91044 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Cluj și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.11.2018
DE
Avatar ioan marinescu
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Cluj-Napoca
înscris/ă în 20.07.13
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
NOV-2018
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
in funcție de comandă
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.83
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant-pizzerie Santa Lucia

Restaurantul-pizzerie ”SANTA LUCIA”


MOTTO: ”După o corbă de burtă, te alegi cu o burtă de ciorbă! ”

 

După cum știți din rewiew-ul anterior despre restaurantul-pizzerie SANDANY sunt un împătimit al ciorbei de burtă. Așa că vânez cu osârdie, cum am făcut-o și la Vatra Dornei (Mon Amour) și la Alba Iulia (Preciosa), localurile unde pot consuma o ciorbă de burtă ca la mama acasă, deși, trebuie să mărturisesc că nici mamei și nici nouă (mie și lui nevastă-mea) nu ne iese așa de bună ca la un restaurant de top.

Așa că după ce am descoperit ciorba de burtă de la SANDANY, tot pe str. General Traian Moșoiu și tot înspre Spitalul Militar, am intrat, într-o doară, în Restaurantul-Pizzerie SANTA LUCIA. (vezi foto)

După o veche clasificare (nu știu dacă mai este în vigoare) localul s-ar încadra în cat. II-a ca aspect și mai ales ca prețuri! În decursul vieții m-am obișnuit să apreciez un astfel de local după calitatea felurilor de mâncare, după curățenie, după serviciul cât mai prompt, după amabilitatea personalului (care se resfrânge automat și asupra quantumului bacșisului!). Nu intru să plătesc somptuozitatea localului, ci intru să mănânc un fel preferat, să mă simt bine și să-mi placă să mai vin și altă dată.

Nu pot să vă spun de ce s-a preferat acest denumire, SANTA LUCIA; după numele tradiționalei canțonete napolitane sau după numele primei martire crestine, sanctificată ulterior și al cărei hram este sărbătorit în Norvegia, Suedia și în zona unde se vorbește limba suedeză din Finlanda, pe 13 decembrie. Pe frontonul clădirii este o statuetă, nu a sfintei Lucia, ci a unui bucătar care vă invită să intrați. În partea dreaptă, lângă cele câteva trepte de la intrare, te întâmpină un panou care anunță cele trei feluri de meniuri fixe; de 12,15 și 20 lei, pe care am să le detaliez mai la vale. Pâtrunzi apoi într-un soi de cerdac, cu două aripi, dotate cu banchete, măsuțe și SCRUMIERE, acesta fiind fumoarul unde nărăviții tabacului își pot face damblaua lângă o cafeluță aburindă, fără să se încalce legea și, mai ales, fâră să deranjeze pe nimeni. Amatorii de fumat între feluri pot sevi meniul dorit tot în fumoar. Asta vara, că iarna e mai greu să stai în aer liber. Acest ”loc pentru fumat” mărește atractivitatea localului cu încă o categorie de consumatori, după cum bine vă puteți da seama.

De aici, intri în restaurant, în sala mare, cu aspect de terasă, mobilată cu destula vegetație menită să-ți încănte ochiul. De o parte și de alta a coridorului central sunt postate câte 5 mese cu 8 locuri fiecare, dispuse perpendicular, dar care, cu ocazia diverselor evenimente, se pot reașeza într-o masă lungă, paralelă cu peretele. Vara, pe caniculă, aspersoarele instalate lângă tavanul cu luminator, care lasă să pătrundă lumina soarelui, împrăștie o boare fină

care răcorește aerul sălii. Mesele sunt curate, cu lacul intact, tacâmurile așișderea, ospătărițele tinere, drăguțe, amabile și rapide. Pe un perete nelipsitul TV cu plasmă de mai dimensiuni pe care se pot urmări programele dorite.

