91127 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Râmnicu Sărat

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
21.11.2018
DE
Avatar Dan&Ema
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 22.04.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
NOV-2018
DURATA: 1 zile
TIP: SINGLE
PREŢ:
2 ron
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
70.0 %
  
Satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Complexul Brancovenesc din Ramnicu Sarat


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Unde se gaseste?

Complexul Brancovenesc din Ramnicu Sarat se gaseste in municipiul Ramnicu Sarat, judetul Buzau. Hai ca mare adevar am grait! Va maid au un indiciu este langa Parcul Brancoveanu! Iar am spus una buna si adevarata! Nici de Piata Centrala nu e departe, ca si reper daca il cunoasteti. Dar inca sunteti curiosi!

Ok (neologism necunoscut pe vremea lui Brancoveanu), atunci mergeti Dumneavoastra in strada Primaverii, la nr. 4. Cel mai bine este sa puneti adresa pe GPS pentru ca desi e foarte aproape de celebrul si mult circulatul DN2 / E85 care traverseaza orasul, pentru conducatorii de cand s-au introdus niste sensuri unice in zona, trebuie sa faceti o bucla sa ajungeti aici.

Ce cuprinde Complexul Brancovenesc si scurt istoric

Acest ansamblu include Casa Domneasca, biserica Adormirea Maicii Domnului, zidul de incinta, cateva turnuri si staretia. Este catalogat drept monument istoric de categoria A. S-au apelat fonduri europene pentru restaurarea obiectivului, intre beneficiari numarandu-se Parohia Ortodoxă Adormirea Maicii Domnului

Domnitorul Constantin Brancoveanu si unchiul sau, stolnicul Mihail Cantacuzino spatarul sunt edificatorii acestui complex. Aceasta s-a petrecut in anii 1690-1697, in cunoscutul stil arhitectural brancovenesc. Complexul a fost ridicat pe locul unei foste biserici cu hramul Adormirea Maicii Domnului. Acesta a cuprins un palat, chiliile calugarilor si zidului de incinta construit din caramida cu turnuri la mijloc și la colțuri. Turnul clopotnita era la poarta din partea de nord a complexului.

In secolul al XIX-lea s-a adaugat Fosta Stareție. Mai tarziu in acelasi secol si pana la mijlocul sceolului urmator, aici a fost si primaria orașului. Apoi alte institutii au fost locate aici din care amintesc biblioteca si muzeul, cazarma pompierilor, o scoala, judecatoria.

Sapaturile arheologice din secolul trecut au decsoperit ziduri si morminte, dar si obiecte de ceramica, de uz casnic si de vestimentatie.

Ce sa vizitam? Muzeul Municipal

Astazi la Complexul Brancovenesc poti veni sa vizitezi liber si gratis curtea si biserica din mijlocul acesteia, dar si Muzeul Municipal, ultimul pentru o taxa modica.

Deschidem usa grea deasupra careia scrie Muzeul Municipal. Acesta este deschis dupa urmatorul program: marti – vineri 9 – 16, sambata – duminica 9 – 13:30. Trebuie sa platim o taza de numai 2 lei. Exista si tarif redus 1 leu.

Muzeul Municipal a fost infiintat la initiativa colectionarului de arta plastic av. O. Mosescu si a unui deputat.

Nu este permisa fotografierea decat intr-un singur loc. Nu stiu de ce, cel putin in zona de etnografie. O doamna ghid muzeograf fara prea mult har pentru aceasta meserie ne va insoti in doua expozitii. In holul de la intrare era expus si exponatul lunii un monitor oficial si o moneda aniverasra care marca atestarea orasului cu 555 de ani in urma. Doamna nu stia ce reprezinta.

Prima expozitie este o expozitie de arta plastica gazduita in Casa Domneasca. Dupa numai cateva exponate bine puse in valoare la parterul casei se urca la etaj unde este o insiruire de sali in care sunt expuse multe picturi, dar si unele schite. Unele lucrari poarta semnatura lui Corneliu Baba, dar si alte multe nume sunt expuse aici Steriadi, Schweitzer, Ghiata etc. Nefiind un bun cunoscator al subiectului, nu voi dezvolta, dar ii invit pe cei interesati sa admire tablourile, guasele, schitele si cateva sculpture din acest spatiu.

Eu am ales sa vizitez intre cele doua expozitii Curtea Ansamblului Bramcovenesc, sa admir zidurile de incinta din caramida, sa dau roata, iar mai apoi sa intru in Biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului. Aceasta din urma era in plin proces de renovare si consolidare. Imi plac mult zidurile de cetate, zidurile vechi, asa ca am savurat plimbarea prin Curtea Ansamblului Brancovenesc pentru cateva minute.

Urmatoarele expozitii se afla in corpul principal al muzeului. A doua expozitie este expozitia dedicate pompierilor ramniceni realizata cu sprijinul lui C. Dristaru si a Muzeul National al Pompierilor Foisorul de Foc din Bucuresti. Sunt prezentate costume de pompier dar si alte echipamente si utilaje specifice acestei meserii care lupta cu focul pentru salvarea vietii oamenilor si a gospodariilor acestora. Ramnicul a avut o puternica unitate de pompieri.

