#E#D
92248 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Sardinia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.02.2019
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
OCT-2018
DURATA: 6 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Alte locuri pe care le-am vizitat în Sardinia


  Urmare de aici

  Acesta e ultimul episod dintr-un serial de 11 reviewuri despre această insulă încântătoare. Din păcate Sardinia nu e suficient de mediatizată comparativ cu alte regiuni ale Italiei. Deşi are şosele bune, nu deţine nicio autostradă. În cele şase zile în care vizitarea obiectivelor s-a ţinut lanţ de dimineaţa până seara târziu, nu am văzut nici jumătate de insulă, adică doar partea de nord vest, nord şi nord est. Cu un traseu stabilit de acasă, cazări reţinute şi maşină închiriată cred că ar ajunge 10 zile pentru a vizita întreaga insulă. Dacă vreţi să profitaţi şi de plajele superbe care înconjoară ţărmurile, două săptămâni ar fi de ajuns. Ce am mai văzut şi poate v-ar interesa să le cuplaţi cu alte obiective pe care vi le-am recomandat?

  -Nuoro este situat la 90 km de Alghero spre nord-est. Orăşelul deşi are mai puţin de 40000 de locuitori este capitala regiunii cu acelaş nume în care am vizitat şi scris despre picturile murale din Orgosolo şi Tinnura. Oraşul este cunoscut ca şi capitală culturală a Sardiniei pentru că aici s-a născut şi a scris celebra scriitoare Grazia Deledda, laureată a premiului Nobel în literatură în 1929, sculptorul Francesco Ciusa şi poetul Sebastiano Satta. Am admirat grupul statuar sculptat de Constantin Nivola. Ar trebui alocată o zi pentru a intra în atmosfera oraşului încremenit în timp, cu străduţe înguste, case de piatră şi multe muzee

  -Bosa , este o comună cu 8000 locuitori din provincia Oristano, Este aşezat pe malurile singurului râu navigabil din Sardinia, Temo, la 33 km sud de Alghero. Datorită terenului bun de pe malurile râului a fost locuit încă din perioada preistorică, dovada fiind rămăşiţele a câtorva turnuri nuraghe din apropiere. Actualul oraş a fost înfiinţat în 1112 de familia Malaspina de pe urmele căreia a rămas un castel impunător pe dealul Sarravalle. Din sec. XIV, comuna şi castelul au fost preluate de familia de Aragon. Bosa s-a dezvoltat în jurul castelului şi este unul din cele mai frumoase sate din Italia pe deoparte din cauza caselor zugrăvite în culori pastelate, pe de alta a balcoanelor de fier forjat şi a străduţelor înguste pietruite. Localitatea este dominată de catedrala Immacolata construită în în sec. XII şi refăcută în anii 1800. Este situată peste podul cu trei arcuri de pe râul Temo. Până la catedrală se urcă o pantă destul de mare pe străduţele atât de înguste încât nu pătrunde lumina soarelui şi sunt exclusiv pietonale. Catedrala are trei nave şi abside laterale. Pe faţadă sunt statuile celor patru evanghelişti iar în partea de sus a portalului Sfinţii Petru şi Pavel, Madona cu pruncul şi ctitorul catedralei Constantino de Castra. Alte biserici: Santa Croce şi de Rosario care are un ceas cu două feţe. Bosa încântă prin simfonia culorilor de pe faţadele caselor medievale.

  -Centrul de documentare şi fabricare a pâinii din comuna Rocca Dora Monteleoni se află în regunea Sassari la o distanţă de 35 km sud de Alghero. Muzeul a fost inaugurat în 2011 într-o casă veche cu un etaj din centrul istoric al comunei în apropiere de parcul Grazia Deledda. În Sardinia pâinea este un simbol sacru. În această fabrică de pâine se produc figurine care rezistă în timp şi sunt expuse cu ocazia momentelor importante din viaţa unui om: naşterea, căsătoria şi moartea. Am văzut figurine din 1960. În expoziţie este o cameră cu un pat nupţial pe care sunt presărate figurine de pâine aducătoare de fertilitate şi bunăstare. Am asistat la procesul de fabricare şi coacere a pâinicilor şi la ieşirea din muzeu ne-au fost dăruite câteva. În centrul de panificaţie au loc concursuri ale celor mai buni brutari din Italia şi sesiuni de documentare. Interesant.

