ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 09.07.2018
Avatar maryka
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Ghimbav [BV]
ÎNSCRIS: 14.07.11
STATUS: CONSUL
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 14 nopți
cuplu fara copii
REGIM MASĂ fără masă
PREŢ SEJUR: 1193 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE REZULTATĂ
96.25%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Anaxos Hill Village [Anaxos Skoutarou, i. LESBOS](încă) NECLASIFICATĂ

NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Anaxos Hill Village, un loc minunat, mare și munte!

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Anaxos Hill Village, un loc minunat, mare și munte!

V-am spus deja în articolul cu care am deschis capitolul Lesvos, că am ajuns aici anul acesta din întâmplare, noi dorind să ajungem într-o altă insulă, mai îndepărtată, neofertată încă de agențiile din România, iar în timp ce căutam bilete să mergem tot pe cont propriu, am văzut anunțul pentru Lesvos. Bine, dar unde? Să știți că a fost a doua sau a treia variantă ca prezentare dar pentru mine, din prima clipă a fost clar. Vreau acolo! la Anaxos Hill Village. Și nu am greșit deloc, mi s-a părut cea mai bună alegere.

După cum spune și numele, este situată în Anaxos, o stațiune mică din nord-vestul insulei, la o depărtare de cca 50 km de aeroport. Amplasamentul viluțelor, pentru că vorbim despre un adevărat sat de vacanță, unde sunt 39 de căsuțe, viluțe, căbănuțe, cum vrem să le spunem, fiecare situat pe o anumită porțiune din dealul de la marginea plajei. În general toate au vedere la mare, cele mai multe sunt formate din două apartamente, un pic decalate, nefiind la același nivel. Unele au intrare în față, terasă în spate, adică spre mare, altele au și terasa în față. Sunt studiouri, apartamente de două, trei sau chiar de 5-8 persoane. Fiecare căsuță este denumită, nu numerotată, după numele zeițelor sau a diverse alte personaje din antichitate. Noi am avut căsuța Athina și pot spune că a fost o alegere „înțeleaptă”, pentru că nu am văzut alta la fel, era de sine stătătoare, fără vecini, foarte intimă, cu intrare în spate, unde aveam și o mică terasă, cu o masă și trei scaune, apoi supliment... la câțiva pași, o altă platformă din beton, transformată într-o terasă, cu o masă și alte trei scaune, cu o vedere superbă către mare și plaja din Anaxos, precum și spre dealurile din jur.

Imaginați-vă că auziți valurile mării, așa aproape, dar în același timp, mirosiți pinii, auziți sunetul cicadelor aproape neîncetat, mirosul ierburilor aromatice, întâlnite din plin pe toată insula. Pentru că da, căsuțele sunt în mijlocul unei mici pădurici, de pini, fiecare căsuță fiind învăluită în parfumul lor. De aceea am spus că am fost și la mare, dar am stat la munte. Cu marea la o aruncătură de băț... Toate căsuțele sunt unite prin alei, aproape toate au posibilități de parcare în apropiere, iar punctul culminant, pe vârful dealului, se află piscinele, una mică pentru copii, alta mai mare, pentru adulți, mărginite de șezlonguri, cu umbrele și măsuțe. Tot aici se află și restaurantul, unde se poate servi micul dejun, chiar și pentru cei care nu au inclus în bilet, pot plăti pe loc, iar pe parcursul zilei, pot comanda de mâncare, băuturi răcoritoare, înghețață, etc. De jur-împrejurul terasei, se află un gărduț- grilaj de metal, terasă care oferă o panoramă superbă, cca trei sferturi din rotație, într-o parte fiind plaja, apoi în rest doar marea cea albastră. Pe porțiuni sunt amenajate zone cu gazon artificial, cu mese și fotolii din lemn, cu multe ghivece cu flori colorate, iar în capătul terasei, o zonă de luat masa sau pur și simplu pentru relaxare, dar mai ales pentru visare, :) care este acoperită. De aici, pe câteva scări se poate coborî către o a două terasă, care deja atârnă peste stânci, deasupra mării, de unde poți privi, spre micile insule din jur, cum ar fi Insula Piraților, sau insula leproșilor, pentru că pe vremuri acolo erau trimiși cei cu această boală. În dreapta urcând dinspre alei, avem o vedere superbă către Molyvos, cu celebrul castel, perfect vizibil de aici, iar în stânga, faleza stațiunii, cu terasele de pe margine, plaja cu nisip negru, lungă, frumoasă din Anaxos. În zona în care se află restaurantul, cu o sală la interior, se continuă și cu o terasă, pentru servit masa afară, tot acoperită. Noi nu am mâncat aici, deoarece micul dejun l-am servit în fiecare dimineață, cu excepția a două zile, pe terasa de la căsuța noastră, de obicei alături de Ramses, cu care ne-am împrietenit frumos și care ne-a condus și în ultima zi până în stradă la autocar. De multe ori îi spuneam că mi-e drag și l-aș lua acasă, iar când ne-a condus, i-am spus că nu credeam că el a luat-o în serios. :))

