91836 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Aqualina Hotel [Sv Stefan]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.01.2019
DE
Avatar danzandt
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 26.09.17
MEMBRU: SILVER
DATE SEJUR
JAN-2019
DURATA: 4 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ DP
PREŢ SEJUR:
320,-€
cu transport AUTOCAR
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
70.0 %
  
Satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
37.5 %
  
Mai degraba nemulțumit
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
7.06
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul NU ar recomanda această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 43 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Revelion de 4 stele... macedonene!


Am ajuns la Sveti Stefan în seara zilei de 30 Decembrie. Hotelul Aqualina este situat la ca. 7 km de Ohrid, pe malul lacului cu același nume.

Deși Macedonia de Nord nu are ieșire la mare, sau poate tocmai de aceea se dezvoltă de câțiva ani în jurul marelui lac un fel de turism ”de litoral”, cu hoteluri, resorturi, restaurante, săli și terenuri de sport, debarcadere, baruri șamd. În apropiere de Ohrid, pe malul macedonean deci, acest tip de dezvoltare a început de câțiva ani, astfel că fâșia îngustă de teren construibil dintre lac și munte s-a tot extins, ajungând la aproape 7 km, adică până acolo unde am fost noi cazați.

Ultimul hotel construit este Aqualina, cu 8 etaje, situat chiar la baza unei coline împădurite dar care are, de cealaltă parte a șoselei litorale niște anexe - grădină, bar, terasă, până aproape de malul lacului. Dacă ai noroc, primești cameră orientată spre față și beneficiezi de peisajul superb cu marele lac, cu munții înzăpeziți de pe malul opus albanez și cu puțin din localitatea Ohrid. Dacă nu ai noroc, spre spatele hotelului admiri coasta relativ abruptă și copacii, acum desfrunziți.

Ca să fie clar de la început, Aqualina este departe de calitatea și confortul pe care îl așepți astăzi la 4 stele. Comparativ, aș spune că aduce cu hotelurile ”bune” de pe litoralul românesc al anilor '80, Perla, Parc, Internațional... Imediat după intrare am avut, senzația de deja-vu: mobila demodată - fără a fi veche, decorațiunile banale, recepția clasică tip tejghea, arhitectura anostă cu mulți stâlpi care fragmentează holul (și așa mic), restaurantul, sala de festivități.

Cele două lifturi vechi, probabil demontate dintr-un bloc de locuințe demolat au fost placate cu tablă nouă și dotate cu afișaj digital dar fiecare se încăpățânează să nu admită mai mult de doi pasageri la urcare, respectiv trei la coborâre. Noi eram 44, cu multe bagaje... Vă las să socotiți cam cât a durat ascensiunea!

Camerele sunt însă în regulă iar saltelele bune, păcat că miros a tutun, la fel ca perdelele și mobila. Aici nu este încă interzis fumatul în cameră, nici în hotel, nici în restaurante. Bucuria fumătorului!

Masa, în regim demi-pension a fost leit bulgărească ”all inclusive”, adică mult și prost. Mâncare ieftină, făcută în grabă și fără gust dar în cantități pantagruelice. La micul dejun se aduceau în continuu ouă ochiuri reci, ouă fierte (foarte) reci, cârnați prăjiți în multă grăsime, reci și ei, macaroane reci cu brânză, salam, brânză, un fel de cașcaval galben (și atât), portocale, jumătăți de banană înnegrite, mere și multă pâine dar de mai multe feluri. Iaurtul era bun la fel și ceaiul și cafeaua făcute la singurul automat pentru toată sala. La coada cvasi- permanentă se legau însă cunoștiințe, se râdea, se glumea așa încât, retrospectiv mă întreb dacă nu era pus acolo și cu un rol social?!

Pentru nostalgici, am uitat să menționez cremwurștii în membrană de plastic, aceia care se rup imediat după ce îi decojești cu două mâini și ei tipici perioadei ceaușiste. Au dispărut de pe piața românească de vreo 20 de ani, pentru cei care le duc totuși dorul trebuie să precizez că erau și ei, (ghici)... reci!

Despre masa ”festivă” de Revelion va povestesc pe scurt, pentru că a fost identică cu cinele din celelalte seri, singura excepție fiind servirea ei la masă de chelnări îmbrăcați în uniforme diferite, încât păreau convocați ad-hoc de pe la alte stabilimente cu mai puțini clienți:

- salam 2 felli, brânză 2 felii, cașcaval feliat tot două, două feluri de ruladă cu ceva ce aducea a brânză topită dar foarte uscate, un fel de pastă cenușie într-un corn de cocă, din păcate necomestibil, 1 foie salată verde și două roșii cherry = antreuri

- una clătitită groasă rece umplută cu pastă de pește (din lac?) și stropită artistic cu maioneză = Intermezzo

- una felie groasă de friptură de porc la tavă, acoperită cu 2 felii de kaizer prăjit și cu muștar deasupra, 1 piept de pasăre foarte gros în baie de maioneză (sau sos de ceva), 4 cartofi la cuptor presărați cu rozmarin și două linguri de salată de varză albă pe aceeași farfurie, desigur, reci toate = fel principal

- 2 prăjituri sau felii de tort (?) cu multă cremă de unt colorată roz și verde și cu glazură de ciocolată, semnate ”aqualina” = desert, destul de bun.

