87045 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă insula Lesvos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.07.2018
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 14 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Lesvos, insula de smarald


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Așa este promovată insula la tv, în promo-urile de prezentare. Așa este, v-o spun acum și eu, după ce am „bătut-o” în lung și lat, cu toate că pe anumite porțiuni, contrastul este mare, de zici că ai aterizat pe o altă planetă... o să detaliez pe parcurs.

Au fost multe vacanțe până acum, multe concedii reușite și frumoase, dar asta parcă le-a întrecut pe toate! De ce? Nu știu exact, dar probabil că retrăind acum prin povestirile mele toate senzațiile pe care le-am simțit acolo, la final voi putea avea un răspuns.

Lesvos, este a treia insulă ca mărime a Greciei, după Creta și Evia. Situată în estul mării Egee, foarte aproape de țărmurile Turciei, în marea Traciei, este una din cele mai frumoase insule văzute de mine. O colegă AFA, spunea odată că întotdeauna ultimul loc văzut este cel mai frumos. Da și nu! dar acum spun da! M-a fascinat și pe mine, mai ales că acum după ce am văzut atâtea alte insule nu credeam că mă mai poate surprinde ceva și totuși, uite că există mereu locuri fabuloase, simple și fermecătoare! Mie așa mi s-a părut Lesvos.

În primul rând am fost uimită că la final de luna iunie, ba chiar o săptămână din iulie, eram în extrasezon, ei așteptau mai mulți turiști, după 15 iulie. Poate, dar și așa, eu cred totuși că nu e nici foarte asaltată de turiști. Am cutreierat pe toată insula, am găsit locuri aproape pustii, cu doar câțiva localnici ce își vedeau de treburile lor, sate de munte atât de șarmante în simplitatea lor, case goale, foarte multe de vânzare, ori cu stăpâni ce încă nu au venit pe insulă. Sunt mulți străini ce și-au cumpărat case și vin doar pe timpul verii sau greci de pe continent care vin în vacanță. Am găsit locuri speciale, plaje frumoase, cu nisip sau pietre, cu stânci sau bolovani, am văzut km întregi de păduri de pin, stejari, castani, livezi întinse de măslini, sunt cca 11 milioane, fiind al doilea mare producător de ulei de măsline după insula Creta. Sunt foarte mulți pomi fructiferi, pruni, piersici, meri, peri, gutui, lămâi, lime, portocali, rodii, smochini, nuci, viță de vie etc. Vegetația este bogată, yucca mari, palmieri spectaculoși, foarte mulți leandrii frumos mirositori, iasomie, caprifoi, bouganvillea ceva mai puțin ca pe alte insule, trandafiri, crini, mușcate foarte crețe și bogate.

Animale sunt multe, ghida ne-a povestit că sunt cca 600 000 de capete de ovine, capre, apoi sunt cai, măgari, foarte mulți cățeluși de talie mică, adorabili, care aproape că depășesc numărul pisicilor, iar la taverne, se întrec în așteptarea pentru ceva bun.

Cea care a dus faima insulei în lume este poeta antică Sapho, născută aici, la Eressos, undeva între anii 630-570 î. Hr. A fost prima femeie care a recunoscut iubirea pentru o altă femeie, poate pentru asta :) sau pentru simpatiile politice a fost exilată apoi în Sicilia.

Chiar și azi, în Eressos, locul ei de naștere, se desfășoară un festival al lesbienelor, deși localnicii sunt revoltați, pentru că sunt contrare principiilor ortodoxismului, dar încearcă să se adapteze vremurilor moderne care cer toleranță.

Lesvos este și patria băuturii Ouzo, aici producându-se pentru prima dată faimoasa băutură aromatizată cu anason. Am trecut pe lângă Muzeul Ouzo din Agios Isidoros, de lângă Plomari, dar și pe lângă fabrica de Ouzo din marginea capitalei, Mytilini.

