#I#D
91283 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în București?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
02.12.2018
DE
Avatar nicole33
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 12.03.11
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.33
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
Restaurant La Barca

Nici Barca nu mai este ce era...


Timp de mulți ani La Barca a fost o soluție bună și foarte la îndemână ori de câte ori aveam poftă de o ciorbă de burtă sau de o pizza, dar şi când doar voiam să stăm la un pahar de... vorbă cu cineva. Un local de cartier, fără mari pretenţii, curat, civilizat, cu mâncare bună la preţuri rezonabile şi cu o servire de fiecare dată fără reproş.

Adresa: Bulevardul Theodor Pallady 11-13, sector 3, București
Website: http://www.labarca.ro/

Restaurantul nu dispune de o parcare proprie, sunt disponibile locuri în parcarea publică pe bulevardul Theodor Pallady, dar la noroc. La prânz şi până după amiaza se găsesc locuri libere, dar seara nu prea mai găseşti.

Specificul restaurantului este tradiţional românesc şi pizzerie, existând şi posibilitatea livrării la domiciliu a mâncării comandate; eu nu am încercat.

La orele prânzului există şi varianta avantajoasă a unui meniu complet de prânz constând dintr-o supă sau ciorbă la alegere din mai multe sortimente, felul doi la alegere, o garnitură, o salată, clătite cu gem ca desert şi un pahar cu apă, toate acestea la un preţ de 19,90 lei, un preţ foarte bun.

Am participat aici şi la o miniîntâlnire AFA organizată de Zâna Zbanghie, vezi impresii, dar şi la alte „micro”întâlniri ad hoc cu 1,2, 3 alţi colegi de site.

Mergeam la Barca cel mai adesea fără niciun motiv. Comandam bere şi ciorbă de burtă, fiind de cele mai multe ori suficient. Dacă foamea era mare, mai completam şi cu nişte mici :D. Ciorba de burtă a fost de fiecare dată bună spre foarte bună, pe gustul meu. La fel, cafeaua espresso mi-a plăcut de fiecare dată. Frecventând localul suficient de des nu am putut să nu remarc creşterea lentă, dar constantă a preţurilor, dar, chiar şi aşa, La Barca tot a rămas una din cele mai convenabile variante din zonă, cel puţin pentru noi.

Dar să revin la subiectul articolului de faţă: vizita mea la Barca. Într-o frumoasă şi călduroasă zi de sâmbătă la început de iulie m-am trezit de dimineaţă având de rezolvat o problemă importantă în apropiere de Bucureşti, pentru că altfel nu m-aş fi dat jos din pat cu noaptea în cap şi într-o zi de weekend :D. Plecăm noi la drum aşa doar cu cafeaua băută în viteză, rezolvăm cu succes ceea ce aveam de rezolvat şi pe la ora 11 deja ne pornim înapoi spre casă. Având probleme cu stomacul, la ora aceea mie îmi era deja foarte foame, astfel că le-am propus soţului, „fratelui” şi verişoarei mele, care mă însoţeau, o oprire la o ciorbă de burtă şi/sau o pizza, toate pe cheltuiala mea.

Mai întâi ne-am încercat norocul la un alt local, specializat mai mult pe organizarea de evenimente, dar unde mai fusesem şi mâncasem a la carte fără probleme, ce-i drept cu vreo doi-trei ani în urmă. De atunci localul fusese reamenajat, terasa pentru fumători fusese desfiinţată:(, iar pe terasa de la etaj nu mai permit fumatul, deşi are acoperiş şi doar doi pereţi :D. Eu însă voiam să mănânc nu să mă cert cu ospătarii, astfel că i-am spus definitiv adio sau cel puţin cât timp vor interpreta altfel decât mine legislaţia antifumat în vigoare.

