#E#D
89660 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Comandor Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.09.2018
DE
Avatar Rofri
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Braşov
înscris/ă în 18.08.14
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
AUG-2018
DURATA: 6 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ DP
PREŢ SEJUR:
2810 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.20
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

#G#0
#M#0
   

Priveliștea face toți banii!


Anul acesta am ales hotelul Comandor pentru a petrece o săptămână la malul mării. Deși mi-a plăcut la Lido anul trecut, am vrut să găsesc ceva similar dar unde să fiu sigură că văd marea din balcon (am eu fixul ăsta). Zona noastră preferată e deja stabilită de ani buni: nordul stațiunii, între Vega și Savoy. Opțiunile aici sunt destul de restrânse, așadar și alegerea a fost ușoară: la Comandor prețurile diferă în funcție de amplasarea camerei, spre lac sau spre mare. Mi se pare mai corect așa, decât să depinzi de bunăvoința recepționerilor.

Rezervarea am făcut-o printr-o agenție de turism, cu o lună înainte, pentru 6 nopți, în perioada 26 august-1septembrie. Nu am găsit altă variantă pentru respectiva perioadă decât cazare cu demipensiune. Ne-a costat 2810 lei, având din aceștia 720 de lei fișă-cont pentru masă.

CAZAREA

Ca de obicei, am ajuns cu trenul la Constanța (mi se pare o variantă mai bună decât cu mașina, te scutește de nervi în trafic, de căutarea unui loc de parcare). Am rămas o zi în Constanța, la alt hotel, voi scrie și despre acesta. La Comandor am ajuns a doua zi, duminică, destul de devreme, pe la 12. Am fost întâmpinați cu amabilitate, ni s-a făcut fișa de cazare, dar am așteptat până la 14 ca să primim camera. Cerusem un etaj superior și asta am și primit, etajul 5.

CAMERA

În primul rând, vederea spre mare mi-a confirmat așteptările, superbă! Marea cât vezi cu ochii! Balconul e de asemenea foarte generos, 4 m lungime (știu asta pentru că aveam sfoară pentru rufe de 3 m care a fost prea mică), și destul de lat pentru a avea loc destul pe lângă cele două fotolii și o măsuță. Totuși, pentru că balcoanele sunt delimitate doar de balustrade joase de inox, nu prea există intimitate între vecini. Geamurile au tâmplărie termopan, sunt aproape cât peretele, ceea ce permite admirarea priveliștii minunate chiar din cameră. Ușa balconului se rabatează și are plasă împotriva insectelor. Mi-a plăcut că la geamuri erau perdele de voal și draperii, detest jaluzelele de plastic!

Camera a fost destul de încăpătoare, cu mobilier de calitate și în stare bună, gresie pe jos și două covorașe în dreptul paturilor. Am avut două paturi, pentru că așa am cerut, foarte confortabile, cu noptiere. După multe căutări, am găsit și o priză, în spatele uneia dintre noptiere! La geam erau o măsuță rotundă și două fotolii mici. Un birou-bufet includea și minibarul, unde, pe lângă produsele lor (apă, bere, dulciuri la același preț ca în magazine), rămânea destul loc pentru două sticle cu apă la 2 l. Pe birou era televizorul cu ecran plat, destul de mare, se prindeau aproximativ 90 de canale, recepția era foarte bună. Sub acest birou mai era o priză disponibilă. Aparatul de aer condiționat arăta bine dar nu l-am folosit.

Holul cuprindea un dulap încăpător, cu umerașe, rafturi, seif, pături și perne de rezervă. De asemenea, acolo era un cuier cu banchetă pentru bagaje. Pentru accesul în cameră am avut cheie obișnuită.

Baia destul de încăpătoare, bine luminată, cu cabină de duș puțin cam uzată, dar care a funcționat foarte bine, în sensul că nu lăsa apa să se prelingă, iar scurgerea era foarte eficientă și rapidă. Mi-a plăcut cădița de duș înaltă. Mi s-a părut de asemenea foarte bun ventilatorul care pornea odată cu lumina, funcționa perfect, nu se făcea pic de abur. Chiuveta a fost bună, cu polițe încăpătoare de marmură, o oglindă mare. În baie am găsit două halate, nu le-am folosit, erau imense, era de asemenea uscător de păr, consumabile (șampon, săpun, gel de duș, cască de duș). Prosoapele de trei mărimi, puțin cam uzate și aspre. Mă așteptam, în urma recenziilor citite, la acel miros de canalizare, din fericire nu s-a simțit decât într-o singură seară.

