92011 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Casa Mayka [complex de apartamente] (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.01.2019
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
DEC-2018
DURATA: 5 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ Fără masă
PREŢ SEJUR:
350 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 3

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Casa Mayka, o bază excelentă pentru vizitat Catania și împrejurimile


  Ne-am hotărât ca de 1 Decembrie 2018 să petrecem românește, dar pe plaiuri... siciliene! Ca de obicei, Tati s-a ocupat de biletele de avion București-Catania pentru noi doi, achiziționându-le la un preț convenabil atunci când compania magenta a anunțat una din promoțiile sale. Și tot ca de obicei, mie mi-a revenit misiunea de a găsi locul ideal unde să ne întindem oscioarele la finele zilelor de colindat. Citit, studiat, rezervat: Casa Mayka, un apartament cu o terasă fabuloasă, situat nu departe de Piața de Pește, adică relativ central, 5 nopți pentru puțin peste 300 de euro.

  Fiul nostru, Paul, ne-a cam dat pas în ultima vreme când a fost vorba de călătorii; e la vârsta când e mai important pentru el să socializeze cu prietenii la un film și o pizza acasă decât să-l târâie babacii pe toate coclaurile! Totuși, noi avem răbdare și-l întrebăm de fiecare dată dacă dorește să vină cu noi, expunându-i cât mai atractiv traseul. De data asta, deși inițial a zis nu, ne-am trezit că s-a sucit cu vreo lună și ceva înainte de plecare! Deh, s-o fi gândit că decât la școală, oriunde-i mai bine! :)... Cu maximă bucurie, Tati puse de-i căută și ficiorașului bilet de avion; desigur că-l găsi aproape de prețul pe care-l dădu pentru ălea două ale noastre, dar înghiți în sec și marcă bănuțu'.

  Cât despre cazare... Îmi rămăsese pe creieri terasa aia, așa că luai pozele din nou la puricat, să văd dacă oi bunghi vreo canapea-ceva, să aibă unde dormi și copilul... Ca să n-am surprize, am trimis mail proprietarului, explicându-i situația și cerându-i ajutorul despre cum ar trebui procedat. Mi-a răspuns că apartamentul poate găzdui până la 5 persoane, dar că cel mai bine ar fi să anulez și să rezerv din nou pentru 3 persoane, căci costul total va fi diferit. Așa am făcut și am avut surpriza să nu trebuiască să decartăm decât vreo 40 de euro în plus. Ce m-a impresionat teribil a fost mailul cu calde mulțumiri ce a urmat imediat de la Fabio; săracul, o fi crezut că renunț și caut altceva! Dealtfel, comunicarea cu acest tânăr a fost una dintre cele mai bune din viața noastră turistică, atât înainte de cazare, cât și după (și chiar și mult după ce am revenit acasă! acum 2 sau 3 zile am primit de la el pe WhatsApp o poză care dovedește că booking a menținut aceeași notă excelentă - 9,9 - pentru Casa Mayka și în 2018!).

  Am plecat pe 30 noiembrie, zborul a fost la o oră rezonabilă (puțin înaintea prânzului) și a decurs lin, fără nimic notabil. Tot ca de obicei, am călătorit doar cu bagaje de mână, iar pe mine Tati m-a răsfățat și mi-a plătit loc la fereastră; am avut noroc de vreme bună, astfel că am putut admira munții Macedoniei, acoperiți parțial cu zăpadă, precum și dantela țărmului albanez, pe care am recunoscut frumoasa Saranda și Lacul Butrint.

  La ieșirea din aeroportul Fontanarossa, am dibuit ușor stația de autobuz (Alibus), ce face legătura cu Catania pentru 4 euro de persoană. Setasem pe GoogleMaps coordonatele cazării noastre, așa că am coborât la stația cea mai apropiată, lângă Piazza Borsellino. De aici ne-am întors puțin pe Via Alcala, am făcut stânga pe Cristoforo Colombo, unde la nr. 53 ne aștepta în prag însuși Fabio, vesel și volubil, așa cum mi-l imaginam (îi trimisesem anterior un mesaj cu ora aproximativă la care aveam să ajungem).

