#I#D
91602 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Atena

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.12.2018
DE
Avatar Ioan Raita
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Sinaia [PH]
înscris/ă în 19.05.13
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
NOV-2018
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
600 Euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Șapte zile la Athena la sfârșit de noiembrie (2)


Urmare de aici

Grădina Națională, Templul lui Zeus Olimpianul și Colina Lykabettus au fost țintele vizitei noastre, în cea de a treia zi de ședere la Athena.

Grădina Națională, cunoscută și sub denumirea de Grădina Regală, este un parc uriaș ce pornește din chiar partea dreaptă a clădirii parlamentului și se întinde pe o suprafață de opt hectare, până în apropiere de Templul lui Zeus Olimpianul. Construcția lui a început în anul 1838, la recomandarea familiei regale și a fost terminată în 1840.

La sugestia reginei Amalia, grădinarul german care s-a ocupat de amenajarea grădinii, a adus peste cinci sute de specii de plante din diferite părți ale lumii înclusiv din zonele tropicale, și le-a plantat în acest parc. Deși multe dintre plantele aduse nu s-au aclimatizat zonei mediteraneene, parcul este o adevărată oază de liniște și verdeață permanentă populată cu specii vegetale ce încântă privirea și sufletul.

Astăzi parcul găzduiește în afară de speciile vegetale exotice, și o mică grădină zoologică unde pot fi văzute tot felul de exemplare aparținând faunei din diferite locuri ale lumii mai ales din zone tropicale, păsări și animale, broaște țestoase care pot fi întâlnite chiar și pe alei.

Parcul este străbătut de o mulțime de alei pietruite, mărginite de plante exotice, palmieri lămâi, portocali, fel de fel de flori, de asmenea între ele este amenajat și un iaz pentru rațe, dar n-am văzut nici una, ci doar câteva broaște țestoase inotând pe sub covorul de frunze căzute pe suprafața apei. În parc se mai află o bibliotecă și un loc de joacă pentru copii, o terasă unde după o plimbare îndelungată pe potecile și aleile parcului, poți să te așezi să mănânci sau să bei ceva pentru a-ți potoli setea.

Dacă vrei să vizitezi tot parcul pentru a vedea tot ce este de văzut, ai nevoie câteva ore. Nouă însă, pentru că aveam și alte obiective în acea zi, nu ne-ar fi ajuns timpul pentru asta, așa că ne-am mulțumit doar cu o plimbare pe alei, până aproximativ la mijlocul parcului, iar de acolo, ne-am deplasat paralel cu strada Leoforos Vasilisis Amalias, până la una din ieșirile care se află foarte aproape de Arcul lui Hadrian, de unde pe jos ne-am îndreptat spre ruinele Templului lui Zeus Olimpianul.

Templul lui Zeus olimpianul, mai este cunoscut și sub numele de Olympeion, sau de Coloanele lui Zeus Olimpianul și este un dintre edificiu antic, a cărui construcție s-a întins pe o perioadă de aproape șapte sute de ani. Construcția lui a început în anul 515 î. Ch și urma să fie închinată împăratului Pisistratus, cunoscut în istorie ca un tiran, dar lucrările au fost abandonate, când nepotul său Hippias, care l-a urmat la conducerea imperiului, a fost îndepărtat de la tron. Pe fundația pregătită de Pisistratus, a reînceput în secolul al treilea î. Ch, construcția templului dar a fost finalizată abia în anul 129 d. Ch. în perioada romană, sub împăratul Hadrian.

Pentru a marca finalizarea acestei importante construcții și în semn de recunoștință, atenienii au construit Arcul (Poarta) lui Hadrian. Se zice că la rândul său împăratul Hadrian, ar fi poruncit ca pe fața dinspre vest a a arcului, adică cea care este spre Acropole, să se scrie:”Aceasta este Athena, orașul vechi al lui Teseu” iar pe partea sudică, îndreptată spre Templul lui Zeus, să fie scris: ”Aceasta este orașul lui Hadrian, nu al lui Teseu” În prezent aceste scrieri, par să nu mai existe pentru că în fotografiile cu Arcul lui Hadrian pe care le-am făcut nu apar, dar este posibil ca ele să se fi desprins de pe construcție de-a-lungul timpului.