  -Cetatea şi portul Alghero În dupăamiaza în care ne întorsesem din Bosa, am zăbovit o oră în centrul istoric şi în portul oraşului Alghero. Centrul istoric este de fapt cetatea foarte bine conservată, construită de familia Doria în jurul anului 1100 în prelungirea unui port fortificat. După lupte crâncene, cetatea cu rol strategic a fost cucerită de Coroana de Aragon în sec. XIV. Populaţia autohtonă a fost deportată şi înlocuită cu colonişti catalani, ceeace explică faptul că în Alghero se vorbeşte un dialect catalan. A urmat stăpânirea habsburgică şi a Casei de Savoia până la unificarea Italiei. Ca şi alte cetăţi (Rodos, Sighişoara) este locuită şi în interiorul ei, pe străduţele întortochiate şi strâmte sunt zeci de baruri, cafenele, restaurante. Zidurile reconstruite sunt foarte groase şi din loc în loc au turnuri de apărare şi bastioane. Am intrat în cetate urcând treptele scării Tarantiello. Alghero deţine un port mic plin cu ambarcaţiuni uşoare private şi iahturi de lux cu 2-3 etaje. Portul se află sub zidurile vechii cetăţi, mai précis lângă turnul Maddalena . În port sunt multe firme care asigură transportul spre diverse destinaţii. Noi am luat un feribot pentru vizitarea grotelor lui Neptun şi în altă zi o croazieră până la Capo Caccia.

  Citeşte şi continuarea aici

  ---
  Impresii încărcate de Michi in 04.02.2019 15:05:26

  Validat / Publicat: 04.02.19 15:49:15


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  VIZUALIZĂRI: 3555


  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  33500 PMA (din 35 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Michi? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / ITALIA
  [04.02.19 16:00:51]
  » mesaj pers

     @Michi: Felicitări pentru excursie și pentru cele 11 episoade ale serialului :)

     M-ai convins - deși nu mai era nevoie - că Sardinia merită din plin vizitată. O am pe lista de dorințe de câțiva ani, dar, din păcate, de fiecare dată mă împiedic de aceeași problemă: costurile!

     Este o destinație mult mai scumpă decât multe altele din Italia, atât la cazare cât și în privința biletelor de avion, cu prețuri descurajante, și oricât de tare aș iubi această țară, nu pot renunța în favoarea ei la o săptămână oriunde în România sau Europa, plus sejurul anual la mare în Grecia.

     Drept care, cel puțin pentru moment, mă mulțumesc să citesc reviewuri pe această temă și să-mi clătesc ochii cu fotografii frumoase.

     Toate cele bune și să ne revedem cu bine la Herculane! :*

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
  #G#1

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
  #M#1

  [26] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [OCT-2018] Nuoro- grup statuar în piaţa Sebastiano Sotta -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051960">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051960"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051960">Şterge vot</a></div><span id="v91051960" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051960)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051960Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051960MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [OCT-2018] Nuoro- grup statuar în piaţa Sebastiano Sotta
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [OCT-2018] Nuoro- muzeul Grazia Deledda, laureată premiul Nobel literatură -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051963">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051963"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051963">Şterge vot</a></div><span id="v91051963" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051963)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051963Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051963MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [OCT-2018] Nuoro- muzeul Grazia Deledda, laureată premiul Nobel literatură
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [OCT-2018] Nuoro- locuinţă încremenită în timp -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051966">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051966"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051966">Şterge vot</a></div><span id="v91051966" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051966)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051966Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051966MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [OCT-2018] Nuoro- locuinţă încremenită în timp
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  #G#2

