87570 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Dalmacija Hotel [Makarska]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.07.2018
DE
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 6 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
3800 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.10
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Un comunist scump


Urmare de aici

Imagini estivale îmi năvăleau prin minte, era iarnă blândă cu zile scurte atunci când am ales hotelul. Aveam nările pofticioase de adieri calde, sărate, marine.

Țara a ales-o domnul C, de restul m-am ocupat zile și nopți, trebuia să selectez ceva viu, obiective, hoteluri, trasee.

Alegerea a fost cam forțată, aveam nevoie de Voucher pentru decontare, doream o vacanță în rate cât mai multe, am apelat la o agenție. Din lista scurtă am ales Dalmacija Hotel, am ajustat o noapte din cauza prețului nejustificat de mare:(. L-am ales numai după ce am ales Makarska ca destinație de vacanță, m-am oprit asupra acestuia pentru că e la malul mării Adriatice, toate camerele au balcon și vedere parțială la mare, în preț era inclus și MD.

Distanța dintre casa mea și acest hotel e de 1500 de km, exclus drum fără escală, două escale, nu suntem la maraton, suntem în vacanță.

Drumul, cu mașina personală, după 350 km de la Plitvice eram în fața mărețului hotel.

Distanțe utile: o oră cu mașina până la Split, 52 km, Dubrovnik e la 150 km depărtare, cel mai apropiat aeroport e la Split.

Fiind o destinație ocolită de români:(din cauza zvonurilor cum că această frumoasă Croație e scumpă, am să încerc să vă conving contrariul în scrierile mele, Croația este sub Italia, Austria, Grecia-Creta, Ungaria-Budapesta, Anglia, Franța și multe, multe altele, la prețuri mă refer :D. Aș putea să o compar cu Cipru, e cam la fel. Gata cu filozofeala...

Makarska e ca o dulce mângâiere, e destinația perfectă pentru mine, are tot ceea ce mi-am dorit, e localitatea cu nume de păpușă-așa am hotătât eu :p.

Ce înseamnă perfectă din punctul meu de vedere: mare, munte, umbră pe plajă, fără resoturi aruncate în pustiul deșertului, cu port, cu multe restaurante, magazine, muzee, cluburi de noapte, biserici, parcuri, fără A. I., cu gălăgia copiilor și a adolescenților rebeli.

Dalmacija Hotel face parte din comunismul Croației, e soră cu Meteor Hotel de 4 stele și Rivijera Resort de 2 stele, are 190 de camere, 10 etaje, este construit perpendicular față de mare, toate camerele au balcon și vedere parțială la Adriatică dar și la Biokovo, iubitul de care m-am îndrăgostit iremediabil :)).

Hotelul dispune de camere duble dar și de apartamente.

Împrejurimile

Aflat la poale de munte, la marginea mării, aproape de intrarea în stațiune cum vii dinspre Split, într-o zonă liniștită, fără cluburi de noapte, cu mici magazine pe lângă, cu centru pentru închiriat diverse mijloace de deplasare, cu faleza la picioare, cu multe restaurante, hotelul e impunător, e ca un străjer.

Parcarea e păzită, monitorizată, are bariere, accesul se face cu ajutorul cartelei de la cameră, costă 7 euro/zi. Hotelul are și parcare subterană, pe două nivele, accesul este facil și în parcare dar și din parcare direct în interiorul clădirii.

Check in sau primul contact

Impresionată de Biokovo am coborât din mașină, temperatura era ideală, muntele își făcea treaba, nu degeaba l-am ales. Am intrat în mărețul hotel, holul, holurile, recepția, toate sunt foarte largi, aerisite. Liniștea era la ea acasă.

