#E#D
87732 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Makarska şi muntele Biokovo

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.07.2018
DE
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 6 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Makarska, complexă și completă


Urmare de aici

Ca o doamnă de elită, Riviera Makarska mi-a confirmat ceea ce citisem, studiasem, înainte de a o alege.

N-am văzut toată Croația, nici nu aveam cum :). Dar am ales și am cules.

Am eliminat toate orașele mari din lista mea pentru destinația de vacanță la mare. La mine căutarea e simplă, întreb „goagălul” care e cea mai animată și gălăgioasă stațiune estivală din țara X, el îmi răspunde și eu aleg doar dacă se pliază cu ceea ce caut: orășel port, multe restaurante, hoteluri, baruri, cluburi de noapte, parcuri, muzee, plajă cu umbră, magazine, biserici, adică de toate, inclusiv gălăgie. Dacă vreau să stau într-un sat nu trebuie să dau bani, acolo am o casă. Dacă vreau oraș mare merg în Constanța nu în altă țară. Eu caut locuri vii, vesele, colorate, parfum estival, așa văd eu o vacanță la mare. Dacă vreau un resort în deșert aleg negreșit Turcia, acolo este luxul și opulența, răsfăț și lene ca acolo nu există nicăieri, dar nu e distracția căutată de mine.

Pe coasta blândă a mării Adriatice, a Dalmației Centrale, Riviera Makarska m-a impresionat și m-a bulversat total, e fabuloasă, are kilometri de plajă pietruită acoperită cu păduri de pini, golfulețe, apă cristalină și numeroase localități înșirate ca perlele la gâtul unei doamne.

Unele orășele sunt micuțe, altele mai întinse, dar toate, absolut toate beneficiază de protecția Lui, a lui Biokovo, muntele alb.

Ca o punte între lumea apelor și cea a muntelui, Riviera are un drum de coastă fantastic, se întinde pe 60 de km și cuprinde următoarele localități: Brela, Baska Vodă, satele din piatră Promajna și Krvavica, Makarska, Tucepi, Podgora, Drasnice, Igrane, Zivogosce, Mala Duba, Drvenik, Zaostrog, Podaca, Brist și Gradac. De toate pentru toți, sate mai mari sau mai mici, orășele port, aveam de unde alege. Normal că am ales crema, Makarska, regina tuturor. Și așa e, nu o spun eu, e completă, satisface toate gusturile și toate buzunarele.

Nu vorbim aici despre cei care adoră nisipul de pe plajă, vorbim de oameni care iubesc marea indiferent de modelul și culoarea pietrelor sale.

Localizare

La 50 de km de aeroportul din Split, la 150 de km de Dubrovnik, orașul Makarska nu are o întindere foarte mare, se află într-un golf în formă de potcoavă, în centrul rivierei, are apa liniștită, clară și plină de pietre.

Drumul și drumurile

Se poate ajunge și cu autobuzul din Split și din Dubrovnik dar și cu ferry din Dubrovnik. Eu am ajuns cu mașina personală, de la Plitvice, 350 km. Din București sunt 1500 km.

Are drum de coastă, e la mijlocul rivierei, are acces la autostrada ce leagă Split de Dubrovnik, adică de toate autostrăzile, în Croația drumurile sunt perfecte, aproape toate localitățile importante au acces la autostrăzi. Calculasem cam cât costă un km de autostradă, era 0,06 euro/km. Să nu vă închipuiți că-s autostrăzi ca la noi=)), ele sunt mai scumpe pentru că mulți km sunt prin măruntaiele munților, prin tuneluri lungi de 5 km.

Deci avem drum prin centrul orășelului-port Makarska, avem și drum de centură cu ieșire la autostradă.

Cazarea în Makarska poate fi și scumpă dar și normală, depinde de distanța față de mare, de centru, de confort și de... pantă.

Sunt apartamente dotate cu bucătărie, vile la cheie, pensiuni, hoteluri, prețurile sunt exact la in Grecia, mai ieftine în iunie și septembrie, scumpe în iulie și august. Puteți alege o cazare la poale de munte, cu 30 euro/noapte, cu parcare gratuită, sau un hotel de pe faleză, port sau centru vechi cu prețuri mari, 150-300 euro/noapte, cu md, fără parcare gratuită. Totul mi se pare normal, nimic exagerat, la fel ca și în alte țări civilizate. Numeroase campinguri stau la dispoziția doritorilor, în sătucurile de la poale de munte.

Parcarea în Makarska e pe bani, sau gratuit în unele spații de cazare, la proprietari. În funcție de importanța locului, parcările sunt clasificate pe trei zone, a treia e cea mai ieftină. Cele mai scumpe sunt aproape de centrul vechi dar și de port.

