#E#D
92010 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Grand Hotel Riga

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.01.2019
DE
Avatar irinad
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Târgoviște
înscris/ă în 02.05.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JAN-2019
DURATA: 3 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ MD+cina festivă de Revelion
PREŢ SEJUR:
298 euro/familie
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 10
+ COPII: -

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 32 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Din nou revelion la înălțime la Ruse, la Grand Hotel Riga


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Bine v-am regăsit în anul 2019!

Referitor la titlu, probabil că vă veți întreba imediat, de unde atâta înălțime la Ruse, pe celălalt mal al Dunării. Simplu, de la altitudinea celor șaptesprezece etaje, acolo unde este situat restaurantul Panorama al hotelului Riga, hotel care ne-a asigurat cazarea și masa festivă la cumpăna dintre ani. Desigur, se poate extrapola considerând și la sensul figurat că revelionul a fost organizat excelent, deci, bine spus, la înălțime.

Cum am ajuns din nou la Grand Hotel Riga, după trei ani?

Simplu, la dorința majorității membrilor grupului meu de prieteni. Era deja trecut de jumătatea lui noiembrie și nu aveam nimic aranjat pentru minivacanța de Anul Nou. La un „fluierat” pe grup, toată lumea vrea să petrecem în Bulgaria, dar nu ne puteam hotărî asupra destinației finale. Unii propuneau Balcic, alții iarăși Veliko Târnovo, alții au venit cu ideea să mergem la Ruse. Revelionul 2016 „ieșise” așa frumos - vezi impresii, așa îl lăudaserăm, încât ceilalți prieteni, de altfel iubitori vechi ai orașului de pe celălalt mal al Dunării, și-au manifestat dorința să cunoască şi ei experiența revelion la Ruse. Prietena căreia îi revenea mereu sarcina să caute oferte pe la agenții, ne-a anunțat că a găsit fel de fel de variante, dar nu la Ruse. Și atunci a venit ideea salvatoare a altui prieten de a încerca să contactăm direct hotelul pe e-mail, să vedem ce-o ieși. La această treabă am fost pusă eu, iar eu eram sigură că nu se poate, neavând niciun fel de așteptări, din capul locului.

Însă, surprinzător, doamna manager relații-clienți, care mi-a răspuns la e-mailul dat pe adresa hotelului găsită pe internet, a părut încântată că dorim să repetăm un revelion la hotelul din a cărui conducere face parte, la restaurantul cu poziție privilegiată, Panorama, de la ultimul etaj. Mi-a dat detalii cu privire la tipul de camere disponibile, la masa festivă de Revelion, la costuri. Costurile erau accesibile și tentante: 52€/cameră dublă de luxe/noapte cu mic-dejun inclus și 71€/persoană cina festivă de Revelion/persoană, lăsând la latitudinea noastră pentru câte nopți vrem să optăm. Din nou, supunem la vot, perioada de ședere și majoritatea decide pentru trei nopți, cu intrare de pe 30 decembrie, deci ne învoim fără a crâcni.

Strângem repejor contravaloarea a 298€/cuplu, punem banii în cont, după care dăm „verde” doamnei să poată trage banii, așa cum ne fusese vorba pe e-mail. Zis și făcut, că doar suntem turiști disciplinați!

...

Pe 30 decembrie am plecat de-acasă după orele 10,00, suficient de devreme pentru a parcurge cei 160 km aşa încât să ajungem cam pe la ora de check-in, adică pe la 13,00-14,00 şi pot să spun că totul a decurs aproape bine, exceptând drumul extrem de prost la intrarea în vamă, plin de gropi uriaşe, greu de ocolit fără să dai în cel puţin una. Apoi, după ce-am achitat taxa de pod (14 lei), la intrarea în Bulgaria, pe pod, dăm de o coadă considerabilă de maşini de care am scăpat după vreo jumătate de oră de staţionat efectiv pe pod şi privind la cursul fluviului.

