#I#D
90292 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Flora House (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.10.2018
DE
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 8 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ DP
PREŢ SEJUR:
400 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.70
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Flora, fata de la țară...


„Tu, fată frumoasă, nu te poți aranja un pic? Poți schimba broboada, mărgelele, rochița, pui niște cercei din floricele, coși opincile, cureți unghiuțele, culegi de pe câmp levănțică și o așezi printre lucrușoare... Uite așa vei fi gătită, fată cuminte și frumoasă ce ești! ”

Dar... răspunsul la întrebarea mea aveam să-l aflu la final de sejur, absolut întâmplător.

Toroni e satul, Porto Koufo e portul, comuna mai mare. Un fel de părinți pentru Flora mea.

Din rațiuni financiare am rezervat pe Booking 8 nopți la Vila Flora, Toroni, Porto Koufo. 50 euro/zi/doi adulți/DP. Perfect e puțin spus. <:-P

Toleranța mea pentru cazare e Mareee, mă setez pe ceea ce e important, obiectivul nr 1: plaja și marea trebuiau să fie fără cusur, ocupau primul loc, la egalitate, în această vacanță de toamnă.

Contrar doleanțelor obișnuite ale domnului C, satul Toroni urlă de liniște, nu are tarabe, magazine, port, nu are culori adolescentine. L-am pus în gardă, cică va fi perfect. Și a fost, slavă Domnului.

NU recomand mofturoșilor, pretențioșilor, ciufuților, se vor supăra pe Flora, locul lor NU e acolo!

Am să încep cu minusurile, cele care te izbesc la fiecare pas. :D

Curtea Florei e îngustă, parcarea e gratuită, trebuie să muți mașina în caz că vrea să iasă cineva.

Camera e mică, mică, modest mobilată, mobilierul e cam vechi, saltele nu prea confortabile, becul de pe hol e ars, la fel și cel de la aplica de pe perete.

Hota e veche, nu funcționează, are becul ars.

Fără consumabile la baie.

Pereții nefinisați și vopsiți după cum ne trece prin cap, fiecare perete sau fâșie de perete e altă nuanță/culoare.

Lipsă plasa de țânțari la ușa balconului.

Curățenie se face după patru zile, cum păstrați așa aveți, nici gunoiul nu vi-l ia nimeni.

Vesela e puțină, veche, fără oale, tigăi sau alte minunății.

Pff...

Ar mai fi dar le voi descrie împreună cu celelalte aspecte, mai jos.

Pentru cei care-mi seamănă, pentru cei care iubesc marea, continuați să citiți. Ceilalți alegeți cazări cu 50 euro/zi, fără masă, excludeți Flora.

750 km de la București la Toroni, Sithonia, 100 euro ne-a costat transportul personal.

Flora deține o terasă-restaurant-pizzerie, trei clădiri dispuse în șir indian, colorate în ordine cu: galben, roșu, albastru, fiecare clădire are două nivele, nu există lift, nu există nimic elegant acolo, nici măcar „rural elegant” - vorba domnului C. :p

Am văzut camere și la parter, nu știu dacă le închiriază turiștilor, noi am fost în extrasezon.

Parcarea, chiar dacă e gratuită e înghesuită și insuficientă pentru camerele Florei, cam 25 din socotelile mele de babă. Dar exista o parcare vis-a-vis, la umbra pomilor, la marginea nisipului, tot gratuită și aia.

Am fost cazați în clădirea nr 3, etajul 2, camera 5.

Clădirea 3 are tocurile geamurilor vopsite cu albastru deschis, în ton cu marea. Noi am avut parte de termopane, culoarea tocurilor era maro.

Nicio fereastră nu are vedere la mare pentru că între Flora și apă există ulița principală a satului, asfaltată, drum de o mașină, iar peste drum sunt câteva vile construite chiar pe nisipul auriu al plajei Toroni.

