90378 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Ghazala Gardens Hotel [Naama Bay]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.10.2018
DE
Avatar gigiiuti
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 21.05.12
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
DEC-2017
DURATA: 7 nopti
TIP: SINGLE
PREŢ SEJUR:
600 Euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Ghazala Gardens


Surprinzător, în doar câteva minute ajungem în centrul localității Naama Bay, la GHAZALA GARDENS – hotelul ales de mine pentru sejur...

Suntem un grup de vreo 15; eu țâșnesc primul din autobuz, mă cazez, primesc brățara roz și îmi iau în primire camera № 1116 - dublă, cu pat matrimonial (chiar dacă eu m-am înregistrat “single”), pe care tronează - o lebădă? un păun? (oricum, zilnic este alt model!), împletită din prosopul meu de baie...

Mă schimb imediat în haine ușoare și - fuga la masa de prânz: oricât de puțin aș fi plătit pentru sejur, la urma urmei - am regim All Inclusive!

Găsesc restaurantul principal – “The Fountain” – deja închis (se pregătește “Gala Dinner” de vineri), așa că sunt invitat de la recepție să mănânc la “Little Italy” - restaurant “á la carte” care, la prânz, servește pizza și pasta. Intervalul de masă e pe sfârșite: neavând prea multe feluri de ales, iau niște “tagliatelle con parmigiano” cu un pahar mare de vin roșu, dar mănânc cam fără chef: poate mă așteptam la altceva.

Revin în cameră, golesc conținutul valizei și încep să-l aranjez în dulap, când, brusc, simt cuprinzându-mă oboseala drumului, așa că mă întind să mă odihnesc puțin.

Nu zac prea mult: curiozitatea mă îndeamnă să plec în recunoaștere, să văd “pe ce-am dat banii! ” Hotelul – refăcut din temelii după atentatul terorist din iulie 2005 – a fost reproiectat în stil mauritan, închipuind o oază în pustiu: în jurul unui lanț de piscine ce se înșiruie în cascadă, sunt dispuse câteva clădiri albe-albe, cu un etaj, ornate cu multe elemente din lemn și înconjurate de vegetație – palmieri, Bougainvileea și alte tufe înflorite: adevărate “grădinile gazelei”! Teritoriul este compact, nu ai mult de mers între obiective, dar trebuie să reții unde se află podurile convenabile... și să nu te „poticnești” în vreun bar... și sunt vreo cinci!

Mulțumit de prima impresie, îmi pun hainele de baie și mă îndrept spre mare: în decursul timpului, am fost în multe locații din Sharm, dar hai să vedem la ce să mă aștept AICI!

Ghazala Gardens este un hotel din linia a II-a, deci pentru a ajunge la mare, trebuie traversată șoseaua (există un fel de zebră), apoi trebuie traversat în lung teritoriul hotelului - “frate” Ghazala Beach din linia a I-a (cu plajă la mare). Trec prin recepția hotelului, printr-o incintă frumos înverzită, cu piscină, pe lângă restaurantul lor... dar mie resortul “lor” nu mi-a făcut o impresie prea grozavă: este evident mai “îmbătrânit”.

De-a lungul plajei se întinde o promenadă, bordată de magazinașe și agenții de turism, și de-abia dincolo de aceasta calci efectiv pe nisipul plajei ce aparține AMBELOR hoteluri Ghazala. Nisipul este fin, iar sub umbrelele din stinghii sunt suficiente șezlonguri din lemn – vechi, dar încă funcționale.

Și MAREA! Marea Roșie cea albastră, frumoasă... dar cam vântoasă – azi.

După ceas, nu e târziu, dar deja stă să se însereze (oricum, e iarnă!); totuși, mai este lume pe plajă - dar nu și în apă. Caut cu privirea pontonul – calea de acces direct spre Lumea Tăcerii: un șir de bidoane din plastic, întrucâtva însăilate, ce se mișcă violent sub acțiunea valurilor. Cu toată zgâlțâiala, de pe ponton, în apă, se zăresc pești: URAAA!

Mâ învârt, nehotărât: să încerc o primă îmbăiere, să nu... Iudita n-ar fi stat pe gânduri! Dar o adiere glacială, venind dinspre munții deșertului, mă ajută să mă hotărăsc... pentru NU și o las pe mâine!