Două doamne la recepție, una din garda veche, alta tinerică abia învăța cale pe vale. Zâmbete? Exclus, unii așteaptă pensia, în comunism nu se zâmbea. E drept că n-am stat foarte mult și am fost băgată în seamă, am primit două cartele și câteva instrucțiuni utile, îmi era teamă de etajul unu, credeam că nu voi vedea marea din cauza pinilor dar m-am înșelat. Am plătit parcarea in kuna, echivalentul a 7 euro/zi, hotelul nu are casă de schimb valutar și ei nu primesc monede euro. Aveam destule kuna, schimbasem în Sisak la Raiffeisen, în drum spre Rakovica.

Am fost însoțiți de un tânăr până în subteran, nivelul unu, am primit câteva instrucțiuni foarte utile.

Din parcare am urcat cu liftul din sticlă, peisajul era deosebit de frumos.

Holurile etajelor hotelului sunt mochetate, multe și frumoase, decorate cu multe obiecte de efect.

Lifturile vechi sunt bine întreținute. Cel nou e atașat hotelului și este util în special celor care folosesc centrul SPA și parcarea subterană.

Camera 118

Fiind un hotel comunist, camerele sunt de mărime medie, normale. Pentru două persoane e spațiu suficient, nu există loc pentru pat suplimentar.

Foarte aglomerată cu moblier verde, mochetată albastru, zugrăvită alb, camera e drăguță, e veselă.

Un mic hol e îmbrăcat cu un șifonier, un cuier, o oglindă și un suport pentru valiză.

Din hol se intră în camera mult prea aglomerată pentru gustul meu, paturile erau două, erau lipite, foarte confortabile. Lenjeriile erau albe, de calitate, pernele la fel.

Aerul condiționat funcționa dar nu l-am folosit deloc, TV era mare și plat, cu multe posturi printre care și PRO TV Internațional, răcitorul era încastrat în birou și era plin cu produse contra-cost.

O oglindă frumoasă era fixată deasupra biroului, pe birou era o veioză.

Aplicele și tabloul îmbrăcau un perete, perdeaua gălbuie încălzea lumina verde a camerei, cele două noptiere verzi încadrau paturile, veiozele de pe ele au fost foarte utile.

Prizele se aflau la fiecare noptieră dar și lângă birou.

Două fotolii și o măsuță, verzi și ele, aglomerau camera la maxim, m-am ocupat imediat de problemă.

Balconul era mare, mobilat cu două scaune și o măsuță rotundă, lipsea suportul pentru uscat diverse chestii, mi-am întins sfoara nelipsită din bagaj. Nu aveam intimitate pe balcon, știam acest aspect, nu m-a deranjat deloc. Ușa de la balcon nu are plasă pentru insecte, dar nici insecte n-am văzut :). Aveam obloane pentru a ne proteja camera de soare, a fost excelent.

În fiecare dimineață ieșeam pe balcon și, pentru prima dată în viața mea salutam muntele apoi marea. Priveliștea îmi tăia respirația, zilnic îi mulțumeam lui Biokovo și îl rugam să fie cuminte:*, să-mi dea o vreme de mare, nu de munte. Și El mă asculta, mereu :D.

Luna răsărea ca o sprânceană pensată cu dichis, soarele o gonea în răcoarea dimineții, totul era înspăimântător de grandios.

Mă-ntorc la cameră:

Seif parcă n-am văzut, nu ne interesează niciodată.

Coșul de gunoi l-am scos pe balcon, era prea mare și ocupa și el spațiu aiurea.

Baia era o încăpere micuță, cu elemente amestecate, noi și vechi. Astfel, wc-ul și chiuveta crem-gălbui erau mult mai noi decât cădița cu urme de rugină, țevile erau ruginite la bază, caloriferul avea vopseaua sărită pe alocuri, capacul de la wc era crăpat, o oglindă imensă mai înviora puțin atmosfera și crea imaginea de spațiu mai mare. Scurgerea a funcționat bine, perdeaua verde de la duș era insuportabilă, presiunea apei era mică, apa caldă era ok, era fierbinte.