Nimic de speriat, n-am văzut nimic rău în asta. Cât timp banii sunt investiți, nu furați, „tot răul” e spre bine, nu e mai scump ca în Viena, de exemplu. La marginea stațiunii, la malul mării, zona 3, parcarea costă 60 kuna/zi, adică 8 euro, am întâlnit și parcări cu 6 euro/zi. De acolo se poate merge pe faleză sau se poate coborâ la malul mării. Parcările sunt cu bariere, cu tichet, cu plata la un ghișeu, un nene era prezent mereu la datorie. În port am văzut parcări cu aparate, cu monede, pentru parcările din zona 1.

Străzile din Makarska sunt în pantă, unele au panta foarte abruptă, doar suntem la muntele mării, nu oriunde, nu veți întâlni vârfuri muntoase atât de înalte și atât de aproape de coasta dalmată nicăieri în Croația. Există și străduțe-săbii, sunt absolut adorabile.

Magazine sunt multe, nu există mall, prețurile la Lidl sunt acceptabile, nu sunt mai mari ca în Grecia sau în Cipru, de exemplu.

Restaurantele sunt pentru toate buzunarele, cele din port și din centrul vechi sunt mai scumpe, mai elegante, așa cum sunt peste tot în lumea largă.

Croația nu iese din tiparele unei destinații normale, de vacanță, a unor oameni obișnuiți, exclud aici Dubrovnik unde eu nu m-aș caza decât dacă aș primi cadou un sejur, unde e totul frumos dar scump și înmulțiți aglomerația din București cu 10 și obțineți Dubrovnik.

Multe fast-food-uri vă pot satisface dansul stomacului înfometat, prețuri decente, un kebap costa 30 kuna/20 lei, un hamburger 22kuna/14 lei. Noi am mâncat o singură dată la Mc, ne-a costat 7 euro pe amândoi, eram în Rijeka, în drum spre Rovinj dar cred că la toate MC-urile prețul e la fel.

Dacă doriți să mâncați în cameră, puteți să vă aprovizionați cu mezeluri, brânzeturi, legume, fructe, de la market, au o varietate foarte mare de produse, nu le-am încercat dar arătau excelent, prețurile sunt decente, nu mai mai decât în Cipru, ca să nu mai spun Creta.

Faleza din Makarska este lungă, credeam că are doar doi km dar la un moment dat, aproape de port, se bifurcă și cea stânga continuă spre port și spre centrul vechi iar cealaltă șerpuiește spre peninsula Sf Petru, unul dintre „capetele” potcoavei golfului.

Promenada e fantastică, e în buza mării, aglomerată cu magazinașe, cu un bazar mare, restaurante, cu diverse chioșcuri, toalete publice, câteva hoteluri luxoase, e animată și ziua și noaptea, majoritatea cluburilor de noapte se află acolo. Din loc în loc am zărit ATM-uri și case de schimb valutar, 7,30 kuna un euro.

Plaja Makarska e lungă, îngustă, acoperită cu pietre rotunde de diferite mărimi, din ea au răsărit pinii care asigură umbra turiștilor, intrarea în mare e lină dar apa se adâncește foarte repede, după câțiva pași. Pe plajă sunt dușuri, cabine de schimb, pentru toalete trebuie să mai faci vreo zece pași, treci faleza, adică promenada, și găsești locuri curate, cu consumabile, cu om la intrare, contra cost, 3 sau 4 kuna, cam 2 lei.

Pe plajă sunt șezlonguri, la cerere, nu sunt înșirate aiurea, mulți stau pe pietre sau pe pontoane. Costa 8 euro/setul, de umbreluță n-am întrebat, n-a fost cazul, am avut pinii. În apă sunt ancorate tot felul de tobogane și saltele uriașe, pentru toate vârstele, nu costă nimic această distracție.

Plajele retrase sunt cele de pe peninsula Sf Petru și plaja Cvitacka, la un km de plaja principală a orașului, adică de centru.

Parcul Makarskăi e pentru oameni, nu pentru animale de companie, e măricel are băncuțe și diferite atracții pentru pitici, leagăne și alte minunății. Mai e un parc cu chestii gonflabile, pe plajă, la intrarea în stațiune. În mijlocul bazarului era și Luna Park.

Orășelul stațiune are un Centru pentru sporturile nautice, ideal pentru pasionați.

Portul este un loc special, e exotic, are pamieri pe faleză, este foarte frumos luminat noaptea, decorat cu diverse statui printre care și un „monument al turistului”. Diverse ambarcațiuni mai vechi sau mai noi, mai luxoase sau mai normale îți vând excursii către insulele Brac, Hvar și Korkula. E și un ferry pentru doritorii care sunt cu mașina și vor să se cazeze pe una dintre insule. În Dubrovnik, Split sau Omis puteți ajunge și de aici, din port, pe calea apei.

