#E#D
91533 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Circuit Patagonia / Țara de Foc

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.12.2018
DE
Avatar robert
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 29.12.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 22 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
2450 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 14

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Aventura vieții - concluzii de final


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Lumea este o carte și azi am deschis doar o filă!

22 de zile am călătorit în locuri foarte îndepărtate sau cum se mai spune, am ajuns până la capătul lumii. Mi-au trebuit aproape trei luni, să povestesc tot ce am văzut și am făcut pe-acolo. Au rezultat un număr de 36 de articole, dacă-l pun și pe acesta la socoteală.

Traseul pe care l-am parcurs a fost lung și obositor. Orașele prin care am trecut au fost multe si fiecare din ele, ne-au surprins cu câte ceva. Ca o scurtă recapitulare a traseului parcurs, vreau să vi le reamintesc în ordinea în care am ajuns în ele. Deci traseul nostru a fost următorul: București-Milano-Paris-Santiago de Chile-Valparaiso-Santiago de Chile-Punta Arenas-Puerto Natales-El Calafate-El Chalten-El Calafate-Ushuaia-Trelew-Puerto Madryn-Trelew-Buenos Aires-Santiago de Chile-Paris-Milano-București. Asta fără să luăm în calcul excursiile făcute. Numai să le scriu și să mi le reamintesc a durat ceva, dar să le și vizitez.

A fost o experiență inedită, axată mai mult pe cunoaștere, decât pe relaxare. Am văzut extrem de multe locuri, într-un timp relativ scurt. Știți foarte bine din poveștile mele anterioare, că eu împart fiecare nouă călătorie în trei părți: pregătirea excursiei, excursia propriu-zisă și ultima parte povestirea excursiei. Ei bine cum de această dată nu am mai fost direct implicat în pregătirea excursiei, nu a mai fost prima parte preferata mea, ci au fost la concurență celelalte două. A câștigat la mustață excursia propriu-zisă!!!

Am făcut această excursie cu o agenție de turism. Până la urmă a fost bine, cu mici excepții inerente. Dacă aș fi făcut-o pe cont propriu probabil m-ar fi costat cam la fel, dar aș fi ales cu siguranță cazări mai bune. Oricum nu regret nimic, a fost o aventură pe cinste.

Am cunoscut mulți oameni noi din diverse culturi. Unii dintre ei chiar mi-au devenit prieteni. Am vizitat două capitale deosebite din America de Sud. Am făcut cunoștință cu vântul turbat din Patagonia și cu frumusețea și sălbăticia locului. Am glumit, am râs, am strâns din dinți când mi-a fost greu la trekking, dar am și dârdâit de frig. Am trecut prin multe stări și senzații. Toată această aventură a fost și o lecție de viață. Aș mai repeta-o și mâine dacă s-ar ivi ocazia, dar doar alături de familie. Te bucuri să vezi locuri noi și frumoase, dar când ești singur parcă-ți lipsește ceva, nu ești împlinit, ca să zic așa.

A fost o excursie creatoare de amintiri, de povești de spus la gura sobei nepoților. Mă bucur foarte tare că am avut posibilitatea noi românii, să putem vizita și explora lumea. Acu 30 de ani nici nu îndrăzneam să sper la așa ceva. Darie nu uita, nu uita vremurile pe care le-am trăit!!! Depinde numai de noi să ne apărăm libertatea. Istoria are tendința destul de perversă, să se reîntoarcă. Să o facă dacă vrea, da nu acum în generația noastră, a copiilor sau a nepoților noștri. Așa să ne ajute Dumnezeu!!!

În încheiere îmi permit să o citez pe colega noastră Roth: „visez si imi doresc sa vad lumea, asta este sloganul vietii mele... "banii sunt facuti sa vezi lumea". Nu mananci mai mult, sau mult mai bine, nu imbraci 5 haine odata (ma rog daca nu e mult sub "0") dar ce vezi, aduni pentru suflet... ramane acolo”.