A treia expozitie este o expozitie etnografica. Aceasta prezinta pe sectiuni organizate ocupatiile / meseriile, traditiile, portul popular (nu numai cel autohton ramnicean / buzoian), obiceiurile si mestesugurile taranilor si la urma este spatiul destinat spiritualitatii. Muzeul este mai putin bogat fata de altele vizitate cu aceeasi tematica.

Se nai organizeaza expozitii tenmporare si vernisaje.

Concluzie

In tranzitul de la nordul catre sudul Moldovei sau invers merita sa faceti o oprire de maxim o ora la Ramnicu Sarat si sa va indreptati pasii catre Complexul Brancovenesc din acest oras buzoian. Luati astfel o gura de aer proaspat, dar mai ales puteti vizita un obiectiv turistic, sunt convins, mai putin cunoscut.

Drumuri bune peste tot pe unde calatoriti! Numai de bine!

@webmaster: Rog inserare

https://www.youtube.com/watch?v=3FIZjlBg36E

Multumesc.

---
Impresii încărcate de Dan&Ema in 21.11.2018 16:08:18

Validat / Publicat: 21.11.18 16:41:17

articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 432


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  58400 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[21.11.18 16:42:06]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[21.11.18 16:49:58]
» mesaj pers

   @webmasterX: multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[21.11.18 17:01:06]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: E frumos la Râmnicu Sărat, nu-i așa?! :) Complexul Brâncovenesc a trecut în ultimii ani prin mai multe lucrări de restaurare, iar la biserică încă se mai lucrează. În ceea ce privește muzeul, există într-adevăr altele mai frumoase și cu mult mai multe exponate, dar noi râmnicenii îl vizităm uneori și ținem la el pentru că e al nostru! Nici eu nu sunt de acord cu interdicțiile privind fotografierea, m-am lovit de ele în mai multe locuri!

   Un alt obiectiv interesant din Râmnicu Sărat este fostul penitenciar. Clădirea este însă închisă pentru vizitatori întrucât se află într-un real pericol de prăbușire.

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dan&Ema
[21.11.18 17:35:57]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

E frumos la Râmnicu Sărat, nu-i așa?!

   Da si mai ales sunt gazde primitoare! 🤝

   Complexul e frumos. Arhitectura brancoveneasca imi place.

   Biserica am gasit-o foarte populata, nu stiu daca nu era o sarbatoare ceva sau asa e in general? Se si impartaseau credinciosii ortodocsi.

   La muzeu m-a deranjat interdictia de fotografiere. Le faceam reclama cand ei nu aveau nici macar o prezentare a obiectivului.

   Dar poate exista motive intemeiate.

   Mi-a placut si asta conteaza.

   Numai bine si multumesc!

   Dati un semn cand veniti la Bucuresti! Numai bine! 😃

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- webmaster
[21.11.18 18:44:22]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   -

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[21.11.18 18:45:27]
» mesaj pers

   @webmaster: multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[21.11.18 20:40:58]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Se vede ca s-a muncit mult la restaurare si este un loc care merita vizitat, multumim ca ni l-ai prezentat.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[21.11.18 20:57:24]
» mesaj pers

   Vai... și nu ați fost măcar 5 minute la Gara proiectată de Anghel Saligny?

   Îmi permiți să adaug o poză, cu ceasul gării? Hai și una cu fațada! Așa, pentru frumusețea stilului Art Nouveau.

   Complexul brâncovenesc nu l-am văzut, cu toate că știam de el, dar timpul nu mi-a permis. Biserica e superbă!

   Felicitări și numai de bine aș vrea să auzim.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dan&Ema
[21.11.18 21:03:04]
» mesaj pers

   @mishu:

   S-a lucrat si inca se mai lucreaza la restaurare. Acum e la rand biserica. Intrarea in biserica este plina de proptelebdin lemn printre care te strecori inauntru.

   Zidurile atat cat sunt arata acum bine.

   Un plus il da lucrarea de sculptura din curte pe care am si pozat-o. Lucrarea se numeste “Sensuri” si apartine sculptorului Ghe. Ionescu.

   Ma bucur ca am hotarit sa vizitez acest loc.

   Multumesc de vizita, @mishu! Numai bine! 😃

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dan&Ema
[21.11.18 21:07:13]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu:

   La mine a fost oarecum invers, am vizitat Complexul Brancovenesc si nu am avut timp sa merg la gara. Chiar va rog mult sa adaugati poze cu gara.

   Gara o cunosc. Am trecut de multe ori prin ea in multele deplasari cu trenul catre nordul Moldovei si anume.

   Multa lume trece prin Ramnic si nu stie ce ascunde acest mic targ.

   Multumesc de lectura si ecoul care mi-a facut mare bucurie. Numai bine! 😁

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mihaelavoicu
[21.11.18 21:32:48]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Regret, dar nu pot posta poze. Apar tot pe reviewul meu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[21.11.18 21:37:16]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu:

   E ok. Eu nu ma pricep cum se insereaza pe-aici poze la articole ale altui autor. Web-ul trebuia sa va indrume.