Distanța de la Flora la plajă e de 50 de secunde.

Camera B5

Ușa din lemn e pictată cu albastru deschis, se deschidea cu o cheie, nu se poate deschide din exterior fără cheie, un alt minus din partea mea. Plus că scârțâie enervant de duios.

Holul este micuț, o oglindă înrămată se strâmba la mine, becul din tavan nu are abajur și era ars, și așa l-am lăsat.

Camera extrem de mică, aglomerată cu mobilier vechi, două paturi acoperite cu saltele și lenjerii fără pretenții, pernele micuțe și păturile din dulap ne-au asigurat un somn normal, nu împărătesc. Noi am fost mulțumiți.

Am mutat mobilierul pentru a-mi așeza valizele, altfel nu aveam unde le pune.

Șifonierul avea două umerașe amărâte, două sertare și spațiu suficient pentru cei care-și așează țoalele acolo. Eu le țin mereu în valiză, aranjate frumos.

Chicineta era și ea pitică, dulapurile erau goale, rafturile sprijineau câteva farfurii, furci, cești și-un ibric mititel. Chiuveta funcționa, hota nu. Toate erau curate, apa avea presiune dar nu se putea folosi decât la spălat, era sălcie și sărată. Apa caldă a existat mereu, la orice oră.

Frigiderul era nou, măricel, foarte util.

Pe tavan era o aplică cu neon, lumina foarte puternic încăperea.

A. C. era fixat aproape de tavan, funcționa bine.

Televizorul era minuscul, era montat aproape de tavan, deasupra șifonierului, telecomenzile nu funcționau, l-am dibuit din butoane, oricum ne era imposibil să vedem ceva seara, distanța era prea mare și ecranul era cât o furnică.

Micuța încăpere deține un balcon măricel, acesta era mobilat cu o măsuță și două scaune din fier, pictate și ele în albastru. Suportul de rufe era un pic ruginit dar avea cârlige de rufe.

Ușa de la balcon scârțâia îngrozitor, nu avea plasă contra insectelor iar vampirii erau mulți și răi. Aveam obloane la usă. Noi am avut aparat cu soluție lichidă, nu plec niciodată fără.

Prizele sunt multe și fixate bine în perete.

Baia este de mărime medie, normală, nimic modern, fără consumabile, fără feon, am găsit-o curată și așa am păstrat-o. Am avut o h. ig. în prima zi dar puteam cere și primeam. După patru zile am primit un săpun lichid și încă două igienice, fără să cer, cosmetice am de acasă, mereu, indiferent de țară sau stele.

Apa avea presiune, la fel ca la chicinetă. Geamul și ușa de la baie erau vopsite în ritm de valuri, aveau și spume valurile;)

Prosoapele erau 4, pufoase, groase, albe, două mari și două mici, acestea au fost schimbate după patru zile. Prosopul pentru picioare era gri și s-a dovedit util, ieșeam pe el din „cădița” construită în colțul băii, nu aveam perdea de duș (perfect pentru mine), scurgerea funcționa perfect, nu existau mirosuri scârboase.

Ca la țară, perfect pentru banii dați, am primit fix ceea ce am plătit.

Restaurantul este de fapt o terasă frumoasă, acoperită, împrejmuită cu ceva verdețuri, într-un colț era amenajat un bar, cam sărăcuț din puctul meu de vedere, aveau doar băuturi uzuale.

Am avut MD și CINĂ în cei 50 de euro/zi/două persoane.

MD era mic, zilnic la fel, doar oul era altfel gătit. Astfel, în fiecare zi primeam o farfurie cu o felie de șuncă, una de cașcaval, un ouț, o jumătate de felie de roșie și un micuț produs de patiserie. În plus aveam o jumătate de litru de ceai, o jumătate de litru de cafea la filtru, pâine foarte bună, unt și gem. De câteva ori ne-au servit și cu suc de portocale, câte un pahar, foarte gustos. Pentru mine, MD era suficient dar m-a deranjat faptul că începea la ora 9 dimi, o oră foarte târzie.

