#I#D
91339 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Ramada Resort Dead Sea [Swemeh]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.12.2018
DE
Avatar doinafil
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 12.11.15
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
NOV-2018
DURATA: 1 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ DP
PREŢ SEJUR:
inclus în prețul total al excursiei
cu transport AUTOCAR
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 19

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.80
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 63 JOD  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Ramada Resort – la țărmul Mării Moarte


Urmare de aici

După ce am plecat din deșertul „Wadi Rum” ne-am dus spre Aqaba, să ne scăldăm în Marea Roșie și să ne plimbăm cu vaporașul - ca să vedem, prin podeaua lui transparentă, coralii aduși din?? , dar despre asta voi povesti într-un alt review.

Acum vreau să vă spun câte ceva despre hotelul la care am fost cazați, după ce-am plecat de la „Marea Roșie”. În drum spre hotel am trecut foarte aproape de locul unde a fost botezat Isus. Acum este un loc de interes turistic, bine semnalizat.

Acesta este singurul hotel – pe o rază de câțiva kilometri - din dreptul plajei unde am făcut noi baie, când am ajuns la Marea Moartă, și se numește Ramada Resort. Când ne-a spus Adel, simpaticul nostru ghid, că vom dormi la acest hotel, gândul m-a dus, imediat, la hotelul cu același nume din București, de lângă teatrul „Odeon”, de pe Calea Victoriei. Știam că este un hotel cu ștaif, așa că m-am bucurat de două ori: pe lângă faptul că ne vom scălda în Marea Moartă, vom avea și o cazare de patru stele.

Am ajuns la hotel după ora prânzului, iar soarele în acea zi, din păcate pentru noi, nu a fost prea generos, așa că nu ne-am bucurat din plin de plajă și nici de un timp prea mare de scăldat. Ne-am bucurat, în schimb, de confortul oferit de cazare, cină și micul dejun, de a doua zi. Mai este un motiv pentru care nu voi uita ușor acest hotel, dar despre asta voi povesti spre finalul acestui review.

Accesul în hotel se face trecând printr-un control de securitate atât turiștii, cât și bagajele acestora. Recepția hotelului are un spațiu generos și este mobilat cu canapele, fotolii și mese joase, unde se poate socializa sau servi un ceai, sau băuturi răcoritoare. Despre cele alcoolice, în Iordania, am spus că nu se găsesc decât la magazinele speciale numite „Liquor Store”. Nu lipsește nici magazinul de suveniruri și nici portretele unor membrii ai casei regale a „Regatului Hashemit al Iordaniei”, aici al fostului rege Hussein, al fiului acestuia- Abdullah al II-lea și al Prințului Hussein bin Al Abdullah, nepotul.

Hotelul are, pe lângă parter, patru niveluri și un subsol, unde se află și restaurantul. Tot la subsol este și ieșirea spre piscină și apoi, drumul către mare.

Camera noastră de la nivelul trei era destul de mare, cu pat matrimonial și cu balcon. Pe ambele părți ale patului erau noptiere și veioze, iar lângă dulapul de haine era un spațiu mic unde se putea pregăti câte un ceai sau ness, ambele la pliculețe. La micul seif din dulapul de haine ne-am „jucat” puțin și am văzut că, chiar funcționa, dar nu prea am avut ce valori să punem în el. Totuși, a fost de folos deoarece, la sfatul ghidului, când am plecat la mare, am lăsat în el verighetele, inelele și cerceii. Adel ne-a povestit că o turistă din alt grup a intrat cu bijuteriile de aur în Marea Moartă și a ieșit cu ele oxidate.

Baia era destul de mare, cu cabină de duș despărțită cu un perete de restul băii. Mai puțin plăcut vederii era că blatul din jurul lavoarului, de culoare neagră, păstra urmele albe ale sărurilor din apa rămasă și neștearsă la timp, de pe el. Am mai spus că apa la hotelurile iordaniene nu este potabilă, probabil de aceea și sărurile din ea pătează mai mult. Prosoapele și micile consumabile - de același tip la toate hotelurile unde am fost cazați - au fost suficiente și de bună calitate. În dreapta lavoarului era o oglindă cosmetică, iar în stânga un uscător de păr. Panta pardoselii la duș nu era către sifonul de pardoseală. A băltit apa în cabină până la plecare.