Pe policioara din baie aveam produse cosmetice, nu le-am folosit, două pahare se odihneau acolo, erau curate, hârtia igienică era și de rezervă, prosoapele erau 5 la număr, erau albe, unele vechi, cu găuri, altele erau mai puțin uzate, de pufos nu putem discuta. Exista și un uscător de păr.

Curățenia se făcea zilnic, se schimbau prosoapele chiar dacă nu le lăsam pe jos, se aspira camera, se ștergea balconul, se ștergea praful și se goleau coșurile de gunoi, se curăța baia. În șase nopți nu s-au schimbat lenjeriile, slavă Domnului! , nici nu văd rostul acestui consum inutil de apă și detergenți.

Restaurantul era mare, curat și decorat cu flori, mesele erau îmbrăcate în alb, scaunele erau foarte confortabile.

Micul dejun era bogat, diversificat, existau și produse de bază dar și câteva surprize, zilnic. Astfel, puteam alege: ouă gătite în fel și chip, cârnați și crenvurști, prosciutto, salamuri diverse, șuncă, brânză normală dar și cu mucegai, legume crude dar și trase la tigaie, produse de panificație, kaiser, chifteluțe, cașcaval, margarină și unt, gemuri, măsline, ton mărunțit, salată de beof, de caracatiță, compoturi, fructe de sezon, iaurturi, lapte, ceaiuri, cafele, pâinici, suc de mere, roșii sau portocale, paste, ciuperci, tocănițe, fructe confiate, cereale.

Două aparate pentru cafea, unul pentru sucuri, un prăjitor de pâine. Cam atât îmi amintesc, cred că e suficient la un MD :D.

Știu că se putea plăti și pentru cină, nu era mult dar nu m-a interesat, prefer să ies din hotel, nu suport să stau în același loc mereu:(.

Terasa pentru micul dejun e o încântare, este foarte spațioasă, are o priveliște marină foarte frumoasă.

Terasele sunt trei la număr, una pentru a savura cafeaua cu ochii pironiți la mare și la bărcuțe, alta pentru gimnastica de dimi și cea de-a treia pentru md.

Piscina, de fapt piscinele, sunt una pentru adulți și alta pentru pitici, frumoase și curate ambele, apa era sub 26 de grade, nu pe gustul nostru.

Cea mare avea o adâncime de 1.5 m la mal iar la centru 2 metri, sub ochii nostri era să se înece un pensionar:(, salvamarul era la o cafea, îmbrăcat și încălțat de plimbare »:(. L-a salvat o tânără, a fost în apă la momentul potrivit, era lângă cetățeanul cu pricina.

Spațiul destinat plajei la piscină era foarte mare, șezlonguri suficiente, mese și scaune la fel. Prosoape doar din valiza proprie.

Barul de la piscină e dotat cu destule licori, prețuri ușor ridicate, cafeaua și berea erau foarte bune.

Toaletele pentru turiștii de la piscină sunt foarte curate, se găsesc în interiorul hotelului, sunt moderne și au consumabile de calitate.

Personalul întregului hotel este rece, politicos și mut. Camerista ne zâmbea mereu, n-am lăsat nimic niciodată pe pat (de bani zic), un singur recepționer era mai senin și zâmbăreț, ne saluta mereu.

Sala de conferințe este la primul nivel.

Spațiul destinat copiilor este lângă acea sală, programul de divertisment este prezent în fiecare seară.

Animatori n-am văzut decât doi, o fată și un băiat, asigurau gimnastica de dimi dar și pe cea din apa piscinei.

Ca divertisment pentru adulți, în fiecare seară era prezentă pe terasa piscinei o formație cu o solistă, n-am avut curiozitatea să participăm, aveam multe altele de făcut prin stațiune, am preferat promenada.

Centru SPA este foarte frumos, totul e nou acolo, se află la nivelul unu al parcării subterane, are o baie turcească, o sală fitness și un centru de înfrumusețare.