Așa că acum la prag de mare sărbătoare vă doresc tuturor prietenilor și colegilor de pe AFA, să nu încetați să visați. Visele se împlinesc, mai devreme sau mai târziu. Lumea e atât de mică încât e păcat să nu o explorăm, în limitele posibilităților firește. Mulți spun că au frica de avion și în special de zborurile lungi. Dar să mergi mii de kilometri cu mașina nu credeți că e periculos? Sau să stai 23 de ore într-un tren înghețat într-o pădure uitată de lume,cum am văzut de curând la noi la știri, nu credeți că e greu? Alții au bariera de limbă, cred că nu se vor descurca. Am fost de exemplu în China unde pe stradă absolut nimeni nu știe engleza, dar m-am descurcat. Peste tot sunt tot oameni, chiar dacă unii nu arată ca noi și au altă cultură și alte obiceiuri!

Acum chiar închei, vă pun sub bradul de Crăciun, mai bine spus vă lansez o provocare: la anul haideți să mergeți într-un loc nou, unde nu ați mai fost niciodată, chiar dacă e la noi în țară, chiar dacă e pe meleaguri mai mult sau mai puțin îndepărtate! Și nu uitați să protejați natura. Ea este casa noastră și alta nu avem. Renunțați pe cât posibil la pungile de plastic. Vă implor!

Crăciun fericit și la mulți ani!

P.S.Am furnici pe toată talpa, frige podeaua ca un bec......=))

---
Impresii încărcate de robert in 19.12.2018 09:31:34

Validat / Publicat: 19.12.18 12:49:43


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în AMERICA de SUD.
VIZUALIZĂRI: 922


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  42050 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- robert
[19.12.18 10:06:02]
» mesaj pers

   rog melodia: https://www.youtube.com/watch?v=PRcO0I8jXnM

   

   mersi frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[19.12.18 12:58:27]
» mesaj pers

   @robert: Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[19.12.18 13:03:46]
» mesaj pers

   @robert: Frumos final de serial!

   Rezonez cu concluziile tale: ai dreptate, Pământul a devenit un sat, ce-i drept unul mai măricel, dar accesibil. Ține doar de noi să îl păstrăm ”în stare de funcționare”, să îl iubim, să-l protejăm și să-l cunoaștem.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[19.12.18 13:10:26]
» mesaj pers

   @robert: Foarte frumos articolul tău, Robert!

   E scris cu suflet și îndemnurile de la sfărșit - și-al tău și al lui @roth - sunt foarte bune și... ce bine dacă am putea să le urmăm - mă refer, desigur, la cel de a călători cât mai mult și oriunde!

   Despre cel cu protejarea naturii, ce să mai spun, este atât de bine venit!!! Ce bine ar fi dacă toți oamenii Planetei ți-ar urma sfatul!!!

   Să aveți - tu și fetele tale frumoase - un sfârșit de an cum vi-l doriți!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yolanda
[19.12.18 13:21:38]
» mesaj pers

   @robert:"Darie nu uita, nu uita vremurile pe care le-am trăit!!! Depinde numai de noi să ne apărăm libertatea. Istoria are tendința destul de perversă, să se reîntoarcă. Să o facă dacă vrea, da nu acum în generația noastră, a copiilor sau a nepoților noștri.

   Perfect adevarat! Implicare si atentie!

   Sa iubim natura si sa o protejam!

   Anul acesta am fost si eu într-un loc nou si departeeee în ianuarie:în oceanul Indian, în 4 insule tropicale Mauritius, Seychelles, Madagascar si Reunion, zbor lung cu doua avioane si un vas de croaziera Costa NeoRiviera. De vis!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- ANILU
[19.12.18 13:41:37]
» mesaj pers

   @robert: Mulțumesc pentru urări!

   Da, ai dreptate putem călători pe unde ne dorim, oriunde în lumea asta mare, dar nu uita un lucru, sănătoși să fim și așa ne putem împlini și visele.

   Bună concluzie ai tras după 22 de zile de plimbare.