Din sala mare poți pătrunde în una mai mică, cu aspect de separeu cu 24 de locuri la masa aranjată întotdeauna de sărbătoare și care are în dreapta un mic bar și în față oficina unde tronează și lucreaza master chefa localului, autoarea de drept a bunătăților.

Și acum să relatez câte ceva despre prețuri, ca să vă faceți, cât de cât, o idee.

Băuturi, pentru că la ciorba de burtă comand (pour bonne bouche) și 100 g votcă V33, pe care o consider printre cele mai bune din țară) și care SANTA LUCIA are grijă să se aprovizioneze în cantități suficiente, a constituit un atuu în plus să rămân fidel localului. Spun aceasta pentru că majoritatea restaurantele clujene preferă să-ți bage pe gât tot feluri de votci ”străineze”, care, în afară de prețul pipărat, nu prezintă nici un fel de calități față de votca produsă de PRODVINALCO-Cluj. Să revenim cu căteva spicuiri din ofertă:

100 g votcă V33 - 7 lei
Bere românească la sticlă - 5 lei
Bere la halbă (la fel de bună) - 4 lei
Bere neagră la sticlă (preferata mea) - 7 lei
Shot-uri (25 ml) - 5 lei

Ciorbe:
Ciorbă de burtă - 10 lei. Pâinea, ardeiul iufe - câte 1 leu, smântâna - 2 lei
Ciorbă rădăuțeană - 10 lei

Supe:
Supă cremă de ciuperci - 15 lei

Pizza:
Pizza mică (cca 350 g) - 15 lei, mare (de la 450 - 700 g (!) (pizza Santa Lucia -20 lei.) Se poate comanda pizza cu blat pufos, cu un supliment de 3 lei sau, la cerere, diverse adaosuri (cașcaval, suncă, porumb, salam, etc) cu un plus de 2-3 lei.

Cartofii prăjiți delicioși, pe care obișnuim să-i consumăm la bere - 5 lei porția

MICII (la grătar, nu prăjiți în tigaie) - 2 lei/buc. (!) pâinea și muștarul în preț.

Snițel de pui - 7 lei.
Cașcaval pane (2 buc) - 17 lei
Aripioare crocante de pui - 5 lei.
Păstrăv la grătar cu mămăligă - 22 lei
Înghețată (delicioasă - două globuri mari) - 12 lei
Platoul de Breakfast (care poate înlocui masa e prânz) -25 lei
Papanași, clătite, etc.

Și acum să trecem la meniurile fixe. Printre cele mai ieftine din oraș! După câte știu, numai Cantina Primăriei, unde se distribuie mâncare gratuită asistaților sociali, mai are un meniu fix de 12 lei, Așadar:

Meniul de 12 lei:
Ciorbă de fasole boabe
Piure de spanac cu ochiuri

Meniul de 15 lei:
Ciorbă de fasole boabe
Pireu de cartofi cu cârnat

Meniul de 20 lei:
Ciorbă de fasole boabe
tocănița de pui
o clătita ce gem

De notat și de remarcat; aceste meniuri SE SCHIMBĂ în fiecare zi, repetându-se numai după 3 zile!

Mai nou, pot să vă anunț că i-am ”sedus” și pe colegii mei de la Cenaclul SATIRICON al epigramiștilor clujeni, să ”adopte” acest local pentru a bea câteva beri asezonate cu niște cartofi prăjiți, după sedințele de cenaclu. Avem în proiect să facem un microrevelion în ianuarie 2019 tot aici.

Nu am legături de afaceri cu acest restaura,nu am acțiuni la el,l-am descoperit din întâmplare (după SANDANY),îmi achit consumația ca oricare consumator și îi voi rămâne fidel până când nu mă va dezamăgi sau voi găsi ceva mai bun privind raportul caltate/preț.

Adresa: Restaurant-Pizzerie SANTA LUCIA, str. General Traia Moșoiu (fostă Dostoievsky), nr. 20 (înainte de Spitalul Miltar), tel. 0740.862.724. Se poate ajunge cu autobuzul 24 sau cu troleul 25, precum și cu unul din taxiu-urile municioiului.