Amplasare

Str. Pridunavski, nr. 22, Ruse, Bulgaria

E-mail: office@hotel-riga.com

Pe malul Dunării, situat pe bulevardul Pridunavski ce mărgineşte oraşul, hotelul impresionează prin statura sa uriaşă, fiind cea mai înaltă clădire dimprejur, chiar mai înaltă faţă de Palatul Telefoanelor aflat în vecinătate. Distanţa faţă de centrul oraşului, piaţa Svoboda cu monumentul Libertăţii, clădirea Dohodno Zdanie, str. Aleksandrovska, etc., este de numai de 400 m. Despre hotel și facilitățile sale am scris mai multe în review-ul meu anterior, nefiind cazul să reiau descrierea.

Sosiţi la recepţie ceva mai devreme faţă de ora stabilită, aveam un pic de emoţii gândindu-mă că în afară de un fir de discuţii pe e-mail şi o factură în format redus emisă pe numele meu, nu mai aveam nimic. Ce-i drept, eram numai patru dintre cele zece persoane ale grupului, celelalte urmând a sosi pe rând, dar totul a decurs impecabil: m-am prezentat, apoi am primit cartelele de acces pentru două camere şi toate cele zece vouchere pentru masa festivă de Revelion. Celorlalţi, pe măsură ce soseau, nu le rămânea decât să spună la recepţie numele meu pentru a-şi primi cartelele de acces.

Camera

În mod clar, noutatea intervenită față de acum trei ani, a constituit-o primirea altor camere, mai bine zis altui tip de camere. Atunci am avut parte prin pachet de niște camere economy, deși spațioase, cu aspect desprins din anii’80, cu mobilier și tâmplărie învechite, băi nerenovate. Acum, ni s-au oferit camere duble de luxe și diferența a fost semnificativă.

Fiind mulți, ni s-a repartizat aproape întreg etajul al VI-lea, încă de la început sesizând că acesta făcuse obiectul acțiunii de modernizare începută cu mai mulți ani în urmă, iar rezultatul era unul mai mult decât mulțumitor. Camerele acestui etaj au fost comparabile între ele ca spațiu și dotări, de aceea, găsesc că e suficient s-o descriu pe cea cu nunărul 604, repartizată soțului meu și mie. De asemenea, toate erau dotate cu mobilier destul de nou, toate fuseseră modernizate recent.

De la intrare în cameră, te întâmpină un hol din care se observă că pe stânga se află baia, iar pe dreapta se desfășoară dulapul de haine (destul de încăpător), în continuarea căruia se află un cuier la bază având locuri de depozitare încălțăminte.

Suficient de spațioasă în opinia mea (aprox. 25 mp), camera este îmbrăcată cu un tapet în dungi verticale, în nuanţe de gri, cu aspect catifelat, în ton cu mocheta extem de pufoasă. Patul matrimonial, la prima privire, este foarte înalt și mă gândeam că nu prea poate fi comod, însă ideea s-a dovedit a fi falsă, căci patul a fost foarte confortabil. Doar coborâtul din pat trebuia făcut cu atenție, dar ținând cont de mocheta pufoasă, orice cădere nu părea prea periculoasă. :) La capete aveam noptiere pe care erau așezate veiozele aferente.

Mobilierul era completat pe dreapta camerei, așa cum te uitai de la intrare, cu o toaletă mare cu oglindă și minibar încorporat. Acesta era plin cu tot felul de băuturi alcoolice și nealcoolice, biscuiți, gustări, ciocolate, etc. Mai aveam un fotoliu și un corp ce semăna cu un scaun fără spătar pe care-l foloseam la „sprijinit” diverse și pe care am găsit darul gazdei de revelion pentru noi, oaspeții săi.

Peste tot, se putea observa aspectul de curățenie temeinic făcută, mocheta, cel puțin, era atât de curată, că puteai umbla fără teamă fără încălțări. De altfel, curățenia a fost întreținută în fiecare zi, chiar și pe 01 ianuarie, când nu credeam să vină cineva prin camere.