Următorul pe listă era La Barca, unde ne-am şi oprit. Abia deschiseseră şi am găsit mese libere pe terasă la alegere, până la plecarea noastră de acolo terasa ocupându-se în totalitate. Ospătăriţa, care parcă ne aştepta :), ne-a adus imediat meniurile.

Chiar dacă invitaţia mea era pentru o ciorbă de burtă, o pizza şi o bere, fiecare a fost liber să-şi comande ce a dorit din meniul pus la dispoziţie. Eu am luat o ciorbă de burtă (10,99 lei) cu mujdei şi smântână, o porţie de scăricică de porc (16,99 lei) cu cartofi prăjiţi (6,5 lei) şi doi mititei, iar de băut o limonadă, deoarece eram cu maşina, şi la sfârşit o cafea espresso (7 lei). Soţul meu nu a vrut decât bere şi ciorbă de burtă, „fratele” meu a luat tot bere, ciorbă de burtă, mici (3,5 lei bucata) şi două cafele, iar verişoara mea, care nu suportă ciorba de burtă (nimeni nu este perfect =)) ), a ales o ciorbă de pui (10,99 lei), o pizza Calzone (21,90 lei) şi o bere.

Băuturile au sosit la scurt timp, reci şi bune. Cât am mai povestit noi despre una alta au sosit şi ciorbele. Dacă verişoara mea a fost încântată de gustul ciorbei de pui, ea însăşi gătind foarte bine, nu acelaşi lucru l-aş putea spune despre noi ceilalţi care am comandat ciorbă de burtă. Soţul meu a fost nemulţumit total, iar eu am fost extrem de dezamăgită. Am avut senzaţia de ciorbă „lungită” peste limita bunului simţ, bucăţile de burtă erau puţine, pe numărate, iar zeama era departe de a avea consistenţa bine cunoscută. Sincer, nu m-am aşteptat la aşa ceva. Deşi abia deschiseseră, dacă nu aveau destulă ciorbă de burtă, aş fi apreciat dacă mi-ar fi spus cinstit acest lucru, cu atât mai mult cu cât nu eram clienţi ocazionali, ospătăriţa cunoscându-mă foarte bine, caz în care unul din noi ar fi comandat altceva, fără probleme, decât să fim serviţi cu ce am fost serviţi. Cu greu am reuşit să o facem mâncabilă reglând-o din smântână şi usturoi. Rar mi-a fost dat să mănânc o ciorbă mai proastă ca aceea. Eram convinsă că fie au schimbat bucătarul cu unul mai nepriceput fie din două ciorbe au făcut trei :D. Micii au fost gustoşi şi suculenţi, aşa cum ne plac nouă. Scăricica a fost excelentă, cam mult colesterol, dar a fost un risc asumat :)). Pizza Calzone a verişoarei a fost foarte bună, dar prea mare pentru ea, astfel că mai bine de jumătate a fost luată la cutie pentru acasă.

Cât timp ne-am savurat cafelele am solicitat nota de plată. Suma de plată a fost de 172 lei, rezonabil pentru patru persoane. Nu se poate plăti cu card bancar, însă ştiam prea bine acest lucru. Am lăsat 190 lei, mulţumiţi de promptitudinea servirii şi de gustul celorlalte preparate, cu excepţia ciorbei de burtă.

De astă vară am mai trecut o singură dată pe la Barca pentru o pizza şi o bere, dar NU şi pentru ciorbă de burtă. Mare păcat. În vremurile bune chiar recomandam acest restaurant tocmai pentru ciorba de burtă foarte bună. Acum nu mai pot face acest lucru şi îmi pare rău, dar dezamăgirea a fost prea mare.

Recomand în continuare localul, dar cu rezervele menționate.

---
Impresii încărcate de nicole33 in 02.12.2018 09:20:26

Validat / Publicat: 02.12.18 09:53:06


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 532


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  52400 PMA (din 57 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[02.12.18 10:03:42]
» mesaj pers

   @nicole33: Cred ca atunci când ești dezamăgit de ceva ce îți dorești foarte mult și când știi și ce gust avea, parca nimic nu te poate face sa treci peste asta. Bine ca totuși ai fost mulțumită de celelalte.

