91704 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin insula Evia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
01.01.2019
DE
Avatar Eduard D
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Popeşti-Leordeni [IF]
înscris/ă în 07.07.18
MEMBRU: SILVER
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 8 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
7000 lei
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 17

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Vacanţă în Evia de Sud


Urmare de aici

Pentru vacanţa de vară 2018 am ales Grecia, o destinaţie pe care ne-o doream de ceva vreme. Ne-am hotărât destul de târziu, iar ofertele pe Booking.com şi pe la agenţii erau cam pe sfârşite. Aşa că am ales în cele din urmă Insula Evia ca destinaţie, o locaţie mai puţin ştiută nu numai de români, ci de de turiştii străini în general. Nu aveam să regretăm nici măcar o secundă.

Drumul de la Bucureşti până în Marmari are cam 1242km, iar până în Karistos cam 1247km. La dus, l-am parcurs în 17ore jumătate (cu o pauză de somn de o oră), iar la întoarcere în 15ore jumătate (fără pauză). La dus am plecat cam pe la ora 22, toată Bulgaria am traversat-o noaptea, pe la 5 şi un pic am intrat în Grecia, unde în prima parcare am oprit pentru o pauză de o oră (prima parcare disponibilă după vamă a fost la aproape 40km).

Traversarea noaptea este foarte ok din punct de vedere al traficului, însă este destul de obositoare pentru cel care conduce.

Drumul poate fi împărţit în 2 segmente, cu caracteristici destul de diferite. Primul, traversarea Bulgariei se face pe drum national şi are doar o mica porţiune de autostrada, pe tronsonul Sofia-Blagoevgrad. Este în construcţie, într-o formă foarte avansată, continuarea autostrăzii pe ultimii 40km până la Sandanski – se vede pe parte dreaptă cum mergi spre Grecia. Drumul este bun din punct de vedere al calităţii asfaltului, însă are doar 2 benzi, ceea ce limitează mult viteza şi generează oboseală. Al doilea segment îl reprezintă drumul prin Grecia – autostradă de la intrare până la Halkida, drum căruia nu prea ai ce să-i reproşezi – toalete la 15-20km, benzinării cam la 100km, cu restaurant, cafenea, etc unde te poţi opri să te odihneşti.

Finalul drumului, ultimii 115km între Halkida şi Marmari (sau Karistos) sunt o probă de anduranţă. Halkida este un orăşel aglomerat, cu pietoni, scuterişti, motociclişti şi şoferi care au citit doar cuprinsul la codul rutier… Trebuie să fii foarte atent să-ţi păzeşti pielea. Odată scăpat de porţiunea cu localităţi, între Halkida şi Aliveri, în faţă ţi se deschide un drum prin insula de o frumuseţe specială. Drumul este de o calitate foarte bună, larg, pe partea stângă ai muntele iar pe partea dreaptă marea. Drumul are bucăţi în care se aseamănă mult cu Transfăgărăşanul sau Transalpina. Este foarte virajat, tăiat în stâncă, străbate o zonă înaltă de munte, Sudul Eviei având un relief muntos destul de înalt, vârful Ochi 1394m.

În ceea ce priveşte drumurile din insula şi accesul la plaje, recomandarea mea este abordarea cu o maşina cu garda la sol cât mai înaltă, de preferat 4x4. Plajele din sud au accesul mai dificil, folosindu-se foarte mult drumurile de creastă, din piatră, tăiate în munte pentru accesul la sutele de eoliene plantate pe vârfuri. Puţine sunt plajele care au acces pe drum asfaltat până foarte aproape. La marea majoritate se ajunge pe drum de piatră sau piatră şi pământ. Efortul însă vă este răsplătit de nişte peisaje care taie răsuflarea, de o sălbăticie şi o frumuseţe ieşite din comun.

În ceea ce priveşte taxele de drum, le aveţi mai jos, actualizate în septembrie 2018.

Taxa de pod Giurgiu – 13 lei la dus, 2€ (sau 4 leva) la întoarcere.