   P. S. Să înțeleg că te mănâncă tălpile... Și faci planuri pentru următoarea plimbare!

   Să fii fericit alături de frumoarele tale fete!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- nrs
[19.12.18 14:35:48]
» mesaj pers

   pana sa vii cu indemnul ma hotarasem deja la ceva nou, acum cu atat mai mult trebuie sa ajung acolo :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[19.12.18 14:36:07]
» mesaj pers

   Frumos articol. De suflet. Selecția de poze pentru acest articol chiar e reușită. Mulțumim pentru sfaturi și urări. Te salutăm și îți dorim ție și frumoasei tale familii sărbători fericite și un an nou cu multe împliniri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[19.12.18 14:36:19]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Mulțumesc frumos pentru vizită si comentariu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[19.12.18 14:48:18]
» mesaj pers

   @doinafil: multumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[19.12.18 15:10:27]
» mesaj pers

   @Yolanda: super tare! Sunt convins că a fost o experiență fabuloasă! Încă nu am ajuns prin zonă! Am in plan. De fapt mai am o mulțime de văzut prin lumea asta largă , dar timpul...... !

   Mulțumesc frumos pentru vizită si comentariu! Sărbători fericite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[19.12.18 15:38:04]
» mesaj pers

   @robert: Frumos scris, frumos final, frumoase poze, toate, ..., cele cu animăluțele, cu munții, ... unde vezi așa ceva în realitate!

   Da, ai dreptate trebuie să nu uităm să visăm...

   Să ai parte în anul ce vine tot așa de excursii speciale alături de frumoasele tale fete!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- diana2015
[19.12.18 15:53:48]
» mesaj pers

   @robert: nu pot să spun decât mulțumesc Robert că ne-ai împărtășit din experiențele tale care foarte frumoase și îndepărtate mai sunt. :*

   Eu una visez HK-ul cum ți-am mai spus dar acum tare, tare mult aș vrea un safari alături de animalele sălbatice;)

   Felicitări pentru toate articolele, pentru călătoria de la capătul lumii :) votat din toată inima:*

   Sărbători fericite și luminoase alături de fetele tale frumoase, vă pup cu drag :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- robert
[19.12.18 16:04:35]
» mesaj pers

   @ANILU: ai dreptate Anilu sănătatea e primordială. Dar după părerea mea mai sunt alte două lucruri la fel de importante, fără de care nu ne putem împlini visurile si anume pacea si libertatea! Fără astea trei e cam greu!

   Da mă mănâncă tălpile si cum am prins drag de această parte a lumii si la anul tot pe aici o să fim, doar că de data asta in formatie completă.

   Multă sănătate îți doresc și sărbători fericite! Mulțumesc pentru urări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- robert
[19.12.18 16:07:20]
» mesaj pers

   @nrs: păi atunci nu-mi rămâne decât să-ti urez distracție plăcută!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[19.12.18 16:23:24]
» mesaj pers

   @ungureanica: mă bucur tare mult că ți-a plăcut. Mulțumesc frumos de urări! La fel vă doresc si eu vouă si să ne vedem cu bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioana74
[19.12.18 16:51:30]
» mesaj pers

   @robert: Frige rau podeaua aia mai Robert =))

   Frumos ai concluzionat aceasta serie de articole iar pozele sunt de revista, mai ales cele cu ghetarii si cu muntii. Nu ti-au facut astia de la National Geografic nici o oferta inca? Eu zic sa te astepti la asta, pozele sunt naucitoare :)

   Sarbatori Fericite sa aveti si sa ne vedem cu bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- robert
[19.12.18 17:23:31]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Mulțumesc frumos pentru vizită si comentariu, dar si pentru urări!

   Poate ne-om intersecta si noi vreodată, că bag seama deseori mergem pe aceleași cărări!

   Sărbători fericite alături de cei dragi si multă sănătate! Si distractie plăcută in Argentina!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[19.12.18 17:34:26]
» mesaj pers

   @diana2015: Mulțumesc frumos dragă prietenă! Să știi că plăcerea e de partea mea, dacă poveștile mele nu ar fi suscitat cel mai mic interes, nu as mai fi putut sa scriu.

   In altă ordine de idei, Hong Kong-ul la care visezi tu este destul de accesibil din punct de vedere al costului biletului de avion. Se gasesc oferte in jur de 400 de euro. In schimb orasul in sine e extrem de scump, dar se pot găsi variante pt a fi mai ieftin.