Muzeele și punctele de atracție din Makarska

Farul Sveti Petar este un loc romantic, faleza ondulată te plimbă printre stânci albe și negre, printre aloe, drumul până la Far e absolut spectaculos. De acolo poți vedea toată spendoarea orașului Makarska, poți urmări soarele care se scufundă în apa Adriaticii, te poți scălda printre stânci, poți admira vasele de croazieră ancorate în golf sau poți continua drumul până la plaje ascunse, stâncoase, ferite de ochii cei curioși ai turiștilor, poți ajunge la plaja de nudiști.

Muzeul de Malacologie este un muzeu al scoicilor și melcilor din Marea Adriatică și nu numai, se află la capătul portului, în subsolul Mănăstirii Franciscane construită în anul 1614, un loc simplu și frumos. Muzeul este deschis de Dr Fra Jude Radic, preot franciscan, programul este 10-13 în zilele lucrătoare iar în celelalte de la 10 la 12, se plătește o taxă, noi nu am reușit să intrăm, am găsit pe net programul, era greșit, și cu părere de rău l-am pozat doar pe afară și am vizitat doar mănăstirea. Am citit că există acolo peste 3000 de specii de scoici și melci dar și exemplare ale faunei muntelui Biokovo, era ceva inedit pentru mine dar și spectaculos, un muzeu pe gustul meu. Anual se organizează acolo un festival de jazz.

Biserica Sf. Marcu e superbă ca și clădire, atât de simplă și atât de bine pusă în valoare încât aș fi stat ore în fața ei. N-am intrat, eram decoltată, în pantaloni scurți, și nu există eșarfe sau alte cârpe pentru acoperirea trupului. Aflată în Piața Kacic, în fața multor trepte, în centrul vechi al orașului, la capătul portului, înconjurată de clădiri minunate, vechi, păzită de statuia filozofului croat Andrija Kacic Miosic, statuie sculptată de croatul Ivan Rendic, biserica Sf Mark era deschisă la ora 21 când am vrut să-i trec pragul.

În dreapta bisericii e o frumoasă fântână venețiană, Fântâna Orașului, veche din 1755.

În Centrul Vechi, în fața bisericii e o mare platformă, acolo au loc diverse concerte în aer liber dar și festivalul internațional de muzică clasică și populară din luna august. Noi am prins un concert de chitară, era o seară de duminică.

În fiecare vineri, în Makarska, e Noaptea Pescarilor, sunt concerte de chitară, Piața e construită în așa fel încât acustica e minunată. Există și un festival al benzilor desenate dar și un festival Echo, al muzicii electronice.

Restaurante terasate și multe locuri de cazare se găsesc în Piața Kacic, magazinașe cu suveniruri, străduțe pietruite, diverse centre meșteșugărești dar și o piață pentru legume și fructe locale, ascunsă în dreapta bisericii.

Muzeul Orașului se află în port, puteți afla istoria perlei croate, eu doar am citit pe net despre istoria orașului, am văzut și admirat clădirea de pe faleză.

Muntele Biokovo, adevăratul muzeu al Makarskăi, un muzeu în aer liber, este Parc Natural și oferă multe surprize plăcute, trasee pentru drumeții și alpinism, este unul dintre motivele pentru care am ales regina croată. Se poate ajunge și cu transportul local dar și cu mașina proprie, este Rezervație Naturală și oferă senzații uriașe. Intrarea costă. Sper să am timp să-i dedic doar Lui câteva rânduri într-un review, așa cum îmi doresc, măcar pentru fotografii.

Grădina Botanică aflată la ieșirea din oraș, la doar 3 km, se întinde pe o suprafață nu foarte mare, e fondată de Dr Fra Jure Radic, preotul franciscan cu scoicile, face parte din muntele alb. Domnul C nu a avut chef să intre, îl obosisem pe muntele Biokovo=)). Înainte de a urca pe Biokovo, e un drum la stânga, există indicator clar spre Kotisina. Cu un efort considerabil din partea preotului, această grădină adăpostește sute de specii sălbatice, plante exotice, aranjate într-un mod inedit de creatorul ei. Așa am citit, așa vă scriu, vă îndemn să mergeți voi acolo și să povestiți aici. Se plătește bilet de intrare, nu e gratis.

La cealaltă ieșire din Makarska, înspre Split, este un loc pe care am ținut morțiș să-l văd. E Sanctuarul Vepric, e închinat Fecioarei Maria, intrarea e gratuită, merită din plin, se poate ajunge ușor, intrarea e din marginea șoselei, parcarea gratuită. Norocul meu că a fost la îndemâna șoferului, altfel nu se abătea de la drum. A văzut apoi că pierdea ceva de excepție;).