Pe lângă cele deja amintite, unul din obiectivele noastre pe insulă a fost să vedem Pădurea Pietrificată din Sigri. Ne-am cam bosumflat când la venire, ghida ne-a explicat că pădurea este închisă pentru reamenajare, pentru că se fac noi excavații, însă pe parcurs am aflat că există cinci parcuri, toate facând parte din Geoparcul Lesvos, membru al Rețelei Europene de Geoparcuri din 2000, este un loc unic în Europa, al doilea în lume. Era să ratăm vizita, dar norocul ne-a surâs iar la momentul potrivit vă voi povesti într-un articol separat.

M-a fermecat capitala Mytilene, un oraș mare, întins pe lângă mare, situat în jurul unei faleze, de o parte și alta, ca într-un amfiteatru, cu un castel pe o colină, începând de la mare, iar exact în partea opusă, pe cealaltă colină Ancient Theatre, într-o pădure de pini. Ușor de parcurs, cu case cu o arhitectură frumoasă, mari conace boierești, unele restaurate și devenite hoteluri, altele, abandonate, împrejmuite de multă verdeață, un oraș cu foarte multe spații verzi, multe parcuri și biserici, multe statui, mulți imigranți, dar care nu ne-au inspirat nici o clipă vreun sentiment de teamă, marea majoritate fiind integrați în societate, bine îmbrăcați. Sunt și câteva cazuri sociale, ca peste tot, dar nu multe. Un alt oraș care m-a cucerit a fost Molyvos sau Mythimna, cum îi spun localnicii. Cu un castel pe un vârf de deal, bine amplasat, cu casele care coboară de sub castel, frumos ordonate, cu străduțe întortocheate, cu foarte multe scări, străduțe pietruite, cu celebra stradă, acoperită de glicină, votată într-un top, cea mai frumoasă stradă din lume. Case umbroase, din piatră, cu obloane de lemn, superbele balcoane de lemn, cu grilaje metalice, care stau parcă atârnate pe stânci, vizibile de pe faleza care merge spre micuțul port.

Unul din satele care m-a fascinat a fost Petra, un sat vechi, cu case frumoase, de piatră, cu mica Meteoră, cum i-am spus eu, renumită pentru stânca din mijlocul ei pe care stă o mânăstire, iar ca să ajungi la ea, trebuie să urci 114 trepte. Dar de acolo de sus, se desfășoară în fața ochilor o minunată priveliște, spre mare, spre plajă, spre mica stațiune sau spre port.

Dar despre toate astea și încă multe altele, voi povesti separat pe îndelete.

Un aspect important pentru plimbările pe insulă, o reprezintă drumurile. Pe cuvânt vă spun că mi s-a părut cea mai spectaculoasă, cu drumuri șerpuitoare, amețitoare, cu niște serpentine solicitante pentru șoferi, dar și pentru cei care priveau întregul ansamblu. Drumurile sunt bune, semnalizate ici-colo, dar ne-am obișnuit cu asta, iar prin sate, am trecut de multe ori prin mijlocul tavernelor, bătrâneii stând de-o parte și alta a drumului, la un pahar de ouzo, făcând probabil pariu, care mașină lovește prima masă :)

Am circulat cu transportul în comun, pe plan local, cu autobuze care fac legătura între satele și stațiunile învecinate, de exemplu Anaxos-Petra-Molyvos-Efthalou. Iar până în capitală, este un singur autobuz, ce pleacă la 7 și se întoarce la 13.15. Sigur că la fel sunt și în alte zone, autobuze care leagă satele din jur. Punctualitatea este punctul forte. Ne-am încadrat astfel că am vizitat tot ce-am putut așa, apoi am închiriat o mașină pentru 3 zile, un Hyundai I20, cu 90 euro, care ne-a purtat către estul, sudul, nordul și vestul insulei, dar și prin satele pitorești de munte.

Prețurile sunt cele mai mici, din ultimele insule vizitate, mă refer aici la masa de la tavernă, la băuturi, fructe, la produse alimentare. Am stat 14 zile, am mâncat în multe locuri, dar mai mult de 23-24 euro n-am dat nicăieri pe masă.

