91991 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Dalin Hotel (Bv Mărășești)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
18.01.2019
DE
Avatar Trank
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Satu Mare
înscris/ă în 17.07.14
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 1 nopti
TIP: TEAM-BUILDING
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
pret de grup
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 7

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.17
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 50 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
Sunt 2 Dalin în Buc - unul de 3 stele, pe bv. Mărășești; al doilea = Dalin Center - de 4*, în Șt Cel Mare.
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Hotel Dalin București


Hotelul e poziționat foarte aproape de centru, pe bulevardul Mărășești aproape de coltul cu si mai marele Bulevard Dimitrie Cantemir, de unde ești la cam jumătate de kilometru de Piața Unirii, adică buricul-buricului târgului. Fiind atât de aproape de centru, se simte lipsa de spațiu.

La exterior construcția se potrivește așa, cam in stilul „ le noix dans le mur” cu restul construcțiilor din jur, dar nu știu de ce mă bag eu, că doar n-oi fi eu cine știe ce mare arhitect-șef-principal, oricum se cam practica in zona :). De altfel, iedera de pe de pe fațada ajuta mult la integrare.

Pe interior hotelul se descurca binișor cu spațiul mic, camera in care am stat e chiar mare, iar in fata hotelului se face loc de o terasă faină, cu iederă pe pereții caselor învecinate, o curte verde si umbroasa, de mare valoare in aceasta zona.

Liftul e micuț, dar vedeți, nu tot ce-i mic e si nepotrivit, poate ajuta la socializare, apropie oamenii.

Si poziționarea ferestrelor e cam ciudată, in camera unde am stat dădea spre un fel de nișă de pe laterala clădirii, e ok pentru aerisire însă singurul peisaj ce-l poți admira e fereastra de vis a vis, de pe casa scărilor. Iar fereastra din baie era prea sus sa poți vedea ceva pe ea.

Mobilierul fain, nimic de comentat, curățenia in regulă peste tot. Baia e finisată cu gresie si faianță neagră, motiv pentru care pare întunecată indiferent cat e de luminată. In baie n-am găsit o policioară sau ceva pe care sa pun socotelile pentru bărbierit, iar dusul e din cel spectaculos, cu multe duze si masaje, dar nu funcționează decât pe modul clasic. Este si un frigider micuț in cameră, cu mini bar, preturile le-am pus într-o poză, ce sa zic, 5 lei o apă si 12 lei o bere, merge – am văzut si locuri unde era mult mai scump :)

Dimineața am plecat devreme, înainte de ora standard a micului dejun, dar am pretins si primit (asta parca am auzit-o si in alt context… ha ha) un pachețel cu de-ale gurii, a picat foarte bine și a fost suficient. Hotelul nu are parcare proprie din cate m-am prins, poți parca pe drum, in parcările publice dacă ai noroc sa găsești ceva liber și probabil dacă ești și tare in planetare, sa te sfădești cu cei ce parchează in mod tradițional pe acolo.

Ce nu mi-a plăcut aici au fost unele din mesajele afișate, denumite de mine anti-clienți sau cumva nițel anti-welcome. Probabil sunt izvorâte din nevoi reale si pentru a proteja firma de ceva turiști îndărătnici; dar eu tot zic ca nu se face sa-i zgârii pe ceilalți turiști care sunt de treabă cu mesaje de acestea. Gen: pe cardul de intrare in camera scrie ca dacă-l pierdeți costă 30 de euro (știu eu, dincolo era mai ieftin), dacă depășești ora de plecare, pac, 20 de euro; la checkout trebuie sa aștepți sa meargă cineva sa verifice camera (probabil sa verifice dacă nu ai ciordit bateriile de la telecomandă, ha, ha), la intrarea in camera sa faci inventarul la minibar, pentru că bineînțeles, reclamații ulterioare nu se primesc.

A, trebuie plătit la checkin, iar in cazul in care nu știați, daca muți mobilierul din camera costa 30 de euro. Sunt curios, daca sa zicem faci totuși o mutare de acest gen, cum iți scrie pe factura, la servicii: 1 buc mutare mobilier, preț unitar 30 euro, la cursul BNR…

Preturile afișate la recepție sunt foarte mari, 80 de euro pe o cameră single si 100 pe una dublă, dacă rezervi din timp însă preturile-s ceva mai mici. Cam mari după părerea mea, însă probabil justificate de apropierea de centru.