În toate băile hotelurilor din Iordania, chiar și la toaletele spațiilor publice – magazine sau obiective turistice – am observat că, lângă vasul de WC se află un robinet de tip „port-furtun”, pentru toaleta intimă, asta în cazul în care nu există bideu în spațiul respectiv.

Din balconul, mare, orientat spre apus, se vedea Israelul.

Wi-Fi-ul funcționa bine, dar nu prea am avut timp de el.

După ce ne-am cazat ne-am echipat cu costumele de baie și am așteptat un microbuz care, din sfert în sfert de oră, duce/aduce la și de la țărm, turiștii dornici de o baie în mare, pe o distanță de aproximativ 650 m. O mare porțiune a plajei, împrejmuită, părea degradată serios de ploile din ultimele zile. Ne-am autoservit cu prosoapele care se găseau într-un spațiu special amenajat și am intrat, apoi, în marea sărată care, în mod practic, te ține la suprafață. Aici n-ai cum să te îneci, în cazul în care nu ști să înoți, marea având de cca 10 ori mai mare salinitatea decât a Mării Mediterane, de exemplu. Este, de fapt, un lac mai mare, o Mare continentală. O plăcuță de lemn ne amintește că aici este nivelul cel mai de jos al Pământului, cota -398 m, iar pe o foaie alăturată citim că are o suprafață de 810 kmp, o adâncime medie de 118 m și maximă de 377 m. Singurul afluent este râul Iordan. în autocar, ghidul ne-a informat că nivelul mării, datorită utilizărilor multiple, scade cu aproximativ 1 m pe an. Pentru ca aceasta să nu dispară complet, s-a inițiat un proiect, împreună cu Israelul, de aducere de apă suplimentară din Marea Roșie. Datorită salinității mari, densitatea ei este de = 1,24 Kg/l, nefiind prielnică vieții, de aici și numele de Mare Moartă. De pe Net aflu că are și cea mai mare concentrație de brom din lume.

Intrând în apă, am observat că apa, la suprafața ei, pe o adâncime mică - de vreo 3 sau 4 cm, era mai rece decât cea de mai jos, care era cu câteva grade mai caldă. Nu știu dacă asta este valabil tot timpul, mai ales în toiul verii, sau doar acum, în noiembrie. Unii colegi au exprimat părerea că ar fi stratul de apă de ploaie acumulat în ultimele zile. N-am stat mult în apă, chiar dacă aș mai fi vrut, dar soarele era, deja, spre asfințit! Fiind o zonă de graniță cu Israelul, este interzisă staționarea pe mal după asfințit. După ce-am făcut duș, am așteptat microbuzul, să ne întoarcem la hotel. Aveam, bineînțeles, aparatul foto cu mine, și-am făcut câteva poze, spre aducere aminte.

Îmbrăcați și dornici să mergem la cină, am vrut să iau aparatul foto, să fac câteva poze cu meniul oferit de hotel. Și de-aici începe marea mea supărare: nu mai găseam aparatul foto, cu care făcusem pozele ultimelor șase zile, practic, întregii excursii de până acum. Mihai nu mai vroia să mergem la masă, supărat și el de pierderea pozelor. Îmi venea să plâng de supărare! Norocul meu este că Mihai are o ținere de minte mult mai bună decât a mea și că, mi-a amintit că ultimele poze le făcusem înainte de-a lua microbuzul spre hotel. Am tras concluzia că l-am pierdut în microbuz, sau în incinta hotelului. Mi-am spus: „-Hai să încerc marea cu degetul! ”și, după cină, îmbrăcată de-acum în pijama, mi-am pus deasupra o canadiană și, în papuci, cobor la recepție. Îi explic recepționerului în câteva cuvinte, în engleza mea aproximativă, despre ce este vorba, și-l rog frumos să m-ajute să recuperez pierderea suferită. Mi-a promis că-l va ruga pe șoferul microbuzului să caute dacă este acolo. A doua zi dimineață, înainte de micul dejun primesc, pe firul telefonic al camerei, știrea că mi-a fost găsit aparatul. Nu pot să vă spun ce-am simțit atunci! Bucuria mea era așa de mare că-mi venea să dansez! Am mers la recepționer și l-am rugat să trimită, drept recompensă, o sumă modică șoferului care mi-a căutat și a adus prețioasa „bijuterie” pierdută.

