87352 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Molyvos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.07.2018
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Molyvos - un oraș pitoresc


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Molyvos- un oraș pitoresc

Plecând de la castel, după cum v-am povestit, am coborât ușor drumul până la intersecție, apoi am pornit spre stânga, tot la vale, către port. Am trecut pe lângă câteva terase, care ne-au făcut cu ochiul, iar la întoarcere, au fost locul ideal pentru o cafea, fiind în imediata apropiere a stației de autobuz.

Pe dreapta și pe stânga sunt câteva mici boutique-uri, cu tot felul de produse, ideale pentru mici cadouri, magazine cu produse tradiționale, din ulei de măsline, cosmetice, creme, săpunuri, dar și multe obiecte frumos confecționate din lemn de măslin.

Am remarcat prezența aici, ca și în altă parte a insulei de exemplu în Petra, a unor magazine denumite Cooperative de femei Σγηεταιρισμοσ γιηαικοη Μιθιμηας. M-a intrigat oarecum, așa că am căutat explicația. Încă din 1983, s-a înființat prima astfel de uniune a femeilor în satul Petra, apoi încet-încet s-a extins pe mai toată insula, azi având astfel de cooperative în Molyvos, Polychnitos, Agiasos, Mesotopi sau Parakila. Cum femeile de pe insulă se plictiseau, având doar ocupații casnice, s-au hotărât să se asocieze și să promoveze tradițiile, să fie creative. Așa încât cele mai energice femei, dar și cele mai creative, mai talentate, s-au implicat și în lumea afacerilor, azi având magazine, dar și restaurante sau hoteluri, cum este cel din Petra, tot ele organizând chiar și excursii pe insulă. În magazinele lor putem găsi, ulei de măsline, cosmetice, tot felul de dulcețuri, plăcinte, tăiței de casă, broderii, mirodenii, etc. Femeile din Lesvos se pot exprima artistic, culinar, iar încet-încet apar și beneficiile materiale.

Revenind la Molyvos, remarc că strada este îngustă, trebuie să te ferești mereu, pentru că trec și mașinile, dar nu departe, pe stânga este o parcare, unde puteți lăsa mașina, de veniți cu ea, pentru că farmecul plimbării este s-o iei la vale, pe jos. Pe dreapta, încep să apară stâncile înalte, iar deasupra lor, atârnă balcoanele de lemn, atât de cunoscute din toate ilustratele cu Molyvos. Pe stânga, o mică ieșitură, cu locuri de belvedere, de unde poți admira ba marea, ba portul în zare. Iar dacă te uiți în sus, inevitabil dai cu ochii de castel, care tronează peste toate casele.

Orașul Molyvos sau Mythimna, cum îi spun localnicii, este al doilea mare oraș al insulei Lesvos. Este situat în nord-vestul insulei, iar după vestigiile arheologice descoperite se pare că există dovezi ale existenței sale încă din vremea epocii bronzului și se știe că a fost un oraș important în antichitate.

Se află la cca 6 km de Petra, iar populația este în jur de 1500 locuitori. Numele de Molyvos era folosit până în 1919, nume care datează de la sfârșitul perioadei bizantine, dar încă mai este și astăzi folosit.

Distanța față de capitala Mytilene este de cca 60 de km. Despre Molyvos se spune așa de frumos că este capitala turistică a insulei. Un renume pe deplin meritat, am fost aici dar și în Mytilene și pot să vă spun că mi-au plăcut amândouă, dar diferit.

Recomand cu drag vizitarea ambelor orașe, sunt nespus de frumoase, poate de câte două ori, așa cum am făcut-o și noi.

Fără îndoială că Molyvosul trebuie văzut pe îndelete, iar castelul bizantin, este unul din cele mai frumoase atracții ale sale, dar nu este de neglijat portul, precum și orașul în sine.

Arhitectura caselor este interesantă, majoritatea sunt făcute din piatră și lemn, în stil neoclasic. Sunt așezate amfiteatric, coborând sau ocolind castelul care se află pe un deal. Printre casele obișnuite, mai mici, sunt și clădiri mari, vechi conace care datează de la sfârșitul sec. XVIII. Unele dintre acestea au devenit acum, muzee sau hoteluri.