La sosire peste tot era foarte curat, sclipea, dar din păcate cu asta am cam rămas tot sejurul, și aici le dau cel mai mare minus: în șase zile, în afară de luat gunoiul și dat cu mopul zilnic, covorașele s-au aspirat doar o dată, praful l-am șters noi, prosoapele s-au înlocuit o dată, iar lenjeria de pat deloc.

HOTELUL

Comandor face parte din același lanț hotelier cu Amiral și Orfeu, de fapt se și vede că așa au fost concepute în anii ‘80, când s-au construit, ca un ansamblu arhitectural armonios din care se mai păstrează și azi mare parte a aspectului, cu toate că se văd urme de uzură și degradare. Cele trei hoteluri sunt dispuse în forma unui amfiteatru cu deschidere spre mare, fiind legate printr-o alee interioară umbrită de plante urcătoare decorative și chiar de viță-de-vie. Acest ansamblu are în centru o piscină mare, pentru adulți și una mică, pentru copii. Nu am stat la piscină (nu suntem mari amatori, mai ales cu marea aproape), am trecut doar pe lângă ea, dar am studiat-o de pe balcon, mi s-a părut că nu erau suficiente umbrele pentru toate șezlongurile. Am văzut că se curăța zilnic, dimineața devreme. Mi-a plăcut foarte mult faptul că nu puneau muzică la piscină, era liniște toată ziua.

Construcția este frumoasă, masivă, cu spații generoase și luminoase la recepție și mezanin, cele două lifturi păreau noi și au mers foarte bine. Holurile sunt mochetate, ceea ce estompează foarte bine eventualele zgomote. Peste tot era foarte curat, inclusiv geamurile sclipeau. Restaurantul se află la mezanin și este spațios, cu mobilier relativ nou. Tot aici am văzut o sală de conferințe. Parcarea este în fața hotelului, nu am avut nevoie, totuși am observat că era plină ochi. E clar că pe vremea când s-au construit hotelurile nu a fost luat în calcul că va fi nevoie de atâtea locuri de parcare. Această nevoie actuală duce la deteriorarea continuă a spațiilor verzi, de exemplu, am văzut mașini parcate pe porțiunea cu gazon care ține de hotel, pe aleile de promenadă...

SERVICIILE

La recepție am găsit multă amabilitate, zâmbete și solicitudine. Personalul de serviciu mi s-a părut că nu și-a făcut treaba suficient, după cum spuneam mai sus. La restaurant era plin de elevi aflați în practică, lucrau zi-lumină, și se vedea că încercau să facă lucrurile bine. Am remarcat-o și noi pe șefa de sală de care pomenea o colegă în articolul anterior, făcea militărie cu personalul și părea cam irascibilă. Dar poate că așa era eficientă, pentru că servirea la restaurant a fost rapidă și corectă.

MASA

Mesele au avut un program fix pe care l-am primit la recepție, odată cu brățările: micul dejun între 7:30-10, prânzul între 13:30-17, cina între 19-22. La micul dejun a fost bufet suedez, variat, cu preparate destul de bune: gustări calde (dovlecel pane, frigănele, omletă cu verdețuri, cu ciuperci, ouă fierte, ouă jumări, ochiuri, cabanos), brânză de trei feluri, cașcaval de două feluri, vreo trei tipuri de șuncă, salată de vinete, salată de pește, salată de varză, morcovi, roșii, castraveți... Era un bufet cu dulciuri și fructe, unul cu lactate, unt, gemuri, miere, 2 aparate de cafea care măcinau boabele, suc tip santal la dozator, ceaiuri Lipton diverse. Pâinea feliată albă și graham, se putea prăji, plus niște chifle foarte bune și proaspete. Nu a fost ceva nemaipomenit, dar nici nu puteai să spui că nu ai ce alege. Chiar nu pot să-i înțeleg pe cei care spun că era în fiecare zi același mic dejun: e imposibil să mănânci din toate odată, ca a doua zi să te plângi că e identic!

