#I#D
90132 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Mamaia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.09.2018
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploieşti
înscris/ă în 11.05.15
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
cca. 1500 lei
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 0 -- varsta: )

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Litoralul românesc la sfârșit de sezon


Mara Neagră - marea cea albastră mi-a plăcut întotdeauna. Îmi îmi era dor să o revăd, să stau pe o bancă, să o privesc îndelung și să inspir briza marină.

Așadar în perioada 19-21 septembrie 2018 am mers la Marea Neagră. Sosind acasă mă gândeam dacă este cazul să scriu acest review. Fac acest lucru pentru că în reviewurile postate s-a scris mult despre litoralul noastru, multe reviewuri cu notă critică. Am ales Constanța și Mamaia și voi scrie părerea mea despre ele.

Pentru celeritatea reviewului, îl voi structura pe puncte.

1. Despre drum.

Am mers cu mașina ca de obicei și am ales drumul de altădată (Urziceni-Slobozia-Hârșova) deoarece autostrada era parțial închisă pentru reparații. Distanța a fost de 262 km. tranzitând mai multe localități. Timp de mers - 4 ore și 20 de minute.

2. Cazarea pentru 3 nopți a fost într-un apartament cu 2 camere și dependințe într-un bolc situat în zona Tomis Nord. Am ajuns în jurul orei 12 iar cheia apartamentului am primit-o la 17. După ce am parcat mașina am plecat în oraș să servim masa de prânz, având țintă precisă - restaurantul On plonge din Portul Tomis unde anterior am mai fost și am plecat mulțumiți (am scris un review). După aceea ne-am plimbat prin Constanța.

Cele 2 zile ale excursiei le-am programat astfel

- în prima zi o vizită în Mamaia pentru că sunt legat sufletește de ea.

- în ziua următoare în Constanța.

3 Despre stațiunea Mamaia care anul acesta în reviewuri a fost mult criticată de turiști. În tot timpul excursiei am folosit transportul public care este bine organizat, autobuzele sunt curate și tariful pentru o călătorie este de 1,50 lei. Am ales ca destinație zona hotelurilor Alcor-Vega sau „La butoaie” așa cum obișnuiesc localnicii să-i spună. De mulți ani este o zonă preferată de mine pentru că plaja este lată de cca. 80 metri, are nisip fin și peste drum era o parcare mare. Zilele au fost cu soare și temperatura de 26 grade Celsius.

Ce s-a mai schimbat în Tabăra Nord (unde cândva era capătul liniei de troleibuze)

- parcarea mare din partea stângă a drumului s-a desființat. Acolo se construiește un bloc cu apartamente, fiind afișat deja că prețul unui apartament este „începând de la 72.000 euro”

- micul centru comercial este același, dar cu altfel de firme.

-cele 2 butoaie, nelipsite, unde se vindeau fructe, erau tot la locul lor.

- stațiunea Mamaia s-a extins mult, hotelurile ajungând până aproape de fosta Tabără de pioneri de la Năvodari.

- intrarea pe plajă au făcut-o frumoasă fiind decorată cu o poartă de intrare.

Mi-am dorit de acasă să fac o plimbare lungă pe malul mării. M-am îmbrăcat adecvat și fără încălțăminte am mers de-a lungul tărmului, uneori prin apă mai sus de glezne, alteori pe nisipul umed. Am mers așa de la hotelurile Alcor-Vega până la hotel Perla, cca. 4 km. În felul acesta am văzut toată plaja care era curată, pentru că nu erau turiști. Voi prezenta fotografii. Rog pe @Rofri să nu se supere că o contrazic. Eu cred în reviewul său dar acum adaug „Omul sfințește locul”

Era ora prânzului și am căutat un local să servim masa. Aproape toate erau închise, ca la final de sezon estival și cu greu am mai găsit o terasă, la „împinge tava” unde toate mesele erau libere, noi atunci fiind singurii consumatori. Erau expuse multe feluri de mâncare care arătau bine. Pentru început eu am servit o băutură apertiv, coniac Alecsandrion. Am ales o supă de fasole și câte un cordon blue cu garnituri de cartofi prăjiți ori piure. Costul dejunului a fost de 43 lei. Bineînțeles, au mai fost și 2 pisici care și-au primit partea lor. În exterior, plaja era complet goală pe o distanță de peste 100 metri.

După servirea mesei am vizitat zona comercială a hotelului Perla unde toate magazinele și punctele comerciale erau închise.