Lobby bar e un spațiu foarte mare, aerisit, luminos, n-am înțeles de ce piteau băuturile noaptea. Ziua și seara era animat, bâtrâneii se strângeau la o șuetă și la un pahar de vin, urmăreau meciurile de la Campionatul Mondial.

Plaja și marea

Știam exact ce voi găsi acolo, eu l-am ales din lista agenției.

Hotelul e cocoțat, e în fața mării, niște multe trepte te ajută să ajungi la plaja cu pietre și pini, la Adriatica cea limpede și albastră. Se mai poate ajunge pe plajă străbătând tunelul de sub faleza ce trece prin fața hotelului, e construit special pentru oaspeții hotelului Dalmacija.

Pe această foarte îngustă plajă cu pietre dar și betonată, șezlongurile costă 8 euro setul, restaurantul ce deservește plaja aparține tot de Dalmacija Hotel, prețurile sunt de bun simț, mai mici decât în Mamaia sau în Creta. Servirea e cu zâmbete, așa cum îmi place mie.

Intrarea in mare e lină dar se adâncește brusc, după câțiva pași “m-am lansat” in apă și nu mai atingeam fundul mării, la fel și domnul C, care e înalt.

Clienții hotelului sunt în marea lor majoritate oameni la a treia tinerețe, știam acest lucru și am fost foarte mulțumită. Câteva perechi de tineri cu copilașii din dotare mai întinereau atmosfera caldă și calmă, liniștită a hotelului :).

Wi-Fi funcționa foarte bine doar în hotel, pe terase nu, la piscină nu.

Dacă-l recomand?

Hmm...

Da, dacă vă convine prețul exagerat de mare, da dacă vreți o vacanță în rate achiziționată de la o agenție de turism, da dacă puteți deconta ca și noi. Mai mult de 70 euro/noapte nu merită, părerea mea.

Și nu, dacă vă plac apartamentele, pensiunile și vilele cocoțate pe munte, la mare distanță de apă și de plajă, de faleză și de restaurante, locuri de cazare cu parcare gratuită, la un preț de 30-60 euro/noapte. Atenție așadar, pantele din Makarska sunt abrupte, aveți și de urcat nu numai de coborât.

Totul a fost revoltător de frumos, de bine. Și vremea și marea, Biokovo, Makarska... chiar și comunistul scump.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 22.07.2018 10:24:49

Validat / Publicat: 22.07.18 11:43:59

VIZUALIZĂRI: 945


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  59200 PMA (din 44 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[22.07.18 10:29:59]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Dalmacija Hotel [Makarska], MAKARSKA-TUCEPI-PODGORA" (nou-creată pe sait)

    =

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[22.07.18 11:56:12]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Costi
[22.07.18 12:18:12]
» mesaj pers

   Mă așteptam ca primul ecou să-l scrie mishu, cu Start vot!, dar cred că încă nu s-a trezit, face grasse matinée. :))

   Deci, merg și hotelurile din „epoca de aur”, nu?

   Am văzut că ați ajuns acolo via Zagreb și Plitvice.

   Dar pe unde v-ați întors?

   În septembrie intenționez și eu să ajung pe autostradă, prin Zagreb (am rezervare undeva între Zadar și Split), dar la întoarcere mă bate gândul să trec prim Muntenegru, să mai revăd zona Kotor, deși drumul pe-acolo e mai lung.

   Oricum, nu vreau să trec prin Bosnia, mi-e de ajuns o dată, mai ales după ce a povestit Aurici, din călătoria ei.

   Deci, pe unde ați revenit? :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- krisstinna
[22.07.18 12:33:12]
» mesaj pers

   @Costi: Nu am ajuns în orașul Zadar, am ieșit de pe autostradă mult înainte de Zadar, ne-am îndreptat spre Sisak, am schimbat bani, apoi spre Rakovica Plitvice unde am avut o noapte de cazare.

   De la Plitvice am mers către Makarska, 350 km

   Când am terminat sejurul în Makarska ne-am îndreptat către Rovinj, 550 km de autostradă, unde am avut două nopți de cazare.