Vignieta Bulgaria - 8€ / 1 săptămână sau 15€ / 1 lună (noi a trebuit să luăm pentru o lună din cauza faptului ca am stat în Grecia 7 nopţi). Atenţie mare la vignetă, camerele care o citesc sunt foarte, foarte dese! Vigneta se poate cumpăra din vamă (2 ghişee pe partea stângă, imediat după controlul documentelor), imediat după giratoriul de la ieşirea din vamă (câteva tonete la care găsesti vignete, exchange, asigurări de viaţă, etc) sau de la benzinării.

În Grecia nu se plăteşte vigneta, dar se plătesc autostrăzile. Între Promachonas (intrarea în Grecia) şi Halkida sunt 11 toll post-uri (puncte de taxare), un altul fiind în construcţie la Salonic.

Taxele de trecere:
Promachonas – 2,40€
Malgara – 1,20€
Kleidi – 2,20€
Leptokarya – 3,20€
Makrychori – 2,50€
Moschochori – 4,00€
Pelasgia – 3,40€
Mavromantila – 1,90€
Agia Triada – 1,75€
Tragana – 3,80€
Thiva – 3,85€
Total – 30,20€

Faţă de aplicatia Via Michelin, care oferă nişte informaţii foarte bune – 30 de eurocenţi în plus, preţurile de la toll post-urile din Mavromantila şi Agia Triada sunt mai mari cu câte 0,15€.

Odată ajunşi la Marmari, ne-am cazat şi ne-am pus pe explorat împrejurimile. Am cerut sfatul recepţionerei (fiica patronului hotelului), privind cele mai apropiate plaje pe care le puteam accesa. Cu maximă amabilitate ne-a orientat către cele 4 plaje disponibile pe o rază de 5km, respectiv Great Sand Beach (1,5km) şi Zastani Beach (5km) spre est şi Kokkinis (1-1,5km) şi Fygias (3,5-4 km) spre vest. Ne-a recomandat Fygias fiindcă în acea zi bătea vântul, iar plajele cu faţa către est aveau valuri.

Asa am facut cunoştinţă cu primele 4 plaje din Evia de sud.

Zastani, este o plajă mica și frumoasă situata la 5km de Marmari. Liniștită, puțin aglomerată, apa cu intrare treptată, excelentă pentru familii cu copii. Accesibilă foarte ușor cu mașina. Nerecomandata persoanelor cu probleme de deplasare, trebuie sa cobori câteva trepte săpate în stâncă. Bună pentru snorkeling, stânci subacvatice şi ape turcoaz foarte limpezi.

Great Sand Beach este cea mai frumoasă și mai prietenoasă plaja din apropiere de Marmari. Este paradisul kite-surferilor, condițiile pentru practicarea acestui sport fiind foarte bune. Apă limpede, acces lin, adâncimea apei mica pana la o distanță destul de mare de țărm (la 30m de ţărm nu depăşea 1,60m adâncime), este o plajă excelentă pentru familii cu copii. Acces facil dinspre Marmari, cam 5 minute de mers cu mașina sau 30 de minute pe jos. Combinație nisip cu pietricelele. În sezon are un mic beach bar pe plajă.

Kokkinis şi Fygias sunt 2 plaje care se suprapun cu conturul şoselei pe o distanţă de câţiva kilometri. Cam impropriu spus şosea, o alee mai lată, pe care încap fix 2 masini un ape lângă cealaltă. Între şosea şi mare se află un şir de tuia sau de platani şi o fâşie de plajă de 5-10 metri. Pe alocuri nu este nici un fel de parapet sau gard, parcarea maşinilor făcându-se la umbra pomişorilor, iar in faţa acestora îţi pui salteaua. Este o zonă pitorească, frecventată des de localnicii care locuiesc în casele de peste drum. Am văzut într-o zi o localnică care, în drumul dintre serviciu şi casă, s-a oprit 5 minute să facă o baie în mare.

Dacă ajungeţi în Kokkinis sau în Fygias, nu rataţi terasa “O Platanos”, ar fi păcat… Este între cele 2 localităţi, chiar pe marginea drumului. Găsiţi o mare varietate de mâncare cu specific grecesc.