  Clădirea ce găzduiește Casa Mayka nu se remarcă prin nimic; este o clădire P+2, cu intrări mari, boltite, dublate de grilaje metalice, iar la ferestrele etajelor sunt mici balcoane. Fabio ne-a condus în casa scării, unde împreună cu un vecin se apucase să gătească pomul de Crăciun (când ne-am întors seara, după cină, l-am găsit deja licărind vesel!). Casa Mayka se află la parter, imediat în dreapta lifturilor, în spatele unei uși inscripționate corespunzător.

  Am intrat și în următoarele 10-15 minute ne-au fost prezentate facilitățile, cum funcționează aparatul de cafea, unde sunt prosoapele, chestii obișnuite. Am primit și aparate cu pastile pentru țânțari; la început ne-am mirat, dar mai apoi aveam să constatăm că încă sunt țânțari în decembrie în Sicilia! Și încă unii tare păcătoși! Fabio ne-a arătat un bol cu tot felul de bombonele și prăjiturele ambalate individual, pe care le-a numit „mic dejun”, oferit nouă drept „bonus”; ce-i drept, deși la început am râs în sinea mea, după vreo două zile am avut curiozitatea să încerc un fursec cu migdale, pe care l-am găsit de-a dreptul delicios! Până am plecat, erau toate „rezolvate”! Și în plus, frumos gestul, nu?!

  „Mayka e o cățelușă, nu?!” am întrebat, cam fără legătură. „Da! De unde știi?” „Am văzut o poză pe booking.” „Da, și mai avem și un cățel pe nume Igor. Și încă un apartament de închiriat la etajul al doilea, Casa Igor.” (A doua zi dimineață, aveam s-o cunoaștem și s-o drăgălim un pic pe Mayka! Se oprise curentul și Tati ieșise pe hol, să vadă dacă și acolo e beznă. Tocmai atunci, cobora Fabio, care ne-a arătat cum să butonăm siguranțele într-o asemenea situație. I-am mulțumit și am închis ușa după el. Când ne-am întors, am descoperit cățelușa pudel adulmecând blugii lui Paul, care probabil miroseau a Cuky, bișonelul nostru...)

  Fabio ne-a aprovizionat și cu o hartă a orașului, pe care ne-a însemnat câteva locuri bune de vizitat sau de luat masa. Ne-a explicat unde putem cumpăra alimente și unde e cea mai apropiată farmacie. La rugămintea lui Tati, ne-a dat ceva informații și despre excursia pe muntele Etna (pe care eu n-aveam niciun chef s-o fac în miez de iarnă; doar veniserăm aici să ne încălzim oscioarele!). N-au mai rămas decât câteva probleme logistice de lămurit. Contravaloarea cazării fusese retrasă de pe card cu câteva zile înainte, așa că Fabio ne-a pozat cărțile de identitate și s-a declarat mulțumit. A rămas că vom comunica pe WhatsApp în caz de. Și gata, ne-a urat alea-alea și-a plecat, nu fără a menționa că stă nu departe, undeva deasupra noastră. (Aveam să primesc în fiecare dimineață un mesaj de la Fabio: sunteți bine? e totul ok? aveți nevoie de ceva? Mărturisesc că așa ceva nu mi s-a mai întâmplat și că m-a impresionat!)

  Am pornit, desigur, să ne explorăm apartamentul, care are următoarea împărțire: din hol se intră în dreapta în dormitor, în față în baie, iar în stânga în living, ce include și o zonă de bucătărie și apoi se iese pe terasă. Să vi le introduc pe rând.