Pentru cină eram întrebați în fiecare dimi ce vrem să ne alegem din două feluri de mâncare. Habar nu aveam ce ne aștepta la cină, răsfăț culinar e prea puțin spus. Pe lângă felul principal ales dintre cele două variante, eram serviți cu multe aperitive, noi ne săturam doar din legumele de la mizilic, absolut delicioase. Cina era mult, mult prea bogată, rămâneau bunătățuri pe masă, nu le puteam dovedi. O să vedeți în poze.

Știam că în Grecia DP înseamnă mâncare fără băutură, fără apă. Acestea costă, le plătești suplimentar. Erau turiști care vociferau la final de sejur, erau complet aerieni, nemulțumiți pentru că se plăteau băuturile.

N-am știu că meniul e fix, fixat, mi-am asumat acest „risc” și am fost foarte mulțumiți.

La sosire gazdele ne-au servit cu bere din partea casei, în prima seară am primit vin și ouzo, domnul C. a băut câteva cafele cu proprietarul, acestea nu au fost pe lista de plată. În fiecare seară beam câte un pahar cu vin, costa 3 euro/paharul, dar primeam încă un pahar cu vin, cadou din partea gazdei. Plus un ouzo pentru mine. Toate băuturile comandate de noi la la cină le-am achitat pe loc, se putea achita și cu cardul.

Ca o băbuță am calculat totul: MD 5 euro, CINA 25 euro, din 50 euro am scăzut valoarea mâncării și am rămas cu 20 euro/noapte pentru cazare, exact cât face.

WI-FI funcționa bine peste tot, mai puțin pe balcon. Dar să nu uităm că nici turiști numeroși nu erau.

Am lăsat la final Lobby, cel care mi-a răspuns la întrebarea mea, la final de sejur.:(

Așadar, vila beneficiază de un lobby mititel, cu câteva canapele și fotolii, de acolo vedeam bucătăria deschisă, menținută impecabil de doamna care era și bucătăreasă și cameristă. Aceasta era ajutată de o fată tinerică, pe post de ospătar la nevoie. La toaletă se ajungea trecând prin lobby, toaletele erau curate, aveau consumabile.

Pereții și măsuța din lobby erau pline cu poze de familie, părea mai mult o sufragerie, dar una nearanjată, dezordinea era la ea acasă. În poze erau proprietarul, soția și cei doi băieți ai lor. O familie fericită, împlinită. Mă pune necuratul și întreb de soția domnului, primesc răspunsul imediat: soția a fost bolnavă de inimă, a plecat la îngeri, a rămas domnul cu cei doi fii, minori, micuți.:(

Ups, ce veste rea, este răspunsul la toate „de ce-urile” mele: de ce nu apare doamna, de ce nu se face curățenie decât o dată pe săptămână, de ce nu e aranjată mobila, de ce scârțâie ușile, de ce nu sunt consumabile, de ce nu se schimbă prosoapele, de ce MD este mult mai sărac decât ar fi normal, de ce stau sacii cu cartofi pe balconul proprietarului, de ce nu se diminuează cina și se adaugă acele aperitive la MD? Off, de ce perdelele sunt aiurea și de ce pereții sunt vopsiți cu resturi de culori?:(

Femeia este cheia, bărbatul ține afacerea, a crescut băieții, i-a îngrijit, le-a călăuzit pașii în viață. În genere, bărbații nu au simțul esteticului, acolo sunt 3 bărbați!!! , toți se ocupă cu această afacere deschisă de ambii părinți în anul 2002. Sunt niște ani totuși, trebuie o schimbare în bine, păcat de loc și de oameni, memoria mamei se poate păstra chiar dacă schimbi mobilierul și culorile, părerea mea.