Baia

Comparativ cu baia pe care mi-o aminteam de la cazarea de acum trei ani, acum aspectul era total diferit. Baia avea o cu totul altă faţă, una modernizată şi elegantă. Obiecte sanitare strălucitoare, baterii aproape noi, instalaţii perfect funcţionale, uscător de păr, şi mai presus de toate, o încăpere spaţioasă, cam asta am găsit la faţa locului. Nu exista o cabină de duş propriu-zisă, ci spaţiul destinat „duşuitului” era delimitat de restul băii printr-un geam deloc opac. Nu pătrundea nicio picătură de apă de acolo în restul băii.

Am avut consumabile de tipul săpunelelor, flaconaşelor de gel de duş, şampon şi body lotion, hârtie igienică. Prosoapele, de un alb imaculat, ne-au fost schimbate zilnic, precum şi consumabilele epuizate, dar şi gunoiul ridicat.

Din gama consumabilelor am mai găsit în dulap: papuci de unică folosinţă, burete pentru lustruit încălţămintea, minitrusă de cusut.

Căldura ne-a fost asigurată centralizat, nouă revenindu-ne sarcina să controlăm temperatura din termostat după bunul plac. Un alt element ce s-a înlocuit integral, faţă de cazarea precedentă, a fost fenestraţia, acum aveam un termopan de calitate, de culoare gri închis, aproape negru, cu plasă de insecte şi închidere etanşă, altceva pe lângă fenestraţia de aluminiu pe care o găsiserăm atunci.

Trebuie menţionat faptul că accesul de la recepţie se poate face cu cele trei cabine de lift care făceau faţă cu succes afluxului de turişti. Palierul de la etajul VI a fost şi el renovat, „îmbrăcat” cu tapet şi mochetat tot în nuanţe de gri, iar la mijlocul său i-a fost ameajată o zonă de socializare cu fotolii şi măsuţă de sticlă.

Din construcție, nu există balcoane în camere, dar, la capetele fiecărui etaj se găsește câte un balcon de unde se poate admira Dunărea luând o gură de aer și faleza sa și unde se poate sta la o țigară sau la cafea.

Cina festivă şi programul artistic de Revelion

Mi-a trecut prin cap la un moment dat că, dacă prima oară petrecerea de revelion ieșise super și ne impresionase atât cât să lăudăm totul la superlativ, a doua oară să nu fie precum zicala: „ să nu te duci la pomul lăudat cu sacul” și să ne dezamăgim atât pe noi, cât și pe prietenii care au vrut neapărat să ni se alăture.

Dar, Grand Hotel Riga nu s-a dezmințit oferindu-ne din nou o petrecere de neuitat. E drept că la reușita evenimentului a contribuit covârșitor faptul că s-a desfășurat la restaurantul Panorama, considerat un fel de crème de la crème al unității de cazare unde capacitatea este de doar 80 persoane, altfel se mai organiza un alt revelion, mai comun, la restaurantul principal, Riga, cu vreo 500 persoane.

Din nou, am avut parte de o petrecere deosebită de revelion, cu mâncare rafinată (cam prea rafinată aş zice), muzică atent aleasă şi un program artistic select, susţinut de patru perechi de balerini de la Opera din Ruse. Bine, a mai avut loc şi o tombolă în urma căreia am avut doi câştigători de la masa noastră ce s-au ales cu două dintre cele trei premii (mărişoare) puse în joc: o sticlă de whiskey şi un voucher de 50 leva consumabil la restaurantele hotelului.

Meniul a fost prestabilit şi mi-a fost comunicat de la primul e-mail, încă de atunci dându-mi seama că era comparabil de sofisticat cu cel de data trecută. Mâncarea ne-a fost servită la masă fiecăruia individual, mesele având de regulă câte un chelner responsabil cu această treabă. Până şi chelnerii erau eleganţi, atât ca înfăţişare, cât şi ca atitudine. Repartizarea la mese s-a făcut după principiul de „neamestecare” a clienţilor, adică exact aşa cum se înscriseseră grupurile, astfel încât erau mese de 10 persone sau chiar mai mari, dar şi mese cu câte un singur cuplu ocupant, dând o notă de intimitate şi discreţie. Nouă ne-a fost repartizată o masă rotundă aşezată cumva într-un colţ al localului, dar cu o bună poziţie de observat împrejur. Petrecerea a început la orele 19,00 şi s-a „spart” undeva pe la 03,00 dimineaţa. Am fost primiţi pe muzică de pian interpretată de o artistă de la Opera din Ruse care a susţinut aproape o oră un concert demn de toată admirația.