Prima vizită la Molyvos a fost atunci când am văzut și castelul. Voi continua plimbarea din locul în care am rămas, de pe drumul spre port. Trecem de punctele de belvedere, iar pe dreapta, apar case frumoase, de regulă cu un singur etaj, cel mult două, frumos colorate, în albastru sau galben, alb sau roz pal, cu obloane de lemn, verzi sau maro. Sunt și terase cu câteva mese în față, chiar pe marginea drumului, iar unele au grădină sus la etaj. Peste tot, plante ornamentale, multă verdeață, iederă sau viorele, bouganvillea sau trandafiri, caprifoi sau iasomie, mușcate sau crini, înveselesc clădirile. Cu cât ne apropiem de micul port, strada se îngustează, și trecând prin fața unei mici bisericuțe ieșim în port. O ancoră uriașă stă chiar lângă zidul bisericii. Băncuțe așezate cu fața la mare invită la meditație și odihnă. Aici este și stația finală a trenulețului turistic, Hop on - Hop off, care merge până la Petra, are 8 stații, cu orarul afișat în multe locuri, iar biletul costă 3,50 euro. Există și varianta de a lua un bilet cu 6euro, cu care poți urca și coborî de câte ori vrei, pe parcursul unei zile.

Câteva terase dau un ocol micului port, mesele sunt ordonate frumos exact pe marginea falezei, lângă apă, lângă micile bărcuțe de pescuit. Terasele sunt acoperite, așa că vă puteți relaxa la umbră, să serviți pește proaspăt, ori să beți ceva răcoritor. Una din cele mai frumoase taverne este cea numită Octopus, așezată splendid, pe colțul falezei, având mese pe ambele laturi, cu o minunată vedere la port. Caracatițele puse la uscat justifică pe deplin denumirea tavernei. Un alt loc frumos de luat masa este taverna The Captain's Table, probabil la ceas de seară, pentru că la ora prânzului, când am fost noi acolo, era pustiu. Sau de ce nu, la restaurantul Sea Horse, renumit în Molyvos. Trebuie să vă spun că toate aceste clădiri, la etaj au camere de închiriat, iar seara de la balcon, portul luminat, sau castelul se văd frumos, în mod sigur, romantic, nu?

Noi am trecut printre mese, de-alungul falezei, până la capătul portului, apoi pe alee, pe faleza îngustă, am mers roată până în partea opusă, în dreptul farului. A doua oară când am revenit în Molyvos, cerul era acoperit cu niște nori foarte speciali, creând un decor fantastic, așa că pozele mi-au ieșit spectaculos. În plus, marea era mult, mult mai albastră la a doua vizită. :) Am considerat-o un mare favor, sau poate o răsplată... :))

Micile ambarcațiuni, aliniate frumos, legănându-se ușor la adierea vântului, pentru că adie...

Se spune că este unul din cele mai pitorești porturi din Lesvos. Iar pozele făcute peste mare, de la far, sunt unice...

Mie Molyvosul mi s-a părut foarte romantic. Mi-a plăcut nespus să mă plimb pe străduțele înguste, pe aleea ce ocolește micul port, să aud valurile mării ce se loveau puternic de stâncile de pe margine, aducând mici stropi de apă, să stau pe bancă auzind doar foșnetul nesfârșit al mării sau cântecul pescărușilor...

Ne-am întors, printre mesele de la tavernele din port, dar fiind ora prânzului, ne-am oprit la una din terase, Le Grand Blue, favorita mea, despre care voi scrie separat, unde ne-am potolit setea și foamea. :) Ne-a plăcut mult acolo, așa că tot acolo am fost și în prima dar și cu ocazia celei de-a doua vizite.

