#E#D
89200 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Ponti

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.08.2018
DE
Avatar Dana2008
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Tîrgu Mureş
înscris/ă în 15.06.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 10 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
1700 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 9

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Ce se poate face in statiunea Ponti din golful Vasiliki, Lefkada


Urmare de aici

Pondi (Ponti) este un sat situat în capătul de vestic al golfului Vasiliki, din insula Lefkada. Aici ne-am petrecut, cel mai frumos concediu la mare de până acum! La fel am spus și după ce ne-am întors din Thassos... E minunat, dacă în fiecare an poți descoperi ceva și mai frumos decât cel mai frumos loc în care ai fost vreodată.

Aici am găsit cazare la Sofias Studio, vezi impresii și după părerea mea a fost cea mai bună a variantă de cazare și din punctul de vedere al locației. Dimineața porneam devreme spre plajele de pe partea de vest, iar dupa - amiaza si seara rămâneam la plaja Ponti.

Plaja Ponti

După ora 18, soarele trece dincolo de peretele muntos și plaja rămâne în umbră. Dacă ieșiți din apă când soarele nu mai încălzește plaja, este destul de rece, pentru că un vânt puternic bate după-amiaza până în jurul orei 20, după care se oprește brusc.

Dimineața nu bate vântul și e bine pe plajă, mai ales pentru copiii mici.

Plaja este un amestec de nisip cu pietricele, deci aveți nevoie de papucii de plajă. În mare, nu sunt pietre, se poate intra fără papuci, nisipul de pe fundul mării este foarte fin.

Apa este mică, are o adancime de apoximativ o jumătate de metru, pe o distanță foarte mare și este foarte potrivită pentru copiii mici. Am văzut 13 plaje în insula Lefkada, vezi impresii, dar o plajă cu apa așa mică pe o suprafață atât de întinsă, nu am întâlnit.

Apa este transparentă, se văd peștișorii, și este curată. Nu am văzut alge sau urme mai vechi de alge ca pe alte plaje (ex. Pefkoulia). Plaja este curată.

Nu trebuie să vă așteptați la o plajă deosebită în Ponti, cadrul natural este pitoresc, golful fiind mărginit de munți înalți, împăduriți. Acesta nu face parte din nici un top ten cele mai frumoase plaje de pe insula Lefkada.

Frumusețea plajei este dată de spectacolul făcut de windsurferi pe mare. Este interesant să îi urmărești cum se deplasează cu viteză pe mare, unii fac acrobații, alții învață, cad și nu reușesc să se urce iar pe placa de windsurf. Oricum, toată această animație colorată, de velele plăcilor de windsurf, e ceva unic și merită toată atenția seara, odată cu, cura de aerosoli, stând relaxați pe șezlongurile de pe plajă.

Pentru șezlonguri, nu se percepe nici o taxă pe această plajă. Am întrebat patronul de la taverna de care aparțin umbrelele și șezlongurile cum de sunt gratuite. Răspunsul lui a fost, că dacă cineva se așează în fața tavernei lui, atunci sigur va cumpăra ceva de băut dacă nu chiar mâncare de la el. Așa a și fost. Noi am stat de câteva ori în fața tavernei lui pe șezlonguri și am mâncat și băut de la ei. Ești servit pe plajă cu băuturi, poți și mânca pe plajă, din caserole daca doriti.

Tavernele din Ponti

Pe plajă sunt două taverne, la care am mâncat: Kuna si Almi, ambele cu șezlonguri și umbrele gratuite. Mâncarea este bună, la ambele taverne.

Taverna Almi

La Almi am mâncat de trei ori, astfrel:

- o dată de 35 € (spaghete boloneze- bune, pizza de casa – nu e pe gustul nostru, cu aluat prea gros, platou pescaresc);

- altă dată de 40 € (feta cu miere- buna, tzatziki, scoici cu vin- bun, ghiros de pui- bun);

- de 66€ (peste cu legume – 13 euro, bun, chiftele zucchini- nu merita, nu au gust, tzatziki- 4 euro, fresh de portocale si de lamaie -10 euro impreuna, foarte bune, snitel din piept de pui cu cartofi prajiti -portie foarte mare, bun).

Din partea casei am primit apa si pepene verde.

La Kuna am mancat o singură dată, pentru ca ne-am obisnuit la Almi.