  Holul e mobilat sumar, fiind spațiu de trecere: o comodă micuță și un cuier fixat pe perete, de care atârnă 2 umbrele funcționale și o pălărie de paie, cu rol decorativ. Pe peretele opus, între ușa băii și cea a livingului, mai e un fel de etajeră foarte scundă, pe care stau o statuetă budistă, un aparat cu parfum pentru cameră și 2 decoruri luminoase, unul în forma cuvântului HOME, altul imaginând un ren, în ton cu Sărbătorile ce aveau să vină în curând. Trei tablouri grupate deasupra, pe peretele văruit în negru (de efect, vă asigur!) și interfonul. Pe ușa de la intrare e lipită o etichetă ce confirmă nota de pe booking, precum și o listă cu regulile casei - chestii de bun simț.

  Intrăm acum în dormitor - spațios și intim. Piesa principală o reprezintă patul matrimonial, învelit cu lenjerie înflorată și cu o pilotă și mai înflorată, combinație ce pare „prea mult” așa, din vorbe, dar în realitate produce un efect vizual grozav! Salteaua avea să se dovedească și ea exact ce trebuie; dacă aș fi cârcotașă, m-aș lega de faptul că am avut la dispoziție 3 paie la 2 măgari (3 perne pentru 2 persoane), dar ne-am descurcat împrumutând una de la Paul.

  Patul e flancat de câte o noptieră din fier forjat și sticlă, de forma unor măsuțe cu 3 picioare. Dedesubt sunt prize suficiente, iar deasupra câte o veioză cu abajur generos și câte o oglinjoară. Sus, pe perete, la mică distanță de blatul matlasat al patului, un tablou imens, reprezentând un chip budist. Efectul cromatic mi s-a părut extraordinar: peretele negru, ca și cel din hol, contrastând cu ceilalți pereți albi, cu tabloul în nuanțe neutre și cu patul multicolor!

  Pe peretele opus, am avut o comodă mică pe care era instalat televizorul; nu l-am deschis, dar am răsfoit un pic albumele de călătorie pe care le-am găsit în unul din rafturi. Alături, un fotoliu, bun să-ți mai arunci una, alta pe el (dacă te cheamă Tati). Vreo 2 mici etajere pe perete cu tot felul de prostioare pe ele. O gravură cu un cerb. Sus de tot, într-un colț, aparatul de aer condiționat. Fereastra mare, îmbrăcată în perdele semi-mate, dădea spre frumoasa terasă.

  Am mai avut un fotoliu și pe peretele opus ferestrei, bun și el să-ți mai pui una, alta (dacă te cheamă Mami). Alături, un suport metalic pentru bagaje, o comodă cu 3 rafturi (cam din alt film) și o oglindă lunguiață. În loc de șifonier, o bară fixată în perete, de care atârnă câteva umerașe.

  Ne mutăm în baie, de mărime... normală, să zicem (de obicei băile italiene epatează prin spațiu, sau cel puțin așa am perceput eu până acum). Avem, desigur, tot ce ne trebuie: vas de toaletă (cu capac dublu, pentru adulți și pentru copilași; e prima dată când văd așa ceva!), bideu, chiuvetă cu oglindă, cabină de duș protejată de un perete transparent, dulăpioare și etajere. Câte un set de prosoape (3 de fiecare; în nuanțe de bej, asortate cu gresia și faianța!) legat frumos cu panglică de satin! Câteva suluri de hârtie igienică, uscător de păr, recipiente cu smacuri: săpun, șampon, balsam, gel de duș. Tot felul de chestii care ți-ar putea fi utile și din care Fabio precizase că ne putem servi: șervețele umede, plasturi etc.

  Livingul poate fi împărțit arbitrar în 3 zone: una de mâncat (o masă înconjurată de scaune), una de relaxare/dormit (o canapea extensibilă) și bucătăria. Tot felul de decorațiuni drăguțe răspândite pretutindeni, nu le mai înșir pe fiecare, o să le vedeți în poze. Inclusiv scaun de copii am avut, depozitat frumos, într-un colț. Un alt TV fixat pe unul din pereți, într-o poziție cam incomodă de privit de pe canapea, dar nu s-a putut altfel și oricum pentru noi asta e ultima problemă. Încă un aparat de aer condiționat, pe care a fost nevoie să-l pornim seara pe căldură, camera asta fiind mai friguroasă. Mi-a plăcut foarte mult tabloul imens de deasupra canapelei, reprezentând o gașcă de papagali multicolori socializând pe o creangă.