La aperitiv am primit, pe lângă rachie sau vodka la alegere (100 ml), salate diverse, carne de raţă, caju, roşii cherry, brânză Emmental, parmezan, coacăze uscate, stropite cu sos dulce făcut în casă. Apoi, felul următor a constat în terină de ficat de gâscă cu nuci, fructe uscate, rucola, aşezată pe un pat de ciocolată albă cu „Baileys”. Sincer, cam dulce preparatul pentru gustul meu, dar foarte mulţi l-au apreciat ca pe ceva foarte fin.

Însă, principalul fel avea să vină sub forma unui filé de porc gătit la cuptor în crustă de ierburi însoţit de morcovi caramelizaţi şi cartofi dulci gratinaţi şi aromatizaţi cu sos dulce. Am mai primit platouri cu selecţie de brânzeturi fine franţuzeşti şi italiene, precum şi de mezeluri crud-uscate, tăiate subţire exact ca foaia de hârtie. Dacă mâncarea, în ansamblu, a fost cam dulce, prăjitura a fost una destul de răcoritoare: un fel de tort de mere învelit cu fulgi de ovăz şi cocos, aromatizat cu scorţişoară, kumquat, coacăze. Foarte gustos!

Fireşte n-a lipsit de la masă pâinea în toate formele şi culorile, şi nici tradiţionala banitsa, adică plăcinta cu răvaşe, din păcate, scrise numai în bulgară. De băut am mai avut câte o jumătate de sticlă de vin/persoană, alb sau roşu, câte o sticlă de 0,33 l de apă minerală şi una de suc/persoană. La fel, ne-a fost pus la dispoziţie vin spumant bun pentru marcat momentul de la miezul nopţii pentru care am ieşit pe balcoanele laterale spre care are ieşire restaurantul Panorama de la care, într-adevăr, panorama asupra oraşului este uluitoare. De asemenea, focurile de artificii pornite la păşirea în noul an au fost impresionante, au fost câteva „cuiburi” de unde au fost lansate adevărate explozii artistice de forme şi culori. Deşi comparabile ca nivel şi intensitate, cele generate de primărie parcă cele au fost cele mai frumoase şi cele mai durabile.

Desigur, pentru cine considera insuficientă tratația din meniu, se putea comanda extra de la bar orice fel de băuturi.

Dacă meniul a fost sofisticat, muzica şi partea de spectacol s-au vrut a fi şi ele elevate. Muzica ne-a fost asigurată de un DJ, acelaşi de acum trei ani, uşor de recunoscut şi a fost una bună, din repertoriul internaţional cu melodii celebre, din toate timpurile. Fiindcă eram două mese cu români, la un moment dat, ne-au răsfăţat şi ne-au pus pentru antren Braşoveanca şi Dansul Pinguinului. Şi n-a lipsit nici meneaito care a incitat şi i-a ridicat şi pe bulgari la dans.

De la orele 23,00 şi până la 23,50 am fost spectatori cuminţi, atenţi ochi şi urechi la balerinii ce ne-au bucurat cu dansuri tradiţioanale de tot felul: populare bulgăreşti, ţigăneşti, orientale, apoi cu dansuri tematice, balet chiar.

Micul dejun

De data acesta, micul-dejun ne-a fost servit în mehana, restaurantul tradițional bulgar, și a fost disponibil între orele 07,00-10,00, cu excepția zilei de 01 ianuarie când a început la 09,00 și s-a încheiat la 11,00, pentru orele 12,00 fiind organizat un brunch care costa 17 leva/persoană pentru doritori.

În rest, micul-dejun oferit în varianta bufet, a fost bogat și îndestulător, cu o sumedenie de preparate calde și reci, cu fel de fel de legume și fructe, cu ceai, cafea, sucuri, mezeluri, cereale, iaurt, brânzeturi, dulciuri, produse de patiserie, etc.