S-a întunecat; mă îmbrac civilizat și mă prezint la cină, în restaurantul “Fountain”: are în interior o mică țâșnitoare, lângă masa pe care mi-am ales-o doar pentru mine:

Dar… unde e belșugul și diversitatea de bucate din restaurantele pe unde obișnuiam să mâncăm cu Iudita? Nu că ar lipsi mâncarea, sau că ar fi mai puțin apetisantă, dar… nu e același lucru… sau nu e bine să mergi pe urmele amintirilor?

Pentru prima cină, aleg o supă de linte, o tocană de vită cu (multe) legume, niște pește prăjit (cam gras!), câțiva “mici” făcuți pe frigăruie, cu ceva salată. Desigur, totul stropit cu un pahar (de fapt, au fost două…) de vin roșu - aspru, de calitate mediocră. Conform uzanțelor, chelnerul care m-a servit cu vinul, mi-a spus că-l cheamă Ahmed și m-a rugat să-i rețin numele, că de-acu’ el mă va servi seară de seară, și că voi fi mulțumit de serviciile lui…

Am luat și ceva desert – niște dulciuri orientale, cremoase și leșinător de dulci! Ca să nu mi se aplece, am luat și un ceai verde … să-mi mai spele din păcatele lăcomiei!

Așa cum obișnuiam, după cină fac, îndelung, o plimbare de-a lungul promenadei; toate buticurile sunt încă deschise – doar-doar o mai pica vreun mușteriu…

Întrucât nu mi-am rezervat de-acasă nici un fel de activități și excursii, abordez la întâmplare una dintre agențiile locale de turism - “Mișa”: băiatul vorbește binișor și engleza, și rusa, și-mi pune pe masă prospectul cuprinzând oferta agenției: voi avea din ce alege! Remarc imediat prețurile foarte modice - comparativ cu anii trecuți: de! e criză!

Ceva mai încolo, remarc în vitrina unui magazin cu produse de plajă, un nou tip de mască de snorkeling, care acoperă toată fața - ca-n filmele lui Cousteau! Vânzătorul se dovedește a fi un avocat fără serviciu (el zice că e marginalizat, fiind creștin-copt). Stăm îndelung la taclale: băiatului îi place să se audă vorbind englezește și visează să ajungă în SUA!... Până la urmă... mă convinge să-mi cumpăr noul tip de mască, pe care dau 45 USD – o mică avere, după normele locale. În vitrină erau și măști cu 20 USD, dar vânzătorul le respinge cu scârbă, caracterizându-le: “chinese rubbish! ”.

Mă întorc alene la hotel, învârtind în mâini proaspăta achiziție: la ce mi-o fi trebuind? Unde voi mai utiliza masca – la vârsta mea?!... dar în final, îmi accept cumpărătura, gândindu-mă că... tot trebuie să dau banii pe “ceva”!

“Acasă”, opresc aerul condiționat ce funcționează zgomotos și mă duc la culcare… dar numai după ce termin de consemnat cele întâmplate în această zi foarte lungă.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de gigiiuti in 11.10.2018 10:20:03

Validat / Publicat: 11.10.18 13:13:52


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în EGIPT.
VIZUALIZĂRI: 883


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (gigiiuti); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  14200 PMA (din 12 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[11.10.18 13:12:14]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Ghazala Gardens Hotel [Naama Bay], SHARM EL SHEIKH" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[11.10.18 13:13:39]
» mesaj pers

   Încărcând inițial impresiile la o rubrică de călătorie, rubrica de CAZARE (CAMERE) a fost nedisponibilă pentru notare. Te-aș ruga să indici o notă și pentru acest capitol - cazarea / camera - folosind linkul EDIT IMPRESII, afișat cu roșu mai sus și disponibil permanent la publicare (şi timp de 30 minute după aceasta).

Ulterior, poți scrie notele de la CAZARE şi sub formă de ECOU — le vom adăuga noi în caseta tehnică.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gigiiuti
[11.10.18 13:56:08]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, e bine pozitionat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[11.10.18 13:59:44]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[11.10.18 14:01:51]
» mesaj pers

   @gigiiuti: Bine ai revenit pe site!

   Spune-mi te rog, ai fost și cu Iudit acolo?

   Sper că ești bine, sănătos!