Acum fără grija aceasta, :)), ne-am întors spre sat, propunându-ne să găsim strada cea frumoasă, despre care auzisem, fiind votată una din cele mai frumoase din lume. Am luat-o așadar pe străduțele înguste, pe scări de piatră, printre case frumoase, din piatră cenușie sau roșcată. Am ajuns curând într-o mică piațetă, Πλατια Αηδρεα Κιριακογ, cu un platan mare evident, a cărei umbră binevenită acoperea toată suprafața, plină cu mese, cu turiști, dar și localnici. Aici am văzut pentru prima dată celebrele fântâni otomane, atât de frumoase, după cum aveam să vedem mai apoi în mai multe locuri din oraș. De aici, am dat cu banul, pe unde s-o luăm, pentru că străduțe foarte întortocheate, dau și în stânga și în dreapta, probabil că toate comunică, noi am luat-o spre dreapta și am ajuns la capătul străzii pe care tocmai o căutam, Οδος Διμαρχογ Κοστα Δογκα, cea acoperită de florile de glicină, foarte umbrite de crengile împletite ale arborilor, numite științific, wisteria. Florile de glicină erau pe trecute, doar ici-colo, mai erau câteva flori, îmi pot doar imagina cât este de frumos când sunt toate înflorite. Am admirat însă tulpinile interesante, spectaculos țesute parcă, răsucite. De-alungul străzii sunt multe magazine, cu haine, cu bijuterii, magazine cu tot felul de souveniruri, pălării și încălțăminte de piele, obiecte de ceramică, făcute în satele din apropiere, terase, care au ieșire- balcon spre mare. De aici mai sunt alte mici străduțe în scări către casele situate la un alt nivel, tot mai aproape de castel. De altfel am văzut străduțe cu indicator către kastro, sigur puteți ajunge și pe aici.

La cea de-a doua noastră vizită am luat-o din nou, hai-hui, pe aceste mici străduțe umbrite, sus-jos, am admirat vitrinele, am făcut multe poze, am probat biju-uri, am ieșit la casele acelea pe care le admirasem din drumul spre port, cele cu balcoanele atârnând pe stânci. Balcoanele de lemn colorate în culori intense, maro sau roșii, par mult mai solide de sus, de cât păreau de jos. :p Casele sunt superbe, toate sunt înconjurate de flori și multă verdeață, câte un cățeluș drăguț sau o pisică leneșă, leneveau chiar pe mijlocul străzii, neobosindu-se să se dea din drum. Tot învârtindu-ne pe acolo, am ajuns și la primărie, o clădire impozantă, într-o curte frumoasă, o clădire mare, veche, în stil neoclasic, cu detalii arhitecturale foarte frumoase. La prima vizită o ratasem, iar pe străduțele acelea mici, pietruite, ba la stânga, ba la dreapta, tu trebuie să alegi pe unde s-o iei, pur și simplu, nu poți cuprinde chiar tot, sau poate nici nu mai știi pe unde ai venit sau încotro mergi? Pare a fi un adevărat labirint!

Într-un cuvânt, e o splendoare de oraș... un loc special, unde parcă ești într-un alt timp, fără mare legătură cu prezentul modern. Iar din loc în loc, câte o vedere spre marele albastru. Pe una din străduțe, am coborât spre drumul principal, ieșind undeva după parcare, apoi fix de acolo, pe câteva scări în coborâre, este o alee ce urmărește malul apei și mica plajă, spun mică pentru că este destul de îngustă, deși foarte lungă. În cea mai mare parte este o plajă cu pietre, pe partea dreaptă a aleii sunt câteva mici viluțe, cu terase ieșind pe plajă. Baruri, cafenele, muzică. Curând strada se mai lățește, apar câteva clădiri și pe partea stângă, plaja se mai lățește și ea puțin, din câte văd marea este destul de năbădăioasă, furioasă, aruncând valuri, valuri spre țărm. Aici plaja este bine organizată, cu șezlonguri, umbrele, deși sunt copaci pe margine care asigură suficientă umbră. Cabine de duș, toalete, dușuri pe plajă. După un rând de palmieri, pe stânga, un alt grup de vile, frumoase, cu doar două nivele. Peste câțiva metri ieșim într-o mică piațetă, cu o parcare, mărginit de o clădire părând destul de veche, curând aflu și motivul. Este clădirea unei foste fabrici de ulei de măsline, actualmente trasformat în hotel, Olive Press Hotel, a cărei latură, parte a zidului stă chiar în apă. Deasupra mării, pe o terasă, acoperită, este restaurantul, de aici poți ieși pe un ponton, de unde poți admira marea, furibundă de-a dreptul astăzi. În partea cealaltă a clădirii este intrarea oficială, iar în micul părculeț-grădină de lângă, am văzut amenajat un spațiu verde, pentru copii, șezlonguri și piscină. După perdeaua de tamarini și pini, este o plajă mică, îngustă tare, cu pietre.