Privind către plajă, admirăm micuța moară de vânt, un frumos decor, atât pe timp de zi, dar și noaptea, când e frumos luminată! Între cele două stânci, cea pe care se află moara și cea pe care este piscina, este o alee îngustă care coboară spre mica mea plajă secretă, pe care am văzut-o din prima zi de la terasă. Aleea se continuă cu scări, destul de abrupte, am coborât încă din prima zi, iar mai apoi am urcat pe acolo de la plajă într-o altă seară, în așteptarea apusului, superb, în fiecare zi, mereu la fel, mereu diferit!

Căsuța Athina

Camera- mare, cca 20 m pătrați, poate mai mult, un dulap de haine în dreapta, cu multe umerașe și două sertare, un pat de o persoană pe peretele din dreapta, patul dublu din lemn, frumos lăcuit, în stânga, încadrat de o noptieră sub geam, iar pe cealaltă parte, o oglindă, cu o măsuță mică și un scăunel. Pe peretele din față două uși, în stânga baia, iar în dreapta,

Bucătăria

Foarte bine dotată, cu un dulap suspendat, toate din lemn lăcuit, cu farfurii, căni și pahare, iar jos, sub blatul de lângă chiuvetă, tigaie, castron, oală, ibric, toate din inox, curate. Un sertar, cu tacâmuri, linguri de lemn, palete, tirbușon, pentru vinul care ne aștepta de bun venit! Ba am avut chiar și fund de lemn, un fierbător de apă, dar și un filtru de cafea, util și bun! O plită electrică, pe care nu am încercat-o.

Frigiderul nou, foarte bun. La chiuvetă, sub bateria clasică, aveam un alt robinet, cu apă potabilă, care era bună și pentru cafea, în cazul nostru.

În priză ne aștepta un aparat pentru țânțari, dar aveam și noi, pentru că întotdeauna ne pregătim cu așa ceva, iar aici poate mai mult ca în altă parte chiar am avut nevoie de ele. Sunt destui țânțari, poate din cauza vegetației bogate, poate din cauza ploilor din prima săptămână pe timp de noapte. În acest scop a fost foarte utilă și prezența plasei de la geam, așa că puteam sta liniștiți cu geamul deschis, în sunetul cicadelor și al valurilor mării...

Am avut un tv, mic, de modă veche, sus pe perete, nici dacă voiam nu vedeam ceva acolo, dar cine s-a dus acolo pentru tv? :p

Între cele două uși de pe peretele din față mai aveam o măsuță mică, utilă pentru micile nimicuri cumpărate, și un fotoliu pe care mă trânteam când intram seara, după ce urcam dealul. :) Pentru că da, acesta este singurul inconvenient, noi știam despre el, l-am acceptat, dar pentru mulți poate fi o problemă, de luat în calcul. Pantele sunt considerabile. Atenție pentru cei care nu pot urca! Noi am zis că seara mai ales, după cină, urcând, se face digestia! :))

Baia

Nu foarte mare, dar bine proporționată, cu geam de aerisire, duș cu margine înaltă, cu două perdele, care opreau orice stropi de apă care ar fi vrut să alunece aiurea :)

Apă caldă non-stop, fără întreruperi.

Chiuveta potrivită, cu suport pentru săpun, o etajeră deasupra, utilă întotdeauna, wc normal, totul foarte curat. Am avut hârtie, ceva consumabile, săpunele mici, șampoane, uscător de păr.

Prosoape curate, foarte albe, am avut tot timpul, chiar mai multe, doamna care făcea curat, pe care n-am întâlnit-o niciodată, pentru că tot timpul eram plecați, dar ne lăsa mereu prosoape mai multe. Lenjerie curată, schimbată la patru zile, parcă.

Decorul pe pereții albi ai camerei, era întregit de niște tablouri frumoase, cuvertura frumos colorată, în ton cu draperia albastră și perdeaua albă, diafană. Pe jos, gresie albă, cu mici modele, frumoasă, luminoasă. Mi-au plăcut mult lustrele, din abajururi textile, atât la bucătărie, cât și în cameră. Mi se pare firesc să pomenesc că și geamurile și obloanele, dar și ușa erau albastre, firesc spun, pe peretele alb.

Wi-fi, prezent la piscină, foarte slab în cameră.

Terasa noastră era mereu răcoroasă, fiind către apus, la umbra pinilor, astfel că nu am avut nevoie de aer condiționat, care există, dar costă 7 euro pe zi.