Wi-fi-ul a funcţionat ireproşabil beneficiind de un semnal foarte bun şi cel mai bine a fost că nu era parolat.

Despre personalul hotelului şi al restaurantelor nu am decât cuvinte de laudă, toţi lucrătorii cu care am interacţionat mi s-au părut foarte amabili, serviabili, fiind, în general, vorbitori de engleză dar şi de română.

Parcare

Hotelul dispune de o parcare subterană generoasă, dar și de una supraterană, în fața intrării care a costat, în ambele cazuri, 7 leva/zi. De asemenea, se poate parca fără probleme și pe stradă, pe lângă hotel, evident, gratis.

Concluzie

Am avut parte de încă un revelion memorabil la Ruse, graţie gazdelor care şi-au menţinut standardele şi ne-au asigurat o altă şedere plăcută organizând o petrecere de clasă pentru trecerea în noul an. Vă recomand cu căldură Riga Grand Hotel Ruse, el poate fi luat în seamă nu numai ca variantă de rezervă, în caz că nu vă aranjați din timp altceva mai tentant, ci și ca pe o destinație de sine-stătătoare în situația în care vreți undeva aproape de graniță și evident, mai ieftin, dar în condiţii bune. Și ce ar fi mai interesant este că hotelul oferă flexibilitate și se poate plia pe dorințele clienților vânzând pachete ce includ pe lângă cina festivă de revelion fie numai o noapte de cazare, fie două nopți sau chiar trei.

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=0xNHvw0UGlU

---
Impresii încărcate de irinad in 20.01.2019 08:35:04

Validat / Publicat: 20.01.19 12:53:15


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA.
VIZUALIZĂRI: 901


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  68300 PMA (din 51 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[20.01.19 12:52:58]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[20.01.19 14:00:17]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad
[20.01.19 14:50:16]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulţumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[20.01.19 16:58:16]
» mesaj pers

   Mă bucur să aud și să văd că aţi început anul foarte bine, cu o petrecere frumoasă, într-un cadru deosebit, o locație tare bună, atât la preţ cât și la distanță de casă.

   Mă bucur deasemenea pentru că ai început să scrii din nou.

   Să ai un an plin și din acest punct de vedere!!!

   Toate cele bune și succes în noul an!!! 🙂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- doinafil
[20.01.19 18:00:13]
» mesaj pers

   @irinad:

   Felicitări pentru alegerea inspirată! Să vă meargă bine și-n 2019, cu drumuri line și satisfacții pe oriunde veți merge!

   Ați început anul cu „dreptul” dacă la masa voastră s-a câștigat și-o sticlă de whiskey şi un voucher de 50 leva!

   Am citit cu interes, poate vom merge și noi acolo vreodată. :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad
[20.01.19 18:17:11]
» mesaj pers

   @maryka: Mulţumesc pentru vorbele frumoase! Am avut parte de încă un revelion reuşit la Ruse şi în această perioadă mi se pare cel mai oportun să scriu despre acest tip de eveniment (ba parcă am întârziat ceva), pe urmă ar deveni un subiect perimat. M-am urnit cam greu, nu reuşeam deloc să mă mobilizez, însă plăcerea scrisului a venit uşor, uşor.

   Şi voi să aveţi parte de călătorii minunate despre care să ne povesteşti aşa frumos, cum numai tu ştii!

   :*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad
[20.01.19 18:30:49]
» mesaj pers

   @doinafil: Mulţumim frumos de urări, cu mare drag vi le întorc şi dvs. şi lui @msnd!

   Da, a fost o surpriză totală câştigul de la tombolă cu două premii la masa noastră. La un moment dat, ceilalţi au avut impresia că ar fi fost ceva aranjat, le simţeam privirile cu subînţeles, dar nu avea cum, totul a fost transparent şi cinstit. A fost doar un noroc chior, care în alţi ani ne-a ocolit.

   Pentru cei din sudul ţării în special, un revelion la Ruse, la Riga, merită luat în seamă fiindcă, pe lângă faptul că e aproape, hotelul ştie să fie o gazdă bună şi un minunat organizator de evenimente. Nu e deloc scump, trataţia este deosebită, pachetul turistic flexibil, iar oraşul în sine are ce să ofere oricărui turist.