   Felicitări, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[02.12.18 10:33:00]
» mesaj pers

   @nicole33: Da, ce să zic? Au doi bucătari și, așa cum ai spus, unul nu-i tocmai priceput! Ați avut voi ghinion, cred! Adevărul e că nici eu n-am mai comandat ciorbă de burtă la ei de foarte multă vreme, dar au un platou cald, pentru două persoane = 44 lei, superb. Am luat noi astă-vară.

   Și papanașii sunt când buni și mari, când buni și mici, când fazi și mari... depinde de noroc!

   Tipa de la pizza e aceeași, doar bucătarii sunt doi!

   Și, ca să le mai spăl din păcate: NU gătesc din congelate! Totul e proaspăt!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2100 PMA1 (din 7 voturi)]
- nicole33
[02.12.18 10:59:05]
» mesaj pers

   @mishu:

Cred ca atunci când ești dezamăgit de ceva ce îți dorești foarte mult și când știi și ce gust avea, parca nimic nu te poate face sa treci peste asta. Bine ca totuși ai fost mulțumită de celelalte.

   Aşa este. Am mâncat de foarte multe ori acolo, iar ciorba de burtă a fost o încântare. De data aceasta am fost dezamăgită. Nu m-am aşteptat.

   Articolul a fost scris astă vară, dar nu eram hotărâtă să-l postez. Nu mi se părea prea corect să merg de N ori acolo, să fiu mulţumită şi să nu scriu, iar când nu este totul aşa cum aş fi vrut, pac cu "reclamaţia".

   Ieri am vrut să ieşim să mâncăm, o ciorbă fierbinte ar fi fost perfectă la frigul de afară, iar Barca era cea mai accesibilă locaţie, însă nu am vrut să risc o nouă dezamăgire, o nouă ciorbă ratată.

   Consider că şi experienţele mai puţin reuşite trebuie făcute cunoscute.

   Mulţumesc pentru vizită şi ecou!

   De data asta sunt sigură că nu m-ai invidiat =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- nicole33
[02.12.18 11:09:39]
» mesaj pers

   @Zoazore:

Au doi bucătari și, așa cum ai spus, unul nu-i tocmai priceput! Ați avut voi ghinion, cred!

   Merg eu des la Barca, dar nu chiar zilnic =)), încât să pot constata priceperea fiecărui bucătar. Este clar că l-am nimerit pe cel nepriceput.

dar au un platou cald, pentru două persoane = 44 lei, superb. Am luat noi astă-vară.

   De fapt, a fost tot vara, dar anul trecut în august :). Între timp s-a mai scumpit, dar nu asta a fost problema, ci faptul că trebuia să mă "sacrific" şi să-l mănânc singură :)).

Și papanașii sunt când buni și mari, când buni și mici, când fazi și mari... depinde de noroc!

   Papanaşi nu am mai încercat demult la ei, chiar dacă mereu am fost mulţumită, şi nu cred că voi mai încerca de acum înainte nicăieri:((, nu doar la Barca.

   Restul au fost excelente şi am recunoscut cinstit acest lucru. Servirea a fost promptă, ospătăriţa a fost amabilă.

   Mulţumesc pentru vizită şi pentru ecou!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- mishu
[02.12.18 11:23:12]
» mesaj pers

   @nicole33: Cred ca ar trebui sa faceti un studiu de caz. Cu prima ocazie cand mergeti acolo intrebati si numele bucatarului si ii veti asocia cu multumirea sau nemultumirea, iar cu urmatoarea ocazie intrebati mai intai de numele bucatarului si stiti daca mai apoi cereti si meniul sau nu.