Nu departe de Templul lui Zeus, la circa cinci sute de metri, se află Stadionul Olimpic sau Panathinaico, spre care ne-am îndreptat pașii.

Stadionul Panathinaiko, a fost construit, mai exact a fost reconstruit, în forma în care se află astăzi, în anul 1896, când la Athena au fost reluate jocurile olimpice, care fuseseră interzise fiind considerate practici păgâne, mai întâi de Împăratul Theodosiu I în anul 394 d. H., și apoi în anul 435 de nepotul său, Theodosiu II d. H.

Potrivit unor documente istorice, Jocurile Olimpice, ar data încă din anul 776 î. e. n., dar se pare că existanța lor ar fi mult mai veche. Primul Stadion Panathinaikos, a fost construit în anul 566 î. e. n., din marmură albă și avea o capacitate de 50.000 de locuri. Noul Panathinaikos, reconstruit pe locul vechiului stadion, a fost transformat prin reconstrucție în 1896, într-unl dintre cele mai moderne stadioane din lume pentru acea vreme. Reconstrucția lui s-a făcut la inițiativa și cu finanțarea unui mare om de afaceri și filantrop grec, George Averoff.

Pe Satadionul Panathinaikos, a avut loc deschiderea Jocurilor Olimpice de la Athena din anul 2004, când pentru aceste evenimente sportive la Athena a fost inaugurat și un alt mare comlex sportiv unde s-au desfășurat Jocurile olimpice din acel an. Acesta este situat în apropiere de portul Pireu.

Pentru următoarea și ultina țintă turistică din acea zi, Colina Lycabettus, mersul pe jos nu mai era de noi, așa că am am ieșit la marginea trotuarului și am făcut cu mâna la taxiuri. Unul s-a induplecat și ne-a luat.

Într-o călătorie anterioară făcută la Atena, ghidul care ne-a condus la Acropole, și-a început descrierea spunând, că la fel ca și Roma, Atena a fost construită pe șapte coline, dar am rămas foarte încântat când continuând, acesta a spus, a spus: și nu numai la fel ca Roma, ci la fel ca orașele Iași și Cluj din țara dumneavoastră.

Așadar, Muntele Lycabettus, sau Lycavittos cum i se mai spune este cea mai înaltă dintre cele șapte coline existente în Athena, având ”amețitoarea” înălțime de numai 277 m., următoarele două coline înalte fiind Acropole și Filopappos.

Am ales să urcăm cu telecabina până în vârful colinei, pentru că drumul pe jos ar fi fost prea greu pentru noi. Telecabina nu este una aeriană cum sunt cele pe care le cunoaștem din zonele montane. Ea este mai de grabă un ascensor (lift) care urcă în plan înclinat, printr-un tunel săpat în stâncă, până în vârful colinei.

Chiar la vârf, colina este terasată aproape de jur împrejur pe trei nivele diferite despărțite unul de altul de câteva trepte. Pe unul din ele se află un restaurant unde se poate servi masa.

La cel mai înalt nivel, se află micuta bisericuță Agios Georgios, construită, în anul 1834, înlocuind o mai veche biserică byzantină, a Profetului Elias. Curtea bisericii Agios Georgios, care se află la cel mai înalt punct al colinei, este punctul de unde poți spune că întreagă Athena îți stă la picioare. De jur împrejurul colinei se vede pe toată întinderea ei capitala de azi a Greciei. Este ceva extraordinar să admiri de acolo întreaga metropolă și să vezi Acropole de sus în jos, iar peste el în zare spre sud, marea.

Din păcate, la ora la care am ajuns noi acolo, atmosfera devenise foarte pâcloasă astfel că nu am avut posibilitatea să facem niște fotografii foarte clare. Cred că din acest punct de vedere, o oră mai matinală ar fi fost mai potrivită pentru a vizita Colina Lycabettus.