   De la Rovinj ne-am dus glonț către Belgrad, numai pe autostradă.

   Am ocolit orașele mari, eram în vacanță la mare, nu aveam nevoie de aglomerație urbană.

   Deci, București - Plitvice - Makarska - Rovinj - Belgrad - București

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[22.07.18 12:34:52]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc, coordonatele sunt ok

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Costi
[22.07.18 12:55:47]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Mulțumesc pentru răspuns.

   Tot boieri, v-ați întors pe autostradă... :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[22.07.18 16:14:07]
» mesaj pers

   @krisstinna: Nu-i rău comunistul ăsta al tău! Nu știu dacă l-aș alege, probabil că nu, nu mi se pare că se justifică prețul plătit...

   Pe Makarska am ratat-o data trecută când am fost în Croația, la Omis am fost atât de copleșiți de muntele care a apărut dintr-o dată și părea că stă să se prăbușească peste noi, că ne-am bulversat și noi, și GPS-ul și cumva am luat-o spre autostradă, pe care am mers până în apropierea locului unde aveam să traversăm spre insula Korcula. Așa că... ne vom întoarce cândva, avem multe restanțe în Croația!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- adrianbogdan
[22.07.18 17:20:20]
» mesaj pers

   E hai ca nu a fost rau!

   scump... dincolo era mai ieftin... hmmm

   Uite am apasat si pe superbonus!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[22.07.18 17:29:05]
» mesaj pers

   @krisstinna: La prețul plătit, prosoapele ar fi trebuit să fie, măcar, cârpite, dacă nu întregi! (la țesătură mă refer), țevile și ele trebuia să fie acoperite cu vopsea, măcar pe acolo unde se vedea că e nevoie de acoperire!

   Despre „zâmbetul” așteptat de tine din partea unor persoane, acesta costă, doamna care aștepta să iasă la pensie, se vede că era obișnuită ca în comunism, să i se dea „o mică atenție! ” Era pila cuiva din vechea „gardă”, altfel „zbura” demult de acolo, unde acum, la recepție lucrează numai tineret care nu este contaminat de vechile cutume!

   Dacă per total v-a plăcut, asta-i important!

   Felicitări pentru toate informațiile utile, am votat, ca de obicei, cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[22.07.18 19:33:55]
» mesaj pers

   @crismis: Da, într-adevăr prețul e nejustificat de mare, poate doar poziția lui nu ar fi de neglijat. Nici eu nu îl alegeam dacă nu primeam bănuți înapoi, rezervam o cameră la o vilă din linia a doua față de mare, distanța față de Adriatică nu ar fi exagerată și pantele nu foarte abrupte.

   Biokovo? Hmm, iubitul meu :) L-am călărit puțin, musai voi scrie despre el, e unic, copleșitor. Ca să ajungem in Makarska am trecut pe sub Biokovo, e autostradă, tunelul are 4248 metri, e spectaculos.

   Am fost și in Omis, superb oraș, plaje cu nisip, râul e minunat.

   Restante? Sigur că am și eu, când mă gândesc la muzeul de malacologie mor de ciudă, când mă gândesc la ce-am ratat in Rovinj din cauza Veneției îmi vine sa plec înapoi chiar acum :)

   Sigur mă voi întoarce și sigur voi alege Makarska, e complexă și completă, e ceea ce caut in vacanța estivală.

   Mulțumesc:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- krisstinna
[22.07.18 19:44:31]
» mesaj pers

   @adrianbogdan: Da, aveam niște nervi nervoși pe domnul C, cu decontarea lui, dar m-a calmat Biokovo.

   M-am răzbunat :) să știi, până n-am urcat in vârful muntelui nu l-am lăsat in pace pe domn.