Pentru că am terminat cu muzeele, am să vă povestesc despre ineditele lucruri întâlnite de mine în Makarska.

Restaurantele care dețin ponton pe plajă, la ceas de... cină transformă acele pontoane în terase aranjate elegant, decorul e idilic, savurezi mâncarea peste stropii valurilor Adriaticii, apusul este fantastic privit de pe apă.

Vapoarele care organizează excursii ziua, seara se transformă în restaurante, marinarii devin ospătari.

Trenulețul orașului nu are traseu obișnuit, el trece printre mesele restaurantelor, printre turiștii arși de soare și scăldați de mare. Eu l-am botezat Thomas :D, e haios, are glasul duios, circulă între orele 9 – 24, o călătorie costă 30 kuna/20 lei pe sens sau 50 kuna pe ambele sensuri.

Așa e traseul croit, pe faleză, pe aleea de promenadă. Numai că și aceasta e inedită, fiecare restaurant și-a prelungit terasa până pe malul mării, terasă călcată de Thomas și de turiștii care se plimbă :)).

Benzinării am văzut vreo două, la intrările în oraș, motorina costa 9,90 kuna/6,25 lei și benzina 10,38 kuna/6,55 lei.

Spălătorii auto sunt la ieșirile din oraș, sunt robotizate, adică sunt cu fise, e autoservire.

Makarska are și-un spital, Doamne fer de ceva rău, nu e nevoie să vă deplasați în alte localități.

Există centre pentru închiriat blicle și mașini, am uitat să întreb de preț dar nu cred că-i mai scump ca în Creta, Cipru sau Italia.

Oamenii croați sunt amabili, reci și politicoși. Ospătarii de pe faleză erau mai zâmbăreți, n-am prea întânit croați volubili, fiecare-și vede de treaba lui, total diferiți de turci sau de greci. Și chiar față de sârbi care-s mai comuniști un pic.

De ce am făcut atâtea comparații? Pentru că mă speriasem de zvonuri, de costuri. Eu nu spun că e ieftin dar să nu exagerăm :). Grecia e ieftină? Exclus, ieftin însemnă doar Turcia cu UAI. Atunci Italia cum e? Dar Austria, Germania, Cipru, Elveția, Mamaia noastră cea murdară, plictisitoare și rurală, cu manele și semințe, cai și câini pe plajă?

Aici vorbim despre civilizație, de modern, de curat, de respect pentru turist, de posibilități de distracție și recreere, de o lume normală, o lume în care banii localnicilor și ai turiștilor nu sunt băgați în buzunarele celor care conduc țara (ca la noi:((), sunt reinvestiți în folosul tuturor.

Vă recomand sincer și cu mare drag Makarska și Biokovo, încercați și altceva, merită.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 25.07.2018 10:15:56

Validat / Publicat: 25.07.18 11:41:48

articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 4100

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  89000 PMA (din 68 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de krisstinna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- robert
[25.07.18 12:23:21]
» mesaj pers

   Foarte mare dreptate ai cuscra! Încerca-ți și altceva, pentru că merită! Viața e atât de scurtă si lumea atât de diversă și frumoasă!

   Felicitări, atât pentru vacanță, cât și pentru articol! Norocul meu că unul dintre voi are și facebook și așa v-am putut urmări aventurile în direct! ;)

   P.S. Frumos tare se vede muntele stâncos în spate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- doinafil
[25.07.18 12:58:12]
» mesaj pers

   @krisstinna: Să vă fie de bine! :)

   Un loc unde muntele „se pupă” cu marea nu poate decât să-i satisfacă pe toți doritorii de munte, sau de mare!

   Articolul are multe informații pentru viitorii turiști, mai ales pentru cei motorizați!

   Felicitări că ați ales un loc așa de frumos! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RoxanaGRS
[25.07.18 15:16:14]
» mesaj pers

   Combinația asta de munte (și ce munte spectaculos!) cu mare e într-adevăr de excepție. Superb! Felicitări pentru articol și pentru vacanța reușită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[25.07.18 17:07:44]
» mesaj pers

   @krisstinna: Nici nu-ți imaginezi cât de bine mi-a făcut articolul și mai ales pozele!

   Stau și aștept... am căutat un loc comod cu semnal... !!! ca să pot citi.

   Frumoasă regină dalmata ai ales pentru vacanță. Ți s-a potrivit perfect.

   Mi-au plăcut și pozele în care am văzut tot ce ai scris tu.

   Frumos... inedit...

   Felicitări.

   Poate ne scrii și despre muntele alb.

