87103 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Anaxos Hill Village [Anaxos Skoutarou, i. LESBOS] (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.07.2018
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 14 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ fără masă
PREŢ SEJUR:
1193 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Anaxos Hill Village, un loc minunat, mare și munte!


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Anaxos Hill Village, un loc minunat, mare și munte!

V-am spus deja în articolul cu care am deschis capitolul Lesvos, că am ajuns aici anul acesta din întâmplare, noi dorind să ajungem într-o altă insulă, mai îndepărtată, neofertată încă de agențiile din România, iar în timp ce căutam bilete să mergem tot pe cont propriu, am văzut anunțul pentru Lesvos. Bine, dar unde? Să știți că a fost a doua sau a treia variantă ca prezentare dar pentru mine, din prima clipă a fost clar. Vreau acolo! la Anaxos Hill Village. Și nu am greșit deloc, mi s-a părut cea mai bună alegere.

După cum spune și numele, este situată în Anaxos, o stațiune mică din nord-vestul insulei, la o depărtare de cca 50 km de aeroport. Amplasamentul viluțelor, pentru că vorbim despre un adevărat sat de vacanță, unde sunt 39 de căsuțe, viluțe, căbănuțe, cum vrem să le spunem, fiecare situat pe o anumită porțiune din dealul de la marginea plajei. În general toate au vedere la mare, cele mai multe sunt formate din două apartamente, un pic decalate, nefiind la același nivel. Unele au intrare în față, terasă în spate, adică spre mare, altele au și terasa în față. Sunt studiouri, apartamente de două, trei sau chiar de 5-8 persoane. Fiecare căsuță este denumită, nu numerotată, după numele zeițelor sau a diverse alte personaje din antichitate. Noi am avut căsuța Athina și pot spune că a fost o alegere „înțeleaptă”, pentru că nu am văzut alta la fel, era de sine stătătoare, fără vecini, foarte intimă, cu intrare în spate, unde aveam și o mică terasă, cu o masă și trei scaune, apoi supliment... la câțiva pași, o altă platformă din beton, transformată într-o terasă, cu o masă și alte trei scaune, cu o vedere superbă către mare și plaja din Anaxos, precum și spre dealurile din jur.

Imaginați-vă că auziți valurile mării, așa aproape, dar în același timp, mirosiți pinii, auziți sunetul cicadelor aproape neîncetat, mirosul ierburilor aromatice, întâlnite din plin pe toată insula. Pentru că da, căsuțele sunt în mijlocul unei mici pădurici, de pini, fiecare căsuță fiind învăluită în parfumul lor. De aceea am spus că am fost și la mare, dar am stat la munte. Cu marea la o aruncătură de băț... Toate căsuțele sunt unite prin alei, aproape toate au posibilități de parcare în apropiere, iar punctul culminant, pe vârful dealului, se află piscinele, una mică pentru copii, alta mai mare, pentru adulți, mărginite de șezlonguri, cu umbrele și măsuțe. Tot aici se află și restaurantul, unde se poate servi micul dejun, chiar și pentru cei care nu au inclus în bilet, pot plăti pe loc, iar pe parcursul zilei, pot comanda de mâncare, băuturi răcoritoare, înghețață, etc. De jur-împrejurul terasei, se află un gărduț- grilaj de metal, terasă care oferă o panoramă superbă, cca trei sferturi din rotație, într-o parte fiind plaja, apoi în rest doar marea cea albastră. Pe porțiuni sunt amenajate zone cu gazon artificial, cu mese și fotolii din lemn, cu multe ghivece cu flori colorate, iar în capătul terasei, o zonă de luat masa sau pur și simplu pentru relaxare, dar mai ales pentru visare, :) care este acoperită. De aici, pe câteva scări se poate coborî către o a două terasă, care deja atârnă peste stânci, deasupra mării, de unde poți privi, spre micile insule din jur, cum ar fi Insula Piraților, sau insula leproșilor, pentru că pe vremuri acolo erau trimiși cei cu această boală. În dreapta urcând dinspre alei, avem o vedere superbă către Molyvos, cu celebrul castel, perfect vizibil de aici, iar în stânga, faleza stațiunii, cu terasele de pe margine, plaja cu nisip negru, lungă, frumoasă din Anaxos. În zona în care se află restaurantul, cu o sală la interior, se continuă și cu o terasă, pentru servit masa afară, tot acoperită. Noi nu am mâncat aici, deoarece micul dejun l-am servit în fiecare dimineață, cu excepția a două zile, pe terasa de la căsuța noastră, de obicei alături de Ramses, cu care ne-am împrietenit frumos și care ne-a condus și în ultima zi până în stradă la autocar. De multe ori îi spuneam că mi-e drag și l-aș lua acasă, iar când ne-a condus, i-am spus că nu credeam că el a luat-o în serios. :))