Zilele următoare am hotărât să ne îndepărtăm de Marmari, să “atacăm” plajele de pe partea de sud şi de sud-est ale insulei. Evia, este o insula extrem de sălbatică şi de pitorească, plajele fiind atât de multe încât nu la vei putea vizita pe toate nici măcar în 3 vacanţe. În 7 zile de vacanţă am reuşit să bifăm doar 16 plaje, situate între 1,5km şi 38km (Limnionas Mesopotamou Beach). Trebuie să vă spun că distanţele pe insula nu sunt aşa de uşor de acoperit, drumurile asfaltate fiind extrem de virajate, iar cele de piatră foarte lente. Cei 38km spre Limnionas, spre exemplu, se parcurg în 50-60 de minute (drum în întregime asfaltat), iar cei 44km către River Beach în o oră şi 15 minute.

Giannitsi Beach este o plajă superba, destul de accesibilă cu mașina. Preferata de tinerii cu corturile, dar și de familii cu copii. Apa limpede, intrarea în apa nu este foarte abruptă. Merită văzută. Nu are tavernă.

Agios Dimitrios este o plajă minunată, cu apă limpede. Intrarea în apă nu este prea abruptă, este potrivită pentru familiile cu copii. Oferă puțină umbra pe laterale, lângă munte. Loc preferat de tinerii care vin cu corturile. Accesul este destul de dificil cu mașina, ultimii 2km fiind foarte abrupți, iar ultimul și neasfaltat. Potrivită pentru snorkeling. Nu are tavernă.

River Beach (sau Potami) este o plajă frumoasă, largă, foarte puțin populată. Acces facil cu mașina. Amestec de nisip și pietricele. Intrare lină în apă, buna pentru familiile cu copii. Foarte multă liniște. Oferă umbra pe laterale, sub munte. Pentru amatorii de snorkeling, nu rataţi epava!!! Este vizibilă şi pe fotografia de pe Google Maps, chiar în faţa semnului roşu. Cam la 120 de metri de ţărm. Pe YouTube găsiţi un filmuleţ făcut din dronă, în care se vede foarte bine conturul epavei. Nu are tavernă.

Agios Nikolaos este o plajă lungă, foarte puţin populate şi care nu prea oferă umbra. Acces cu maşina pe drum de pământ, până lângă plajă. Nu are niciun fel de amenajări, cu ce vii de în lada frigorifică, aia bei sau mănânci. Multă linişte, apă şi pietricele. Acces destul de lin în apă. Nu are tavernă.

Platis gialos - Plaja cu nisip alb, frumoasă, liniștită, apa limpede și cu intrare lină. Excelentă pentru familii cu copii dar și pentru snorkeling. Accesul puțin mai dificil, drum de piatră, nepavat. Parcare pe o platforma în spatele plajei. Este separată de Agios Nikolaos printr-un deal (munte, mă rog). Drumul între ele este superb. Când ajungi sus pe creastă ai o priveliste minunată, cu 3 plaje (în depărtare se vede si Kastri). Însă, atenţie!!! Drumul nu permite întoarcerea unei maşini, odată intrat pe el, nu ai decât să-l parcurgi până la capăt, unde poţi întoarce. Are maxim 4 metri lăţime, fără niciun fel de parapet, iar partea dinspre mare este extrem de abruptă. Nu are tavernă.

Kastri - Minunată plajă (de fapt sunt două), apă limpede, intrare lină, nisip fin, excelentă pentru familii cu copii. Acces prin drum de piatră, nepavat. Se poate ajunge cu mașina până lângă plajă. Multă, multă liniște. Neamenajată, fără tavernă.

Kalamos beach - O plajă mare, cu apă limpede, dar foarte abruptă. Bună pentru adulți, dar neindicata pentru familii cu copii. La câțiva metri de mal apa este deja destul de adâncă (Din estimările noastre, cam la 4-5 metri de mal are peste 2-3 metri adâncime). Acces prin drum de piatră, nepavat. Nu are tavernă.