Taverna Andreas

Taverna Andreas si Taverna Maistros sunt alaturate, nu sunt pe plaja, sunt deasupra marii, pe marginea drumului care urca dinspre mare, vis –a- vis de magazine.

La taverna Andreas am mancat de doua ori, astfel:

- de 25 euro, urmatoarele: ghiros de porc cu 2,50 euro/ buc. x 2 buc., foarte bun, grill stuffed pepper with chesse 4,50 euro – nu merita, un ardei nu avea umplutura de branza, zucchini la gratar- 4 euro, tzatzichi 3,5 euro, feta cu miere – 5,50 euro, are un gust foarte bun mierea cu feta sarata si incalzita.

Am primit din partea casei cateva bucatele de rahat, pe o farfurie.

-alta data am mancat la taverna Andreas de 13,50 euro urmatoarele preparate: vinete cu branza la cuptor – 5,50 euro, ghiros de porc – 2,5 euro/ buc x2 buc., apa minerala mare 1,5 euro, plus ciubuc.

Cel mai mult mi-au placut vinetele la cuptor, iar baietilor ghirosul, preparate pe care vi le recomand. Tzatzichi este in portii mici si e foarte scump.

La întrebarea dacă e scumpă mâncarea nu pot să vă răspund, prețurile sunt mai mari dacă comandați fructe de mare sau preparate cu carne. De aceea am scris cateva preturi la ceea ce am mancat noi, iar listele meniu le-am fotografiat ca sa va faceti o parere despre oferta de acolo. Ne puem satura si cu 13 euro, si cu 66 euro... deci cheltuiala depinde de pofte!

Seara am ieșit la Taverna Balkonaki(cam asa se scrie Mnatzanakiaz) unde se organizează seara grecească în fecare joi. Recomand restaurantul, voi scrie mai detaliat, separat. La restaurant am ajuns pe jos, din port, într-o plimbare pe marginea drumului care urcă din stațiunea Ponti, este chiar lângă brutărie, cca. 5 km.

În stațiune sunt mai multe taverne, cele la care am mâncat au fost: Kuna, Almi, Andeas, Mnatzanakiaz și toate au mâncare bună, am scris in dreptul preparatelor cum le-am perceput noi, bune sau nu.

Alimentare

În Ponti găsiți o alimentară de la care vă puteți aproviziona cu băuturi, apa dar și cu alimente, pâine, noi am cumpărat chifle ambalate foarte bune, iaurturi, branza, salam, dulciuri, etc.

Înainte de intrarea în Ponti este o brutărie,Bakery, vedeți pe șosea reclama. Am cumpărat și de aici pâine și foietaje, prețurile sunt mai mari decât la alimentară.

Daca doriți să vă aprovizionati cu alimente, mergeți la supermarket, este aproape, cum ieșiți din Vasiliki spre Nidri, este lângă șosea, se observă ușor. De aici am cumpărat baxuri cu apă, sucuri, fructe, înghețată, salam picant foarte bun, feta, măsline umpute cu ardei, ouă, pâine, cozonac, înghețată, dulciuri, etc., pentru micul dejun le care îl luam pe terasă.

Aleea de promenada

Între stațiunea Ponti și portul Vasiliki este o alee de promenadă lungă de aproximativ 2 km.

Aceasta este modernă în stațiune, trece pe lângă pensiuni, piscine și plaje private frumos amenajate, dar există și o porțiune scurtă care nu este îngrijită, nici de cei din Ponti nici de cei din Vasiliki.

Atenție!

Odată ajunși în port, timpul se va scurge foarte repede, iar la intoarcere în Ponti vă veți plimba pe aleea de promenadă în întuneric, aceasta nefiind iluminată. Pe noi ne-a prins de trei ori ora 23 pe aleea întunecoasă... nu au fost probleme, aceasta este circulată, nu veti fi singuri în noapte.

La terasele de pe alee am prins muzica live.

Sporturi

De-a lungul aleii de promenadă sunt mai multe centre sportive de unde se pot închiria echipamente sportive și puteți de asemenea să urmați cursuri de windsurfing, scufundări și de navigare.

Pe lângă aleea de promenadă găsiți, de asemenea, un centru de închiriat biciclete. Am văzut mulți bicicliști pe insulă.

Există un hotel care oferă pe lângă serviciile de cazare și cursuri de windsurfing în fiecare zi.