Luându-o spre stânga printre livezi de măslini, am ieșit din nou la drumul principal, exact lângă cinematograful în aer liber, foarte aproape de stația de autobuz.

Vă spun sincer că mă bucur că am fost în două zile diferite, una singură nu ar fi fost de ajuns pentru tot ce are de oferit orașul, iar plimbarea pe jos este cea mai bună cale de a-l cunoaște pe îndelete.

Să vă conving și mai bine vă las să vedeți pozele.

Webmaster, o rugăminte

https://youtu. be/25FbZ1DMGz8

mulțumesc!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de maryka in 17.07.2018 11:14:09

Validat / Publicat: 17.07.18 12:44:19


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1182

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 2 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  69600 PMA (din 52 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de maryka? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[17.07.18 12:16:11]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[17.07.18 12:21:16]
» mesaj pers

   @webmaster26:

   Mulțumesc mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[17.07.18 18:26:00]
» mesaj pers

   @maryka: Uite și superbonus-ul cu votul meu!

   Un articol frumos, cu descriere amănunțită și cu detalii necesare viitorului turist.

   Nu știu când vom ajunge acolo, dar dacă va fi să fie, am pus articolul la „favorite”!

   Felicitări, am votat cu drag”:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[17.07.18 19:00:01]
» mesaj pers

   @maryka: Aşteptam acest articol, ştiam că va veni şi nu mi-a înşelat aşteptările. Un oraş de coastă tipic grecesc, încântător, cu peisaje pitoreşti, aşa cum spui şi tu, numai bun de luat la picior pe străduţe. Interesantă chestia cu cooperativa femeilor din Lesbos, când sunt "multe", puterea creşte, inclusiv cea financiară, ca rezultat al muncii lor.

   Îmi place că aţi venit în oraş şi-n altă zi, aşa procedăm şi noi când ne simţim bine într-un anumit loc.

   Aştept următorul review din Lesbos, o seară frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[17.07.18 20:08:31]
» mesaj pers

   @doinafil:

   Mulțumesc frumos! Mă bucur că v-a plăcut! De ajuns,se poate, acum e ușor, cu charter, direct, merită! niciodată nu se știe! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[17.07.18 20:14:44]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mulțumesc mult! Sigur că am mai fost într-una din zile, mie mi-a plăcut foarte mult, e total diferită de capitală, foarte frumos și acolo, dar cumva e altfel... o să vezi! Când stăm mai puține zile, nu reușim să facem asta întotdeauna, adică să mai mergem și a doua oară într-un anumit loc, ei, aici am fost și în capitală încă o dată.

   Iar despre femeile din Lesvos, toată admirația, artiste, creative și mai nou, femei de afaceri. Bravo lor!

   O seară frumoasă și o noapte liniștită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[17.07.18 20:15:59]
» mesaj pers

   @maryka: Superbe plimbările (pentru că au fost două... așa ne-ai spus!).

   Foarte frumoase și pozele. Ai surprins orașul în toată splendoarea. Un labirint de străduțe, care mai de care mai pitorească. Fiecare cu farmecul ei.

   Foarte mult mi-a plăcut plăcut.

   Știu că mai ai de povestit, așa că aștept continuarea.

   Felicitări.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[17.07.18 20:23:52]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Da, mulțumesc, au fost plimbări! Și cât pe ce să fi fost trei, pentru că tot plănuiam să cinăm într-o seară în portul din Molyvos, să vedem castelul și portul luminat noaptea, dar uite că nu s-a mai materializat, ultimele zile am lenevit la plajă, iar seara când ar fi trebuit să plecăm ne era deja prea lene să ne deplasăm așa că preferam să mâncăm mai aproape la noi în Anaxos. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[17.07.18 21:54:03]
» mesaj pers

   @maryka: Minunat articol, superbe poze, felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[17.07.18 22:08:27]
» mesaj pers

   @maryka: Passiflora se cheamă floarea din P84! Prima dată am întâlnit-o și eu în Thassos. Minunată cu adevărat!