Παραλία Κονιδαύλι – O plajă foarte mica şi intimă, noi am “cuplat-o” în ziua în care am vizitat Varellaioi Beach, sunt despărţite de un munte. Plaja din pietricele, acces destul de abrupt în apă (are acea “treaptă” unde se sparg valurile destul de înaltă). Nu are tavernă.

Varellaioi beach - O plajă frumoasă, cu apă limpede și pietricele, însă abruptă și foarte neprimitoare atunci când bate vântul. Deschidere mare, posibilitatea de a ajunge cu mașina până lângă plajă. Drumul asfaltat pana la 4km, ultimii 4km sunt de pământ cu piatră și cu înclinație destul de mare. Cam 2km se urcă în viteza I-a. Merită văzută, potrivită pentru adulți, mai dificilă pentru copii. Nu are tavernă.

Tsakaion beach – la 3 minute de sora mai mare, Limnionas Mespotamou, o plaja mica şi cochetă. Nu are prea mulţi turişti, marea lor majoritate prefer să vină alături.

Limnionas beach - O plajă frumoasă, mai populată decât altele, cu șezlonguri și umbrele gratuite. 2 taverne cu mâncare bună și un bar excelent pe plaja. Preturi mai mult decât decente. Plaja este din pietricelele, nu foarte abruptă, se pretează foarte bine și pentru familiile cu copii. Excelentă pentru snorkeling. Pe lateral, exista o grota foarte frumoasa cu un mic pasaj subacvatic. Un mare avantaj pentru Limnionas este accesul foarte ușor, pe drum asfaltat chiar pana lângă plajă. Cu 500m înainte de Limnionas drumul trece pe lângă micuța plaja Tsakaioi (Tsakaion).

Armyrichi beach – o plaja nu foarte mare, dar foarte frumoasă, cu 2 taverne, acces pe drum asfaltat, indicată atât pentru adulţi cât şi pentru copii. Drumul este comun, pe o porţiune, cu cel care merge la Tsakaion şi Limnionas Mesopotamou.

Kavos Beach – o plajă frumoasă în apropiere de Karistos. Destul de mare. Într-un capăt are un mic beach bar si câteva umbreluţe şi şezlonguri. Intrare lină în apă, se pretează pentru familii cu copii. Plajă din pietricele, nu ai mare lucru de văzut dacă faci snorkeling.

Per ansamblu, dacă doriţi să vizitaţi Evia, nu vă aşteptaţi la plaje agitate ca în Thassos sau în Halkidiki. Plajele din insula Evia sunt mult mai puţin populate, mult mai liniştite, dar neamenajate şi fără prea multe facilităţi. Sunt sălbatice şi pitoreşti. Dacă faci parte din categoria turiştilor care vor linişte şi soare, cu siguranţă vei reveni în Evia.

Căteva cuvinte despre hotelurile din Marmari. Sunt 2 mari hoteluri în Marmari, Thea şi Evia Hotel and Suites. Preţurile sunt comparabile. Ambele oferă posibilitatea servirii de mic dejun. Noi am ales Evia Hotel and Suites şi nu am regretat. Am dat 5 stele la review fără să ezit o secundă. Hotelul este situat la aproximativ 300m de mare, pe un deal care domina golful Marmari, camerele oferă o priveliște minunată spre mare, insula Chersonisos și Rafina. O curățenie exemplară, prosoape schimbate zilnic, toată lenjeria la fiecare 2 zile, personal minunat, mereu gata să îți ofere orice informație - unde găsești plaje, unde găsești suveniruri sau un car-wash. Puțini străini. Micul dejun tip bufet, cu mâncare destul de variată şi gustoasă. Camerele sunt mari, mobilate cu foarte mult bun gust, utilate cu tot ce îți trebuie pentru a te simți confortabil. Hotelul are piscină şi loc de joacă pentru copii. La 5 minute de hotel găsești felurite taverne unde poți manca sau bea ceva, plajele cele mai apropiate fiind la câteva sute de metri sau la 3-4km (pentru doritorii de peisaje și plaje sălbatice, masina este un must-have pe insulă, primele plaje munte-mare fiind cam la 15-20km). Am primit o hartă a insulei pe care am putut identifica uşor drumurile şi plajele.