   Am citit si articolul Dvs cu gara. Si in general cu garile.

   Pasiunea copilariei mele: trenurile si garile si mirosul de sina de tren. Si barierele si acele de linie si punctul de comanda si impegatii si mecanicii.

   Deviez de la subiect, scuze, dar m-ati starnit!

   Seara buna si multumesc! Numai de bine! 😃

   Sarut mana!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[24.11.18 15:35:03]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Uite cum invatam cat traim! Nu stiam de acest complex muzeal!

   Si nici c-ai fost la @Crazy_Mouse in urbe si nu te-ai intalnit cu el!

   Si mie-mi plac zidurile vechi, castelele, fortaretele... Ma plimb p-acolo si visez cum ar fi sa fiu in acea epoca si sa traiesc in tre acele ziduri, in acel palat/castel.

   Cu muzeul... deh! Or fi fost niscai exponate secrete, care nu trebuie pozate. Nu-mi place interdictia asta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[24.11.18 16:59:10]
» mesaj pers

   @Zoazore: Poate ne-om fi întâlnit, cine știe?! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[24.11.18 17:16:01]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: 🤝

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[24.11.18 18:25:39]
» mesaj pers

   @Zoazore:

Uite cum invatam cat traim! Nu stiam de acest complex muzeal!

   

    Si nici c-ai fost la @Crazy_Mouse in urbe si nu te-ai intalnit cu el!

   Si eu eram la fel de necunoscator ce ascunde Complexul Brancovenesc pana m-am hotarit sa il vizitez. Si mi-a placut cu adevarat!

   Despre al doilea obiectiv turistic mentionat de tine, vizita la @Crazy_Mouse nu am cum sa nu te las in ceata. Oricum nu puteam pune un articol daca nu am dovada asa ca... ramanem la Brancovenesc.

   Sa ai un weekend fain! Iti urez dintr-o atmosfera incarcata de emotie din locul in care m-am bucurat multi zeci de ani de zile si care de maine se inchide. Dar cum nu e obiectiv turistic ci doar dragoste pura si emotie nu voi posta pe AFA!

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[15] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2018] Complexul Brancovenesc Ramnicu Sarat -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033932">Şterge vot</a></div><span id="v91033932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2018] Complexul Brancovenesc Ramnicu Sarat
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2018] Complexul Brancovenesc Ramnicu Sarat -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033933">Şterge vot</a></div><span id="v91033933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2018] Complexul Brancovenesc Ramnicu Sarat
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2018] Colt de sculptura in Curtea Palatului Brancovenesc - opera SENSURI a lui Gheorghe Iliescu -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033934">Şterge vot</a></div><span id="v91033934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2018] Colt de sculptura in Curtea Palatului Brancovenesc - opera SENSURI a lui Gheorghe Iliescu
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [NOV-2018] zidul de incinta a Palatului Brancovenesc -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033935">Şterge vot</a></div><span id="v91033935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2018] zidul de incinta a Palatului Brancovenesc
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2018] incapere formata in zid -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033936">Şterge vot</a></div><span id="v91033936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2018] incapere formata in zid
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2018] Biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033937">Şterge vot</a></div><span id="v91033937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2018] Biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2018] placa comemorativa cu Decebal si Traian -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033938">Şterge vot</a></div><span id="v91033938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2018] placa comemorativa cu Decebal si Traian
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2018] Pictura din biserica este in stare foarte buna -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033939">Şterge vot</a></div><span id="v91033939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2018] Pictura din biserica este in stare foarte buna
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2018] in biserica -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033940">Şterge vot</a></div><span id="v91033940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2018] in biserica
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [NOV-2018] Muzeul Municipal Ramnicu Sarat -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033941">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033941"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033941">Şterge vot</a></div><span id="v91033941" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033941)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033941Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033941MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2018] Muzeul Municipal Ramnicu Sarat
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2018] sala dedicata pompierilor ramniceni, dupa care am primit stop pozare -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033942">Şterge vot</a></div><span id="v91033942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2018] sala dedicata pompierilor ramniceni, dupa care am primit stop pozare
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2018] sala dedicata pompierilor ramniceni, dupa care am primit stop pozare -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033943">Şterge vot</a></div><span id="v91033943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2018] sala dedicata pompierilor ramniceni, dupa care am primit stop pozare
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2018] Aici ai din nou voie sa faci poze -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033944">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033944"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033944">Şterge vot</a></div><span id="v91033944" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033944)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033944Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033944MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2018] Aici ai din nou voie sa faci poze
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2018] Aici ai din nou voie sa faci poze -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033945">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033945"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033945">Şterge vot</a></div><span id="v91033945" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033945)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033945Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033945MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2018] Aici ai din nou voie sa faci poze
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2018] doar 2 lei intrarea -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 21.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1033946">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1033946"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1033946">Şterge vot</a></div><span id="v91033946" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1033946)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1033946Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1033946MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2018] doar 2 lei intrarea
foto Dan&Ema [21.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[15] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.113806962967 sec