   În rest... foarte frumos ai povestit, fotografiile sunt de revistă! O adevărată delectare a simțurilor acest articol al tău (cum era de așteptat, desigur) !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.07.18 07:20:18]
» mesaj pers

   @mishu:

   Mulțumesc frumos!

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.07.18 07:25:49]
» mesaj pers

   @crismis:

   Mulțumesc frumos!

   Mulțumesc și pentru completări, cu floarea, este delicată și frumoasă. Nu-mi amintesc să fi văzut în altă parte.

   Cât despre poze, anul acesta am făcut mai multe ca oriunde. Nu că altă dată nu aș fi făcut, dar aici m-am 'depășit'. Fiecare colțișor sau floare 'se cerea'a fi imortalizate, așa că eu... le-am ascultat!!! 😍

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ovidiuyepi
[18.07.18 13:36:14]
» mesaj pers

   @maryka: Citit cu mare atentie, votat cu mare drag. La fel si pozele care sunt frumoase. Un loc pe care l-am adaugat deja pentru optiuni viitoare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[19.07.18 09:56:10]
» mesaj pers

   @ovidiuyepi:

   Mulțumesc frumos!

   Mă bucur este și pe placul altora, pe noi ne-a încântat, sigur este o insulă de luat în seamă, până acum nu prea cunoscută de români, dar de anul acesta mai ușor accesibilă.

   Iar eu aștept impresiile despre Rodos! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AlinaP18
[19.07.18 23:15:40]
» mesaj pers

   @maryka: Am urmarit cu sufletul la gura postarile dumneavoastra, pentru ca pana acum nu gaseam pe nicaieri pareri ale romanilor despre aceasta insula si din pacate pozele gasite pe google parca nu-i aduc mare cinste.

   Imi place foarte mult faptul ca scrieti atat de detaliat!

   Urmeaza sa plec cu partenerul meu in prima saptamana a lui august in Lesbos, mai exact in Petra avem cazarea.

   Noi preferam plajele mai micute si intime, pitoresti, preferabil cu pini care sunt pana pe plaja si cu nisip, mai putin cu pietris, cu apa cat mai cristalina.

   Pe internet nu prea am gasit asa ceva, ci mai mult plaje mari si late si cu mult pietris, asa ca va intreb pe dumneavoastra daca ati dat de astfel de plaje. Poate chiar ar fi util sa scrieti si un top al plajelor vizitate.

   De asemenea, noi am dori sa inchiriem o masina pentru cateva zile, pentru ca pana acolo vom merge cu avionul.

   Din cate am inteles, ati circulat cu autobuzul, dar se intampla cumva sa stiti si cam cat costa pe zi inchirierea unei masini micute?

   Parca am mai citit la cineva ca e vorba despre aproximativ 30 de euro pe zi.

   Si ca simpla curiozitate, in caz ca ati vizitat si alte zone ale Greciei, Lesbos cam pe ce loc s-ar situa?

   Eu am mai fost in Thassos, Corfu, Lefkada, Halkidiki si Paralia Katerini si as spune ca cel mai mult m-a impresionat Lefkada, iar Paralia Katerini ar fi pe ultimul loc.

   Am mai fost si in Rodos si Skiathos, insa numai in excursii de cate o zi si desi mi-au placut mult, nu am apucat sa imi dau seama de mare lucru in atat de putin timp.

   Va multumesc anticipat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[19.07.18 23:41:29]
» mesaj pers

   @AlinaP18:

   Mulțumesc frumos pentru aprecieri! Mă bucur că ai ales această insulă, este foarte frumoasă! Și crede-mă, că am văzut multe altele. Poți citi de pildă două articole scrise de mine anul trecut, Cea mai frumoasă, cea mai cea..., Ce culoare are marea? Ori poate Plaja mea preferată, articol scris anul acesta. Deși după aceste articole am mai văzut Samos și Lesvos.

   Un top e greu de făcut. Oricum Lesvos e una din cele mai frumoase. Petra, staţiunea e frumoasă, dar satul e și mai frumos. Vă fi articolul meu viitor. Vă urma și unul despre plaje.

   Îți doresc așadar lectură plăcută! 🙂

   A, uitasem. Am închiriat o mașină pentru 3 zile cu 90 de euro. Dar până atunci am mers cu autobuzul local pe unde s-a putut.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- AlinaP18
[19.07.18 23:49:39]
» mesaj pers

   @maryka: Multumesc mult pentru raspunsul rapid!