  Bucătărioara e organizată pe tot peretele opus și cuprinde într-un spațiu restrâns cam tot ce-ai putea avea nevoie: combină frigorifică (în care am găsit din partea casei un pet mare cu apă), aragaz cu hotă, cuptor cu microunde, cană electrică, espressor, prăjitor de pâine și, evident, veselă și tacâmuri suficiente. Consumabile pentru spălat vasele și coș de gunoi cu pungi de rezervă. Tot felul de folii pentru gătit și alte asemenea, care nu ne-au trebuit. Țin minte că n-am avut totuși șervețele de bucătărie, dar am cumpărat și le-am lăsat cadou la plecare; probabil că le-a scăpat, asta e! Am avut și ceva materii prime în cazul în care ne-ar fi pălit cheful să gătim, gen făină, paste, ulei, condimente etc.; la fel, Fabio ne-a dat mână liberă să le utilizăm, dar nu l-am ascultat.

  Am uitat de mica debara, ascunsă după o ușă cu plecare tot din living, în care am găsit mașina de spălat rufe, masa și fierul de călcat și tot felul de accesorii pentru curățenie. N-am intrat decât în prima zi, preț de o poză-două.

  ... Și am ajuns pe terasăăă!... Lungă cât tot apartamentul, cam 10 metri, lată de vreo 3. În seara când am ajuns n-am putut să ne bucurăm de ea, fiind destul de friguț, nici a doua zi, când a plouat mărunt și sâcâitor. Din a treia zi însă, vremea s-a îndreptat considerabil și am avut câteva ocazii să ne savurăm la aer cafeaua de dimineață sau vinul de seară. Îmi imaginez ce drăguț trebuie să fie locul într-un sezon mai blând!...

  Terasa e compartimentată într-o zonă de uscat rufele, deloc spectaculoasă și alta de relaxare, ce cuprinde o masă pătrată cu scaune (aici am fi mâncat dacă vremea ar fi permis), fotolii și o canapea din imitație de ratan, totul decorat foarte frumos, cu multe plante verzi, vase și figurine de ceramică multicoloră specifice Siciliei, clopoței atârnători, sticle colorate, chiar și un papagal de plastic stând pe un suport! Pe jos, gresie și covorașe de iută, iar deasupra un acoperiș din nuiele, ca să te apere de soare și de priviri indiscrete. Foarte, foarte drăguț locul, o oază de relaxare în inima orașului! (Dealtfel, destul de liniștit blocul și cartierul, în general, chiar dacă central.)

  Una peste alta, Casa Mayka a fost pentru noi fix ceea ce ne trebuia ca să avem o vacanță memorabilă și din acest punct de vedere! Situată excelent, aproape de toate: 5 minute de mers pe jos până la spectaculoasa Piață de Pește, de unde începe practic centrul vechi; 5 minute până la strada cu brutării, aprozare și mici alimentare; 10 minute până la Piazza Borsellini, de unde se iau autobuzele către aeroport sau Siracusa (cele pentru Taormina doar din zona gării; noi tot pe jos am mers, cam jumătate de oră, dar poate fi luat un autobuz până acolo); cam 20 de minute până în port (unde nu prea ai ce face, doar să admiri peisajul cu catarge). Restaurante câte vreți destul de aproape și ele, majoritatea în centrul vechi, cale de o plimbare de voie. De preț v-am zis că-i rezonabil, v-am povestit și despre deosebita ospitalitate a lui Fabio, care avea să se reafirme și în ultima zi, când a fost de acord să eliberăm ringul la 12:30, și nu la 11, cum era prevăzut.

  Așa că... alegeți Casa Mayka (sau Casa Igor) și nu veți regreta deloc!