Bineânțeles, am mers și la sediul fostului post de radio „Radio Vacanța” de altă dată care dădea farmec litoralului. Acum are o firmă pe care scrie Radio Constanța și mai jos și mai mic este scris Radio Vacanța. (vedeti fotografia) Până seara ne-am plimbat prin zonă, inclusiv în Satul de Vacanță, gol și el. Am mai fost la Complexul comercial City Parc din bul. Alex. Lăpușneanu și în spatele său - lacul Tăbăcăriei care este foarte frumos.

4) Ziua II-a. Constanța.

A fost o zi de relaxare. Am mers mult prin Constanța. Am revăzut locuri care anterior mi-au rămas în amintire. Cîteva detalii. Mi-a plăcut parcul de lângă Primărie și monumentul eroilor căzuți în luptele pentru apărarea gliei românești. Anterior vizitasem Muzeul de Arheologie, Muzeul Mariei, Acvariul și de data aceasta am vizitat Muzeul de Artă Populară. Mi-am continuat drumul și am întâlnit statuia Lupa Capitolina cu Romulus și Remus pe care-i hrănea. Am întâlnit și vizitat catedrala Sfinții Petru și Pavel (voi scrie un review) apoi am mers pe faleza Cazinoului. Marea strălucea în razele soarelui. O priveam stând pe o bancă și nu mă mai săturam. Pe faleza Cazinoului m-a impresionat Monumentul Marinarilor, sub care pe o placă din marmură, scria

„Marinarilor români cărora mormântul le este marea”

M-a întristat terasa dinspre mare, din spatele Cazinoului care abea se mai ținea pe picioare și unde, cândva, am petrecut o seară frumoasă.

Masa de prânz am servit-o la o terasă aproape de intersecția Bul. Tomis cu Bul. Ferdinand, costul fiind de 54 lei.

Câteva concluzii.

- Constanța arată mai bine ca în urmă cu 2 ani

- clădirile retrocedate și ajunse în stare de degradare s-au redus ca număr iar celelalte au exteriorul acoperit cu o plasă deasă.

- am găsit curată stațiunea Mamaia

Seara, ne-am împachetat lucrurile și dimineața la ora 8 am plecat. Era ceața atât de deasă încât culoarea semafoarelor o puteam distinge doare de la 25-30 metri.

Pentru mine a fost o excursie reușită.

La plecare am spus în gând „Rămâi cu bine Mare Albastră, ne vom revedea în 2019.

Cu bine tuturor.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Mihai18 in 28.09.2018 17:14:53

Validat / Publicat: 28.09.18 20:03:25


 • Alte destinații turistice prin care a fost: Turcia, Grecia, Serbia, Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Franța
VIZUALIZĂRI: 1547


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Mihai18); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  48800 PMA (din 54 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Mihai18? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[28.09.18 20:08:18]
» mesaj pers

   @Mihai18: Start vot! Melancolie de toamna as numi articolul tău, fie legat de anotimp, fie legat de vârsta 😉. Mi-a plăcut, felicitări, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cristina47
[29.09.18 04:38:50]
» mesaj pers

   Frumos articol. L-am citit cu drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[29.09.18 09:37:17]
» mesaj pers

   Frumos review! Foarte bine că ai etalat și latura pozitivă a litoralului românesc. N-am fi chiar ultimii pe lumea asta!

   La P10, în lumina dimineții, ce pot fi alea sclipiciuni, decât cristale Swarovski aruncate pe mare!

   Felicitări și am votat cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rofri
[30.09.18 13:44:35]
» mesaj pers

   În primul rând, felicitări pentru articol!

   În ce privește „Rog pe @Rofri să nu se supere că o contrazic”... Evident că nu mă supăr, sunt un om realist și știu că percepțiile noastre sunt subiective, depinzând totodată de context. Eu am văzut plajele înțesate de șezlonguri și mizerie, la sfârșitul sezonului turistic, dvs, le-ați găsit pustii și prin urmare mai curate, în septembrie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- Mitica49
[30.09.18 15:15:49]
» mesaj pers

   @Mihai18: O excursie frumoasă, la un sfârșit de sezon, în care, după părerea mea, mai degrabă poți vedea și admira, în lipsa tumultului dat de mulțimea de turiști, frumusețea mării (frumoase pozele P01 și P10), a litoralului, plajelor (P09 este edificatoare) chiar și a stațiunilor, așa goale de lume cum sunt acuma. Nu vreau să vorbesc de tristețea stârnită de lucrurile frumoase lăsate în paragină (P19). Felicitări pentru articol și plimbare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- elviramvio
[30.09.18 17:51:39]
» mesaj pers

   @Mihai18:

   Nostalgii! Marea e mai interesanta cand e pustie! Cel puţin pentru unii dintre noi.