Vântul aici nu este atât de agresiv ca pe plaja Ioannis, unde se practică îndeosebi kitesurfing.

Portul Vasiliki

Este foarte animat, bine iluminat. Aici sunt multe terase, veți fi invitați să mâncați la acestea, chiar și în limba română, de către persoane din România care lucrează acolo. Da, am întâlnit foarte mulți români în Lefkada, atât ca turiști dar și ca angajați care să promoveze oferta locală gastronomică și turistică: croaziere, excursii, curse.

În port sunt multe tejghele cu oferte de articole pentru plajă, suveniruri, terase, agitație mare.

Centrul de informare turistica

Aici găsiți un centru de informare turistică, la care vă recomand să apelați. Pe noi ne-a ajutat cu multe informații utile oferite cu multă amabilitate de domnișoara care lucrează acolo și vorbește foarte bine engleza. Am primit o hartă însemnată cu locurile pe care ni le recomandă să le vizitam. Tot ea ne-a spus în ce zi să mergem în croazieră, să nu fie curenți marini mari, după ce a consultat un program meteo pe telefon. Am scris în alt articol, vezi impresii, că atunci când am ajuns pe insulă erau valuri foarte mari și nici nu se făceau croaziere spre Egremni.

Am descoperit aici, in portul Vasiliki, o biserică frumoasă în exterior, în interior nu am vizitat-o pentru că era închisă când am ajuns noi acolo. La aceasta se ajunge după ce urcați mai multe trepte din marmură albă pe stada cu magazine care continua din port, pe langa centrul de informare turistica.

Din port puteți cumpăra de asemenea pește proaspăt.

Este înghețată bună, de portocale roșii, la 2€, dar cupele sunt mai mari decât în Ponti.

Aici am mâncat burger de pui la Fat Boy's foarte bun.

În concluzie, stațiunea Ponti oferă posibilitatea de a practica sporturi nautice; ciclism; avantajul de a ajunge ușor în port, de unde puteți merge în diverse croaziere și plaje accesibile doar pe calea apei; plajă cu nisip fin în mare și fără pietre în apă; apa mică pe distanță mare de la țărm; alee de promenadă de-a lungul mării până în portul Vasiliki; taverne, șezlonguri gratuite pe plajă, alimentară; un spectacol pe mare unic de windsurfing, relaxant de urmarit de pe plaja seara, de pe sezlong cand faceti aerosolii; vânt după amiaza până la ora 20 și soare pe plajă până la ora 18, marea este liniștită.

Nouă ne-a plăcut mult și consider că acolo găsesc tot ce am nevoie pentru relaxare, după ce ne întoarcem de pe plajele spectaculoase și aglomerate. Noi vom alege aceeași locație dacă ne vom întoarce în Lefkada.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Dana2008 in 28.08.2018 22:05:09

Validat / Publicat: 28.08.18 23:21:12


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1396


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dana2008); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  60500 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[28.08.18 23:20:53]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Descoperă Ponti, VASILIKI" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[29.08.18 01:12:15]
» mesaj pers

   @webmasterX: Multumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulian68
[29.08.18 01:50:17]
» mesaj pers

   Am trecut si noi doar pentru 30 de minute prin statiunea aceea, cand am facut turul insulei. Era foarte draguta, mai ales plaja... Din Nidri nu ar fi fost cine stue ce distanta, dar daca nu am fost cu masina... Poate alta data! Felicitari pentru vacanta reusita! 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[29.08.18 08:08:24]
» mesaj pers

   @iulian68: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[29.08.18 08:10:08]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   ===

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[29.08.18 08:33:48]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[29.08.18 08:40:42]
» mesaj pers

   @iulian68: BUNĂ dimineața Iulian! 😄 Credeam că noaptea oamenii se odihnesc, nu stau pe AFA!!!

   Plaja în glof e lungă și lată, chiar dacă nu te plimbi pe aleea de promenadă, te poți bucura de plimbarea pe faleză până în Portul Vasiliki.

   Ponti este micuț dar are tot ce trebuie să găsești intr-o vacanță.

   Plaja Kathisma am vânat-o pentru cazare datorită plajei si peisajului superb... dar acolo nu sunt magazine, cazarile sunt toate pe munte, la plajă trebuie să folosești mașina ca sa urci panta, iar seara nu cred ca îți mai vine sa escaladezi muntele pentru plimbarea pe malul mării.