Privind către plajă, admirăm micuța moară de vânt, un frumos decor, atât pe timp de zi, dar și noaptea, când e frumos luminată! Între cele două stânci, cea pe care se află moara și cea pe care este piscina, este o alee îngustă care coboară spre mica mea plajă secretă, pe care am văzut-o din prima zi de la terasă. Aleea se continuă cu scări, destul de abrupte, am coborât încă din prima zi, iar mai apoi am urcat pe acolo de la plajă într-o altă seară, în așteptarea apusului, superb, în fiecare zi, mereu la fel, mereu diferit!

Căsuța Athina

Camera- mare, cca 20 m pătrați, poate mai mult, un dulap de haine în dreapta, cu multe umerașe și două sertare, un pat de o persoană pe peretele din dreapta, patul dublu din lemn, frumos lăcuit, în stânga, încadrat de o noptieră sub geam, iar pe cealaltă parte, o oglindă, cu o măsuță mică și un scăunel. Pe peretele din față două uși, în stânga baia, iar în dreapta,

Bucătăria

Foarte bine dotată, cu un dulap suspendat, toate din lemn lăcuit, cu farfurii, căni și pahare, iar jos, sub blatul de lângă chiuvetă, tigaie, castron, oală, ibric, toate din inox, curate. Un sertar, cu tacâmuri, linguri de lemn, palete, tirbușon, pentru vinul care ne aștepta de bun venit! Ba am avut chiar și fund de lemn, un fierbător de apă, dar și un filtru de cafea, util și bun! O plită electrică, pe care nu am încercat-o.

Frigiderul nou, foarte bun. La chiuvetă, sub bateria clasică, aveam un alt robinet, cu apă potabilă, care era bună și pentru cafea, în cazul nostru.

În priză ne aștepta un aparat pentru țânțari, dar aveam și noi, pentru că întotdeauna ne pregătim cu așa ceva, iar aici poate mai mult ca în altă parte chiar am avut nevoie de ele. Sunt destui țânțari, poate din cauza vegetației bogate, poate din cauza ploilor din prima săptămână pe timp de noapte. În acest scop a fost foarte utilă și prezența plasei de la geam, așa că puteam sta liniștiți cu geamul deschis, în sunetul cicadelor și al valurilor mării...

Am avut un tv, mic, de modă veche, sus pe perete, nici dacă voiam nu vedeam ceva acolo, dar cine s-a dus acolo pentru tv? :p

Între cele două uși de pe peretele din față mai aveam o măsuță mică, utilă pentru micile nimicuri cumpărate, și un fotoliu pe care mă trânteam când intram seara, după ce urcam dealul. :) Pentru că da, acesta este singurul inconvenient, noi știam despre el, l-am acceptat, dar pentru mulți poate fi o problemă, de luat în calcul. Pantele sunt considerabile. Atenție pentru cei care nu pot urca! Noi am zis că seara mai ales, după cină, urcând, se face digestia! :))

Baia

Nu foarte mare, dar bine proporționată, cu geam de aerisire, duș cu margine înaltă, cu două perdele, care opreau orice stropi de apă care ar fi vrut să alunece aiurea :)

Apă caldă non-stop, fără întreruperi.