   Ne-am dorit sa ajungem intr-o zona mai putin cunoscuta si sa simtim Grecia in adevaratul sens al cuvantului, iar Lesbos pare ideala in ceea ce priveste linistea si ruperea de cotidian. Am inteles ca si Samos este foarte frumoasa.

   Abia astept sa citesc urmatorul articol, mai ales cand vad ca atasati si atat de multe poze superbe!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmasterX
[10.12.18 20:38:26]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "O zi în Molyvos, NORD-EGEENE, alte insule" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[10.12.18 20:39:20]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.12.18 09:34:39]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.10.19 06:35:24]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Castelul din Molyvos (Jul.2018) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 15.07.18 de maryka din GHIMBAV [BV]) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

 • Vezi MG AFA pentru această destinaţie
 • INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 10.00
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[90] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Molyvosul și castelul văzut de la farul din port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986304">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986304"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986304">Şterge vot</a></div><span id="v9986304" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986304)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986304Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986304MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Molyvosul și castelul văzut de la farul din port.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] O privire de la far către port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986305">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986305"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986305">Şterge vot</a></div><span id="v9986305" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986305)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986305Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986305MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] O privire de la far către port.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Casele cocoțate pe stânci așa cum se văd de pe drumul spre port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986306">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986306"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986306">Şterge vot</a></div><span id="v9986306" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986306)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986306Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986306MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Casele cocoțate pe stânci așa cum se văd de pe drumul spre port.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2018] De pe drumul spre port, o privire înapoi. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986307">Şterge vot</a></div><span id="v9986307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] De pe drumul spre port, o privire înapoi.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] În port, de la una din mesele terasei Octopus. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986308">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986308"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986308">Şterge vot</a></div><span id="v9986308" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986308)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986308Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986308MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] În port, de la una din mesele terasei Octopus.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] În port, dăm ocol pe faleză. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986309">Şterge vot</a></div><span id="v9986309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018] În port, dăm ocol pe faleză.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2018] De pe șoseaua șerpuitoare se vede portul. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986310">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986310"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986310">Şterge vot</a></div><span id="v9986310" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986310)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986310Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986310MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] De pe șoseaua șerpuitoare se vede portul.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2018] Hoinărind pe strada frumoasă acoperită de crengile glicinei. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986311">Şterge vot</a></div><span id="v9986311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] Hoinărind pe strada frumoasă acoperită de crengile glicinei.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2018] Ziua a doua a vizitei, cerul a creat un adevărat spectacol. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986312">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986312"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986312">Şterge vot</a></div><span id="v9986312" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986312)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986312Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986312MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018] Ziua a doua a vizitei, cerul a creat un adevărat spectacol.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2018] Casele frumoase, de pe drumul spre port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986313">Şterge vot</a></div><span id="v9986313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Casele frumoase, de pe drumul spre port.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] Și o privire înapoi spre plaja din Molyvos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986314">Şterge vot</a></div><span id="v9986314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] Și o privire înapoi spre plaja din Molyvos.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2018] Bărcuțe văzute de la masa Le Grand Blue. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986315">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986315"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986315">Şterge vot</a></div><span id="v9986315" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986315)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986315Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986315MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] Bărcuțe văzute de la masa Le Grand Blue.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] Pe străduțele din Molyvos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986316">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986316"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986316">Şterge vot</a></div><span id="v9986316" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986316)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986316Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986316MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] Pe străduțele din Molyvos.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2018] Portul, acum o privire de peste mare, de pe faleză. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986317">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986317"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986317">Şterge vot</a></div><span id="v9986317" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986317)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986317Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986317MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2018] Portul, acum o privire de peste mare, de pe faleză.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2018] Strada acoperită de împletiturile glicinei. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986318">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986318"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986318">Şterge vot</a></div><span id="v9986318" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986318)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986318Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986318MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2018] Strada acoperită de împletiturile glicinei.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2018] În fața marelui albastru... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986319">Şterge vot</a></div><span id="v9986319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2018] În fața marelui albastru...