Nu judec, doar vă povestesc, n-am dreptul de a judeca pe nimeni. Doar că am plâns în ziua aceea, m-a impresionat profund povestea.:(

Flora, Toroni, Sithonia, o vilă ce-și plânge stăpâna:(iar unii turiști acordă note mici pe booking neținând seama de preț.

Personalul vilei este compus din patron, cei doi băieți care sunt acum bărbați, un ospătar, o bucătăreasă și o fată bună la multe treburi din gospodărie. Toți sunt extrem de amabili, politicoși.

Camera mea a fost curată, așa cum am găsit-o așa am lăsat-o, așa îmi place să procedez peste tot.

N-am avut floricele și lebede dar am avut ospitalitate nemaintâlnită la greci, am avut zâmbete, amabilitate, o mâncare bună, muzică grecească în difuzoare la fiecare cină, am avut parte de o cameră curată, cu o mică vedere la mare, pentru noi a fost perfect.

Dimineața cânta de zor un cocoș al vecinilor, câinii lătrau la răsărit, biserica se lăuda cu sunetul clopotului ei, oamenii erau liniștiți, ca-ntr-un loc de la țară.

Nisipul rece de pe lunga plajă aștepta mângâierea fierbinte a razelor Marelui Galben, Egeea se încredea ca o prințesă gătită-n rochița ei albastră.

Toroni are ulițe cu stufăriș, multe taverne, câteva magazine cu de toate, o plajă nisipoasă, superbă, cu o intrare lină în mare dar care se adânește destul de repede.

Vara o fi mai animat Toroni, noi l-am vizitat în septembrie și era perfect pentru relaxare, plajă și baie în mare.

Sunt în derivă, nu știu dacă să recomand sau nu deoarece noi am fost foarte mulțumiți.

Știți DE CE...

Flora, fata de la țară...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 06.10.2018 16:37:57

Validat / Publicat: 06.10.18 17:40:55

VIZUALIZĂRI: 1860


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  94300 PMA (din 71 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Coordonate GPS: 39.98920100 N, 23.89827100 E - neconfirmate încă
 • Ai fost acolo, la Flora House? - Scrie impresii DESPRE CAZARE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de krisstinna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Ecouri PAGINATE - pag [1] din 2 [pagina 1, ecourile 1 - 30]
pentru ecouri mai recente, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos).
- webmasterX
[06.10.18 17:40:32]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Flora [Toroni], TORONI [Sithonia]" (nou-creată pe sait)

    =

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[06.10.18 17:50:40]
» mesaj pers

   @krisstinna: Start vot! O alegere potrivită dorintelor și sufletului, căci mie din cum ai descris-o având in vedere și finalul, este o casa cu suflet, așa mai de bărbat 😉 dar care se străduieste sa-și continue drumul.

   Felicitări, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianbogdan
[06.10.18 17:55:39]
» mesaj pers

   Foarte frumos descrisa Vila Flora.

   Povestea vilei impresionanta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Testosu'
[06.10.18 17:57:52]
» mesaj pers

   @krisstinna: Ce poveste are vila! Ce poveste ne-ai spus!

   Multumesc!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Testosu'
[06.10.18 18:01:17]
» mesaj pers

   @krisstinna: P. S..... si eu nu prea citesc articole despre Grecia!

   Pentru mine Grecia se rezuma la... munte!!! 😂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[06.10.18 18:45:46]
» mesaj pers

   @krisstinna: O vilă cu suflet bărbătesc! Dar și cu o poveste impresionată.

   Tare mult mi-a plăcut cum ai început povestea Florei!

   Raportat la preț/ calitate mie mi se pare că este ok.

   Un loc liniștit pentru relaxare, plajă și balaceala.

   V-ați încărcat bateriile, domnul C. a fost mulțumit, ați avut un sejur liniștit, odihnă și relaxare.