   Mă bucur că aţi venit în vizită la mine!:*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Aurici
[21.01.19 18:18:35]
» mesaj pers

   @irinad: Și am zis anul trecut că țin minte locația asta pentru că ne e la îndemână și are tot ce ne trebuie... Dar doar am zis că până nu ne dăm noi cu capul de pereți căutând nu e bine. Sper să nu mai uit data viitoare când n-om avea nici o idee.

   Foarte drăguț și anul ăsta și mare lucru că au menținut condițiile. Nu se întâmplă întotdeauna.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad
[21.01.19 20:33:49]
» mesaj pers

   @Aurici: Păi, de-acum să nu mai uiţi, că s-ar putea să-ţi fie de folos odată şi odată! :) Când rămâi în pană de idei, ar merge şi la Ruse, la Riga!

   E locaţia ideală când vrei să nu te deplasezi prea tare, nu vrei să plăteşti prea mult, şi totuşi vrei să iasă o petrecere minunată. Şi cum tu ai gaşcă mai numeroasă şi, poate, mai haioasă, sunt convinsă că v-ar ieşi excelent şi aici, mai ales că şi vouă vă place să petreceţi la bulgari.

   Mulţumesc frumos de ecou, te pup! . :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[51] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JAN-2019] Pe Dunăre trecea un vas românesc -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048604">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048604"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048604">Şterge vot</a></div><span id="v91048604" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048604)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048604Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048604MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JAN-2019] Pe Dunăre trecea un vas românesc
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JAN-2019] Apus de soare pe Dunăre -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048605">Şterge vot</a></div><span id="v91048605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JAN-2019] Apus de soare pe Dunăre
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JAN-2019] Din balconul lateral al etajului nostru, o privire la asfinţit spre Dunăre -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048606">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048606"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048606">Şterge vot</a></div><span id="v91048606" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048606)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048606Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048606MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JAN-2019] Din balconul lateral al etajului nostru, o privire la asfinţit spre Dunăre
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JAN-2019] Grand Hotel Riga, Ruse -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048607">Şterge vot</a></div><span id="v91048607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JAN-2019] Grand Hotel Riga, Ruse
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JAN-2019] Pe balcon la miezul nopţii, un foc de artificii prin paharul de şampanie -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048608">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048608"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048608">Şterge vot</a></div><span id="v91048608" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048608)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048608Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048608MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JAN-2019] Pe balcon la miezul nopţii, un foc de artificii prin paharul de şampanie
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JAN-2019] Grand Hotel Riga şi faleza Dunării -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048609">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048609"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048609">Şterge vot</a></div><span id="v91048609" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048609)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048609Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048609MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JAN-2019] Grand Hotel Riga şi faleza Dunării
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JAN-2019] Ultimul apus de soare din 2018 -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048610">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048610"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048610">Şterge vot</a></div><span id="v91048610" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048610)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048610Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048610MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JAN-2019] Ultimul apus de soare din 2018
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JAN-2019] Culorile asfinţitului pe Dunăre -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048611">Şterge vot</a></div><span id="v91048611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JAN-2019] Culorile asfinţitului pe Dunăre
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JAN-2019] Riga Grand Hotel, la recepţie -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048612">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048612"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048612">Şterge vot</a></div><span id="v91048612" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048612)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048612Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048612MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JAN-2019] Riga Grand Hotel, la recepţie
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JAN-2019] Ne aştepta 'moşul'. În faţă, se văd cele trei lifturi care asigură accesul spre camere -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048613">Şterge vot</a></div><span id="v91048613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JAN-2019] Ne aştepta "moşul". În faţă, se văd cele trei lifturi care asigură accesul spre camere
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JAN-2019] Bradul împodobit din zona recepţiei -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048614">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048614"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048614">Şterge vot</a></div><span id="v91048614" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048614)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048614Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048614MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JAN-2019] Bradul împodobit din zona recepţiei
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JAN-2019] Barul de lângă recepţie -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048615">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048615"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048615">Şterge vot</a></div><span id="v91048615" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048615)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048615Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048615MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JAN-2019] Barul de lângă recepţie
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JAN-2019] Patul matrimonial -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048616">Şterge vot</a></div><span id="v91048616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JAN-2019] Patul matrimonial
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JAN-2019] 'Mărunţişuri' de bun-venit -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048617">Şterge vot</a></div><span id="v91048617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JAN-2019] "Mărunţişuri" de bun-venit
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JAN-2019] Toaleta, tv, fotoliu -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048618">Şterge vot</a></div><span id="v91048618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JAN-2019] Toaleta, tv, fotoliu