Marmari este o destinație de vacanță predilecta pentru greci, mai puțin frecventata alte naţii. Nu veţi găsi suveniruri decât cu foarte mare greutate. Mai nimic în Marmari, ceva-ceva în Karistos, un pic mai mult în Nea Styra. Magazinul cu suveniruri (căni, brelocuri, magneţi, fel şi fel de ornamente din melci, scoici şi stele de mare) se cheamă “Kosmos” în toate locaţiile.

Şi findcă tot am pomenit de Nea Styra, o consider o posibilă locaţie de vacanţă pe viitor. Hotelurile sunt pe plajă, au fiecare şezlonguri şi umbreluţe, tavernele sunt cu mult mai numeroase decât în Marmari. Este o destinaţie de reţinut. Am ajuns acolo venind dinspre palaja Limnionas Mesopotamou, iar oprirea a fost benefică. Am găsit suvenirurile mult căutate…

Per total, vacanţa a fost una foarte frumoasă. Am cutreierat partea de sud a Eviei în lung şi-n lat în căutare de plaje frumoase şi am fost răsplătiţi pe măsură. Dacă vă regăsiţi în spiritul acesta, nu veţi regreta. Dacă vă doriţi o vacanţă în care să uitaţi de condus, să aveţi mâncare şi băuturi pe plajă, discoteci şi viaţă de noapte, nu este aceasta destinaţia dorită.

---
Impresii încărcate de Eduard D in 01.01.2019 22:20:11

Validat / Publicat: 02.01.19 17:05:27


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în GRECIA
VIZUALIZĂRI: 756


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Eduard D); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  22700 PMA (din 24 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[02.01.19 17:04:00]
» mesaj pers

   EXCELENT review de dbeut, merită remarcat

   @Eduard D: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

    Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

   --

Odată ajunşi la Marmari, ne-am cazat

   Unde vați fost cazați?

   Ne-am bucura să putem citi și impresiile despre acea cazare scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[02.01.19 17:04:32]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "La pas prin insula Evia, #EXCURSII și CĂLĂTORII - EVIA" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.01.19 17:27:46]
» mesaj pers

   @Eduard D: Bun venit pe AFA îți urez și eu și te felicit pentru acest remarcabil review de debut, plin cu informații utile și agrementat cu fotografii de calitate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.01.19 19:50:11]
» mesaj pers