Există și un seif, tot contra cost.

De asemenea am achitat taxa de stațiune nou înființată anul acesta, 50 cenți pe zi, adică tot 7 euro.

De bunul mers al treburilor, se ocupă un administrator, Stavros, foarte de treabă, care poate fi găsit prin zonă, la recepție, o mică căsuță, undeva la mijlocul satului (de vacanță), sau la telefonul din cameră la interior 12.

La venire, autocarul ne-a lăsat la strada principală, undeva la cca 800 metri de căsuțe, iar el ne-a preluat cu bagajele, apoi ne-a repartizat pe căsuțe. La plecare, în același mod, ne-a dus bagajele din spațiul special amenajat, până la stradă la autocar.

Despre plajă v-am pomenit deja, este la cinci minute, o plajă cu nisip negru, de origine vulcanică, șezlongurile sunt gratuite pentru clienții teraselor aferente fiecărei porțiuni de plajă.

Strada principală, unde este și stația de autobuz, se află la cca 10 minute de mers pe jos, aproximativ 1 km. Aici se află și o brutărie de unde puteți cumpăra pâini bune, albe sau negre, cu semințe sau nu. Dar și multe feluri de plăcinte, cu brânză, șuncă și oregano, spanac, sau dulci, cu mere, etc. mai sunt câteva minimarketuri, două centre de închiriat mașini, Billy's și Kostas, taverne, viluțe, case frumoase ale localnicilor și încă o altă brutărie, ce se laudă că-și începe activitatea în fiecare zi la 4 dimineața, dar despre toate astea mai pe larg, când voi povesti despre Anaxos.

Concluzie

Fără a fi elegant, ci mai degrabă simplu și cochet, pentru noi a fost cea mai bună alegere pe care o puteam face. Am văzut că și pe Booking, nota acordată, 9,1 reflectă din plin tot ce v-am povestit.

Webmaster, o rugăminte - youtu.be/xtgJUMOtv2M - mulțumesc!

Citește și CONTINUAREA aici

---
Trimis de maryka in 09.07.18 22:29:44
Validat / Publicat: 10.07.18 00:07:09
VIZUALIZĂRI: 962INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
19 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 60500 PMA (din 45 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com
 • INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  19 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [10.07.18 00:06:10] »

  Excelentă recomandarea

  Mutat în rubrica "Anaxos Hill Village [Anaxos Skoutarou, i. LESBOS], NORD-EGEENE, alte insule" (nou-creată pe sait)

  --

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [10.07.18 00:11:25] »

  @webmasterX:

  Mulțumesc!

  Da. Este ok.

  Vă reamintesc și de melodia cerută!

  Mulțumesc!

  PS. între timp a apărut şi ilustraţia muzicală, mulţumesc

  Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [10.07.18 10:47:00] »

  @maryka: Superb! Mi-ai răsucit cuțitul în rană: mi s-a făcut așa un dor de Grecia, deși nu a trecut nici o lună de când m-am întors din Atena...

  Ramses zis Gigel e o dulceață iar P32 - bestială!

  Știu de pe Facebook că ai colindat insula, așa încât aștept cu nerăbdare următoarele impresii.

  Felicitări pentru review.

  maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [10.07.18 12:57:37] »

  @Carmen Ion:

  Mulțumesc frumos!

  Da, am colindat pe toată insula, așa că restul urmează!

  Dor îmi este și mie deja, mai ales că aici am găsit o vreme ce nu se aseamănă deloc cu ce am avut acolo o jumătate de lună.

  Ramses m-a cucerit, dar nu a fost singurul, am întâlnit aici pe insulă mai mulți cățeluși decât pisici. La taverne era o gașcă de mâțe și una de cățeluși. Veneau pe rând la câte o masă, iar dacă nu le dădeai nimic, stăteau frumos acolo lângă picioarele tale.

  webmaster [10.07.18 18:15:23] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  crismis [10.07.18 18:46:01] »

  @maryka: Superb loc, ai dreptate! E (și) genul meu - intim, romantic, dar și tradițional în același timp!

  De ținut minte pentru când va fi să fie Lesbos! Felicitări pentru alegere!

  maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [10.07.18 19:48:10] »

  @webmaster:

  Mulțumesc mult!

  maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [10.07.18 20:28:45] »

  @crismis:

  Mulțumesc frumos!

  Cu adevărat intim și cochet, a fost exact ceea ce aveam nevoie, ne-a oferit răcoare, umbră pe terasă, iar priveliștea de la piscină e splendidă! n-am văzut nicăieri ceva asemănător, pe toată insula! (ca și cazare vorbesc).

  Sper din suflet dacă vă doriți să ajungeți și în această insulă minunată!