Locul de cazare este foarte important pentru reușita unei vacanțe, iar aici am făcut alegerea ideală, a fost pentru mine, dragoste la prima vedere. Pentru că vroiam o altă destinație pentru vacanța grecească de anul acesta, încă din timpul iernii, am văzut oferta unei agenții, pentru această nouă destinație iar Anaxos Hill Village, unde am stat mi-a picat cu tronc. Așa că a fost Lesvos. Va fi un alt articol, cu toate informațiile utile.

Insula Lesvos, este de origine vulcanică, așa că în multe locuri mai sunt izvoare cu apă termală, cu proprietăți vindecătoare, Paralia Thermi, o fostă stațiune frumoasă pe vremuri, cu o clădire impunătoare, din păcate degradată astăzi, dar totuși cu un farmec aparte... Apoi Efthalou, unde pentru 4 euro poți face băi cu apă fierbinte la 40-43 grade cca 45 de minute. :)

Și nu în ultimul rând, apusurile de soare sunt fantastice, cu excepția unei seri în care soarele s-a ascuns după nori, am admirat seară de seară apusul, la fel și de fiecare dată diferit... Romanticilor, dar nu numai, cu siguranță le va plăcea! :))

Nu știu dacă v-am spus despre toate aspectele importante dar vă las să vedeți pozele, iar pe parcurs, voi completa în viitoarele articole, cu multe informații necesare. Dacă v-a plăcut, urmați-mă!

 

Webmaster, o rugăminte pentru bună dispoziție și o plăcută lecturare - youtu.be/9xqHvVjQH2Q. mulțumesc frumos!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de maryka in 08.07.2018 18:17:10

Validat / Publicat: 08.07.18 23:05:54


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 3481


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  51500 PMA (din 56 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de maryka? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[08.07.18 23:04:31]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[09.07.18 00:54:55]
» mesaj pers

   @maryka:

   Păi eu te-aș urma și ieri dar nu mă înțeleg cu timpul 😁

   Pozele alea frumoase trebuie să le savurez la o cafea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.07.18 07:35:08]
» mesaj pers

   @maryka: Aşteptam articolul acesta general şi iată că a venit, el relevă ce vacanţă frumoasă aţi avut, pentru care vă felicit sincer!

   Îţi voi destăinui că, pentru mine, insula Lesbos (îi voi spune aşa din obişnuinţă, şi nu Lesvos, ca în greacă) nu este chiar aşa de străină, nu pentru că aş fi vizitat-o, ci pentru că am cochetat la un moment dat cu ideea de a o vedea, în urmă cu vreo şase-şapte ani. Am plănuit atunci o vacanţă combinată cu o săptămână în Turcia în zona Ayvalık, exact de unde se ia ferry către insula Lesbos, şi încă o săptămână în Lesbos unde ajungeam cu ferry, evident de pe malul turcesc.

   La momentul respectiv, mă documentasem binişor asupra insulei şi a obiectivelor sale, ba mai mult, ne orientaserăm la o cazare în Petra.

   Totul a picat, fiindcă prietenii cu care mergeam (pe atunci nu mergeam singuri), n-au mai vrut "să se complice" cu două ţări şi, deşi noi am insistat, n-am avut succes. Soţul meu vroia neapărat să ajungă la Plomari, în "patria" ouzo, ştiind că cel mai bun ouzo se fabrică în Lesbos, cel puţin aşa se spune.

   Acum, în timp ce eram cazaţi la Assos la hotelul despre care tocmai am scris, vedeam Lesbosul foarte aproape, cred că în zona Skala Sikamineas şi ne gândeam la voi, ştiind că veţi merge în Lesbos, deşi nu mai ţineam minte când, chiar am vorbit un pic despre voi.

   Aştept continuările, sunt sigură că mă vor încânta la fel de mult! O zi frumoasă îţi doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1800 PMA1 (din 6 voturi)]
- crismis
[09.07.18 07:35:52]
» mesaj pers

   @maryka: Gata, pot să încep săptămâna și știu sigur că-mi va merge bine - acum, după ce am vizionat atâtea imagini minunate! Mai ales că până la vacanța mea grecească mai e!

