   @Dragos: Aveţi perfectă dreptate. Totuşi pentru mine este şi va rămâne "hotelul Gostinitsa" :) pentru că nicăieri pe faţada acestui hotel nu scrie altceva decât Гостиница - probabil pentru ca locatarii din zonă să ştie că nu e bloc, iar turiştii care nu ştiu unde sunt să ştie că nu e Rahova :)). Blocurile vecine sunt în exterior aproape identice, dar au balcoane - acelea sunt probabil confort I, iar hotelul o fi fost la vremea lui un bloc de garsoniere sau cămin de nefamilişti.

   Când am ajuns la hotel cu autocarul în ultima seară a excursiei, nu ştiam efectiv unde suntem. Ştiam doar că suntem lângă aeroportul Pulkovo pentru că tocmai trecusem pe lângă el şi reţinusem un nume mai normal de stradă din apropiere (Pilotov). În teorie hotelul are WiFi, dar cred că nu a funcţionat, aşa încât acolo fiind nu am reuşit să localizăm hotelul pe hartă.

   În interior - niciun indiciu despre numele hotelului, e prezent doar simbolul albastru, cel de după Gostiniţa. Absolut nicăieri nu scrie Pulkovo Hotel sau Gostiniţa Pulkovo. Salvatoare a fost cartela camerei, cu un sticker învechit - cred că acolo s-a deconspirat identitatea hotelului, pentru că de acolo a pornit identificarea lui la întoarcerea acasă (îi făcusem o poză hotelului, una părculeţului şi una cartelei - aseară le-am căutat, dar se pare că la reorganizarea pozelor din vacanţă am şters singura dovadă cu numele acestui hotel, evident am uitat şi numele). Scriind review-ul mi-am dat seama că pur şi simplu nu sunt în stare să aflu cum se numeşte, am căutat pe Google Maps dar Pulkovo Hotel nu-mi spunea nimic chiar dacă pozele din exterior semănau. Comparând pozele din interior, de prezentare, de pe internet, cu ceea ce imi aminteam eu, am fost convinsă că e o greşeală. Am avut noroc găsind undeva tocmai un indicator cu "Gostinitsa", poze cu hotelul aşa cum mi-l aminteam, şi adresa. În general nu sunt de acord cu transliteraţia în engleză (pe vremuri, când învăţam limba rusă în şcoală, se făcea transliteraţie cu caractere româneşti), dar acum internetul aşa ni le oferă, în transliteraţia oficială.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- emp
[12.02.19 00:49:20]
» mesaj pers

   @Dragos: Vă mulţumesc că aţi găsit site-ul hotelului, eu îl găsisem doar pe site-urile de turism, cu prezentare şi impresii.

   Deci, numele oficial al acestui hotel este Акционерное Общество «Аэропорт «Пулково» Гостиница adică Hotelul "Aeroport Pulkovo" SA. Cred că acel "SA" explică multe în ce priveşte aspectul învechit al hotelului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- emp
[12.02.19 12:30:36]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, va multumesc mult. Localizarea pe harta e ok.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- emp
[12.02.19 12:32:36]
» mesaj pers

   @webmaster: Va multumesc si eu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos
[12.02.19 12:56:56]
» mesaj pers

   @emp: acum un secol (adică prin 1990/'91) am fost într-o delegație ceva mai de durată prin Riga. „Hotelul” la care am stat era exact la fel, identic din toate p. d. v. cu blocurile de locuințe dimprejurul său. Nu mai țin minte dacă avea balcoane...

   Am stat într-un apartament de trei camere (6 colegi! nu eram doar eu singur ;) ) și cu siguranță nu aveam unul la camera mea.