   Frumoasa plimbare, sa se repete in fiecare an viitor!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Marea Neagră - marea cea albastră pe care m i-am dorit să o revăd. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014397">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014397"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014397">Şterge vot</a></div><span id="v91014397" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014397)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014397Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014397MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Marea Neagră - marea cea albastră pe care m i-am dorit să o revăd.
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Blocul unde la parter era apartamentul în care ne-am cazat. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014398">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014398"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014398">Şterge vot</a></div><span id="v91014398" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014398)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014398Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014398MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Blocul unde la parter era apartamentul în care ne-am cazat.
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Una dintre ferestrele apartamentului unde ne-am cazat. Mașina care ne-a adus era aproape. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014399">Şterge vot</a></div><span id="v91014399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Una dintre ferestrele apartamentului unde ne-am cazat. Mașina care ne-a adus era aproape.
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [SEP-2018] Mamaia. La Tabăra Nord. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014400">Şterge vot</a></div><span id="v91014400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Mamaia. La Tabăra Nord.
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] În Tabăra Nord, parcarea care a existat decenii, a fost desfințată, se construiesc blocuri. Pe blocul din față scria prețul unui apt. cu 2 camere-de la 72.000 euro -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1014401">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014401"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014401">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] În Tabăra Nord, parcarea care a existat decenii, a fost desfințată, se construiesc blocuri. Pe blocul din față scria prețul unui apt. cu 2 camere-de la 72.000 euro
foto Mihai18 [28.09.18] nevotabilă
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Zonă comercială în Tabăra Nord. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014402">Şterge vot</a></div><span id="v91014402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Zonă comercială în Tabăra Nord.
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] Tabăra Nord. Magazine cu recuzite pentru plajă -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014403">Şterge vot</a></div><span id="v91014403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Tabăra Nord. Magazine cu recuzite pentru plajă
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Din același loc, intrarea pe plaja hotelului Alcor. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014404">Şterge vot</a></div><span id="v91014404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Din același loc, intrarea pe plaja hotelului Alcor.
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] In aceiași zonă, plajă privată. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014405">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014405"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014405">Şterge vot</a></div><span id="v91014405" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014405)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014405Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014405MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] In aceiași zonă, plajă privată.
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Marea strălucind în soarele dimineții. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014406">Şterge vot</a></div><span id="v91014406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Marea strălucind în soarele dimineții.
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] Hotelul Alcor de unde am plecat, pe jos, până la Hotelul Perla (cca. 4 km.) -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014407">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014407"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014407">Şterge vot</a></div><span id="v91014407" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014407)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014407Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014407MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Hotelul Alcor de unde am plecat, pe jos, până la Hotelul Perla (cca. 4 km.)
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] Hotelul Iaki, fost Internațional. Plaja goală și fără tujriști, altel... -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014408">Şterge vot</a></div><span id="v91014408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Hotelul Iaki, fost Internațional. Plaja goală și fără tujriști, altel...
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Sediul fostului post Radio Vacanța” -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014411">Şterge vot</a></div><span id="v91014411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Sediul fostului post Radio Vacanța”
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] Lacul Tăbăcărie -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014413">Şterge vot</a></div><span id="v91014413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Lacul Tăbăcărie
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Lupa Capitolina -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014417">Şterge vot</a></div><span id="v91014417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Lupa Capitolina
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [SEP-2018] Pe faleza Cazinoului Constanța, monumentul marinarilor -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014419">Şterge vot</a></div><span id="v91014419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] Pe faleza Cazinoului Constanța, monumentul marinarilor
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] Inscripție pe soclul monumentul marinarilor -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014421">Şterge vot</a></div><span id="v91014421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Inscripție pe soclul monumentul marinarilor
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] Cazinoul. O mâhnire. In partea dreaptă a fotografiei, terasa despre care am scris în review -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014422">Şterge vot</a></div><span id="v91014422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Cazinoul. O mâhnire. In partea dreaptă a fotografiei, terasa despre care am scris în review
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Monumentul eroilor neamului din parcul central. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014430">Şterge vot</a></div><span id="v91014430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Monumentul eroilor neamului din parcul central.
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] Mara cea mult iubită. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014437">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014437"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014437">Şterge vot</a></div><span id="v91014437" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014437)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014437Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014437MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Mara cea mult iubită.
foto Mihai18 [28.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.165580034256 sec