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JAN-2019] În baie -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048619">Şterge vot</a></div><span id="v91048619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JAN-2019] În baie
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JAN-2019] În baie: duşul -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048620">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048620"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048620">Şterge vot</a></div><span id="v91048620" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048620)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048620Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048620MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JAN-2019] În baie: duşul
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JAN-2019] Holul şi o privire către baie -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048621">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048621"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048621">Şterge vot</a></div><span id="v91048621" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048621)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048621Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048621MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JAN-2019] Holul şi o privire către baie
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JAN-2019] Spaţiul de socializare de la etajul şase -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048622">Şterge vot</a></div><span id="v91048622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JAN-2019] Spaţiul de socializare de la etajul şase
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JAN-2019] Pe palier, în capăt se află un balcon lateral -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048623">Şterge vot</a></div><span id="v91048623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JAN-2019] Pe palier, în capăt se află un balcon lateral
foto irinad [20.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JAN-2019] Dulapul -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048624">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048624"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048624">Şterge vot</a></div><span id="v91048624" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048624)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048624Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048624MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JAN-2019] Dulapul
foto irinad [20.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JAN-2019] Minibarul -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048625">Şterge vot</a></div><span id="v91048625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JAN-2019] Minibarul
foto irinad [20.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JAN-2019] În cameră -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048626">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048626"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048626">Şterge vot</a></div><span id="v91048626" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048626)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048626Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048626MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JAN-2019] În cameră
foto irinad [20.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JAN-2019] În lift, erau afişate tipurile de camere şi restaurantele hotelului -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048627">Şterge vot</a></div><span id="v91048627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JAN-2019] În lift, erau afişate tipurile de camere şi restaurantele hotelului
foto irinad [20.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JAN-2019] Restaurant Panorama, concert de pian -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048628">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048628"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048628">Şterge vot</a></div><span id="v91048628" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048628)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048628Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048628MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JAN-2019] Restaurant Panorama, concert de pian
foto irinad [20.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JAN-2019] Restaurant Panorama: barul şi DJ-ul în stânga -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048629">Şterge vot</a></div><span id="v91048629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JAN-2019] Restaurant Panorama: barul şi DJ-ul în stânga
foto irinad [20.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JAN-2019] Meniul din noaptea de revelion -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048630">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048630"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048630">Şterge vot</a></div><span id="v91048630" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048630)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048630Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048630MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JAN-2019] Meniul din noaptea de revelion
foto irinad [20.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JAN-2019] La pian -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048631">Şterge vot</a></div><span id="v91048631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JAN-2019] La pian
foto irinad [20.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JAN-2019] Aperitive -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048632">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048632"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048632">Şterge vot</a></div><span id="v91048632" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048632)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048632Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048632MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JAN-2019] Aperitive
foto irinad [20.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JAN-2019] Terină de ficat de gâscă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048633">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048633"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048633">Şterge vot</a></div><span id="v91048633" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048633)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048633Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048633MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JAN-2019] Terină de ficat de gâscă
foto irinad [20.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JAN-2019] O privire prin restaurantul Panorama -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048634">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048634"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048634">Şterge vot</a></div><span id="v91048634" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048634)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048634Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048634MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JAN-2019] O privire prin restaurantul Panorama
foto irinad [20.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JAN-2019] Filé de porc la cuptor -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048635">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048635"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048635">Şterge vot</a></div><span id="v91048635" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048635)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048635Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048635MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JAN-2019] Filé de porc la cuptor
foto irinad [20.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[51] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.140314102173 sec