Și din acest motiv spuneam, mai la începutul articolului, că n-am cum să uit nici hotelul „Ramada”, nici onestitatea personalului angajat! , și nici locul unde se află, la aprox. 700 m de țărmul Mării Moarte.

Am mers, apoi să luăm micul dejun, unde ne-am răsfățat cu alegerile făcute din oferta generoasă și îndestulătoare a bufetului de tip „suedez”. Personalul de servire este bine pregătit și foarte amabil. Pozele vor arăta cât de diversă și bogată este masa micului dejun.

Dacă recomand acest hotel? Sigur că da! Și asta nu numai pentru ceea ce oferă la gradul de confort la care este cotat, ci și pentru faptul că este singurul în zonă, aflat la aprox. 700 m de capătul cel mai nordic al MăriiMoarte.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de doinafil in 05.12.2018 12:46:22

Validat / Publicat: 05.12.18 13:48:27


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ORIENTUL MIJLOCIU
VIZUALIZĂRI: 675


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (doinafil); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  42900 PMA (din 32 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[05.12.18 13:47:19]
» mesaj pers

   Excelentă recomandarea

   Mutat în rubrica "Ramada Resort Dead Sea [Sweimeh], Litoral M. MOARTĂ" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[05.12.18 14:20:16]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianbogdan
[05.12.18 14:24:20]
» mesaj pers

   Buna!

   Foarte bine arata Ramda.

   Bine ca nu ati pierdut aparatul foto.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[05.12.18 17:46:46]
» mesaj pers

   @doinafil: Mă bucură experiența voastră plăcută la Marea Moartă și recuperarea aparatului foto.

   Eu nu am simțit diferențe de temperatură între suprafața și adâncimea apei. Explicația probabilă: am fost acolo în iunie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[05.12.18 18:42:48]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Mulțumesc frumos de validare, apreciere și de încadrare! :))

   Coordonatele sunt excelente! Exact acolo este situat!

   Să aveți zile excelente, de sărbători! (și nu doar acum!):)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- doinafil
[05.12.18 19:02:00]
» mesaj pers

   @adrianbogdan:

   Pierderea aparatului - ca obiect în sine - nu m-a deranjat atât de mult! Înformația pe care o conținea, aceea era foarte prețioasă pentru mine. Mă durea că am pierdut pozele de la cazări, dar cel mai tare mă durea că pierdusem pozele de la Petra și de la obiectivele vizitate!

   Mulțumesc frumos de ecou și vot! :*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad
[05.12.18 20:03:49]
» mesaj pers

   V-am citit articolul şi mă gândeam la propria mea experienţă la Marea Moartă în cadrul excursiei pe care am făcut-o de la Eilat la Ierusalim cu popas în staţiunea Ein Bokek, situată pe malul israelian. Mie mi s-a părut caldă apa şi în aer temperatura era foarte bună, 27 grade arătând termometrul de la chioşcul de pe mal, deşi eram în ultima decadă din noiembrie. Nu am sesizat nici eu vreo diferenţă între suprafaţă şi adâncime, e drept că nu prea m-am avântat în larg. :)

   Felicitări pentru articol şi, mai cu seamă, pentru recuperarea aparatului foto, îmi imaginez bucuria după ce aţi intrat din nou în posesia lui!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- doinafil
[05.12.18 20:41:47]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Referitor la temperatura apei, cred că și perioada estivală a contat, dar și că, doar cu două zile în urmă, acolo a turnat cu găleata, de s-au surpat niște șosele mai vechi și au murit și niște oameni. Din cauza asta au închis pentru vreo două zile vizita la Petra. Noi am fost norocoși, chiar după vizita la Petra a venit potopul.

   Norocoasă am fost și cu găsirea aparatului foto, dar și cu găsirea tabletei - la întoarcere - în aeroportul Coandă, după ce o uitasem în lădița de la ultimul control de securitate!

    (Mama nu mi-a spus dacă am mâncat „norocel”, când eram mică! =)) - Hi, hi, hi!!!)