   Superb! Un loc autentic! ❤

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[09.07.18 07:46:58]
» mesaj pers

   O placere sa-ti citesc review-ul, pe care îl asteptam. Felicitări pentru inspirată alegere, impresiile și pozele postate! Acum pot visa la un alt loc frumos al Greciei, insula Lesvos.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[09.07.18 09:26:48]
» mesaj pers

   @maryka: Și eu voi visa la Grecia, la mare la soare...

   Anul acesta nu am nici o șansă să ajung la mare și mai ales în Grecia 😭

   Dar voi citi cu plăcere tot ce se scrie despre mare și în special despre Grecia.

   Așteptam să ne scrii despre vacanța voastră grecească.

   Foarte frumos ai descris insula și ai surprins-o în poze.

   Mai am întrebări dar mă rezerv pentru articolele următoare.

   Anul acesta am simțit că s-a făcut multă reclamă, chiar agresivă uneori, acestei insule. Așa am simțit eu, poate și din cauza poveștilor despre imigranți și turiștii sunt mai reticenți, poate mă înșel...

   Felicitări pentru această vacanță grecească, marcă înregistrată @maryka.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1800 PMA1 (din 6 voturi)]
- mprofeanu
[09.07.18 10:20:31]
» mesaj pers

   @maryka: Am urcat, am coborât, am mers pe faleză, am fost la terasă, "am strigat și adunarea", am vorbit cu Ramses, dar ce nu am făcut citind articolul tău și văzând mai ales pozele!...

   Grecia este un loc special în care am fost doar o singură dată, sper să ajung cândva acolo... Până atunci citesc cu plăcere!...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[09.07.18 11:00:22]
» mesaj pers

   Împreună cu continuările sale, articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- flaviana77
[09.07.18 12:23:47]
» mesaj pers

   Domle ce sa spun... Grecia e minunata!!!

   Pasionatii acestei tari minunate pot intelege ce sentimente ai cand vine vremea sa calci oriunde in orice coltisor al ei...

   Am vazut si votat fotografiile, am calatorit virtual alaturi de tine prin aceasta insula, sincer nu stiu unde a fost atat de promovata, poate nu am vazut eu ca la mine mai mult pe desene animate sta tv-ul... dar probabil ca i se face reclama fiind un loc nou pentru agentiile de turism...

   Mi-au placut peisajele, totul... nu stiu mai nimic despre aceasta insula, dar am aflat astazi citind acest minunat articol...

   Felicitari pentru vacanta, cred ca ti-ai incarcat bateriile!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- ghisor
[09.07.18 13:40:05]
» mesaj pers

   @maryka: Ei, da! Dupa ce-am citit acest articol si dupa ce m-am uitat la fotografii, nici nu-mi mai pasa ca afara ploua.

   La ce articole scrii despre Grecia, ar trebui sa te faca consul onorific :).

   Felicitari pentru destinatia aleasa si pentru articolul cu care mi-ai inseninat dupa-amiaza.

   De-abia astept si restul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.07.18 14:32:23]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.07.18 14:35:38]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Mulțumesc mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.07.18 15:18:32]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Mulțumesc, păi sper să mă urmați pe bune, adică acolo în Grecia! Și aici, cu ce voi mai scrie! :) pentru că am multe de scris, insula asta m-a surprins și pe mine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.07.18 15:26:56]
» mesaj pers

   @irinad:

   Ehe he, să știi, că și eu am pomenit despre tine, mai ales după ce am citit articolul despre vacanța minunată din Turcia, mai ales când telefonul ne anunța „bine ai venit în Turcia”. Atunci îi spuneam soțului, uite acum mai urmează doar să ne întâlnim! Serios vorbind, chiar și posturile de radio, prin sudul insulei le tot prindeam tot din Turcia.

   Da, am avut o vacanță frumoasă, în prima săptămână am umblat hai-hui, pe coclauri, pe bolovani și ziduri, apoi cam de marți, miercuri ne-am odihnit, așa cum nu am mai făcut-o de mult. Recunosc, trebuie să ai mai multe zile de concediu, ca să poți avea de toate!