După ce am admirat Athena de la înălțimea colinei, ne-am oprit la restaurant unde am luat câte o înghețată, după care am coborât tot cu telecabina, iar de la baza ei am luat un taxi care ne-a dus până în Piața Omonia, de unde am luat-o pe jos spre hotel.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Ioan Raita in 25.12.2018 20:56:54

Validat / Publicat: 25.12.18 22:10:08


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1798


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Ioan Raita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  27200 PMA (din 28 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[25.12.18 22:09:50]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Atena, ATENA" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: Dorian Inn Hotel]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[18] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2018] Intrarea în Grădina națională -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043949">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043949"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043949">Şterge vot</a></div><span id="v91043949" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043949)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043949Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043949MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2018] Intrarea în Grădina națională
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2018] Ceasul solar. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043950">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043950"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043950">Şterge vot</a></div><span id="v91043950" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043950)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043950Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043950MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2018] Ceasul solar.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [NOV-2018] Harta Parcului Național -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043951">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043951"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043951">Şterge vot</a></div><span id="v91043951" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043951)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043951Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043951MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2018] Harta Parcului Național
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P05 [NOV-2018] Porumbeii, bucuria copiilor. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043953">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043953"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043953">Şterge vot</a></div><span id="v91043953" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043953)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043953Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043953MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2018] Porumbeii, bucuria copiilor.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2018] Trompeta îngerilor. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043954">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043954"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043954">Şterge vot</a></div><span id="v91043954" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043954)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043954Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043954MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2018] Trompeta îngerilor.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2018] Alee cu palmieri. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043955">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043955"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043955">Şterge vot</a></div><span id="v91043955" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043955)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043955Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043955MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2018] Alee cu palmieri.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2018] Bustul lui Aristotel. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043956">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043956"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043956">Şterge vot</a></div><span id="v91043956" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043956)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043956Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043956MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2018] Bustul lui Aristotel.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2018] Alee prin parc. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043957">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043957"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043957">Şterge vot</a></div><span id="v91043957" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043957)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043957Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043957MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2018] Alee prin parc.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [NOV-2018] Templul lui Zeus văzut de pe Acropole. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043958">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043958"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043958">Şterge vot</a></div><span id="v91043958" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043958)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043958Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043958MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2018] Templul lui Zeus văzut de pe Acropole.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2018] Templul lui Zeus și în fundal Acropole. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043959">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043959"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043959">Şterge vot</a></div><span id="v91043959" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043959)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043959Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043959MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2018] Templul lui Zeus și în fundal Acropole.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2018] Templul lui Zeus. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043960">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043960"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043960">Şterge vot</a></div><span id="v91043960" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043960)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043960Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043960MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2018] Templul lui Zeus.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2018] Detalii arhitecturale ale coloanelor lui Zeus. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043961">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043961"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043961">Şterge vot</a></div><span id="v91043961" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043961)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043961Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043961MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2018] Detalii arhitecturale ale coloanelor lui Zeus.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [NOV-2018] Detalii arhitecturale ale coloanelor Templului lui Zeus. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043962">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043962"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043962">Şterge vot</a></div><span id="v91043962" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043962)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043962Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043962MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2018] Detalii arhitecturale ale coloanelor Templului lui Zeus.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [NOV-2018] Stadionul Olimpic, Panathinaico -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043963">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043963"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043963">Şterge vot</a></div><span id="v91043963" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043963)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043963Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043963MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [NOV-2018] Stadionul Olimpic, Panathinaico
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [NOV-2018] Statuia lui George Averoff, aflată aproape de intrarea stadionului. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043964">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043964"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043964">Şterge vot</a></div><span id="v91043964" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043964)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043964Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043964MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2018] Statuia lui George Averoff, aflată aproape de intrarea stadionului.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [NOV-2018] Statuia Discobolului, aflată peste drum de intrarea în stadion. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043965">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043965"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043965">Şterge vot</a></div><span id="v91043965" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043965)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043965Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043965MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [NOV-2018] Statuia Discobolului, aflată peste drum de intrarea în stadion.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [NOV-2018] Bisericuța Agios Georgios. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043966">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043966"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043966">Şterge vot</a></div><span id="v91043966" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043966)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043966Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043966MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [NOV-2018] Bisericuța Agios Georgios.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [NOV-2018] Acropolis, văzut de pe Lycabetus. -- foto by <b>Ioan Raita</b> [uploaded 25.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043967">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043967"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043967">Şterge vot</a></div><span id="v91043967" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043967)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043967Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043967MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [NOV-2018] Acropolis, văzut de pe Lycabetus.
foto Ioan Raita [25.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[18] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.112708091736 sec