După cum spuneam, am avut 720 de lei într-un cont al camerei în regim DP, care nouă ne-au ajuns la fix pentru prânz și pentru cină. Am mâncat pe tot parcursul sejurului la restaurantul hotelului. Sistemul era așa: ne alegeam din meniu ce voiam iar la sfârșitul mesei primeam o notă de plată cu numărul camerei, totalul consumației și suma rămasă. Meniul mi s-a părut destul de generos, de la gustări calde, ciorbe, preparate din carne sau vegetariene, garnituri, deserturi, până la băuturi. Prețurile – de restaurant: supe/ciorbe – 10-12 lei; garnituri - 8 lei; feluri cu carne - 30lei; specialități 40-50 lei; deserturi 8-15 lei, fresh-uri – 12 lei. Ce am comandat noi a fost în mare parte gustos (ciorbe, supe, grătar cu diverse garnituri, paste, papanașii au fost delicioși). Nu ne-au plăcut preparatele tip pane, erau din produse congelate, de fapt se și menționa în meniu. Comanda se lua imediat ce închideai meniul (ne-a distrat asta), iar timpul de așteptare nu a depășit 15-20 de minute.

ÎMPREJURIMILE

Hotelul este situat la câțiva pași de plajă, într-o zonă curată, destul de liniștită, în apropiere este complexul comercial „La Butoaie”, cu multe magazine și autoserviri (apropos, Dan&Ema, Estivalul trăiește, a fost doar renovat! :)) Stația de minicar, autobuze și microbuze se află în această zonă. Hotelul nu are plajă proprie, sunt diverse porțiuni concesionate, unele mai îngrijite, altele nu prea, cu prețuri între 20 -25 de lei pe șezlong. Plaja e foarte lată, din păcate acoperită cu șezlonguri și umbrele înghesuite unele în altele. Cum nouă nu ne place să stăm în asemenea peisaj, mergeam pe porțiunea pentru cearșafuri din spatele plajei Vega, ultimul refugiu într-o imensitate de kitsch și plastic. Acolo puteam să vedem marea de pe cearșaf, să simțim nisipul cald, și nici bubuială de boxe nu se auzea.

Pe parcursul șederii noastre a fost liniște, cu vreo două excepții – serile de duminică și vineri – când s-a auzit până la 12 muzică la volum destul de mare, de la tersa Briza, aflată pe plajă, în dreptul hotelului. Cu ușa închisă la balcon, ne-am putut totuși odihni. În celelalte seri am auzit doar valurile. Zona era mult mai frumoasă acum câțiva ani, acum începe să se degradeze din cauza construcțiilor care apar ca ciupercile pe plajă. Mă întreb, cine dă autorizații pentru asemenea improvizații chiar nu vede cât de mult afectează estetica zonei?! Mai este și un tobogan vechi în jurul căruia au crescut buruieni și s-au adunat gunoaie, care strică peisajul. Totuși, încă, poți respira și te poți bucura de frumusețea mării, dacă te străduiești să ignori aceste lucruri, dar sunt convinsă că vine timpul când nu se va mai putea...

CONCLUZIE

Ne-am simțit bine la Comandor, am avut confortul dorit, priveliștea minunată, ne-am odihnit și ne-am bucurat de mare, soare, scoici, valuri... Evident că se poate și mai bine, clar că dacă te uiți cu lupa și numeri stelele găsești multe neajunsuri, dar pentru noi a fost o experiență plăcută, pentru că am pus pe primul loc relaxarea.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Rofri in 08.09.2018 11:55:55

Validat / Publicat: 08.09.18 13:20:31


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 2421


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Rofri); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  25400 PMA (din 27 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[08.09.18 13:45:15]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rofri
[08.09.18 19:07:25]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[09.09.18 07:53:04]
» mesaj pers

   @Rofri:

   Ma bucur sa citesc ca Estivalul traieste. Doar s-a renovat. Sper la anul sa ii fim din nou clienti.

   Noi suntem fani zona “La Butoaie” pentru ootiunile de plaja, mare, joaca si masa. Asa ca ne intereseaza mai mult ca orice informatii proaspete din zona. Deci multumim!

   Si a propos de

dar unde să fiu sigură că văd marea din balcon (am eu fixul ăsta)

   Este cu siguranta un bonus valoros la un hotel la malul marii si cine nu si-ar dori sa admire marea la orice ora vrea la o cafea, o poveste sau daca se trezesti buimac sa vada daca a inceput sa rasara soarele sau...

   p22 si p27 sunt dovada

   Felicitari pentru articol!