   Crăciun fericit iti doresc! Ai văzut că dacă crezi ai succes?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- diana2015
[19.12.18 17:39:55]
» mesaj pers

   @robert: Da, așa-i. Mulțumesc frumos pentru susținere sau mai bine spus pentru tot :) pup:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[19.12.18 17:52:28]
» mesaj pers

   @ioana74: frige, frige ce să facem?

   La poze m-au ajutat extrem de mult peisajele de poveste. Ce aparate si ce obiective aveau unii pe-acolo!!! Eu sunt un simplu amator!

   Sper să ne vedem cu bine la următoarea petrecere AFA! Sărbători fericite alături de băieții tăi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[19.12.18 19:40:56]
» mesaj pers

   @robert: Bine zis, dar nu toți gândim la fel, nu toți simțim la fel:(

   Vacanțe inedite vă doresc, mult noroc și sănătate, călătorii sprancenate in pantofii fermecați!

   Sărbători cu bine, vă pup pe toți trei!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[19.12.18 19:51:52]
» mesaj pers

   @krisstinna: sau cum spune reclama la un cunoscut brand de mobilă: suntem cu toții diferiți. Din fericire.

   Mulțumesc din suflet pentru urări! Si noi iti dorim sărbători fericite împreună cu băieții tăi si să ne vedem cu bine, sănătoși!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[19.12.18 21:53:06]
» mesaj pers

   @robert: Un final de serial excelent!!!

   Și putem spune că este ca un cadou de crăciun: să nu încetăm să sperăm fiecare în realizarea viselor proprii iar aici mă refer strict la visele turistice!!!

   Sfera albastră pământul pe care trăim pare atât de mică văzută din spațiu. Și totuși este imensă atunci când este vorba despre călătorii. Pentru mulți dintre noi trecerea de la un capăt la altul pe această sferă numită pământ este irealizabil.

   Din punct de vedere financiar sau alte bariere cum ar fi obiceiurile, limba (așa cum ai specificat în articol) mulți dintre noi nu ajung prea departe din punct de vedere geografic. Dar poate unii nu încetează să spere și chiar reușesc să vadă alte locuri îndepărtate de pe pământ.

   Eu consider articolul tău un cadou de căciun. Mi-a dat putere să nu încetez să văd alte locuri de pe acest pământ chiar dacă în acest moment este aproape imposibil. Acum mulți ani visam la o călătorie peste oceanul Atlantic. Doar pentru un singur obiectiv turistic care acum nu mai există, a fost spulberat în 2001 septembrie. Cu ceva sacrificii financiare și ceva voință am reușit chiar dacă singur (vorba ta parcă lipsește ceva... fără familie) partea bună că am văzut muuult mai multe decât acel obiectiv pentru care m-am dus)

   Doar după un an (alt moft turistic) influențat de impresii AFA am făcut altă gafă financiară (adică gaură mare în bugetul personal) pentru a ajunge în alt loc de această dată cu mult spre est foarte aproape de țara soarelui răsare. În fine m-am ales cu niște amintiri-vorba ta de povestit la gura sobei în primul caz vreo 25 de articole AFA iar în următorul caz 35 de articole.

   În prezent doar visez, iar după articolele mele din prezent toată lumea de pe AFA își dă seama că mă îndepărtez cel mult 20 km de domiciliu.

   Dar datorită articolului tău nu încetăm să visăm, mai e timp să mai vedem câte ceva din lumea largă.

   Sărbători fericite

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- roth
[19.12.18 22:44:33]
» mesaj pers

   Robert iti doresc sa ai spatele negru, asta de la tarile in care ai fost si pe care le-ai tatuat in semn de dovada certa.

   Multumesc de citat, cred si ma regasesc in fiecare cuvant, este ghidul meu in ceea ce fac/simt/doresc.

   Tu ai dovedit, ca multi altii ca poti vedea lumea cu bani putini daca vrei/cauti/pregatesti.

   Sa ai un 2019 plin, frumos, cu multe povesti in tolba!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- mishu
[19.12.18 23:40:07]
» mesaj pers

   @robert: Un episod plin de melancolie, si din care inteleg ca s-a terminat excursia noastra alaturi de tine in aceasta zona.

   Ce sa spun, regret ca s-a incheiat acest capitol si iti doresc sa il incepi pe urmatorul si sa ne faci si pe noi partasi la calatoriile tale.