Chiuveta potrivită, cu suport pentru săpun, o etajeră deasupra, utilă întotdeauna, wc normal, totul foarte curat. Am avut hârtie, ceva consumabile, săpunele mici, șampoane, uscător de păr.

Prosoape curate, foarte albe, am avut tot timpul, chiar mai multe, doamna care făcea curat, pe care n-am întâlnit-o niciodată, pentru că tot timpul eram plecați, dar ne lăsa mereu prosoape mai multe. Lenjerie curată, schimbată la patru zile, parcă.

Decorul pe pereții albi ai camerei, era întregit de niște tablouri frumoase, cuvertura frumos colorată, în ton cu draperia albastră și perdeaua albă, diafană. Pe jos, gresie albă, cu mici modele, frumoasă, luminoasă. Mi-au plăcut mult lustrele, din abajururi textile, atât la bucătărie, cât și în cameră. Mi se pare firesc să pomenesc că și geamurile și obloanele, dar și ușa erau albastre, firesc spun, pe peretele alb.

Wi-fi, prezent la piscină, foarte slab în cameră.

Terasa noastră era mereu răcoroasă, fiind către apus, la umbra pinilor, astfel că nu am avut nevoie de aer condiționat, care există, dar costă 7 euro pe zi.

Există și un seif, tot contra cost.

De asemenea am achitat taxa de stațiune nou înființată anul acesta, 50 cenți pe zi, adică tot 7 euro.

De bunul mers al treburilor, se ocupă un administrator, Stavros, foarte de treabă, care poate fi găsit prin zonă, la recepție, o mică căsuță, undeva la mijlocul satului (de vacanță), sau la telefonul din cameră la interior 12.

La venire, autocarul ne-a lăsat la strada principală, undeva la cca 800 metri de căsuțe, iar el ne-a preluat cu bagajele, apoi ne-a repartizat pe căsuțe. La plecare, în același mod, ne-a dus bagajele din spațiul special amenajat, până la stradă la autocar.

Despre plajă v-am pomenit deja, este la cinci minute, o plajă cu nisip negru, de origine vulcanică, șezlongurile sunt gratuite pentru clienții teraselor aferente fiecărei porțiuni de plajă.

Strada principală, unde este și stația de autobuz, se află la cca 10 minute de mers pe jos, aproximativ 1 km. Aici se află și o brutărie de unde puteți cumpăra pâini bune, albe sau negre, cu semințe sau nu. Dar și multe feluri de plăcinte, cu brânză, șuncă și oregano, spanac, sau dulci, cu mere, etc. mai sunt câteva minimarketuri, două centre de închiriat mașini, Billy's și Kostas, taverne, viluțe, case frumoase ale localnicilor și încă o altă brutărie, ce se laudă că-și începe activitatea în fiecare zi la 4 dimineața, dar despre toate astea mai pe larg, când voi povesti despre Anaxos.

Concluzie

Fără a fi elegant, ci mai degrabă simplu și cochet, pentru noi a fost cea mai bună alegere pe care o puteam face. Am văzut că și pe Booking, nota acordată, 9,1 reflectă din plin tot ce v-am povestit.

Webmaster, o rugăminte - youtu.be/xtgJUMOtv2M - mulțumesc!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de maryka in 09.07.2018 22:29:44

Validat / Publicat: 10.07.18 00:07:09


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 934


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  60500 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[10.07.18 00:06:10]
» mesaj pers

   Excelentă recomandarea

   Mutat în rubrica "Anaxos Hill Village [Anaxos Skoutarou, i. LESBOS], NORD-EGEENE, alte insule" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[10.07.18 00:11:25]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Mulțumesc!

   Da. Este ok.

   Vă reamintesc și de melodia cerută!

   Mulțumesc!