   Numai de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Rofri
[09.09.18 13:13:34]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Mulțumesc pentru aprecieri! Toate bune și vouă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[28] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2018] Hotel Comandor văzut dinspre piscină -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008290">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008290"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008290">Şterge vot</a></div><span id="v91008290" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008290)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008290Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008290MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2018] Hotel Comandor văzut dinspre piscină
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2018] Aleea interioară care unește cele trei hoteluri: Orfeu, Comandor și Amiral -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008291">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008291"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008291">Şterge vot</a></div><span id="v91008291" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008291)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008291Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008291MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2018] Aleea interioară care unește cele trei hoteluri: Orfeu, Comandor și Amiral
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2018] Vedere din balcon -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008292">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008292"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008292">Şterge vot</a></div><span id="v91008292" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008292)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008292Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008292MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2018] Vedere din balcon
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [AUG-2018] Vedere din balcon -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008293">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008293"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008293">Şterge vot</a></div><span id="v91008293" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008293)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008293Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008293MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2018] Vedere din balcon
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2018] Curte interioară Comandor -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008294">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008294"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008294">Şterge vot</a></div><span id="v91008294" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008294)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008294Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008294MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2018] Curte interioară Comandor
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2018] Spațiu verde și vedere spre Amiral -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008295">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008295"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008295">Şterge vot</a></div><span id="v91008295" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008295)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008295Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008295MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2018] Spațiu verde și vedere spre Amiral
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2018] Camera -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008296">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008296"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008296">Şterge vot</a></div><span id="v91008296" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008296)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008296Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008296MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2018] Camera
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [AUG-2018] -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008297">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008297"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008297">Şterge vot</a></div><span id="v91008297" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008297)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008297Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008297MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2018]
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [AUG-2018] -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008298">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008298"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008298">Şterge vot</a></div><span id="v91008298" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008298)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008298Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008298MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2018]
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [AUG-2018] -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008299">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008299"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008299">Şterge vot</a></div><span id="v91008299" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008299)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008299Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008299MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2018]
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [AUG-2018] -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008300">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008300"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008300">Şterge vot</a></div><span id="v91008300" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008300)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008300Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008300MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2018]
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [AUG-2018] Dulapul -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008301">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008301"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008301">Şterge vot</a></div><span id="v91008301" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008301)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008301Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008301MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2018] Dulapul
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [AUG-2018] Interior restaurant -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008302">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008302"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008302">Şterge vot</a></div><span id="v91008302" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008302)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008302Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008302MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2018] Interior restaurant
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2018] La micul dejun -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008303">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008303"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008303">Şterge vot</a></div><span id="v91008303" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008303)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008303Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008303MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2018] La micul dejun
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [AUG-2018] La micul dejun -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008304">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008304"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008304">Şterge vot</a></div><span id="v91008304" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008304)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008304Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008304MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2018] La micul dejun
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [AUG-2018] La micul dejun -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008305">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008305"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008305">Şterge vot</a></div><span id="v91008305" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008305)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008305Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008305MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2018] La micul dejun
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [AUG-2018] Prânz la restaurant Comandor -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008306">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008306"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008306">Şterge vot</a></div><span id="v91008306" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008306)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008306Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008306MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2018] Prânz la restaurant Comandor
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2018] Cină la restaurant Comandor -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008307">Şterge vot</a></div><span id="v91008307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2018] Cină la restaurant Comandor
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2018] Piscina la 6 dimineața -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008308">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008308"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008308">Şterge vot</a></div><span id="v91008308" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008308)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008308Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008308MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2018] Piscina la 6 dimineața
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2018] Recepția -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008309">Şterge vot</a></div><span id="v91008309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2018] Recepția
foto Rofri [08.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [AUG-2018] Priveliște văzută din cameră -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008310">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008310"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008310">Şterge vot</a></div><span id="v91008310" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008310)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008310Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008310MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2018] Priveliște văzută din cameră
foto Rofri [08.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2018] Răsăritul din balcon -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008311">Şterge vot</a></div><span id="v91008311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2018] Răsăritul din balcon
foto Rofri [08.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2018] Piscina la ora de vârf -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008312">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008312"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008312">Şterge vot</a></div><span id="v91008312" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008312)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008312Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008312MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2018] Piscina la ora de vârf
foto Rofri [08.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2018] -- foto by <b>Rofri</b> [uploaded 08.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008313">Şterge vot</a></div><span id="v91008313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2018]
foto Rofri [08.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[28] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.114324092865 sec