   Toate cele bune.

   😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[25.07.18 17:25:06]
» mesaj pers

   @doinafil: Mulțumesc frumos:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[25.07.18 17:32:11]
» mesaj pers

   @robert: Da, voi cu FB ați văzut poze la domnul C :)

   Dar acolo nu sunt review-uri :p, nu exista explicații, indicații, amănunte :D

   Mulțumesc de vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[25.07.18 17:35:22]
» mesaj pers

   @RoxanaGRS: Da, mereu mi-a plăcut muntele contopit cu marea, in Grecia am întâlnit deseori asemenea plaje.

   Dar aici am fost șocată, așa ceva nu mai văzusem, era uimitor de spectaculos iubitul meu Biokovo

   Mulțumesc frumos:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[25.07.18 17:45:03]
» mesaj pers

   @ANILU: Îți recomand cu drag Croatia, Makarska, vi se potrivește și vouă, nu musai pentru plajă cât pentru diversitatea obiectivelor turistice.

   Plus că poți sta in fața mării cu orele, la plajă la umbră, pinii îți vor fi umbrela protectoare.

   Biokovo... hmm l-am făcut gelos pe domnul C, zilnic l-am terorizat :)

   Până nu m-a dus pe el nu m-am lăsat=))

   Am sa scriu, o sa îmi fac timp. Dar eu păstrez mereu (încerc) ordinea firească: hotel, stațiune, excursii in ordinea efectuării lor, restaurante.

   Am sărit peste Taverna Sârbului dar o sa scriu sigur, fiecare articol despre restaurant e important pe AFA, e bine sa găsim aici mai multe păreri, suntem diferiți și e foarte bine că-i așa.

   Programează o Croatia, e superbă!

   Mulțumesc din suflet!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- webmaster
[25.07.18 19:54:32]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   ---

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[25.07.18 20:43:35]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[25.07.18 20:49:38]
» mesaj pers

   Frumos de tot! Mi-a plăcut „doamna” dar și „el”, muntele! Combinația este fantastică, iar pozele spun tot!

   Frumos apusul, mie îmi place tare mult, indiferent unde ar fi! Ați avut o vacanță frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad
[25.07.18 21:01:57]
» mesaj pers

   @krisstinna: Şi articolul tău este la fel de "complet şi complex". Felicitări! L-am citit astăzi un pic pe fugă, l-am reluat acum şi mi-a plăcut şi mai tare. Ai atins foarte multe puncte, ai descris multe aspecte care să-l convingă pe turist să aleagă această destinaţie.

   O seară frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[25.07.18 21:25:11]
» mesaj pers

   @maryka: Mulțumesc frumos, la fel ca și voi, am ales și am cules :)

   Vacante frumoase in continuare și, cine știe, poate cândva te hotărăști să vizitezi Makarska:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[25.07.18 21:29:44]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Cu siguranță! 🙂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[25.07.18 21:36:08]
» mesaj pers

   @irinad: Mulțumesc frumos pentru apreciere, am tot cules informații in speranța că cineva, cândva, se va bucura de ele, îi vor fi utile.

   Eu am găsit extrem de puține info, am citit și recitit articolele de aici, de pe site, Croatia nu prea e vizitată de români, nu-mi explic de ce pentru că are absolut tot ceea ce își poate dori un turist intr-o vacanță.

   Sa știi că m-am gândit la tine când eram “in Biokovo”, erau niște ruine, normal ca n-am oprit, și te-am pomenit știind sigur ca tu ai fi vrut sa le vezi de aproape :D

   Pentru utilitate, pentru asta m-am străduit sa scriu și da, pentru a invita colegii să încerce și ceva nou, altceva decât locurile obișnuite.

   Părerea mea? Dacă aș sta două luni in vacanță in Croatia nu m-aș plictisi absolut deloc. Bine, e cam puțin și doua luni :p

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- irinad
[25.07.18 21:55:50]
» mesaj pers

   @krisstinna:

Sa știi că m-am gândit la tine când eram “in Biokovo”, erau niște ruine, normal ca n-am oprit, și te-am pomenit știind sigur ca tu ai fi vrut sa le vezi de aproape

   M-ai făcut să râd, cred ai dreptate, în locul tău sigur m-aş fi oprit să văd ce e cu ele. :)

   În Turcia, în vacanţa recentă, am vizitat multe, multe "pietroaie", dar nu m-aş da înapoi să văd şi altele... :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[26.07.18 07:21:16]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Mi-a plăcut articolul tău şi l-am citit de sus în jos, de la stânga la dreapta şi invers 😂 Mie mi-a plăcut mult Croaţia, am ocolit la un moment dat autostrăzile şi am luat-o prin munţi, superb. Apropo de drumuri, Slovenia le are şi mai bune.