    PS. între timp a apărut şi ilustraţia muzicală, mulţumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[10.07.18 10:47:00]
» mesaj pers

   @maryka: Superb! Mi-ai răsucit cuțitul în rană: mi s-a făcut așa un dor de Grecia, deși nu a trecut nici o lună de când m-am întors din Atena...

   Ramses zis Gigel e o dulceață iar P32 - bestială!

   Știu de pe Facebook că ai colindat insula, așa încât aștept cu nerăbdare următoarele impresii.

   Felicitări pentru review. :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[10.07.18 12:57:37]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   Mulțumesc frumos!

   Da, am colindat pe toată insula, așa că restul urmează!

    Dor îmi este și mie deja, mai ales că aici am găsit o vreme ce nu se aseamănă deloc cu ce am avut acolo o jumătate de lună.

   Ramses m-a cucerit, dar nu a fost singurul, am întâlnit aici pe insulă mai mulți cățeluși decât pisici. La taverne era o gașcă de mâțe și una de cățeluși. Veneau pe rând la câte o masă, iar dacă nu le dădeai nimic, stăteau frumos acolo lângă picioarele tale. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[10.07.18 18:15:23]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[10.07.18 18:46:01]
» mesaj pers

   @maryka: Superb loc, ai dreptate! E (și) genul meu - intim, romantic, dar și tradițional în același timp!

   De ținut minte pentru când va fi să fie Lesbos! Felicitări pentru alegere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[10.07.18 19:48:10]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Mulțumesc mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[10.07.18 20:28:45]
» mesaj pers

   @crismis:

   Mulțumesc frumos!

   Cu adevărat intim și cochet, a fost exact ceea ce aveam nevoie, ne-a oferit răcoare, umbră pe terasă, iar priveliștea de la piscină e splendidă! n-am văzut nicăieri ceva asemănător, pe toată insula! (ca și cazare vorbesc).

    Sper din suflet dacă vă doriți să ajungeți și în această insulă minunată! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[10.07.18 21:09:44]
» mesaj pers

   Of, timpul ăsta nu mi-a dat voie să ajung să scriu şi eu un ecou, decât abia acum, deşi am citit şi am votat cu mare plăcere articolul mai devreme.

   Reprezintă genul de cazare care este şi pe gustul nostru: simplu, idilic, fără mari pretenţii, dar cu mult farmec! În acelaşi timp cu toate condiţiile de care ai nevoie pentru a te simţi cel puţin ca acasă. De multe ori glumesc (dar cu o undă de seriozitate) cu soţul meu că, la bătrâneţe, ar fi bine să ne luăm şi noi o căsuţă undeva în Grecia, pentru a ne petrece iernile acolo. Mă uitam la căsuţa voastră şi parcă mă gândeam serios ce potrivită ar fi pentru mai vechiul nostru vis, parcă nu mai era loc de glumă, ar putea fi realitate.

   S-a dovedit o alegere bună, a voastră sau a agenţiei, nici nu mai contează! Felicitări!

   O seară frumoasă îţi doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[10.07.18 21:16:21]
» mesaj pers

   @maryka: Superbă căsuță ai ales pentru cazarea pe insulă pentru 14 zile!!! Este altceva, este diferit de tot ce știam până acum, este specific grecesc.

   Felicitări pentru alegerea făcută.

   Aici am o întrebare, ai luat prin agenție două sejururi, sau ai rezervat tu direct la căsuțe și separat biletele de avion?

   Știu că pe insule este o problemă cu biletele de avion, sunt avione mici... agenții multe...

   Cum ai făcut de fapt?

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[10.07.18 22:37:28]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mă bucur să citesc ecoul, îmi face mare plăcere întotdeauna, indiferent când este venit. Mai ales că azi nici nu se putea face mare lucru, prima parte a zilei nu a funcționat sait-ul.

   Cu timpul stăm prost și noi, acum că am început din nou serviciul, mai e și vremea proastă care te indispune total.