   Știam ca nu ești tu in poză :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gigiiuti
[11.10.18 14:30:52]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Mulțumesc pentru primul review la "Sharm"-ul meu!

   În prima parte (din cele trei) am descris circumstanțele sejurului, și n-aș mai reveni la acest subiect greu pentru mine. Nu, am fost pentru prima oară singur.

   Sunt relativ bine și sănătos, gata pentru alte aventuri - mai soft sau mai hard, cum voi putea și voi avea timp și bani.

   Am, concomitent, mai multe texte în lucru și nu știu cărei destinații să-i dau prioritate. Să vedem ce-o ieși.

   Toate cele bune!

   gigiiuti

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[11.10.18 14:46:49]
» mesaj pers

   @gigiiuti: Succes și spor la scris!

   Multă sănătate și noroc îți doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[14] foto. Click pe poze pentru a le mări

P09 [DEC-2017] 6. Ghazala Gardens -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 11.10.18] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1019197">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019197"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019197">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [DEC-2017] 6. Ghazala Gardens
foto gigiiuti [11.10.18] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P10 [DEC-2017] 7. Harta Sharm -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019198">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019198"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019198">Şterge vot</a></div><span id="v91019198" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019198)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019198Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019198MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [DEC-2017] 7. Harta Sharm
foto gigiiuti [11.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [DEC-2017] 8. Cameră hotel -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019199">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019199"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019199">Şterge vot</a></div><span id="v91019199" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019199)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019199Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019199MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [DEC-2017] 8. Cameră hotel
foto gigiiuti [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]P12 [DEC-2017] 9. Lebădă (?) -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019200">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019200"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019200">Şterge vot</a></div><span id="v91019200" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019200)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019200Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019200MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [DEC-2017] 9. Lebădă (?)
foto gigiiuti [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [DEC-2017] 10. Restaurantul -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019201">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019201"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019201">Şterge vot</a></div><span id="v91019201" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019201)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019201Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019201MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [DEC-2017] 10. Restaurantul
foto gigiiuti [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [DEC-2017] 11. Planul resortului Ghazala Gardens -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019202">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019202"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019202">Şterge vot</a></div><span id="v91019202" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019202)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019202Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019202MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [DEC-2017] 11. Planul resortului Ghazala Gardens
foto gigiiuti [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [DEC-2017] 12. Foto incintă 1 -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019203">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019203"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019203">Şterge vot</a></div><span id="v91019203" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019203)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019203Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019203MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [DEC-2017] 12. Foto incintă 1
foto gigiiuti [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [DEC-2017] 13. Foto incintă 2 -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 11.10.18] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1019204">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019204"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019204">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [DEC-2017] 13. Foto incintă 2
foto gigiiuti [11.10.18] nevotabilă
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [DEC-2017] 14. Foto incintă 3 -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 11.10.18] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1019205">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019205"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019205">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [DEC-2017] 14. Foto incintă 3
foto gigiiuti [11.10.18] nevotabilă
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [DEC-2017] 15. Interiorul restaurantului - masa 'mea' -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019206">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019206"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019206">Şterge vot</a></div><span id="v91019206" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019206)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019206Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019206MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [DEC-2017] 15. Interiorul restaurantului - masa "mea"
foto gigiiuti [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [DEC-2017] 16. Restaurantul, seara -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 11.10.18] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1019207">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019207"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019207">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [DEC-2017] 16. Restaurantul, seara
foto gigiiuti [11.10.18] nevotabilă
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [DEC-2017] 17. Se servește masa -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 11.10.18] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1019208">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019208"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019208">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [DEC-2017] 17. Se servește masa
foto gigiiuti [11.10.18] nevotabilă
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [DEC-2017] 18. Mâncăruri... -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019209">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019209"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019209">Şterge vot</a></div><span id="v91019209" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019209)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019209Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019209MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [DEC-2017] 18. Mâncăruri...
foto gigiiuti [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [DEC-2017] 19. Dimineața, la restaurant (ăsta nu sunt eu!) -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 11.10.18] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1019210">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019210"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019210">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [DEC-2017] 19. Dimineața, la restaurant (ăsta nu sunt eu!)
foto gigiiuti [11.10.18] nevotabilă
# [50 PMA, +BONUS]

[14] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.115314006805 sec