- fără cafea, fără șampanie dar cu un pahar de vinars la început.

- vinul, 3 feluri - roșu, roze și alb de producție locală, a fost acceptabil, cel alb poate cam acru (foarte sec).

Da, cam asta a fost tot și, cu excepția tortului și a vinului aceleași bunătăți le-am avut și la cinele celelalte. Dacă am uitat ceva, puteți să verificați (foto) menu-ul atasat fiecărui loc la masă, care ne prezintă amănunțit festinul... în limba macedoneană!

Rezerv un paragraf aparte muzicii și surprizei serii.

Am avut muzică live toată noaptea. Patru inși, unul la orgă și vocal, unul la trombon, unul la saxofon și ultimul la vioară, trompetă, tobă, cineli, etc., le tot schimba mereu. Douăsprezece (12) boxe mari FBT și două Marshall de stadion. Sala are cam 200 mp. și 20 de stâlpi, pe mijloc și pe laturi. Cam 30 de mese, cu 6-10 persoane, să zicem cam 250 de persoane cu totul, bulgari (cei mai mulți), macedoneni și români.

S-a cântat numai muzică macedoneană. Exclusiv.

Știți cum este muzica macedoneană? Un mix de manele triste, cu vagi inflexiuni sârbești, cu trompete țipătore și agresive combinate cu lălăială de popă la parastas. Începe brusc dar nu se termină niciodată. Cel puțin cât îi țin puterile pe interpreți. Nu sunt melodii propriu-zise, cu cap și coadă ci o poluare fonică permanentă și în formă continuată. Singura alternanță este între trombon și saxofon, ambele scîrțiind amplificat la 110 decibeli. O repriză de program ține cam 50 de minute și impune tăcere absolută mesenilor, căci orice tentativă de conversație este absurdă. Gustul mâncării dispare la amplitudinea aceasta, singura percepție acută este presiunea asupra timpanelor produsă de scârțâitul trombonului.

Când se opresc maeștrii pentru pauză, țiuitul continuă în subconștient câteva minute bune deși în sală este tăcere mormântală.

Nu vreau să continui descrierea acestui fenomen, pentru că amintirea lui mă doare și acum. Cert este că, din acest motiv, pentru 90% dintre români revelionul s-a încheiat înainte de ora locală 24, adică ora 01 în Romania. După Surpriza serii.

Pentru noi, românii ridicați deja în picioare, cu paharul de vin în mâna stângă și cu dreapta pe inimă la cei mai patrioți, Surpriza serii a venit la ora 24 punct:

Imnul rusesc pus de amfitrioni la putere maximă în boxe și urări de sănătate la microfon pentru ”rumunska”!

Bineînțeles că s-a huiduit copios până ce șeful de ceremonie, oripilat, a reușit să înțelegă greșeala și a oprit; s-a scuzat probabil și a mormăit ceva în macedoneană, (care NU: nu seamănă de loc cu româna!) apoi s-a răscumpărat și ne-a pus imnul... bulgar.

Deh, la ei s-a potrivit!

---
Impresii încărcate de danzandt in 07.01.2019 23:37:12

Validat / Publicat: 08.01.19 05:02:35


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în MACEDONIA de NORD
VIZUALIZĂRI: 385


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (danzandt); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  20100 PMA (din 16 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[08.01.19 05:01:19]
» mesaj pers

   Excelent scris review

   -

   Mutat în rubrica "Aqualina Hotel [Sv Stefan], OHRID" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[08.01.19 05:58:43]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zaura
[11.01.19 18:36:03]
» mesaj pers

   @danzandt: am fost si eu acolo! Excelenta descriere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[11.01.19 18:39:06]
» mesaj pers

   @zaura:

am fost si eu acolo!