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [10.07.18 21:09:44] »

  Of, timpul ăsta nu mi-a dat voie să ajung să scriu şi eu un ecou, decât abia acum, deşi am citit şi am votat cu mare plăcere articolul mai devreme.

  Reprezintă genul de cazare care este şi pe gustul nostru: simplu, idilic, fără mari pretenţii, dar cu mult farmec! În acelaşi timp cu toate condiţiile de care ai nevoie pentru a te simţi cel puţin ca acasă. De multe ori glumesc (dar cu o undă de seriozitate) cu soţul meu că, la bătrâneţe, ar fi bine să ne luăm şi noi o căsuţă undeva în Grecia, pentru a ne petrece iernile acolo. Mă uitam la căsuţa voastră şi parcă mă gândeam serios ce potrivită ar fi pentru mai vechiul nostru vis, parcă nu mai era loc de glumă, ar putea fi realitate.

  S-a dovedit o alegere bună, a voastră sau a agenţiei, nici nu mai contează! Felicitări!

  O seară frumoasă îţi doresc!

  ANILU [10.07.18 21:16:21] »

  @maryka: Superbă căsuță ai ales pentru cazarea pe insulă pentru 14 zile!!! Este altceva, este diferit de tot ce știam până acum, este specific grecesc.

  Felicitări pentru alegerea făcută.

  Aici am o întrebare, ai luat prin agenție două sejururi, sau ai rezervat tu direct la căsuțe și separat biletele de avion?

  Știu că pe insule este o problemă cu biletele de avion, sunt avione mici... agenții multe...

  Cum ai făcut de fapt?

  Toate cele bune.

  maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [10.07.18 22:37:28] »

  @irinad:

  Mă bucur să citesc ecoul, îmi face mare plăcere întotdeauna, indiferent când este venit. Mai ales că azi nici nu se putea face mare lucru, prima parte a zilei nu a funcționat sait-ul.

  Cu timpul stăm prost și noi, acum că am început din nou serviciul, mai e și vremea proastă care te indispune total.

  Despre căsuța noastră, mi-a plăcut maxim... a fost exact ce ne trebuia. Cât despre bătrânețe, he-he, cochetăm și noi de fiecare dată cu ideea, mai ales că aici am văzut foarte multe case de vânzare.

  Cine știe, vorba ceea, nu spune niciodată, niciodată!

  maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [10.07.18 22:47:20] »

  @ANILU:

  Mă bucur că mica noastră căsuță Athina, e plăcută și de alții, pe bună dreptate zic eu. Poate am avut noi noroc și mai multă intimitate ca alții

  Biletele le-am luat prin agenție, două sejururi, 14 nopți, direct, cu cazare și transport-avion. Am vrut să facem o combinație, avionul de la ei, cazare prin booking, dar la vremea respectivă, la început de februarie, era infinit mai scump. Prin agenție aveam reducere de early booking.

  Surpriza a fost acum înainte de plecare, am aflat că s-au unit cele două destinații, Samos și Lesvos, iar noi urma să facem o escală în Samos la dus. Nici nu bănuiam anul trecut că voi reveni așa repede în insula ce m-a fermecat în septembrie. Chiar dacă numai pentru o escală.

  Tot avionul a fost pentru o singură agenție.

  krisstinna [11.07.18 10:48:42] »

  @maryka: Foarte frumos locul ales, ai fost inspirată.

  Felicitări!

  DOINITA [11.07.18 11:31:53] »

  Frumos loc si cred ca intreaga vacanta a fost frumoasa. Ce iti mai poti dori cand asculti cicadele si valurile, ai briza marii si mirosul de pini, adica miros de Grecie!

  Felicitari pentu articol si pentru minunata vacanta!

  Vacante la fel de frumoase!

  maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [11.07.18 20:59:36] »

  @krisstinna:

  Mulțumesc mult!

  maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [11.07.18 21:02:22] »

  @DOINITA:

  Mulțumesc frumos! Am avut o vacanță frumoasă, recunosc, una din cele mai reușite, am văzut multe locuri speciale despre care vă voi povesti în articolele următoare!

  DOINITA [11.07.18 23:13:40] »

  @maryka: Astept cu interes continuarea!

  mishu [15.07.18 15:28:17] »

  @maryka: Foarte frumos, nu am sa comentez mai mult decat au facut-o ceilalti useri pentru ca au spus exact ce trebuia spus. Felicitari, votat cu mare drag.

  maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [15.07.18 17:11:57] »

  @mishu:

  Mulțumesc frumos! Cu adevărat am avut parte de un „colțișor” superb, unde am îmbinat marea cu muntele.

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  ANILU, crismis, DOINITA, irinad, maryka, mishu
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  Website Security Test
  pagină generată în 0.0938739776611 sec
  ecranul dvs: 1 x 1