   Eu te felicit pentru alegerea Florei și te înțeleg 😘

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- iulianic
[06.10.18 19:00:18]
» mesaj pers

   @krisstinna: Nu comentez nimic. Îmi bate inima altfel.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[06.10.18 19:13:46]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[06.10.18 19:22:57]
» mesaj pers

   @krisstinna: Superb! Atât îmi vine acum în minte!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[06.10.18 19:27:58]
» mesaj pers

   @krisstinna: Interesantă alegere și un pic mai neobișnuită pentru tine (și mai ales pentru dl C.).

   M-am uitat pe toate fotografiile, curioasă să văd cum a evoluat Toroni din 2011, când am fost ultima oară acolo. Văd că s-a schimbat mult, s-a construit; era de așteptat, poziția e frumoasă, marea limpede, aveau toate condițiile.

   Mă miră un pic facilitățile și dotările vilei, care înțeleg că, deși oferă două mese pe zi, nu e clasificată. Ciudat! La fel de ciudate sunt „scăpările” din dotare subliniate de tine.

   Nu-mi dau seama dacă explicația este absența mâinii unei femei sau pur și simplu neglijența, care nu poate fi compensată de amabilitatea gazdelor.

   Dar în fine, prețul a fost unul convenabil și cred că ai avut un sejur reușit. Și ăsta este principalul! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ungureanica
[06.10.18 20:10:30]
» mesaj pers

   Foarte faină locația și mai ales mâncarea. Un loc de ținut minte. Vă salutăm cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulian68
[06.10.18 20:47:05]
» mesaj pers

   Una peste alta, daca ma intrebi pe mine, la banii aia, m-as duce!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[06.10.18 22:29:04]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Aşa e viaţa, parşivă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[06.10.18 22:36:38]
» mesaj pers

   @webmasterX: E Ok, mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[06.10.18 22:42:23]
» mesaj pers

   @mishu: Da, o casă in care un bărbat cu doi copii bărbați păstrează totul așa cum a fost la început, in 2002.

   Pentru el importata a fost educația copiilor și memoria soției. Asta cred eu.

   Putea sa se recăsătorească dar risca, nu poți ști peste ce femeie dai, nu o poți obliga să îți iubească copiii.

   Nouă ne-a plăcut totul dar nu puteam să nu mentionez minusurile, așa e corect.

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[06.10.18 22:43:40]
» mesaj pers

   @adrianbogdan: Mulțumesc frumos:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[06.10.18 22:51:15]
» mesaj pers

   @Testosu : Știu, te citesc și mă minunez mereu :)

   Da, povestea tristă a Florei...

   Dacă ai fi văzut pozele din sufrageria lor sigur te impresiona și mai tare. Puteam sa pozez totul dar din respect pentru ei nu am făcut-o.

   Mereu am spus: o femeie poate trai singură, văduvă, dar un bărbat nu, sau poate mai rar.

   Uite ca se poate, acel om are puterea de a merge mai departe singur.

   Mulțumesc frumos, muntenii mei dragi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[06.10.18 23:00:09]
» mesaj pers

   @ANILU: Dacă ar fi să aleg din nou, tot Flora aș alege. Sunt sigură că și vouă v-ar plăcea acolo.

   Găsisem o cazare pe malul mării, 50 euro/zi fără nimic altceva. Vedeam marea din pat, acolo.

   Am renunțat in favoarea Florei, nimic nu e întâmplator, părerea mea.

   De la început am simțit ceva acolo, ceva ce nu mi se părea ok. Nu am puteri supranaturale dar îmi dădeam seama că ceva lipsește. Nu am întrebat, nu m-am interesat, eram in vacanță.

   O mână de femeie ar fi utilă acolo, sper ca băieții să aibă noroc de fete bune și harnice, să diminueze minusurile nurorile :)

   Mulțumesc draga mea:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[06.10.18 23:21:12]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Neobișnuită, exact. Pentru amândoi.

   Nu știu de ce nu e clasificată, m-am mirat și eu.