   La Rijeka cred că ai mâncat în Mc-ul de pe Korzo, am avut cazare pe acea arteră şi am mâncat de două ori acolo pentru că programul de masă al teraselor este stil italian, adică după amiază bucătarii şi ospătarii sunt liberi iar tu, vizitator, ţii cură de slăbire 🤣.

   Cât o priveşte pe Nadina, eu i-am zis de anul trecut că e o ţară care i-ar da de lucru, tu confirmi, îmi place.

   Te întrebi de ce e puţin vizitată de români. Păi s-a creat falsa idee că e foarte scumpă şi nu e adevărat, totul e să te documentezi puţin şi să nu te împiedici de primul restaurant.

   Până la următorul tău articol croat, mă delectez cu pozele lăsate special pentru ultimele guri de cafea 😊😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[26.07.18 07:51:44]
» mesaj pers

   @elviramvio: Și noi am mers pe drumul de coastă, am evitat autostrada când am fost la Diocletian :)

   Se pot economisi bani ocolind autostrăzile, e important de știut acest aspect.

   Am ocolit restaurantele elegante, mă orientam, căutam locuri mai simple, fără mobilier scump și fără ospătari îmbrăcați “la patru ace”, am băut doar bere și nu vin, înghețata o cumpăram de acolo de unde prețul era mai mic un pic.

   Cum ai spus și tu, nu e ceva de speriat, dacă te orientezi puțin te încadrezi intr-un buget normal, de vacanță.

   Plus ca multe apartamente, camere din vile, au chicinetă la fel ca in Grecia.

   Da, e frumoasă Croatia, are locuri interesante și inedite, numai bune de descoperit.

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[27.07.18 22:53:29]
» mesaj pers

   @krisstinna: Citesc, privesc, visez... Tare frumos e pe-acolo!

   Ma atrage P18! Un zambet drag si sugubat!

   Visez in apusul din P02,03,04, ma-nderpt spre casa in P06...

   Si-uite-asa am vazut si eu lumea larga! Cu voi!

   Multumesc, zambet drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[28.07.18 07:45:23]
» mesaj pers

   @Zoazore: :D

   Mulțumesc frumos, ești tare drăguță cu mine:*

   M-am gândit la tine după ce am scris, articolul a ieșit lung dar n-am avut încotro, am eliminat “floricelele” obișnuite și am povestit doar despre păpușica Makarska. Fiind multe obiective de prezentat a ieșit așa luuung :)

   Cum am spus: completa și complexă, are de toate.

   O zi frumoasă îți doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- iza@dani
[28.07.18 11:31:43]
» mesaj pers

   Muntele și marea☺superb. felicitări pt locația aleasa și concediul reusit

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[28.07.18 11:36:42]
» mesaj pers

   @iza@dani: Mulțumesc frumos!

   Vacanțe reușite îți doresc din tot sufletul!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- teona
[06.09.18 15:22:17]
» mesaj pers

   Ai reusit sa ma faci sa imi fie tare dor de Croatia. Iar prin prezentarea ta si pozele supebe sigur nu o sa o ratez Makarska la o noua vizita in aceasta superba tara. Vezi nu degeaba ai dus atata munca de documentare, ai descoperit locuri minunate. Si noi prin cele scrise de tine, asa ca nu pot decat sa te felicit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[13.09.18 09:07:17]
» mesaj pers

   @teona: Mulțumesc frumos:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- johnnybegoode
[04.11.19 18:35:06]
» mesaj pers

   Intrebasem zile trecute de Lefkada, dar, cochetand de mult la Croatia si cautand pe harta am ales Makarska iar, gasind articolul tau, m-ai convins singur... Multumesc pentru review...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[04.11.19 19:17:05]
» mesaj pers

   @johnnybegoode: Bună!

   Vorbim despre pietre în Makarska, sper că ai citit bine. Nu-mi place să dezinformez și vin și spun că Lefkada are culori frumoase, superbe, dar e mult rurală spre deosebire de Makarska, care este ceva elegant, sofisticat. Se simte apropierea de Italia.

   În opinia mea, ambele merită atenție și dacă vrei o comparație ar suna cam așa: e frumoasă și fata de la țară, cea rumenă în obraji, e frumoasă și doamna cochetă, ambele te-ndeamnă la păcat. ;)

   A fost o colegă de-a noastră în vara aceasta, o mămică splendidă din nordul țării, mi-a scris cum a ajuns că i-a depășit așteptările si că 140 euro/noapte e un preț corect. Atât am dat și eu pe o noapte de cazare dar sunt cazări și mai ieftine.

   Dacă dorești plajă cu nisip mergi în Omis, un pic mai jos.