   Despre căsuța noastră, mi-a plăcut maxim... a fost exact ce ne trebuia. Cât despre bătrânețe, he-he, cochetăm și noi de fiecare dată cu ideea, mai ales că aici am văzut foarte multe case de vânzare.

   Cine știe, vorba ceea, nu spune niciodată, niciodată! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[10.07.18 22:47:20]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Mă bucur că mica noastră căsuță Athina, e plăcută și de alții, pe bună dreptate zic eu. Poate am avut noi noroc și mai multă intimitate ca alții :))

   Biletele le-am luat prin agenție, două sejururi, 14 nopți, direct, cu cazare și transport-avion. Am vrut să facem o combinație, avionul de la ei, cazare prin booking, dar la vremea respectivă, la început de februarie, era infinit mai scump. Prin agenție aveam reducere de early booking.

   Surpriza a fost acum înainte de plecare, am aflat că s-au unit cele două destinații, Samos și Lesvos, iar noi urma să facem o escală în Samos la dus. Nici nu bănuiam anul trecut că voi reveni așa repede în insula ce m-a fermecat în septembrie. Chiar dacă numai pentru o escală. :)

   Tot avionul a fost pentru o singură agenție.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[11.07.18 10:48:42]
» mesaj pers

   @maryka: Foarte frumos locul ales, ai fost inspirată.

   Felicitări!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DOINITA
[11.07.18 11:31:53]
» mesaj pers

   Frumos loc si cred ca intreaga vacanta a fost frumoasa. Ce iti mai poti dori cand asculti cicadele si valurile, ai briza marii si mirosul de pini, adica miros de Grecie! :))

   Felicitari pentu articol si pentru minunata vacanta!

   Vacante la fel de frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.07.18 20:59:36]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Mulțumesc mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.07.18 21:02:22]
» mesaj pers

   @DOINITA:

   Mulțumesc frumos! Am avut o vacanță frumoasă, recunosc, una din cele mai reușite, am văzut multe locuri speciale despre care vă voi povesti în articolele următoare! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DOINITA
[11.07.18 23:13:40]
» mesaj pers

   @maryka: Astept cu interes continuarea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[15.07.18 15:28:17]
» mesaj pers

   @maryka: Foarte frumos, nu am sa comentez mai mult decat au facut-o ceilalti useri pentru ca au spus exact ce trebuia spus. Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[15.07.18 17:11:57]
» mesaj pers

   @mishu:

   Mulțumesc frumos! Cu adevărat am avut parte de un „colțișor” superb, unde am îmbinat marea cu muntele.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [14.10.19 05:09:24]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Plaja din Anaxos și micuța moară, văzute de sus, de la terasă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983340">Şterge vot</a></div><span id="v9983340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Plaja din Anaxos și micuța moară, văzute de sus, de la terasă.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] Vedere spre moară, pe deal, de la prima tavernă de pe plajă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983341">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983341"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983341">Şterge vot</a></div><span id="v9983341" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983341)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983341Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983341MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] Vedere spre moară, pe deal, de la prima tavernă de pe plajă.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Vedere de pe terasă, către stațiune. Piscina e în stânga. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983342">Şterge vot</a></div><span id="v9983342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Vedere de pe terasă, către stațiune. Piscina e în stânga.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2018] Vinul de bun venit! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983343">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983343"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983343">Şterge vot</a></div><span id="v9983343" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983343)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983343Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983343MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Vinul de bun venit!
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] Vedere de la a doua noastră terasă spre mare, în așteptarea apusului. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983344">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983344"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983344">Şterge vot</a></div><span id="v9983344" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983344)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983344Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983344MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] Vedere de la a doua noastră terasă spre mare, în așteptarea apusului.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] Sau o vedere spre mare, tot de acolo, la prima oră a dimineții. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983345">Şterge vot</a></div><span id="v9983345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018] Sau o vedere spre mare, tot de acolo, la prima oră a dimineții.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2018] Terasa a doua văzută de la prima, pini și mare... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983346">Şterge vot</a></div><span id="v9983346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] Terasa a doua văzută de la prima, pini și mare...
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2018] Terasa, locul de servit masa, în dreapta e piscina. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983347">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983347"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983347">Şterge vot</a></div><span id="v9983347" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983347)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983347Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983347MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] Terasa, locul de servit masa, în dreapta e piscina.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2018] Căsuța Athina, văzută de la a doua terasă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983348">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983348"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983348">Şterge vot</a></div><span id="v9983348" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983348)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983348Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983348MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018] Căsuța Athina, văzută de la a doua terasă.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2018] Mic dejun pe terasă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983349">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983349"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983349">Şterge vot</a></div><span id="v9983349" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983349)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983349Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983349MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Mic dejun pe terasă.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] Camera, vedere din ușă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983350">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983350"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983350">Şterge vot</a></div><span id="v9983350" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983350)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983350Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983350MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] Camera, vedere din ușă.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2018] Patul, văzut din față. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983351">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983351"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983351">Şterge vot</a></div><span id="v9983351" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983351)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983351Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983351MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] Patul, văzut din față.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] Partea dreaptă a camerei, în față e bucătăria. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983352">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983352"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983352">Şterge vot</a></div><span id="v9983352" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983352)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983352Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983352MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] Partea dreaptă a camerei, în față e bucătăria.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2018] O parte a piscinei. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983354">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983354"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983354">Şterge vot</a></div><span id="v9983354" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983354)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983354Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983354MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2018] O parte a piscinei.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2018] Camera văzută dinspre bucătărie. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983356">Şterge vot</a></div><span id="v9983356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2018] Camera văzută dinspre bucătărie.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2018] O altă parte a piscinei. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983358">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983358"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983358">Şterge vot</a></div><span id="v9983358" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983358)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983358Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983358MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2018] O altă parte a piscinei.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2018] Căsuța Athina, văzută din față, cu geamul de la bucătărie și baie. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983360">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983360"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983360">Şterge vot</a></div><span id="v9983360" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983360)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983360Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983360MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2018] Căsuța Athina, văzută din față, cu geamul de la bucătărie și baie.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2018] Vedere de la terasa noastră către alte căsuțe. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983364">Şterge vot</a></div><span id="v9983364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2018] Vedere de la terasa noastră către alte căsuțe.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2018] O altă vedere către piscină. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983367">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983367"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983367">Şterge vot</a></div><span id="v9983367" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983367)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983367Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983367MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2018] O altă vedere către piscină.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2018] Spre bucătărie, îmi place abajurul. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983369">Şterge vot</a></div><span id="v9983369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2018] Spre bucătărie, îmi place abajurul.
foto maryka [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2018] Vedere dinspre piscină către una din terasele acoperite. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983371">Şterge vot</a></div><span id="v9983371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2018] Vedere dinspre piscină către una din terasele acoperite.
foto maryka [09.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2018] Ușor mă plimbam pe gard... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983373">Şterge vot</a></div><span id="v9983373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2018] Ușor mă plimbam pe gard...
foto maryka [09.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2018] Cea de-a doua terasă de la piscină, cea care atârnă peste stânci, neacoperită. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983374">Şterge vot</a></div><span id="v9983374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2018] Cea de-a doua terasă de la piscină, cea care atârnă peste stânci, neacoperită.
foto maryka [09.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2018] Prietenul meu, Ramses, sau Georgel, prezent în fiecare dimineață. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983375">Şterge vot</a></div><span id="v9983375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2018] Prietenul meu, Ramses, sau Georgel, prezent în fiecare dimineață.
foto maryka [09.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2018] Parte din terasa acoperită, în zare Insula Piraților. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983376">Şterge vot</a></div><span id="v9983376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2018] Parte din terasa acoperită, în zare Insula Piraților.
foto maryka [09.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2018] Vedere spre ușă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983377">Şterge vot</a></div><span id="v9983377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2018] Vedere spre ușă.
foto maryka [09.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.137859106064 sec