   Foarte frumos articol, minunat debut, iar pozele superbe!!! Vă felicit, îmi place că sunteți "plimbăcioși" exact pe gustul nostru, vă place să cunoașteţi insula, zona, plajele...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[60] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Plaja Fygias -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045206">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045206"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045206">Şterge vot</a></div><span id="v91045206" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045206)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045206Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045206MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Plaja Fygias
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [SEP-2018] plaja Fygias -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045207">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045207"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045207">Şterge vot</a></div><span id="v91045207" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045207)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045207Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045207MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] plaja Fygias
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [SEP-2018] plaja Fygias -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045208">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045208"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045208">Şterge vot</a></div><span id="v91045208" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045208)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045208Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045208MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] plaja Fygias
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [SEP-2018] plaja Giannitsi -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045209">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045209"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045209">Şterge vot</a></div><span id="v91045209" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045209)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045209Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045209MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] plaja Giannitsi
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [SEP-2018] plaja Giannitsi -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045210">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045210"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045210">Şterge vot</a></div><span id="v91045210" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045210)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045210Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045210MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] plaja Giannitsi
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [SEP-2018] plaja Giannitsi -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045211">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045211"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045211">Şterge vot</a></div><span id="v91045211" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045211)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045211Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045211MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] plaja Giannitsi
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [SEP-2018] plaja Giannitsi -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045212">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045212"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045212">Şterge vot</a></div><span id="v91045212" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045212)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045212Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045212MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] plaja Giannitsi
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [SEP-2018] plaja Giannitsi -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045213">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045213"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045213">Şterge vot</a></div><span id="v91045213" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045213)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045213Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045213MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] plaja Giannitsi
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [SEP-2018] plaja Giannitsi -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045214">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045214"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045214">Şterge vot</a></div><span id="v91045214" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045214)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045214Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045214MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] plaja Giannitsi
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [SEP-2018] plaja Giannitsi -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045215">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045215"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045215">Şterge vot</a></div><span id="v91045215" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045215)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045215Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045215MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] plaja Giannitsi
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [SEP-2018] plaja Great Sand -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045216">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045216"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045216">Şterge vot</a></div><span id="v91045216" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045216)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045216Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045216MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] plaja Great Sand
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] plaja Great Sand -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045217">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045217"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045217">Şterge vot</a></div><span id="v91045217" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045217)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045217Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045217MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] plaja Great Sand
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] plaja Great Sand -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045218">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045218"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045218">Şterge vot</a></div><span id="v91045218" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045218)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045218Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045218MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] plaja Great Sand
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] plaja Great Sand -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045219">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045219"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045219">Şterge vot</a></div><span id="v91045219" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045219)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045219Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045219MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] plaja Great Sand
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] plaja Great Sand -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045220">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045220"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045220">Şterge vot</a></div><span id="v91045220" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045220)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045220Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045220MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] plaja Great Sand
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] plaja Great Sand -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045221">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045221"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045221">Şterge vot</a></div><span id="v91045221" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045221)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045221Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045221MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] plaja Great Sand
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] plaja Great Sand -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045222">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045222"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045222">Şterge vot</a></div><span id="v91045222" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045222)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045222Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045222MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] plaja Great Sand
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] Kite surfing la Great Sand Beach -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045223">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045223"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045223">Şterge vot</a></div><span id="v91045223" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045223)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045223Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045223MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Kite surfing la Great Sand Beach
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] Kite surfing la Great Sand Beach -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045224">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045224"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045224">Şterge vot</a></div><span id="v91045224" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045224)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045224Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045224MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Kite surfing la Great Sand Beach
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Kite surfing la Great Sand Beach -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045225">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045225"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045225">Şterge vot</a></div><span id="v91045225" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045225)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045225Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045225MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Kite surfing la Great Sand Beach
foto Eduard D [01.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] Kite surfing la Great Sand Beach -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045226">Şterge vot</a></div><span id="v91045226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Kite surfing la Great Sand Beach
foto Eduard D [01.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2018] Kalamos Beach -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045227">Şterge vot</a></div><span id="v91045227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] Kalamos Beach
foto Eduard D [01.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] Kalamos Beach -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045228">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045228"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045228">Şterge vot</a></div><span id="v91045228" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045228)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045228Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045228MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] Kalamos Beach
foto Eduard D [01.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] Kalamos Beach -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045229">Şterge vot</a></div><span id="v91045229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] Kalamos Beach
foto Eduard D [01.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] Kastri Beach -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045230">Şterge vot</a></div><span id="v91045230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018] Kastri Beach
foto Eduard D [01.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2018] Kastri Beach -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045231">Şterge vot</a></div><span id="v91045231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2018] Kastri Beach
foto Eduard D [01.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2018] Kastri Beach -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045232">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045232"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045232">Şterge vot</a></div><span id="v91045232" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045232)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045232Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045232MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2018] Kastri Beach
foto Eduard D [01.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2018] Kastri Beach -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045233">Şterge vot</a></div><span id="v91045233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2018] Kastri Beach
foto Eduard D [01.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2018] Kastri Beach -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045234">Şterge vot</a></div><span id="v91045234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2018] Kastri Beach
foto Eduard D [01.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2018] Kastri Beach -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045235">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045235"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045235">Şterge vot</a></div><span id="v91045235" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045235)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045235Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045235MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2018] Kastri Beach
foto Eduard D [01.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2018] Kastri Beach -- foto by <b>Eduard D</b> [uploaded 01.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1045236">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1045236"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1045236">Şterge vot</a></div><span id="v91045236" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1045236)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1045236Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1045236MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2018] Kastri Beach
foto Eduard D [01.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[60] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.165570020676 sec