#I#D
92233 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Filozofări de suflet (mai puţin turistice)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.02.2019
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
FEB-2019

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
N/A

#G#0
#M#0
   

NOTĂ: ARTICOL OFFTOPIC

Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" - eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

La mulți ani... mistreț de pământ

[Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele]

Mâine începe noul an chinezesc, ne interesează sau nu chinezii din toată lumea sărbătoresc și tocmai vor să îngroape Anul Câinelui de Pământ lăsând loc mistrețului.

Anul nou chinezesc

Zodiacul chinezesc ne prezintă 12 animale șobolan, bou, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine și porc. După 12 ani se ia totul de la capăt. Anul acesta anul porcului (mistrețului de pământ) înseamnă pentru chinezi bunăstare, bucurie și iubire.

Ca la orice popor și chinezii încearcă să sărbătorească acasă, astfel în această perioadă călătoresc mult pentru a ajunge în țara natală, comunități existând în toată lumea. În această perioadă transportul intern la ei în țară poate avea probleme serioase. Turiștii n-ar trebui să-și aleagă un sejur în perioada anului nou chinezesc.

Anul nou chinezesc este o sărbătoare mare cu multe zile libere. Dacă în trecut aceste zile libere erau și în număr de 15, în prezent doar la țară își iau liber atâtea zile. Oficial sînt 5 zile libere (de exemplu toată săptămâna 6 în 2019 adică 4-10 februarie.

Obiceiurile seamănă cât de cât cu ale noastre mai tot chinezul face de mâncare tot ce este mai bun iar băutura să curgă (din orez bineînțeles și cu multe grade de alcool) Cu vinul nu prea le au și nici cu berea. Orezul este la putere. Cât privește masa și chinezii preferă să mănânce pește de anul nou și o specialitate de al lor colțunași. În colțunași se mai pune câte o monedă iar cel care o va găsi va avea noroc tot anul.

Și în China colindă copii în preajma anului nou. Ce-i drept puțin diferit față de noi. Nu se colindă la străini doar acasă, nu se cântă cântece, se recită poezii, versuri. Darul se primește și acolo de regulă bani ambalați în hârtie roșie sau în plic. Culoarea roșie simbolizează bucurie și fericire. De regulă de sărbători se folosește mult culoarea roșie (ca și la noi de crăciun)

Aceste informații de mai sus le-am primit parțial documentându-mă de pe net, parțial am aflat de la ghidul meu cel vorbăreț cu ocazia sejurului meu acolo în China acum 2 ani. Preparate care se mănăncă de anul nou am mâncat și eu, să nu mai zic de rachiul de 60 de grade din orez cumpărat acolo într-o alimentară din Beijing. De atunci având în vedere interacționarea cu poporul chinez timp de 2 săptămâni m-am apropiat oarecum de ei iar la o sărbătoare atât de mare cum este anul nou chinezesc măcar în gând sărbătoresc și eu.

Chinezul nostru

Zilele trecute citeam un articol online despre un tânăr venit din China tocmai să studieze limba română într-o universitate din Bacău. S-a atașat iremediabil de țara noastă iar de 1 decembrie 2018 anul centenarului reporterii l-au găsit pe Yin Yuguo purtând fulare cu tricolorul și stema țării noastre fluturând un steag roșu-galben-albastru deasupra capului.

Doresc României și românilor un viitor strălucit-declara el atunci. Avea doar 16 ani și provenea dintr-o familie de intelectuali profesori universitari din China. A murit într-un accident extraordinar de stupid, a greșit trenul și a sărit din el lovindu-se de un stâlp. Nu se sare din tren, este valabil pentru toate popoarele lumii, totuși m-a impresionat evenimentul un pic. Articolul integral se poate citi aici:

https://recorder.ro/moartea-chinezului-nostru/

Comunitatea chineză din țara noastră

Dacă înainte de revoluție vedeam doar produse chinezești începând de la jucării până la conserve și ciocolată, după 1989 au apărut și ei găsind o oportunitate de a-și comercializa marfa lor în țara noastră. Nu cunosc cifrele în prezent dar la recensământul din 2011 erau peste 2000 de minoritari chinezi înregistrați oficial. Numărul lor neoficial era peste 8000 atunci... Eu cred că trăiesc mult mai mulți în prezent în țara noastră. Și în Sibiu locuiesc chinezi iar în cadrul universității ULBS există Institutul Confucius. Acolo au sărbătorit deja vinerea trecută intrarea în noul an oficial cel puțin.

