#E#D
91058 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Valea Doftanei

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
18.11.2018
DE
Avatar ANILU
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 27.07.14
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
NOV-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

La plimbare prin zona Văii Doftanei


Urmare de aici

... sau pe unde ne-am plimbat noi într-o zi frumosă de toamnă.

Ne-am creionat un traseu prin zonă fără o țintă anume.

Ziua se anunța frumoasă... semne de ploaie nu erau și după micul dejun am plecat de la Cabana Izvoarele Doftanei spre Trestieni.

V-am spus că sunt 3 km de la cabană până în sat, pe malul Negrașului. Am dat o tură prin sat, adică ne-am dus până la ieșire spre munte, unde se termină asfaltul și ne-am întors pe strada paralelă, pe malul Doftanei.

Atmosfera în sat era de toamnă, soarele scălda vârful munților... deasupra caselor nori de fum... cât imi place mirosul de fum de lemne... o cireadă de vaci mergea la pășunat... câte un câine mai spărgea liniștea satului.

Ne-am continuat drumul până la Barajul Paltinul, ne-am oprit pe malul lacului să admirăm zona.

Încotro mergem? Păi Google zice că drumurile sunt bune și putem merge până la Slănic Prahova!!!

Până la urmă traseul nostru a fost: Trestieni – Câmpina – Doftana – Telega – Brebu – Aluniș – Slănic Prahova.

La dus au fost vreo 60 km și la întors vreo 50 km. De ce diferit? Pentru că în Șotrile am văzut un indicator spre Brebu și ne-am întors pe aici. Întrebăm în Brebu dacă drumul este bun, dacă nu, ne întoarcem pe unde am venit. Această bucată de drum este proaspăt asfaltată iar podul peste Doftana este lat căt o mașină... destul de lung și fără un indicator de circulație... probabil că se circulă la mica înțelegere.

Drumul de la Valea Doftanei până la Câmpina este cu denivelări, pe alocuri proaspăt asfaltat, în rest pe tot traseul drumul a fost bun. Ah... în satul Pietriceaua este o bucată de drum doar betonată... în vreo două curbe... dar fără probleme.

Tare mult mi-a plăcut pe aceste drumuri... am avut senzația că doar noi eram la plimbare... nici nu poți merge prea tare... drumul fiind sinuos pe alocuri... cîte un bătrân cu găleți cu apă, ne mai tăia calea către vitele din ograda de peste drum.

Telega – prima oprire, prima dezamăgire...

Comuna Telega este cunoscută pentru lacurile sărate și beneficiile acestora. Lacurile nu le-am văzut... erau înconjurate de niște barăci... totul părea neîngrijit. Probabil că vara zona arată altfel...

Acum, satul parcă era pustiu... doar la cele câteva birturi de la șosea erau câțiva consumatori de cafea și nu numai.

Din câte am citit sunt destui cei ce merg la ”băi” la Telega pentru a-și trata afecțiunile.

Doftana – a doua dezamăgire...

După cum se știe la Doftana a fost renumita închisoare comunistă. Acum, ajungi la poartă... pe care tronează un mare lacăt alături de anunțul cu ”Accesul interzis”. Totul este în paragină...

Am fost în vizită aici cu școala în clasele primare. Îmi aminteam locul, dar acum nu am mai recunoscut nimic. Deci, practic acestei ”închisori” nu i s-a dat nici un fel de utilitate.

Brebu – o surpriză plăcută... se vede omul gospodar, după cum arată gospodăriile locuitorilor și centrul localității. Știam că aici este un Complex arhitectural medieval și vroiam să vedem despre ce este vorba.

În centru... piață mare, alei pietruite... bănci... spațiu verde frumos îngrijit... locuri de parcare marcate corespunzător... clădirea primăriei proaspăt renovată și Curtea Domnească, cum mai este cunoscută.

Am dat o tură prin piață, amenajată cu căsuțe, unde producătorii locali încercau să-și vândă produsele... miere, brânză, produse din carne... după care ne-am îndreptat spre Mănăstire.

Ansamblul arhitectural Brebu este înconjurat de un zid iar turnul clopotniță tronează în piața satului, pe aici fiind și intrarea.

În curte găsim Mănăstirea Brebu cu hramul Sfinților Mihail și Gavril, Casa Domnească în spațiul căreia se organizează diferite expoziții sub egida Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova și două statui cu busturile lui Matei Basarab și Constantin Brâncoveanu.