   Sa ai un an 2019 plin cu tot ce iti doresti alaturi de cei dragi.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yolanda
[20.12.18 07:59:44]
» mesaj pers

   @robert: "Am furnici pe toata talpa / Este vremea ca sa plec... ", suntem pe aceeasi lungime de unda, ne place Andries...

   Dupa vizionarea show-ului "Petrica are o oaie", ramâne un gust dulce-amar.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[20.12.18 08:52:50]
» mesaj pers

   @AZE: Oauuu ce lung ecou! Lung, ca lung da ce emoționant! Cred că este printre cele mai emoționante comentarii primite de mine anul acesta.

   Am citit cu interes, la vremea respectivă, articolele tale despre New York (încă n-am ajuns în State) și despre sejurul din China.

   Mă bucur foarte mult că a ajuns la tine, ceea ce am vrut să transmit prin acest articol. Exact asta am vrut să spun: am vrut să dau un mesaj de speranță, dar și de curaj. Și eu am avut temerile mele, frica de avion, de zboruri lungi, bariere lingvistice, teama de necunoscut. Pe unele le-am depășit, dar unele le mai am și în ziua de azi. De fapt ce ar fi viața fără emoții?

   Mulțumesc mult pentru acest articol foarte emoționant. Sărbatori fericite și un Crăciun minunat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- robert
[20.12.18 08:57:33]
» mesaj pers

   @roth: mersi frumos dragă Roth! Tatuajele alături de călătorii sunt printre pasiunile mele. Ăsta sunt eu și mă bucur că pot îmbina pasiunile!

   Evident că de fiecare dată când scriu un articol despre un loc mai îndepartat prezint cu cât mai mare acuratețe costurile, pentru a vedea toată lumea că nu e dracul atât de negru.

   Mulțumesc pentru vizită și comentariu, dar și pentru urare.

   Crăciun fericit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- robert
[20.12.18 09:04:57]
» mesaj pers

   @mishu: tot ce-i frumos se termină repede. Gata cu vacanțele, mai trebuie să și muncim. Mai ales că se anunță vremuri grele. Eu totuși sunt optimist și sper că împreună vom reuși să facem o țară mai bună, să nu mai fie nimeni nevoit să plece din țară pentru un trai mai bun. Așa să ne ajute Dumnezeu. Vorba cântecului: vreau o țară ca afară...

   În fine am deviat un pic! Mersi frumos pentru vizită și pentru urări. Crăciun fericit și un an nou mai bun! De sărbatori ești prin țară?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[21.12.18 17:41:10]
» mesaj pers

   @robert:

   Minunată excursie iar despre ultimul articol ce să mai zic, finalul m-a lăsat pe gânduri... Pozele... mai că le-aș fura dacă n-ai fi așa mare 😂

   Să ai un 2019 cu călătorii frumoase, peste așteptările noastre! Chiar și peste ale tale!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[21.12.18 17:49:35]
» mesaj pers

   @robert: Scuze ca răspund cu întârziere, am avut doua zile aglomerate (nunumai astea, dar ma refer de când ai scris ecoul) si da, voi face sărbătorile cu familia, după un drum interesant, o noua experiența. Nu spun mai mult, a început deja și sper sa se încheie in regula.

   Sa ne auzim numai de bine, și da, vreau o țara ca afara...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- robert
[22.12.18 08:38:33]
» mesaj pers

   @Yolanda: aseară am fost si io la concertul lui Andrieș unde a cântat și piese de pe noul album, Petrică are o oaie! A fost super fain!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[22.12.18 08:40:40]
» mesaj pers

   @elviramvio: mulțumesc frumos pentru vizită, pentru comentariu si pentru urări. La fel vă doresc și eu, multă sănatate și un an nou de vis! Sărbători fericite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[22.12.18 08:42:53]
» mesaj pers

   @mishu: cred că nu vii cu moșul, cu sania trasă de reni! =)) Drum bun si sărbători fericite alături de cei dragi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ADY57
[22.12.18 20:30:00]
» mesaj pers

   @robert: Cam asa am venit! si mi-a fost cam groaza de un drum de 20 de ore, dar o sa va povestesc.