   L-am cam alergat, mi-a spus că a făcut 100 km pe jos in 12 zile, chiar azi îmi spunea că încă îl dor picioarele=))

   Auzi, el alege țara și atât. Prima dată a zis Turcia, cinci stele UAI. Am refuzat și m-am uțupit la el=))

   A doua alegere: Croatia. Hai ca-l dau pe brazdă cu prostia aia de UAI, îl mai fentez câțiva ani :), ne bucurăm și noi de viața și de frumusețile altor țări.

   Mi-e dor de Turcia de mor dar îmi mențin poziția, sunt fermă :p

   Te pup, mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[22.07.18 19:53:49]
» mesaj pers

   @doinafil: Corect, asta am vrut să vă spun și eu: e renovat dar nu tot, detaliile contează.

   Să știi că și câțiva ospătari erau in prag de pensionare, și ei erau triști in fiecare zi.

   Croații sunt amabili dar cam reci, așa i-am perceput eu, cu doar câteva excepții. Și sunt muți, eu sunt vorbăreață, domnul C e mut ca și croații, vorbeam cu Biokovo zilnic, îl mai terorizam pe domnul C cu excursiile :), a fost perfect.

   Știi ca noi preferăm hotelurile, așa ca trec peste minusuri mereu dar întotdeauna le voi evidenția, vreau sa fiu corectă.

   Mulțumesc din suflet, Doina, vă pup pe amândoi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[22.07.18 20:43:16]
» mesaj pers

   @krisstinna:

Da, aveam niște nervi nervoși pe domnul C, cu decontarea lui,
eu stiu o alta expresie
m-am enervat de toti nervii
, acum ce sa spun, trebuie sa le impacam pe toate, si pana la urma conteaza finalul, iar ceea ce ai vazut tu a depasit comunismul.

   Si daca nu a fost cu Start vot! cred ca apreciarea mea este potrivita si acum si nu se datoreaza somnului de dimineata;) dupa cum spune @Costi, ci am dovezi ca la ora articolului deja eram pe munte :)).

   Asadar felicitari, votat cu mare drag. O seara frumoasa.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[22.07.18 21:03:30]
» mesaj pers

   @mishu: Măi Mișulică, tare te mai plimbi :)

   Bravo, îmi place de tine:*

   Cred că n-ai urcat muntele cu piciorul, nu face bine la genunchi.

   Croatia asta, fostă comunistă, e in urma noastră cu o oră. Doar la ceas că altfel e cu vreo sută de ani înaintea României. Din păcate pentru țara noastră :(

   Nu numai finalul a fost fericit ci toată vacanța. Dacă domnul C și-a văzut Dubrovnikul și Veneția și a fost încântat, eu m-am răsfățat cu alte câteva frumuseți croate.

   Mulțumesc de vizită, te pup:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mishu
[22.07.18 21:05:40]
» mesaj pers

   @krisstinna: Normal ca de urcat am urcat foarte putin, ca vremea nu m-a ajutat deloc, nu vedeai la cativa metri, dar pe langa lac m-am plimbat destul, si de abia astept sa va povestesc.

   O seara linistita.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[22.07.18 22:14:25]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   M-ai distrat teribil cu ecoul către Roxana, meriţi 😘😘

   Mă bucur că ţi-a plăcut Croaţia atât cât ai văzut. Şi eu trebuie, din plăcere, să revin acolo. Şi ai dreptate, cred că am spus şi eu prin articolele de anul trecut, vacanţa nu este scumpă acolo dacă ştii ce vrei şi unde vrei să laşi banul. Dacă te duci în orb, ei da, e scumpă!!

   Mi-au plăcut 1/2 din croaţii cu care am interacţionat, adică veseli, amabili, zâmbitori, unii chiar glumeţi 😁

   Aştept poveşti croate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[22.07.18 22:38:39]
» mesaj pers

   @elviramvio: Urmează să va povestesc despre Păpușica mea, Makarska :)

   E adorabilă, noua ne-a plăcut tare mult. Bine, mai mult mie pentru că are multe obiective turistice și nu m-am plictisit.