Contactul personal cu poporul chinez

Recunosc că după sejurul meu din 2017 în China o excursie standard cu obiective standard musai de văzut mă uit cu alți ochi la chinezi. Impresiile au fost pozitive, atât din punct de vedere turistic cât și interacțiune cu poporul chinez cu sau fără cunoștințe de limba engleză. În afară de obiectivele văzute am aflat multe despre viața lor, obiceiurile lor, am avut noroc de un ghid foarte vorbăreț de la care am aflat lucruri despre care nu prea ar fi trebuit să povestească în această calitate de ghid.

Cam atât ceea ce am dorit să povestesc, la mulți ani chinezi din România

---
Impresii încărcate de AZE in 03.02.2019 23:31:48

Validat / Publicat: 04.02.19 00:20:58


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în zSTRATOSFERA.
VIZUALIZĂRI: 262


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  43 PMA (din 43 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- elviramvio
[04.02.19 00:57:23]
» mesaj pers

   @AZE:

   Mie-mi povestești 😅?! Doi chinezi în spatele curții, doi la capăt de stradă, unul peste casa din fața mea, cartierul plin de ei... Per total e bine, ei își văd liniștiți de afacerile lor, nu se ceartă, nu ne fac greutăți.

   Cât privește anul nou chinezesc, au cam uitat. Dacă acum 5 ani era un al doilea revelion cu muuuulte artificii, acum sunt mult mai liniștiți decât de 31 decembrie când petrec la fel ca noi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 5 PMA1 (din 5 voturi)]
- mprofeanu
[04.02.19 09:57:07]
» mesaj pers

   @AZE: La mulți ani pentru Noul An Chinezesc! Mi-a plăcut articolul tău, frumoase și pozele!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mitica49
[04.02.19 11:30:52]
» mesaj pers

   @AZE: Avem și noi ceva chinezi prin Brăila, dar unde nu sunt? , și nu prea am auzit să fi petrecut cu ocazia trecerii în noul lor an.

   Mă uit la P04 și se vede că ai fost pe la chinezi, pentru că ochii mi se par cam mici de la orezul cu care te-ai ospătat.

   Lăsând la o parte gluma, fotografiile sunt deosebite. Bănuiesc că plimbarea a fost minunată și interesantă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2 PMA1 (din 2 voturi)]
- gotty
[04.02.19 17:22:18]
» mesaj pers

   15 zile? Un vis frumos. O luna de zile de nu te apropii de ei. :)) Or munci ei si sambata si duminica dar si cand petrec, nu mai dai de ei!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[30] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1051702">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051702"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051702">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19] nevotabilă
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1051703">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051703"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051703">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19] nevotabilă
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1051704">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051704"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051704">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19] nevotabilă
# [50 PMA, fara bonus]

#G#2

P04 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051705">Şterge vot</a></div><span id="v91051705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051706">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051706"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051706">Şterge vot</a></div><span id="v91051706" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051706)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051706Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051706MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051707">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051707"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051707">Şterge vot</a></div><span id="v91051707" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051707)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051707Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051707MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051708">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051708"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051708">Şterge vot</a></div><span id="v91051708" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051708)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051708Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051708MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051709">Şterge vot</a></div><span id="v91051709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051710">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051710"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051710">Şterge vot</a></div><span id="v91051710" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051710)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051710Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051710MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051711">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051711"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051711">Şterge vot</a></div><span id="v91051711" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051711)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051711Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051711MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051712">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051712"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051712">Şterge vot</a></div><span id="v91051712" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051712)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051712Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051712MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051713">Şterge vot</a></div><span id="v91051713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051714">Şterge vot</a></div><span id="v91051714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051715">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051715"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051715">Şterge vot</a></div><span id="v91051715" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051715)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051715Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051715MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051716">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051716"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051716">Şterge vot</a></div><span id="v91051716" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051716)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051716Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051716MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051717">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051717"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051717">Şterge vot</a></div><span id="v91051717" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051717)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051717Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051717MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051718">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051718"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051718">Şterge vot</a></div><span id="v91051718" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051718)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051718Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051718MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051719">Şterge vot</a></div><span id="v91051719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051720">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051720"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051720">Şterge vot</a></div><span id="v91051720" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051720)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051720Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051720MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051721">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051721"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051721">Şterge vot</a></div><span id="v91051721" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051721)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051721Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051721MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [FEB-2019] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1051722">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1051722"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1051722">Şterge vot</a></div><span id="v91051722" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1051722)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1051722Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1051722MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [FEB-2019]
foto AZE [03.02.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.111225128174 sec