Locația e sigura și curată, cred ca se potrivește cel mai bine pentru șederi scurte, pentru delegații, când ai treabă prin zona centrala si a venit fără mașina.

Era sa uit –un plus pentru recepționerul politicos și serviabil, cunoscător de limba engleza. Si nu, n-a verificat camerele la plecare :)

---
Impresii încărcate de Trank in 18.01.2019 15:16:59

Validat / Publicat: 18.01.19 15:44:13

VIZUALIZĂRI: 163


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Trank); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  16800 PMA (din 14 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[18.01.19 15:43:11]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Dalin Hotel (Bv Mărășești) , BUCUREȘTI" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[18.01.19 22:07:43]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Trank
[21.01.19 09:34:42]
» mesaj pers

   @webmasterX: E ok, multumesc mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Fatada hotelului -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048226">Şterge vot</a></div><span id="v91048226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Fatada hotelului
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Terasa hotelului - foarte faina -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048228">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048228"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048228">Şterge vot</a></div><span id="v91048228" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048228)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048228Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048228MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Terasa hotelului - foarte faina
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Terasa hotelului, iedera de pe peretii laterali da un feeling foarte placut, de gradina -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048229">Şterge vot</a></div><span id="v91048229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Terasa hotelului, iedera de pe peretii laterali da un feeling foarte placut, de gradina
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Privelistea din fata hotelului -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048231">Şterge vot</a></div><span id="v91048231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Privelistea din fata hotelului
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Holul hotelului -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048232">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048232"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048232">Şterge vot</a></div><span id="v91048232" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048232)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048232Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048232MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Holul hotelului
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [SEP-2018] Casa scarilor -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048233">Şterge vot</a></div><span id="v91048233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Casa scarilor
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [SEP-2018] Casa scarilor -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048235">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048235"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048235">Şterge vot</a></div><span id="v91048235" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048235)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048235Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048235MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Casa scarilor
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [SEP-2018] Camera -eleganta si spatioasa -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048236">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048236"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048236">Şterge vot</a></div><span id="v91048236" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048236)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048236Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048236MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Camera -eleganta si spatioasa
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Camera -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048237">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048237"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048237">Şterge vot</a></div><span id="v91048237" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048237)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048237Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048237MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Camera
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [SEP-2018] Baia -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048239">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048239"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048239">Şterge vot</a></div><span id="v91048239" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048239)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048239Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048239MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Baia
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [SEP-2018] Baia -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048240">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048240"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048240">Şterge vot</a></div><span id="v91048240" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048240)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048240Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048240MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Baia
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [SEP-2018] Dusul -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048241">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048241"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048241">Şterge vot</a></div><span id="v91048241" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048241)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048241Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048241MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Dusul
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [SEP-2018] Peisaj de pe fereastra - se vede foarte bine fereastra de vis-a-vis -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048242">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048242"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048242">Şterge vot</a></div><span id="v91048242" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048242)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048242Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048242MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Peisaj de pe fereastra - se vede foarte bine fereastra de vis-a-vis
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Fatada hotelului - iedera e de mare valoare -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048243">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048243"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048243">Şterge vot</a></div><span id="v91048243" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048243)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048243Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048243MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Fatada hotelului - iedera e de mare valoare
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] Preturi la minibar -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048244">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048244"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048244">Şterge vot</a></div><span id="v91048244" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048244)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048244Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048244MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Preturi la minibar
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Preturile afisate la receptie -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048245">Şterge vot</a></div><span id="v91048245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Preturile afisate la receptie
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] Mesaje... -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048246">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048246"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048246">Şterge vot</a></div><span id="v91048246" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048246)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048246Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048246MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] Mesaje...
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [SEP-2018] Reguli... -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048247">Şterge vot</a></div><span id="v91048247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Reguli...
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [SEP-2018] Alte reguli... -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048248">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048248"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048248">Şterge vot</a></div><span id="v91048248" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048248)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048248Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048248MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Alte reguli...
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [SEP-2018] Cardul de intrare in camera. Scump dom'le :) -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 18.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1048249">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1048249"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1048249">Şterge vot</a></div><span id="v91048249" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1048249)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1048249Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1048249MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Cardul de intrare in camera. Scump dom'le :)
foto Trank [18.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.103081941605 sec