   Să știi ca in Lefkada am avut condiții asemănătoare la un preț mult mai mare. N-am murit, Grecia e regina peisajelor, a preparatelor culinare, asta cauta turistul acolo.

   Draga mea, dacă mâine aș dispărea, crede-mă că la fel ar arata și casa mea: sacul cu cartofi in sufragerie, casa nezugravită, totul ar fi lăsat la voia întâmplării, nimic ordonat sau aranjat.

   Asta spuneam: se poate ca omul să nu se priceapă la estetic, de investit a investit in băieții lui, poate nu a vrut să schimbe nimic din ceea ce a fost in trecut.

   Era o poză cu ei, toți patru, lângă barul de pe terasă. Aceleași canapele, același bar, aceeași poziție a mobilierului.

   Nu mi se pare ok, vremurile s-au schimbat mult in toți acești ani.

   Da, o fi și nepăsare, dar e justificată cred eu.

   Am sa scriu un articol despre Toroni, chiar dacă e doar un sat merită atenție, pentru iubitorii de plajă și mare.

   Mulțumesc pentru vizită:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[06.10.18 23:27:37]
» mesaj pers

   @webmaster::*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[06.10.18 23:29:45]
» mesaj pers

   @iulianic: Mulțumesc:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[06.10.18 23:33:10]
» mesaj pers

   @Zoazore: Sigur ți-ar plăcea locul, e unul modest, decent. Nu are stele dar are personal amabil și camerele sunt mai mari decât cea pe care ai avut-o tu la Pongal :)

   Mulțumesc:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[06.10.18 23:38:09]
» mesaj pers

   @iulian68: Și eu!

   Dacă domnul C a fost super multumit, îți dai seama că nu era jeg sau ceva îngrozitor.

   Chiar el mi-a spus: ai grijă ce scrii, ce notă dai, ne-a costat 400 de euro 9 zile, a fost exact ce am căutat noi, ceva modest, aproape de plajă, curat, cu restaurant și personal amabil.

   Mulțam de vizită.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[06.10.18 23:41:44]
» mesaj pers

   @elviramvio: Corect. Azi ești bine, fericire mare, ai de toate, mâine totul se năruie și devii indolent, nu-ți mai pasă de nimic.

   Pupici:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Denisa13
[06.10.18 23:44:26]
» mesaj pers

   Toroni... primul nostru contact cu Sithonia, cea de care ne-am indragostit.

   Am ajuns si anul acesta in Toroni pentru cateva ore. Am facut plaja aici.

   Ma bucur ca ati avut un concediu reusit. La final ai pus o intrebare pe care mi-o pun si eu de multe ori cand scriu despre un loc cu lipsuri, departe de a fi perfect, dar care a avut un pret corect si unde ne-am simtit bine. De fiecare data aleg sa recomand acel loc, doar cei care merg pe urma mea au citit ce am scris si stiu la ce sa se astepte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[06.10.18 23:49:31]
» mesaj pers

   @ungureanica: Și nouă ne-a plăcut, ne-am raportat la bani și nu am fost dezamăgiți.

   Dimineața nu era grozava mâncarea, in fiecare zi același lucru nu e normal.

   Seara eram răsfățați, multe bucate bune, delicioase, doamna de la bucatarie gătea foarte bine.

   N-am înțeles de ce MD era sărac și cina era grozavă. Puteau echilibra cumva mesele și ar fi fost foarte bine, oricum se arunca jumătate din mâncarea de la cină, erau mult prea multe.

   Și noi vă salutam, tot cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- nrs
[07.10.18 09:33:20]
» mesaj pers

   Sunt în derivă, nu știu dacă să recomand sau nu deoarece noi am fost foarte mulțumiți.