Am vizitat biserica, am aprins lumânări pentru cei dragi și am mâncat colivă... multă colivă (nu vreți să știți câtă colivă am mâncat =)) ). Se terminase slujba și tocmai ce puneau afară două tăvi cu colivă pentru autoservire.

În spatele Ansamblului arhitectural este un parc și un lac (pe vremuri aici funcționa un mare ștrand). Ansamblul este monument istoric.

Aluniș – este o comună prahoveană ce se întinde de-a lungul râului Aluniș. Față de ultima noastră vizită prin sat am văzut schimbările în bine ale localității.

Poduri noi peste râu... albia râului refăcută... drumul proaspăt asfaltat... gospodării frumoase.

Slănic Prahova – am ajuns la oraș. Aici ai mai multe posibilități de a petrece limpul liber, Salina și Băile sărate fiind principalele puncte de atracție.

Pentru că timpul ne-a permis și nici nu era aglomerat am mers mai întâi să vizităm Salina, după care să găsim un restaurant să mâncăm.

A fost prima mea vizită la această salină, soțul a mai fost acum câțiva ani.

Accesul în salină se face cu microbuze (asta după cumplitul accident cu liftul) iar taxa de intrare este de 22 lei/adult.

Salina m-a impresionat prin înălțimea galeriilor amenajate pentru circuitul turistic. Este mai puțin amenajată, există locuri de odihnă, de relaxare, de joacă pentru copii, un magazin cu suveniruri și un mic bar, dar parcă mai sărace...

Dar după ce am vizitat Salinele de la Praid, Turda și Ocnele Mari, fără să vreau am făcut comparație.

Iar soțul care a vizitat-o când funcționa liftul, a zis că parcă totul este schimbat.

În sfârșit... ne-am plimbat... am văzut ce era de văzut și ne-am întors tot cu microbuzul în parcarea de unde am plecat și unde aveam mașina. Apropo, parcarea costă 8 lei.

Am plecat să mâncăm la restauranul pensiunii Muntele Verde. Ne-am potolit foamea, mâncarea a fost bună dar a durat foarte mult servirea.

Ne-am întors spre pensiune pe traseul prezentat mai sus, numai că din Brebu am luat-o pe scurtătură-cum i-am zis noi-.

Am trecut podul acela lung și îngust peste Doftana și am ajuns în drumul de Trestieni la indicatorul de Brebu, din Șotriile. Dacă doriți să vă plimbați pe aici nu ratați indicatorul!!!

Nu am descris localitățile din punct de vedere demografic, istoric sau administrativ... am vrut să punctez locurile pe unde ne-am plimbat și ce am văzut.

Traseul descris de mine, este o variantă de plimbare pentru cei ce vin pe Valea Doftanei dar și pentru cei ce vin la Slănic Prahova.

Toate cele bune.

---
Impresii încărcate de ANILU in 18.11.2018 08:16:12

Validat / Publicat: 18.11.18 09:06:34


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1518


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  47900 PMA (din 52 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[18.11.18 09:05:49]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Valea Doftanei, VALEA DOFTANEI" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[18.11.18 16:22:39]
» mesaj pers

   Un traseu greu, dar frumos. Ai vizitat obiectivele turistice principale, totuși la Slănic ai lipsit de la Muzeul Sării. Foarte interesant, mai ales că este și modernizat cu o călătorie virtuală 3D în salină. Am fost odată la Pietriceaua. Wow, ce aer!

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[18.11.18 16:31:42]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu: Nici nu credeam că vom ajunge la Slănic în plimbarea asta, așa că am plecat fără un program anume, motiv să mai ajungem pentru că mai sunt multe de văzut inclusiv Muzeul Sării.

   Satul Pietriceaua ne-a plăcut și am înțeles că aici ar fi un muzeu popular.

   Acum știm drumul și sigur vom mai ajunge în zonă.

   Mulțumesc pentru vizită și ecou.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[18.11.18 18:30:12]
» mesaj pers

   @ANILU: Frumoasă plimbare ați făcut! Și frumos ai punctat pe unde ați mers!

   Și eu am vizitat Salina, și Închisoarea de la Doftana... Ohoooo, tare de demult! În preistoric, atunci când eram eu mică și pionieră!

   V-ați încărcat bateriile cu aer curat și frumusețe!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[18.11.18 19:02:11]
» mesaj pers

   @Zoazore: Este o variantă de plimbare, iar zona este frumoasă.