Dragi colegi și prieteni AFA, când poposiți prin Cluj-Napoca, dați-mi de știre ca să vă însoțesc cu drag să degustăm o ciorbă de burtă la SANTALUCIA. Veți putea să-mi verificați spusele la fața locului și mie să-mi mai treacă de dor până la viitoarea întâlnire AFA

---
Impresii încărcate de ioan marinescu in 17.11.2018 13:20:32

Validat / Publicat: 17.11.18 16:32:10


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA. A mai fost în/la: La restaurant-pizzerie Sandany din zonă
VIZUALIZĂRI: 637


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ioan marinescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  32600 PMA (din 34 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dan&Ema
[17.11.18 16:51:14]
» mesaj pers

   @ioan marinescu:

   O oferta de nerefuzat! Preturi foarte foarte bune! Poate incerc si eu cu proxima ocazie. Si sunt sanse sa nu fie departe acel moment!

   Felicitari pentru articol! Venit pentru mine la momentul potrivit! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianbogdan
[17.11.18 18:01:38]
» mesaj pers

   Buna seara!

   Am citit si am notat! Bun.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[17.11.18 19:13:08]
» mesaj pers

   @ioan marinescu: Off, nene, mari păcate-ți făcuși!

   P20 și pizzele alea... Merg la frigider să ronțăi ceva!

   Localul arată chiar foarte bine!

   Nici prețurile nu-s mari, e de încercat!

   Darrrr... aci n-aveau ciorbă de burtă?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioan marinescu
[17.11.18 19:15:11]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Mulțumesc mult! Aștept vizita!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioan marinescu
[17.11.18 19:19:06]
» mesaj pers

   @Zoazore: Am nimerit într-o pauză de produs pentru că cererea e mare. De, li s-a dus vestea. Prudent, înainte de a mă duce la o ”degustare”, dau telefon dacă e au în stoc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Radu Tudoran
[17.11.18 20:57:30]
» mesaj pers

   Pe mine m-ai prins dupa vizita la dentist. Citesc si plang / Rabd si plang. Dar nu-s invidios pe cine s-a sarurat :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioan marinescu
[18.11.18 10:48:45]
» mesaj pers

   @Radu Tudoran: Pai da, că unde mănâncă patru se mai poate uita și al cincilea. Treaba cu stomatologul ți-o doresc să iasă cu bine și fâră costuri prea mari! Mulțumesc mult pentru vot! Nu rămân dator!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[18.11.18 10:54:38]
» mesaj pers

   @ioan marinescu:

   Bună recomandare, "gustos" articol, mai ales pozele :)

   Preţurile sunt foarte bune.

   Îl voi vizita cu siguranţă la următoarea vizită la Cluj.

   Să vă fie de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioan marinescu
[18.11.18 10:55:59]
» mesaj pers

   PRECIZARE IMPORTANTĂ!

   Meniurile publicate in rewiew sunt pentru date de 15 noembrie a. c.

   Pentru data de 16 nov. sunt planificate ale feluri de mâncare, la fel și pentru data de 17.

   După care se reia ciclul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mishu
[18.11.18 22:32:15]
» mesaj pers