   Orice nelămurire ai, te ajut cu mare drag.

   Habar nu ai ce bucurie imensă mi-ai făcut cu acest ecou!!!

   Alegeri inspirate îți dorec!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- johnnybegoode
[04.11.19 19:26:06]
» mesaj pers

   Stimata doamnă, am găsit cazare în Veliko Brdo, la o vila cu etaj exact la poalele muntelui cu 700 euro 😁 Și cum suntem toți împătimiți ai muntelui ma gândeam sa nu o ratez.

   Plaja nu este principalul nostru obiectiv. Vom merge și la mare bineînțeles dar dorim întâi sa vizitam zona. În plus, am și niște rude la Mostar pe care as vrea sa le vizitez.

   Singura mea problema ar fi mașina, mai precis cu parcările la plajă, vila fiind la 3 km de drumul principal. Nu suntem fitosi, mancam de toate, mai facem una alta și în bucătărie, ne descurcam.

   Ma gândesc ca 2000 euro ne ajung în 10 zile, nu?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[04.11.19 19:31:11]
» mesaj pers

   @johnnybegoode: Normal că ajung, noi am cheltuit 1900 euro în 14 zile, ne-am tot plimbat, am făcut un mic circuit dar și o excursie pe apă până în Veneția, am mâncat numai la restaurante pentru că al meu soț e cam fițos.

   Bravo! Să mergeți pe Biokovo neapărat, am scris un articol despre el - vezi impresii

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- johnnybegoode
[04.11.19 19:33:36]
» mesaj pers

   Biokovo e obiectivul nr 2. Pe lângă plăcerea plimbării pe munte eu sunt pasionat și de alergare montană și ciclism😁 BTW - o di vreun centru de închirieri biciclete în zona?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[04.11.19 19:42:32]
» mesaj pers