   Mulțumesc pentru ecou.

   O săptămână ușoară îți doresc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DOINITA
[18.11.18 20:20:00]
» mesaj pers

   Desi ai spus ca drumul nu a fost tocmai bun, peisajul a compensat, la fel si frumosul complex arhitectural de la Brebu.

   Felicitari si sa va fie de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[18.11.18 20:23:27]
» mesaj pers

   @DOINITA: Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[18.11.18 20:27:40]
» mesaj pers

   @ANILU: Relaxantă plimbarica voastră:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[18.11.18 20:40:24]
» mesaj pers

   @krisstinna: Chiar ne-am relaxat. Genul de plimbare fără o țintă anume, fără ore fixe.

   Relaxare... bucurie... plăcere.

   😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[19.11.18 07:31:29]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Frumoasă hoinăreală!! Acum niște zeci de ani căutam un teren pe acolo, n-am găsit ce am vrut. Am renunțat cu totul la idee dar... ne-a lovit în inimă Argeșul 🤗

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[19.11.18 08:13:10]
» mesaj pers

   @elviramvio: Da, zona este frumoasă pentru o căsuță... ceva de retras sau de relaxare.

   În poza 2 este o căsuță de vanzare... am stat și am admirat-o și am visat cu ochii deschiși.

   Mulțumesc pentru vizită și ecou.

   O zi bună 😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[19.11.18 08:16:43]
» mesaj pers

   @ANILU: 😘😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[19.11.18 14:19:05]
» mesaj pers

   Frumoase locuri. Salina am vizitat-o anul trecut și ne-a plăcut. Vă salutăm cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[19.11.18 15:40:55]
» mesaj pers

   @ungureanica: Cu drag vă salutăm și noi.

   Mulțumesc de vizită.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[20.11.18 10:02:57]
» mesaj pers

   @ANILU: Un traseu frumos presărat cu multe obiective despre care mulți au auzit, dar nu le-au vizitat. Zona submontană oferă priveliști minunate, Valea Doftanei e un loc bun de relaxare, situat destul de aproape de Capitală.

   La Doftana am fost în 2013 - am căutat închisoarea construită la sfârșitul secolului al XIX-lea după un plan belgian, am găsit-o: avea porțile încuiate. La îndemnul unor copii am pătruns printr-o deschizătură și am explorat o parte a clădirii (vezi impresii). Cred că de multă vreme acolo trebuia făcut ceva...

   Complexul medieval de la Brebu e superb (vezi impresii), nici nu te aștepti ca în acea localitate să găsești un asemenea obiectiv: un muzeu tematic și o mănăstire în aceeași curte. Nu ați vizitat Casa Domnească? Muzeograful de acolo e un tip grozav.

   Așa cum spunea și @mihaelavoicu, data viitoare să nu mai ratați Muzeul Sării din Slănic Prahova (vezi impresii) - o clădire de secol al XVIII-lea, o expoziție mică, dar interesantă (diorame, biroul cămărașului).

   Mulțumim pentru interesantele obiective semnalate în acest articol. Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ANILU
[20.11.18 10:12:17]
» mesaj pers

   @tata123: Am vrut să descriu un traseu ce poate fi făcut cu mașina, indiferent unde ai cazarea, fie pe Valea Doftanei, fie în Slănic Prahova și ce poți vedea.

   La Brebu am fost și noi încântați de ce am văzut.

   Ne-au mai rămas restanțe, motiv să ne mai plimbăm prin zonă dar în alt anotimp.

   Mulțumesc pentru vizită și ecou.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Aurici
[20.11.18 14:31:51]
» mesaj pers

   @ANILU: Pe la începutul lui septembrie am fost și noi la Festivalul Cașcavelei de la Trăisteni, care se ține pe terenul de fotbal al localității și au fost multe, multe ediții până acum. Zonă frumoasă, nouă ne-a plăcut. Am asistat și la dezvelirea bustului Regelui Ferdinand I, la vechea primărie, eveniment care a făcut parte din manifestările dedicate centenarului Marii Uniri.