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2018] Iată și marele albastru... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986320">Şterge vot</a></div><span id="v9986320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2018] Iată și marele albastru...
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2018] O privire înapoi, din apropierea portului. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986321">Şterge vot</a></div><span id="v9986321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2018] O privire înapoi, din apropierea portului.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2018] Portul, mergem spre far. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986322">Şterge vot</a></div><span id="v9986322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2018] Portul, mergem spre far.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2018] Zona de belvedere. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986323">Şterge vot</a></div><span id="v9986323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2018] Zona de belvedere.
foto maryka [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2018] Una din străzile mai late ale orașului, sus de tot. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986324">Şterge vot</a></div><span id="v9986324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2018] Una din străzile mai late ale orașului, sus de tot.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2018] Mergând spre port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986325">Şterge vot</a></div><span id="v9986325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2018] Mergând spre port.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2018] Un hotel frumos, la capătul străzii ce ajunge în port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986326">Şterge vot</a></div><span id="v9986326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2018] Un hotel frumos, la capătul străzii ce ajunge în port.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2018] Terasa Meltemi, de pe drumul spre port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986327">Şterge vot</a></div><span id="v9986327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2018] Terasa Meltemi, de pe drumul spre port.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2018] Mulți leandri parfumați pe străduțele din Molyvos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986328">Şterge vot</a></div><span id="v9986328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2018] Mulți leandri parfumați pe străduțele din Molyvos.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2018] Una din fântânile otomane, chiar în capătul străzii cu glicină. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986329">Şterge vot</a></div><span id="v9986329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2018] Una din fântânile otomane, chiar în capătul străzii cu glicină.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2018] Ea nu e de vânzare! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986330">Şterge vot</a></div><span id="v9986330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2018] Ea nu e de vânzare!
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2018] În curtea primăriei. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986331">Şterge vot</a></div><span id="v9986331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2018] În curtea primăriei.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2018] Decor pe zidurile caselor. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986332">Şterge vot</a></div><span id="v9986332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2018] Decor pe zidurile caselor.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2018] Sau pe stradă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986333">Şterge vot</a></div><span id="v9986333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2018] Sau pe stradă.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUL-2018] S-o iau la Fuga? -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986334">Şterge vot</a></div><span id="v9986334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUL-2018] S-o iau la Fuga?
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUL-2018] Arhitectură, case, balcoane... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986335">Şterge vot</a></div><span id="v9986335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUL-2018] Arhitectură, case, balcoane...
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUL-2018] Intrăm în curtea primăriei. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986336">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986336"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986336">Şterge vot</a></div><span id="v9986336" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986336)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986336Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986336MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUL-2018] Intrăm în curtea primăriei.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUL-2018] Cam atât sunt de „late” străzile în multe locuri. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986337">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986337"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986337">Şterge vot</a></div><span id="v9986337" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986337)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986337Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986337MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUL-2018] Cam atât sunt de „late” străzile în multe locuri.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUL-2018] Altă străduță frumoasă! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986338">Şterge vot</a></div><span id="v9986338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUL-2018] Altă străduță frumoasă!
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUL-2018] Și din nou privim spre port, de la înălțime! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986339">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986339"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986339">Şterge vot</a></div><span id="v9986339" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986339)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986339Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986339MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUL-2018] Și din nou privim spre port, de la înălțime!
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JUL-2018] Prin port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986340">Şterge vot</a></div><span id="v9986340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JUL-2018] Prin port.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [JUL-2018] O casă frumoasă pe drumul spre port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986341">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986341"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986341">Şterge vot</a></div><span id="v9986341" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986341)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986341Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986341MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [JUL-2018] O casă frumoasă pe drumul spre port.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [JUL-2018] Aleea de lângă mare, pe lângă plajă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986342">Şterge vot</a></div><span id="v9986342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [JUL-2018] Aleea de lângă mare, pe lângă plajă.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [JUL-2018] Un colț pitoresc din port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986343">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986343"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986343">Şterge vot</a></div><span id="v9986343" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986343)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986343Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986343MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [JUL-2018] Un colț pitoresc din port.
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [JUL-2018] Splendoare... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986344">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986344"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986344">Şterge vot</a></div><span id="v9986344" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986344)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986344Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986344MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [JUL-2018] Splendoare...
foto maryka [17.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[90] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.158387899399 sec