   

   e atat de simplu: recomanzi ca cine e interesat sa citeasca intai reviewul, ai descris totul atat de bine incat acum am impresia ca am fost cazat acolo. in general nu citesc articole despre cazari in Grecia pentru ca nu imi propun sa ajung curand acolo, dar incepand sa citesc m-a fascinat si l-am citit pana la capat, am ajuns la el citind raspunsul dat lui Mishu si am zis sa vad despre ce e vorba

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[07.10.18 09:41:49]
» mesaj pers

   @Denisa13: Corect, eu te-am citit, am știut la ce să mă aștept, foarte utile informațiile tale - vezi impresii

   Știi, mi se întâmplă să citesc articole mai vechi, pe care nu le-am citit la vremea respectivă din diverse motive, dar care sunt extrem de folositoare și după ani buni. Aici intervine adevăratul scop al acestui site, acela de a informa turiștii.

   Totuși am recomandat Flora, nu e wow dar e decent pentru banii dați. Plus că, dacă cineva vrea doar plajă, mare, leneveală cu bani puțini, la Flora va face abstracție de minusurile existente.

   Noi plecam dimi și ajungeam seara, n-aveam nevoie de confort sporit iar mizerie și dezordine nu avea cine să-mi facă, găseam totul așa cum lăsam.

   Mulțumesc pentru tot, mi-ai fost de un real folos!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[07.10.18 10:02:21]
» mesaj pers

   @nrs: Știu, domnule N., te asemeni cu domnul C. :D

   Să îți spun un secret:

   Aveam pe lista mea scurtă fix patru cazări: Parga, pentru Sithonia două (Flora și una cu 50 de euro fără haleală, doar cu marea sub nas) și... Marmaris-după dorința lui C, care dorea Turcia.

   Fac socoteli peste socoteli, îi expun prețurile, costurile, pentru Turcia vorbisem deja cu o agenție și aveam factură proformă, prezint omului meu situația bugetului cu toate cheltuielie familiei pentru lunile septembrie și octombrie, inclusiv vacanța aceasta și a ales singur, spre marea mea bucurie=))

   L-am întrebat ce vrea. Răspuns: relaxare cu bani puțini se poate? Zic da, dar renunți la confort. Și Flora a câștigat.

   Pentru 9 zile mă costa Turcia 1500 euro, drumul era mult mai lung, dublu, obositor. Așa am cheltuit 900 euro în 9 zile, cu absolut tot ce a însemnat această vacanță, inclusiv transport, masa de prânz și suveniruri.

   Mulțumesc pentru cuvinte, răbdare și aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Denisa13
[07.10.18 10:06:26]
» mesaj pers

   @krisstinna: Ma bucur mult ca te-am putut ajuta. Suntem atat de diferiti si de aceea este important sa citim diverse experiente si sa luam decizia pe care o credem.

   Asa cum ai spus - aceasta este valoarea acestui site. Ne pune la dispozitie diverse experiente, asa cum au fost ele traite si percepute de cei care au fost acolo.

   Eu reusesc sa citesc destul de putin pe site atunci cand se scrie. In general citesc cand ma intereseaza ceva. Exista si exceptii, dar destul de rar.