  Citeşte şi continuarea aici

  ---
  Impresii încărcate de crismis in 20.01.2019 10:12:59

  Validat / Publicat: 20.01.19 13:00:46


  • A fost prima sa vizită/vacanţă în ITALIA
  VIZUALIZĂRI: 599


  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  57200 PMA (din 43 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • sait oficial al acestei destinații:
  • Coordonate GPS: 37.49960190 N, 15.08865780 E - CONFIRMATE
  • Ai fost acolo, la Casa Mayka [complex de apartamente]? - Scrie impresii DESPRE CAZARE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de crismis? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmasterX
  [20.01.19 12:59:36]
  » mesaj pers

     Mutat în rubrica "Casa Mayka [complex de apartamente], CATANIA" (nou-creată pe sait)

     --

     Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - crismis
  [20.01.19 13:21:28]
  » mesaj pers

     @webmasterX: Da, localizarea pe hartă e corectă.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - webmaster
  [20.01.19 14:03:15]
  » mesaj pers

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Nicu
  [21.01.19 16:21:59]
  » mesaj pers

     Piața de peste e altceva duminica e piața de vechituri. Am fost ieri acolo. Sunt cazat aproape în Piață Cutelli la alt preț mult mai mic dar e și alta luna... Ianuarie...

     Am primit un telefon de acasă unde sunteți? Că și așa eu sunt ăla care scrie pe AFA despre pensionari am spus... Suntem la bai în Catania... Pai acolo e periculos droguri. Mafie etc. sărăcie...

     De câteva zile caut sărăcia din Catania și nu o găsesc.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  - crismis
  [21.01.19 18:10:23]
  » mesaj pers

     @Nicu: 🙂

     Nici noi n-am prea găsit sărăcia în Catania...

     Vacanță frumoasă, abia aștept poveștile!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - ilinca_vevis
  [12.06.19 22:48:09]
  » mesaj pers

     Cum putem lua legatura cu proprietarul? Nu gasesc nicaieri datele de contact.

     Multumesc

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - crismis
  [12.06.19 22:56:43]
  » mesaj pers