   Avea recepție, dar la ușă - absolut niciun semn distinctiv. Nici la chei. Cred că era un fel de hotel cu circuit închis, destinat cazării celor ce aveau treburi oficiale prin oraș. Dar cu siguranță era un fel de „standard” în fosta URSS, la fel cum erau pe la noi unele hoteluri „ale tineretului” sau „ale sindicatelor”. Nu zic de alea de partid, că e altă poveste cu astea... ;)

   Ceea ce mă face să cred că ăsta despre care vorbim și povestești cu așa haz e de fapt un fost hotel „cu circuit închis”, privatizat după perestroika.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- emp
[13.02.19 00:15:23]
» mesaj pers

   @Dragos: Sunt convinsă că aveţi dreptate. Hotelul în sine are aerul acela de "moştenire" din fosta URSS cu minime cosmetizări, dar nu ştiam că într-adevăr au existat astfel de hoteluri cu circuit închis. Din ceea ce e prezentat pe site-ul hotelului, şi acesta oferă mai multe tipuri de camere - cu duş sau fără duş :), inclusiv apartament. Grupul nostru a fost cazat în camere duble cu baie, fără balcon. Şi da, are recepţie în holul de la intrare, dar e ceva ce aduce mai mult a ghişeu rămas de pe vremuri, complet închis şi cu geam de sticlă, care nu permite contactul direct.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[12] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir -- foto by <b>emp</b> [uploaded 10.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053423">Şterge vot</a></div><span id="v91053423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir
foto emp [10.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir - faţa din spate :) -- foto by <b>emp</b> [uploaded 10.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053424">Şterge vot</a></div><span id="v91053424" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053424)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053424Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053424MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir - faţa din spate :)
foto emp [10.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir - la recepţie -- foto by <b>emp</b> [uploaded 10.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053425">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053425"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053425">Şterge vot</a></div><span id="v91053425" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053425)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053425Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053425MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir - la recepţie
foto emp [10.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir - la recepţie -- foto by <b>emp</b> [uploaded 10.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053426">Şterge vot</a></div><span id="v91053426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir - la recepţie
foto emp [10.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir - scara spre restaurant -- foto by <b>emp</b> [uploaded 10.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053427">Şterge vot</a></div><span id="v91053427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir - scara spre restaurant
foto emp [10.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir -- foto by <b>emp</b> [uploaded 10.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053428">Şterge vot</a></div><span id="v91053428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir
foto emp [10.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir - părculeţul cu pini -- foto by <b>emp</b> [uploaded 10.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053429">Şterge vot</a></div><span id="v91053429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir - părculeţul cu pini
foto emp [10.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir - părculeţul cu pini văzut de la etaj -- foto by <b>emp</b> [uploaded 10.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053430">Şterge vot</a></div><span id="v91053430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] Hotelul Klyazma din Vladimir - părculeţul cu pini văzut de la etaj
foto emp [10.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2018] Hotelul Planeta din Peciorî (regiunea Pskov) -- foto by <b>emp</b> [uploaded 10.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053432">Şterge vot</a></div><span id="v91053432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Hotelul Planeta din Peciorî (regiunea Pskov)
foto emp [10.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] Pulkovo Hotel - la periferia St. Petersburgului, lângă aeroport -- foto by <b>emp</b> [uploaded 10.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053433">Şterge vot</a></div><span id="v91053433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] Pulkovo Hotel - la periferia St. Petersburgului, lângă aeroport
foto emp [10.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2018] Pulkovo Hotel - la periferia St. Petersburgului, lângă aeroport -- foto by <b>emp</b> [uploaded 10.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053434">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053434"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053434">Şterge vot</a></div><span id="v91053434" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053434)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053434Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053434MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] Pulkovo Hotel - la periferia St. Petersburgului, lângă aeroport
foto emp [10.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] Pulkovo Hotel de la periferia St. Petersburgului (lângă aeroport) - părculeţ în faţa hotelului -- foto by <b>emp</b> [uploaded 10.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1053435">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1053435"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1053435">Şterge vot</a></div><span id="v91053435" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1053435)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1053435Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1053435MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] Pulkovo Hotel de la periferia St. Petersburgului (lângă aeroport) - părculeţ în faţa hotelului
foto emp [10.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

[12] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.105344057083 sec