   Azi am început serviciul, a fost greu, vorba unei colege, trebuie concediu de odihnă după ce vii din concediul de plimbare! :)

   Cât despre Lesbos, voi mai scrie multe și sper să ajungi acolo, sigur îți va plăcea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.07.18 15:30:26]
» mesaj pers

   @crismis:

   Mulțumesc mult!

   Mă bucur că am făcut ziua cuiva mai frumoasă, mai ales că afară este urât și plouă! Mie mi-a fost frig ieri toată ziua, încă nu m-am adaptat climei noastre. Ce mai, vreau înapoi!!! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.07.18 15:35:41]
» mesaj pers

   @Rodel:

   Mulțumesc pentru aprecieri!

   Am avut emoții cu această insulă, după ce anul trecut mi-a plăcut atât de mult Samos, nu credeam să mai am alte așteptări, dar uite că putem avea surprize frumoase, de unde te aștepți mai puțin! A fost atâta liniște și simplitate, iar în multe locuri, parcă eram transpuși cumva în timp... doar natura și noi, câțiva localnici, foarte puțin turiști...

   o să povestesc pe parcurs!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.07.18 15:44:12]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Mulțumesc mult, pentru aprecieri, ecou și vot! Voi răspunde la întrebări dacă este cazul. Noi am luat biletele imediat ce a apărut oferta undeva la început de februarie. Reclamele la tv, au apărut mai târziu, iar eu chiar mă gândeam o fi bine, o fi rău? Dar am văzut că sunt totuși turiști, avioanele au fost pline, e drept că au unit două destinații, Samos și Lesvos, am avut surpriza de a ne întoarce în Samos după vacanța de anul trecut, ce-i drept, cu o escală, dar am revăzut locul unde am stat, pentru că avionul trece fix deasupra stațiunii Pytagoreio, unde am stat noi, iar în plus, în avion, am avut o mini-miniîntâlnire AFA, cu o colegă ce venea din Samos. :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.07.18 15:52:00]
» mesaj pers

   @mprofeanu:

   Mulțumesc mult și mă bucur că v-a plăcut!

   Sigur vă va plăcea, așa că trebuie să faceți o vacanță în Grecia! Iar mie îmi plac destinațiile pe care le abordați, vă invidiez pentru curajul și detaliile pe care le puneți la punct în călătorii! eu mai am mult de citit, pentru că odată cu vacanța, am pierdut șirul, iar cea cu insulele Azore, mă interesează!

   Să aveți o vară frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.07.18 15:59:31]
» mesaj pers

   @flaviana77:

   Mulțumesc mult!

   Să știi că eu aveam în plan această insulă, doar că nu pentru anul acesta, dar uite vezi, lucrurile se mai aranjează și de la sine! De când am luat biletele, m-am tot documentat, așa că am reușit să realizăm cam tot ce ne-am propus și mai mult de atât, fiindcă am avut dublu sejur, am dedicat o săptămână pentru odihnă, deci da, mi-am încărcat bateriile! Dacă mă urmărești, vei mai afla multe lucruri frumoase despre acest loc mai puțin cunoscut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.07.18 16:03:30]
» mesaj pers

   @ghisor:

   Mulțumesc frumos!

   Dar afară încă plouă! Așadar mai trebuie să scriu, nu?

   Cât despre restul poveștilor urmează... pentru că am văzut locuri frumoase, dar și ciudate, apoi mai urmează și articolele despre mâncare, taverne... :)

   Iar cu „consilierea- zeii au auzit! ”

   O vară frumoasă! sau mai frumoasă de acum înainte!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Cris
[09.07.18 18:22:53]
» mesaj pers

   @maryka: Superb, superb, superb! :*

   A fost o încântare să citesc și să privesc pozele ăstea frumoase care... offf, mi-au făcut un dor cumplit de Grecia.