   PS - Sorry, sunt pe contul sotului, acum o las asa, o sa intru pe contul meu :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[22.12.18 20:38:44]
» mesaj pers

   @robert: Gata! am intrat pe contul meu =)). Nu am putut sa-mi iau si laptopul cu mine asa ca mai fac erori :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[22.12.18 21:01:30]
» mesaj pers

   @mishu: bine că ai ajuns cu bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Aventura vieții (Sep.2018) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 28.09.18 de robert din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 10.00
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] zbor deasupra Anzilor Cordilieri -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042341">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042341"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042341">Şterge vot</a></div><span id="v91042341" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042341)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042341Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042341MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] zbor deasupra Anzilor Cordilieri
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] așa arată o porție în Santiago -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042342">Şterge vot</a></div><span id="v91042342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] așa arată o porție în Santiago
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Teramoto băutura lor populară -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042343">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042343"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042343">Şterge vot</a></div><span id="v91042343" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042343)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042343Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042343MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Teramoto băutura lor populară
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [SEP-2018] zona lor de distracție -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042344">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042344"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042344">Şterge vot</a></div><span id="v91042344" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042344)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042344Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042344MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] zona lor de distracție
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] lecții de salsa -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042345">Şterge vot</a></div><span id="v91042345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] lecții de salsa
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Valparaiso un oraș deosebit -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042346">Şterge vot</a></div><span id="v91042346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Valparaiso un oraș deosebit
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] pe faleza din Puerto Natales -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042347">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042347"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042347">Şterge vot</a></div><span id="v91042347" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042347)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042347Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042347MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] pe faleza din Puerto Natales
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] din frumusețile Patagoniei -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042348">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042348"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042348">Şterge vot</a></div><span id="v91042348" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042348)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042348Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042348MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] din frumusețile Patagoniei
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Torre del Paine -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042349">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042349"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042349">Şterge vot</a></div><span id="v91042349" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042349)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042349Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042349MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Torre del Paine
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [SEP-2018] Patagonia un tărâm magic -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042350">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042350"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042350">Şterge vot</a></div><span id="v91042350" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042350)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042350Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042350MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Patagonia un tărâm magic
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] poze de la ghețarul Grey unde cu greu mă puteam ține pe picioare -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042351">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042351"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042351">Şterge vot</a></div><span id="v91042351" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042351)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042351Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042351MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] poze de la ghețarul Grey unde cu greu mă puteam ține pe picioare
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] la pas prin El Calafate -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042352">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042352"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042352">Şterge vot</a></div><span id="v91042352" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042352)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042352Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042352MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] la pas prin El Calafate
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Perito Moreno în toata splendoarea lui -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042353">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042353"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042353">Şterge vot</a></div><span id="v91042353" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042353)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042353Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042353MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Perito Moreno în toata splendoarea lui
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] pe celebra Route 40 -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042354">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042354"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042354">Şterge vot</a></div><span id="v91042354" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042354)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042354Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042354MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] pe celebra Route 40
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] celebrul Fitz Roy -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042355">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042355"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042355">Şterge vot</a></div><span id="v91042355" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042355)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042355Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042355MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] celebrul Fitz Roy
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] trekking in locuri de poveste -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042356">Şterge vot</a></div><span id="v91042356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] trekking in locuri de poveste
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] admirăm cormoranii -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042357">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042357"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042357">Şterge vot</a></div><span id="v91042357" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042357)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042357Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042357MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] admirăm cormoranii
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] dar și leii de mare -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042358">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042358"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042358">Şterge vot</a></div><span id="v91042358" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042358)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042358Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042358MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] dar și leii de mare
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] am ajuns la capătul lumii -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042359">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042359"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042359">Şterge vot</a></div><span id="v91042359" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042359)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042359Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042359MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] am ajuns la capătul lumii
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] love love love -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042360">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042360"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042360">Şterge vot</a></div><span id="v91042360" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042360)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042360Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042360MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] love love love
foto robert [19.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [SEP-2018] farul de la capătul lumii -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042361">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042361"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042361">Şterge vot</a></div><span id="v91042361" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042361)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042361Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042361MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] farul de la capătul lumii
foto robert [19.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.150553941727 sec