   Noi am fost cazați foarte aproape de plajă si magazine, taverne.

   Poate data viitoare vă cazați în Ponti. Fără mașină în Lefkada e ca si cum te-ai uita la tort fără să ai voie să manânci. 🤔 Noi am făcut 500 km pe insulă

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[29.08.18 15:16:24]
» mesaj pers

   Ce frumos! Super pozele! Îmi place cum zboară copii pe acolo! P1! Frumos, frumos, frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[29.08.18 16:39:08]
» mesaj pers

   @maryka: Multumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Mai am una cu copilul zburand dar se vede fața "criminalului" și nu vreau să rămână fără micuțul zburător!... poate se sesizează careva, cine știe.

   Să știi că, reluând fotografiile ca sa le sortez pentru articol, mi s-a făcut un dor de Lefkada... avem în jur de 2500 de poze împreună cu soțul meu.

   E minunată Lefkada!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Biankita
[03.09.18 20:13:33]
» mesaj pers

   Excelenta descrierea! Ieri am revenit din Lefkada, unde am stat in zona Frini, in nord. Abia in a 6 a zi am ajuns in Vasiliki, unde mi-a placut totul, plaja, apa, aleea de promenada, cazarile aproape de plaja, surferii, atmosfera generala. Motiv pentru care am si ales sa ne extindem sejurul cu 2 nopti in Vasiliki. Noroc ca vizitasem aproape toate plajele celebre inainte.

   Chiar ma gandeam ca daca vedeam un review mai detaliat, as fi ales zona de la bun inceput... Si iata ca a aparut si review-ul! :), un ghid excelent pentru cei care urmeaza sa plece pe insula anul viitor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmasterX
[03.09.18 20:18:04]
» mesaj pers

   @Biankita: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yolanda
[06.09.18 09:48:51]
» mesaj pers

   @Dana2008: citind review-ul tau mi s-a facut dor de Grecia... ultima data am fost în 2010! a trecut cam mult timp. Desi am destule zile de concediu se pare ca tot nu-mi ajung asa ca ma multumesc cu fotografiile tale frumoase si articolele tale inspirate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[08.09.18 16:53:13]
» mesaj pers

   @Biankita: Mulțumescfrumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Și mie mi-a plăcut mult acolo și aș alege aceeași cazare dacă merg iar în Lefkada.

   Îmi place atmosfera și dupa orele de plajă, nu te plictisești...dacă nu mai este soare, sunt windsurferi pe mare !

   Mai o promenadă seara până în portul Vasiliki, mai un shopping, mai o înghețată bună...

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dana2008
[08.09.18 17:03:56]
» mesaj pers

   @Yolanda: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Multe zile de concediu înseamnă mai puțin de 10? ... dacă-i așa, nu merită să te pornești până în Lefkada, acolo este de stat și savurat frumusețea locurilor, plajelor și mâncărurile greșești.

   Să știi că de cum am ajuns acasă ne doream să ne întorceam în Lefkada.

   Fotografii avem între 2500-3000, pe mai multe dispozitive, nu am încărcat mai multe ca sa nu obosesc cititorii.

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[50] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 28.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004445">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004445"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004445">Şterge vot</a></div><span id="v91004445" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004445)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004445Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004445MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada
foto Dana2008 [28.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada<p> vant mare -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 28.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004446">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004446"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004446">Şterge vot</a></div><span id="v91004446" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004446)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004446Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004446MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada

vant mare

foto Dana2008 [28.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada, vedere de la terasa Almi -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 28.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004447">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004447"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004447">Şterge vot</a></div><span id="v91004447" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004447)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004447Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004447MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada, vedere de la terasa Almi
foto Dana2008 [28.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada, Taverna Andreas si Taverna Maistros -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 28.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004448">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004448"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004448">Şterge vot</a></div><span id="v91004448" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004448)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004448Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004448MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada, Taverna Andreas si Taverna Maistros
foto Dana2008 [28.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 28.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004449">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004449"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004449">Şterge vot</a></div><span id="v91004449" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004449)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004449Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004449MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada
foto Dana2008 [28.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada, in fundal portul Vasiliki -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 28.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004450">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004450"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004450">Şterge vot</a></div><span id="v91004450" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004450)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004450Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004450MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada, in fundal portul Vasiliki
foto Dana2008 [28.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada, apa mica -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 28.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004451">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004451"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004451">Şterge vot</a></div><span id="v91004451" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004451)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004451Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004451MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada, apa mica
foto Dana2008 [28.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 28.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004452">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004452"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004452">Şterge vot</a></div><span id="v91004452" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004452)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004452Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004452MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada
foto Dana2008 [28.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada, <p> aleea de promenada -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 29.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004453">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004453"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004453">Şterge vot</a></div><span id="v91004453" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004453)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004453Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004453MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada,