   ==

   Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[16] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JAN-2019] Hotelul Aqualina -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 07.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046262">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046262"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046262">Şterge vot</a></div><span id="v91046262" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046262)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046262Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046262MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JAN-2019] Hotelul Aqualina
foto danzandt [07.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JAN-2019] Recepțía -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 07.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046263">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046263"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046263">Şterge vot</a></div><span id="v91046263" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046263)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046263Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046263MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JAN-2019] Recepțía
foto danzandt [07.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JAN-2019] Aqualina este, deocamdată ultimul Hotel terminat în zona Ohrid. Construcțiile merg însă în continuare. -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 07.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046264">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046264"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046264">Şterge vot</a></div><span id="v91046264" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046264)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046264Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046264MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JAN-2019] Aqualina este, deocamdată ultimul Hotel terminat în zona Ohrid. Construcțiile merg însă în continuare.
foto danzandt [07.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JAN-2019] Lacul Ohrid este foarte mare, 30 km lungime, 12 km lățime, 200 m adâncimea maximă. -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 07.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046265">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046265"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046265">Şterge vot</a></div><span id="v91046265" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046265)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046265Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046265MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JAN-2019] Lacul Ohrid este foarte mare, 30 km lungime, 12 km lățime, 200 m adâncimea maximă.
foto danzandt [07.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JAN-2019] Fotografie de la fereastra camerei. Vedere splendida, vis-a-vis muntii cu piscuri inzapezite pe malul albanez al lacului. -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 07.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046266">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046266"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046266">Şterge vot</a></div><span id="v91046266" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046266)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046266Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046266MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JAN-2019] Fotografie de la fereastra camerei. Vedere splendida, vis-a-vis muntii cu piscuri inzapezite pe malul albanez al lacului.
foto danzandt [07.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JAN-2019] Vedere cu anexele hotelului, în depărtare se vede Ohrid... -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 07.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046267">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046267"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046267">Şterge vot</a></div><span id="v91046267" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046267)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046267Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046267MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JAN-2019] Vedere cu anexele hotelului, în depărtare se vede Ohrid...
foto danzandt [07.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JAN-2019] ... iar în apropiere, adică în frigiderul din cameră se vede pachetul cu alimente alterate uitat de turiștii anteriori. Am descoperit sursa duhorii! -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 07.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046268">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046268"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046268">Şterge vot</a></div><span id="v91046268" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046268)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046268Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046268MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JAN-2019] ... iar în apropiere, adică în frigiderul din cameră se vede pachetul cu alimente alterate uitat de turiștii anteriori. Am descoperit sursa duhorii!
foto danzandt [07.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JAN-2019] Pe fiecare masă am găsit Meniul descriptiv al cinei festive... -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 08.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046269">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046269"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046269">Şterge vot</a></div><span id="v91046269" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046269)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046269Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046269MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JAN-2019] Pe fiecare masă am găsit Meniul descriptiv al cinei festive...
foto danzandt [08.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JAN-2019] ... cu informații precise asupra felurilor pregătite. Citiți vă rog, sper ca eu nu am uitat nimic! -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 08.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046270">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046270"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046270">Şterge vot</a></div><span id="v91046270" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046270)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046270Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046270MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JAN-2019] ... cu informații precise asupra felurilor pregătite. Citiți vă rog, sper ca eu nu am uitat nimic!
foto danzandt [08.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JAN-2019] Una dintre sălile de mese, aici la micul dejun. Toata lumea la palton, pentru că era aceeași temperatură ca afară. -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 08.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046271">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046271"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046271">Şterge vot</a></div><span id="v91046271" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046271)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046271Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046271MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JAN-2019] Una dintre sălile de mese, aici la micul dejun. Toata lumea la palton, pentru că era aceeași temperatură ca afară.
foto danzandt [08.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JAN-2019] Alta sală de mese, aici era totuși cu 2 grade mai cald. Puteai să scoți căciula și să te deschei la tunică. -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 08.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046272">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046272"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046272">Şterge vot</a></div><span id="v91046272" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046272)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046272Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046272MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JAN-2019] Alta sală de mese, aici era totuși cu 2 grade mai cald. Puteai să scoți căciula și să te deschei la tunică.
foto danzandt [08.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JAN-2019] Specialități la micul dejun, la aceeași temperatură cu a camerei. Observați finețea veselei și argintaria tipică unui Hotel de lux. Fața de masă nu avea totuși desenul potrivit! -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 08.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046273">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046273"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046273">Şterge vot</a></div><span id="v91046273" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046273)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046273Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046273MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JAN-2019] Specialități la micul dejun, la aceeași temperatură cu a camerei. Observați finețea veselei și argintaria tipică unui Hotel de lux. Fața de masă nu avea totuși desenul potrivit!
foto danzandt [08.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JAN-2019] Hotaratoare a fost totusi ambianta. Coada pt. procurarea cafelei a legat prietenii... -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 08.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046274">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046274"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046274">Şterge vot</a></div><span id="v91046274" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046274)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046274Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046274MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JAN-2019] Hotaratoare a fost totusi ambianta. Coada pt. procurarea cafelei a legat prietenii...
foto danzandt [08.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JAN-2019] Pe malul lacului, una dintre anexele ”resortului”. Vara cred ca e placut pe terasa, la o bere. -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 08.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046275">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046275"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046275">Şterge vot</a></div><span id="v91046275" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046275)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046275Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046275MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JAN-2019] Pe malul lacului, una dintre anexele ”resortului”. Vara cred ca e placut pe terasa, la o bere.
foto danzandt [08.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JAN-2019] Aleea, mica gradina si terenul de Sport. Se vede hotelul si coasta din spatele lui. -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 08.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046276">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046276"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046276">Şterge vot</a></div><span id="v91046276" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046276)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046276Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046276MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JAN-2019] Aleea, mica gradina si terenul de Sport. Se vede hotelul si coasta din spatele lui.
foto danzandt [08.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JAN-2019] Lacul de pe cetatea Ohrid. Dar asta va fi o alta poveste... -- foto by <b>danzandt</b> [uploaded 08.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046277">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046277"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046277">Şterge vot</a></div><span id="v91046277" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046277)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046277Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046277MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JAN-2019] Lacul de pe cetatea Ohrid. Dar asta va fi o alta poveste...
foto danzandt [08.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

[16] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.102313041687 sec