   Îți mulțumesc pentru ecou și vot, Carmen!

   Și... mulți pupici:*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- doinafil
[05.12.18 21:22:15]
» mesaj pers

   @irinad:

   Ți-am citit articolul, mi-au plăcut și pozele și, chiar mă întrebam dacă eu aș mai avea ceva de adăugat despre Marea Moartă! :-??

   Știu că ai fost în ultima decadă a lui noiembrie și că ai „prins” o vreme bună de plajă. (și tu ești norocoasă!):)

   Cum am scris și în articol, cred că apa era mai rece la suprafață și mai la mal - nu ne-am avântat nici noi în larg - în urma ploilor abundente ce s-au declanșat pe 09 nov. și care au făcut prăpăd. Acolo plouă foarte rar, dar când plouă, plouă, nu glumă!!! Oamenii atunci își fac provizii de apă menajeră, și ei zic „merci! ” pentru asta!

   Bucuria recuperării pozelor a fost pe măsura durerii pierderii lor, dar în sens invers! Îmi venea să-l pup pe „nenea” recepționeru' care s-a ocupat de găsirea lui!

   Întâmplările astea două - cu pierderea și regăsirea pozelor și a tabletei, sper să-mi fie o lecție de „atenție la neatenție! ” pe viitor!

   Îți mulțumesc pentru ecou și vot!!! :*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[36] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2018] 1. Hotel „Ramada Resort”, de 4 stele. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038251">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038251"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038251">Şterge vot</a></div><span id="v91038251" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038251)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038251Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038251MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2018] 1. Hotel „Ramada Resort”, de 4 stele.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2018] 2. Intrarea în hotel. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038252">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038252"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038252">Şterge vot</a></div><span id="v91038252" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038252)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038252Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038252MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2018] 2. Intrarea în hotel.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2018] 3. Holul mare, generos, al recepției. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038253">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038253"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038253">Şterge vot</a></div><span id="v91038253" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038253)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038253Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038253MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2018] 3. Holul mare, generos, al recepției.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [NOV-2018] 4. Combinație de alb și roșu. În stânga, magazinul de suveniruri. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038254">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038254"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038254">Şterge vot</a></div><span id="v91038254" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038254)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038254Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038254MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2018] 4. Combinație de alb și roșu. În stânga, magazinul de suveniruri.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2018] 5. Portretele fostului rege Hussein, al fiului Ab Dalah - actualul rege - și al fiului acestuia, Prințul Hussein bin Al Abdullah. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038255">Şterge vot</a></div><span id="v91038255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2018] 5. Portretele fostului rege Hussein, al fiului Ab Dalah - actualul rege - și al fiului acestuia, Prințul Hussein bin Al Abdullah.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2018] 6. Camera noastră. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038256">Şterge vot</a></div><span id="v91038256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2018] 6. Camera noastră.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2018] 7. Televizorul, masa și holul de la intrare. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038257">Şterge vot</a></div><span id="v91038257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2018] 7. Televizorul, masa și holul de la intrare.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2018] 8. În balcon erau doar două scaune. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038258">Şterge vot</a></div><span id="v91038258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2018] 8. În balcon erau doar două scaune.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2018] 9. Veioză și noptieră, pe fiecare parte a patului. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038259">Şterge vot</a></div><span id="v91038259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2018] 9. Veioză și noptieră, pe fiecare parte a patului.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [NOV-2018] 10. Prosoapele de bună calitate. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038260">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038260"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038260">Şterge vot</a></div><span id="v91038260" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038260)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038260Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038260MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2018] 10. Prosoapele de bună calitate.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2018] 11. La baie, blatul negru al lavoarului era pătat. Se vede oglinda cosmetică și, în dreapta, era uscătorul de păr. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038261">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038261"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038261">Şterge vot</a></div><span id="v91038261" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038261)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038261Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038261MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2018] 11. La baie, blatul negru al lavoarului era pătat. Se vede oglinda cosmetică și, în dreapta, era uscătorul de păr.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2018] 12. Cabina de duș. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038262">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038262"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038262">Şterge vot</a></div><span id="v91038262" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038262)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038262Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038262MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2018] 12. Cabina de duș.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2018] 13. În baie este și un telefon, pe lângă vasul de WC și robinetul de lângă el, întâlnit peste tot în Iordania. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038263">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038263"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038263">Şterge vot</a></div><span id="v91038263" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038263)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038263Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038263MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2018] 13. În baie este și un telefon, pe lângă vasul de WC și robinetul de lângă el, întâlnit peste tot în Iordania.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2018] 14. Șifonierul și, în stânga tăvița cu cana electrică, și pliculețele cu ceai și ness. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038264">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038264"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038264">Şterge vot</a></div><span id="v91038264" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038264)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038264Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038264MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2018] 14. Șifonierul și, în stânga tăvița cu cana electrică, și pliculețele cu ceai și ness.