   Iar când am citit în caseta tehnică cât de lungă a fost vacanța voastră pe insula asta frumoasă, recunosc că am fost un pic invidioasă. Dar numai un pic. :)

   Vacanțe la fel de lungi și frumoase să aveți și de acum înainte, Maryka! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.07.18 19:34:56]
» mesaj pers

   @Cris:

   Mulțumesc mult!

   Da, au fost 14 zile, nu am stat niciodată atât, dar pe cuvânt că nu ne-am plictisit, dimpotrivă, e prima dată când reușim să ne și odihnim, după ce am bifat locuri pe care doream să le vedem. E o insulă verde, știu că îți place așa verde, cu o vegetație foarte bogată, cu mulți copaci și foarte multe flori!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[09.07.18 19:47:23]
» mesaj pers

   @maryka: Așteptam impresiile tale, recunosc :)

   Foarte mult mi-au plăcut, dar și pozele sunt minunate. În poza 11... ești tu cu Ea, cu Marea, tare bine vă “prinde”

   Aveam și eu emoții, îți spusesem că agenția e Ok, nu aveai de ce sa îți faci griji. Și totuși aveai temeri. Eu tot la ei am apelat pentru Croatia :) iar copilul meu pentru Turcia.

   Mă bucur sincer că totul a fost excelent.

   Aștept continuările:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.07.18 22:07:16]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Mulțumesc frumos!

   Da, într-adevăr, totul a fost foarte bine, recunosc că am avut emoții, mai ales pentru că aveam de stat 14 zile, dacă nu avea să fie bine? Însă mi-a întrecut așteptările, iar acum scriu despre cazare, care de fapt m-a convins pentru alegerea insulei. Și nu m-am înșelat, sigur îți va plăcea și ție! :)