   @ioan marinescu: Prea multe recomandari pentru Cluj, trebuie sa il bag in plan.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioan marinescu
[19.11.18 10:17:22]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc frumos pentru apreciere! Aștept să vedem împreună aceste recomandări la fața locului!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2018] -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032276">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032276"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032276">Şterge vot</a></div><span id="v91032276" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032276)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032276Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032276MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2018]
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [NOV-2018] -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032277">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032277"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032277">Şterge vot</a></div><span id="v91032277" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032277)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032277Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032277MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2018]
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [NOV-2018] -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032278">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032278"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032278">Şterge vot</a></div><span id="v91032278" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032278)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032278Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032278MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2018]
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [NOV-2018] Locația restaurantului. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032279">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032279"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032279">Şterge vot</a></div><span id="v91032279" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032279)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032279Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032279MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2018] Locația restaurantului.
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2018] În drum spre SANTA LUCIA vezi anunțul cu meniul fix de departe -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032280">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032280"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032280">Şterge vot</a></div><span id="v91032280" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032280)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032280Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032280MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2018] În drum spre SANTA LUCIA vezi anunțul cu meniul fix de departe
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2018] Intrarea în restaurant.[poză fără text explicativ] -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032281">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032281"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032281">Şterge vot</a></div><span id="v91032281" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032281)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032281Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032281MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2018] Intrarea în restaurant.[poză fără text explicativ]
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [NOV-2018] Anunțul de la intrare cu prețurile la meniurile fixe. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032282">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032282"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032282">Şterge vot</a></div><span id="v91032282" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032282)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032282Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032282MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2018] Anunțul de la intrare cu prețurile la meniurile fixe.
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2018] Fumoarul din cerdacul de la intrare - aripa stângă -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032283">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032283"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032283">Şterge vot</a></div><span id="v91032283" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032283)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032283Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032283MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2018] Fumoarul din cerdacul de la intrare - aripa stângă
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2018] Fumoarul - aripa dreaptă. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032284">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032284"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032284">Şterge vot</a></div><span id="v91032284" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032284)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032284Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032284MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2018] Fumoarul - aripa dreaptă.
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [NOV-2018] Vedere de ansamblu al cerdacului - fumoar. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032285">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032285"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032285">Şterge vot</a></div><span id="v91032285" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032285)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032285Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032285MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2018] Vedere de ansamblu al cerdacului - fumoar.
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2018] Sala mare - terasă. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032286">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032286"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032286">Şterge vot</a></div><span id="v91032286" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032286)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032286Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032286MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2018] Sala mare - terasă.
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2018] Sala mare -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032287">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032287"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032287">Şterge vot</a></div><span id="v91032287" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032287)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032287Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032287MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2018] Sala mare
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [NOV-2018] Sala mare cu masă lungă pentru evenimente. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032288">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032288"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032288">Şterge vot</a></div><span id="v91032288" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032288)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032288Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032288MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2018] Sala mare cu masă lungă pentru evenimente.
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2018] Separeul din sala mică -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032289">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032289"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032289">Şterge vot</a></div><span id="v91032289" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032289)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032289Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032289MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2018] Separeul din sala mică
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [NOV-2018] Pizzeria SANTA LUCIA - nu se dezminte. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032290">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032290"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032290">Şterge vot</a></div><span id="v91032290" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032290)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032290Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032290MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2018] Pizzeria SANTA LUCIA - nu se dezminte.
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [NOV-2018] O pizza de 700 g să vă plouă în gură! -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032292">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032292"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032292">Şterge vot</a></div><span id="v91032292" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032292)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032292Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032292MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [NOV-2018] O pizza de 700 g să vă plouă în gură!
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [NOV-2018] Fărâ iahnie de fasole cu ciolan nu se putea! -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032293">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032293"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032293">Şterge vot</a></div><span id="v91032293" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032293)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032293Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032293MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2018] Fărâ iahnie de fasole cu ciolan nu se putea!
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [NOV-2018] Cu de toate! -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032294">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032294"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032294">Şterge vot</a></div><span id="v91032294" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032294)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032294Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032294MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [NOV-2018] Cu de toate!
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [NOV-2018] Poftă bună! -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032295">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032295"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032295">Şterge vot</a></div><span id="v91032295" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032295)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032295Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032295MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [NOV-2018] Poftă bună!
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [NOV-2018] Și câte ceva la pahar! -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 17.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1032296">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1032296"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1032296">Şterge vot</a></div><span id="v91032296" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1032296)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1032296Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1032296MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [NOV-2018] Și câte ceva la pahar!
foto ioan marinescu [17.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.122716903687 sec