   Alta idee nu am, e pacat ca din cauza unui bucatar sa renuntati la a mai merge acolo, si poate ca ar fi fost util pentru patron sa ii fie mentionat asta.

   Eu as pune un chestionar de satisfactie care sa fie atasat la fiecare nota de plata si din asta sa vada si patronuls situatia.

   Dar daca locul inca merge poate ca nu il intereseaza.

   Ce zici, mai iti faci curaj sa mergi acolo?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33
[03.12.18 06:38:37]
» mesaj pers

   @mishu:

Cu prima ocazie cand mergeti acolo intrebati si numele bucatarului si ii veti asocia cu multumirea sau nemultumirea, iar cu urmatoarea ocazie intrebati mai intai de numele bucatarului si stiti daca mai apoi cereti si meniul sau nu.

   O abordare sănătoasă, dar puţin cam "poliţienească" :))

   Să ajung să fac muncă de detectiv doar pentru a fi sigură că voi mânca o ciorbă pe gustul meu, pare totuşi puţin cam mult, dar cum locaţiile bune sunt rare în zona mea, poate o voi face şi pe asta.

   Poate mă ajută Zozo, pentru că ea oricum trece zilnic pe acolo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[16] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - vedere din stradă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037012">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037012"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037012">Şterge vot</a></div><span id="v91037012" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037012)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037012Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037012MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - vedere din stradă
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - limonada foarte bună -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037013">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037013"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037013">Şterge vot</a></div><span id="v91037013" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037013)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037013Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037013MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - limonada foarte bună
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - espresso lung -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037014">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037014"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037014">Şterge vot</a></div><span id="v91037014" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037014)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037014Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037014MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - espresso lung
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - ciorba de pui -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037015">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037015"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037015">Şterge vot</a></div><span id="v91037015" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037015)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037015Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037015MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - ciorba de pui
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - ciorba de burtă cu smântână şi mujdei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037016">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037016"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037016">Şterge vot</a></div><span id="v91037016" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037016)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037016Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037016MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - ciorba de burtă cu smântână şi mujdei
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - scăricica+mici+cartofi prăjiţi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037017">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037017"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037017">Şterge vot</a></div><span id="v91037017" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037017)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037017Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037017MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - scăricica+mici+cartofi prăjiţi
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - pizza Calzone -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037018">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037018"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037018">Şterge vot</a></div><span id="v91037018" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037018)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037018Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037018MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - pizza Calzone
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - tradiţionalii mici cu muştar :) -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037019">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037019"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037019">Şterge vot</a></div><span id="v91037019" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037019)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037019Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037019MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - tradiţionalii mici cu muştar :)
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - ciorbă de burtă cu ardei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037020">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037020"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037020">Şterge vot</a></div><span id="v91037020" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037020)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037020Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037020MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - ciorbă de burtă cu ardei
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - scăricică -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037021">Şterge vot</a></div><span id="v91037021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - scăricică
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - restul de pizza luat la pachet -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037022">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037022"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037022">Şterge vot</a></div><span id="v91037022" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037022)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037022Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037022MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - restul de pizza luat la pachet
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - nota de plată -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037023">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037023"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037023">Şterge vot</a></div><span id="v91037023" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037023)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037023Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037023MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - nota de plată
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - interior -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037024">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037024"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037024">Şterge vot</a></div><span id="v91037024" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037024)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037024Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037024MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - interior
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - interior -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037025">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037025"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037025">Şterge vot</a></div><span id="v91037025" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037025)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037025Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037025MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - interior
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - interior -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037026">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037026"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037026">Şterge vot</a></div><span id="v91037026" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037026)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037026Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037026MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - interior
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - ne pregătim de sărbători -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 02.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037027">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037027"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037027">Şterge vot</a></div><span id="v91037027" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037027)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037027Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037027MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2018] Restaurantul La Barca - ne pregătim de sărbători
foto nicole33 [02.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[16] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.165700912476 sec