   P 11, mi-e tare dragă și mie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  Publicitate    [15.12.19 00:26:49]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[90] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Alb, albastru și verde, mult! Skala Eressou -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982541">Şterge vot</a></div><span id="v9982541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Alb, albastru și verde, mult! Skala Eressou
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] Mult albastru și stânci... Molyvos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982542">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982542"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982542">Şterge vot</a></div><span id="v9982542" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982542)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982542Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982542MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] Mult albastru și stânci... Molyvos.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Molyvos, văzut de la farul din port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982543">Şterge vot</a></div><span id="v9982543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Molyvos, văzut de la farul din port.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2018] Unul din apusurile de soare... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982544">Şterge vot</a></div><span id="v9982544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Unul din apusurile de soare...
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] Pe drumul spre portul din Molyvos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982545">Şterge vot</a></div><span id="v9982545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] Pe drumul spre portul din Molyvos.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] Câteva mușcate roșii... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982546">Şterge vot</a></div><span id="v9982546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018] Câteva mușcate roșii...
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2018] Un loc mic, special, frumos, Agios Stefanos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982547">Şterge vot</a></div><span id="v9982547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] Un loc mic, special, frumos, Agios Stefanos.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2018] Mare și stânci... Skala Kidonion. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982549">Şterge vot</a></div><span id="v9982549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] Mare și stânci... Skala Kidonion.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2018] Un alt loc șarmant, Skala Sikamineas. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982551">Şterge vot</a></div><span id="v9982551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018] Un alt loc șarmant, Skala Sikamineas.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2018] Sigri, la Muzeum of Natural History. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982554">Şterge vot</a></div><span id="v9982554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Sigri, la Muzeum of Natural History.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] Privind la marele albastru... Anaxos Hill. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982562">Şterge vot</a></div><span id="v9982562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] Privind la marele albastru... Anaxos Hill.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2018] Molyvos, un local în port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982565">Şterge vot</a></div><span id="v9982565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] Molyvos, un local în port.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUL-2018] Plaja din Anaxos, vedere de la Anaxos Hill, locul nostru de cazare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982567">Şterge vot</a></div><span id="v9982567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] Plaja din Anaxos, vedere de la Anaxos Hill, locul nostru de cazare.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2018] Alb, albastru și verde, cum v-am spus, Skala Sikamineas. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982569">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982569"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982569">Şterge vot</a></div><span id="v9982569" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982569)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982569Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982569MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2018] Alb, albastru și verde, cum v-am spus, Skala Sikamineas.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2018] Souveniruri... multă culoare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982571">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982571"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982571">Şterge vot</a></div><span id="v9982571" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982571)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982571Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982571MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2018] Souveniruri... multă culoare.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2018] Plaja Vatera, în sudul insulei, frecventată de foarte mulți greci. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982572">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982572"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982572">Şterge vot</a></div><span id="v9982572" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982572)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982572Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982572MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2018] Plaja Vatera, în sudul insulei, frecventată de foarte mulți greci.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2018] O vară frumoasă vă doresc și eu! Golful Melinda, sudul insulei, Taverna Maria. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982573">Şterge vot</a></div><span id="v9982573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2018] O vară frumoasă vă doresc și eu! Golful Melinda, sudul insulei, Taverna Maria.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2018] Mytilini, revărsare de... mov, bouganvillea mov! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982575">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982575"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982575">Şterge vot</a></div><span id="v9982575" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982575)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982575Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982575MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2018] Mytilini, revărsare de... mov, bouganvillea mov!
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2018] Plaka, una din parcurile din Pădurea Pietrificată. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982576">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982576"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982576">Şterge vot</a></div><span id="v9982576" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982576)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982576Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982576MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2018] Plaka, una din parcurile din Pădurea Pietrificată.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2018] Molyvos, vedere din port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982579">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982579"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982579">Şterge vot</a></div><span id="v9982579" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982579)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982579Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982579MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2018] Molyvos, vedere din port.
foto maryka [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2018] Fosta clădire din stațiunea Paralia Thermi, cu băi termale. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982580">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982580"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982580">Şterge vot</a></div><span id="v9982580" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982580)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982580Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982580MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2018] Fosta clădire din stațiunea Paralia Thermi, cu băi termale.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2018] Skala Sikamineas. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982582">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982582"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982582">Şterge vot</a></div><span id="v9982582" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982582)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982582Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982582MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2018] Skala Sikamineas.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2018] Alt apus pe mare! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982584">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982584"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982584">Şterge vot</a></div><span id="v9982584" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982584)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982584Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982584MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2018] Alt apus pe mare!
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2018] Mytilini, văzut de pe dealul care duce spre Ancient Theatre. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982585">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982585"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982585">Şterge vot</a></div><span id="v9982585" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982585)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982585Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982585MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2018] Mytilini, văzut de pe dealul care duce spre Ancient Theatre.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2018] Skala Mistegnion, un spectacol și pe cer! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982586">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982586"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982586">Şterge vot</a></div><span id="v9982586" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982586)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982586Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982586MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2018] Skala Mistegnion, un spectacol și pe cer!