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2018] 15. Micul seif de valori, chiar funcționa. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038265">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038265"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038265">Şterge vot</a></div><span id="v91038265" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038265)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038265Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038265MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2018] 15. Micul seif de valori, chiar funcționa.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [NOV-2018] 16. Vedere din balcon. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038266">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038266"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038266">Şterge vot</a></div><span id="v91038266" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038266)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038266Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038266MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2018] 16. Vedere din balcon.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [NOV-2018] 17. Aleea care duce spre piscină. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038267">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038267"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038267">Şterge vot</a></div><span id="v91038267" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038267)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038267Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038267MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [NOV-2018] 17. Aleea care duce spre piscină.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [NOV-2018] 18. Bufetul, de tip „suedez”. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038268">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038268"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038268">Şterge vot</a></div><span id="v91038268" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038268)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038268Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038268MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2018] 18. Bufetul, de tip „suedez”.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [NOV-2018] 19. Vase din inox cu capac, cu preparate, menținute calde. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038270">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038270"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038270">Şterge vot</a></div><span id="v91038270" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038270)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038270Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038270MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [NOV-2018] 19. Vase din inox cu capac, cu preparate, menținute calde.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [NOV-2018] 20. Omleta pentru micul dejun se prepara la comandă, cu ingrediente la alegere. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038271">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038271"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038271">Şterge vot</a></div><span id="v91038271" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038271)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038271Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038271MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [NOV-2018] 20. Omleta pentru micul dejun se prepara la comandă, cu ingrediente la alegere.
foto doinafil [05.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [NOV-2018] 21. Micul dejun. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038272">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038272"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038272">Şterge vot</a></div><span id="v91038272" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038272)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038272Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038272MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [NOV-2018] 21. Micul dejun.
foto doinafil [05.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [NOV-2018] 22. Croissante și pâine. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038273">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038273"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038273">Şterge vot</a></div><span id="v91038273" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038273)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038273Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038273MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [NOV-2018] 22. Croissante și pâine.
foto doinafil [05.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [NOV-2018] 23. Sucuri și cereale. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038274">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038274"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038274">Şterge vot</a></div><span id="v91038274" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038274)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038274Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038274MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [NOV-2018] 23. Sucuri și cereale.
foto doinafil [05.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [NOV-2018] 24. Sosuri și condimente diferite. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038275">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038275"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038275">Şterge vot</a></div><span id="v91038275" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038275)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038275Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038275MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [NOV-2018] 24. Sosuri și condimente diferite.
foto doinafil [05.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [NOV-2018] 25. Piscina, cu șezlonguri și umbrele. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038276">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038276"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038276">Şterge vot</a></div><span id="v91038276" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038276)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038276Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038276MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [NOV-2018] 25. Piscina, cu șezlonguri și umbrele.
foto doinafil [05.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [NOV-2018] 26. Piscina, cu șezlonguri și umbrele. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038277">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038277"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038277">Şterge vot</a></div><span id="v91038277" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038277)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038277Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038277MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [NOV-2018] 26. Piscina, cu șezlonguri și umbrele.
foto doinafil [05.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [NOV-2018] 27. La piscină. În spate se văd frigiderele cu răcoritoare, intrările la dușuri și locul de joacă pentru copii. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 05.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1038278">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1038278"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1038278">Şterge vot</a></div><span id="v91038278" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1038278)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1038278Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1038278MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [NOV-2018] 27. La piscină. În spate se văd frigiderele cu răcoritoare, intrările la dușuri și locul de joacă pentru copii.
foto doinafil [05.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[36] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.124355077744 sec