aleea de promenada

foto Dana2008 [29.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada, <p> Taverna Andreas si Taverna Maistros sunt alaturate -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 29.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004454">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004454"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004454">Şterge vot</a></div><span id="v91004454" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004454)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004454Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004454MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Plaja Ponti din golful Vasiliki, Lefkada,

Taverna Andreas si Taverna Maistros sunt alaturate

foto Dana2008 [29.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] Plaja Ponti, golful Vasiliki, Lefkada, <p> tavernele Kuna si Almi de pe plaja -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 29.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004455">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004455"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004455">Şterge vot</a></div><span id="v91004455" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004455)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004455Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004455MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] Plaja Ponti, golful Vasiliki, Lefkada,

tavernele Kuna si Almi de pe plaja

foto Dana2008 [29.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2018] Plaja Ponti, golful Vasiliki, Lefkada, -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 29.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004456">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004456"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004456">Şterge vot</a></div><span id="v91004456" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004456)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004456Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004456MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] Plaja Ponti, golful Vasiliki, Lefkada,
foto Dana2008 [29.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] Plaja Ponti, golful Vasiliki, Lefkada, -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 29.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004457">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004457"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004457">Şterge vot</a></div><span id="v91004457" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004457)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004457Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004457MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] Plaja Ponti, golful Vasiliki, Lefkada,
foto Dana2008 [29.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2018] Plaja Ponti, golful Vasiliki, Lefkada, -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 29.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004458">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004458"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004458">Şterge vot</a></div><span id="v91004458" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004458)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004458Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004458MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2018] Plaja Ponti, golful Vasiliki, Lefkada,
foto Dana2008 [29.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2018] Plaja Ponti, golful Vasiliki, Lefkada, relaxare si aerosoli -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 29.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004459">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004459"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004459">Şterge vot</a></div><span id="v91004459" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004459)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004459Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004459MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2018] Plaja Ponti, golful Vasiliki, Lefkada, relaxare si aerosoli
foto Dana2008 [29.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2018] portul Vasiliki, golful Vasiliki, Lefkada, biserica -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 29.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004460">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004460"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004460">Şterge vot</a></div><span id="v91004460" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004460)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004460Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004460MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2018] portul Vasiliki, golful Vasiliki, Lefkada, biserica
foto Dana2008 [29.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2018] Port, golful Vasiliki, Lefkada, de aici am mancat -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 29.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004461">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004461"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004461">Şterge vot</a></div><span id="v91004461" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004461)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004461Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004461MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2018] Port, golful Vasiliki, Lefkada, de aici am mancat
foto Dana2008 [29.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2018] vedere de pe Plaja Ponti, golful Vasiliki, Lefkada, <p> spre Port -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 29.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004462">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004462"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004462">Şterge vot</a></div><span id="v91004462" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004462)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004462Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004462MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2018] vedere de pe Plaja Ponti, golful Vasiliki, Lefkada,

spre Port

foto Dana2008 [29.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2018] Portul Vasiliki, golful Vasiliki, Lefkada, -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 29.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004463">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004463"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004463">Şterge vot</a></div><span id="v91004463" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004463)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004463Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004463MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2018] Portul Vasiliki, golful Vasiliki, Lefkada,
foto Dana2008 [29.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2018] Portul Vasiliki, golful Vasiliki, Lefkada, -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 29.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004464">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004464"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004464">Şterge vot</a></div><span id="v91004464" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004464)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004464Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004464MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2018] Portul Vasiliki, golful Vasiliki, Lefkada,
foto Dana2008 [29.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2018] Portul Vasiliki, golful Vasiliki, Lefkada, -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 29.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1004465">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1004465"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1004465">Şterge vot</a></div><span id="v91004465" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1004465)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1004465Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1004465MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2018] Portul Vasiliki, golful Vasiliki, Lefkada,
foto Dana2008 [29.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[50] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.123289108276 sec