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2018] Skala Kidonion, intrarea în micul port printre faruri. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982587">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982587"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982587">Şterge vot</a></div><span id="v9982587" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982587)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982587Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982587MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2018] Skala Kidonion, intrarea în micul port printre faruri.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2018] Faleza din Petra. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982588">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982588"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982588">Şterge vot</a></div><span id="v9982588" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982588)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982588Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982588MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2018] Faleza din Petra.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2018] Molyvos, vedere de pe drumul spre port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982589">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982589"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982589">Şterge vot</a></div><span id="v9982589" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982589)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982589Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982589MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2018] Molyvos, vedere de pe drumul spre port.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2018] Farul din portul din Molyvos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982590">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982590"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982590">Şterge vot</a></div><span id="v9982590" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982590)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982590Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982590MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2018] Farul din portul din Molyvos.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2018] Mytilini, vedere spre catedrală, simbolul orașului. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982591">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982591"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982591">Şterge vot</a></div><span id="v9982591" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982591)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982591Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982591MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2018] Mytilini, vedere spre catedrală, simbolul orașului.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUL-2018] Decor stradal, Molyvos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982592">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982592"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982592">Şterge vot</a></div><span id="v9982592" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982592)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982592Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982592MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUL-2018] Decor stradal, Molyvos.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUL-2018] Vă dăruiesc un buchet de flori roz! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982593">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982593"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982593">Şterge vot</a></div><span id="v9982593" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982593)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982593Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982593MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUL-2018] Vă dăruiesc un buchet de flori roz!
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUL-2018] Molyvos și balcoanele renumite. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982594">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982594"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982594">Şterge vot</a></div><span id="v9982594" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982594)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982594Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982594MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUL-2018] Molyvos și balcoanele renumite.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUL-2018] Pădurea pietrificată, Sigri. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982596">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982596"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982596">Şterge vot</a></div><span id="v9982596" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982596)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982596Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982596MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUL-2018] Pădurea pietrificată, Sigri.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUL-2018] Castelul din Sigri. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982597">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982597"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982597">Şterge vot</a></div><span id="v9982597" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982597)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982597Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982597MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUL-2018] Castelul din Sigri.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUL-2018] Plomari, sudul insulei, o splendoare! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982599">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982599"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982599">Şterge vot</a></div><span id="v9982599" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982599)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982599Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982599MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUL-2018] Plomari, sudul insulei, o splendoare!
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JUL-2018] Mytilini, la castel. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982600">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982600"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982600">Şterge vot</a></div><span id="v9982600" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982600)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982600Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982600MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JUL-2018] Mytilini, la castel.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [JUL-2018] Mânăstirea din Petra. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982601">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982601"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982601">Şterge vot</a></div><span id="v9982601" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982601)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982601Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982601MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [JUL-2018] Mânăstirea din Petra.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [JUL-2018] Circulație... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982602">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982602"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982602">Şterge vot</a></div><span id="v9982602" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982602)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982602Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982602MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [JUL-2018] Circulație...
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [JUL-2018] Castelul din Mytilini. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982604">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982604"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982604">Şterge vot</a></div><span id="v9982604" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982604)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982604Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982604MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [JUL-2018] Castelul din Mytilini.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [JUL-2018] Coloane, Castelul din Mytilini. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982606">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982606"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982606">Şterge vot</a></div><span id="v9982606" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982606)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982606Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982606MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [JUL-2018] Coloane, Castelul din Mytilini.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [JUL-2018] Iasomie... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982607">Şterge vot</a></div><span id="v9982607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [JUL-2018] Iasomie...
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [JUL-2018] Molyvos, pe faleză spre port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982609">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982609"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982609">Şterge vot</a></div><span id="v9982609" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982609)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982609Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982609MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [JUL-2018] Molyvos, pe faleză spre port.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [JUL-2018] Petra, vedere de la mânăstire. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982611">Şterge vot</a></div><span id="v9982611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [JUL-2018] Petra, vedere de la mânăstire.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [JUL-2018] Culori după apus, alt spectacol frumos! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982613">Şterge vot</a></div><span id="v9982613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [JUL-2018] Culori după apus, alt spectacol frumos!
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [JUL-2018] Mytilini, plimbare pe faleză. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982616">Şterge vot</a></div><span id="v9982616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [JUL-2018] Mytilini, plimbare pe faleză.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P47 [JUL-2018] puțin verde, puțin roz... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982619">Şterge vot</a></div><span id="v9982619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P47 [JUL-2018] puțin verde, puțin roz...
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P48 [JUL-2018] Vedere de la terasa noastră, Anaxos Hill. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982622">Şterge vot</a></div><span id="v9982622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P48 [JUL-2018] Vedere de la terasa noastră, Anaxos Hill.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P49 [JUL-2018] Castelul din Molyvos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982625">Şterge vot</a></div><span id="v9982625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P49 [JUL-2018] Castelul din Molyvos.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P50 [JUL-2018] Molyvos, tufe cu flori, cu multă culoare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982628">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982628"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982628">Şterge vot</a></div><span id="v9982628" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982628)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982628Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982628MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P50 [JUL-2018] Molyvos, tufe cu flori, cu multă culoare.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P51 [JUL-2018] Mytilini, plimbare pe faleză. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982631">Şterge vot</a></div><span id="v9982631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P51 [JUL-2018] Mytilini, plimbare pe faleză.
foto maryka [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[90] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.486750125885 sec