   Salutari si abia astept ocazia sa aud live povestile.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
.
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[79] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Plaja Toroni la apus de soare -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017547">Şterge vot</a></div><span id="v91017547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Plaja Toroni la apus de soare
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Plaja Toroni la apusul soarelui -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017548">Şterge vot</a></div><span id="v91017548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Plaja Toroni la apusul soarelui
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Drumul către Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017549">Şterge vot</a></div><span id="v91017549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Drumul către Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [SEP-2018] Uliță, Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017550">Şterge vot</a></div><span id="v91017550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Uliță, Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [SEP-2018] Uliță, Toroni, ne îndreptam către Flora -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017551">Şterge vot</a></div><span id="v91017551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Uliță, Toroni, ne îndreptam către Flora
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Flora, Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017552">Şterge vot</a></div><span id="v91017552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Flora, Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [SEP-2018] Flora, Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017553">Şterge vot</a></div><span id="v91017553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Flora, Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [SEP-2018] Flora, Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017554">Şterge vot</a></div><span id="v91017554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Flora, Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [SEP-2018] Flora, Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017555">Şterge vot</a></div><span id="v91017555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Flora, Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [SEP-2018] Flora, Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017556">Şterge vot</a></div><span id="v91017556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Flora, Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [SEP-2018] Flora, Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017557">Şterge vot</a></div><span id="v91017557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Flora, Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [SEP-2018] Ulița principală din Toroni, în dreapta e Flora -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017558">Şterge vot</a></div><span id="v91017558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Ulița principală din Toroni, în dreapta e Flora
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Curtea/parcarea -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017559">Şterge vot</a></div><span id="v91017559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Curtea/parcarea
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [SEP-2018] Florile Florei -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017560">Şterge vot</a></div><span id="v91017560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Florile Florei
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [SEP-2018] Flora, văzută de pe aleea care ducea la plajă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017561">Şterge vot</a></div><span id="v91017561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Flora, văzută de pe aleea care ducea la plajă
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Lămâile Florei -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017562">Şterge vot</a></div><span id="v91017562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Lămâile Florei
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] Floricele, Flora -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017563">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017563"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017563">Şterge vot</a></div><span id="v91017563" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017563)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017563Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017563MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] Floricele, Flora
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] La intrarea în curtea Florei -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017564">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017564"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017564">Şterge vot</a></div><span id="v91017564" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017564)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017564Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017564MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] La intrarea în curtea Florei
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] Lobby, mai bine zis sufrageria... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017565">Şterge vot</a></div><span id="v91017565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Lobby, mai bine zis sufrageria...
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Flora, clădirea nr 3 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017566">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017566"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017566">Şterge vot</a></div><span id="v91017566" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017566)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017566Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017566MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Flora, clădirea nr 3
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] Flora, clădirea nr 3 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017567">Şterge vot</a></div><span id="v91017567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Flora, clădirea nr 3
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2018] Flora, clădirea 2 și parcarea. Sub boltă era spatiu de parcare pentru încă trei mașini -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017568">Şterge vot</a></div><span id="v91017568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] Flora, clădirea 2 și parcarea. Sub boltă era spatiu de parcare pentru încă trei mașini
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] Clădirea 2 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017569">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017569"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017569">Şterge vot</a></div><span id="v91017569" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017569)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017569Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017569MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] Clădirea 2
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] Camere la parter -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017570">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017570"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017570">Şterge vot</a></div><span id="v91017570" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017570)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017570Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017570MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] Camere la parter
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] Clădirea 3, camera de la parter, aici locuia băiatul cel mic -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017571">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017571"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017571">Şterge vot</a></div><span id="v91017571" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017571)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017571Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017571MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018] Clădirea 3, camera de la parter, aici locuia băiatul cel mic
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2018] Curtea Florei -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017572">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017572"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017572">Şterge vot</a></div><span id="v91017572" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017572)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017572Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017572MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2018] Curtea Florei
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2018] Către camera noastră -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017573">Şterge vot</a></div><span id="v91017573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2018] Către camera noastră
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2018] Vedere din balconul meu, zăream marea printre pomi -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017574">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017574"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017574">Şterge vot</a></div><span id="v91017574" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017574)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017574Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017574MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2018] Vedere din balconul meu, zăream marea printre pomi
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2018] Vedere din balconul meu, zăream marea printre pomi, în față, pe stânga avem clădirea nr 1 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017575">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017575"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017575">Şterge vot</a></div><span id="v91017575" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017575)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017575Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017575MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2018] Vedere din balconul meu, zăream marea printre pomi, în față, pe stânga avem clădirea nr 1
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2018] Ușa mea albastră -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017576">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017576"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017576">Şterge vot</a></div><span id="v91017576" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017576)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017576Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017576MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2018] Ușa mea albastră
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[79] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.167988061905 sec