   Toate bune și frumoase până au intrat în scenă politicienii noștri, veniți pentru acest eveniment. Entertainer-ul, care nu era un tip prea pregătit, dar copleșit de vizita personajelor importante, a zăpăcit de cap oamenii simpli care veniseră la festival. "Aplaudați pe... hai să-i chemăm în horă, aplaudați că au intrat în horă, aplaudați că au trecut la loc, ... " și tot așa la două vorbe, trei "aplaudați". Deplorabil! Dar am făcut și noi ce făcea marea majoritate a oamenilor. I-am lăsat pe politicieni pe scenă și noi ne-am pierdut prin târg de unde am plecat încărcați cu tot felul de bunătăți.

   Numai bine, călătorii cât mai frumoase și mai departe:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- ANILU
[20.11.18 14:42:05]
» mesaj pers

   @Aurici: Și noi am vrut la Festivalul Cascavelei dar nu am gasit cazare în perioada când se desfășura.

   Am identificat locul de desfășurare, poate ajungem și noi.

   Mulțumesc pentru urări.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[21.11.18 08:22:34]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[21.11.18 08:25:21]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[16] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2018] Pe Valea Negrașului -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032571">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032571"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032571">Şterge vot</a></div><span id="v91032571" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032571)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032571Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032571MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2018] Pe Valea Negrașului
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2018] Căsuță de vânzare pe Valea Negrașului - poate doriți să cumpărați -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032572">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032572"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032572">Şterge vot</a></div><span id="v91032572" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032572)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032572Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032572MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2018] Căsuță de vânzare pe Valea Negrașului - poate doriți să cumpărați
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2018] Brebu - turnul clopotniță -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032574">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032574"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032574">Şterge vot</a></div><span id="v91032574" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032574)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032574Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032574MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2018] Brebu - turnul clopotniță
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [NOV-2018] Brebu - zidul Ansamblului Arhitectural -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032575">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032575"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032575">Şterge vot</a></div><span id="v91032575" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032575)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032575Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032575MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2018] Brebu - zidul Ansamblului Arhitectural
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2018] Brebu - Mănăstirea -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032576">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032576"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032576">Şterge vot</a></div><span id="v91032576" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032576)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032576Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032576MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2018] Brebu - Mănăstirea
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2018] Brebu - Ansamblul Arhitectural -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032578">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032578"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032578">Şterge vot</a></div><span id="v91032578" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032578)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032578Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032578MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2018] Brebu - Ansamblul Arhitectural
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2018] Brebu - Ansamblul Arhitectural -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032579">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032579"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032579">Şterge vot</a></div><span id="v91032579" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032579)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032579Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032579MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2018] Brebu - Ansamblul Arhitectural
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2018] Brebu - Ansamblul Arhitectural - bustul lui Matei Basarab -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032581">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032581"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032581">Şterge vot</a></div><span id="v91032581" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032581)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032581Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032581MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2018] Brebu - Ansamblul Arhitectural - bustul lui Matei Basarab
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2018] Brebu - Ansamblul Arhitectural - bustul lui Constantin Brâncoveanu -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032582">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032582"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032582">Şterge vot</a></div><span id="v91032582" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032582)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032582Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032582MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2018] Brebu - Ansamblul Arhitectural - bustul lui Constantin Brâncoveanu
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [NOV-2018] Slănic Prahova - în salină -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032584">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032584"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032584">Şterge vot</a></div><span id="v91032584" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032584)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032584Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032584MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2018] Slănic Prahova - în salină
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2018] Slănic Prahova - în salină -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032585">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032585"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032585">Şterge vot</a></div><span id="v91032585" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032585)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032585Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032585MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2018] Slănic Prahova - în salină
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2018] Slănic Prahova - în salină -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032586">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032586"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032586">Şterge vot</a></div><span id="v91032586" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032586)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032586Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032586MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2018] Slănic Prahova - în salină
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2018] Slănic Prahova - în salină -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032588">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032588"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032588">Şterge vot</a></div><span id="v91032588" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032588)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032588Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032588MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2018] Slănic Prahova - în salină
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2018] Slănic Prahova - în salină -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032590">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032590"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032590">Şterge vot</a></div><span id="v91032590" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032590)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032590Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032590MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2018] Slănic Prahova - în salină
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2018] Slănic Prahova - în salină -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032591">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032591"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032591">Şterge vot</a></div><span id="v91032591" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032591)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032591Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032591MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2018] Slănic Prahova - în salină
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [NOV-2018] Pădurea într-o zi de toamnă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032593">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032593"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032593">Şterge vot</a></div><span id="v91032593" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032593)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032593Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032593MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2018] Pădurea într-o zi de toamnă
foto ANILU [18.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[16] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.12576508522 sec