  P04 [OCT-2018] Nuoro-Străduţă îngustă, pietonală -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051968">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051968"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051968">Şterge vot</a></div><span id="v91051968" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051968)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051968Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051968MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [OCT-2018] Nuoro-Străduţă îngustă, pietonală
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [OCT-2018] Casa în care s-a născut Grazia Deledda -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051971">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051971"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051971">Şterge vot</a></div><span id="v91051971" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051971)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051971Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051971MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [OCT-2018] Casa în care s-a născut Grazia Deledda
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [OCT-2018] Nuoro- Aşteptând autocarul -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051977">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051977"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051977">Şterge vot</a></div><span id="v91051977" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051977)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051977Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051977MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [OCT-2018] Nuoro- Aşteptând autocarul
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [OCT-2018] Bosa- râul navigabil Temo -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051982">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051982"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051982">Şterge vot</a></div><span id="v91051982" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051982)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051982Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051982MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [OCT-2018] Bosa- râul navigabil Temo
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [OCT-2018] Bosa- monumentul eroilor căzuţi în război -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051983">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051983"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051983">Şterge vot</a></div><span id="v91051983" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051983)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051983Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051983MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [OCT-2018] Bosa- monumentul eroilor căzuţi în război
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [OCT-2018] Bosa- Catedrala Immaculata -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051987">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051987"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051987">Şterge vot</a></div><span id="v91051987" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051987)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051987Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051987MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [OCT-2018] Bosa- Catedrala Immaculata
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [OCT-2018] Bosa- Catedrala Immaculata -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051989">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051989"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051989">Şterge vot</a></div><span id="v91051989" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051989)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051989Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051989MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [OCT-2018] Bosa- Catedrala Immaculata
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [OCT-2018] Bosa- Catedrala Immaculata -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051990">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051990"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051990">Şterge vot</a></div><span id="v91051990" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051990)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051990Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051990MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [OCT-2018] Bosa- Catedrala Immaculata
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [OCT-2018] Bosa- Catedrala Immaculata -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051993">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051993"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051993">Şterge vot</a></div><span id="v91051993" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051993)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051993Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051993MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [OCT-2018] Bosa- Catedrala Immaculata
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [OCT-2018] Bosa- case colorate, balcoane de fer forjat şi în planul doi castelul Malaspina -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051994">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051994"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051994">Şterge vot</a></div><span id="v91051994" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051994)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051994Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051994MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [OCT-2018] Bosa- case colorate, balcoane de fer forjat şi în planul doi castelul Malaspina
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [OCT-2018] Bosa- venită din Evul Mediu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051996">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051996"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051996">Şterge vot</a></div><span id="v91051996" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051996)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051996Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051996MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [OCT-2018] Bosa- venită din Evul Mediu
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [OCT-2018] Centrul de panificaţie din Monteleone -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051997">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051997"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051997">Şterge vot</a></div><span id="v91051997" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051997)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051997Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051997MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [OCT-2018] Centrul de panificaţie din Monteleone
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [OCT-2018] Centrul de panificaţie- figurine din pâine -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051998">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051998"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051998">Şterge vot</a></div><span id="v91051998" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051998)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051998Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051998MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [OCT-2018] Centrul de panificaţie- figurine din pâine
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [OCT-2018] Centrul de panificaţie- patul nupţial -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051999">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051999"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051999">Şterge vot</a></div><span id="v91051999" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051999)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051999Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051999MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [OCT-2018] Centrul de panificaţie- patul nupţial
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [OCT-2018] Centrul de panificaţie- figurine din pâine din 1960 -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052000">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052000"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052000">Şterge vot</a></div><span id="v91052000" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052000)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052000Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052000MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [OCT-2018] Centrul de panificaţie- figurine din pâine din 1960
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [OCT-2018] Alghero- portul -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052001">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052001"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052001">Şterge vot</a></div><span id="v91052001" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052001)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052001Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052001MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [OCT-2018] Alghero- portul
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P20 [OCT-2018] Alghero portul şi cetatea, turnul Maddalena -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052002">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052002"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052002">Şterge vot</a></div><span id="v91052002" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052002)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052002Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052002MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [OCT-2018] Alghero portul şi cetatea, turnul Maddalena
  foto Michi [04.02.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [OCT-2018] Intrarea în oraşul vechi pe scara Tarantiello -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 04.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052003">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052003"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052003">Şterge vot</a></div><span id="v91052003" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052003)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052003Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052003MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [OCT-2018] Intrarea în oraşul vechi pe scara Tarantiello
  foto Michi [04.02.19]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [26] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.11963391304 sec