   @johnnybegoode: Sunt multe centre pentru închiriat biciclete, vorbesc de Makarska. Dar trebuie sa fie peste tot. Și pe Biokovo sunt trasee pentru bicle, știu ca am pomenit de bicicliști in acel review, am pus și poze cu ei. Plus ca am pozat si stațiile-service pentru bicle, sunt sus, pe la jumătatea traseului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[95] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Makarska văzută de pe faleză -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990346">Şterge vot</a></div><span id="v9990346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Makarska văzută de pe faleză
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Makarska, la apus -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990347">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990347"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990347">Şterge vot</a></div><span id="v9990347" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990347)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990347Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990347MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Makarska, la apus
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Apusul văzut de pe plaka Makarska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990348">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990348"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990348">Şterge vot</a></div><span id="v9990348" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990348)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990348Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990348MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Apusul văzut de pe plaka Makarska
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUN-2018] Din nou, printre pinii Makarskăi -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990349">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990349"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990349">Şterge vot</a></div><span id="v9990349" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990349)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990349Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990349MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Din nou, printre pinii Makarskăi
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Plaja Makarskăi -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990351">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990351"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990351">Şterge vot</a></div><span id="v9990351" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990351)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990351Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990351MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Plaja Makarskăi
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Makarska noaptea -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990352">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990352"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990352">Şterge vot</a></div><span id="v9990352" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990352)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990352Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990352MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Makarska noaptea
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Plaja -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990353">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990353"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990353">Şterge vot</a></div><span id="v9990353" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990353)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990353Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990353MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Plaja
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUN-2018] Plaja dar și un mic port -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990356">Şterge vot</a></div><span id="v9990356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Plaja dar și un mic port
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] Un loc mai izolat, printre pietre și pini -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990358">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990358"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990358">Şterge vot</a></div><span id="v9990358" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990358)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990358Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990358MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Un loc mai izolat, printre pietre și pini
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] Farul Sveti Petar pe fundal, dreapta -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990359">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990359"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990359">Şterge vot</a></div><span id="v9990359" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990359)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990359Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990359MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Farul Sveti Petar pe fundal, dreapta
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] Gonflabile în apa mării -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990362">Şterge vot</a></div><span id="v9990362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] Gonflabile în apa mării
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] Stânci pe faleză -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990363">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990363"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990363">Şterge vot</a></div><span id="v9990363" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990363)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990363Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990363MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] Stânci pe faleză
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] Faleza -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990365">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990365"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990365">Şterge vot</a></div><span id="v9990365" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990365)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990365Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990365MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Faleza
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUN-2018] Masaj pe plajă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990367">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990367"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990367">Şterge vot</a></div><span id="v9990367" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990367)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990367Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990367MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Masaj pe plajă
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUN-2018] O plajă betonată, retrasă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990368">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990368"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990368">Şterge vot</a></div><span id="v9990368" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990368)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990368Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990368MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] O plajă betonată, retrasă
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] Farul -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990369">Şterge vot</a></div><span id="v9990369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Farul
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUN-2018] Stânci pe faleză -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990370">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990370"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990370">Şterge vot</a></div><span id="v9990370" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990370)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990370Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990370MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Stânci pe faleză
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] :D -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990371">Şterge vot</a></div><span id="v9990371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] :D
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUN-2018] Plajă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990373">Şterge vot</a></div><span id="v9990373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Plajă
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUN-2018] Centru de închiriat bicle -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990374">Şterge vot</a></div><span id="v9990374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Centru de închiriat bicle
foto krisstinna [25.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] Promenada e contopită cu faleza -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990376">Şterge vot</a></div><span id="v9990376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] Promenada e contopită cu faleza
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2018] Pe plajă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990377">Şterge vot</a></div><span id="v9990377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2018] Pe plajă
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2018] Pe aleea de promenadă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990378">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990378"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990378">Şterge vot</a></div><span id="v9990378" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990378)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990378Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990378MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2018] Pe aleea de promenadă
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2018] Thomas -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990379">Şterge vot</a></div><span id="v9990379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2018] Thomas
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2018] Palmierii de pe aleea de promenadă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990381">Şterge vot</a></div><span id="v9990381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2018] Palmierii de pe aleea de promenadă
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2018] Parcare lângă plajă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990382">Şterge vot</a></div><span id="v9990382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2018] Parcare lângă plajă
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2018] Pentru pitici, pe aleea de promenadă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990383">Şterge vot</a></div><span id="v9990383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2018] Pentru pitici, pe aleea de promenadă
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2018] O altă parcare lângă plajă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990385">Şterge vot</a></div><span id="v9990385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2018] O altă parcare lângă plajă
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2018] Makarska și Biokovo -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990386">Şterge vot</a></div><span id="v9990386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2018] Makarska și Biokovo
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2018] Prețuri la combustibil -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990388">Şterge vot</a></div><span id="v9990388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2018] Prețuri la combustibil
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUN-2018] Teren de închiriat, lângă plajă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990389">Şterge vot</a></div><span id="v9990389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUN-2018] Teren de închiriat, lângă plajă
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUN-2018] Patiserie, Makarska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990392">Şterge vot</a></div><span id="v9990392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUN-2018] Patiserie, Makarska
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUN-2018] O piață micuță, la intrarea în oraș -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990393">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990393"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990393">Şterge vot</a></div><span id="v9990393" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990393)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990393Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990393MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUN-2018] O piață micuță, la intrarea în oraș
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUN-2018] Străduță care duce către plajă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990396">Şterge vot</a></div><span id="v9990396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUN-2018] Străduță care duce către plajă
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUN-2018] Terasa unei vile -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990400">Şterge vot</a></div><span id="v9990400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUN-2018] Terasa unei vile
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUN-2018] Prețuri pentru Thomas -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990402">Şterge vot</a></div><span id="v9990402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUN-2018] Prețuri pentru Thomas
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JUN-2018] Adriatica, juri că-i un lac -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990404">Şterge vot</a></div><span id="v9990404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JUN-2018] Adriatica, juri că-i un lac
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [JUN-2018] Terasa unui restaurant luxos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990408">Şterge vot</a></div><span id="v9990408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [JUN-2018] Terasa unui restaurant luxos
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [JUN-2018] Pe aici trecea și Thomas -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990411">Şterge vot</a></div><span id="v9990411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [JUN-2018] Pe aici trecea și Thomas
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [JUN-2018] O altă terasă, scumpă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990414">Şterge vot</a></div><span id="v9990414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [JUN-2018] O altă terasă, scumpă
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [JUN-2018] Prin parc -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990419">Şterge vot</a></div><span id="v9990419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [JUN-2018] Prin parc
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [JUN-2018] Prin parc -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990422">Şterge vot</a></div><span id="v9990422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [JUN-2018] Prin parc
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [JUN-2018] Prin bazar -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990424">Şterge vot</a></div><span id="v9990424" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990424)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990424Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990424MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [JUN-2018] Prin bazar
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [JUN-2018] Pe faleză, aici erau restaurante cu prețuri bune -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990427">Şterge vot</a></div><span id="v9990427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [JUN-2018] Pe faleză, aici erau restaurante cu prețuri bune
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [JUN-2018] Market și club de noapte, la malul mării -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990429">Şterge vot</a></div><span id="v9990429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [JUN-2018] Market și club de noapte, la malul mării
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [JUN-2018] Pinii Makarskăi -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 25.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990430">Şterge vot</a></div><span id="v9990430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [JUN-2018] Pinii Makarskăi
foto krisstinna [25.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[95] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.485495090485 sec