   Mulțumesc pentru pupici:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[92] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Dalmacija Hotel și Biokovo, iubitul meu frumos -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988700">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988700"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988700">Şterge vot</a></div><span id="v9988700" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988700)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988700Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988700MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Dalmacija Hotel și Biokovo, iubitul meu frumos
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Vedere din balcon -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988701">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988701"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988701">Şterge vot</a></div><span id="v9988701" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988701)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988701Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988701MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Vedere din balcon
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Dalmacija Hotel, Makarska -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988702">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988702"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988702">Şterge vot</a></div><span id="v9988702" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988702)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988702Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988702MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Dalmacija Hotel, Makarska
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] Vedere din balcon, aveam parcarea în față -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988703">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988703"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988703">Şterge vot</a></div><span id="v9988703" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988703)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988703Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988703MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Vedere din balcon, aveam parcarea în față
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Vedere din balcon -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988705">Şterge vot</a></div><span id="v9988705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Vedere din balcon
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Dalmacija Hotel și Biokovo, văzute de pe mare -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988706">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988706"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988706">Şterge vot</a></div><span id="v9988706" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988706)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988706Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988706MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Dalmacija Hotel și Biokovo, văzute de pe mare
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Biokovo, iubitul meu -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988709">Şterge vot</a></div><span id="v9988709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Biokovo, iubitul meu
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] Un apus drăguț, văzut din balcon -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988711">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988711"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988711">Şterge vot</a></div><span id="v9988711" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988711)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988711Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988711MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Un apus drăguț, văzut din balcon
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] Spre parcarea subterană -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988713">Şterge vot</a></div><span id="v9988713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Spre parcarea subterană
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] Vedere de pe terasa restaurantului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988714">Şterge vot</a></div><span id="v9988714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Vedere de pe terasa restaurantului
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] Vedere de pe terasa restaurantului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988717">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988717"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988717">Şterge vot</a></div><span id="v9988717" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988717)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988717Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988717MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] Vedere de pe terasa restaurantului
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] Vedere din lift -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988719">Şterge vot</a></div><span id="v9988719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] Vedere din lift
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUN-2018] Tot din lift, mă plimbam și eu puțin... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988720">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988720"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988720">Şterge vot</a></div><span id="v9988720" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988720)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988720Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988720MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Tot din lift, mă plimbam și eu puțin...
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] Terasa restaurantului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988721">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988721"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988721">Şterge vot</a></div><span id="v9988721" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988721)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988721Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988721MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Terasa restaurantului
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] Spre plajă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988722">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988722"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988722">Şterge vot</a></div><span id="v9988722" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988722)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988722Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988722MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Spre plajă
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUN-2018] Spre o altă terasă, în fața hotelului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988723">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988723"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988723">Şterge vot</a></div><span id="v9988723" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988723)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988723Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988723MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Spre o altă terasă, în fața hotelului
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] Prin tunel, spre plajă, pe sub aleea de promenadă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988724">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988724"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988724">Şterge vot</a></div><span id="v9988724" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988724)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988724Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988724MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Prin tunel, spre plajă, pe sub aleea de promenadă
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] Piscina hotelului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988725">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988725"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988725">Şterge vot</a></div><span id="v9988725" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988725)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988725Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988725MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] Piscina hotelului
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2018] Piscina Dalmacija -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988726">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988726"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988726">Şterge vot</a></div><span id="v9988726" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988726)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988726Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988726MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Piscina Dalmacija
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2018] Mese și scaune alături de șezlonguri, la umbră -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988727">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988727"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988727">Şterge vot</a></div><span id="v9988727" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988727)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988727Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988727MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Mese și scaune alături de șezlonguri, la umbră
foto krisstinna [22.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] Vedere de la piscină -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 22.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av988728">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv988728"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=988728">Şterge vot</a></div><span id="v9988728" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(988728)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f988728Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e988728MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] Vedere de la piscină
foto krisstinna [22.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[92] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.132546901703 sec