     @ilinca_vevis: Ai PM.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [34] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [DEC-2018] Catania și Muntele Etna, aproape de aterizare -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048655">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048655"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048655">Şterge vot</a></div><span id="v91048655" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048655)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048655Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048655MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [DEC-2018] Catania și Muntele Etna, aproape de aterizare
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [DEC-2018] Clădirea în care se găsește Casa Mayka -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048656">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048656"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048656">Şterge vot</a></div><span id="v91048656" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048656)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048656Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048656MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [DEC-2018] Clădirea în care se găsește Casa Mayka
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [DEC-2018] Casa Mayka în față, în dreapta lifturilor -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048657">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048657"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048657">Şterge vot</a></div><span id="v91048657" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048657)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048657Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048657MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [DEC-2018] Casa Mayka în față, în dreapta lifturilor
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]  P04 [DEC-2018] Decor de Crăciun pe casa scării, marca Fabio -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048658">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048658"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048658">Şterge vot</a></div><span id="v91048658" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048658)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048658Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048658MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [DEC-2018] Decor de Crăciun pe casa scării, marca Fabio
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [DEC-2018] Ușa de la intrare și o parte din hol -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048659">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048659"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048659">Şterge vot</a></div><span id="v91048659" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048659)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048659Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048659MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [DEC-2018] Ușa de la intrare și o parte din hol
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [DEC-2018] Cealaltă parte din hol și ușa spre baie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048660">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048660"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048660">Şterge vot</a></div><span id="v91048660" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048660)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048660Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048660MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [DEC-2018] Cealaltă parte din hol și ușa spre baie
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [DEC-2018] Dormitorul și culorile lui -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048661">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048661"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048661">Şterge vot</a></div><span id="v91048661" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048661)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048661Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048661MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [DEC-2018] Dormitorul și culorile lui
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [DEC-2018] Dotări ale dormitorului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048662">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048662"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048662">Şterge vot</a></div><span id="v91048662" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048662)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048662Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048662MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [DEC-2018] Dotări ale dormitorului
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [DEC-2018] Dotări ale dormitorului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048663">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048663"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048663">Şterge vot</a></div><span id="v91048663" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048663)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048663Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048663MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [DEC-2018] Dotări ale dormitorului
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [DEC-2018] Baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048665">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048665"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048665">Şterge vot</a></div><span id="v91048665" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048665)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048665Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048665MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [DEC-2018] Baia
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P12 [DEC-2018] Chestii utile prin baie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048666">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048666"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048666">Şterge vot</a></div><span id="v91048666" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048666)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048666Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048666MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [DEC-2018] Chestii utile prin baie
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [DEC-2018] Chestii utile prin baie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048667">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048667"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048667">Şterge vot</a></div><span id="v91048667" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048667)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048667Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048667MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [DEC-2018] Chestii utile prin baie
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [DEC-2018] Chestii utile prin baie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048668">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048668"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048668">Şterge vot</a></div><span id="v91048668" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048668)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048668Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048668MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [DEC-2018] Chestii utile prin baie
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [DEC-2018] Decorațiuni prin baie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048669">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048669"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048669">Şterge vot</a></div><span id="v91048669" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048669)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048669Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048669MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [DEC-2018] Decorațiuni prin baie
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [DEC-2018] Zona de mâncat din living -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048670">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048670"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048670">Şterge vot</a></div><span id="v91048670" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048670)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048670Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048670MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [DEC-2018] Zona de mâncat din living
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [DEC-2018] Canapeaua din living și veselul tablou cu papagali -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048671">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048671"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048671">Şterge vot</a></div><span id="v91048671" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048671)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048671Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048671MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [DEC-2018] Canapeaua din living și veselul tablou cu papagali
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [DEC-2018] Bucătăria -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048672">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048672"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048672">Şterge vot</a></div><span id="v91048672" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048672)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048672Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048672MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [DEC-2018] Bucătăria
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P19 [DEC-2018] Dotări ale bucătăriei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048673">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048673"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048673">Şterge vot</a></div><span id="v91048673" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048673)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048673Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048673MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [DEC-2018] Dotări ale bucătăriei
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P20 [DEC-2018] Dotări ale bucătăriei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048674">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048674"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048674">Şterge vot</a></div><span id="v91048674" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048674)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048674Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048674MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [DEC-2018] Dotări ale bucătăriei
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [DEC-2018] Dotări ale bucătăriei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048675">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048675"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048675">Şterge vot</a></div><span id="v91048675" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048675)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048675Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048675MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [DEC-2018] Dotări ale bucătăriei
  foto crismis [20.01.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P22 [DEC-2018] Dotări ale bucătăriei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048676">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048676"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048676">Şterge vot</a></div><span id="v91048676" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048676)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048676Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048676MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P22 [DEC-2018] Dotări ale bucătăriei
  foto crismis [20.01.19]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P23 [DEC-2018] Dotări ale bucătăriei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048677">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048677"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048677">Şterge vot</a></div><span id="v91048677" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048677)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048677Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048677MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P23 [DEC-2018] Dotări ale bucătăriei
  foto crismis [20.01.19]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P24 [DEC-2018] Micuța debara -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048678">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048678"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048678">Şterge vot</a></div><span id="v91048678" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048678)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048678Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048678MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P24 [DEC-2018] Micuța debara
  foto crismis [20.01.19]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P25 [DEC-2018] Am uitat să vă arăt capacul dublu al toaletei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048679">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048679"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048679">Şterge vot</a></div><span id="v91048679" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048679)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048679Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048679MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P25 [DEC-2018] Am uitat să vă arăt capacul dublu al toaletei
  foto crismis [20.01.19]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P26 [DEC-2018] Terasa -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048680">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048680"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048680">Şterge vot</a></div><span id="v91048680" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048680)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048680Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048680MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P26 [DEC-2018] Terasa
  foto crismis [20.01.19]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [34] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.12534403801 sec